עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם בהתחלה שקניתי את המחשב היה לי כונן אחד של 20 גי'גה ואחרי שהתקנתי ווינודס חילקתי אותו לשני כוננים C וD והיום סתם ניכנסתי לניהול דיסקים בווינדוס אקס פי רשום לי שכונן D הוא כונן לוגי מה הכוונה? ועוד משהו הוספתי לפניי הרבה זמן הרדיסק 40 גי'גה של חברת seagate ושהתקנתי אותו הוא היה בתצורת NTFS והמחשב עבד לי איטי אז הורדתי מהאתר של החברה תוכנה והיא הפכה לי אותו לFAT32 אבל במקום 40 גי'גה הוא הראה לי רק 32 גיג'ה בערך ועכשיו שניכנסתי לניהול דיסקים רשום לי ש5.32 גי'גה לא הוקצה האם אני יכול פתוח עוד כונן בלי שיהיו בעיות תודה לעוזרים? מישהו יכול להגיד לי לפי התמונה למטה מה זה כונן לוגי והאם איפה שרשום לא הוקצה אני יכול ליצור עוד כונן בלי ליצור בעיות? [attachment deleted by …

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by Royz,

שלום. הצרכים שלי הם בעיקר למשחקים... אני בכלל לא מעודכן בנושא ההארדיסקים. אני קונה לוח אם : ABIT AN8 Ultra nForce 4 Socket 939 Motherboard איזה הארד דיסק כדאי לי? תקציב : עד 1000 שקל. עריכה: אני יכול להסתדר עם 200GB גם... תודה מראש לכול העוזרים.

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by smoke_man,

לפני מספר ימים קניתי הארד דיסק חדש שמחולק לשני מחיצות העתקתי על אחת המחיצות תוכן חשוב ואחרי יומיים עשיתי פירמוט על המחיצה הראשית של הכונן הנוכחי (לא על הכונן החדש) ונעלמה לי המחיצה איך אני מחזיר את המחיצה עם החומר הקיים תודה וערב מעולה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם NAS - אחד ברשותי. https://ksp.co.il/?select=.154..2024.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=58090&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= baracuda https://ksp.co.il/?select=.154..2024.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=50988&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= מתלבט בין שני הדגמים. מה ההבדל בניהם חוץ מהמהירות סיבוב ? מה מיוחד ב NAS והאם הוא עדיף לצורך אחסון נתונים (לא בונה על raid).או שיש דגמים של WD עדיפים ? היעוד הוא לצורך גיבוי בלבד. אגב,הHDD האחרון…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני צריך לחבר הארדיסקים ללא מארז יש באפשרותי לחבר הארדיסק דרך תחנת עגינה בחיבור USB 3 או בעזרת סוג של מגירה כמו בלינק המצורף בחיבור SATA איזה חיבור יעבוד טוב ומהר יותר (מדובר באותו הארדיסק) 1. מגירת ה SATA 2. תחנת עגינה ב USB 3 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjA2OQ==

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by biodome,

אני זוכר זמנים ש-HP נחשבו בתור הצורבים האיכותיים ביותר בשוק. ת'אמת הם היו כמעט היחידים בשוק בזמנו. מישהו יודע למה הם נעלמו וכבר לא רואים אותם בחנויות? האם הם לא נחשבים לצורבים אמינים יותר? לינקים לביקורות על הדגם הספציפי יתקבלו בברכה..

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. אני יודע שעל כל CD-R ישנו מעין Header ובו מידע על היצרן. אבל אני לא יודע איך מגיעים אליו. אז בבקשה, לינק או שם של תוכנה ?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by MetalFan,

קניתי צורב של LG דגם gh20 עם חיבור sata לוח האם שלי ישן יחסית (sokcet 478) אבל יש בו חיבור לsata כשהמחשב עולה יש הודעה שהצורב מזוהה ורשום none raid אבל בוינדוס אין כונן של צורב הבנתי שצריך להתקין controller מסויים או משו כזה,מישהו יודע מה לעשות? תודה לעונים ;D

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by WarMachine,

טוב חברים הבעיה שלי היא פשוטה מאוד, הכונן פשוט לא נפתח!, אין לי מושג למה, המגש לא יוצא החוצה לא שלוחצים על הכפתור ולא שמנסים דרך ה EJECT בווינדוס, הנורה נדלקת ויש מין רעש כזה כאילו משהו תקוע והמגש לא יוצא, אני חייב לצרוב כמה דברים ועכשיו אין לי דרך. חיפשתי בכמה פורומים בעיה דומה ולא ממש מצאתי, אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור, בתודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום השאלות שלי הן: 1.יש לי דיסק חיצוני של eGo ושל 2000 ג׳יגה ונגמר לי בו המקום אז יש אפשרות להוציא מבפנים את הדיסק ולשים חדש? 2.אני הוצאתי דיסק קשיח ממחשב ישן שלי שאצלי מלפני איזה שש שנים וניסיתי לחבר לxtreamer pro (מזרים מדיה) אבל אין לו חיבור מתאים זה בגלל שלהארדיסקים היום יש חיבור שני מהארדיסקים ישנים או שלכל שיש הארד דיסקים עם חיבורים שונים? 3.יש איזה ממיר (מusb לesata או לא יודע מה) או משהו בשביל שההעברה של קבצים מהדיסק החיצוני תהיה מהירה? 4. אם יש לי הארד דיסק פנימי (שלא הכנסתי למחשב) אז אני יכול להשתמש בו כהארד דיסק חיצוני? כאילו יש לו חיבורים או שאפשר לקנות משהו שעושה לו חיבורים? 5. במחשבים ניידים טובים יש חיבור esata בדרך כלל? 6. אם אני מעביר רצוף 1000 ג׳יגה מהה…

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by eladm230,

יש לי לוח אם ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX ואני נתקל בבעיות מוזרות עם ה disk on key שלי לפעמים כשאני מכניס אותו ומנסה להיכנס אליו אז הוא מופיע ב"מחשב שלי" אבל כשאני לוחץ עליו ומנסה להיכנס אז המחשב לא נותן לי וכותב שהוא לא מזהה שום כונן שמחובר אולם אם אני מאתחל את המחשב אני יכול להיכנס ל dok אבל לאחר כמה זמן שהמחשב דלוק הבעיה חוזרת אודה לכם מאד אם תעזרו לי... בנוסף רציתי לדעת איך אני בודק איזה usb בדיוק יש לי?כלומר של איזו חברה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by stojakovic,

שלום!!! אני מתכנן לפרמט את המחשב ולצורך גיבוי וגם לצרכים כלליים, אני רוצה לרכוש כונן חיצוני.. הדרישה היחידה שלי היא שהוא יתמוך בממשק ESATA כי בUSB קצת איטי כשאתה רוצה להעביר הרבה מידע.. מבחינת נפח לא הכי קריטי, מינימום 200 גיגה.. חוץ מזה שיהיה כמה שיותר זול... הוא לא יעבוד יותר מידי חוץ מגיבויים תקופתיים (פעם בחצי שנה נגיד...) תודה!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  13. אני כנראה אקנה הארד דיסק של Seagate בנפח של 60 ג"ב, וזאת מכיוון שהיכן שאני קונה (אלוף מחשבים) אין להם את ההארד דיסק החדש של WD עם 8 מ"ב באפר. לפני שאני מזמין את הדיסק אני רוצה לשאול כמה שאלות חשובות שאני רוצה לדעת לפני הקנייה: 1) יש לי כרגע הארד דיסק 20 ג"ב שמחובר ב PRIMARY לבד. כיצד לחבר את ההארד דיסק החדש כ MASTER או כ SLAVE? ולמה. 2) אחרי ההתקנה הפיזית של ההארד דיסק במארז מה הדבר הראשון שאני צריך לעשות כדי להפעיל את ההארד דיסק הפעלה ראשונית? 3) מה קובע "זמן גישה"? תודה רבה ויום טוב :smoke:

• 33 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. ניסיתי לפחות 4 כבלים שמחברים את הלוח אם לכוננים, ובכולם המחשב קולט רק אחד מהם, את מה שהוא לא כונן dvd. הוא קולט את כונן ה dvd רק אם אני מוציא את החיבור של הלוח אם מהכונן השני הרגיל שקורא דיסקים רגילים. מה אני אמור לעשות כדי שהמחשב יקרא את 2 הכוננים ביחד ולא רק אחד מהם?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  15. מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני לגיבוים (לרוב לא יהיה נייד מחוץ לבית) תקציב לא רלוונטי כרגע (עדיף כמה שפחות אבל אני משער שאין הבדל ענק בין הדגמים השונים) מה שחשוב לי זה אמינות (הולך לאחסן מידע חשוב לא אוכל לקבל שוב) מה יש לכם להגיד על אמינות של החברות Maxtor ושל W.D בדגמים החיצונים של 3.5? חושב על דגמים הבאים אבל אם יש משהו אמין יותר במחיר סביר אז אשמח לקבל הצעות. ראיתי את הדגם הבא של W.D http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5095 ול- Maxtor יש את דגם הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6539 לכל אחד מהם יש דגם מקביל של 1TB ול- Maxtor יש גם את סדרה Basics Desktop 1TB 3.5 Inch (שאני לא יודע אם היא יותר טובה או לא) 1. על מה אתם ממליצים על…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yair23,

אני קצת בדילמה איזה צורב עדיף : (שלושתם במהירות של 52X32X52X) LG 52/32/52 Bulk CD-RW + Software ב 213 ש"ח http://www.pchardware.co.il/docs/pd-734322053.htm Sony 52/32/52 Bulk CD-RW ב 204 ש"ח http://www.pchardware.co.il/docs/pd-303871100.htm BENQ - 52X32X52 ב200 ש"ח http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=577940&LEVEL=SK&PR=QO4&SID=2B3D7KDHSDP88LP6VQ9XG3H042S197K2 איזה עדיף ? מה ההבדלים ביניהם ? (אם יש)

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by drorleon,

שלום אנשים, כיום אני משתמש בSSD למע' הפעלה ובשני WD של 1.5T בRAID1 השאלה, האם אני יכול לרכוש דיסק קשיח נוסף באותו הגודל, כאשר אני מחבר אותו כ"חבר" שלישי לRAID - זה מיד יאכלס אותו בתוכן האמיתי, כאשר הסנכרון יסתיים אני אוציא אותו ואשמור בצד לגיבוי. בפעם הבאה שאני רוצה לגבות אני אחבר אותו חזרה - כל שאר הזמן הRAID יחשוב שחסר לו כונן אחד אבל יעבוד ת'כלס כמו היום.. היתרונות: אפס מחשבה בנוגע לגיבוי גיבוי של 100% ו100% תאימות וכ"ו החסרונות: למרות שיש לי מגירה להכניס את הדיסק הנוסף - אני לא חושב שאפשר לעשות "החלפה חמה" בRAID - האם? אני מוכן לTRADEOFF הזה, השאלה - איך כאשר אני מחבר את הדיסק שמכיל מידע מלפני שבועיים (לצורך רענון) מובטח לי שהוא יעודכן ולא להיפך (אני חושש ממצב שהמחשב …

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  18. לפי מה שהבנתי מגלישה ברשת שלא כל הכוננים תומכים בPS3.. ובאתר שלהם כתוב: The HDD must be a 2.5” internal Serial ATA HDD. Parallel ATA is not supported. מה זה אומר בדיוק? האם מישהו יכול לתת לי המלצה לדיסק קשיח שיעבוד עם הסוני? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by elad_jacoby,

האם נהרסת העיניית כאשר משתמשים בצורב כמו בצורב רגיל??? תודה!! אם לא אני אקנה גם כונן DVD

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. התקנתי אותו עכשיו ה-HD103UJ הוא מזוהה ע"י הביוס וEVEREST אך לא ע"י מערכת ההפעלה. הוא מופיע במנהל ההתקנים כ"לא מזוהה" איך אני פותר את בעייה זו?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  21. אז ככה, יש לי שני כונני SSD זהים 60GB של mushkin דגם MKNSSDCL60GB, התומכים (לפי המפרט) במהירות כתיבה וקריאה של עד 280MB/Sec. הייתי שמח להשתמש בהם בתצורת RAID 0 במקום סתם שני כוננים במחשב. לוח האם שלי (Gigabyte p35ds3l) לא תומך ב RAID, לכן חשבתי להוסיף בקר שיוכל להתמודד עם RAID 0 בקצבים האלה (ושלא יהווה צוואר בקבוק), על מה הייתם ממליצים? אשמח גם לקישורים לחנויות מחו"ל.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by ninja29,

יש ברשותי maxtor 1tr חיצוני אני רואה איתו סרטים PS3 הצלחתי לפרמט רק ל 500 gb בFAT32 אני רוצה לפרמט הכל לFAT32 אם יש אנשים שהצליחו או מכירים מדריכים תודה חג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by generalA,

אני מעוניין לקנות ב- KSP צורב LG H22N, איך אני אדע שהבחור לא דחף לי "בטעות" H12N ??? היש מדבקה שלא ניתן להתבלבל איפשהו על הכונן ? מיותר לציין כי הוא מגיע BULK, כלומר עירום, ללא קופסא.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  24. שלום לכולם, לאחר שדרוג גירסת הfimeware המחשב לא מזהה את הכונן החיצוני שלי לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי פיתרון. המחשב אינו מזהה אותו כלומר שנכנס למנהל התקנים מופיע ב-סימן קריאה צהוב unknow device. המחשב מבקש להתקין דרייבר. ניסיתי להחליף את הכבל. ניסיתי להחליף לפורט USB עם יותר חשמל. ניסיתי על מחשבים שונים אפילו מק ולא עזר.(XP ו- VISTA) נכנסתי למנהל איחסון ולנסות להקצות את המקום מחדש או לשנות את האות של הכונן (הבעיה שהוא לא מופיע שמה). ניסיתי לחפש דרייברים בשביל התקן לא הצלחתי. המכשיר הינו http://support.wdc.com/product/download.asp?modelno=wdbabm7500asl&x=0&y=0 אני לא יודע מה לעשות כבר וברגע שיהיה לי דרייבר אין לי מושג שזה באמת יעבוד בגלל גרסת הfimeware. מקו…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי מחשב שבו נמצאים 3 דיסקים קשיחים 40 120 80 כולם 7200 8M B נסיון העתקת קבצים גדולים של סרטים 1 1.5 גיגה לוקח המון זמן העתקה בערך של מהירות 5 מגה לשניה כאשר אני מוציא דיסק אחד החוצה ומחברו במתאם USB במארז המתאים גם לדיסק וגם לצורב מהירות היעתקה היא פי 5 ויותר מגיעה לה 25 מגה לשניה אז מה קורה כאן החלפתי מיקום הדיסקים מאסטר סליב ראשוני מישני הכל נישאר אותו הדבר

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.