אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן קשיח חיצוני של WD MY BOOK Pro Edition 750GB שנקנה בארה"ב השנה. כשאני מחבר אותו למחשב ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שיש בו כ- 300GB בשימוש. אבל כשאני נכנס לתקייה היא רייקה. חוץ מזה הנורית הכחולה שבחזית לא מפסיקה לדלוק ואני לא מצליח לכבות אותו. יש לי בו חיים שלמים (ולא רק שלי)- תמונות, סרטונים, מסמכים ועוד מידע שאני מנוע מלפרט כאן... מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי MyBook ES 500G, מחובר כרגע ב USB2 (יש לו גם חיבור ESATA) בעיה מס' 1 - אם אני מעביר את המחשב למצב suspend, כשאני "מעיר" אותו, בד"כ הוא מאבד את הקשר לדיסק החיצוני ואני צריך לנתק את הדיסק גם מהמחש וגם מהחשמל כדי לזהות אותו שוב. אין לי מושג אם זו בעיה של ניהול החשמל של הUSB או בעיה של הדיסק. מישהו נתקל? 2 - קניתי כבל ESATA כדי לחבר את הדיסק למחשב דרכו ולדלג כך על בעיית הUSB שיש לי, אבל מתברר (אחרי שנברתי בהמוני פורומים עם הבעיה הזו) שהחיבור של רוב הכבלים לא מספיק ארוך כדי לשבת בצורה מאובטחת במקום שלו והדיסק לא מזהה שהוא מחובר. מישהו נתקל בזה כאן? יש למישהו דוגמה לכבל ESATA שכן עובד כמו שצריך עם ה-Mybook? בעיה 3 - Retrospect Express שמגיעה עם הדיסק הזה היא תוכנה נוראית, …
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן, לפני שנה קניתי את הצורב הזה: http://www.pioneer.es/eur/products/archive/DVR-111DBK/index.html שהוא סבבה בסך הכל. אני צורב איתו סרטים, משחקים לאקס בוקס 360, שירים וכל מיני. עכשיו בכלל העובדה שהוא עובד עם מחבר PATA חשבתי על להחליף אותו לצורב הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DRW-2014L1T בגלל המחיר המצחיק שאני יכול להשיג אותו (144 ש"ח) עכשיו השאלה שלי היא כזאתי, האם זה כדאי? או שעדיף לחכות עוד קצת זמן וכבר להחליף לצורב HD-DVD/Blu-Ray? האם הצורב הזה יותר טוב ממה שיש לי כרגע? האם מבחינת צריבה של דיסקים DL הוא יהיה יותר יעיל? (משחקי xbox 360) מבחינת שיגאות וכל מיני כאלה איך הוא? תודה מראש, שרון.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי חברים. קניתי מSKYPC את הצורב של LG, ה-GSA-H62N. קראתי את האשכול פה של צורבים מומלצים, ראיתי אותו שם, בכלל אני אוהב את LG ויש לי הרבה מוצרים שלהם, אך הצורב הזה - אכזב אותי. אחרי שראיתי באשכול פה של הצורבים שאמרו שהצורב הזה שקט, חיכתה לי הפתעה ברגע שהכנסתי דיסק לצורב. בהכנת דיסק CD רגיל עם תמונות לצורב, הצורב התחיל להשמיע רעש כאילו מישהו הדליק שואב אבק בתוך המחשב. הצורב יושב בסדר גמור במסילה שלא במחשב, לא רועד, אבל מרעיש כמו סוס. מדובר פה על קריאת CD. קריאת DVD קצת פחות מרעישה, אבל עדיין. מה שמוזר הוא שצרבתי כבר 2 DVDים והצריבה הייתה ממש שקטה. פשוט מעולה. בקושי שמעתי אותו צורב. אבל אחר כך שאני מכניס את הדיסק לראות שזה באמת צרב - הצורב עושה כזה רעש שזה לא יאומן. האם זה נ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת האם אפשר לצרוב בו זמנית בשני צורבים אם באותה תוכנה נרו או באלכוהול 120 אחוז יחד איתה. כלומר יהיו 2 צורבים שבאותו זמן יצרבו 2 צריבות.אני יודע שזה מעמיס על המחשב אבל זה לא מזיז למחשב שלי ממש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני נייד לאיכסון סרטים. אשמח לקבל המלצות על דגם מסויים של דיסק. אני לא מתמצא כ"כ טוב, ולכן אני מבקש את עזרתכם. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב דיסק dvd+r dl של silverline אני לא מצליח לצרוב כלום אבל כל דיסק אחר אני יכול לצרוב יש לי צורב LG GSA 4163B ויש לו אפשרות לצרוב DVD+R DL
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
חשבתי על הקונטור של סנדיסק. יש משהו אחר שמתחרה בו במהירות? תודה רום
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם כדאי לי לקנות צורב כזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~30916~16~0.htm אם יש צורבים עדיפים ויותר טובים תתנו לי דגמים בבקשה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי אר דיסק של 320 ג'גה ואני רוצה לקנות עוד אר דיסק .אם אני יקנה עוד 1 של 320 ג'גה הם יעבדו יותר מהר.{כי זכור לי שדיברו על ה בפורום הזה או אחר}
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בשביל הXBOX360... דיסקים לא משהו של MATRIX , INTENSO , OFFICE DEPOT ,הוא קורא לי בסדר גמור , כן אני יודע שוורבטים הם ההכי מומלצים אבל יקר לי.. בקיצור כדאי להסתפק ב TEAC ? או שהם ישחקו לי תעינית של הכונן של הקונסולה...??יכול להיות מצב כזה??תודה..(דרך אגב 10 דיסקים של TEAC ב 80 שקל ממש זול, חצי מחר מוורבטים).
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם במחשב שקניתי הביאו לי סטה 2 ולא דפקו אותי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קודם כל אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון לשאול, אם לא אני אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפורום המתאים. חזרתי מתאילנד ויש ברשותי דיסק DVD של קפיצת באנג'י שלי... אני רוצה לעשות העתק ממנו אבל שאני בוחר בCOPY CD בNERO הוא רושם כיאלו הדיסק ריק או שיש בעיה איתו... איך אני יכול ליצור עותק ממנו?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי: DirectX: DirectX 9.0c מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) זיכרון: System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) ביוס: BIOS Type AMI כרטיס מסך: Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB( כרטיס קול: SoundMAX Audio לוח אם: INTEL ROCKLAKE 865 הבנתי שלא כל הארד דיסק יתאים לי למערכת , איזה HD אתם ממליצים לקנות למערכת הזאת עד 280 שקל אפשר לחרוג ל-300..
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
עד איזה אורך כבלי הSATA לא מאבדים נתונים והאם אני יכול לחתוך כבל באמצע ולהאריך אותו באמצעות חיבור החוטים?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
בעבר שאלתי כיצד אפשר לאחד 2 רפטורים שונים. המליצו לי על JBOD שזה אופציה בבקר רייד של הלוח ולא יצא כלום.הגדרתי את שנייהם תחת הג'יבוד ואחד הפך לדינמיק ולא היה זמין (הוא היה מפורמט וריק) ושני שעליו המערכת הפעלה נשאר ללא שינוי. שאלתי היא האם צריך לפרמט את שניהם ואז להגדיר את הג'יבוד את שאפשר לעשות משהו כמו פרטישין מגי'ק רק יותר מורכב? כי בפועל לא הרגשתי שום שיפור בביצועים וסתם לאבד 74 גיגה זה דיי טיפשי...
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי אפשר המלצה לטושים/לורדים לכתיבה על דיסק ואיפה לקנות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לצרוב קובץ ISO על דיסק DUBEL LEYAR. אני עובד עם נרו 6 איך אני מעביר את המצב בנרו ל צריבה של 8 ג"ב ולא של 4? בתודה מראש עמיר
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
נא לשים לב, הצורבים המומלצים מחולקים לשתי קטגוריות, צורבי SATA וצורבי ATAPI. * שימו לב, על מנת להשתמש בצורב SATA, לוח האם שלכם חייב לתמוך לפחות בהתקן אחד חופשי של SATA, או לחילופין בבקר SATA * סריקת טעויות מעמיקה לא נתמכת ע"י כל הצורבים, הצורבים היחידים שנותנים תוצאה מדוייקת הם צורבים של פלקסטור ולייטאון. * SATA 1.5Gb/s ו- SATA 3.0Gb/s משתמשים באותו חיבור, כל לוח אם שתומך ב SATA 1.5Gb/s תומך גם בSATA 3.0Gb/s. PATA\ATA\IDE\Flat Cable SATA צורבי SATA [glow=yellow,2,300]Pioneer DVR-215BK[/glow] DVR-215 - בז' DVR-215BK- שחור DVR-215SV כסף יתרונות: - איכות צריבה מצויינת בעת צריבה על מרבית המדיות.. CD-R/RW, DVD±R/RW - ביצועי קריאה טובים - צורב על מדיות במהיר…
-
- 212 תגובות
- 60.8k צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי שאלה קטנה, היום חיברתי אל המחשב דיסק קשיח נוסף וצצה לי בעיה קטנה... במחשב שלי לא מוצג הכונן וגם בניהול הדיסקים אי אפשר לאתחל אותו... אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
השאלה בכותרת זאת הרשימה של התוכנות ששיכות ל HDD שלי זאת תמונה מהאתר של WD: http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ניראה לי ההרדיסק נידפק אני מחבר אותו הוא עובד אני מרגיש ושומע אבל אבל המחשב לא מזהה אותו......... בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
החלפתי את ה DVD שלי לאחר ששבק חיים ב Asus 2014L1T ועכשיו איך שהמחשב עולה אני מקבל הודעת שגיאה ב Bios system is running in Fail-Safe state The boot devices have been changed BBS boot priority will be affected ואז יש לי אפשרות או ללחוץ F1 להמשך או Del להכנס ל Bios בדקתי כמה פעמים הגדרות בביוס נסיתי לשנות דברים אך ללא הצלחה. אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
תמיד שנאתי דיסקים קשיחים כי גם אחרי שהחלפתי את כל המאווררים לשקטים המחשב עדיין היה רועש בגלל הדסיק הקשיח והרעש המעצבן שלו אבל עכשיו זה ניהיה יותר גרוע. לאחרונה שמתי לב לרעש שמשגע לי תשכל, הדיסק הקשיח מוציא רעש בתדר מאוד גבוה וזה גורם לצליל שקודח בשכל (כמו למשל רעש בלמים של מכונית) זה צליל שלא כולם אצלי בבית שומעים וגם שומעים את הרעש רק בנק' מסויימות (כנראה בגלל צורת גלי הקול בתדר הגבוה) בכל מקרה הרעש הזה משגע אותי מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WTF מה זה?! הצורב DVD שלי קורא רק דיסקים רגילים ולא DVD. מה אפשר לעשות ? הדגם הוא Opiarc DVD RW AD-7170A לפי מנהל ההתקנים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-