אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
-
מחקתי כמה תמונות שאני ממש חייב בחזרה האם יש תוכנה כלשהי שיכולה להחזיר את התמונות? מחקתי אותם מלפני הרבה זמן ואני חייב להחזיר את הקבצים הנ"ל.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
ה DVD נעול על אזור 1. יש דרך כל שהיא לשנות ? אשמח לקבל תשובה .
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כמובן ששני הכוננים יהיו מפורמטים כ-NTFS.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש באייבורי 2 צורבי DVD של LG מהדגם הפשוט אחד עם SATA והשני IDE מה עדיף? מבחינת איכות? כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
נימכר באייבורי עם שלוש שנים אחריות. מגיע עם תוכנת שיכפול. לינק אספק בהמשך . נשמע לי אישית : TOO GOOD TO BE TRUE כי ssd בנפח הזה עולים בד"כ באזור ה 1500 ש"ח. אם זה "כשר ", אז המשמעות היא שחלק גדול מהמשתמשים יכולים להגיד שלום ולא להתראות לדיסק קשיח מסורתי ובתוספת לא גדולה במחיר לרכוש SSD ישר על ההתחלה .....
-
- 24 תגובות
- 6.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש הבדל או שאין הבדל(כמו 16MB ל 8MB)? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום , דיסק קשיח בדרך כלל הולך בגדלים של160, 320 , 640 (לא שמעתי על 500 כמשהו שקונים). 500 זה משהו חריג? תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
נתחיל בזה שיש לי 2 דיסקים של 103SJ ועוד אחד 103UJ הישן יותר. כולם עם קיבולת של 1TB. הלוח אם שלי יש לו שתי בקרי RAID. בקר ראשון: ICH10R INTEL שתומך עד 6 דיסקים ברייד 0/1/0+1/5. בקר שני: JMicron JMB363 תומך עד שתי דיסקים ברייד 0/1. אז השאלה שלי מה ההמלצה שלכם באיזה טופולוגיה להשתמש? חיבור שלושת הדיסקים לבקר ICH10 בRAID 0? או אולי ברייד 5? חיבור שתי דיסקים בבקר של הJMICRON בRAID 0 והשלישי יהיה דיסק נוסף? חיבור שתי דיסקים בבקר של ICH10 ברייד 0 והשלישי יהיה דיסק נוסף? או אולי המלצה אחרת? אשמח לשמוע את דעתכם. אגב אם אתה שואלים למה קניתי עוד דיסקים? מפני שאני צריך יותר אחסון וקניתי את אותם הדיסקים בשביל לעשות רייד כי מהירות זה משהו שאני חי בשבילו וגם אני יודע שחיבור של …
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום יש ברושתי 80GB HARD DISK SATA ורציתי לשאול איך אני יכול לנצל אותו ומה הם האפשרויות שיש לי חוץ מלחבר אותו רגיל ולעשות עוד מחיצה! יש אפשרות שיהיה לי לגיבוי או דברים כאלו?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
צרבתי סרט דרכון אדום DVDR עם תרגום בעברית על דיסק של OMC (-) בפעם הראשונה ששמתי תסרט ראיתי אותו ב DVD עבד והכל היה טוב ראיתי חצי שעה מהסרט ואז הוא נתקע עכשיו אני בא להפעיל אותו והוא לא מגיב ב DVD אני מפעיל אותו במחשב והוא תקין אז איפה הבעיה ?........ לבדוק אותו בDVD אחר?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני הולך לחבר את ה HD ל SATA 3 בלוח אם. האם קיים כבל SATA 3 או שהכבל הוא זהה ל SATA2? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בן שנה בערך, אני רוצה לחבר לו ssd שקניתי אתמול של סמסונג ועליו להתקין מחדש windwos 7 שמעתי משהו שאסור לעשות דיפראג לssd כי זה ימחוק את כל הדיסק זה נכון? ויש משהו שאני צריך לשנות בביוס לפני ההתקנה? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש כונן שגם יתמוך במחשב הישן שלי שיש לי עכשיו בחיבור Ide, וגם בעתיד אם אני יחליף מחשב יהיה לי חיבור sata2 שיתאים למחשב החדש... יש כזה כונן בנפח 200 או 250? תיקנתי... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש דיסקים DUAL LAYER ב COMP-IL גם באריזה בודדת ! הבעיה שהם עולים 130 שקל ליחידה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש דיסקים קשיחים שעובדים רק במערך raid ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
נכון כל קובץ שמוחקים בshift+del או מרוקנים אותו מהסל מחזור בוא בעצם לא נמחק מההארד דיסק הוא עובר לתקיה אחרת - אני יכול למחוק אותם משם ? להבטיח שהם שם ונעלמו וגם אם אני אשתמש בתוכנה שמשחזרת קבצםי שנמחקו (כמו GETDATABACK) ?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כלומר יש תוכנה כלשהי או מבחן? הרכבתי מחשב חדש בעצמי ואני רוצה לוודא שהכל נכון. יש לי כונן SATA 2 של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה צוודא זאת. אין לי שום ג'אמפר מחובר לכונן. זה נכון שבשביל שיעבוד בסאטא 1 חייב להיות ג'אמפר? כלומר הוא יכול כרגע לעבוד רק בסאטא 2? תודה!
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש איזה שהיא דרך לבדוק הרדיסק על כל הבתים שלו? חוץ מ SISOFT שבודקת את המהירות שלו, וסורק הדיסק הדפ*ק של ווינדוז אני לא מכיר אף תוכנה... ויש לי הרדיסק 60GB שאני חייב לבדוק אם הוא עובד... יש איזה שהיא תוכנה שכזו?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לוודא שהמדיות שלי דפוקות מראש ולא הצורב דופק אותן
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות המחשב שלי עבד חלק, בלי שום תקלה או רעש, ואפילו בלי אנטיוירוס... עד שנכנסתי לאיזה אתר וכנראה נכנס לי וירוס והייתי צריך לפרמט. מאז שפירמטתי המחשב ממש מקרטע.. הוא הרבה יותר איטי ממה שהוא היה לפני ואין עליו כמעט כלום, חוץ מהתוכנות הבסיסיות כל האופיס למיניהם פוטושופ ודברים כאלה שגם היה קודם ואפילו יותר. לא רק שהוא מקרטע הוא גם נורא מרעיש, דבר שלא היה לי אף פעם... גם שאני לא מאמץ אוטו אפשר לשמוע רעש, ושאני פותח אקספלורר ונכנס לאתרים מסויימים או מפעיל שני דברים במקביל יש רעש מטורף של כמו רוח חזקה ואני לא בטוח אם הוא מגיע מהארד דיסק. יש לי מחשב פנטיום 4 2.0GHZ 512ddr והארד דיסק 80 GB 7200 RPM לא יודע של איזה חברה. בכל מקרה בגלל שזה לא היה עד לפנ…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש דרך לדעת אם הכונן הקשיח שלי הוא Re-certified בניגוד לחדש? אשמח לדעת. תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מעוניין "לנייד" את ה Flash ו - Photoshop שלי, האם ישנה אפשרות להתקין אותם על כונני U3 ולהפעיל אותם מהם? או שאבוד לי עד ש - Adobe יחליטו להוציא גירסאות U3 לתוכנות הללו?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קיבלתי הארד של 120 ואין לי מקום פנויי ואני לא מעוניין לקנות בקר , יש איזשהי דרך לחבר אותו עם כבל מפוצל או משהו כזה בסגנון ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-