אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האם משהו מכיר מקום או בנדם שיכול לעזור לי אם זה. צריך לשחזר מישם הרבה מוסיקה ותמונות.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום כשאני מריץ HDtune המהירות לא יציבה היא במין קפיצות כאלה לדוגמא הוא מתחיל ב128mbs ואז יורד מהר ל 4 ואז עולה מהר ל129 אני יעלה תמונה יותר מאוחר
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני לא הצלח לצורב קובץ BIN לתוכנה נירו איך עושים זה? אני מחכה תשובתך....
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת אם יש למישהו מושג האם ניתן להגן על מידע בDOK, אני אפרט: אני מתכוון לשים מידע על חלק קטן מהDOK אך אני לא רוצה שמהרגע שאני אוסיף לו מידע מסויים מישהו אחר יוכל למחוק אותו, כלומר לשים מידע על גבי DOK באופן שהיו יהיה רק Read Only למשתמשים האחרים בDOK, אני יודע שאפשר לשנות את ההגדרות על ההרשאות NFTS אבל זה רק מונע מאנשים לשנות את התוכן של הקובץ אבל למחוק אותו אפשר. אני רוצה לשים מידע שיהיה באופן קבוע על גבי הDOK. אני יודע שיש חברות של DOK שמספקות תוכנה שבאה עם הDOK שמספקת אבטחה כלשהי, האם ניתן להשתמש בתוכנה עם כל DOK? בתודה מראש, דוד. ??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני משתמש בגרסא הכי חדשה של התוכנה. כאשר אני מכניס לכונן סידירום רגיל היא מאפשר לי לעשות את הסריקה בטאב הרלוונטי, אבל כאשר אני מכניס DVD צרוב, שאפשר לקרא אותו מן הסתם במחשב ולעשות כל מה שרוצים עם הקבצים עליו, היא מזהה אותו, נותנת לי את המידע שלו - אבל לא מאפשרת לי להתחיל בבדיקה.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני קונה צורב DVD שכנראה יגיע בלי כבלים. השאלה שלי היא האם אפשר להישתמש בכבלים שהסי די רום שלי מחובר איתם (אני מחבר את הצורב DVD במקום ה-CD ROM) או שאני אצתרך לקנות כבלים חדשים? והאם אפשר להשתמש בג'מפרים שיש על ה-CD על הצורב DVD? והשאלה השלישית היא: יש לי במחשב עוד צורב (צורב CD רגיל) הוא כרגע נמצא כ- MASTER האם אני אצתרך לשנות ולשים את הצורב DVD כMASTER או שזה לא משנה והוא יכול להישאר כ-SLAVE? תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך המלצות. אני רוצה לקנות כונן נייד חיצוני, יש למחשב הניד שלי חיבור FireWire וגם eSata הכונן מיועד לאחסון סרטים HD, לכן חשוב הגודל והמהירות (הכי פחות 1TB בעדיפות ל1.5 או 2) קניתי עכשיו Western Digital My Passport Essential SE 1TB USB 2.0 אבל הוא לממש מהיר המחיר עד 1000 או אפילו 1100 אבל לא יותר ברור שניידות חשוב אבל לא חובה אם אין אחד כזה תודה!!!
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צהריים טובים. היום אני אוסף את המחשב החדש שלי שמגיע עם 320 ג'יגה של WD. המחשב נרכש ללא מערכת הפעלה, כך שבחנות הם לא יכולים לפצל לי אותו, הם אומרים רק בעת התקנת המערכת הפעלה ניתן לבצע זאת. אני מבקש את עזרתכם בפיצול הכונן, באיזה שלב אני אמור לעשות את זה בהתקנה? איך אני עושה את זה בדיוק? נ.ב אני רוהצ לפצל אותו ל-3 כוננים. תודה רבה על העזרה.
-
- 41 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
לצורב NEC 3520A , אני מעוניין לקנות 50 מדיות, הייתי באופיס דיפו, בדקתי את ה"מבצע" של ה50% על המוצר השני, אז ככה: 25דיסקים של VEBRATIM עולים 150שקל (שזה כבר לא שווה) ועל המוצר השני 50אחוז הנחה. 50דיסקים של VEBRATIM עולים 220 , ודיסקים של אופיס-דיפו עולים 3.4שקל לדיסק - שזה שווה אבל נראים דיסקים על הפנים. מישהו יוכל להמליץ לי על דיסקים טובים? (אשמח ללינק לחנות) .
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני יכול לעשות בויסטה BACK UP COMPUTER , לצרוב את זה, להחליף הרד דיסק ואז לשים את זה שם ולעשות RESTORE COMPUTER? או שאין דרך אחרת להעביר את המידע מהרד דיסק להארד דיסק?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם לכתוב הודעה זו כאן או בפורום תקלות חומרה אבל החומרה עובדת אז החלטתי לכתוב כאן. יש לי RAID 1 של דיסקים קשיחים של סיגייט דגם ST31000528AS (גודל 1TB). אינני יודע אצל מי הבעיה מאחר והם RAID1 אבל אתאר את הבעיה כמה שניתן. יש לי 3 מחיצות על הדיסק קשיח. אחת מהן, נקרא לה D, יש תקלה מוזרה מאוד. לעיתים משחקים לא עובדים ונותנים שגיאה מוזרה. חיפשתי בזמנו את השגיאה וזה מאוד מוזר. הפתרון היה להריץ CHKDSK על אותה מחיצה, D, עם F, כלומר תיקון. זה תמיד מצא בעיה בתמונת המחיצה (משהו בסגנון), תיקן ורק אז יכולתי לשחק במשחקים או לעשות פעולות שונות במחיצה. כל שאר המחיצות תקינות לחלוטין - אין להן את הבעיה הזו, רק למחיצה D יש. זה קורה לעיתים רחוקות אך עדיין קורה :s05: אז…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הדגם הזה..? SH-S183A DVD±R x18 מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
האם אפשר לבנות מערך רייד 5 עם 4 דיסקים? אם כן אז איך זה יהיה בנוי? יהיה PARITY אחד על 3 דיסקים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות 1TB פנימי בסביבות ה500 שקל... מעונין לשמוע ממכם המלצות. שיהיה יותר בכיוון הזול יותר (כן אני קמצן). תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
היי אני מחפש פתרון לגיבוי נוסף לתמונות שאני מצלם, כרגע מגבה ב HD חיצוני בגודל 2.5 אינצ שהוא עושה את העבודה ועובד טוב, אבל הדאגה למידע גדלה.. אני מצלם הרבה לכן המידע חשוב שיישמר, אני שקלתי שרתי גיבוי אינטרנטיים ועננים למיניהם - לא רוצה לשתף שם מאות גיגות של מידע, אז זה ירד מהפרק. אשמח לשמוע אם יש לכם רעיונות לפתרון גיבוי אמין וטוב, חשבתי על כיוון שרת NAS עם שני HDD בעלי 2 טרה או יותר - לפי הקיבולת של ה NAS עצמו. בתחום שרתי ה NAS - אשמח להמלצות. אני מכיר קצת את האופיינים השונים של ה RAID אבל לא בטוח מה הכי נכון לי - גיבוי תמונות אופליין (לא בזמן אמת), וזה לא בתדירות גבוהה במיוחד. התקציב - עד כ 1500 שקל, אם ובמידה השוק מתנהל אחרת בתחום ה NAS, תגידו גם - אני לא מכיר איך זה הו…
-
- 30 תגובות
- 11k צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח, יש לי צורב NEC 3520A ולאחרונה עידכנתי את ה- firmware, לגירסה u9 .1 שאמורה לאפשר צריבה במהירות x8 גם על DVDx4 על חלק מהמדיות, בין היתר. כמה זמן אמורה לקחת צריבת DVD-Rx4 ו- DVD-Rx8 כאשר אני צורב עליהם וידאו שממלא את הדיסק לחלוטין (4.7GB) אני משתמש ב- nero 6 וזמן הצריבה הוא בערך 30 דקות על DVD-R של Fortis (מן הסתם לא הסוג הטוב ביותר), מה שאומר לי שזה לא מהירות x4 ובטח לא x8. פסח כשר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה צורב לקנות איזה חיבורים קיימים כיום בצורבים (IDE SATA IEEE) ומה הממולץ מבינהם.? איזה מהירות צריבה לDVD ממולצת? ומה שהכי חשוב לי איפה אני מוצא צורב בצבע כסף?? (על עיצוב אין מה להתפשר!)
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מצטער שהכותרת מתנצחת כזאת, אבל זה המצב, אתמול רכשתי חמישה כוננים כאלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694572&orderby=price משלוש חנויות שונות שאני לא אנקוב בשמן כי זה כבר לא משנה,הן לא מייצרות את הדיסק. אחד לי, אחד לאחי, עוד אחד לאח אחר ,הרביעי לאחותי והאחרון לאבאל'ה , לא היתה שום בעייה בזיהוי/חיבור וכו', על כולם (מלבד שלי) הותקנה מערכת הפעלה חדשה, מדובר במחשבים דיי חדשים וחדישים שהדיסקים חוברו אליהם. על כל פנים, יש לי כמה בעיות אישיות עם הדיסקים וזה בא לידי ביטוי בכל המחשבים, קודם כל הם דיי איטיים לעומת מה שמובטח תיאורתית, חושבים יותר מידי ,ז"א אתה פשוט שומע כל פעולה שאתה עושה, ושוב, זה בכל המחשבים אז ככה שאין שום סיבה אחרת, זה לא הי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח את המגש הוא נפתח ובסוף הוא זז ימינה. האם זה טבעי? האם לעוד מישהו קרה אותו הדבר עם הצורב הזה? המגש במקום לצאת ישר, הוא בהתחלה יוצא ישר ובסוף זז קצת ימינה.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם בתהליך הצריבה עינית הלייזר נוגעת ישירות ובאופן פיזי בתקליטור הנצרב ?? בתודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הקבלה עבור הדיסק או אזכור של הקנייה במייל. לפי הבדיקה באתר של סיגייט (שרכשה כזכור את חטיבת הדיסקים הקשיחים מסמסונג), הדיסק שלי באחריות עד יולי 2013. השאלה היא איך אוכל להחליף אותו אם אני לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן 5TB טושיבה משמש אך ורק לאחסון קבצים, המערכת יושבת על SSD (בתוכנה מופיע כ100% תקין) הכונן בן 4 חודש ומעולם לא עשה בעיה במהלך הורדות (טורנט) או ניגון סרטים וכו' ואני רואה גם בHWM שהטמפ' שלו גבוהה יותר משאר הכוננים (כל ה3 נמצאים עם 2 מאווררים קדמיים)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-