עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by leda,

שלום. אני רוצה לקנות חבילת דיסקים dual layer . אמרו לי שהחברה הטובה ביותר היא וורבטים אבל הם יקרים מאוד (יוצא 14 ש"ח לדיסק בודד). אני צריך משהו יותר זול. מה הטוב ביותר מבין השאר: ? Teac, Silver line תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  2. כאמור בביוס הוא לא מופיע ולכן לא ניתן להעלות את המחשב איתו, אבל בחלונות הוא נגיש (אבל משום מה הצריבה איטית גם כן), מה יכול להיות הבעיה? (הוא מגומפר כמארסטר אבל הוא לבד)

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by YTZ,

ראיתי את הנושא הזה בדי הרבה מקומות- רוב סדרת ה-Spinpoint F3 סובלת מבעיה זו, מעין "הדהוד" בתדר נמוך מאוד (~20-30HZ) שמרעיד את כל המארז, ושומעים אותו חזק מאוד בלילה, ההדהוד מגיע בערך כל 2 שניות שה-HD עובד. במהלך היום, עם מוזיקה פועלת כמעט ולא שומעים אותו, אך בלילה זה הופך לבלתי נסבל. ניסיתי את ה-ACOUSTIC MANAGEMENT או איך שלא קוראים לזה שהציעו באחד הדיונים והפעלתי את ה-HD למצב QUIET, אומנם זה עזר קצת אבל יש עדיין רעש בלתי נסבל. ניסיתי גם לעטוף אותו בכבל גומי עבה בכדי לבודד את הרעידות, למרות שזה עזר והפחית מהרעש - זה בטוח לא בריא לחיים שלו ולא בטיחותי. רוב הדיונים שאני קורא הם ישנים ואין להם פתרון סופי. האם ל-HWZONE יש את הפתרון? http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=HD…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  4. Started by kipi25,

שלום! יש לי HD (של Fujitsu) נייד שחיברתי דרך מארז IDE-USB. אני מנסה לפרמט אותו פורמט רגיל, אך הוא נתקע בחלק מסויים ליותר משש שעות ולא מצליח לסיים את הפרמוט. אבל כאשר אני מצבע פרמוט מהיר, הוא מסיים בהצלחה אחרי שתי שניות. כשאני מריץ CHKDSK על הכונן, אין שום BAD SECTORS. מה נראה לכם הבעיה?? בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by t d,

שלום! אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל אני ינסה בכל זאת, לפני כמה זמן החלטתי לגבות את סרטי הדיוידי שלי... הרבה המליצו לי על תכנת DVD SHRINK אז השגתי אותה, הכנסתי דיסק של הסרט SNATCH וכשניסיתי לפתוח בעזרת התכנה, קפצה הודעה: change drive region - drive region has not been set! DVD SHRINK cannot open this disk, unless you set the region of your dvd drive. אבל הוא כותה לי שאני יכול לשנות רק 5 פעמים ונותן לי לבחור region 2 או 4... מה לעשות? בנוסף, האם בעזרת תכה זו אי יכול לעשות גיבוי לDVD ולבחור מה לגבות ומה לא? למשל את הסרט עם כתוביות בעברית כן, אבל בלי דיבוב של הבמאי לגבי הסצינות... ? תודה!

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  6. מעבר לביצועים, הפרמטר החשוב ביותר (לפחות לי) הוא אמינות. האם קיימים נתוני אמינות לדיסקים אלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by KL-xXx,

שלום רב לכולם ברצוני לעשות RAID 0 בלוח אם gigabyte GA-EP35C-DS3R אני חדש בזה, ואת הRAID 0 אני רוצה לעשות למערכת הפעלה WINDOWS 7 בת 64 BIT לפי מה שהבנתי מחוברת של הלוח אם, שיש שתי אפשרויות לעשות זאת: א. דרך INTEL ICH9R, ב. דרך GIGABYTE SATA2 אז נולדו לי שאלות הבאות: למה בכלל לעשות לוח אם עם שני בקרי RAID? באיזה בקר עדיף להשתמש ולמה? תודה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  8. איזו תוכנה עושה זאת? הכונן של חברת MAXTOR תודה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  9. היצרנית האמריקאית מעלה הילוך בכל הנוגע לשבבים NAND במבנה פנימי תלת מימדי, עם ארבעה דגמים חדשים לצרכנים הביתיים שמתבססים על הטכנולוגיה סמסונג אמנם לא עוצרת ולא ממתינה למתחרותיה, אך נראה כי סוף כל סוף יש לנו עוד שם משמעותי אשר מסוגל לספק לנו כונני SSD זריזים, קומפקטיים וחסכוניים יותר בהתבסס על שבב הבזק תלת מימדיים – חברת מיקרון. בתערוכת Computex 2016 היצרנית האמריקאית הציגה לא פחות מארבעה מוצרים שונים לצרכני השוק הביתי שמבוססים על 3D NAND, לרובדים ולסוגי משתמשים כמעט מכל הסוגים. צמד דגמים מתונים וללא גימיקים מיותרים שמכוונים גם למרכיבות ויצרניות מערכות המחשב יהיו סדרה 1100 וסדרה 2100, כאשר שתיהן יתבססו על ממשק ותצורת ה-M.2 העדכניים, אך הראשונה תכיל עדיין בקרי Marv…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  10. הפכתי סרט DIVX לפורמט DVD ואני לא מצליח לצרוב אותו בנרו. בנירו אני פותח קומפילציה של MINIDVD, מעתיק את כל הקבצים ל VIDEO TS. שום דבר לAUDIO TS. ולוחץ על BURN. ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדיסק הדרוש לצרוב עליו הוא דיסק רגיל, לכן דיסק הדי וי די שהכנסתי "לא מתאים" לצריבה למרות שזה כמובן לא הגיוני כי גודל הסרט לצריבה שוקל 3.5 ג'יגה ולא יכול להיכנס לדיסק רגיל. התוכנה מזהה את כונן הדי וי די שלי שהוא NEC2500A. ובכל מה שלא קשור לצריבה הוא עובד נורמלי. מה הבעיה ? מה לעשות ? האם לנסות לצרוב עם תוכנת צריבה אחרת, ואם כן אז על איזו אתם ממליצים ? תודה, מקרב כל צוות ההנהלה והעובדים !

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  11. Started by NYaiR,

היום נשרף לי ההארדיסק 320 ג'יגה של HD בחיבור IDE/ATA. היה ריח של שרוף ואחרי בירור קטן עם טכנאי מסתבר שהלך ההארדיסק... הוא לא מזוהה בביוס לא במחשב שלי ולא במחשבים אחרים :'( :'( :'( היה לי בהארדיסק 80 ג'יגה של חומרים חשובים ביותר, וקראתי איפשהו שאם אני מחליף את ה"דיסק" של ההארדיסק השרוף לדיסק של אותו הארדיסק חדש אני יכול להציל את החומרים.... מישהו יכול לתת לי פרטים על זה? אני פשוט יושב פה בדיכאון בגלל זה :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה לכל מי שינסה לעזור, כל עזרה תבוא בברכה

• 14 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by Sooki,

שלום, הלך לי הארד דיסק בהפסקת חשמל לפני כמה זמן. הארד דיסק מת, בדקתי על כמה מחשבים ולפי מה שאני מצליח להבין הראש הלך. הבנתי שיש מספר חברות שיחזור שמתמחות בתחום. אני מכיר את טיק-טק, מיסטי ולאחרונה שמעתי גם על http://www.whereismydata.co.il למישהו יש ניסיון עם החברות האלו? בעיקר עם האחרונה - כי עליה לא שמעתי אבל הם טוענים למחירים זולים יותר. כאשר הבנתי מחבר שהייתה לו בעיה כמוני שלקחו לו בטיק טק לדומגא 4200 לא כולל מע"מ. תודה רבה מראש, אופיר

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by full_clip,

היי יש לי מדיה שהיא בתקן -R ואני רוצה ליצור עותק על דיסק שהוא R+ כשאני מנסה לצרוב עם נרו הוא מבקש ממני להכניס דיסק שהוא R- ולא מוכן לצרוב על ה+ (nero9) יש הצעות כיצד ניתן לבצע זאת ?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by Lyor,

יש לי HD של 120 GB והוא של SATA עכשיו אני יודע שיש לו חיבור לחשמל בצד ימין אבל לייד הכבל SATA בצד שמאל יש עוד כבל שגם הוא מתחבר לספק כוח..(יש לציין שיש לי ספק כוח חדיש מאוד). הייתי רוצה לדעת אם אפשרי לשחרר אחד מהם ואם כן איזה מהם כדאי, האם בגלל שיש בו שני חיבורים שונים מאותו ספק גורמת לו להתחממות ייתר? עריכה: למה אין לי שום דבר מחובר בששת הפינים ב"מרכז" שבין הסאטה לבין החשמל??? האם זה תקין, מה אמור להיות שם?

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  15. בזמן האחרון אני רואה שהדיסקים שלי "נטחנים" כהוגן בזמן ששום דבר מיוחד לא רץ, אני זקוק לתוכנה כגון ה Filemon שתציג לי איזו אפליקאציות מעמיסות את הדיסקים ובכמה הם מעמיסות אותם (באחוזים למשל או כמות נתונים לשנייה). תוכנת ה Filemon מאוד לא נוחה לעבודה ואינה מציגה את הנתונים בהתאם. הייתי מעדיף חלון בו יוצגו האפליקאציות הניגשות לדיסק ומספר או תצוגה גרפית המראה כמה האפליקאציה צורכת משאבי דיסק.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  16. היי חבר'ה, יש לי שרת SBS2003 ושלושה דיסקים חיצוניים שהוקצו לי לטובת הגיבוי שלו, של 300GB כל אחד. אנחנו עובדים עם תוכנה קצת ישנה (Veritas version 9) אבל זה מה שיש כרגע. גודל המידה שמצריך גיבוי הוא בערך 250GB. התחלתי לתכנן את הגיבוי מחדש לשרת הזה ואני נתקל בבעיה, אולי תוכלו לעזור לי. אני רוצה שיהיה גיבוי יומי מסויים, כך שבמקרה שקובץ אבד/נפגם/נעלם אני יכול להשיג אותו מהימים שלפני. כעקרון, הייתי משתמש בשיטה נפוצה שהולכת כך: גיבוי מלא ראשוני על דיסק A -> גיבוי אינקרמנטי יומי על דיסק B ו-A לחילופין -> פעם בשבוע גיבוי מלא על דיסק C אבל אז התקילו אותי: אני לא יכול לגשת לדיסקים של הגיבוי בצורה יומית (הם נשמרים בכספת). אני יכול לגשת אליהם רק פעם בשבוע. האופציה הראשונה ש…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  17. היי חברים, היום רכשתי כרטיס PCIX בקר SATA 3 כדי לחבר את כונן הסמסונג SSD 840 שלי מכיוון שעל הלוח יש רק SATA 2.התקנתי דרייברים מעודכנים מהאתר של הכרטיס ביצעתי בדיקה בAS SSD BENCHMARK וקיבלתי תוצאות נמוכות מאשר הכונן היה מחובר על SATA 2.מה פיספסתי? :s05:

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  18. של מערכת הפעלה או יצירת דיסק שיחזור של מערכת הפעלה הקיימת במחשב: R- או R+ ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  19. Started by ferrari,

לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך, נראה לי הכי קשור לכאן, סלחו נא לי אם אני טועה. יש לי הרד דיסק 80GB של MAXTOR עם 8MB CHACHE והוא מחולק ל 4 מחיצות NTFS. מהיום שקניתי אותו, מזה בסביבות ה6 חודשים, לא עשיתי לו DEFRAG, וכל זה כאשר אני מעתיק קבצים ומוחק באופן יומיומי כמעט, החלטתי לעשות DEFRAG, ולא הייתי בטוח באיזה תוכנה להשתמש.. אז אני מבקש המלצה לתוכנה טובה, אמינה ומהירה לעשיית DEFRAG על מערכת הקבצים שלי (NTFS) כי ממה שהבנתי, התוכנה במובנית בWINDOWS XP שלי היא דיי בסיסית ולוקח לה המווון זמן לעשות את עבודה. תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by ORrrr,

אהלן.. עד היום בבוקר היה לי WD320AAKS אחד שנקנה לפני הרבה זמן, אבל לא רלוונטי.. היום מפאת והמקום התחיל להגמר קניתי עוד אחד את אותו הדגם וגיליתי כמה דברים: 1) החדש מיוצר במלזיה ולא בתאילנד כמו שכתוב על הישן. 2) הצורה שלו טיפה שונה 3)הוא טיפה יותר קריר(מעלה אחת לא קריטי) 4)והחשוב מכולם: לפי hdtune - ישן: min_59.9 max_81.1, חדש: min_74.9 max_115.6 עכשיו רציתי לשאול אם זה בגלל שעל הישן יש לי שתי מחיצות ועל החדש אין לי מחיצות או שפשוט שיפרו אותו עם הזמן? דרך אגב, המהירויות של הישן הן בדיוק כמו ביום שקניתי אותו(לפי בדיקה שערכתי אז) ואם כבר פתחתי אשכול אז, איך אתם ממליצים לסדר מחיצות וכמה, והאם בגלל שהוא מהיר יותר, לשים את החדש ככונן של המערכת?? תודה מראש, אור.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  21. מדובר בדגם ST3500320AS בעל קיבולת של 500 ג'יגה, לאחר שעבר עידכון קושחה ל SD1A (עשה בעיות גם לפני העידכון של הקושחה). השאלה שלי, האם יש מה לעשות חוץ מלהחזיר לחנות (KSP) שכן שברתי בטעות צ'ופצ'יק קטן בחיבור למתח החשמלי, שאין בו מגע חשמלי (הצ'ופצ'יק הקטן שמונע הכנסה הפוכה, במקום שאין מגעים). תעזרו לי בבקשה, עשיתי גם את הדיסק של בדיקה מהDOS אבל הוא לא מאפשר לי לתקן, אולי אני עושה משהו לא נכון, ומראה לי מספר שאיתו יש ללכת ליצרן ולהחזיר את הדיסק... אני אובד עצות, יש מישהו שהצליח לתקן את הSMART דרך תוכנה כלשהי ? האם פירמוט מלא יכול לעזור ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by tood24,

היי המליצו לי על הדיסק הזה מה דעתכם ,תודה Western Digital 1TB My Passport Ultra WDBGPU0010BWT

23. Started by yotam.m,

שלום ח'ברה מה שלומכם? אז ככה, "נפלו" לידיי 2 HD'S SCSI שעושים להם 15K RPM עקב הידע הדל שלי בדיסקים שאינם מיועדים לשוק הביתי אין לי מושג האם יש אפשרות לחבר אותם למחשב הביתי או שהדבר אינו אפשרי. אם הדבר אפשרי אצטרך הסבר לדרך ולבקר\מתאם\כבל שאני צריך לקנות ולחבר, אם הדבר אינו אפשרי... :'( תודה לעוזרים. נ.ב אגב, אם הנתון רלוונטי נפחם הוא 146.68GB כ"א.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by bhaim6,

אשמח אם תמליצו לי על דגם אמין - לא מחפש ביצועים וגם רעש לא מפריע במיוחד (בגבולות הסביר כמובן...). בכונן הנ"ל אני מתכוון לאחסן קבצים כגיבוי לשאר המחשבים בבית. אני אשמח אם את הדגם המומלץ אפשר יהיה להשיג באייבורי או ב קיי.אס.פי (הם הכי קרובים אלי) תודה מראש חיים

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by miim17,

אפשר להגיד גם ל100? 1000 ?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.