אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
הצורב לא קורא ולא צורב על דיסקים של DVD ודיסקים של CD הוא קורא וצורב אותם מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ואם להיות ספציפיים יותר, דיסק קשיח של WD בנפח 320 או 500 ג'יגה, מה ההפרש במחיר בין 7,200 RPM לבין 10,000 RPM ?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בזמנו קניתי את הצורב LG H10N , משהו זוכר אם הוא תומך במידיות Double Layer ? (8.5GB
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
כמה יעלה איזה חברה איזה דגם ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה אני הבנתי שהציוד הזה הוא הרבה יותר טוב מ IDE/SATA במה הוא יותר טוב אם בכלל? למה יש גם צורך בבקר מיוחד בשבילו? במה בדיוק יש צורך ביידע מעמיק מאוד בשביל לתפעל את זה? אם אפשר פירוט נרחב בנושא בכלל האם כיום השוק העסקי משתמש בזה??
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת איך אני מחלק את הכונן אר דיסק לאחר שחליקתי אותו פעם אחת לפי החלוקה הבאה: כונן E 120 אני רוצה להקטין אותו לחמישים ושלוש. כונן d 120 אני רוצה להפוך אותו למאתיים. וכונן c 56.6 אני רוצה להפוך אותו לארבעים ושלוש. יש לי תכונן: WDC WD3200AAKS-22SBAO הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי איך אני יכול לשנות את נפח הכונן(אם זה בכלל אפשרי),וגם הייתי רוצה לדעת אם אחרי שאני ישנה כל מה שיש לי בכונן ימחק?!וגם אם יש דרך שאני ינצל את כול נפח האר דיסק? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני מחבר את האייפוד לUSB ונכנס לכונן שלו "F"( כול אחד זה משהו אחר) והוא מבקש ממני לאתחל אותו, ויש לי שמה דברים מאוד חשובים... יש איזשהי דרך להוציא אותם משם?! תודהה...
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש DOK והבנתי שהמוצר הזה מאוד אמין(שזו התכונה הכי חשובה לי).הבנתי שיש לו גם U3.האם הU3 נתמך ע"י מערכות הפעלה של 64BIT ובמקרה שלי ויסטה.או שאין קשר בין U3 למערכת ההפעלה אליה מחברים את הDOK.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפני איזה חודש בארך הצורב שלי התחיל לזייף בכל צריבות הוא לא קרא את הדיסקים שהוא כתב הוא לא צרב טוב בקיצור אותם בעיות שהיו אם NEC בזמנו שלחתי את הצורב לנעה ועשיתי פאשלה ומסתבר שהאחריות עברה בעשרה ימים בארך והם לא מוכנים לעשות כלום בנושא חוץ מלזרוק אותו! למשהו יש איזה רעיון אולי? בכל אופן אולי יש לכם מושג אם יש דרך אחרת לפטור את כי זה משגע אותי וחבל לזרוק את הצורב סתם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם יש דרך להתקין WIN XP עם RAID בלי כונן דיסקטים?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אז זהו, הדיסק קשיח מתחיל לעשות תקתוקים של קריאה. יש משהו לעשות בנידון או שהוא עומד למות בקרוב? ואם זהו סופו, אני רוצה לקנות דיסק של 500 ג'יגה. מומלץ לקחת אחד של 500 או 2 של 320 נגיד? או אפילו פחות? ומה מומלץ? תודה, איתי
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מרגישים את ההבדל במהירות בין 16 ל-32? או שזה מורגש רק במשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן, יש לי הארדיסק של WD משנת 2002 בנפח 120 ג'יגה (כן, זה הרבה יחסית לשנתון) ששבק חיים לפני כחודש, ורציתי לקבל קצת מידע לגבי עלויות שחזור בהתאם לנפח, ההארדיסק שמקבלים לאחר השחזור ובאופן כללי איפה כדאי לבצע את השחזור. תודה מראש לעונים ! עריכה:קראתי את הסטיקים במטרה למצוא קצת מידע על זה ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ראיתי במפרטים המומלצים, שכאשר הציעו 2 דיסקים קשיחים של WS בנפח 500 ג'יגה, המיועדים ל RAID 0, היה כתוב לידם : "For Raid". אני לא מתכוון לדיסקים היקרים (RAPTORS), אלא לדיסקים רגילים, האם יש צורך בדגם מסויים, או ש FOR RAID צויין במפרט המומלץ רק לצורך הבהרה ? וע"מ להיות יותר ספציפי : 2 דיסקים קשיחים כאלה : http://www.skypc.co.il/sg_product~5000AAKS~7~0.htm יכולים להיות מחוברים ב RAID 0 על הלוח הזה : http://tms.co.il/product/3769 ? Thanks
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בעקרון ברגע שאתה מוחק קובץ מסל מחזור אתה לא יכול לגשת אליו יותר כלומר הוא נמחק FOREVER אבל אז הבנתי ממקום כלשהו שהמידע לא באמת נמחק FOREVER אלא הוא נשאר ב SECTIONS של הכונן ונמחק באמת רק כאשר עושים OVERWRITE ב SECTION של הכונן שבו הקובץ היה קיים כלומר עד שאני לא משתמש כביכול במקום הקובץ עדיין קיים וניתן לשחזור האם הדבר נכון? ואם כן הוא בר ביצוע? איך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה צורב DVD לקנות... בגדול במחשב הוכחי יש לי צורב DVD LG gsa-4163B (הישן יחיסית, הפיסקו לייצר אותו) שאני מרוצה ממנו עד הגג, אף פעם לא עושה בעיות ופשוט איכותי... עכשיו, איך הצורב LG GSA-H62 י?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=18463 ביקורת טובות? איכותי? המחיר בסדר בפנדה? (שם אני קונה את המחשב)
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
עד כמה השיפור בביצועים משמעותי ? האם כדאי ? אני מתנגד ל RAID 0 בעיקר בשל הסרבול : צריך לחבר פיזית את הדיסקים בהתאם צריך לקנפג ב BIOS צריך לקנפג במערכת ההפעלה אם אצטרך להעלות את המערכת מדוס (למשל כשיש בעיה בחלונות), אז הדוס לא יכיר ב RAID אם תהיה תקלה באחד הדיסקים, זה משפיע על כל המערך הסיכוי לתקלה כפול אם רוצים לבטל את המערך, צריך להריץ איחוד של הקבצים וכו' אשמח לשמוע דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן שלא צרבתי משהו ואני שכחתי איך צורבים קובץ אחד (נגיד 6GB על 2 דיסקים DVD) על שני דיסקים.. שאני מנסה לצרוב הוא לא נותן לי בגלל שבדיסק אד אין מספיק מקום..(אני משתמש בנרו6) אני לא רוצה לפצל את הקבצים.. אני רוצה להתחיל לצרוב ושהתוכנה תבקש ממני להכניס דיסק אחר להמשיך את הצריבה.. האם עושים אותה פעולה אם אני רוצה לצרוב 2 קבצים על שני דיסקים? ועוד משהו.. למה יש לי אפשרות למחוק מה שיש בדיסק בנרו? עד כמה שידוע לי אי אפשר למחוק קבצים מדיסק... לא? נ.ב.. אם אין אפשרות כזאת..(למרות שאני זוכר שאפשר משהו..) אז אפשר בבקשה שם של תוכנה שמפצלת קבצים? תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: Pentium 4 @ 2.8Ghz 1.5 GB RAM Asus P4P800 Deluxe יש לי כונן קשיח של 120GB .. מחובר בSATA.. [ לא יודע אם זה SATA 2 ].. אני רוצה להוסיף עוד כונן של 250 [ פנימי ] גם מחובר ב SATA.. השאלה שלי היא אם המחשב ירוץ כרגיל ולא יתקע או יהיו איתו בעיות כשאני אוסיף את הכונן השני? תודה לעוזרים.. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו ואני אתן.. דרך אגב.. לא לדאוג.. יש לי יציאת SATA פנויה מהלוח.. תודה רבה, אור.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה רק אצלי או שאצל כולם אחרי שנתיים-שלוש שנים הכונן האופטי (או כנראה הגומיות שם שאחראיות על הוצאת הכונן) לא יוצא החוצה כאשר אני רוצה להוציא אותו. הוא מנסה, אבל כאילו משהו תופס אותו. ורק בפעם השנייה/שלישית שאני לוחץ על כפתור ההוצאה הוא יוצא וגם זה אחרי שבהתחלה היה לו 'קשה קצת'. אני מניח שזה בגלל הבלאי/אבק וזה אצל כולם, אבל מעניין אותי לדעת אם אכן אני צודק או שזה רק אצלי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה לוח אם חדש ובעקבות זה אני צריך לקנות כונן קשיח חדש וצורב DVD. החיבורים האפשריים היחידים ללוח אם הם SATA II. לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI (AM2) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443& צורב DVD: DVDRW LG H44N X18 DUAL LAYER BLACK http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=218&category_id=9a6218d4eb28b1064471ba588e90ddb7& האם יש התאמה? כי אני מחפש צורב DVD זול של SATA II
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי צורב חדש ASUS מדגם : DRW-2014L1T משום מה , כאשר אני מנסה לצרוב כרגע DATA DVD בעזרת NERO 7.59 הצריבה נתקעת... אני רואה את המסך של הצריבה של נרו , הטיימרים זזים , אני שומע את הצורב עולה ויורד במהירות הסיבוב שלו כל בצורה שווה , אי אפשר להפעיל שום תוכנה חדשה , התוכנות שכבר רצו כאשר התחלתי את תהליך הצריבה פועלות כרגיל , כאשר אני עושה ABORT לצריבה , הנרו לא נסגר ואני שומע את הצורב ממשיך לסובב את הדיסק במהירות עולה ויורדת בקצב קבוע. אם אני עושה SHUTDOWN למחשב כל התוכנות נסגרות חוץ מנרו והמחשב לא נכבה (הצורב ממשיך להסתובב). תופעה מוזרה ביותר. עד עכשיו צרבתי עם הצורב 2 דיסקים של DVD אבל באמצעות norton ghost וזה צרב לי כמו שצריך , צרבתי דיסק רגיל רב פעמי (כולל מ…
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק לצורך עבודה עכשיו מקום מספיק לי 200 GB אפילו העניין הוא שעדיין לא החלטתי מה לקנות אני צריך את הרד דיסק בשביל לעשות גוסטים לאנשים בבבית אני פשוט לא יודע עם לקנות הרד דיסק 2.5 או 3.5 העניין אני צריך שיעביר לי נתונים מהר יחסית כי אני לא רוצה להתעכב על גוסט המון זמן אבל היבנתי שלא משנה מה נעשה USB מעביר על 480קילובייט עכשיו השאלה עם אני יקנה קופסה חיצונית עם יציאת FIREWIRE זה יהיה יותר יעיל לא תודה מראש עידן
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק שהיה שייך למחשב ישן, יש עליו הרבה קבצים שברצוני להעביר למחשב אחר. אפשר פשוט לחבר אותו למחשב הראשי, והוא יפתח לי כונן חדש במחשב שלי? יש לציין שהיה על ההארד דיסק הזה מערכת הפעלה וגם מחיצות... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך דיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי. אני מעדיף לקנות אחד שלם, לא לקנות מארז ודיסק בנפרד. אז קראתי פה מלא אשכולות בנושא, ומצאתי כמה שהתאימו לצרכים שלי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=412418 http://zap.co.il/model.asp?model_id=522944 העניין הוא, שאני לא יודע אם יש לי eSATA במחשב, הלוח אם שלי הוא ASUS P4P800 SE. האם הדיסקים הקשיחים שציינתי פה טובים בשבילי? או שיש לכם המלצות אחרות? הצרכים שלי הם גיבוי וסרטים. ואני כן צריך להתנייד עם זה. ודבר נוסף, איך הכי טוב לשמור על ההארדיסק שלא יינזק? להחזיק אותו במקומות מסויימים כשהוא עובד\לא עובד?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-