עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי בנייד 40 ג'יגה.. עכשיו נמאס לי שאין לי מקום ואני צריך למחוק על הזמן דברים בשביל דברים אחרים.. אני מעוניין לקנות הארד דיסק.. ואני מתלבט אין חיצוני או הארד דיסק רגיל לנייד 2.5 אינץ' .. מה אתם ממליצים.. ויש לי שאלה בקשר לחיצוני, הוא מתץחבר דרך USB? הוא מהיר כמו הארדיסק פנימי רגיל? אפשר המלצה על אחד המוצרים מאתר כלשהו? תודה מראש לעוזרים( לא ידעתי איפה לרשום אז מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון מקווה שלא תנעלו ישר כמו רובוטים :-\)

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by NTT,

Western Digital WD3200KS או Wester Digital WD3200AAKS איזה מהם יותר טוב? הAAKS עולה 3 ש"ח יותר(נו באמת) אבל מה ההבדל ביניהם? וWestern Digital היא חברה מומלצת להארד דיסקים?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  3. יש לי בנייד 40 ג'יגה.. עכשיו נמאס לי שאין לי מקום ואני צריך למחוק על הזמן דברים בשביל דברים אחרים.. אני מעוניין לקנות הארד דיסק.. ואני מתלבט אין חיצוני או הארד דיסק רגיל לנייד 2.5 אינץ' .. מה אתם ממליצים.. ויש לי שאלה בקשר לחיצוני, הוא מתץחבר דרך USB? הוא מהיר כמו הארדיסק פנימי רגיל? אפשר המלצה על אחד המוצרים מאתר כלשהו? תודה מראש לעוזרים( לא ידעתי איפה לרשום אז מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון מקווה שלא תנעלו ישר כמו רובוטים )

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by ast,

יש לי את הלוח GA-K8NF-9 של החברה GIGABYTE הלף לי הארדיסק ואנ י רוצה לקנות חדש את הדגם הבא: WD3200AAKS של western digital השאלה שלי אם הוא יתאים ללוח שלי

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  5. הזמנתי כבר את המחשב החדש עם כונן ה500 GB איך אני מעביר את כל החומר שיש לי (את כל הסרטים השירים וכו' לא תוכונות מותקנות.. ) לכונן החדש? חשבתי על לחבר את הישן לחמשב החדש אבל השאלה אם לא תהיה בעיה שעל שניהם תהיה מותקנת XP?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bbbbbb,

1] כל השדרוגים והטכנולוגיות החדשות הינם במעבדים זכרונות כ.מסך וכו' לעומת זאת בדיסק קשיח אין כמעט [חוץ מקאש וכדו'] והוא צוואר הבקבוק שסוחב אליו ומוריד את מהירות הביצועים אליו למטה השאלה שלי, למה כל שקל פנוי שיש מקובל להשקיע אותו ברכיבי החומרה הראשונים, ולא בדיסק קשיח של 10,000 RPM אם לדוגמא יש לי מעבד של 2.4 למה להשקיע ב 2.6 שזה הרבה פחות אחוזים מאשר ההבדל בין 7200 ל 10000 RPM וכן למה במפרטים למחשבים יקרים אני לא מוצא איזכור לHDD שכזה, האם אינו משפר ביצועים? לכאורה זה אמור להשפיע ב28% !!! האם אני צודק??? 2] למעשה אפשר לשאול גם האם יש אופציה לקנות מעבד זול יותר ולהפציץ עם רכיב אחר זול יותר לדוגמא זכרון שיפצה או אף יגביר את עוצמת המערכת

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. שלום. אני מנסה לצרוב אימג' והנרו רוצה ממני פתאום DVD-R, מה פתאום הוא רוצה את זה? עד עכשיו צרבתי אימג'ים בלי בעיה על DVD+R יש אפשרות לעשות משהו בנוגע לזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. העניין הוא כזה. אני מועניין לקנות הארד דיסק בעיקר לסרטים/סדרות, בגודל של 160 גיגה (לא צריך יותר גדול מזה). העניין הוא שאנחנו בבית ברשת וגם האחים שלי יישתמשו בתכנים מהארד דיסק. אז, אחרי ההקדמה, מספר שאלות בעניין: 1. מה עדיף בהתחשב בנסיבות: הארד דיסק פנימי או חיצוני? 2. במידה ונקנה הארד דיסק פנימי, זה ייאט את המחשב שבו נמצא ההארד דיסק אם מישהו ינסה לגשת למידע כאשר ההארד לא אצלו? 3. התעבורה להארד דסיק ממחשבים אחרים תיהיה מהירה/איטית? באיזה מידה? 4. הארד דיסק חיצוני, עושה בעיות יותר מידי אפשרות סבירה בהחלט? אשמח גם אם תוכלו להביא המלצות מחיר על מה שאתה ממליצים...התקציב לא בשמיים בכלל..300 שקל וגם זה בלחץ, אבל ננסה להסתדר עם זה. תודה רבה מאוד לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ZeppeliN,

אז ככה, יש לי דיסקים DVD+RW של ורבטים מתוצרת טאיוואן. אבל אין לי מושג איך מפרמטים את הדיסקים האלה. יש לי ויסטה וNERO החדש (נדמה לי 8) . איך לעזאזל עושים את זה?!

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  10. טוב אז היה לי כונן חיצוני אבל הוא נידפק, מישום מה המחשב החליט לא לזהות אותו יותר... אז החלטתי לקנות אחד חדש.. אני מחפש כונן קשיח חיצוני למטרת גיבוי קבצים בנפח של (250-320GB) מאד חשוב לי שהוא יהיה עמיד ולא ידפק יום אחד גם... תודה!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני בתקציב של עד 350 ש"ח בחיבור USB2 דיסק קשיח 120GB יספיק לי. ומה ההבדל בין שני סוגי ההארדיסקים האלו של WD בלי שום קשר לגודל. http://zap.co.il/model.asp?model_id=598377 http://zap.co.il/model.asp?model_id=587168

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  12. היי יש לי דיסק עם תוכנה שאני צריך, הבעיה היא שהדיסק הנ"ל הוא לא בוטאבייל , איך אני מעביר אותו למחשב ואחרי זה צורב אותו מחדש כבוטאייבל, התוכנה היא נרו תודה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by leda,

SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA 2 7200 16MB Cache Barracuda 7200.10 תגידו לי בבקשה זה דיסק טוב? האם באמת נותנים 5 שנים אחריות? תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by _xyz,

יש הבדל משמעותי באיכות? (verbatim יקר כמעט פי 2 מ TEAC)

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by Night,

אני קונה לי מחשב חדש ומארגן את הישן כמדיה סנטר בסלון מה המהירות שכדאי לHD למדיה סנטר? 7200? 5200? יש את כל הקטע הזה שהכונן צריך להיות שקט וכ'ו.. זה קריטי? אשמח לקבל עצות ממי שהרכיב לו כבר מדיה סנטר.. תודה!

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  16. ^ איך ניתו לשחזר את אותם הקבצים האבודים? ואיך אפשר לתקן את אלו שהתקלקלו בעקבות ההתנתקות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לדעת קצת כל כונן blu ray: מה זה הכונן הזה למעשה? מה השימוש בו? ועם יש מאמר בנושא הזה אני אשמש!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. בקרוב יגמר לי המקום אחסון במחשב(נשאר לי משהו כמו 27 גיגה וזה מתמלא תוך שבוע-שבועיים) אני צריך המלצה להארד דיסק חדש,שיהיה חיצוני או פנימי(עם העדפה לחיצוני,אבל שיהיה מהיר) ושיהיה לו מספיק מקום,משהו כמו 320GB או 500GB..הוא ישמש לאחסון. ואני צריך אותו ב-SATA1 וזאת הבעיה הרצינית(המחשב לא תומך ב-SATA2. תודה רבה לכולם .

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by wow,

יש לי הארד דיסק 2.5" 76G 10,000 והחיבור שלו הוא SCSI. יש איזשהו מצב שאני קונה קופסא ובעזרת מתאם מכניס אותו פנימה ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by tuki,

התקנתי צורב DVD חדש, אך הוא לא מופיע ב"המחשב שלי" במנהל ההתקנים נראה לי שמופיע HELP תודה, TUKI

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  21. האם התקנת windows 2000 ב-dok אפשרית ,כך שהוא יוכל לעשות boot? אם כן ,אז איזה גודל ומהירות זיכרון צריך עבור ה-dok ? האם חייבים dok שתומך ב-u3? מה הם החברות האמינות שמייצרות dok בנפחים גדולים?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. Started by מאור247,

קניתי disk on key בנפח של 16 GB אבל המערכת קבצים שלו היא FAT32 ולכן אני לא יכול להעתיק לשם קובץ שגדול מ 4 GB ...מישהו יודע איך להפוך אתזה ל NTFS??? ניסיתי לעשות איתחול אבל הוא לא נותן לעשות NTFS!!!!!

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by rani,

האם יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה של מחשב על דיסק קשיח חיצוני? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  24. היי יש לי ISO של WINDOWS XP , וHIRENES BOOT CD ISO וISO של לינוקס UBUNTU , אני רוצה לעשות איזהשהו משהו שאני מפעיל את זה וברגע שהBOOTLOADER עולה זה יראה לי מסך של בחירה מה אני רוצה, ושהוא ידע להריץ את ההתקנה שבחרתי דרך דיסק USB איך עושים את זה? ראיתי כל מיני תוכנות כמו MAGICISO אבל הם טובים רק ל CD ולא ל USB DISK ON KEY מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. . אם ניקח לדוגמא את הדיסקים של Seagate ונשווה את הדיסקים בנפח 750 בגרסאותיהם השונות Raid וללא רייד. רואים שזמן האחריות זהה (5 שנים ) וכנראה שגם איכות הבנייה זהה, האם זה סתם גימיק או שיש סיבה מוחשית שעבורה כדאי להוסיף את ההפרש עבור דיסקים ייעודיים למערכי raid

• 7 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים