עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום חברים, עוד ימים ספורים יגיעו אליי שני כונני Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS. לעת עתה אתקין Windows XP Home, בהמשך, אני מניח שלאחר יציאת SP1, אעבור לויסטה. אני יודע ששני כוננים שכאלה יעניקו לי די מקום, אך לשם יעילות עבודה עם המחשב, אשמח לטיפים בנוגע לחלוקת כונן; 1) כמה להקצות למחיצת C, לשם נוחות בהמשך עם ויסטה? 2) האם אתם מתקינים תוכנות / משחקים במחיצות נפרדות, על אותו כונן בו מצויה מערכת ההפעלה? 3) האם כדאי להתקין תוכנות / משחקים בכונן נפרד, בו לא מצויה מערכת ההפעלה? 4) אילו חלוקות יכולות להיות יעילות למהירות עבודת המערכת / תוכנות / משחקים, נוחות פירמוט והתקנה וכו'? אשמח לטיפים, רעיונות ולדעת כיצד מחולק הכונן שלכם. ת'רד שיכול להיות שימושי גם לגולשים נ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. • WD WD3200AAKS • HITACHI HDT725032VLA360 הWD עולה 440 ש"ח, ההיטאצ'י 398 ש"ח. מה כדאי לי לקנות? איך היטאצ'י בתחום ההארד דיסקים? משתווה לWD או לא? ועוד שאלה, יש לי כבר HD של 200 ג'יגה, איך אני מחבר את החדש אליו? (הבנתי שזה משהו עם RAID, אבל אני לא בקיא בזה ממש) אשמח להסבר קצרצר. ועוד שאלה, ההארד דיסק שיש לי כרגע הוא 8MB, תהיה בעיה אם אוסיף לו 16MB?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי בעיה אחרי (בערך) שקניתי הארד דיסק חדש הוצאתי את כל הCDROMים שלי מהמחשב וכשרציתי לצרוב משהו חיברתי את הצורב למחשב, וכשהדלתקי את המחשב הכל עלה מצוין עד הטעינה של הווינדוס. הצבע שם פתאום לא ראו ממש טוב את כל המסך של הטעינה והזה לא טען פשוט השאיר אותו ככה. ניסיתי לחבר CDROM (אחרי שהוצאתי את הצורב) והווינדוס עלה בלי בעיה.. מדובר על צורב של NEC צורב DVD. אם מישהו יודע מה הבעיה ומוכן לעזור אני יודה לו. טל.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by ben060,

יש לי הארדיסק של 160 עם 8MB אני רוצה לקנות עוד 250 עם 16MB זה יעבוד טוב?

5. Started by Dragon Lord,

מחיצה D נגישה מחיצה C נעלמה לה פתאום, כאילו שעברה פירמוט לא ניתן לסרוק בה וירוסים לא ניתן לגשת דרך דוס, (NTFS) רעיונות שלא כוללות בשורות איוב יש למישהו?

6. Started by waizman,

אהלן, מת לי ה NEC והמחליף שלו (OPTIARC) הלך לאיבוד בדואר בדרך לתיקון בחנות - צריך אחד חדש! ולא NEC! חשוב שיהיה אמין ושישרוד הרבה זמן כי נמאס לי כבר מהצורבי DVD הזבל האלה, ושיחובר בתקן SATA כי החיבור PATA שעל הלוח רחוק מדי מהכונן. תודה! :-*

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by shibby15,

מה יכולה להיות הסיבה? הוא איטי פי שתיים ממש. כשהיה חדש היה מעביר קובץ של MB350 במשהו כמו 40-30 שניות ועכשיו מעל דקה.... הDOK של A-DATA בגודל 4 גיגה יש עצות? תוכנות או דברים אחרים לעשות?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by dids22,

יש אפשרות לבדוק אם הזיכרון של ה MP3 תקין? תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by Tchr0,

יש לי דיסק שהכונן שלי לא מצליח לקרוא. הוא מצליח לקרוא דיסקים אחרים וגם DVD, אבל דווקא את זה שאני צריך הוא לא. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא עובד יופי. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  10. Started by alex15,

קניתי היום צורב חדש ואני רוצה להביא גמפר כדי שיעבוד מאיפה אוכל להשיג אותו ?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by nore0,

הווינדוס מותקן לי על ה-250GB SATA איך צריך לג'מפר את 2 ה-80 שיתפקדו כמשניים?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  12. ידוע לי שניתן לצרוב תמונות על החלק העליון של מדיית ה-DVD שתומכת בזה. מבחינתי זה גימיק מיותר בהחלט . מה שמעניין אותי זה האפשרות לצרוב טקסט ברור וקריא כתחליף לשיטה המקובלת של כתיבה באמצעות טוש לא מחיק permanent שבעייתו העיקרית שהוא דוהה עם הזמן ונעשה מטושטש . שאלה נוספת במידה וזה אפשרי : כמה זמן לוקח כדי לצרוב טקסט פשוט של מספר משפטים . בהנחה שעושים שימוש במדיה איכותית שבנויה ל- LIGHTSCRIBE ומשתמשים בצורב DVD חדיש ומהיר ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני רוצה לקנות צורב DVD אחרי שהמחירים יירדו באופן סופי עכשיו השאלה שלי היא כזאת, יש למה לחכות? זאת אומרת צפוי לצאת בזמן הקרוב צורב שהוא מיוחד ומחדש משהו? אם לא, רציתי לדעת מה הצורב הכי מומלץ לרכוש מחנויות של KSP צפויה להיות לי בעיה אם יש לי זיכרון של 512MB על המחשב? אני משתמש בXP והזיכרון ממש מספק אותי ואין לי סיבה להגדיל בזמן הצריבה, נוצר קובץ אימג' בגודל הצריבה על הדיסק קשיח? כי אני לא בטוח שיהיה לי מספיק מקום בשביל זה ובלי קשר, יש לי צורב yamaha שקניתי לפני המון שנים אבל סך הכל הוא עבד מעולה עד לפני שנתיים שאני ניסיתי לעשות לו עידכון קושחה ובעצם לא מצאתי את הדגם המדוייק שלו באתר היצרן אלא דגם דומה ועידכנתי ויכולת הצריבה שלו נהרסה, כיום הוא נמצא במחשב אך הוא לא מחובר אב…

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  14. http://www.2send.us/uploads/8622691c38.JPG בהתחלה הפכתי את זה לNTFS ואז ניסיתי לעשות MARGE אבל זה לא הציג לי כונן אחד (L)... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by AlphaX,

היי, לפני כמה ימים היו לי קפיצות מתח בבית, והלכו לי הספק, והאחד מהHD שלי. את הספק החלפתי, אבל הצלחתי להפעיל את המחשב רק אחרי שהוצאתי את הHD הבעייתי. נתתי למישהו לבדוק את הHD שלי והוא אמר שחלק כלשהו בו ( נדמה לי שהוא התכוון ללוח האלקטרוני בתחתית ההארד דיסק) מקצר את הHD בהתחלה היתה תוכנית לבקש בחנות שקניתי ממנה שיקמבנו לי את הרכיב הזה מHD מדגם זהה, אבל מסתבר שהם כבר לא מוכרים כזה... אני לא רוצה להתחיל לחפש HD חדש מהדגם הזה רק בשביל לפרק אותו... האם יש סיכוי שיהיה אפשר לקנות איפשהו רכיבים במקרה כזה? הדגם הוא seagate barracuda st3808110as האמת שאני דיי סקפטי... ואני שואל פה כתקווה אחרונה לפני שאני מחליף את הHD במסגרת האחריות, ומאבד את כל המידע שהיה לי בו. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by yellow devil,

שאני מכניס דיסקים של DVD לצורב הDVD זה מראה כאילו שהם ריקים אבל הם לא אני צרבתי עליהם משחקים או סרטים... ואם אני מכניס דיסקים רגילים שהם לא דיסקים של DVD זה קורא אותם. איך פותרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by Ido.G,

שלום, בזמן האחרון שמתי לב שהצורב שלי מציג תקליטורי DVD מסויים כריקים- למרות שהם לא. אותם תקליטורים נבדקו במחשב אחר ועבדו בסדר. כמו כן- ניסיתי לבצע פלאש לקושחה וניתקלתי בהודעה checksum error או משהו כזה. לא יודע אם יש קשר. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש, עידו

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  18. הנה התמונה ... לא מצליח להעביר לDMAMODE מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by WarMachine,

לאור השימוש ההולך וגובר שלי במדיות כאלה לאחרונה(בינתיים רק Verbatim) ולאור זה שאני צריך לחדש את המלאי שלהם אצלי אז אני זקוק להמלצות מהיכן הכי כדאי לקנות את הדיסקים האלו, אני הולך לקנות כמו תש למינימום 20-30 ופה בארץ זה עסק יקר כך שגם הזמנה מחו"ל באה בחשבון. כרגע אני מכיר רק את הדיסקים של חברת Verbatim והם לא עשו לי בעיה אחת כך שאני אעדיף להמשיך לעבוד איתם(DVD+R DL) אבל אם קיימים בשוק דיסקים אחרים באותה רמה ובמחיר עדיף אז לא יהיה איכפת לי ללכת גם עליהם. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום !!! לפני זמן מה רכשתי מחשב עם מסך בעזרת ההמלצות והצות שלכם....ואני מאוד מרוצה עכשיו אני רוצה לקנות צורב DVD בנוסף לצורב DVD שיש לי כבר מה שחשוב לי בצורב זה: מהירות קראיה וצריבה, איכות ושלא יתקע לי כל הזמן .... התקציב שלי לזה +/- 200 ש"ח, חשוב שיהיה בצע שחור, Light Scribe לא משנה לי אם אין. אז איזה צורב DVD מבין אלה הייתם ממליצים לי ? Asus DRW1814BLT או LG GSA-H42N או LG GSA-H55N או LG GSA-H44L תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  21. כונן גיבוי חיצוני ''3.5 SAMDisk SAMSUNG One Button BackUp בנפח 300GB. אם אפשר פרטים על המוצר.. היכולות שלו... החסרונות / יתרונות...? תודה. מהסידרה הזאת: http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=c-harddrive&keyword=samdisk

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by orental5,

שלום, יש לי 2 HDD של WD מסדרת avjs בגדלים 160 ו 500 GB ויש לי בעיה מוזרה: אני חושב שאחד מהדיסקים נכבה ונדלק כל כמה זמן (שומע רעש של איתחול). נא דעתכם תודה,

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by bigbug2004,

יש לי צורב של LG GSA-H12N ודיסק DVD+R של VERBATIM. אני רוצה לצרוב עליו סרט באיכות DVD R 4.3GB, מה המהירות הבטוחה והמהירה ביותר לצרוב בלי שהצפיה בסרט תהרס ? אני יכול לצרוב במהירות 4x-16x תודה לעונים !

24. Started by yuuu,

שלום לכולם, מדובר במפרט שבפרופיל - רציתי לדעת מהו UDMA66 והאם הכונן הקשיח והלוח תומכים בו. הבנתי שהאופציה לUDMA66 מבוטלת כברירת מחדל וניתן לאפשר אותה. על כן הייתי מעוניין לדעת האם המפרט תומך והאם יש הבדל בביצועים, ועד כמה הוא ניכר. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by itaydrum,

שלום, רציתי לדעת מה יותר טוב בתור חיבור להעברת נתונים? FireWire שהוא חלק מהלוח או FireWire בתור כרטיס שיושב על חריץ ??? תודה רבה איתי דוברין

דיונים חדשים בפורומים