אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי דיסק (לא שלי) הוכרז כמת לאחר שמערכת ההפעלה לא עלתה. הכל נעשה בחנות שידועה כלא רמאית (אם כי אני לא קונה שם אפילו בורג). האם יש סיכוי שחומר עדיין נגיש? כיצד לגשת אליו? האם חיבור חיצוני + תוכנות על MINIPE יעזרו לי או שיש צורך בדברים נוספים? תודה, יהודה
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על הכונן הזה? יש לו 10000 RPM וכו', איך הוא מבחינת ביצועים? והאם כשאתה עובד עם חלונות VISTA ותוכנות אופיס, משחקים, וכו' אתה מרגיש שיפור בביצועים מבחינת זמני עליה וכו'? תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן כמה חודשים, עם לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 וצורב LG GSA-H62N. המחשב מריץ וינדוס XP SP2. מסתבר שמאז ההתקנה הצורב נמצא במצב PIO. כאשר אני משנה את זה למצב DMA, המערכת נתקעת כאשר אני מכניס דיסק (כל דיסק), אפילו אם אני רק מעיין בתוכן שלו. ב event viewer קיבלתי שגיאות כגון: "The device, \Device\Ide\IdePort3, did not respond within the timeout period" התקנתי את כל העדכונים של מערכת ההפעלה, עדכוני דרייברים של לוח האם, BIOS וקושחה של ה DVD, והמצב נשאר זהה. החלפתי את הכבל של ה DVD, ניסיתי להעביר לכניסות SATA אחרות - גם זה לא עזר. החלפתי את ה DVD עצמו לאחד אחר מאותו דגם - ועדיין אין שינוי. הניחוש הבא הוא פגם בלוח האם.. אבל זה לא נראה לי הגיוני כי יש לי גם דיסק קש…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD SATA חדש *18 אני מצליח לצרוב עם נירו בלי בעיות והוא גם קורא את מה שצרבתי אבל, כמה פעמים אני שם דיסק DVD (אפילו משחק חדש מקורי) והוא לא קורא אותו מה אפשר לבדוק? אני מסתכל עכשיו ב"מחשב שלי" וכתוב CD DRIVE בכונן הזה. זה יכול להיות קשור?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
התקנתי כונן חדש על המחשב HTPC, עכשיו הוא מופיע בדיבייס מנג'ר... שאומר שהוא מחובר טוב אבל אני לא יכול להשתמש בו, ז"א צריך ליצור את הכונן וזה משהו שאני לא יודע איך עושים. נ.ב יש מותקן על המחשב HTPC ווינדווס ויסטה אם זה משנה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחשב חדש. הבעיה שלי היא שיש לי דיסק קשיח מהמחשב הישן שאני רוצה להעביר ממנו קבצים למחשב החדש. אני לא יכול לפתוח את המחשב ולחבר את הדיסק עקב תפוגת האחריות. אלו החיבורים של הישן: http://img402.imageshack.us/img402/6200/032vg4.jpg כיצד אוכל לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב החדש? האם יש כבל מתאם לחיבור? (יש לציין שבמחשב החדש יש לי חיבור e-SATA) כמה עולה מארז/מתאם לעסק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא רוצה להכפיש שום חנות מחשבים אבל יש לי חשדות אני רוצה לקנות הארדיסק פניימי של WD 500 GB 7200 16 CACHE ידוע לי שהמחירון שלו נע על 130-140 דולר זתומרת בין 600-650 שקלים בKSP(ושוב...בלי להכפיש) הם מוכרים את זה ב450 שקלים השאלה שלי היא כך": אם זה כל כך זול יכול להיות שזה הארדיסק משופץ? או הארדיסק לא מקורי מהיצרן כמו שיש זכרונות מזוייפים? או שזה MADE IN CHINA? או שזה עבר המון ארצות בקונטיינר זול? למישהו יש ניסיון עם דברים כאלה? אשמח לעזרה לפני הקנייה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ וידאו בגודל 8 גיגה איך צורבים אותו על DVD של 8G DUAL LAYER האם אפשר עם צורב DVD רגיל? האם צריך תוכנה מיוחדת? האם יש דרך לפרוס אותו ל 4 DVD תודה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! הזמנתי מחשב חדש מ-SkyPc, ובימים הקרובים אני אקבל אותו, כשהחנות תרכיב לי אותו. הצלחתי להשיג דיסק של XP Pro מקורי, ורציתי לשאול לגבי אופן ההתקנה מבחינת ההארדיסק, ועוד כל מני. הבנתי בכלליות שאני פשוט מדליק את המחשב, משנה איזו הגדרה בביוס (לכך שהמחשב ייטען מה-CD-ROM אם אני לא טועה), מכניס את הדיסק ומתקין כמו כל תוכנה. עכשיו, באיזה שלב של ההתקנה אני צריך יוכל לפצל את ההארדיסק, וכיצד? בקשר לכמות. הארדיסק בנפח 320GB ותכננתי לפצל ל-20GB רק למערכת ההפעלה וכל השאר (300GB) לתוכנות, משחקים, סרטים, כל השטויות שלי. הדבר השני הוא שהמחשב ישמש אותי ואת אחי הקטן, שכל מה שהוא עושה במחשב זה ICQ ובדיחות ב-Walla. מה שחשבתי עליו זה לקחת את ההארדיסק מהמחשב הישן (40GB, חיבור IDE, דגם …
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן להזמין מחשב נייד מחול בגלל הדולר בגדול הרכבנו מחשב יחסית טוב באזור ה1400 דולר ועכשיו ההתלבטות האחרונה היא לגבי ההארדיסק המחשב מגיעה עם 250 גיגה 5400 לפי דעתי הוא צריך לשדרג ל 7200 אבל בגלל שאני לא כל כך מבין אני ישאל בגדול השדרוג הוא ל 160 גיגה 7200 בתוספת של 160 דולר השאלה אם זה שווה את התוספת? שכחתי להגיד שהמחשב לא מיועד למשחקים יותר מדי אבל ביצועים זה די חשוב
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
כמה יש לו אחריות? הייתי היום ב-SKY PC ונאמר לי שנתיים
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם המקצועית בוגע ל- HD נייד. מה היתרונות ? מה החסרונות ? מה השימוש שלכם ב- HD נייד ? כמה אמור לעלות HD נייד של 160GB של WESTON DIGITAL ? ומה המהירות ? מה אומר 8MB מהירות ? לא מדובר ב- RPM או משהו כזה ? ובנוסף שאלה נוספת, HD נייד שמתחבר למחשב ב- USB. איך מהירות העברת קבצים מהמחשב ל- HD הנייד ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין 2 צורבים, מה יותר איכותי, מה יותר מהיר וכדומה... שניהם עולים 159 ש"ח, הH62NK (או משהו כזה) וה203B. מה לבחור?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התוכנית שלי היא לקנות שני כוננים קשיחים זהים. אחד יותקן בתוך המארז והשני במגירה נשלפת וישמש לגיבוי וניוד המידע יש לי שתי אפשרויות: הראשונה להשתמש בתוכנת סנכרון קבצים בין הכוננים. התוכנה בטח תגזול משאבים ותאט את המחשב. האפשרות השניה והמעניינת היא לבנות מערך RAID1 וכך גם אוכל להנות משיפור במהירות הקריאה כששני הכוננים במחשב. השאלה היא עד כמה דינמי השימוש ב RAID1 שמבוסס על ציפסט של אינטל? האם יש אפשרות לפרק זמנית ולהרכיב מחדש את המערך בזמן שהמחשב פעול (HOTSWAP)? האם Intel Matrix Storage Manager מסוגל לסנכרן בין הכוננים אחרי הניתוק הזמני? חשוב לציין שמערכת ההפעלה נמצאת על כונן נפרד. תודה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-HD שלי הלך היום לאחר שניקיתי את המחשב מאבק והרכבתי שוב. ברגע שלחצתי על כפתור ההפעלה של המחשב, התחיל לעלות עשן מהמעגל המודפס של ה-HD והמחשב נכבה. ברגע שחיברתי HD אחר הכל עבד טוב. אני צריך המלצה על מעבדה אמינה אשר יכולה לשחזר את המידע (לפחות את חלקו) מה-HD שהלך. אני מתאר לעצמי שברגע שהמידע תקין והבעיה היא בלוח. המעבדה צריכה להיות באזור חיפה. תודה מראש, אביעד. ברמת העיקרון - הם אמורים פשוט להחליף את המעגל המודפס במעגל אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה יש לי 2 דיסקים קשיחים שדוד שלי יביא לי אותם ויש להם חיבורים אחרים לא החיבורים הרגילים איזה חיבורים זה יכול להיות?? (אני יעלה תמונות) תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות להוסיף עוד כניסות SATA 2 ללוח מה צרך לרכוש בשביל זה? והאם זה לא מאיט את קצב ההעברה
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום חיברתי היום עוד הארד דיסק של 80 גיגה למחשב עכשיו הוא מחובר ביחד אם הכבל של הצורב וכשאני נכנס לתיקיות של ההארד דיסק הוא לפעמים נתקע לאיזה 10 שניות ואז עובד ההארד דיסק השני שיש לי מחובר בחיבור הקטן הזה ולא הפס הזה כמו של הצורב איך אני יכול לעשות שהוא לא יאט לי את המחשב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לרכוש הארד דיסק נייד דגם WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
עברה חצי שנה מאז שהמציאו דיסק שעליו אפשר לצרוב 1 טרה בייט. אני מעוניין לדעת מתי הדיסק והצורב שמתאים לו יצאו לשוק. אשמח לקבל הערכה מדוייקת למי שיש.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הזכרתם אותו בסטיקי ואף הבאתם מחיר מומלץ אבל לא מצאתי אותו בשום חנות בארץ אם מישהו יכול לייעץ אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO עם BOOT כמו שצורבים אותו אני רוצה להעביר אותו עם BOOT ל דיסק און קי
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ICH9 ו - ICH9R? וחוץ מ - HOT SWAPPING ו - NCQ האם יש עוד משהו ש - AHCI נותן תמיכה בו? האם ניתן לשלב AHCI MODE ו - RAID ביחד ? או שאני חייב לבחור מצב אחד? תודה יבגני
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-