עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. רוצה לקנות הארדיסק חיצוני '2.5 (כדי לא אצטרך חשמל וגם בגלל הגודל). המטרות הן: 1. לקחת את מידע שלי איתי (המטרה העיקרית). 2. אם אפשר להריץ ממנו מערכת הפעלה (כמו 2000 , אקס-פי או ויסטה) כמובן בלי שימוש בהארדיסק פנימי אחר. 3. גיבוי הדדי כל תקופה (ממחשב שלי להארדיסק הנייד ולהיפך) 4. העברות מידע מידי פעם (שירים, סרטים ...). חשוב שיהיה אמין !!! כי מידע כמו אצל כל אחד הוא קריטי מבחינתי. מצד שני לא בא לי לזרוק כסף תקציב זה עד 600 ש"ח אבל עדיף פחות למרות שאם יש משהו מאד מיוחד אז מוכן להשקיע אפילו יותר! גודל 120GB זה המינימום אפילו זה מעט מידיי עדיף 160-250 GB. אגב ראיתי מבצעים על VERBATIM (באופיס דיפו) ועל MAXTOR (בבאג) מה אתם יודעים על דגמי הארדיסקים הניידים של חברות האלה? תודה ל…

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by mystikal,

שלום ,הבעיה שלי היא שהכנסתי וחיברתי דיסק חדש של סיגייט 750 ג' 32 באפר בנוסף ל2 הארדיסקים של 250 (וסטרן) ועוד אחד של 320 (גם סיגייט) ומה שקורה כשאני מאתחל את המחשב זה שהוא מריץ לי פתאום סקאנדיסק ואחרי זה במחשב שלי מראה את אחד ההרדיסקים הלא חדשים שלי פעמיים ועוד דיסק של 400 ג' בדיסק מנאג'מנט במצב :UNALLOCATED אמרו לי לבטל את הRAID בביוס כי כנראה שהרדיסקים דומים מבלבלים את המחשב איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  3. מה ניתן לעשות? שמעתי על rw.שזה יענו רב פעמי ואז אני יכול להוסיף שירים.. שמעתי גם שאפשר לעשות שלא יסגר הדיסק ואז יהיה אפשר להוסיף שירים..אפשרי? איך עושים זאת בנרו? ואם כן אז למה צריך ?rw

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לא מצליח להעביר שום קובץ לשום כונן חיצוני... משתמש בויסטה, הבעיה קיימת רק לאחרונה במחשב אחר תחת XP הכל עובד (אבל אין לי מה להעביר משם)

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  5. Started by mystikal,

הכנסתי וחיברתי דיסק חדש של סיגייט 750 ג' 32 באפר בנוסף ל2 הארדיסקים של 250 (וסטרן) ועוד אחד של 320 (גם סיגייט) ומה שקורה כשאני מאתחל את המחשב זה שהוא מריץ לי פתאום סקאנדיסק ואחרי זה במחשב שלי מראה את אחד ההרדיסקים הלא חדשים שלי פעמיים ועוד דיסק של 400 ג' בדיסק מנאג'מנט במצב :UNALLOCATED מישהו יודע מה עושים עם זה?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by pringles,

איך אפשר לשחזר מידע לאחר שעשו מחיקה לPARTITION ואחרי המחיקה עשו חדשה אבל היא עדיין לא עברה פורמט

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by OutRaGe,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=974 אני מחמיץ פה משו ?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי צורב של סמסונג sata מדגם: sh-s203b הצורב עובד מעולה צורב לי הכול על דיסקים רגילים ועל דיסקים של dvd 4.7 . אבל יש בעיה שאני מנסה לצרוב דיסקים של די וי די 8.5 גיגה צריבה לוקחת לי יותר משעה וזה אומנם מסיים תצריבה אבל אחר כך יש בעיה בקיראת הדיסק בכול מחשב שאני ינסה להפעיל תדיסק זה יתקשה לקרוא תדיסק וגם שזה קורא אותו ואני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק למחשב זה לוקח מלא זמן תמיד באמצע נותן הודעה כאילו אי אפשר להעתיק מהדיסק בקיצור הצריבה מראה לי שזה צורב טוב אבל הדיסק לא יוצא תקין מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. היי חברים הוירוס : לוחץ דאבל קליק על הכונן הקשיח ועולה לי חלון" פתח באמצעות" ... אגב אותו דבר יש לי גם בדיסק U3 שיש לי כבר חודש וחצי אני עם איזה וירוס מסריח ימח שמו ... שלא רוצה להימחק לי מהמחשב יש לי במחשב 2 מחיצות C,D כונן ב פירמטתי הבעיה נפתרה ! אחרי התקנת וינדוס .. כונן D שבו אני שומר הכל ... לא נפתח לי בדאבל קליק רק שאני לוחץ על התיקיות למעלה ואני רואה את התיקיות מצד שמאל רק אז אני יכול לראות את תוכן התיקיה !!! אמרו לי שאני צריך למחוק איזה קובץ מסויים במצב בתוח שהוא קובץ מוסתר !!! קיצר מישהו יודע על מה אני מדבר ? http://picasaweb.google.com/orenhara...86491521289682

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. Pentuim 4 786 RAM 9600 Pro HDD - 5400RPM 2MB Buffer TV Card לסיכום: עתיק. שימושי המחשב:כללים, גלישה, אחסון, צפיה בסרטים, TV והקלטה. האם שדרוג ה-HDD לאחד עדכני יתרום לשיפור בביצועים (מלבד הנפח כמובן)? והאם יש מקום להוסיף זכרון RAM? האם זה יתן שיפור?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by splspl,

אהלן קניתי את הצורב של SAMSUNG מדגם SH-S203B, אבל קיבלתי SH-S203D לאחר ברור - קשה מאוד להשיג כבר את הדגם עם סיומת B והדגמים החדשים עם סיומת D. האם מישהו יודע מה ההבדל בין B ל D ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  12. Started by dbbd,

2 פלטות http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=394 לא ברור לי איך האקוסטיקה שלו משתווה ל SAMSUNG HD642JJ

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by oren99,

יש לי דיסק 160GB שמפוצל ל 10 ו 150 הייתי רוצה לאחד אותו חזרה אבל הוא מלא בקבצים. האם בטוח להשתמש בתוכנה לאיחוד בשביל זה? מישהו עשה את זה כבר עם partition magic? לא צריך לדאוג לקבצים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. טוב, מכיוון ש320GB בהחלט לא מספיק למחשב HTPC הגיע הזמן לקנות עוד כונן. עכשיו אני מתלבט בין 320GB לבין 500GB. אם אפשר לקבל המלצה להארד דיסק מומלץ גם אחד של 320 וגם אחד של 500. חשוב שיהיה דגש על אמינות ועל שקט... בקיצור צריך סוס עבודה מבחינת התקציב אני לא יודע ממש.. מכיוון של500 יש מחיר שונה מ320... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  15. שלום לכולם. ברצוני לדעת האם אפשרי לפצל דיסק קשיח ל 2 מחיצות ב windows עצמו (אחרי ההתקנה)? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי לוח אם: ASRock P4i65G אמרו לי בחנות שיש סאטה ואטא משהו כזה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by XTreeGoldv2,

יש לי לוח אם P35C-DS3R של GIGABYTE ו- HDD Barracuda 7200.10 250G ה-SATA מזוהה כ-IDE גם ב-BIOS ב-CHANNEL 0 האם זה תקין? אני מתקין כעת 'WIN XP ולא היתה בעיה בזיהוי אך כאמור הוא מזוהה כ-IDE האם זה תקין? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן, אני רואה שמתחיל להגמר לי המקום, ודי נמאס לי כל פעם לעשות את ההחלטות מה אני רוצה לשמור ומה אני מעדיף לזרוק, ולכן אני רוצה HD חדש. אני מקווה מאוד שהתקציב מאפשר גודל מכובד, ובמקרה שלו, הוא גמיש כלפי מעלה עד 500 שקל. אני לא מעוניין בכונן של Western digital מכיוון שהבנתי שיש איתם בעיות אמינות, ולי עצמי מת כונן 80GB שלהם, וזה מאוד מאוד מבאס להתקין מערכת הפעלה ודרייברים אחרי חודש של עבודה. בתודה, Screw_Master.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם , האם שני אלה יעבדו ביחד ? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16827248004 ו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817387028 ו.. האם זו הבחירה הנכונה ? האם במחיר הזה יש משהו שאני יכול לקנות והוא יותר טוב? מה שאני צריך בגדול זה צורב חיצוני דק נישא עם מארז שיוכל לפעול ללא חשמל חיצוני אלא רק על ידי ה USB של המחשב הנייד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by sigma,

1.האם כונן המתחבר ל USB יכול לתפקד ככונן פנימי לכל דבר ? כלומר , מחקת קבצים ממנו ; העתקת קבצים אליו או ממנו אל הכוננים הפנימיים ופונקציות אחרות שממלאים הכוננים הפנימיים . 2.אילו נפחי זכרון של כונני USB קיימים בשוק ? 3.אילו יצרנים ודגמים מומלצים ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. מה ההבדל בין : Western Digital WD5000KS ל: Western Digital WD5000AAKS והאם יש המלצות נוספות בטווח הזה וכן האם אמורה להיות ירידה במחירים

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  22. ars technica פירסמו כתבה ממש טובה על מערכות הקבצים ועם קצת היטוריה ורקע של כל מערכת: http://arstechnica.com/articles/paedia/past-present-future-file-systems.ars/1 באמת שווה קריאה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. האם יש הבדל אמינות בין סיטייט לווסטרן דיגיטל? תודה ערן

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  24. למשל מי WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by id3232,

נראה מגניב! http://www.lacie.com/us/products/product.htm?pid=11041

• 1 תגובה
    • 551 צפיות