עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by boss,

dfi nf4 sli-dr לוח אם יחד RAID...הורדתי קובץ RAID דיסקט של אתר DFI. לחצתי F6 מופיע RAID ובחרתי RAID 0 בשביל מהירות וביצוע. יש לי 2 הארד דיסק 10K סל"ד. שוב אתחול, הכנס דיסק חלונות אקספיי ,מופיע מסך כחול התקנה מיד לחצת F6. מופיע בקשה דיסקט 1.44. אין לי מושג מה המשך..כבר נסיתי למשך אבל הודיע דיסקט לא טוב או משהו.. כי זה פעם ראשון שלי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by vourt,

היי, עכשיו התקנתי 2 כונני WD 160GB בהגדרת RAID Stripped (RAID 0) ההתקנה נעשתה בשביל מהירות גבוהה יותר בקריאה / כתיבה לכוננים. תוך כדי ההתקנה ובכרגע בויסטה אני רואה שיש 300MB מקום בכונן אחד, כשאמור להיות בעצם 160 לא? האם 2 כוננים שמחוברים בראיד 0 יתנו גודל כפול ומהירות כפולה? אשמח לכל עזרה או טיפ בנושא לפני שמתקין הכל מחדש.. תודה!

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מארז להרדיסק חדש שקניתי שהוא IDE עכשיו אני רוצה שהמגירה תתמוך ב SATA גם !!.. ראיתי שיש בזאפ אבל אני לא יודע מה הכי ממולץ?? מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  4. אז ככה יש לי שמה כוננים בצבע כחול ירוק כחול בהיר כולם ה HEALTHY מה מסמל הצבע הירוק?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אז ככה, יש לי שני הארדיסקים במחשב... אחד 120 ג'יגה ואחד 40 ג'יגה... ה40 היה הארד דיסק לגיבויים כזה וכל מיני.... יום אחד הייתה לי בעיה... אני לא רואה את ההארד דיסק במחשב שלי וגם לא בביוס... לא התעמקתי יותר מדי חשבתי שהוא מת...(זה קרה לפני כמה חודשים טובים) היום היה לי משעמם... הוצאתי את ההארד דיסק חיברתי למחשב ופתאום אני רואה שהוא עובד! אני בא להכנס אליו דרך המחשב שלי אבל אז צצה לי ההודעה "הדיסק לא מאותחל, לאתחל כעת?" כחוסר ברירה נאלצתי לאתחל אותו (לפרמט בקיצור..) וכל המידע שהיה עליו נעלם... המידע כבר לא חשוב ורלוונטי לי, אבל איך זה שפתאום ההארד דיסק כן עובד? משהו מוזר לי.... עשתי כל מיני בדיקות כדי שאולי זה יעזור לכם לעזור לי חחח עם hdtune והכלי דיאגנוסטיקה של WD [attachm…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  6. היי... אני מחפש צורב חדש למחשב... אני לא יודע מחיר כי אני לא יודע כמה הדבר שאני מחפש אמור לעלות.. אני מחפש צורב שיהיה בצורת slot-loading . (שפשוט מכניסים את הדיסק בלי ללחוץ על כפתור ואז לשים על המגש הזה) שיהיה צורב טוב. יש לי עדיפות לצורב פנימי מחיר שלא יהיה מוגזם כמו 700 שקל.שיהיה סביר.. תודה מראש לכל מי שיענה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by dovk,

הרכבתי היום דיסק קשיח 250 GB . נוסף לדיסק הקיים במחשב 2 הדיסקים ביחד אמורים לתת לי 500 GB . בהפעלת המחשב הביוס הכיר לי בדיסק הקשיח בגודל 250 GB הקיים וגם בדיסק החדש כשנכנסתי לחומרה במע ההפעלה הדיסק הקשיח הופיע שם אבל כשעברתי לתפריט מחשב הדיסק הקשיח לא הופיע , ניסתי לעשות רענון חומרה והמשיך לא להופיע אח"כ לקחתי את את תקליטור ה-WINXP וביצעתי SETUP ובתפריט הופיע הדיסק הקיים וגם הדיסק החדש אבל נכתב שם כי לא קיים מחיצות הגודל שהיה רשום שם המקסמלי היה 130 GB .וכל אשר ניסתי להגדיל ל250 GB .לא עזר הפעלתי את המערכת החלונות . החלונות הכירו בדיסק הקשיח החדש אבל בגודל 130 GB . במקום 250 GB . כיצד אני מחזיר את גודל הדיסק ל-250 GB דרך אגב 2 הדיסקים הם מסוג SATA 2 תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  8. אני רוצה לקנות צורב DVD חדש. קראתי את האשכול עוגן עם כל הצורבים ואני נוטה לכיוון ה-LG SUPER MULTI.. אני סבבה עם LG יש לי מסך שלהם, טלויזיה שלהם, צורב שלהם, ואני מרוצה. אבל לסופר מולטי הזה אין LIGHT SCRIBE, ומכיוון שהבדל המחירים לא כזה גדול חשבתי כבר לזרוק עוד איזה 10 שקל בשביל הפונקציה המגניבה הזאת.. אבל אני רואה שכמעט אין כאלה אני קונה את הצורב מ-SKYPC [אלא אם כן יש לכם מקום זול יותר באיזור השרון] יש הצעות ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קניתי כבל חדש וגם בו החיבור די רופף האם ככה זה אמור להיות ? אולי לא חיברתי טוב ? משנה איזה צד מתחבר ללוח ואיזה ל-HD ? ההארדיסק חדש החיבור שלו נראה בסדר ואין שיניים עקומות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by בטיטi,

השאלה לא שלי, מקווה שהיא ברורה : האם ניתן לחבר דיסק קשיח בעל חיבור SATA, למחשב שבו אין חיבורי SATA, ע"י מתאם כלשהו של SATA ל USB ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by R_G,

אהלן מה שלומכם? שאלה.. לא מזמן רכשתי מחשב ללא כונן, והרכבתי את הצורב הישן שלי. כרגע אני רוצה לגבות דיסק של מוזיקה שברשותי.. יש לי רק את הכונן הצורב, אין לי כונן נוסף. התוכנת צריבה היא נירו - כיצד ניתן להעתיק את ה-CD? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  12. אני מחפש צורב DVD הכי מומלץ היום בסיסבות 200 שח והרדיסק נייד (חיצוני)בעל נפח גדול ומהיר בערך ה 600 שח יש לי בשביל שתי הדברים האלה800 שח

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by Tal14,

שלום לפני שבוע הלך לי לוח האם במחשב שלי והחלטתי לקנות מחשב חדש הזמנתי אותו ועכשיו ההתלבטות היא האם לחבר את ההארד דיסק הישן שעובד טוב (ומותקן עליו ווינדוס) למחשב החדש בלי לפרמט. תודה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  14. קניתי היום דיסק קשיח 250GB השאלה שלי היא: לכמה מחיצות כדאי לחלק אותו? וכמה גודל להקצות לכל אחת? *אני מתקין עליו מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by Eustace,

אני מנסה לצרוב DVD-R של VERBATIM באמצעות NERO 7 PREMIUM אחרי ה- CACHING הוא נעצר ונותן הודעת שגיאה "BUFFER TOO LARGE" כשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להפוך מצב DMA ל-ON גיליתי שיש התנגשות משאבים בין Primary IDE Channel לבין SCSI/RAID Host Controller (קוד שגיאה 12) הסרת התקנים והפעלה מחדש לא עזרה מה ניתן לעשות? מבנה המחשב: PIII 1.0GHz לוח אם:ASUS CUV4X-V זכרון: 896MB להלן ה-LOG של NERO : Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.0.0 Recorder: <SONY DVD RW AW-G170A> Version: 1.71 - HA 1 TA 0 - 7.0.0.0 Adapter driv…

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  16. שלום ! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח בנפח 500 ג'יגה בייט ואני עדין לא סגור איזה יתן לי את מקסימום הביצועים. הדרישות הבסיסיות שלי מהדיסק הן: מהירות סיבוב = 7,200 סל"ד באפר = 16MB ממשק = SATA 2 Reading Seek time = נמוך ככל האפשר Writing Seek time = נמוך ככל האפשר מהירות העברת נתונים מבאפר לדיסק = גבוהה ככל האפשר Latency Time אני לא יודע מה הוא הפרמטר הזה אבל הבנתי שהוא בעל משמעות רבה המון תודה לעוזרים ! אלכס.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by over23,

אהלן יש לי במשרד הביתי שלי נתב אלחוטי מסוג Safe@office 500w של צ'ק פוינט. אני מעוניין להגדיל את "שטח" האחסון של הרשת ושתהיה לי בין היתר יכולת גיבוי לשלושת המחשבים (2 ניידים ומחשב נייח). לנתב יש שתי כניסות USB שמיועדות למדפסות, האם יש אפשרות לחבר לכניסות הללו דיסק קשיח חיצוני ? האם זה יעבוד או שמה הכניסות מקונפגות רק למדפסות. ניסיתי לחפש מידע ברשת בעניין אבל לא מצאתי. חשבתי שחיבור ישיר בין הדיסק קשיח לנתב תהיה האופציה הטובה ביותר והמהירה ביותר לגשת דרך הרשת לכונן. אם יש לכם אופציה טובה יותר אני ישמח לשמוע תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. Started by omerr8,

איך הדיסק קשיח של SEAGATE 250GB מהדגם הזה? יש איתו בעיות מיוחדות? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4473 והאם מומלץ לקחת דיסק קשיח של חברה אחרת?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. יש לי בעייה בכונן קשיח מפרט לוח אם Gigabyte 965p DS3 1333FSB 3.3REV עידכנתי ביוס ל F12 הכי עדכני מעבד Core2Dou E6550 1333FSB זכרון Crosair 2048MB 800MHZ CL4 כרטיס מסךNVIDIA GEFORCE 8600 GT 256MB כונן קשיח Segate barcuda SATA 2 250GB 16MB BUFFER צורב ASUS SATA אז ככה מכיון שכונני SATA2 מגיעים +- ל 300 MB לשנייה עשיתי בדיקה עם הכלי HDTACH והגעתי לביצועים סבירים אולם ברוחב פס הגעתי ל151 MB מה שאומר כמו SATA 1 !! יש לי השהיות מדי פעם, וכאילו המחשב לא עובד טוב עם הכונן, מה שמוזר לי זה כנראה הלוח עם הבקר ICH8 ברגע שבביוס אני שם על AHCI הכוננים מזוהים כסקזי , על כל המשתמע מכך כאשר כתיבה למטמון בכונן מסומנת באפור כבלתי ניתנת לשינוי במנהל ההתקנים. מישהו יכול לעזור? יש לי עוד מחש…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  20. אני אמור לקבל את הצורב יום שני לאחר שהזמנתי מאייבורי רציתי לדעת מה אמור להיות באריזה המקורית של הצורב

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  21. אני מקבל לאחרונה שגיאות בתחילת הצריבה : ציטוט: "power calibration error" האם משהו ניתקל בבעיה כזו בעבר ויותר איך לפתור. מודה לכל העוזרים מראש.

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by marmark,

שלום לכולם צרבתי קובץ ISO 7GB ולאחר השצורב סיים הכונן לא מזהה את הDVD. הצורב שלי תומך ב DL. תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  23. Started by amitaiz,

יש לי שני צורבים מחוברים למחשב. אני רוצה לצרוב משהו ושייכתב במקביל לשני דיסקים. איך עושים זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לשפר את הכונן של מערכת ההפעלה . ברשותכם מספר שאלות שאלות הן לויסטה ול XP 1.הייתי רוצה לדעת האם יש תמורה טובה (ביצועים-יציבות) כאשר מערכת ההפעלה נמצאת בכונן תחת RAID ?במקרה וכן איזה מומלץ? 2.בהינתן מערכת הפעלה על שני כוננים ב RAID 0/1 האם ניתן לבצע GHOST ואם כן איך? 3.מדובר בשני דיסקים של 160 WD AAJS - האם הגודל הפיזי לא מהווה שחיקה/ירידה בביצועים,האם עדיף כוננים קטנים יותר או חלוקה לפרטישן קטנה יותר.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  25. יש לי הארד דיסק של 120 עם XP. מה עליי לעשות בכדי לפרמט את [glow=red,2,300]כל[/glow] המחשב?

• 8 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.