עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך לקנות שתי דיסקאונקי ואני לא יודע איזה או אם זה בכלל משנה החברה או לא אז אני פשוט יגיד את הצרכים שלי לראשון אני צריך שהוא יהיה 16+ ויהיה אפשרות להצפנה והכי חשובב אמין כי אני שם עליו קבצים חשובים בשבילי מאוד (ברור שיש גיבוי אבל עדיין...) לשני אני צריך שהוא יהיה 32GB שנועד להעביר תוכנות סרטים... שימושים רגילים לשתיהם ביחד 200 שקל אם צריך יותר אני רק תגידו פשוט אין הערכה לכמה זה אמור לעלות

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  2. Started by Danix60,

שלום :// יש לי דיסק קשיח של Seagate ברקודה....500GB. מהסדרה הדפוקה. עכשיו גלשתי לי בגוגל. פתאום המחשב קרס. ו...אני לא מצליח להפעיל את הדיסק קשיח, בביוס הוא מזהה (הוא רושם UNKNOWN HARD DRIVE) וניסיתי מלא דברים אבל מלא. ניסיתי גל להחליף את הלוח שיש עליו, הירוק הזה. ושום דבר. הדיסק קשיח מקבל מתח אבל לא מוציא מידע. אני חייב את עזרתכם זה דבר שמאוד מאוד מאוד חשוב לי , יש שם מליון דברים שאני צריך. אלה יעזרו ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408839.0

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by drbrain,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח 1 TB מה שחשוב לי זה אמינות שקט מהירות וכל השאר 1) כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 1000GB 2) כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1001FALS הראשון 455 שח והשני 515 שח - הבדל זניח ולא חשוב אני מבקש לא להפנות אותי לסטיקי כי יש שם סייגייט שלא מעניין אותי תודה שרון

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by HazardManiac,

לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול אז בסוף פתחתי פה. מישהו מכיר תוכנה טובה ואמינה להעברת OS, אני רוצה להעביר את הOS מHDD לSSD.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  5. אני זקוק לצורב DVD אמין, צורב שיצרוב כל מדייה במהירות המוצהרת שלה ללא בעיות/נפילות בזמן הצריבה. כרגע יש לי שני צורבים, הראשון הוא אסוס DRW-2014L1T והשני הוא תוצרת LG מדגם HD-DT-ST GH22NS50 כאשר רכשתי חבילת מדיות של "סילבר ליין" במהירות 16 (וגם מספר פעמים בעבר) קרתה לי תקלה מוזרה עם ה LG וקיבלתי הודעה של "Power calibration error" אך כאשר אני מנסה לצרוב את המדיה באסוס אז אני מצליח כך שאני מניח כי הבעייה אינה במדיה. כאשר רכשתי את האסוס לפני כשנה הוא עבד היטב ומהר אבל לאחר מספר חודשים הוא נהפך להיות מאוד איטי, לצרוב את המדיה באסוס במהירות של 16 לכאורה לוקחת לו 55 דקות (!) . כאשר רכשתי את הצורב לא הייתה בעייה זו ולאחר שהיא הופיעה אז כיבוי והדלקה מחדש פתרו את הבעייה אבל היום (…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  6. קניתי דיסק קשיח, הדיסק משמיע מין צרחה צורמת כזאתעושה חור בראש,זה חלש אבל משגע לא נראה לי הכי תקין שבעולם מישהו מכיר, קרה למישהו משהוא דומה?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by johnwoo,

ראיתי שיש את מקסטור 1TB בפחות מ-500 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963 לעומתו יש את WD ב-500 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6745&perur=4 מה עדיף? מקסטור פחות אמינים לכן הם זולים? ראיתי שאייבורי נותנים על מקסטור 3 שנים אחריות בעוד על WD נותנים שנתיים אחריות. אני צריך תשובה די דחוף, כי אני רוצה לקנות כבר בבוקר (חייב לפרמט את המחשב) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  8. עשיתי פירמוט למחשב.ומחקתי קבצים חשובים,בטעות.הצלחתי לשחזר 90% מהקבצים אבל את התקייה שהייתה נעולה לא הצלחתי לשחזר. אני צריך עצות כאן.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by harry,

טוב לרגל המאורע הנדיר של קניית דיסק קשיח חדש (האחרון היה לפני 4 שנים :-[) אז רציתי בבקשה המלצה שלכם לדיסק קשיח שאתם יודעים מנסיון שיחזיק ל5,6 שנים, כי אני קונה לעיתים מאוד רחוקות דיסק קשיח אז חשוב לי שיחזיק הרבה זמן. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  10. פעם היה לי 2 דיסקים מסוג IDE , חיברתי אותם עם כבל IDE אחד מפוצל , אחד היה SLAVE ואחד MASTER עכשיו הזמנתי עוד דיסק מסוג SATA2 אני רוצה שהוא יהיה MASTER ומחובר לאחד הדיסקים הישנים. בדרך כלל מחברים 2 דיסקים עם כבל אחד עם רוצים שאחד יהיה מאסטר, או שלא חייבים וזה עניין רק של נוחות? האם אני יצטרך לחבר את הדיסקים בצורה שונה? או שהכל נעשה ללא שינוי, מעבירים את הג'מפר למצב נכון וזהו?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  11. חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 1GB במחיר של 100 ש"ח (פחות או יותר), ורציתי לבדוק איתכם כמה דברים: 1. אחריות - מה זמן האחריות הסטנדרטי ל DOK היום? שנה, 3 שנים, כל החיים? האם מומלץ להשקיע עוד כסף בשביל אחריות גדולה יותר? האם DOKs נוטים בכלל להתקלקל או שהם יכולים לעבוד שנים? 2. ממשק - האם כל ה DOKs היום מגיעים עם חיבור USB 2, או שיש כאלו עם חיבור של 1.1 USB (התקן הישן, והאיטי יותר), ומ DOKs כאלו צריך להיזהר? האם ההבדל במחיר בין סוגי הממשקים גדול (כזה שמצדיק תוספת השקעה גדולה)? 3. מהירות - איך מודדים את ביצועי ה DOK? בסטיקי של תוצאות ה benchmark התוצאות נמדדות ב operations/min. מה נחשב לערך טוב? אני יודע ש USB2 מעביר מידע בקצב מקסימלי של 480Mbps, כלומר כ 60MB…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום. לפני פחות מ3 שנים קניתי מחשב מ״פנדה מחשבים״ שכלל במפרט כונן קשיח של סמסונג עם אחריות ל3 שנים. לצערי הרב לפני יומיים התחילו קליקים בכונן והוא נהרס. הבעייה היא כזאת הכונן באחריות עדיין אבל ״פנדה מחשבים״ כבר לא קיימים, לאן אני אמור לפנות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by isotoper,

שלום יש לי מחשב P4 2.4 לוח אם Gigabyte 8PE667P (צ'יפסט INEL 845) , עם חיבורי IDE בלבד. היום קניתי כונן קשיח WD בגודל 250GB ואני לא מצליח בשום אופן לפרמט אותו. אמרו לי שזה יכול להיות כי המחשב לא חדש וההארד דיסק גדול עליו. האם זה נכון ? האם יש דרך להתחכם ובכל זאת להצליח ? למשל לפרמט אותו אצל מישהו עם מחשב חדיש יותר ואז לשים אותו אצלי. תודה !

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  14. היי אשמח לקבל המלצה ! לאיזה פרמטרים צריך להתיחס ? תודה!

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

אם למישהו יש פרטים \ נתונים על התקן, קישורים לאתרים, תוכנות, יצרניות ציוד, לוחות אם \ CHIPSETS. או בקיצור כל דבר על SATA. אני אשמח לקבל או בפרטי או במייל או בתגובה בט'רד.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by The-Fox,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי דיסק קשיח חדש Maxtor Maxline III 250 GB Sata. הדיסק עצמו עובד טיפה מוזר, לדעתי גם לאט מידי, מה שקורה הוא כשאר אני נמצא בספריה (בכונן עצמו כמובן) לוקח לו לפעמים הרבה זמן לטעון את האייקונים של כל הקבצים, או למשל אם אני עושה Extract לקובץ RAR אז לוקח לו הרבה זמן לעדכן את זה (גם אם אני לוחץ על REFRESH כמה וכמה פעמים). זה אמור להיות HD ממש מהיר, קצת פחות מראפטור וממש לא מרגישים את זה. ה HD מזוהה ומוגדר על SATA 1.5GB (הלוח כאמור NF4 ULTRA של DFI) עם WRITE CACHE ו READ CACHE, והיה גם מסומן Command Queue למרות שעד כמה שאני זוכר הלוחי לא תומך בזה. אתמול הרצתי HD TACH וקיבלתי Random access של 15 MS ואפילו 17, ואחרי שהורדתי את ה Command Queue זה הגיע לאיז…

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by First Squad,

אני רוצה להוסיף עוד HD למחשב כרגע יש לי WD 120GB SATA אני מחפש עוד אחד באפיק SATA כמובן. מחיר : 350 -450 ש"ח. גדול : כמה שיותר יותר טוב. עדיפות חברה : WD תודה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לרכוש מה שנקרה ענן לשימוש ביתי/ או HARD DISK עם גישה דרך הראוטר. המטרה היא סך הכל ביתית - אחסון סרטים, סדרות מוזיקה וכו' על כונן. נראה לי פשוט נח שזה מתבצע אלחוטי. ראיתי בבאג את MY DITTO. מצורף קישור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10336 מישהו מכיר ? אפשר לקבל חוות דעת. ראיתי גם עוד אופציה שיש ל- WD. מצורף קישור http://support.wdc.com/product/download.asp?wdc_lang=en&fid=wdsfMyBook_Live מישהו מכיר את המכשיר? באופן כללי, אפשר לקבל חוות דעת על המכשירים האלו? האם משתמשים בהם ? תודה, אמיר.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by yuvr23,

שלום, יש לי מחשב נייד של DELL מדגם VOSTRO 1014, במסגרת התוכנת דיאגנוזה הנחמדה של DELL, היא הודיעה לי שההארד דיסק נדפק FOR GOOD וצריך להחליף אותו, אין שום בעיה עם זה כי המחשב באחריות מה שאומר שאני אקבל הארד דיסק מהתמיכה של DELL. הבעיה שלי היא שאני צריך להעתיק את ההארד דיסק קומפלט כולל הכול, ואני ממש רוצה לעשות את זה בלי להתקין מערכת הפעלה מחדש, בלי לאבד שום נתונים ושום קבצי מערכת שידפקו לי פעולה של תוכנות. אשמח אם מישהו מכיר Oאם בכלל קיימת) תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות פעולה שכזו וכמה זמן אמור לקחת לי להעתיק הארד דיסק מלא בכ220GB של DATA תודה יובל

20. Started by EagleX2,

היי, אני מעוניין לקנות HD SATA חדש - 250GB עד 450 שקל. חשבתי ללכת על Maxtor Diamondback21, אבל יש לו רק 8MB והבנתי ש16MB עדיף. אשמח לעזרה, תודה.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  21. אני מעוניין "לנייד" את ה Flash ו - Photoshop שלי, האם ישנה אפשרות להתקין אותם על כונני U3 ולהפעיל אותם מהם? או שאבוד לי עד ש - Adobe יחליטו להוציא גירסאות U3 לתוכנות הללו?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח 1TB לצורכי אחסון של סרטים, מוזיקה ונתונים אחרים. יכול להיות שבשלב כלשהו אקצה Partition מההארד דיסק לצורך שימוש של מערכת ההפעלה. חשבתי לקנות את הדגם הבא: Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 עולה 495 ש"ח בפנדה מחשבים. יש לכם רעיון טוב יותר? המלצות? תודה!

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by puyol,

הטמפ' בHDD שלי עומדת על 44 זה תקין?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  24. http://ace.uci.edu/index.php/wiki/mediainfo/All_DVDs_are_not_created_equal/ אחלה כתבה.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by arielf19,

שלום יש לי HD של חברת WD מדגם WD10EADS GREEN בנפח 1TB בחיבור SATA שעליו היה מותקן windows 7 שחולק ל2 מחיצות לאחר כיבוי המחשב והדלקה מחדש (בצורה מסודרת כמובן) מערכת ההפעלה לאחר ההפעלה מחדש לא עלתה והופיע לי מסך שחור עם הכיתוב File: \Boot\BCD Status: 0xc000000e9 info: An unexpected I/O error has occured. ניסיתי לעשות עם דיסק של windows 7 Repair My Computer אך זה לא עזר, ניסיתי להתקין windows 7 מחדש על ה- HD ופרמטי את המחיצה הראשונה והתחלתי להתקין ובתחילת ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה: The file or directoryBoot\BCD.log1 is corrupt and unreadable. Please run the chkdsk utility חברתי HD נוסף והתקנתי עליו WIN XP שהיה לי והצלחתי לראות את HD שלמעשה לא ניתן להעל…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים