אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
האם צריך כבל מיוחד ל SATA3 6GB/S או שהכבל הרגיל (הקודם) SATA2 3GB/S מתאים ? הטכנאי אמר לי שלא, אני לא ממש בטוח...
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הדגם הראשון הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20204&catid=892#details והשני הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20206&catid=892#details מה ההבדל בין שניהם שמצדיק את הפרש המחירים תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הלוחות של גיגה בייט בנושא הרייד ? מתי כדאי להתשמש בבקר ולא ביכולת של לוח האם (האם לשני דיסקים בRADE 0 יש יתרון בבקר חיצוני - ומה היתרון ? ) האם יש המלצה לגבי בקר חיצוני .? מה הם כלי ה "DEFRAG" ל RAID 0 ? איך TRIM מתפקד בסביבה של RAID 0 ? GHOST יודע לעבוד עם IMAGE של RAID-0 ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקשת עזרה קטנה. יש לי מחשב ישן שהלך פייפן, אני לפני קניית מחשב חדש. היה לי בו מערך RAID0 משני כוננים של WD320GB. ניסיתי לתקן את המחשב וכנראה שהלך הלוח (החלפתי ספק). אני לא אתעסק עם לתקן אותו. הלוח היה gigabyte p35c-DS3R, היה עליו בקר RAID. האם בלוח חדש אני אוכל לחבר את הכוננים והמערך יזוהה? חיפשתי בפורום לפני השאלה ומצאתי רק את זה: (מערך RAID0 לא עובד במחשב חדש ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547511.0 ומשתמע משם שזה לא עובד לבחור כי הוא עבר מבקר חדש לישן יותר. אצלי זה מן הסתם לא יהיה המקרה. אשמח לכל עזרה. (ובבקשה בלי הערות על גיבויים וכולי תודה! ניר_
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני פשוט לא בטוח , משום מה הכבלים באטלון אקס פי , נראים יותר צפופים ? אני שואל כי רציתי לעגל את הכבלים . ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בכבלים מ ה P3 450 , זה אותם כבלים , או כבלים שונים ? במילים אחרות זה ATA 100 גם ב ATHLON XP ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
DVD+RW שנצרב לפני חודש כבר לא קריא... (Verbatim). אני לא יודע אם זה בגלל המדיה או בגלל הצורב (NEC). בכל מקרה אני עובר לגבות מידע קריטי על SD Card. זכרון Flash מחזיק מעמד יותר זמן ממדיה אופטית נכון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בהתקנה מחדש של וינדוס מחקתי בטעות את המחיצה הלא נכונה שכוללת את כל הגיבויים!!!! עיזרו לשחזר!!!! היה שם חומר מאוד חשוב!!!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הזמנתי הארד דיסק חדש של מאקסטור, 120 ג'יגה. אני מעוניין להתקין עליו את Win XP. האם מבחינת הגודל אני יוכל לעבוד עם FAT32 או שאני אהיה חייב לעבור ל-NTFS? מה גם בנוגע למחיצות? אני מעוניין בשתי מחיצות, אחת של 20 ג'יגה לוינדוס עצמו ותוכנות ...ומחיצה שניה של 100 ג'יגה לכל הסרטים, משחקים ומוסיקה. האם FAT32 תומך במחיצות בגדלים כאלה ???
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
איך intel 335 240GB? מוכרים אותו ב-KSP ב 965 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=17246 שווה? משתלם?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח בבקשה לקבל ביקורת בכללי על החברה TEAC, איך היא עם צורבים? אמינה? או שהצורבים מתחילים לעשות בעיות אחרי שנה+- כמו אלו של NEC. וספציפית, הצורב TEAC DV-W518GM הוא חדש יחסית?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש אפשרות לאחד שתי דיסקים קשיחים 80 GB לאחד של 150?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר שתי דיסקים שהוא דפק לי.. בצריבה האחרונה הוא החליט שיש שגיאה ב 99%, אני צורב גם עם NERO וגם עם Alcohol ובשתיהם הוא דופק לי את הדיסקים.. ואני כבר לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב, זה צורב יחסית חדש, של Sony 52x24x52 קניתי אותו לפני שנה וחצי בערך ולא נראה לי שיש לי עדיין אחריות..
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
למישהו פה יש צורב עם חיבור SATA ויכול להגיד איך הוא עובד לו?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי. אני זקוק לאחד חדש. השימושים שלי הם בסיסיים אבל, אני רוצה ליצור ממנו BOOT אם זה אפשרי. אני רוצה שיהיה מהיר וגם שיהיה USB 2.0+3.0 (כי לי במחשב יש רק 2.0) ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=15124 ואת זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8562
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובר למחשב נייד ומוכר את הנייח שלי. הנייד כולל SSD 256GB וכרגע אני בבעיה קלה כי בנייח יש לי 3 כוננים קשיחים עם המון מידע. אחד מהם SSD והשניים הנותרים HDD. רציתי לעשות דבר כזה: להפוך את הSSD לכונן חיצוני ולקחת אותו איתי, ולהפוך את הHDD לחיצוני ולחבר אותו לנתב בבית בתור זיכרון שכולם יוכלו לגשת אליו. שני הכוננים תומכים ומחוברים למחשב בעזרת SATA 3 אני יודע שמוכרים ב EBAY קייסים שעושים בדיוק את זה, אבל אני לא יודע בדיוק מה לבחור. מישהו לעזור לי לבחור את הדגם שאני צריך? במקרה שיש פתרונות עדיפים אשמח לשמוע. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כך אני חדש לכל העסק הזה של כונני ה SATA ולפני כשבוע קיבלתי את המחשב החדש עם HD וצורב SATA ואחרי שהתקנתי את הכל הבחנתי בשתי האפשרויות של AHCI / SATA native mode שמכוונות על DISABLED ב BIOS ורציתי לדעת אם אני אפעיל את אלה יהיה שיפור בביצועים, אצלי מוקן VISTA 64 וכהפעלתי את ה AHCI הווינדוס לא עלה אבל בדקתי וכנראה יש שיטות שמאפשרות את הפעלתו גם אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה אבל רציתי לדעת אם זה כדאי ומה זה בדיוק ובקשר ל native mode בכלל אין לי מושג. תודה
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אוקיי ההבדלים במחירים הם 20-80 שקל זה ממש לא ביג דיל איזה חברה הכי מהירה אמינה וטובה תודה לכם עוד שאלה קטנה: האם כדאי לקנות גם כונן DVD וגם צורב DVD או שזה לא הכרחי.. רציתי לקבל תשובה הגיונית .. לא הבנתי פעם קודמת.. א) האם העינית נהרס בצורב רגיל! תענו לי על זה בבקשה... ב) האם בצורב DVD היא לא נהרסת! תודה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לקחנו את כונן ה-SSD המשתלם החדש של Western Digital לסיבוב היכרות - בכדי לגלות האם הוא יוכל לאתגר גם כוננים יקרים ממנולכתבה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
- 2 followers
-
-
חיפוש שגרתי ב- ZAP עבור DVD-R של SILVERLINE מסדרת ה- G04 העלה מספר תוצאות. אחרי שבדקתי והשוואתי החלטתי ללכת על החנות הבאה שיושבת בתל-אביב: *זונזר* לא רציתי להזמין באינטרנט וגם ככה הייתי מתוכנן לנסוע לתל אביב אז הגעתי אליו עד לחנות אז נסעתי. הגעתי לחנות ומה הוא אומר לי?! "שמע אני לא יודע על מה אתה מדבר!, אין לי את המדיות האלו ואף פעם לא היו לי." "אז למה זה מפורסם באתר שלך?" "לא אל תתייחס לזה זה רק כדי שאנשים יבואו, אתה יודע איך זה... אם אתה רוצה יש לי בו מדיות של חברה פרינקו אתה מכיר?! זה מדיות יותר טובות אפילו מהסילברליין!" בקיצור הבנתם את הרעיון! ראו הוזהרתם! בסוף נתתי קפיצה ל- מ.י מערכות וקניתי את ה- RITEK EXCELLENT G04
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, לפני כמה זמן קניתי קייק של ורבטים צבעי פסטל לצורכי מוזיקה.. אז לא שמתי הרבה לב לזה כי במילא צרבתי על מהירות נמוכה אבל עכשיו שאני צריך אותם לדאטה מתעוררת אצלי שאלה. למה מופיעים לי רק מהירויות: 8, 16, 24 ו32? הצורב שלי הוא NEC 3520A תודה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני אוליי בקרוב אקנה דיסק קשיח חדש שיחליף את ה- Maxtor30GB שלי. הדרישות שלי ממנו : ATA, 8MB Chace, 160 GB, 7200 RPM התקציב עד 600 ש"ח. החלטתי שאני אקח את הכונן הכי מהיר מבין הכוננים הבאים: Maxtor,Seagate,samsung איזה מבין הכוננים הנ"ל הוא המהיר ביותר והכי מומלץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, אני חווה העברה איטית של קבצים לכונן הנייד. אני מדבר על 4MB/S. ניסיתי לשחק עם מנהל ההתקנים וכיוונתי את המדיניות לביצועים גבוהים אבל עדיין אני חווה את האיטיות הזאת לעיתים קרובות. מישהו מכיר פתרון?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בזמן האחרון גיליתי שמתחיל להיגמר לי המקום ב40 GB שלי . הכונן שלי הוא של מקסטור ומתחבר ל ATA133. אני מתכוון ביחד עם המחשב מחול אולי להביא עוד כונן מקסטור 40 GB שמונה מ'ב קאש וכמובן חיבור לSATA. האם תיהיה בעיה לחבר ת'כוננים כי אחד ATA והשני SATA ? איך כדאי לחלק ? תווינדוס על הSATA בגלל המהירות ? שווה תכסף ? ומממ,אילו אותיות מתאימות במקרה של 2 הארד דיסקים ? והכי חשוב איך מגמפרים אותם ? ומה זה עושה הגיפור הזה ? עכשיו יש לי כונן DVD-ROM וגם צורב. איך כדאי להגידר את כולם ( Master,slave... ) כולל איך להגדיר ת'HD's ? תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות את הברקודה ST1000DM003. המחיר הכי סביר שמצאתי בארץ הוא 380 ש"ח כאשר בחו"ל ניתן לקנות אותו סביבות ה270 ש"ח (בהינתן והדולר יישאר במגמת ירידה). השאלה שלי האם זה לא סיכון גדול מדי לשלוח אותו לארץ?, מכיוון שידוע שHD זה מוצר רגיש מאוד. וגם מה לגבי האחריות? מה קורה אם אחרי חודשיים המוצר מתקלקל כתוצאה מבלאי של החברה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-