עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by House M.D.,

היי. לאחר התקנה נקייה של windows 8, והתקנת דרייבר של צ'יפסט, ביצעתי benchmark וזה מה שקיבלתי : לא נשארה לי תמונה של התוצאה שקיבלתי אחרי התקנה נקייה של windows 7 (לפני כמה חודשים כשרק קיבלתי את ה SSD) אבל אני זוכר שהציון היה בסביבות 770. מהי הסיבה לירידת הביצועים? חשבתי שלהפך, הביצועים אמורים לעלות, מכיוון שמאז שעשיתי את הבדיקה על windows 7 יצאו דרייברים חדשים של הצ'יפסט והמערכת עצמה יותר חדשה? ה SSD כמעט ריק אז לדעתי זו לא בעייה בגלל מקום פנוי מועט. האם מישהו נתקל בתופעה דומה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אתמול קיבלתי את הדיסק 3200AAKS החדש שלי. הרכבתי אותו, הכל טוב ויפה, התוכנה HDDlife הראתה health 100% וגם performance 100%. יש לציין כי הדיסק מאורר טוב ואף קר משמעותית מ2 הדיסקים הקודמים שלי (2X80GB IDE). לאחר יצירת מחיצות בדיסק החדש ופרמוט המחיצות, רמת health ירדה בפתאומיות מרגיזה ל78%. לאחר התחלת העברת נתונים אל הדיסק הקשיח החדש ופריסת אימג' של מחיצת מערכת ההפעלה מהדיסק הישן, רמת הhealth ירדה ל75%. עכשיו, לאחר העברת כ10-15 ג'יגה מהדיסק הקשיח החדש לדיסק קשיח אחר, ירדה רמת הhealth ל74%. זה רק אני או שמשהו פה לא בסדר? הייתי רוצה שתתנו את דעתכם בעניין ואם אפשר גם את התוכנה של WD לבדיקת הדיסק, אני אסמוך על תוצאות התוכנה הזאת הרבה יותר ממה שאני סומך על HDDlife.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. שלום לכולם לפני כשנה רכשתי דיסק און-קיי 16 גיגה של SANDISK מ 'באג' הדיסק היה מפורמט NTFS וזה התאים לי קצב העברת קבצים גדולים אליו - עמד על 25-33 MB /SEC וזה יה נראה לי מצויין USB 2.0 לאחרונה פרמטתי אותו ל FAT32 ולאחר מכן החזרתי ל NTFS ןעושה רושם שמאז קצב ההעתקה ירד דרסטית ל 8-10 MB/SEC מה יכול לגרום לזה לפי דעתכם ? האם יש תוכנות לבדיקת דיסק- און-קיי ? מערכת הפעלה שלי היא WIN 7 32 BIT תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי, ביומיים האחרונים אני עוקב אחר המחיר של הכונן הנ"ל ( Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 ) ושמתי לב לירידה ממש דרסטית במחיר. הוא התחיל לפני יומיים בערך ב860 שקל... וזה עוד היה רשום כמבצע! אתמול הוא היה 750 שקל. היום הוא כבר 639! הכל טוב ונחמד... הנחה זה תמיד סבבה.. אבל יש סיבה ספציפית? הבנתי שמדובר באחלה של כונן SSD.. יש משהו שאני צריך לדעת לגביו שגורם לירידה הקיצונית במחיר? נ.ב- אני עוקב אחר המחיר באתר RSM ומתכנן כנראה לרכוש את המחשב היום. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. טוב אני רוצה לציין כי רכשתי לפני שבוע הארד דיסק של מאקסטור ועשיתי את זה בלב שקט בגלל שקראתי המון אבל המון המלצות עליו שהוא מהיר וכו......אבל כגודל הציפייה כך גם גודל האכזבה........התאכזבתי מהם ממש ....... אז הסיפור הוא ככה : אחרי שקניתי אותו הוא נתן לי תוצאה מעולה של 1947 נקודות בPCMARK2002 שזו תוצאה מכובדת ,עברו איזה 3 ימים ואני עשיתי עוד בדיקה ואני רואה כמובן שהתוצאה ירדה ל1689 ירידה מכובדת מאוד בביצועים אבל היום זה היה ממש מגוחך......קיבלתי תוצאה של 1342 בPCMARK 2002 .... :-\ ממש אכזבה ואני רוצה שאנשים אחרים גם יקראו את זה כי לפי דעתי מה שהם עשו זה לתת בהתחלה ביצועים סופר ואז אחרי שבוע שבועיים בדגמים החדשים שלהם הכונן יהפוך לגרוטאה.......מה שאני יודע שאני יותר לא יל…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  6. יש לי שני צורבי DVD אחד ASUS 1814 והשני PIONEER 216 יש אפשרות לצרוב בו זמנית בשני הצורבים בתוכנות שונות?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  7. 1. יש את ההרד דיסק של ה-160 ויש את ההרד דיסק של ה-200 הבדל בניהם 100 שקל...כדי לקנות את ה200? יש הבדל בניהם? חוץ מהמקום..לא יהיהו בעיות איתו? 2. טוב ככה,חלק המליצו לי ש 2 הרדיסקים מועדופים על 1..יעני סתם דוגמא,עדיף לקחת 2 הרדיסקים של 100 במקום אחד של 200 וכנ"ל גם אם ה160 עדיף לקחת 2 של 80 במקום אחד של 160 אמרו לי יעני המחשב פועל יותר טוב...מה אתם ממליצים? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. Started by DOGMA,

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. (לא DVD) יש לי כמה דיסקים אצלי הוא לא קורה אותם, במחשב אחר כן לא מפריע לי להשקיע קצת ולקנות CDrom שגם ככה הם זולים, כדיי לקרא כל מניי דיסקים בעייתים שיש לי זה בעיקר מוזיקה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. יש לי Maxtor 120 IDE, מרגיז אותי שבעבודה עם קבצים יש איטיות, אם אני פותח RAR ותוך כדיי מעלה משהו אז לוקח המון זמן יש אפשרות להטיס אותו,

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  11. בלחיצה כפולה על כונן התקליטונים , לאחר נסיונות של כמה שניות טובות, מתקבלת הודעה שמשהו לא זוהה... שגיאה וכו' יש בדיסקט קובץ חשוב. תודה

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  12. לפי מה שהבנתי זה לא פשוט כמו עד עכשיו ב-ATA הרגיל... צריך להגדיר RAID ב-BIOS ועוד כל מיני שטויות.!?!? וסליחה על הבורות אבל מה זה RAID.. (הסבר מפורט) תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי כונן אחד של 1 TB מתוכו 100 GB מוקצה למערכת ו כול השאר בדיסק השני ( ככה עשו אלה שהתקינו אותו לרישונה החנות ) ה 100GB הזה ניגמר ואני נמצא תמיד על הגבול שלו יש אפשרות להעביר איזה 100GB מהמחיצה של C למחיצה של D ? כי הם גם ככה על אותו כונן .... כבר מאוחר מידי ל "תתקין על הכונן השני, מה הבעיה ? " כי כבר יש עליו הרבה דברים (תוכנות) תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לפי מה שאני יודע RAID מיועד לגיבוי נתונים, שמים דיסקים קשיחים על אותו ערוץ והוא מגבה אוטומטית את המידע {או שאני טועה}, רציתי לדעת עם אני יכול להשתמש ב-RAID מובנה בלוח בתור חיבור נוסף להתקני IDE, אפשרי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  15. לפי דעתי אם צריך להתקין את הסאטא חייב להתחיל עם ארדיסק שתומך ב-ATA אתם אומרים? ???

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by zone glide,

יש מערכת כלשהי שיש בה כונן NVME של 256GB, וקשיח של 1TB. עכשיו הקטע הוא שהבנאדם משתמש בתוכנת עריכה כלשהי, וכל הפרויקטים נשמרים על הכונן הראשי של המערכת. ואין אפשרות לשנות את יעד שמירת הפרויקטים והסרטונים לכונן אחר, זה נבדק ולא אפשרי - מסתבר שהחברה משום מה ביטלה את האפשרות הזאת. מהי האופציה עכשיו לשדרג נפח? רק להחליף SSD? או שאפשר אולי לקנות SATA SSD ואיכשהו לשלב?

17. שלום, אני כנראה אקנה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה להעביר כונן קשיח של 1T מהמחשב הישן למחשב החדש. אם אני אעביר את הכונן פיזית התוכן שבכונן ישרד או שאני אהיה חייב לעשות פירמוט לכונן ברגע שהמחשב יעלה אותו? יש בכונן הזה הרבה קבצים שחשוב לי לשמור מהמחשב הישן. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  18. יש אפשרות להפוך דיסק או קיי 8 GB למשל לכרטיס זיכרון ram ולהגדיל את מהירות המחשב?

• 18 תגובות
    • 5k צפיות
  19. יש אפשרות להתקין כונן SSD במקום HDD באותו מקום במחשב נייד של אסוס? מאחר והמחשב חדש אני לא רוצה לאבד אחריות אז האם אפשר? הבנתי כי התקנה עם מתאם במקום ה-CD זה מבטל אחריות תודה

20. יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה על כונן קשיח חיצוני? או שכונן קשיח חיצוני טוב רק לגיבוי קבצים וזהו?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  21. יש לי מחשב נייד powebook g3 עם כונן 1.8 אני חושב, הבעיה היא שמולחמים לפינים שלו גידים שבסוף יש קונקטור שמתחבר ללוח אם (אפשר להוציא אותו) החיבור הוא EIDE/ATA-2 השאלה אם יש דרך לחבר אותו למחשב נייח. משום שאני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה אז חשבתי להתקין דרך המחשב הנייח תודה

22. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ יש אפשרות לחבר דיסק קשיח אחד או צורב אחד בSATA לבקר הזה ? (בלוח אם רשום שזה מיועד לרייד 1 או רייד 0. יש מישהו כאן שניסה ויודע אם זה יפעל ?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  23. כותרת יש לי כבר שנים של 80 גיגה, ואני מוענין להוסיף עוד 250\320 גיגה.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  24. יש לי על הלוח אם שתי יציאות SATA. וכעת יש לי שני כוננים. אני מעונין להוסיף עוד כונן, אבל משום שאין לי מקום לעוד חיבור או כסף לכרטיס הרחבה, אני אחבר אותו לסירוגין עם אחד הכוננים הישנים (על כל אחד תהיה מערכת הפעלה אחרת) משום שהכונן הישן אותו אני מעונין להחליף עם החדש נמצא במצב לא טוב (הקונקטור שלו נשבר וזיגזג הדביקו אותו עם שעווה, ואמרו לא לשחק עם זה כי זה יכול לגרום נזק ללוח אם) אני לא רוצה לנתק ולחבר פיסית כל פעם את הכבל SATA, ובנוסף גם זה די מסורבל כל פעם להוציא את הדלת והכל... יש אפשרות להרכיב מן סוויץ או איזה מפסק שיעביר את החיבור מידע בין כונן אחר לשני? או אולי מפצל כמו של כבל IDE שבכל אחד נכנסים 2 כוננים..? תודה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  25. תודה.....!!!!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים