אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב אנשים, ראיתי אתמול במוסף כלכלה של ידיעות מתקן (חיצוני) שניתן לחבר אליו כל דיסק קשיח לא זכור לי אם זה בחיבור USB או חיבור אחר אבל אמרתי שנתחיל מהתחלה.. איפה מוצאים מתקנים כאלו , איך קוראים להם והאם הם שווים אתזה? (יש לי לא מעט דיסקים פנימיים שהייתי שמח להשתמש בהם כבדיסק און קי...)\ תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח פנימי 500 ג'יגה מינימום עד 500/600 שקל גג עוד שאלה קטנה דיסק חיצוני עם אני שם אותו בתור דיסק קשיח שיתחבר נגיד בUSB והקצב העברה שלו יהיה מהיר יעבוד והמחשב יקח ממנו את הנתונים זה יהיה יותר איטי בהרבה? עם לא אז אפשר המלצה לאחד טוב בסיבבות ה1000 (אני צריך דגם (תשם)) ואני יזמין מחו'ל ראיתי כבר כמה של WD אבל לא יודע מה טוב מה פחות טוב כאילו כתוב פרימיום וכל זה לא יודע בקיצור אני צריך או כונן פנימי / חיצוני מה שעדיף מבחינת נפח/ מהירות עם אין הבדל גדול אז עדיף חיצוני מהיר ואני כבר יחפש בEBAY או משהו תדגם ויזמין אני רק צריך לדעת מה טוב תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קראתי בעיון את הדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277830.0 והגעתי למסקנה שללקוח הביתי הממוצע רק תצורת 0 - raid היא מעשית וזאת משום ש- raid 1 או raid 5 לא נותנים פיתרון ל-2 בעיות עיקריות שעלולות להביא לאיבוד כל \ חלק מהמידע השמור על הדיסקים הקשיחים במערכי raid אלו . להלן 2 הבעיות : 1. וירוסים (הם הרי , אוטומטית מועברים לדיסקים האחרים במערך ) 2. קלקול של הלוח האם (הרי הלקוח הביתי לא יקנה בקר חיצוני יקר ואיכותי שעולה כמה מאות דולרים , ויסתפק לרוב בבקר שעל לוח האם ) 3. קפיצת מתח \ ברק \הפרעות חשמל מצטברות בגלל המצאות מזגן על אותו קו חשמל שמזין גם את המחשב . חלק גדול מכל אותם ups ביתיים זולים , שרוב הלקוחות הביתיים קונים , פשוט לא נות…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כמובן , חוץ מהמחיר ....
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני בא להתקין ווינדוס וזה רושם לי : setup did not find any hard disk drire install אני לא מצליח להתקין וחיפשתי דריברים ל WD1600JS שלי ולא מצאתי ואיך אני אמור להתקין ווינדוס בביוס הוא מזהה לי אותו וגם בויינדוס עצמו
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הזה: LG GSA-H62N וכשאני צורב על מהירות 16X זה לוקח 13 דקות, דיסקים של ורבטים. מה הבעיה? למה זה צורב כל כך הרבה זמן? תודה!
-
קודם כל מצטער אם זה לא המקום לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא. ניסיתי לעדכן קושחה לצורב , הופיע לי הדבר הבא: http://img125.imageshack.us/img125/2308/wtfrv3.png לאחר מכן זה לא צורב/קורא לי שום דיסק . ניסיתי להוריד אחד חדש , זה מתקין לגירסה 9L08 , עושה הכל כולל ריסט אך עדיין לא מזהה לי דיסקים ריקים , הצורב עצמו מזוהה במערכת כשמו המלא. עידכנתי בפעם השנייה במשהו שנקרא Flash Program For Lite-On 20a1s. העידכון קושחה הורד בפעם הראשונה איפה שהיה את השגיאה מהאתר הרישמי שלהם . מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי להתקין RAID 5 במערכת שלי, לקנפג אותו נכון, ולהפעיל WinXP מה RAID הוספתי דיסק נוסף כ Non raid בגלל בעיית הביצועים העלובים עם ה RAID 5 שלי. אלא מה, הדיסק החדש מופיע בבקר ה RAID (בביוס) כ- Non raid ושאר 3 הדיסקים ב RAID 5 מופיעים במבנה של RAID וכ BOOT!. דיסק ה- Non raid לא מופיע כ BOOT וכאשר אני מנסה להתקין WinXP ההתקנה אינה מוצאת אותו. לוח האם הוא ABit P35 Pro הדיסקים הם: 3*RAID 5) 200GB) ודיסק נוסף של 500GB דריבר ה RAID הוא של אינטל והוא מקונפג כדיסק אחד של 400 איך ניתן להפוך את ה- Non raid ל Bootable?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים על המחשב אחד חדש אחד ישן , ככה גם נקרא להם התקנתי אתמול על החדש על הווינדוס וניסיתי לפרמט את הישן הוא מחולק לשלושה מחיצות רק אחת מהם הצלחתי לפרמט , את זאת שהווינדוס היה עליה מקודם לא הצלחתי בנוסף למחיצה אחרת.. ניסיתי דרך פטישין מג'יק , ולא עבד, לא הצלחתי לפרמט.. יש כמה קבצים שאני לא יכול למחוק בכונן שבו הווינדוס הקודם היה מותקן קבצי DLL של אקרובט רידר , ושל עוד משהו בווינדוס , הוא אומר שהמחשב משתמש בקצבים האלה.. :> למרות שאין מצב , כי ניסיתי להיכנס לסייפ מוד ולפרמט ולא הצלחתי , עשיתי דיסקט אתחול של ווינדוס 98 , וניסיתי דרך הדוס, אבל לא הצלחתי להיכנס לכוננים , כאילו שהוא לא מזהה אותם, השאלה אם אני יכול להגיע לדוס בצורה שונה ולנסות לפרמט …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מבקש לדעת על איזה צורב DL הייתם ממליצים לקנות היום ? או פשוט יותר , כיצד אני צורב קובץ IMAGE בגדול של 5-6 GB ? האים יש תוכנה שיודעת לפתוח קבצים אילו לדיסק הקשיח ולשחק אותם משם (הבנתם מן הסתם שמדובר בקבצי IMAGE למשחק ...) ? תודה מראש על כל תשובה , דרור.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה הדיסק הקשיח כל הזמן מתנתק לי כל הזמן אני רק מחזק סוגר את המשחב ופועל חשבתי שהכבל לא טוב החלפתי אותו והבעיה שוב חוזרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה בעצם כי נראה לי שהארדיסק עצמו דפוק? בתודה lidor_Abo
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן יש איזה משהו שמשגע אותי מאז ומתמיד [בגלל שיש לי הרבה מאוד מדיה כנראה] : מתי הדיסקים באמת נפגמים? למשל אני מוציא דיסק, אני רואה קצת אבק אני ישר "נכנס לסרטים" [חח לא עד כדי כך, אבל עדיין זה מעצבן] אני רואה שריטות קטנות, אני ישר חושב שיש סיכוי טוב שהדיסק פגום ובכלל, האם יש קשר למהירות שבה צרבתי את הדיסק לכמות הזמן שבה הוא להיות תקין? אשמח אם מישהו יסביר על כל הנושא הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
יש לי HDD 120 MAXTOR IDE ולפעמים הוא עושה רעשים של קליק...האם זאת אומרת שהלך ההארדיסק??
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מי שראה את ההודעה שלי לפני שבוע, אז עכשיו זה סופי ואני לא אחכה לבחור שחשבתי לקנות ממנו... צריך ייעוץ אחרון לפני קנייה, על איזה צורב אתם ממליצים מהבאים: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4770 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=519209 http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=H62N http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=20A1S http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=S183A תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310070061_427696257,00.html
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכנראה היה בארד דיסק דוגמה בהתקנות של משחק THE WITCHER המחשק הוא MDF של דימון טולס וההתקנה נדפקת לפי "מצב הרוח"של הארד דיסק ליפעמים בהתחלה לפעמים לקראת הסוף איך שיוצא (עושה בחירה בין RETRY ABORT IGNORE ) .. יש איזשהו משהו לעשות תוכנת לתיקון ארד דיסק או משהו
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המחשב בזמן האחרון נתקע לי לפעמים ואני יודע שזה יכול להיות ממאה דברים אחרים אבל אני רוצה לבדוק גם את ההארד דיסק לראות שאין בעיות איתו. יש דרך לבדוק שהוא תקין?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קיבלתי את הצורה, חיברתי את כבל הSATA הצורב האמנם מגיב, ונפתח כשלוחצים על הכפתור, אך אינו מופיע ב"מחשב שלי" ואיני יכול להשתמש בו. לא קיבלתי עם המוצר הנ"ל דיסק/דיסקט. איך להתקין אותו.? מה צריך לעשות כדי שיפעל.? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות ארד דיסק נייד ואני לא יודע מה עדיף ליקנות ארד דיסק נייד שמגע נייד או ארד דיסק לבד וקופסא לבד אני רוצה ליקנות ארד דיסק או 320 או 400 או 500 גיגה טווח מחירים עד 700 750 מקסימום מקסימום 800 יש לי במחשב רק חיבור Usb ובלוח אם יש לי רק ide אם אפשר לדעת מה יותר עדיף ו לתת לי קישור לקניה עוד שאלה זה כול כך משנה אם יש לי כפתור או תוכנות גיבוי שאני מקבל עם ה ארד דיסק או הקופסא?? ועוד שאלה יש ל wd ארד דיסק נייד שניקרקא ניראה לי משהו עם book השאלה שלי אם אני יכול להוציא את הארד דיסק מהקופסא שלו ולחבר למחשב אם כן איזה חיבור יש לו תודה זה דחוףףףף
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה אפשרי בכלל שאני אעביר את הכונן הפעלה למחשב חדש ושם אני לא אצטרך להתקין הכל מחדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מסוימת כשאני מחבר איזשהו מתקן אחסון עם חיבור Usb, פעם הייתי מחבר את המצלמה שלי ואוטומטית היה מופיע הכונן החדש ברשימת הכוננים. עכשיו כל פעם שאני מחבר אותה המחשב מבקש ממני להתקין רשימה שלמה של התקני אחסון אחד אחרי השני - cd rom, דיסק קשיח, usb mass storge device וכו'. אני צריך לחכות עד שזה מוצא את ההתקן לפעמים זה לקוח כמה דקות וזה משגע אותי. לפני כמה ימים קניתי דיסק און קי, ויש אותה בעיה כל פעם שאני מכניס הוא רושם לי "מזהה חומרה חדשה". העניין שבדקתי את זה במחשבים אחרים וזה לא כך. מה אפשר לעשות לגבי זה???
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים: 160G ו-40G. ברור שה-160G הראשי. משום מה תמיד מופיע לי האייקון וכשלוחצים על האייקון רואים שהוא רוצה שאני אוציא את ה-160G. למה?? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. התקנתי היום את התוכנה HDDlife. כשהפעלתי אותה, היא עשתה רעשים של אזעקה, והיה כתוב שההארד-דיסק שלי עובד בטמפרטורה של 52 מעלות, חוץ מזה היה כתוב שהביצועים שלו בסדר גמור. האם מדובר בטמפרטורה קיצונית? ומה אפשר לעשות על מנת להנמיך אותה?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
ניסיתי מספר תוכנות אולם אף אחת לא הצליחה למדוד את הטמפרטורות של הדיסקים. הדיסקים הם: 2 של WD ו 1 של Samsung. הדגמים של WD דומים אך לא זהים, כל הדיסקים הם SATA 200GB, ה WD הם 1 SATA וה Samsung הוא 2 SATA. כולם עם יכולת SMART נראה לי כי Win XP לא מזהה אותם כבעלי יכולת SMART (לפחות במאפיני ה RAID) עיצה?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-