אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות כונן חיצוני בנפח של 1TB, אני מעדיף כונן כמה שיותר איכותי (מעדיף את חברת Western Digital ), אני רוצה שלכונן גם תיהיה אפשרות לפעול כמו ספריית וידאו ככה שאני יוכל לחבר את הכונן בUSB לטלוויזיה ולראות דרכו כל מה שהורדתי, יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,חשבתי על לקנות גיבוי חיצוני של 1TB... האם יש צורך בBuffer גבוה? איזה חברה מתאימה לשימוש? האם עדיף פנימי? זה מוציא חום או מסכן משהו? אשמח לפרטים תודה יום טוב
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני בנפח 500GB עד 1TB עבור גיבוי. דרישות: 1)מחיר עד 500 ש"ח. 2)חנות מוכרת ולא מכרז. הכונן אמור להשאר במקום אז 3.5 זה בסדר. חיבורים מעבר לUSB אני מעוניין בFIREWIRE וESATA.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין על הכונן החיצוני (2.5) במקום במחשב נייד את כל התוכנות ולהפעיל דרכו ? כמו משחקים וכדומה? או שהביצועים לא טובים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש כונן חיצוני באזור ה2TB, שישמש בעיקר כאחסון גיבוי וכונן רשת - מחובר לראוטר ומחשבים שונים ניגשים אליו כולל הזרמה של סרטים. ראיתי 2 דגמים בסביבות ה520-530 שקל: seagate slim ו transcend storejet 25m3. האמת שיש לי את הדגם של tanscend בנפח 1TB והוא אחלה... אשמח לשמוע מה ממומלץ מבין שניהם או אולי המלצות אחרות באותו טווח מחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה כונן קשיח חיצוני של 2TB הכי מומלץ? חשוב לי שיהיה קומפקטי ועם USB 3.0. מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח של טרה לשמור על החומרים החשובים שלי במחשב ..... המהירות פחות חשובה לי יותר חשוב לי העמידות והאמינות של החומר הוא נשמע מאוד נכון לי פשוט אני לא כל כך מכיר ולא מצאתי ביקורות ענייניות עליו ואשמח לדעת אם שמעתם על זה משהו טוב או רע והאם הא שווה בטווח מחיר שלו? המחיר שלו הוא 490 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, איך הכוננים הקשיחים החיצוניים של Lacie? ואיך הם לעומת WD? ההתלבטות כרגע היא בין 750GB של Lacie ב-430 ש"ח (מבצע בבאג) לבין 500GB של WD ב-450 ש"ח ב-KSP. מה עדיף לדעתכם?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי היום WD My Book 1TB ושמתי לב שהוא לא מעביר קבצים שגדולים מ- 4GB. קראתי על זה באינטרנט והבנתי שזה בגלל שהתצורה שלו היא FAT32 ולא NTFS. מצאתי בפורום בדיון השאלו הנבחרות איך לפרמט או להמיר ל- NTFS. רציתי לדעת כמה דברים - מה עדיף? לפרמט או להמיר? הדיסק הקשיח הנייד הגיע כשבתוכו כל מיני קבצים שמגיעים מהיצרן כמו למשל ה- Installer של תוכנת הסנכרון עם המחשב. במקרה של פרמוט על מנת להפוך אותו ל- NTFS, האם גם הקבצים שמגיעים עם הכונן הקשיח ימחקו? ובתכלס.. מה הסיכונים בהמרה? אני במצב בעייתי כי אין סרט HD שקטן מ- 4 ג'יגה.. הרבה תודה, אור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500GB בדקתי בזאפ ושניהם עולים אותו מחיר - אז אין בעיה של כסף. רציתי לדעת איזה חברה יותר טובה שלא פתאום ימחק לי כל הכונן , יעשה בעיות או משהו דומה. שיעבוד טוב בלי בעיות! שמעתי ש-transcend בולם זעזועים - שאם הוא ייפול אז לא ימחק לי הקבצים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717077 ו- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=750253
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי על הכונן הנ"ל המלצות חמות.. השאלה למישהו יש ניסיון עם הדיסק הנ"ל? אני רוצה דיסק שישמר למשך שנים פחות חשוב לי ביצועים כי הכונן ישמש לגיבויים. יש גם את גירסת 23H3P שעולה קצת יותר אני לא אבחנתי בהבדלים כלשהם חוץ מעיצוב?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דרוש לי אחד כזה איכותי תקציב לא מוגדר. חנות באזור ראשון. משהו איכותי וכמובן שכמה שיותר זול. יש המלצות?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה או חוות דעת - ראיתי אצל KSP את המוצר HGST Touro S HTOSEA10001BGB 1TB 7200Rpm USB 3.0 http://ksp.co.il/?uin=24222# האם הכונן מומלץ? האם השינוי בביצועים יהיה מורגש ביחס לרוב הכוננים שהינם במהירות 5400rpm? בנוסף הכונן מגיע עם שנתיים אחריות בלבד בעוד רוב המקבילים לו מגיעים עם שלוש, האם הביצועים שווים את שנת האחריות הפחותה לדעתכם? יש לכונן חסרונות כלשהן מבחינת אמינות? תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום , קניתי ביום חמישי אחרון דיסק חיצוני של חברת 500G WD Elements. מ אייבורי. קניתי כי רציתי לראות דרך ה DVD של הטלויזיה סרטים. בשלב הראשון,חיברתי למחשב הכנסתי כמה סרטים ואחרי זה לקחתי לבדוק איך עובד ב DVD ששל הטלויזיה. מה שקרה ש הDVD זיהה את הדיסק החיצוני אבל לא נתן לסייר הכוונה לדפדף בין הסרטים.לאחר שניתקתי את ה כבל מ ה DVD פתאום הוא מראה שורות של הסרטים אבל כבר מאוחר כי הכבל מנותק. מדובר על DVD של הום סנטר Luxor usb+dvd . שלב שני, חשבתי שבגלל שלא פירמטטי את הדיסק הקשיח אז הוא לא מזהה עד הסוף את הדיסק הקשיח (כי הוא כן זיהה אותו חלקי ,הוא קראה אותו עד 100% ),לכן ביצעתי פירמוט על ידי מחשב של…
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כשמונה חודשים כונן חיצוני של WD של 1TB, אתמול נסיתי להעביר כמה קבצים מהמחשב ואז ההעברה נתקעה באמצע וקיבלתי הודעת שגיאה של זיכרון מערכת שבעצם חלק המקבצים לא עברו. נסיתי לחלץ את הכונן באופן בטוח אך הכונן לא התנתק לכן, פשוט ניתקתי באמצעות כבל ה-USB. היום שהדלקתי שוב את הכונן הוא לא מגיב לי לא עם המחשב ולא עם הסטרימר. יש משהו שאפשר לעשות חוץ מאחראיות שמרתי עליו כ-700GB של דברים אישיים שאני ממש לא רוצה שימחקו.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני אלחוטי .התקציב לא כל כך מוגבל ושיהיה מינימום 1 טרה (אם יש יותר אז עדיף) . השאלה אם יש כזה דבר בארץ . נתקלתי באתר אולי הוא היחידי אפילו שמציע מארז חיצוני אלחוטי לכונן קשיח 2.5 אבל אני לא שמעתי על החברה הזו. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13450#details אני מעדיף אלחוטי מכיוון שאני לא רוצה שכל הזמן אני יצטרך לנתק ולחבר אותו למחשב (ככה נהרס לי הקודם של טושיבה 500 לא מזמן מרוב שחיברתי וניתקתי ) ובמקרה שאני צריך להגיע להעביר מידע ממקום אחר שיהיה אפשרות גם לחבר כUSB . איפה ניתן לרכוש באזור תל אביב? והאם הדבר מומלץ. תודה מראש לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 12.11.2010 בשעה 15:24:45 האם ניתן להשתמש במזרים מדיה ככונן חיצוני?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדרישות: ממשק בחיבור USB2 לפחות 500GB נפח אכסון אמינות גבוהה (ישמש בין היתר לגיבוי תמונות ומסמכים) תקציב גג 550 ש"ח -+ לגבי ניידות - זה ממש לא משנה לי אני לא הולך להסתובב איתו, לכן בגלל הפער במחיר אני אעדיף לקנות כונן 3.5" אילו כוננים מומלצים יש בתקציב הזה? איך הכונן הזה? http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=seagate500&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4853&aff=Zap〈=HE
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB שיהיה כמה שיותר אמיןו בנפח כמה שיותר גבוה בתקציב של 350 ש"ח, שאר התכונות (עיצוב, משקל וכו') לא מהוות שיקול. אשמח לקבל המלצות עריכה: הכונן צריך להיות בנפח של לפחות 250 ג"ב. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלוום רכשתי היום כונן חיצוני 500gb של iomega במחיר של 260 שקל בבאג ושחכתי לפרמט את הכונן לפניי שהעברתי קבצים זה קריטי לפרמט את הכונן לפניי השימוש הראשוני ? הוא הגיע ריק (ntfs) עוד משהו ששמתי לב שאני מעביר קבצים המהירות היא 30 מגה לשנייה לא יותר זה תקין ? אצל חברים שלי שיש להם כונן של סיגייט זה מעביר על 40-60 אצלי 30 לא זז
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב . אז ככה לפני כחודש התחילו להופיעה לי הודעות במחשב שאחד הכוננים הקשיחים לא תקין , עקב לחץ של תקופת מבחנים החלטתי לקנות כונן קשיח חיצוני StoreJet® 25H3 של חברת transcend (היה ניראה קצת יותר עמיד מהאחרים) וכל החיי הדיגיטליים הועתקו לכונן זה. לפני יומיים עברתי דירה והכונן נפל מגובה של כ-מטר כשהוא היה כבויי ומאז לא עובד וכל החיים שלי בפנים, כשאני מחבר אותו למחשב קיימת נורית חיווי שלא נדלקת , בנוסף הכבל המקורי הוא usb 3 ניסיתי לחבר אותו עם כבל USB 2 ללא הצלחה ,ניסיתי לחברו למחשב אחר , ואף פתחתי את הכיסוי וחיברתי את הכונן הקשיח ישירות למחשב ללא המתאם לUSB כדי לשלול בעיה במתאם . אך לצערי ללא הצלחה . אציין שכשאני מחבר את הכונן בכל דרך שהיא, קיימים קולות ש…
-
- 7 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
זה קורה לעיתים קרובות יחסית לאחרונה, המחשב פשוט לא מזהה את הקשיח החיצוני שלי שמחובר דרך USB, פשוט לא מופיע ב"מחשב שלי". רק לאחר שאני מנתק ומחבר אותו מס' פעמים רק אז הוא מופיע, זה עניין די מציק. האם זה אומר שהוא עומד לשבוק חיים? WD Elements 500GB
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, קניתי דיסק קשיח פנימי בנפח של 8 טרה בייט של חברת Seagate. לאחר שאני נכנס לניהול דסקים, הוא מראה לי שהכונן התחלק לשניים כאשר רק את החלק של ה2T ניתן להגדיר ואת החלק של ה5T לא ניתן. כל זאת כאשר כלל לא תכננתי לחלק את את המחיצות אלא להשאיר את כל הנפח בתור מחיצה אחת. מה צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה לכונן קשיח חיצוני בחיבור USB, עדיפות לנפח כמה שיותר גדול, אך בתנאי שהחיבור שלו למחשב דרך ה- USB גם יספק לו את החשמל כך שאני לא אצטרך ספק כוח נוסף שיתחבר אליו.
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני לא בטוח מה מתאים מבחינת ESATA אם יש חיבור ... אני מחפש משהו עד 500 ש"ח הניידות לא הכי חשובה לי כי אני לרוב אשאיר את הארד דיסק בבית, זה בעיקר לגיבוי ושמירת סרטים תמונות ומוסיקה מה מומלץ בבקשה? בתודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום , אני וחבר שלי זקוקים לכונן קשיח חיצוני טוב בנפח של כ 1TB לעבודה שלנו שכוללת העברות קבצים גדולים. הבנתי שרבים עובדים בשיטת FAT32 שלא מאפשרים העברת קבצים יחידים בגודל מעל 4GB אז אם אפשר כונן שמאפשר זאת אשמח. שמעתי גם שניתן לפרמט אותו ל NTFS אבל אין לי מושג כיצד. תודה רבה ! שיהיה מחיר שפוי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-