אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
מה זה בדיוק? לא הבנתי את זה כל כך
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי דיסקים בגודל 900M. ברגע שאני מנסה לצרוב אם כול מיני תוכנות צריבה,הם מציגים לי את הדיסק בגודל 80 דקות ולא 100 דקות כמו שאמור להיות. מה לעשות? דרך אגב יש לי צורב מחברת MSI 40X12X48 תודה.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ב200 ש"ח אפשר לקנות משהו נורמלי? וצרבתי דיסקים DVD -R יש לי כונן DVD של טושיבה והוא עובד מצויין אבל את הדיסקים האלה הוא לא קורא.. למרות שהדיסקים תקינים בדקתי אצל מישהו.. יש תוכנה או משהו שיכול לתאר בדיוק איזה פורמטים הDVD שלי מסוגל לקרוא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי במחשב סרט של 3 דיסקים אני רוצה ליצרוב אותו לדיסקים דיוידי שלי. ויש לי דיוידי קורא רק VCD . ודיוידי מקורי. אז אים אני רוצה ליצרוב אותם אני חייב להמיר לVCD?? ** ועוד שאלה.. נגיד המרתי את שלושת הדיסקים לקבצים של MPEG בפורמט VCD . אני יכול להכניס דיסק של 4.7 גיגה אם 120 דקות . (למרוד ששלושת הדיסקים של הסרט זה יותר מ120 דקות) וליצרוב את כולם ביחד על אותו דיסק דרך הנרו?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל.. פעם אחת ניסיתי לצרוב על דיסק של 900 מגה והצורב שלי לא קיבל אותו. פשוט לא צרב (זה לפני הרבה זמן עם אותו צורב). היום מצאתי מדריך לשנות את ההגדרות של הצורב שלי ככה שהוא יוכל לצרוב ב900 ו800 מגה... הנה המדריך: http://reborn.atspace.com/nero%20burning%20rom%20%20guide.htm#overburn רציתי לדעת אם זה מקלקל את הצורב בכך שאני משנה את ההגדרות שלו. רציתי לדעת אם תוכלו להסתכל שניה במדריך ולהגיד לי אם כדאי לי לשנות את ההגדרות של הצורב או לא לשנות. :s05:
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי. חיפשתי בכמה אתרים דיסק קשיח, אבל ברוב המקרים נתקלתי בSATA וATA, ואין לי מושג מה זה, ואם אני צריך את זה בכלל. אשמח אם מישהו יסביר לי על זה. תודה מראש. נב. אני מתכנן לקנות את WD 120 GB 8buffer 7200.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4P800 עם חיבור SATA אני מעוניין לקנות HD 250 GB השאלה העם הלוח אם שלי יזהה את ההרד דיסק הרי הוא יודע לקרוא רק חיבור SATA רגיל בתודה
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים צורב DVD חדש NEC ND3550 ראיתי באיזה אתר FIRMWIRE להורדה...אין לי מושג מה זה אם מישהו יוכל להסביר לי ולהמליץ מה להוריד אני אודה לו מאוד http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה ההבדל בין LG DVD±RW GSA-H10AK ל LG DVD±RW GSA-H10LK חוץ מLightScribe (שזה הדפסה על דיסקים בעצם ?) יש עוד הבדלים לכן או לכן?
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בבקשה ממכם תרשמו לי פה מה ההבדלים ביניהם ובמה טוב כל אחד מהם תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה פירוש ההודעה queue again later כאשר אני צורב. הצריבה מגיעה עד 1 אחוז ואז הצורב מתחיל לעשות רעשים מוזרים עם הדיסק (כאילו הדיסק נשרט) ואז מגיעה ההודעה והדיסק נהרס מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אחד של 160 ועוד אחד של 200 אני רוצה לדעת מי מהם מוקצה לאיזה אות [יש לי C D E] איך אני יכול?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האחד מקסטור DiamondMax Plus D740X שהוא 7200 ו40גיגה והשני גם מקסטור DiamondMax Plus 8 שהוא גם 7200 והוא 30 גיגה אגב השני חדש בשנה יותר עכשיו מאיזה מהם עדיף לעשות מאסטר??? אודה אם תזדרזו לענות לי כי הכול מחכה רק לתשובה שלכם תודה רבה רבה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין שהבמדיה יעבוד כל הזמן. שיוריד מוזיקה חוקית\רדיו\כונן רשת\יראה סרטים\ישמיע מוזיקה והמחשב שלי היה סגור שלא צריך.. שאלתי עם לתת למידה סנטר את ה HD הישן(בן שלוש) וכך לשמור על ה חיים של 1GB? או שזה לא משנה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות זאת ללא התקנה מחדש או פירמוט וכו'..... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך ב USB U3? יש לי תמכיה ב USB אבל מה זה ה U3 הזה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
2 HD של WD. בני 7 שנים. ערכתי בדיקות, הם במצב טוב. שם הדגם: CAVIAR. נפח: אחד 2.6G והשני 2G
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי את הNAS והמהירות שלו נמוכה ממה שכתוב בכל הביקורות באינטרנט או אצל היצרן. אם יש למישהו ומוכן לעזור לי להבין למה זה קורה. אשמח מאוד תודה מראש בוריס
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לדיסק קשיח של 80GB לפחות עד 300-350 שקל? ואם יש אז באיזו חנות באינרטנט עדיף להזמין, תודה נ.ב. דיסק קשיח רגיל IDE.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי איזה מדריך או משהו איך מומלץ לחלק את ההארד דיסק שיהיה הכי יעיל? אשמח אם מישהו יעזור לי . יש לי מחשב נייד עם הארד דיסק 250 ג'יגה עם מערכת ויסטה . ועוד שאלה איך אני עושה גיבויים למערכת ולתוכנות או סיפריות מיוחדות ? (להסתמך על הגיבוי של מערכת העפעלה או שיש איזה תוכנה מומלצת?) תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי אמור להיות זמין HD של 1 טרה?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
TDK VeloCD 48/16/48 4800b מבוסס liteon מישהו מכיר? שווה/לא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם תוכנת RAMDRIVE כל שהיא ל WIN 7 64 BIT - ויכול להמליץ
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי M4 מותקן על לוח SATA2 של אינטל (965). התקנתי היום את האינטל 330 על מערכת (AMD (770T והתוצאות ב 4K נמוכות מהותית מהתוצאות עם ה M4 (מוגדר כמובן על AHCI והורדתי כמובן.את הדרייברים האחרונים של AMD). מעניין אם זה בגלל ההבדל בבקרים של ה SSD או בציפסטים של הלוחות. לא בא לי לפרק את ה 330 ולבדוק על מערכת האינטל יש למישהו תוצאות? עדכון: הכל בסדר, עדכנתי ביוס והתוצאות עכשיו די דומות ל M4
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-