עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Wile E Coyote,

הדיסק הקשיח המדובר נקנה לפני כשנה. מדובר ב- 80G של WD עם חיבור IDE. הדיסק הותקן במחשב פנטיום 3. לפני מספר שבועות הדיסק החל להראות סימני "תשישות": הוא היה נתקע מדי פעם, לעיתים המחשב לא היה מצליח להעלות את Windows בפעם הראשונה (אלא לאחר אתחול נוסף או שניים)... עד שיום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד. ראוי שוב להדגיש, שהדיסק עבר תקופה ארוכה של "תשישות" (כל מיני סימפטומים מוזרים), שנמשכה מספר ימים, עד שהושבת סופית. במילים אחרות: זה לא קרה בבת אחת. בחנות שבה קניתי את הדיסק נאמר לי, שהדיסק גמר את חייו (לא נורא... יש אחריות). האבחנה היתה "שלא מגיע אליו חשמל". אני בעצמי הסכמתי עם האבחנה, מאחר שגם בדיקה שעשיתי בביתי העלתה, שהדיסק אינו פועל כלל. מאחר שהדיסק הוא יחסית חדש, התחלתי לחשוד בס…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום יש לי צורב DVD שהוא גם סי די כמובן עכשיו יש לו בעיה שהוא קורא חלק מהדיסקם יותר של שירים ודיסקים של DATA משחקים וכו' הוא לא קורא הוא מראה כאילו הדיסק ריק ואומר שאפשר לצרוב עליו ...!! מה נראה לכם שיכולה להיות הבעייה?? ד"א בדקתי את החיבורים והכל בסדר.. אשמח לעזה.. תודה רן!!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. אני מחפש לשדרג קצת את המחשב..... אז חשבתי על לקנות הארד דיסק נוסף של 320 ג'יגה [יש לי כרגע 160].... וכרטיס קול נורמאלי שיתמוך טוב ברמקולים החדשים... [ALTEC LANSING MX5021] מישהו יכול לתת המלצות כלשהן? יש לי 750 ש"ח.... עם חריגה קטנה של עד 50.... בקיצור ששניהם ביחד לא יעברו את ה800.... מומלץ שיהיה מKSP או אייבורי... אין לי ממש חנויות חומרה אחרות קרובות לבית... ואני לא מתכוון להזמין מאתרים.... בנוסף לזה, יש לי עוד כמה שאלות: אם אני מתקין את הווינדוס על מחיצה אחת של נגיד 30 ג'יגה.... ומאחסן את כל שאר הדברים שאני מוריד על מחיצה נוספת והארד דיסק נוסף, האם זה ישפיע על המהירות של המחשב? אם כן ואם לא, מה אתם מציעים לעשות? תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  4. Started by asaf556,

שלום רציתי לדעת אם יש הבדל מהירות בין שני החיבורים האלה חוץ מהמבנה הפיזי שלהם? למה אין כמעט צורבים בצבע לבן אני פשוט חייב לבן ואני לא מוצא?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  5. שלום לכולם !! קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 ויש לי בקודם עוד 2 של 80 כל אחד אחד SATA ואחד IDE... אני רוצה להעביר את 2 הישנים לחדש ולהעביר את כל הקבצים לחדש (כמו לגבות) ואז להחזיר לישן... צריך להתקין משהו או שזה יזהה ישר אותם בחדש ?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. שלום חברה מה שלומכם אני מעוניין להוסיף HARDDISK נוסף למחשב שלי יש לי HP PAVILION dv9000T, למחשב נייד זה יש מקומות לשני HARD-DISKS, אחרי שיחה קצרה עם שרות התמיכה של HP העולמית הם אמרו לי כי אני חייב לקנות HARD DISK זהה לשלי. כלומר HARD DISK מסוג SEGATE 4200RPM 80GB, ואני לא יכול אחר. שאלה ראשונה שלי, האם אתם חושבים שזה נכון??? שאלה שנייה שלי, כיום אני יכול לקנות רק מיהרות של 5400RPM, אתם חושבים שזה יעבוד?? תודה רבה חברה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by Oranili,

.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  8. Started by Yamabushi,

שלום יש לי 2 הרדיסקים שניהם של WD אחד מודל חדיש, השני מודל קצת יותר ישן. שניהם נקנו בתווך השנים 2005-2006 משלשום אני מתחיל לחוות משהו מעיק ביותר, כשאני נכנס לתקיות בשני הכוננים, C ו D מהרגע שאני לוחץ על תקייה, אני רואה שעון חול ומחכה לשנייה וחצי עד שזה נכנס, אפילו 2 שניות, בכל התקיות ובכל המצבים. משחקים עובדים אותו דבר, לא נראה לי שיש שינוי כלכלך, וגם הטעינות שלהם, אותו פרק זמן. אבל אני משתגע מהתזוזה הזו, לפניכן הייתי נכנס לתקיות במאית שניה מרגע הדאבל קליק. מתוסכל, אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  9. יש לי ידיד שלומד משפטים שנה ד הבעייה: 1)המחשב הנישא שלו נפל ו ה WINDOWS כבר לא עולה 2)כל פעם שאנו מדלקים את המחשב המחשב עובד אבל הגישה לכונן כרוכה ברעשים מוזרים ושגיעות IO (דרך אובנטו) 3)מחשש שכל פעולה כזו תגרום לנזק גדול יוצר הפסקתי את השיחזור. השאלה: מה אפשר לעשות ..? אני אישית לא מוכן לקחת את הסיכון באיבוד נתונים (לא שלי) איזה חברה אתם ממליצים ואיזה מחירים נאלצתם לשלם?

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  10. אני רוצה להחליף בקרוב את המחשב למשהו חדש. אבל אני לא רוצה לאבד את מה שיש לי בכוננים היום , יש לי : WDC WD400EB WDC WD800JB אני יוכל לחבר אותם לכל לוח אם והקבצים ישארו ?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by asaf556,

אני צריך המלצה לצורב dvd בחיבור sata ושיתמוך בכל הפורמטים ודבר חשוב שהיה אפשר להשיג אותו בלבן

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  12. אני רק רוצה להיות בטוח אם זו אכן בעיה של כרטיס. יש לי HD בנפח 80GB שלא מזוהה על Pentium 2 כניראה עקב נפח גדול מידי, הציעו לי לרכוש בקר כלשהו שיאפשר ל-HD הגדול לעבוד במחשב הישן, השאלה שלי היא איזה בקר אני אמור לקנות והאם קניית הבקר זה מה שבאמת יפתור את אי הזיהוי?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  13. אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. שלום לכם צורב דיוידי מסוג NEC A355 קיבל סיבוב וצורב רק CDS ניסיתי לצרוב עם כמה תוכנות וכל פעם זה נדפק בהתחלה (5 אחוז או 3) במקרה הטוב במקרה הרע הDVD לא מזהה בכלל שהוכנס אליו דיסק DVD רק ומבקש להכניס דיסק לצריבה מה הולך פה? O_o

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  15. אהלן, המחשב שלי נקנה לפני כשלוש שנים, יש לי AMD64 Athlon3200 עם לוח של Gigabyte GA-K8NF-9. זה מ ה שיש ללוח: http://www.ocinside.de/go_e.html?http://www.ocinside.de/html/results/mainboard_gigabyte_ga_k8nf9.html אני רוצה לקנות HD חדש,320GB של WD.(היום משתמש ב80GB IDE.... : ) עכשיו אין לי סלוטים של SATA 2,האם אני עדיין יפעיל אותו במלוא ביעילות?מה ההבדל? והאם אני יכול להריץ את שני הHD ב RAID? או שאין טעם?כי אחד IDE ישן ולא יתן כלום? מה הכי טוב לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by assafhe,

שלום וערב טוב. על הפנל של הצורב שלי כתוב בקטן DL ולמרות זאת כשאני מנסה לצרוב על דיסק כזה, התוכנה אומרת שאי אפשר לכתוב על הדיסק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by ofirr,

קניתי צורב חדש בתצורת IDE להלן 2 שאלות: א' יש אפשרות לשים 3 כוננים בחיבור IDE? הכוונה לחבר כונן אופטי אחד באותו כבל של הדיסק קשיח כSLAVE/MASTER. אפשרי? ב' אני מוציא כונן CD ושם אותו (יש לי 2 קיימים), צריך להסיר חומרה/לעדכן חומרה או לעשות משהו? ואם כן איפה? במנהל ההתקנים או בביוס? תודה, אופיר.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, בזמן האחרון יש לי את השגיאה הזאת כמעט בכל מקום- כשאני מעתיק קובץ, כשאני מחלץ RAR, כשאני צורב דיסקים, אפילו יש לי את זה בuTorrent כזה בודק קובץ. הלכו לי כבר 4 דיסקים ככה. למה הבעיה נגרמת? פירמוט יעזור? מה עושים כדי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני ועוד חבר רוצים לקנות יחד כונן חיצוני שישמש רק לגיבוי של תמונות ומוסיקה ושאר ירקות. אחנו מתלבטים בין 320 ל 500 גיגה. וכמובן מחפשים את הזול ביותר. חשוב מאד מהירות ואמינות. יש המלצות? משהו להיזהר/להקפיד עליו? תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  20. אני מנסה להעביר קובץ גדול (6 GB) להרד דיסק נייד שלי מסוג WD 160GB והוא מוריד לי את ההודעה הבאה "הקובץ XXXXXX גדול מדי עבור מערכת הקבצים המשמשת יעד" יש פיתרון לעניין?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Ashand,

יש לי צורב DVD SLIM של ניידים ואני מחפש מתאם ככה שאני אוכל לשים אותו בתוך המחשב הביתי שלי, SATA או IDE עדיפות ל-SATA... יש מתאמים כאלו? מישהו יכול לתת לי לינק למוצר כלשהו? תודה!

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  22. אני מתכוון לקנות HD חיצוני, כנראה את הWDXMS1200, אבל אני נתקל בחנויות שונות בדגמים הבאים: WDXMS1200TE, WDXMS1200TN, WDXMS1200. אין כל כך הבדלים במחירים בינהם, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שלושת הדגמים האלו?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  23. אוטוטו ניגמר לי המקום ב-250 גיגה במחשב. אני מחפש כונן איחסון כדי לאחסן - מוזיקה, תמונות, סרטים וכו'.. אני לא צריך להפעיל מבחינתי משחקים מכונן נוסף או תוכנות, פשוט צריך לפנות מקום ושעדין יהיה נגיש. מה עדיף? להוסיף כונן קשיח נוסף 500GB או ללכת על כונן חיצוני 500GB עם חיבור USB? או חיבור אחר? מה ההיתרונות או החסרונות.. סכום השקעה בסביבות ה-500ש"ח. תודה מראש על העזרה רון

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by headg,

ב- Western Digital מה ההבדל בין WD3200AAKS לבין WD3200KS? האם משמעותי ההבדל ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום. יש לי צורב דיוידי של סמסונג וכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסקים של dvd הוא כותב שיש בעיה אבל דיסקים רגילים אין לו בעיה... משהו מכיר את המצב ויודע מה לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים