עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by omerha,

אני מעוניין לקנות כונן נוסף SATA איזה הכי כדאי היום לקנות ??

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by eitan10,

שלום לכולם. לפני שבועיים נמסר המחשב למעבדת ksp . בעייה בדיסק הקשיח. הבנתי שהדיסק (היטאצ'י) מקולקל ויש להחליפו. שאלתי : הטכנאי לא הצליח לתקן. יש לי עליו עדיין אחריות. האם אקבל חדש או מחודש. ואם כן לכמה זמן האחריות ? הדיסק שהתקלקל 3 שנים אחריות ועברו רק שנתיים.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  3. הגדרת ברירת המחדל של WINDOWS 8 היא כיבוי של הדיסקים הקשיחים אחרי 20 דקות. רציתי לדעת אם הגדרה זו מומלצת ולא פוגעת בחיי הדיסק (SSD וכנ"ל לגבי HDD). תודה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  4. חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 1GB במחיר של 100 ש"ח (פחות או יותר), ורציתי לבדוק איתכם כמה דברים: 1. אחריות - מה זמן האחריות הסטנדרטי ל DOK היום? שנה, 3 שנים, כל החיים? האם מומלץ להשקיע עוד כסף בשביל אחריות גדולה יותר? האם DOKs נוטים בכלל להתקלקל או שהם יכולים לעבוד שנים? 2. ממשק - האם כל ה DOKs היום מגיעים עם חיבור USB 2, או שיש כאלו עם חיבור של 1.1 USB (התקן הישן, והאיטי יותר), ומ DOKs כאלו צריך להיזהר? האם ההבדל במחיר בין סוגי הממשקים גדול (כזה שמצדיק תוספת השקעה גדולה)? 3. מהירות - איך מודדים את ביצועי ה DOK? בסטיקי של תוצאות ה benchmark התוצאות נמדדות ב operations/min. מה נחשב לערך טוב? אני יודע ש USB2 מעביר מידע בקצב מקסימלי של 480Mbps, כלומר כ 60MB…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  5. היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  6. שלום,ביצעתי חיפוש ומצאתי רק כמה תרדים על ההבדלים בין סיגייט לווסטרן ושהסיגייט משמיע תיקתוקים ושב קי אס פי אמרו שהדיסק הנל עושה בעיות. עקב קריאת השירושורים אני כבר ממש מתלבט אם לקנות את ההרדיסק תיכננתי כבר השבוע ללכת לקנות. אז מה דעתכם....?והאם החיבור של הסאטה 2 יתאים לסטה 1. ולא יפגע במהירות הדיסק?והאם מומלץ לקנות אותו באייבוריר סניף ראשלצ?תודה בבקשה לא לנעול ערכתי חיפוש לא מצאתי תשובות חד משמעיות תודה.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by Pac Pac Chick,

בוקר/צהריים/ערב טוב לפורום אחסון, פעם ראשונה שלי כאן. בכל מקרה, אני טס לאמריקה בקרוב, ורציתי לקנות לי אחד מההרדיסקים הניידים החדשים האלו, משהו בסגנון הזה, כדי להחליף סוף סוף את ערמות ה-CDים שלי. שאלתי אליכם היא איזה אחד מהם לקנות? יש דגמים רבים של חברות רבות. הקריטריונים שלי הם: 1)מקום אחסון: רצוי 40 ג'יגה, אבל אני אסתדר עם 20. תמיד כדאי עוד אם זה נדחס לתקציב 2)גודל: רצוי מכשיר קטן מספיק כדי שייכנס לי לכיס. אני לא צריך מיקרו-דיסק שנכנס לי לאוזן, ואני גם לא צריך מפלצת שמגיעה עם תיק-גב. משהו בגודל של פאלם ממוצע... 3)נתונים טכניים: לצערי אני לא ממש מבין באחסון (אצלי RPM זה מאווררים ו-RAID הורג ג'וקים), אז לכן באתי לכאן ;D ואחרון חביב, התקציב. משהו בסביבות 250$. ערי…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש מה שנקרה ענן לשימוש ביתי/ או HARD DISK עם גישה דרך הראוטר. המטרה היא סך הכל ביתית - אחסון סרטים, סדרות מוזיקה וכו' על כונן. נראה לי פשוט נח שזה מתבצע אלחוטי. ראיתי בבאג את MY DITTO. מצורף קישור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10336 מישהו מכיר ? אפשר לקבל חוות דעת. ראיתי גם עוד אופציה שיש ל- WD. מצורף קישור http://support.wdc.com/product/download.asp?wdc_lang=en&fid=wdsfMyBook_Live מישהו מכיר את המכשיר? באופן כללי, אפשר לקבל חוות דעת על המכשירים האלו? האם משתמשים בהם ? תודה, אמיר.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  9. אנירוצה לקנות 5 כוננים כאלה ואני רוצע לבצע עלהם מערך רייד 5 עים תוכנה או בעזרת הלוח, הבנתי שהם בעלי 4 סקטורים וזה גורם לבעיות, לא כוכך הבנתי מה זה אומר.. 1.האם אפשר לבצע עלהם מערך רייד 5 דרך תוכנה ולוח(שתומך ברייד 5 כמובן) ולא יבצרו לי שום בעיות מיוחדות?? 2.אני נכון לעכשיו מזמין מחו"ל מכיוון שלא מצאתי בארץ, משהוא מכיר חנות בארץ שמוחרת אותם?? 3.האם אתם גם חושבים שהם הכי מומלצים לאיחסון??

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לדעת אם יש הבדל משמעותי בדיסקים קשיחים בין Samsung לבין Western Digital. האם Samsung באמת יותר טובים מאשר Western Digital? ואני יסביר את ההתלבטות שיש לי בעיניין: האם כדאי ללכת על: Western Digital WD1600JS - בנפח 160GB - במחיר של כ-300 שקל. או Samsung HD160JJ - גם בנפח 160GB - במחיר של כ-330 שקל. או Western Digital WD2500KS - בנפח 250GB - במחיר של כ-390 שקל. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by arielf19,

שלום יש לי HD של חברת WD מדגם WD10EADS GREEN בנפח 1TB בחיבור SATA שעליו היה מותקן windows 7 שחולק ל2 מחיצות לאחר כיבוי המחשב והדלקה מחדש (בצורה מסודרת כמובן) מערכת ההפעלה לאחר ההפעלה מחדש לא עלתה והופיע לי מסך שחור עם הכיתוב File: \Boot\BCD Status: 0xc000000e9 info: An unexpected I/O error has occured. ניסיתי לעשות עם דיסק של windows 7 Repair My Computer אך זה לא עזר, ניסיתי להתקין windows 7 מחדש על ה- HD ופרמטי את המחיצה הראשונה והתחלתי להתקין ובתחילת ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה: The file or directoryBoot\BCD.log1 is corrupt and unreadable. Please run the chkdsk utility חברתי HD נוסף והתקנתי עליו WIN XP שהיה לי והצלחתי לראות את HD שלמעשה לא ניתן להעל…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by Ancient1,

יש לי רק ספריה Video_TS ו NERO - אני בוחר DVD-VIDEO השאלה היא האם מספיק שאני גורר לספריה בשם זה בצד שמאל בNERO ? ומה עם AUDIO_TS ?

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by DimRah,

איזה DOK עדיף? SanDisk 16GB Cruzer Micro USB Flash Drive U3 Black או Transcend 16GB JetFlash V33 USB 2.0 המליצו לי על ה-Transcend.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  14. או בקיצור, האם שני דיסקים של WD יעבדו "טוב יותר" מאשר דיסק של WD ודיסק של seagate? שאלה נוספת, כרגע יש לי 2 דיסקים של 250GB של WD אני רוצה להוסיף דיסק של 1T של seagate (ראיתי בסטיקי שה-ST31000528AS מומלץ). האם אני אוכל להוסיף אותו כדיסק שלישי או שאצטרך להחליף אחד מהשניים שיש לי? תודה..

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by rrnrj,

שלום לכולם, מחפש כונן חיצוני, בנפח 500G, חיבור USB 2. הכונן מיועד לגיבוי מסמכים ונתונים חשובים לצורכי עבודה. מחפש חנות אמינה ויציבה שנותנת אחריות מירבית. אשמח לקבל המלצות למוצרים אמינים ואיכותיים. מחיר מקסימאלי באיזור ה600 ש"ח. תודה רבה רועי

16. אני צריך לקנות שתי דיסקאונקי ואני לא יודע איזה או אם זה בכלל משנה החברה או לא אז אני פשוט יגיד את הצרכים שלי לראשון אני צריך שהוא יהיה 16+ ויהיה אפשרות להצפנה והכי חשובב אמין כי אני שם עליו קבצים חשובים בשבילי מאוד (ברור שיש גיבוי אבל עדיין...) לשני אני צריך שהוא יהיה 32GB שנועד להעביר תוכנות סרטים... שימושים רגילים לשתיהם ביחד 200 שקל אם צריך יותר אני רק תגידו פשוט אין הערכה לכמה זה אמור לעלות

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  17. קיבלתי את הסרט הרשת 2.0 ניסיתי DVD SHRINK, CLONEDVD2 , DVDFab Decrypter ,1Click Dvd Copy 4.1, DVD43 מה יכול עוד לעזור

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  18. היה לי במחשב הקודם בקר ATA-133 של PROMISE וממש אהבתי אותו, כרגע אני מעוניין לקנות בקר SATA, שמתי לב לבקרי STLabs, ממש זולים (100 ומשהו שקל לעומת PROMISE שהטוב ביניהם מתחיל מאיזה 400).... מישהו התנסה עם בקרי STLabs ויכול להמליץ?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by YTZ,

ראיתי את הנושא הזה בדי הרבה מקומות- רוב סדרת ה-Spinpoint F3 סובלת מבעיה זו, מעין "הדהוד" בתדר נמוך מאוד (~20-30HZ) שמרעיד את כל המארז, ושומעים אותו חזק מאוד בלילה, ההדהוד מגיע בערך כל 2 שניות שה-HD עובד. במהלך היום, עם מוזיקה פועלת כמעט ולא שומעים אותו, אך בלילה זה הופך לבלתי נסבל. ניסיתי את ה-ACOUSTIC MANAGEMENT או איך שלא קוראים לזה שהציעו באחד הדיונים והפעלתי את ה-HD למצב QUIET, אומנם זה עזר קצת אבל יש עדיין רעש בלתי נסבל. ניסיתי גם לעטוף אותו בכבל גומי עבה בכדי לבודד את הרעידות, למרות שזה עזר והפחית מהרעש - זה בטוח לא בריא לחיים שלו ולא בטיחותי. רוב הדיונים שאני קורא הם ישנים ואין להם פתרון סופי. האם ל-HWZONE יש את הפתרון? http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=HD…

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  20. דבר ראשון אם אני כבר קונה כונן, אני כנראה אקח אחד מאלה: hitachi sata 80gb - 8mb hitachi pata (ide) 120gb seagate sata 80gb - 8mb seagate pata (ide) 120gb אולי מקסטור או סמסונג, הם קצת יקרים מול היטאצי וסיגייט אז זה קצת מרתיע אותי (נכנסים לתקציב אבל סתם לפרנציפ למה שאני אשלם יותר ?) בכל מקרה אני לא יכול לדעת דגם מדוייק לפני הקניה, מישהו יכול לאשר לי חד משמעית שמוצר מסויים יש או אין בוודאות סנסור? ועד כמה מדוייקים הסנסורים של ההרדיסקים, או שהם גם זייפנים כמו של הלוחות אם? תודה.

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by gilz,

מחיר מצויין איכות על הפנים. ניתן לצרוב במקרה הטוב 2-3 GB (מתוך 4.7)

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  22. אז ככה, יש לי 2 הארד-דיסקים במחשב. אחד של טרה ואחד של חצי טרה. בקצרה, המקום בהארד-דיסק של הטרה עליו אני מאחסן רק תוכן (לא מותקן עליו כלום) עומד להיגמר... אני יודע שלפחות בנוגע להארד-דיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה לא רצוי להגיע למצב שהמקום נגמר. האם זה נכון גם לגבי הארד-דיסק שלא מותקן עליו כלום? אני שואל מבחינת איטיות של המחשב, "ביצועים". מדובר על שני הארד-דיסקים מכניים, ולא SSD. אשמח לתשובה בנושא. תודה!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by t d,

שלום! אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל אני ינסה בכל זאת, לפני כמה זמן החלטתי לגבות את סרטי הדיוידי שלי... הרבה המליצו לי על תכנת DVD SHRINK אז השגתי אותה, הכנסתי דיסק של הסרט SNATCH וכשניסיתי לפתוח בעזרת התכנה, קפצה הודעה: change drive region - drive region has not been set! DVD SHRINK cannot open this disk, unless you set the region of your dvd drive. אבל הוא כותה לי שאני יכול לשנות רק 5 פעמים ונותן לי לבחור region 2 או 4... מה לעשות? בנוסף, האם בעזרת תכה זו אי יכול לעשות גיבוי לDVD ולבחור מה לגבות ומה לא? למשל את הסרט עם כתוביות בעברית כן, אבל בלי דיבוב של הבמאי לגבי הסצינות... ? תודה!

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by G-FoRcE,

עד עכשיו עבדתי עם הארדיסק 10GB של WD והכל היה בסדר (יש להארדיסק בערך 16,000 שעות עבודה) לפני שבוע בערך חיברתי על אותו כבל slave הארדיסק של IBM 2.9GB. בכל הזמן הזה שההארדיסק עבד לבד נוצרו בו רק שני סקטורים פגומים אחרי שחיברתי את הIBM נוצרו עוד 10 סקטורים פגומים בשבוע זה יכול להיות שהIBM דופק לי את ה WD?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by yaloner,

שלום לכולם, במחשב חדש עם לוח אם ASUS P5LD2 Deluxe (חדש ונוצץ) אני מתכנן להתקין שני דיסקים WD SATA-II 160GB (גם חדשים ונוצצים) במערך RAID1. המטרה היא כמובן יצירת mirror שימנע אסון ואובדן מידע במקרה של קריסת דיסק מאחר ואני עובד עם חומר מאוד רגיש. רציתי לדעת כמה מסובך להגדיר זאת לבד (ביצעתי הרבה התקנות והגדרות בעבר אבל מעולם לא התעסקתי עם RAID). המערכת תעבוד על לוח האם הנ"ל שיש עליו שני בקרי RAID לפי מה שקראתי - לא כל-כך הבנתי מה ההבדל ביניהם... יש למישהו קישור לאיזה מדריך ברור על הגדרת, הרצת ותחזוקת RAID (כולל איך בדיוק מתקינים WIN XP על דבר כזה) ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.