עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תאיך המלצה לצורב בסביבות ה-200ש"ח - חשוב צבע שחור

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. Started by kfir_dnd,

שלום, יש לי צורב DVD שאני משתמש בו בתור CD ROM וצורב עכשיו כל דבר שאני מכניס על CD עובד כמו שצריך ורק תוכנות קלות \ סרטים ששמורות על DVD פועלות... בדקתי את הדיסקים האלה גם על מחשב אחר וכולם עובדים שם מצויין... מה בדיוק הבעיה? הצורב עובד בהכל מצויין חוץ מבקטע הזה... עריכה: במקרה וזה לא היה ברור מספיק מה שבעיקר לא עובד אלו משחקים חדשים יחסית

3. מה ההבדל בין אלה : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gvaeno2TAUmrIuCL1XtqNgr:12bbi68k5?id=557280&pr=QJ5&N=2%2030887%2030849 לאלה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gvaeno2TAUmrIuCL1XtqNgr:12bbi68k5?id=587725&pr=QJ5&N=2%2030887%2030849 רק החבילה אולי ? ואיך הם בכללי(Verbatim) ? מומלץ? הבנתי שיש כמה מקומות ייצור לורבטים..מה יותר מומלץ אם יזדמן לי לבדוק בחנות ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by peripushkin,

בלוח אם שלי יש 2 חיבורי sata אבל יש לי 3 הארדיסקים.. האם יש מכשיר או משו שיכול להוסיף כניסות ללוח אם/מפצל? וכמה חיבורי sata יש בלוחות חדישים? (כי ראיתי שיש אנשים פה שיש להם הרבה יותר מ3 הארדיסקים) תודה..

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  5. אפשרי בעיקרון? האם ההארדיסק הישן יהיה צוואר בקבוק או שעדיין אין הבדל משמעותי במהירות? אפשר להמהיר אותם ביחד עם RAID או משהו?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  6. שאלתי בחנות ולא ידעו להגיד לי (אפילו לא הציעו שיבדקו עבורי ). חיפוש של חמש דקות באינטרנט נתן לי יותר מידע על הנייד מאותו איש מכירות דביל שסיבב אותי חצי שעה...(הדרך שלי לדעת עם מסובבים אותי או לא היא לגשת עם כמה שיותר מידע שאני יכול להשיג על המוצר ו"לשחק" אותה טמבל בחנות ...) עובד בכל פעם...

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. אהלן לאחרונה נשרף לי המחשב, והוא פשוט סירב להידלק - אך זה לא הנושא שאני רוצה לדבר עליו. לפני יומיים קניתי מחשב חדש, ויש לי את ההארד דיסק של המחשב הישן. ההארד דיסק בעקרון נקנה לפני חודשיים בסה"כ - Hitachi DeskStar HDS721616PLA380 160GB 8MB Buffer SATA2 השאלה שלי אם הוא תקול, ואני רוצה לברר את זה - אך הבעיה היא שאני לא מבין גדול בחומרה חחח פתחתי את המארז של המחשב החדש וראיתי את ההארדיסק 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל שהעובי שלו בערך פי 2 מההיטאצ'י שלי. בכל מקרה, גיליתי 4 חיבורי SATA על הלוח אם. אז הנה כמה שאלות שאני רוצה לדעת : * יש אפשרות שנגיד 2 מתוך כל ה4 האלה יהיו SATA2? והאם זה משפיע אם אני יחבר הארד דיסק של SATA לחיבור של SATA2? או להפך.. * אם אני יחבר הארד דיסק ת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mikilz,

שלום, הזמנתי את הצורב הנ"ל כחלק מהזמנת מחשב, היום הגיע המחשב עם כל רכיביו והאריזות של הרכיבים בנפרד. רק הצורב הגיע ללא אריזה או דיסק התקנה, בנוסף לא רשום samsung בפאנל הקדמי. על גב הצורב ישנה מדבקה התואמת למדבקה המופיעה בסקירה של המוצר באחד האתרים. האם לעוד מישהו זה הגיע ככה או שיכול להיות שזה מזויף? ראיתי באחד האתרים שיש דבר כזה BULK וזה אומר שהמוצר מגיע ללא אריזה, באתר בו הזמנתי לא היה רשום שום דבר כזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by parker8,

יש עכשיו מבצע של 2+1 פשוט, וזה נראה לי די משתלם אם קונים 2 חבילות של 25 דיסקים (50 ש"ח כל אחת) ואז מקבלים עוד אחת חינם. יוצא 75 דיסקים ב-100 ש"ח. מבצע טוב... (אני מדבר על מדיות DVD-R) איך הדיסקים שלהם? כולם פה ממליצים על ורבטים אבל הם קצת יקרים בשבילי... (יש עוד המלצות?) תודה לעוזרים מראש נ"ב עד עכשיו עבדתי עם דיסקים של TEAC ו-LG, והם לא היו רעים בכלל.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

היי! יש ברשותי שני כונני 250GB מחוברים בRAID לכדי כונן GB500 אחד, השאלה היא אם אני אקנה כונן 500GB נוסף, האים אוכל לחבר אותו ברייד לאיזהשהיא קונפיגורציה לכדי כונן 1TB?

11. Started by soundf,

שלום יש ברשותי הרד דיסק פנימי (WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII (WD2500KS ועוד אחד חיצוני (WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA (WDG1SU5000 בקטע של יאוש מההרד דיסק החיצוני (האשכול הבא שעדיין לא נמצא לו פיתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 החלטתי לבזבז עוד כסף מכיוון שאני יוצר מוזיקה ואני צריך 2 הרד דיסקים : - כוננים קשיחים: לטובת ביצועי אודיו טובים יש להתקין במחשב לפחות 2 כוננים קשיחים מסוג IDE או S-ATA מהירים (7200RPM). הנפחים לא חשובים, דיסקים מסוג SCSI או כאלה שמחוברים ב RAID יפגעו בביצועי כרטיס הקול מכיוון שהם חולקים עם ה PCI את אותם נתיבי התקשורת למעבד. יש לפצל את עבודת ההארדיסיקים כאשר ההארדיסק הראשון ישמש למערכת ההפעלה ולכל…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by ZeppeliN,

אז ככה, הורדתי את הDVD IDENTIFIER מcdfreaks ועשיתי Identify לדיסקים הזולים שלי (30 שקל ל25 דיסקים) זה מה שהיה http://www.planetnana.co.il/guy_yarok/DISK.txt ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:MCC 03RG20 ] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R] Manufacturer Name : [Mitsubishi Chemical Corp.] Manufacturer ID : [MCC 03RG20 ] Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4.71 GB (4.38 GiB)] ---------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier V5.0.1 - http://DVD.Id…

13. אני יודע שתיאורטית הביצועים הכי מהירים יוסגו מחיבור של כל דיסק לבקר נפרד (לא מעשי מבחינתי) האם למישהו יש נסיון אם מערך כזה שהצביע על שיפור בביצועים? תודה

14. הדגם ששמו לי במחשב החדש הוא Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ??? במקום Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS. מה מהם עדיף וטוב יותר או שזה לא משנה? תודה

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  15. שלום רב (למנהל הפורום - הייתה שגיאה צכחוון ה PHP בעת ההקלדה - אז מכניס שוב , אם יש כפילויות אז מחק את הקודם תודה) מעוניין לבצע סקר בנושא קירור לדיסק קשיח לדוגמא : Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL Vantec ICEBERQ HDD Cooler Blue HDC-701A-B EVERCOOL HD-F117 EVERCOOL HD-3S EVERCOOL SHDC-E EVERCOOL HDAC THERMALTAKE HARDCANO7 - TT-A1406 THERMALTAKE HARDCANO2 - TT-A1278 THERMALTAKE HARDCANO9 - TT-A1659 THERMALTAKE HARDCANO10 - TT-A1658 THERMALTAKE HARDCANO11 : TT-A1863 COOLERMASTER COOL DRIVE 3 COOLERMASTER COOL DRIVE 4 COOLERMASTER COOL DRIVE 5 COOLERMASTER COOL DRIVE 6 ZALMAN ZM-2HC2 ואבקש כך : א. מחיר ב. קלות התקנה ג. טמפרטורה דיסק לפני וא…

16. Started by benzitai,

רציתי לקבל איזה חוות דעת על הארד דיסק נייד מדגם WDG1U5000EוWestern Digital שווה לקנות? לא שווה? תודה

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by XqGEX,

סתם מעניין אותי לדעת כמה ג'יגות יש לחברי הפורום...

• 82 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום אנשים אני מעוניין בעוד הארד דיסק בין 120-160 ג'יגה ב300 שקל הארד דיסק ישמש להתקנת וויסטה. כיום יש לי הארד דיסק של 160 שיש עליו XP דגם:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA 2 האם זה מסובך לשים עוד הארד דיסק ולהתקין עליו מערכת הפעלה נוספת? אם כן אז אשמח להסברים. ואם חנות באזור המרכז. תודה רבה רבה אריאל

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by avidan28,

"הודעה נערכה" האם אפשר לאחד רפטור 36 ורפטור 74 ברייד 0 או 1 לכונן לוגי של 110 גיגה??? כלומר לעשות פעולה הפוכה - במקום לחלק אותם למחיצות לוגיות -לעשות מהם מחיצה אחת. השאלה פה האם זה אפשרי.כי הם שונים בנפח.כי חוק ראשון ברייד מחייב כוננים זהים ורצוי גם מאותה סדרה. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  20. מה ההבדל בפירמוט ארד דיסק מהיר או איטי ? מה ההיתרונות של כל אחד מהם ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by Anonymous1,

כאשר אני מנסה לצרוב על תקליטור DVD, מתקבל שגיאה:illegal disk וכאשר אני משתמש בצורב אחר אין בעיה כזו. השאלה אם יש סיכוי שעל DVD+R הצורב כן יצרוב, או שצריך להחליף צורב. אם אני אחליף יש טעם בלקנות דווקא ASUS?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by NuXeR,

שלום, אני מחפש DOK שיהיה בעל יכולת הצפנה. אני מעוניין לחבר אותו למחשב מסוים, שאני רוצה שיתממשק אליו אך לא יעביר איתו כל מידע שאינו נוגע להתממשקות עצמה. על המחשב לא יהיו לי הרשאות admin. אשמח אם תוכלו לסייע. תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by 1900GT,

שלום, איך אני מגדיר BOOT לצורב הSATA שלי כדי שאוכל להתקין דרכו את VISTA? כי כאשר אני מגדיר BOOT דרך ה CD הוא לא מצליח

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by gargi,

היי לאחרונה אני מתחיל להכיר בעובדה שנגמר לי המקום לסאמפלים וVSTים בכונן הקשיח של המחשב הנייד שלי, אני יוצר מוסיקה עם CUBASE אגב רציתי לדעת אם למישהו כאן יש נסיון עם עבודה בזמן אמת עם סאמפלים שמיובאים מתוך כונן חיצוני והאם העבודה היא חלקה כמו כן - אם אכן יש כאן מישהו כזה - אשמח להמלצות לכוננים חיצוניים / "פנימיים" עם מארז חיצוני ועל איזה חיבור ממליצים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. בעיה מוזרה בPartitionMagic. כתוב לי על ההרדיסק הראשון BAD, ואני לא יכול לעשות כלום. מה עושים במצב כזה? יש לציין שההרדיסק עובד. עריכה: אני מצרף תמונה. http://i13.tinypic.com/6391k76.jpg

• 6 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים