אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי HDD 40 GB שיש עליו מערכת הפעלה XP SP 2 ממחשב ישן שחיברתי למחשב חדש בעל מערכת הפעלה VISTA על מנת להעביר חומר. נתקלתי בבעיית הרשאות כאשר אני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות , ובכלל כשאני מנסה ליצור ספריה אני לא יכול. מה ניתן לעשות על מנת שאני יוכל לקבל הרשאות על ה-HDD. תודה,
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני בונה HTPC ?)כך שלרעש יש משמעות יותר מתמיד) הבטתי במומלצים (המעודכנים מאוד) שלכם והבנתי שמה-- SATA השקטים אלו המומלצים: LG GSA-H62N עליו נאמר במפורש שהוא שקט אבל קורא במהירות נמוכה Pioneer DVR-212 - מאחיו הקטן הבנתי שיש לו בעיה עם בעייתי מעט עם מדיות DVD+R.כך שלא אוכל להוסיף אח"כ Samsung SH-S203B שמהכתוב פה חסר חסרונות לחלוטין (האם גם שקט???) כמו כן המומלצים מופיעים ב- HTPC: DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY וראיתי גם המלצה על: Pioneer DVR-212D 18X SATA Dual Layer BLACK כעת תחת זה שחשוב מאוד השקט, האמינות ושלא יעשה ביעות עם צריבה של מוזיקה וסרטים ברמה גבוהה על איזה צורב הכי כדאי לי ללכת (אשמח א…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתו לי בחודש האחרון שני כונני 500GB של WD מסידרת ה-KS. שניהם נקנו מארה"ב בדצמבר 2006. הם היו מחוברים עכשיו במערכת HTPC שלי שאפשר לראות במפרט שלי. ספק כח אמין של אנרמקס.. איבדתי הרבה מידע יקר ערך.. :-\ דיי סיפור בשבילי לבצע RMA כרגע (למדתי לקח לא להזמין מדיה מכנית מחו"ל יותר). המערכת היתה באוברקלוק, אבל מאז שמת הכונן הראשון חזרתי להרצה רגילה. המארז היה פתוח כל הזמן ויחסית מאוורר (ועוד ישר מתחת למזגן). יש לי כונן 500GB נוסף דגם AAKS שקניתי בארץ, בינתיים נראה שהכל תקין איתו. מישהו שמע על איזה תקלה חמורה עם הסידרה הזו או משהו? אגב לא ניסיתי לפרק את הכוננים ולחבר במחשב אחר עדיין, כל עוד הם מחוברים לחשמל המחשב נתקע בשלב ה-BIOS והם עושים את החירחורי מוות שלהם אז אני דיי בטוח שהם…
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ערב טוב אני קונה מחשב חדש ואני כנראה אקנה בנוסף כונן קשיח . אני צריך המלצה לכונן קשיח ( מעדיף של WD ) שיתאים ללוח אם הזה : GA-M56S-S3 - http://www.skypc.co.il/pl_product~38485~10~0.htm חיפשתי קצת ונראה לי שאני אלך על הכונן הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AVJS~7~0.htm הוא קצת חורג מהתקציב ( 272 ש''ח ) . מה ההבדל בינו לבין הכונן הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AAJS~7~0.htm - האם ההבדל הוא מהירות החיבור של הכונן ? אני אשמח לקבל תשובה על השאלה וגם המלצות לכוננים תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי ראשית אני מנסה להפעיל את הדיסק דרך הצורב DVD (OPTIARC( משהו מוזר : הEXPLORER מזהה אותם כקבצים ששוקלים 1K (בסיומת CDA) ניסיתי מספר תוכנות : WMP, WINAMP וNEROSHOW TIME MEDIA PLAYER CLASSIC מפעיל אותם אבל הם קופצים ולא מתנגנים כמו שצריך. החבילת CODES שברשותי היא COMBINED COMMUNITY. כשאני מכניס את הדיסק לכונן השני ASUS DVD הקבצים עדיין מוצגים בEXPLORER כך, אך הדיסק כן מתנגן בMP ובWINAMP. דבר נוסף - ניסיתי להריץ מספר AUDIO CD צרובים במחשב ולא עבדו לא בצורב ולא בDVD ובאוטו עבדו מעולה. כיצד לדעתכם ניתן להסביר את התופעה!?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת =) מה הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב 400-450 ש"ח ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי הארד-דיסק כ-3 שנים ממחשב אחר וברצוני להתקינו על המחשב הנוכחי, איך מחברים אותו ללוח האם, איך נראה -חיבור IDE (אני חדש בתחום הזה)
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך כאשר ניסיתי לצרוב דיסק DVD לאחר העתקת דיסק המקור והחלפה בדיסק לצריבה נפתח לי חלון שטען כי הדיסק לא נועד לצריבה. ניסיתי לעבור מספר תוכנות ולהחליף דיסק לצריבה אך לא השתנה דבר החל מ CLONE DVD, ALCOHOL 120, DVD SHRINK, NERO וכו'! לפני כיומיים המחשב פורמט ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה כל מידע שאני מעוניין לצרוב על דיסק DVD לא מתאפשר החל מדיסק DATA רגיל של גיבוי נתונים, סרט DVD, דיסק מוסיקה וכו' כאשר אני מכניס דיסק CD-R רגיל 700MB אין שום בעיה ואני מצליח לצרוב כל דבר הצורב של NEC דגם - nec dvd rw nd 3520a תודה לעוזרים וסופ"ש נעים
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לדיסק חיצוני WD Passport יש תוכנת גיבוי אוטומטית של Dmailer שמעצבנת אותי! איך אני עוקף אותה, מוחק אותה, מנטרל אותה בכדי שאוכל לעבוד עם הדיסק כדיסק קשיח רגיל. יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כונן חיצוני יעבוד באותה מהירות כמו הפנימי? הכונן החיצוני מחובר בUSB2.0, האם התקשורת שלו עם המחשב מוגבלת עקב כך? זאת אומרת, אם אני ארצה להפעיל ממנו משחקים, אני עלול לקבל ביצועים נחותים מכונן פנימי? האם לכונן חיצוני יש עוד חיבור חוץ מUSB?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , לוח האם שלי תומך בממשק SATA , האם ניתן לרכוש HD עם ממשק SATA2 ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לפני כחודש פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה כעבור כמה זמן התקנתי DAMON TOOLS ומאז המחשב לא מזה את הצורב ואני לא יכול לקרוא דיסקים יש לי צורב של LG ואני לא יודע מה הבעיה עד ביום הוא לא עשה בעיות וזא הבעיה הראשונה שלו :s07: תודה לעוזרים עריכה: המחשב מזהה אותו וכותב שיש eror
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי את ה WD250AKS (לצערי דווקא עכשיו אני רואה את הדיון על כונני WD.. מקווה שהוא לא יעשה לי בעיות, יש לי כמה כוננים שיש לי אותם בערך 8 שנים ועדיין מתפקדים מצויין) בכל מקרה, הוא לא בא עם הפלסטיקים הללו של ה MASTER\SLAVE וגם לא כתוב על הכונן, מה זה מה, כלומר לאן אני צריך לשים אותם. מה שכן רשום זה "MASTER/SLAVE jumper not required for SATA" יש לי כל מני ג'אמפרים אבל האם אני צריך לחבר ואם כן, לאן?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה HD כדאי לקנות או SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10?? או כול כונן של WD אחר שהיה 250GB ו16NB?? מה כדאי?! ולמה?!
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין buffer 8mb/16mb בדיסקים קשיחים כי אני רוצה 250gb wd sata2
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום מישהו פעם אמר לי שיש תוכנה כזאת שיכולה להפוך כמעט כל תוכנה שתיהיה U3, זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין אותה כמו כל תוכנת U3 רגילה על הDOK. מישהו מכיר חייה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הלכתי לחנות והמליצו לי על SanDisk 4GB Cruzer מה אתם אומרים עליו האם הוא אמין? ומה זה התוכנה הזאת שיש לו U3? ומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לגירסת הטיטניום? ואם שווה להוסיף כסף ולקנות את הטיטניום? ואיפה אפשר להזמין אותו במחיר הכי נמוך? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן חברים במחשבי נמצא לוח אם ASUS P4P800SE (כבר 3 שנים לפחות...) יש לו רק שני חיבורי SATA והם כבר תפוסים האם יש אפשרות לחבר הרדיסק שלישי בחיבור SATA ע"י פיצול או משהו? או שעליי להשאר איתו מחובר כחיצוני דרך USB? תודה לעונים ישי
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן! קניתי את הצורב הזה כהמלצה ממכם, וכשבאתי עכשיו לחבר אותו ראיתי שהוא מתחבר בכבל שונה מהצורבים עד היום (לא כבל HDD רגיל) ראיתי שאמנם יש לי כבל כזה שנשלח מהספק אל הכונן הקשיח, (כבל S-ATA) אבל הבעיה שהיציאה השנייה מאותו סוג יוצאת מאותו כבל שמחובר להרדיסק, ומחוברת בכבל מאוד קצר אליו, כלומר לא מגיעה עד הגובה של הצורב. השאלה, מה לעשות? אפשר פשוט לקנות מאריך S-ATA שיפתור הכל? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכם הדיודי עולה 110 שח בחנות שאני קונה מישם והאחריות שנה והשרות אמין מניסיון ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים תודה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
צריך המלצה לקניית צורב DVD לאחר שה LG שלי, שדרך אגב היה מעולה כל עוד עבד, הלך לעולמו. מחפש משהו בטווח המחירים של 300-350 ש"ח . תודה
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הנושא מסביר את תוכן ההודעה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של western digital מדגם- 500aaks כשאני בודק את הטמפ' שלו עם תוכנת speedfan היא מראה לי שהטמפ' היא כ- 45 מעלות צלזיוס האם זו טמפ' נורמלית? מה נחשב טווח טמפ' נורמלית לכונן קשיח תודה
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב הביאו לי בין היתר ליומולדת ( 17 ) DOK של סנדיסק בעל 4ג'יגה ומערכת U3. הצילומים הבאים כשהוא ריק לחלוטין חוץ ממערכת U3: מי אכל לי 200מגה? (לכל הפחות) ויש דברים מומלצים לעשות עם הU3?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
http://www.cdr-zone.com/reviews/dvd_media_reviews/benq_16x_dvd_minus_media_review_page_1.html
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-