אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש בנפח של 2 טרה, אך יש לי כמה דילמות: 1. מה הבדל הביצועים בין הטכנולוגיה הירוקה לבין ההארדיסקים הרגילים? כי במחיר ההבדל הוא פי 2. באמת שווה את זה? 2. יש לי כרגע שני הארדיסקים, אחד חצי טרה ואחד טרה. רעיון שחשבתי עליו הוא להפוך את החצי טרה לראשי (שעליו יהיה הווינדוס) אבל הוא ההארדיסק הכי ישן שלי ואני לא ממש בטוח עד כמה כדאי לסמוך עליו
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הזמנתי כונן SSD 128GB דרך המכירה הקבוצתית כדי להוסיף אותו לכונן SSD 128GB הקיים שלי. האם יש אפשרות להוסיף כונן חדש "ריק" לכונן בשימוש כדי ליצור מערך RAID0 או שיש צורך בפרמוט? תודה
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב שני כוננים אחד של 40 ואחד של 160 ATA 100 ה 160 משמש לאיחסון וה 40 מחולק לשתי מחיצות של 20 אחד לוינדוס ואחת למוסיקה על מחיצת המוסיקה של התקנת וינדוס ישנה ואני מעוניין לפרמט את כל המחיצה איך אני עושה את זה דרך הוינדוס ? כי כשאני עושה FORMAT הוא כאילו עושה את התהליך ובסוף אומר שלא הצליח להשלים את הפורמט ואכן כלום לא נימחק
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אתמול התקנתי תוכנה סמארט איך מתיחסים איך מונעים עד היום לא ידעתי שיש בעיות. האם מומלץ להוריד את התוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם כונן 10k rpm ייתן יותר fps במשחקים מאשר ה7200rpm? והאם raid כלשהו מסוגל לתת תוספת fps?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מותקן צורב DVD NEC 3550A. צרבתי שני DVD מסוג Verbatim DVD-R: 1. גיבוי תמונות JPEG (כ - 4GB) 2. צריבת ISO IMAGE (קצת יותר מ - 2GB). שניהם נצרבו ב - Nero 7 ע"י שימוש ב - Nero Express. הבעיה היא שאם אני מכניס את הדיסק הצרוב לכונן בו הוא נצרב - הכונן מזהה אותו כדיסק ריק. לעומת זאת, הדיסק נראה היטב בצורב ה - DVD שיש לי במחשב הנייד (thinkpad). מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר איזה 5 שנים לא יודע למה אבל PartitionMagic מראה שהוא "bad" (סתכלו בתמונה הראשונה) ניסיתי בעזרת התוכנה (PartitionMagic ) לעשות פרמוט אבל הוא מראה שגיאה(תמונה שניה) נראה לכם הלך הארד -דיסק? ד"א ניסתי להתקין עליו ווינדוס (xp) אבל אחרי שההתקנה מעתיקה קבצים להארד דיסק ויש הפעלה מחדש זה מראה שגיאה שחסר קובץ ד"א2 ההארדיק מופיע לי גם במחשב שלי והוא עובד (תמונה שלישית) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי. לפני מספר שבועות קניתי כונן DVD של Samsung SH-S223. צרבתי פעמיים דיסק Double Layer עם תוכנה IMGburn, הגדרתי את מהירות הצריבה ל2-2.4 אבל הצריבה מתבצעת במהירות המקסימלית (והדיסק לא נקרא במכשיר שלו הדיסק מיועד) עם הצורב הישן שיש לי, NEC ND-3540A, מהירות הצריבה נשארה תמיד למה שבחרתי. האם זאת בעיה בכונן הDVD של Samsung, או בעיה בתוכנת הצריבה?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה ממש פשוטה רניתי שHD חיצוני 3.5 שמתחבר לחשמל ועם USB למחשב לאחר שאני מסיים להשתמש בו איך אני מוציא אותו מהמחשב ? מכבה את המחשב? הוצאה בטוחה? סתם מוציא את ה USB ? מוציא אותו מהחשמל? זה לא מבחן אמריקאי אלא סתם התשובות שאני מתלבט בינהם תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל HD חיצוני 3.5 עד 400 שקל מנועה חיבור USB2 לניגון FHD עם XTREMER
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש אולי איזה בדיקות שאפשר לעשות להם?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום! אני צריך DOK בסביבת ה- 100 ש"ח (כנראה 8 GB) . השאלה היא על איזו חברה הכי כדי ללכת ? SUNDISK או KINGSTON יש הבדל במהירות שלהם בגדלים של 8 GB ??? כנראה שאני יקנה מ- KSP כרגע הקינגסטון יותר זול מהסנדיסק באיזה 10 ש"ח והשאלה היא, להוסיף עוד 10 ש"ח בשביל לקנות את הסנדיסק או שאין הבדל בין ה DOKS וללכת על הקינגסטון ? ממש תודה לעוזרים .
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לפני ארבעה חודשים קניתי הארד דיסק חדש MAXTOR 60 GIGA 7200 ולפעמים כשאני נכנס למחשב שלי אני שומע תקתוק מהארד דיסק שלי אבל הארד דיסק עובד תקין...לא ראיתי שום בעיות בהארד דיסק אבל התקתוק הזה מפחיד אותי אז אולי מישהו מכיר תתופעה, זה בסדר או לא? זה תקתוק קצר שקורה לי פעם בשבוע בערך ויותר...
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
פעם ראיתי צורב אני חושב של פיוניר, שיש לו יכולת לצרוב על שטח שלא משומש בדיסק כל מיני כתובות או תמונות קטנות . מישהוא יודע באיזה דגם מדובר ואיפה משיגים כזה? תודה
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום אני עוד לקנות דיסק קשיח של 160G ואני רוצה לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של מערכת הפעלה והשניה לכול השתויות אז רציתי לדעת כמה להקצות לכול אחד?
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום כולם! היום קיבלתי את ה Segate Free agent go- 620GB אני מאוד מרוצה ממנו, מאוד זריז, מעוצב וקטן הבעיה היחידה שאני לא מצליח להסיר אותו בצורה בטוחה תמיד שאני מנסה קופצת הודעה שהמכשיר עדיין בשימוש ולא ניתן להסיר אותו בבטחה ניסיתי הכל! הסרתי את התוכנה של הסיגייט, התקנתי אותו הסרתי לגמרי ומחקתי הכל אין עדיין אותה בעיה, מישהו יודע מה עושים!? אני כבר משתגע!
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כונן גיבוי חיצוני ורציתי לדעת מה החברות והדגמים המומלצים הנפח הרצוי הוא לפחות 500 גיגה תודה מראש רועי
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב די ישן פנטיום 4 2GH ודיסק קשיח 80GB IDE. עכשיו חשבתי להחליף לדיסק גדול ומהיר יותר אם יש. כרגע אני לא מתכוון להחליף מחשב אבל אני רוצה דיסק קשיח שברגע שיהיה לי לוח חדש יהיה שיפור גדול בביצועים. אני יודע שיש IDE כמו שלי יש SATA ויש SATA 2. אבל אני רוצה לדעת מהם ההבדלים ביניהם חוץ מצורת החיבור. בכמה SATA ו SATA 2 מהירים מ IDE אם בכלל? בקיצור האם לקחת SATA או IDE? תודה
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי כולם.. בדיוק הזמנתי דיסק קשיח חלופי WD3200AAKS ונאמר לי ע"י אותה החנות שיש לי אצלה אחריות שיש חוסר רציני בכל הארץ של הדיסקים מהסוג הזה (16MB באפר, 320GB) בסוף מצאנו איזה יבואן שיש לו ואחד הוזמן לי. (עדיין הוא יוצא לי יותר זול מלקנות דיסק כזה חדש בחנות אחרת). האם מישהו שמע או יודע על עניין החוסר? (כאלה מביניכם שיש להם קשרים עם יבואנים) פשוט לא נראה לי הגיוני שיהיה חוסר בדיסקים בכל הארץ.. ומי בכלל היבואנים של WD בארץ? יש כמה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה: האם יש מצב שדיסק מסויים ישכב אצל היבואן במלאי כמה חודשים וזה לא יוריד ממנו את זמן האחריות הרשמית של WD? הכוונה היא שלדוגמא אצל WD באתר יש מנגנון לבדיקת אחריות של דיסקים עפ"י מס' סידורי שלהם ולכן אני שואל האם האחריות נשמרת …
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום. הצרכים שלי הם בעיקר למשחקים... אני בכלל לא מעודכן בנושא ההארדיסקים. אני קונה לוח אם : ABIT AN8 Ultra nForce 4 Socket 939 Motherboard איזה הארד דיסק כדאי לי? תקציב : עד 1000 שקל. עריכה: אני יכול להסתדר עם 200GB גם... תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפטופ חדש DELL INSPIRON 14R http://ksp.co.il/?uin=21792 והחלפתי את הכונן שלו עם כונן SSD שקניתי בנפרד. השאלה שלי היא כזו: האם לקנות קייס שיהפוך את הכונן של ה1TB לכונן חיצוני? אם כן, אשמח להמלצה על קייס כזה (עדיפות ללא חיבור לחשמל, אני לא יודע אם זה קיים או לא). אם לא, אז אשמח להמלצה על כונן חיצוני אחר בנפח של 1TB ומעלה אבל שאינו דורש חיבור לחשמל. תודה רבה, יובל
-
היי כולם...... יש לי את המקבוק פרו 13" החדש (הגרסה החזקה). אני מתכנן לערוך וידיו עם פאינל קאט (מתחיל ללמוד קולנוע השנה). בשביל לא לשחוק את ההרדיסק הפנימי של המק אני מחפש אחד חיצוני. אני חושב על אחד של WD עם חיבור USB ו FireWire. רציתי לדעת אם זה משנה אם ההרדיסק הוא 3.5 או 2.5 (הגודל לא משנה לי כי הוא הולך לשבת בבית). לפי מה שנראה לי ה3.5 אינצ' יותר עמיד מה2.5 אבל זה סתם ניחוש... בנוסף 1T עולה כמו 500GB ב2.5 אינצ' אז נראה לי עדיף 3.5 ככה או ככה. בכל מקרה עעל איזה אחד אתם ממליצים שיהיה נטו לעריכת וידיו שיהיה מהיר ועמיד ביותר. תודה רבה ומצתער על החפירה.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הדגם הוא: Hitachi deskstar 7k3000 2tb יש לי שתי שאלות: 1. האם הכונן הזה נחשב עמיד לאורך זמן רב, לפחות 4-5 שנים? 2. האם אני יכול לסמוך על האחריות שלו במקרה שהוא יתברר כתקול? יש לי כמה סיבות לפקפק באחריות שלו: א. Hitachi נרכשה על ידי WD, כלומר שהיא כבר לא עצמאית, מה שאולי יביא לזלזול והתנערות באחריות שלה (אולי אני טועה).. ב. Hitachi היא יצרנית שולית יחסית ולא בולטת כל כך. ג. הכונן הזה הוא יחסית ישן וכמעט בכל החנויות הוא כבר לא קיים, ואני חושש שבמקרה שהוא יתברר כתקול, המוכר יגיד לי שהוא אזל ליבואן ואני אקבל במקום זה כונן נחות בהרבה, ולא את אותו הדגם. ד. החנויות האחרונות שמופיעות בזאפ - שמוכרות את הכונן הזה, הן KSP ואייבורי, שלפי מה שהבנתי הן לא הכי אמינות (שוב, או…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
הצורב DVD שלי הפסיק לפעול כמו שצריך, הוא מריץ דיסקים רגילים וגם צורב אותם. ברגע שאני מתחיל לעבוד עם דיסקים של DVD הוא לא מגיב,הוא לא מריץ אותם ולא צורב עליהם.. אין לי מושג מה הבעיה. אשמח לקבל עזרה. זה הDVD שיש לי: NEC DVD RW ND-3540A לאחראי פורום: הרגע ראיתי את הת'רד עם הבעיות בצורבי NEC בפורום של אמצעי האחסון, האם הייתי צריך לפתוח את הנושא שלי שם?
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הדיסק הוא 1T של סמסונג HD103UJ. בחיפוש בגוגל אני מגיע לתוכנה של סיגייט (seatools) האם זה יתאים לדיסק של סמסונג ?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-