עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני שוקל לקנות raptor 36 gb, אבל חושש שהוא מפיק רעש וויברציות נוראיות...למישהו יש כאן דיסק כזה ויכול לתאר?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by NOVA,

תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by kaputcom,

שלום! רציתי לדעת עם כונן SSD ישפר לי את הביצועים עם תוכנות לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה ? העם זה ישפר לי רק את מהירות העלאת תוכנה או גם את הסינכרון והעם זה משמאותי ? תודה על העזרה !

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

שלום רב. יש ברשותי קשיח של Seagate Barracuda 1TB. המחשב מאוד מהיר ואני מרוצה, אבל חברים ממליצים לי על SSD בכל זאת.. מהי עמדתכם בעניין? המחירים בשמיים.

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. ה-Bios מזהה את הדיסק ללא כל תקלה. שמעתי שיש צורך בהגדרות מיוחדות בגלל מחסום ה-137 ג'יגה. אני עובד עם Windows XP והכל נראה מזוהה בקלילות. יש צורך להגדרה מיוחדת כלשהי? תודה.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by ben-zone,

היטאצ'י מוכרת כבר 3 דגמים של דיסק כזה בחו'ל : - שני דגמים "ביתיים" (5,400 ו 7,200) - דגם "עסקי" (7,200) אני צריך להוסיף עוד דיסק לדיסק ה 3TB שלי, ומעוניין בדיסק 4TB (מהירות 5,400 תספיק לצרכי). אז ... יש למישהו מידע ? הערכה ? אשמח

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Imtheman,

או שנתיאש ונשלם (הרבה ) יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מחירי הדיסקים הקשיחים עדייןן גבוהים מהרגיל. צפויה מתישהו ירידת מחירים?

9. Started by modgod,

רק עכשיו קראתי בפורום מפרטים שייצא כבר STA II! אני בדרך כלל מעודכן עם יציאת חומרה חדשה, אבל משום מה הפעם פיספסתי את החדשות :-\. רציתי לדעת אם יש שיפור גדול בביצועים בין SATA לבין SATA II? מה החידושים ב-SATA II?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. במיוחד ל hriders

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by Snufkin,

הכותרת אומרת הכל! הצורב חדש אבל עושה רעשים וגם נראה כאילו הו לא קורא חלק אלא מקוטע. אני צריך תוכנה כלשהי (אם יש) שתבדוק את תקינות הצורב. נ.ב. זה תקין שאין לי כונן CD אלא רק צורב? שימוש בצורב כCD לא יגרום לשחיקה מיותרת של הלייזר?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד והוא איט מאוד אני חושד ב HD (בדקתי את הזיכרון עם MEMTEST) אבל אני לא מקבל אחרי הביקה פלט סיכום מהשום מה ...? מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. ישנה אפשרות כלשהי לבדוק אם ה NCQ פועל?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  14. אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. ברצוני לדעת האם לקנות צורב שני ולחברו במקום סידי רום אז קודם כל האם זה אפשרי? דבר שני איזה צורב כדאי לקנות חדיש ולא יקר? (יש לי כרגע פלקסטור X24 שהוא אחלה צורב) ואיך מחברים שני צורבים לאותו מחשב? אני מצפה להרבה תגובות ודעות בבקשה מכולם גל

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by shoval,

יש לי מערכת רייד10 על המחשב ותאמת שזנ עושה לי קצת בעיות ואי נוחות בעבודה רציתי לדעת/ לקבל עצה: עד כמה נחוץ הרייד לעבודה במחשב הביתי אני מתעסק בתלת (סטודיו מקס/ זיברש) ועריכת וידאו (אפטר פרימייר ואביד) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מה היתרונות של צורב סקזי? ויש לי סמסונג כפול 8 רגיל ויאמהה כפול 8 סקזי, מה עדיף? והאם אפשר להרים טיפה את מהירות הכתיבה של היאמהה.. יש לו מאוורר אז זה בטוח

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  18. הקבוצתית סגורה!!! מה קורה חבר'ה? הצלחנו לארגן עוד קנייה קבוצתית מחברינו בפנדה מדובר על DOKים מהירים, וגם המחיר, למרות שהוא מחיר מעולה, וזול יותר מכל חנות בזאפ, הם יותר יקרים מהDOKים הפשוטים... אז תחשבו אם זה מתאים לצרכים שלכם. כמובן שאם מישהו קונה DOK בנפחים האלה, עדיף לו מהירות כתיבה גבוהה. לדוגמא, קובץ של 5GB. DOK רגיל, קצב כתיבה 5MB לשנייה, כלומר 1000 שניות כלומר כמעט 17 דקות. DOK מהיר, קצב כתיבה של 18MB לשנייה, כלומר 277 שניות כלומר קצת יותר מ4.5 דקות. (עדיף שאני לא אתן דוגמאות לקבצים גדולים יותר ) ועכשיו לחלק העיקרי. Sandisk Cruzer Titanium 8GB ב118 במקום ב125. Sandisk 8GB Cruzer Contour U3 USB Flash Drive ב119 במקום 142 בפנדה ובמקום 125 במבצע של אופיס…

• 20 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. Started by zilbermm,

מה זה משנה אם מספר הפינים נשאר כמו שהוא?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by mega1234,

יש הבדל בביצועים בין שני הכבלים האלו בהתחשב בעובדה שהם מחוברים לאותו דיסק קשיח ?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by generalA,

ברשותי כבל DATA ל- i830 מרשת מירס. רציתי לדעת באיזו תוכנה עלי להשתמש ע"מ להוריד מידע למכשיר כי כאשר התוכנה מראה לי שהיא למשל מורידה רקע אז היא בעצם לא נמצאת על המכשיר למרות שההעברה מסתיימת בהצלחה ... עזרתכם בבקשה.....

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  22. Started by שמנואל,

אהלן. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכבלים מבחינת הביצועים, האם כדאי להחליף במחשב שלי ל 80, והאם זה אפשרי (ורצוי) גם במחשבים ישנים - P3 למשל. תודה.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  23. יש לי צורב LITE-ON 52X32X52. עומד להגיע אליי בשבוע הזה או הבא צורב DVD NEC 3520A BULK. רציתי לדעת אם כבל ה-IDE של הצורב הישן יתאים לחדש, או שאצטרך לקנות גם חדש? כי אם לא יתאים- שאני אתקשר לחנות להוסיף כבל IDE לקנייה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by viper_sb,

קניתי לאחרונה לוח אם של ASUS P6T WS PRO ואני רוצה לקנות את S25 של WD מאיפה אני יכול לקנות כבל SAS של 6G ?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  25. Started by arnon,

שלום האים כדי לנצל את רוחב הפס של SATA 2 יש צורך בכבל מיוחד SATA 2 או שהכבל הרגיל גם טוב (כמובן שצריך לוח וכונן תומך) תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים