אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול אותכם אם מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות כמויות אם מישהו יש לו מחיר טוב בשבילי נא להציע זו דוגמא למה שאני רוצה לקנות http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=84&cat=128
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש הבדל או שאין הבדל(כמו 16MB ל 8MB)? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
האם יש דרך להפוך את כונן C לNTFS במקום FAT32 בלי לפרמט? חבר לי לא יכול לפתוח קובץ גדול מ4 גיגה וזה לא עובד אם מעבירים את הקובץ לכונן D ופותחים אותו שם =S
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי במחשב עם wd200GB JS שהיה מפוצל לשני כוננים: C:, D:. קניתי דיסק קשיח חדש בנוסף לישן (wd250YS), והשאלה שלי היא אם אני יאחד בין כונני C: וD:, האם הביצועים השתפרו או שאין הבדל ?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למנוע ממשתמשים במחשב אפשרות ניתוק התקני USB. מדובר במחשב שנמצא בארונית ומחובר אליו DVD חיצוני, כך שמשתמשים יכולים להשתמש בו. לעיתים קורה שמשתמש מנתק disk on key ובטעות מנתק גם את הכונן. במקרה כזה אני חייב להגיע, לפתוח את הארון, לנתק ולחבר. האם יש דרך למנוע ממשתמשים לנתק, או לפחות להעלים את הסמל משורת המשימות?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי את הדגם WD1600JS, ובו יש ג'אמפר שמאפשר להוריד את המהירות ל1.5 Gb/s. גם בזה יש את האפשרות הזאת? כי אני עובד עם בקר שהופך SATA לIDE, וזה יכול לעבוד רק בקצב הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היי חברים יש ברשותי PS3 ועליו אני מחבר דיסק חיצוני בפורמט FAT32 (רק כך מזהה ה-PS3 דיסק חיצוני) אני עכשיו מנסה להעביר מהמחשב שלי סרטים שגדולם יותר מ-4GB אבל אני מקבל הודעה שאין מקום בדיסק למרות שכולו ריק. ניסיתי לפרק את הקובץ ב-WINRAR לקבצים קטנים של 700MB כל אחד אבל אחרי שחזור כל הקבצים ב-99% אני מקבל שוב את אותה ההודעה. יש למישהו אפשרות לעזור לי בנושא הנ"ל? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר העלתי פה פעם הודעה על דיסקים כפולים אך הפעם הבעיה שונה. קניתי חבילה של 10 דיסקים של סילבר לייין. פתחתי שניים והצורב לא זיהה אותם, פתחתי את השלישי והוא זיהה אותו. החלטתי ללכת לחנות ולהתלונן. ומה גיליתי? שהבעיה בכלל בצורב שלי. אמרו לי לנקות את הצורב, עם דיסק ניקוי, ואם זה לא יעבוד אז כנראה שהצורב שלי מזוייף או משוחזר. קניתי מTMS לפני חודש. מה אפשר לעשות? והאם יש בכלל מצב שזה מזוייף?
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 120 עם XP. מה עליי לעשות בכדי לפרמט את [glow=red,2,300]כל[/glow] המחשב?
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ולעריכת סרטים. יש לי מחיצה נפרדת של 100GB מתוך ה500 שעשיתי בDISK MANAGMENT בWINDOWS למערכת ההפעלה בלבד השאלה אם זה מוריד בביצועים? והשאלה העיקרית היא: אני רוצה להוסיף כונן קשיח של 500 עדיף יותר אבל התקציב מאפשר רק 500. יאוכסנו בוא קבצי מידע של תוכנת העריכה המקצועית והכבדה AVID ואולי כמה משחקים. השאלה אם ההפרש של 110 שקל הין הגרסה של ה16MB ל 32MB BUFFER מצדיקה את הביצועים? אני רוצה לקנות את הסדרה החדשה של SEAGATE BARACUDA 11 שמגיעה לביצועים של ה RAPTOR לפי השוואה שראיתי. האם זה הכונן של הסדרה החדשה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2002&products_id=19658 והאם זאת חברה מומלצת? תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
תקציב 250 ש"ח לרמקולים, והDVD הכי זול שתמצאו אני לא צריך לצריבה אלא רק למשל להתקין משחקים שצריך כונן DVD
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום.ראיתי את הכרטיס I-RAM של גיגבייט והוא תומך רק ב DDR 1 שהוא יקר יחסית ל DDR 2. שאלתי היא כזו : האם יש כרטיס דומה של חברות אחרות שתומך ב DDR 2 ובנפחים גדולים יותר מ 4 גיגה. ה I RAM עובד רק עם 1 גיגה בכל אחד מהחריצים שלו ויש לו רק 4 - כלומר 4 גיגה מקסימום.והרבה אי אפשר לעשות עם כזו כמות נמוכה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
חג שמח (: חיברתי למחשב של אחי כונן קשיח נוסף (Slave) והופיעה לי מחיצה (H) ... לפני שחיברתי את הכונן הקשיח היו לי שתי מחיצות, C ו - D ... אז אני רוצה לאחד (בעזרת Partition Magic 8.0) את המחיצה שהתקבלה למחיצה הקיימת, D ... איך אני עושה זאת ?.. נגיד ואחרי שאני אעשה את זה ויום אחד אצטרך לפרמט, אחרי פירמוט המחיצה (H) לא תופיע שוב ?.. תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי דיסק קשיח ממחשב ישן בחיבור IDE של 30 GB של Maxtor ויש בו ג'אמפר (נראה לי זה על Master כי זה היה הדיסק הקשיח הראשי במחשב שפירקתי אותו ממנו) . אני רוצה להרכיב את הכונן קשיח למחשב של אחי . כידוע לכם יש חוט שיש בו 3 חיבורים System (מתחבר ללוח אם), Master (מתחבר לדיסק הקשיח הראשי) ו - Slave שמתחבר לדיסק הקשיח המשני או לכל התקן IDE . בשביל לחבר את הדיסק הקשיח למחשב כ - Slave צריך להוציא את הג'אמפר ?.. אם לא איפה אני שם את הג'אמפר כדי שהמחשב יזהה אותו כ - Slave ?.. לאחר שאני מרכיב אותו למחשב צריך להכנס ל - Bios ולהגדיר שיש לי דיסק קשיח משני ?.. נגיד והצלחתי להרכיב אותו הוא פשוט מופיע כהתקן אכסון בנוסף ל - D ו - C ?.. אפשר לקחת את כל ה - 30 GB של הדיסק הקש…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום הארד דיסק חדש, וחיברתי אותו למחשב שלי. הוא זוהה מייד בביוס, וגם הווינדוס לא הראה בעיה לזהות אותו (מצא דרייבר מתאים באופן אוטומטי), אבל הווינדוס לא נותן לי להשתמש בו (לא מראה לי שקיים דיסק נוסף). אם למישהו יש מושג, איך גורמים להארד דיסק הנוסף לעבוד, אודה על כל עזרה. רק פרט אחד שאני לא יודע אםן הוא קשור, יש לי כאמור שני הארד-דיסקים, שניהם SATA, ושניהם מוגדרים כמסטר (על Channel שונה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE, עם אפשרות שני חיבורי SATA ושני חיבורי IDE. הכונן הארדדיסק (240GB) מחובר לSATA הראשי (או הראשון, קיצור מופיע ליד זה כיתוב SATA1 ויש SATA2). הכונן דיסקים הרגיל שלי מחובר לIDE1 (סקונדרי) במסטר (אם אני לא טועה), ויש עוד חיבור IDE0 (פריימרי) פנוי לגמרי. השאלה שלי היא כזו: אני מעוניין לקנות צורב DVD שתומך בכל מה שהדגם הנ"ל תומך והיות בארץ אין עדיין (לא מצאתי) את GSA-H62LI, אני אקנה את הצורב GSA-H55L. לאיזה מקום כדאי לחבר את הצורב שמוזכר בכותרת שמגיע עם כניסת IDE? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור, RocketLauncher
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לפני 3 חודשים קניתי מחשב חדש, וכבר גיליתי בדיסק הקשיח שלי סקטורים פגומים, מובן והגיוני. אבל המצב הוא כזה, בחיים היו לי בסך הכל 3 דיסקים קשיחים, והדבר המוזר הוא שכל ה3 פיתחו סקטורים פגומים בשלב מסויים. שניים מהדיסקים הם של westren digital ואחד של maxtor. השאלה היא כזאת, האם יש לי מזל חרא וזה מקרי לגמרי או שהאם יש פעולות מסויימות שמגדילות את הסיכוי לסקטורים פגומים? כי זה כבר ממש מעצבן, לא תמיד מגלים את הסקטורים האלו במסגרת האחריות ואז צריכים לחיות בידיעה שיש סיכוי די גבוה שהמידע על הדיסק ילך. אבל גם להחליף זה נורא מעצבן. אז השאלה למעלה^ תודה... אגב זה לא רק המידע, יש תוכנות שלא מוכנות לעבוד עם הדיסק בגלל שהוא פגום, לדוגמא אובנטו לא מסכימה להמשיך בהתקנה בגלל זה, ותוכנה לחילו…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק כי אני שומע רעשים מוזרים ב HD שלי... והוא דיי מקרטע גם בזמן האחרון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות צורב דיוידי? על מה אתם ממליצים? בחנות אמרו שהם עובדים עם NEC וגם TEAC. יש להם אפשרות להזמין לי כל צורב שאני רוצה אבל במקרה של תקלה אני אחוייב לשלוח את הצורב בעצמי בעלות של 50 ש"ח. חוץ מהצורבים שציינתי שהם לא עולים דמי משלוח. תודה לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות מוזרות בדיסק mybook שיש לי : אם אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי אני מקבל את ההודעה : "'windows cannot find copy.exe make shure you typed the file correctly.... אך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י קליק ימני ואקספלור בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להעתיק ממנו לדיסק פנימי , אחרי כמה זמן אני מקבל את ההודעה : cannot create or replace file:access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently at use יש לי מספיק מקום בדיסק הפנימי ואני מקבל את הודעת השגיעה הזאת רק מהmybook מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מאתמול שמתי לב לצריכת מעבד מוזרה של כ 40% בזמן עבודה של ההרד דיסק, בדקתי ומצאתי שזה של Hardware Interrupts. הסתכלתי ב Event Viewer, ונוכחתי לדעת שיש לי כול מיני הודעות אזהרה על שגיאות שקשורות בדיסק הקשיח: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. וגם : The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort2. The device, \Device\Ide\IdePort2, did not respond within the timeout period. אני שם לב שחלונות עולה לאט יותר, וכאשר אני פותח קבצים מקובצים, או בפיולת העתקה וכדומה ישנה האטה ניכרת , וצריכת מעבד מוגברת מאד. אם מישהו יודע להסביר לי מה הבעיה, אני אשמח מאוד. מקווה שזהו המקום הנכון לשאול.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לעסוק בעריכת סרטים, לשם כך דרוש הרבה מקום במחשב (כרגע יש לי רק 40 ג'יגה וזה כמובן לא מספיק אפילו לשימוש רגיל במחשב). כמו שאמרתי התקציב נע בסביבות ה250 ש"ח, חשוב לי שיהיה מהיר ושקט (למשל הכונן הקשיח שיש לי עכשיו מרעיש מאוד). נפח אני מאמין שאני צריך בסביבות ה80G אולי יותר אבל שלא יחרוג מעל 300ש"ח (עדיף שיהיה פחות נפח ואיכות טובה מאשר נפח גדול איכות גרועה). תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב די וי די של lg h12 הדגם. כשאני צורב דיסקים של די וי די נאמר 6 סרטים זה צורב את הדיסק ב 40 דקות על מהירות כפול 8 וגם הדיסק תומך במהירות כפול8. בעבר זה היה צורב לי ב 10 דקות.אני לא מבין מה הבעייה?התקנתי שוב נורו 7 גירסה הכי חדשה (אני יודע שיש 8 אבל יש בעיות איתו) ועדיין יש בעיות יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. לי יש משרד ביתי עם שלושה מחשבים, אני מעוניין לגבות קצבים מהנייד שלי. מה הדרך הכי יעילה?עד עכשיו עבדתי עם מדיה (קרי DVD) אבל זה לא ממש פרקטי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח 320GB פנימי לאחד המחשבים הנייחים ועשיתי עליו SHARE אבל במקרה של ווירוס או קריסה כלשהי הנתונים יאבדו. מה הדרך הכי טובה לגיבוי במקרה הזה ? דיסק חיצוני ? שימוש שונה בדיסק החדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם יש שוני פיזי בין הזכרונות,הם נראים אותו גודל האם הם מתאימים? האם יש תאימות לאחור מבחינת לוחות - ז"א תומכים גם DDR וגם DDR 2?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-