עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי שתי מדיות dvd -rw משני דגמים שונים שכבר בעבר עם הצורב הקודם השתמשתי בהם,עכשיו כשאני מנסה לבצע אימג' לדיסק שלי ומנסה באמצעות Ghost לעשות זאת ישירות למדיה הצורב אחרי מחשבה פשוט מוציא לי את המדיה ומבקש אחרת. את המדיות מחקתי באמצעות Nero גם בצורה מהירה וגם בצורה מלאה וכל פעם שמנסים לעשות אימג' לדיסק הצורב מסרב לקבל אותן. אציין כי לצרוב data למדיות אלו מתוך ה windows כן נעשה. גם לאחר עדכון Frimeware לצורב התופעה מתרחשת. ב LG הקודם לא הייתה לי בעיה! אודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. לא ברור למה, אולי עידכון של חלונות, או התקנת תוכנה כלשהי...גם לא משנה כבר... אבל המערכת שלי הפסיקה לזהות חיבור של כל הDOK ....ניסיתי לפחות 3 מכל מני סוגים. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מחשב לוח אם של אסוס TUV4X עכשיו מחבורים אצלי בIDE שני הרדיסקים אחד 80 ואחד 40 עכשיו הבאתי מחבר הרדיסק 250 גי'גה IDE חיברתי אותו עם כבל 80 גידים ובביוס הוא מראה לי 80 גי'גה במקום 250 האם אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by eli01,

יש לי בכונן כל מיני משחקים סרטים תוכנות וזה תופס לי הרבה מקום רציתי לשאול אם יש דרך למחוק את הכל ואחרכך מתי שאני רוצה לשחזר את זה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by m3tr0x,

שלום! לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן ה-DVD שלי. כל דיסק שאני מכניס לכונן לא נקרא על ידו. במחשב נראית תגובת קריאה של הדיסק (סימול דיסק בצמוד לסמן העכבר), אך משום מה לאחר זמן רב הדיסק לא נקרא מה שלא קורא בכוננים האחרים שלי (צורב וסידירום) אשמח להצעות לפתרון הבעיה תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  6. ללא דיסקים כי זה כמויות... כמיות של זכרון האם יש איזשהו דרך להעביר נתונים דרך כבל או משהו כזה? חשבתי ליצור רשת קטנה דרך כבל straight? מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. Started by קיפוד,

שלום לכולם הצורב שברשותי שבק חיים האם יש לכם המצלמה על צורב DVD טוב? תקציב עד 350 שקל המון תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  8. שלום, הכונן שלי נהרס ורציתי לקנות כונן חדש. קראתי הרבה המלצות בקשר לLG GSA-H62N וחשבתי לקנות אותו. אך באשקול בנעוץ היה פרט שתפס את עני: "שימו לב שה- N לא תומך Lightscribe בעוד שה- L כן" מה זה lightscribe? מה זאת אומרת N לא וL כן? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  9. Started by _xyz,

הוא נחשב לאיכותי? יש דגמים יותר איכותיים בחיבור IDE במחיר של 100-200 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  10. אני חייבב לדעתת כי אם לא אני מחזיר אותו..... כפרה עליכם תעזרו לי אני חייב לדעת דחוף

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by amirn,

היי, היום מת לי דיסק WD MYBOOK (קליק קליק קליק... ולא מזוהה ע"י WINDOWS) אני מחפש המלצה לדיסק פנימי אמין (גודל 500 או יותר) - מהירות לא חשובה. תודה

12. שלום כולם קניתי מחשב נייד של asus a8sr לא מזמן והיום אני מנסה להשתמש ב LightScribe שלו והוא כותב לי בתוכנה של הלייט סקריב no LightScribe drives found אני לא יודע מה לעשות עם זה אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  13. כפי שכתוב בכותרת, האם כונן דיסקים רגיל (או DVD לצורך העניין) יצליח לקרוא מיני-דיסק?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם. רציתי לדעת האם כדי לי לקנות ארד-דיסק חיצוני למחשב נייד למטרת התקנת vista עליו. השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה את הארד דיסק הזה , ורוצה להתקין עליו ויסטה , האם אני יכול לתת לו בביוס שיעלה את הארד דיסק החיצוני ראשון כאילו זה שמותקן לו ויסטה. האם זה עדיף לי? והאם ארד דיסק נייד הוא כאילו משמש כמו ארד דיסק פנימי של המחשב ( הכוונה היא ל boot למערכת הפעלה שתעלה מהארד דיסק החיצוני). מה הבדל בין ארד דיסק חיצוני לפנימי?(חוץ מי זה שאני יכול לקחת את החיצוני איתי לכל מקום)? בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  15. כשאני מעתיק או מעביר קובץ ממחיצה למחיצה הפעולה נמשכת המון זמן האמת היא שאני אפילו צורב נפחים זהים בפחות זמן (קבצים של 4 גיגה למשל) בהתחלה יחסתי את זה לעובדה שאני מעביר קבצים ממחיצות שונות באותו הרד דיסק אבל אז קניתי הרד דיסק נוסף ולפי ההיגיון אני אמור להעביר קבצים בין הדיסקים השונים בחצי זמן כי יש שני ראשים שפועלים במקום אחד אבל זה לוקח בדיוק אותו זמן אני זוכר שבמחשב הישן שלי העברתי קבצים של 700 מגה מדיסק לדיסק ב15 שניות בערך ואז היו לי דיסקים בממשק IDE על פנטיום 3 עם 128 RAM שרצו על win 98 היום יש לי פנטיום E6600 וזיכרון 2 גיגה win xp עם דיסקים של SATA ובכל זאת הפעולה איטית יותר פי כמה אפילו פי 10 בלי להגזים בכל המקרים מדובר בדיסקים של 7200 אז מה הבעיה לעזזל

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by kobibo,

יש ברשותי את הצורב (אחלה צורב) הנ"ל , כשנסיתי ליצור אימג' למחשב ישירות למדיות DVD נתקלתי בסוג אחד שהצורב פשוט לא מזהה. רציתי לבדוק איזה Frimware יש לי ואולי לנסות לעדכן אותו. אודה ללינק אם אפשר.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. תגידו במערך RAID0 מספיק רק בהתקנה של ה XO ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט וזה כבר יגדיר הכל כרייד או לפני זה להגדיר בביוס רייד? לוח: ASUS Maximus formula X38 כוננים: WD 500AAKS שניים כאלה... מערכת הפעלה: XP PRO SP2 והאם צריך לחבר אותם בדרך כלשהי לבקר עצמו הוא מובנה בלוח. אני צריך להשתמש בכבל כלשהו נוסף על מנת לחבר אותם איכשהו? או זה שהם מחוברים ליציאות SATA 1 ו-2 מספיק? מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. שלום לכולם, 1) יש לי במחשב כרגע 160GB ואני רוצה להוסיף עוד 320GB... רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יקנה אהרדיסק,יחבר אותו למחשב ושכל ה-320GB יתווספו ל-160GB שיש לי עכשיו ללא לעשות שיהיה לי נגיד 160GB בכונן C ועוד 320GB בכונן D? (אני אומר בעצם שיהיה לי סה"כ 480GB רק בכונן אחד C) ? 2) האם שאני מוסיף אהרדיסק אני חייב לפרמט את המחשב או שאני יכול להוסיף את הקיבולת של החדש לישן בלי לפרמט ולהתקים ווינדוס מחדש (רק להוסיף ושאני ידליק את המחשב אני יראה 480GB ב-C)? 3) איזו חברה של הארדיסקים הכי מומלצת,אמינה וזולה כיום? עכשיו בקשר לאצעי גיבוי.. 4) אני מעוניין לקנות איזהשהו כלי גיבוי של 500GB בערך שיהיה זול ואמין.ראיתי באיזה חוברת ששלחו לי מ-BUG משהו שקוראים לו "דיסק נייד" של 250GB…

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by alex188,

שלום המחשב שלי הפסיק לזהות כל מדיה של הכנס הפעל כגון דיסק אן קי, ניסתי כמה, המחשב פשוט לא מגיב אליהם. יש פתרון לבעיה הזו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. Started by arkadur,

כחלק מהפרוייקט החדש (פרטים בקרוב), אני צריך שטח אכסון ענק (אני רוצה זמינות מוחלטת של החומר שיש לי בבית) ולשם כך אני אשקיע במספר דיסקים לכן, יש לי כמה שאלות 1. עדיף כמה כוננים "קטנים" יחסית, או מעט - אך בעלי שטח אכסון גדול יותר? (מבחינת אמינות - אין ספק שהקטנים, מבחינת עלויות - הגדולים, אך מבחינת זמני גישה וכו') 2.יש לי בלוח 8 יציאות SATA, מתוכם 2 הם DVDRW, ככלל, אני מעדיף SATA ולא IDE (בשביל הסדר במארז) כאשר יציאה אחת היא עבור ראפטור שעליו תשב מערכת ההפעלה, לכן אעדיף 4 דיסקים גדולים 3. הבנתי מהת'רארדים האחרונים, שה500 של WD לא כ"כ מומלצים, ואפילו מאכזבים 4. אני לא מתכנן RAID מכל סוג שהוא אשמח לקבל המלצות ל500GB \ 320GB, של חברות טובות , (בהתאם להמלצות שלכם לגבי מס…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by Lanzar,

שלום, אני חושד שהקצב שהדיסק שלי עובד בו איטי, יש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה ולעלות את התוצאות כאן, כדי שתגידו לי אם המצב תקין ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  22. שלום במסגרת אחריות שלחתי את הארדיסק שהתקלקל לי שהוא WD 160 GB 8MB קיבלתי הארדיסק Hitachi 160GB 8MB האם יש הבדל שווה להתעקש לקבל אחר או אותם דבר או אולי היטשי יותר טוב כי אם הארדיסק יתקלקל יש לי אחריות רק לעוד חודשיים בלבד ככה שאשמח לתשובות

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  23. שלום לכם. רציתי לדעת האם כדי לי לקנות ארד-דיסק חיצוני למחשב נייד למטרת התקנת vista עליו. השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה את הארד דיסק הזה , ורוצה להתקין עליו ויסטה , האם אני יכול לתת לו בביוס שיעלה את הארד דיסק החיצוני ראשון כאילו זה שמותקן לו ויסטה. האם זה עדיף לי? והאם ארד דיסק נייד הוא כאילו משמש כמו ארד דיסק פנימי של המחשב ( הכוונה היא ל boot למערכת הפעלה שתעלה מהארד דיסק החיצוני). מה הבדל בין ארד דיסק חיצוני לפנימי?(חוץ מי זה שאני יכול לקחת את החיצוני איתי לכל מקום)? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. אהלן אני מעוניין לעשות מערך RAID במחשב שלי, השאלה היא האם אני חיב אותו הארד דיסק בול אותו הדבר או שאפשר לשחק עם זה בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים