עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by hagay21,

ניסיתי כל דבר אפשרי התקנתי sp2 עידכנתי דרייברים של לוח אם פיצלתי לשתי מחיצות של 100 ושל 150 ועדיין לא מצליח לזהות יש למישהוא פיתרון?

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/corsair-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a8%d7%97%d7%91-%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%95%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-usb-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93/

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  3. רציתי לשאול אם יש הבדלים בביצועים של משחקים ותוכנות אם הם על כונני ssd או כונן כמו wd black ביחס לכוננים במהירות רגילה.. וגם לשאול אם החיבור sata 3 מהיר יותר בהקשר הזה של הביצועים, כמובן שלוח האם תואם.. תודה רבה!

4. מהחיפושים ראיתי שהרבה מדברים על הסאמסונג, אבל ראיתיש אין להם 1.5TB. איפה הנקודה המתוקה של נפח מול מחיר ואיזה דיסק באמת מומלץ מבחינת שקט ואמינות.

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by itay127,

איזה כונן יותר טוב מבין הבאים: כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB כונן קשיח "Seagate ST3160811AS 160GB SATA2 3.5 מה יותר טוב? מה יותר שקט? ומה יותר מהיר?

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  6. אני מתכוון לרכוש מחשב עם מעבד Dual Core 2 ו 2 ג'יגה זכרון לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס), יש לי כונן DVD וגם צורב DVD מהמחשב הישן (לפני כ 4 שנים). האם אני יכול להרכיב אותם במחשב החדש, או שעלולה להיות בעיה כלשהי ? (אולי החיבורים השתנו או משהו כזה..) תודה !

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  7. היי, היום לקראת חג פסח והסדר מצאתי בארון HDD ישן של כ 30GB, Seagate כנראה מהתקופה ללא הבאגים שהיו בה בכל מקרה, אני רציתי לדעת האם אני יוכל לחבר ולנתק אותו למחשב בצורה ישירה, כלומר INSTANT כמו הארד דיסק נייד כדי שאוכל להכניס אליו כמה דברים ולהעביר לחברים.. אפשרי? או שמא עלי להזהר עם הנושא.. מדובר על 5400rpm.

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by soundf,

קניתי צורב בחיבור SATA מכיוון שלא היה הבדל ממשי במחירים , זה משפר ביצועים או יותר טוב? בכל מקרה זה הפרטים שלו(על פי הקופסא): LG GH20 לא ממש מצאתי פרטים באינטרנט ממש מוזר :\ בכל מקרה השאלה שלי היא מזה ה LightScribe ומזה SecurDisc תטדה לעונים

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  9. אני מחפש לקנות כונן ד.ו.ד למחשב נייד ואם אתם מכירים חנויות זה יהיה אחלה... עדיפות לאיזור הצפון תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  10. יש לי וינדוס ועשיתי לו דיסק עם sp1 sp2 בילד אין יצא לי 802 מגה בקובץ iso אז אם הצורב שלי לא תומך ב דיסקים של 900 מגה... (בהמשך לשאלה הקודמת) איך אני יוצא מזה (זה חייב להיות איך שהו על דיבק bootable להתקנה של וינדוס...) האם אפשר לפצל אותו ולשמור כך שההתקנה לא תפגע ותעבוד רגיל?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  11. היי אני מחפש כרגע הרדיסק ATA (לא S-ATA), בסביבות ה-100GB, שיחליף את ה-WD 80GB הנוכחי שלי (יש לי עוד 2 ב-SATA, אחד 120GB ואחד 200GB, למי שמתעניין, וזאת הסיבה שאני צריך אחד ATA). הסיבה להחלפה - רעש. ה-80GB הנוכחי פשוט מרעיש. הוא מוציא זמזום קבוע כזה (בזזז) של רעש הסיבוב ב-7,200 סל"ד... אני מחפש לו תחליף - שיהיה שקט כמה שיותר (לצורך העניין, שני ה-SATA-ים שלי, גם הם של WD, לא משמיעים כל רעש). אני אשמח לקבל המלצות רציניות מאנשים שיודעים להעריך שקט עשו את אותה השוואה וגילו מי השקט ביותר.. אנא חסכו ממני את "אחי יש לי את XYZ, הרדיסק משהו פיצוץ כדאי לך לקחת אותו"... אלפי תודות..

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by quicks2k,

שלום , יש לי 2 קלטות של טייפ גיבוי בנפח 20 ג'יגה מסוג Travan וכונן של חברת Seagate STT20000A השאלה שלי היא איך אני קורא גיבוי שנמצא על הקלטות האלה, ומשחזר את המידע , אני לא יודע באאזו תוכנה נעשה הגיבוי. תודה לכל העוזרים עריכה: הגיבוי נעשה בוינדוס 98 עם תוכנה שקוראים לה HP backup או משהו בסגנון, אני לא מוצא בשום מקום מידע על התוכנה הזאת

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by udicol,

אחרי התלבטויות רבות ושיקולים של עבודה החליט גיסי לקנות דיסק קשיח חיצוני בממשק של FireWire עבור מקינטוש G4 733Mhz. לאחר כשעה וחצי של פירמוט (LowlevelFormat לפי ההוראות ) והגדלת החוצצים השונים בשביל תוכנת FinalCutPro , בחנו את ביצועי הדיסק. במילה אחת : מדהים. בשתי מילים : לא יאמן. הדיסק טס. העברנו כמה מאות מגה בפחות בדקה. בממוצע קיבלנו - 30-10Mbyte/sec - וזה פשוט מהר. דיגיטציה ישירות ממשק RtMac מבוצע כאילו מדובר בדיסק סקזי פנימי מהיר. בקיצור החוויה עולה כ-2000 ש"ח, אבל נחוץ עבור משתמשים עם עבודות קריטיות.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  14. יש בהום סנטר מבצע של 25 יח' דיסקים DVD-R של apex ב 20 ש"ח, איך הדיסקים שלהם?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by arm123,

שלום לכולם יש ברשותי 2 דיסקים של 1TB אחד של WD והשני סיגייט ואני רוצה שהמידע יכתב על שניהם ביחד לצורך גיבוי הבנתי שקוראים לזה RAID 1 לצערי מעולם לא עשיתי דבר כזה ואשמח לעזרתכם בנושא.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  16. זה כבר סיפור שדורש ת'רד חדש. את הצורב הבעייתי בדקתי באחד המחשבים שלי. מסתבר, שכאשר הוא מחובר בערוץ הראשי יחד עם ההרד דיסק(שניהם IDE), אז הוא פועל במצב UDMA 4. לעומת זאת, כאשר הוא מחובר בערוץ המשני(לא משנה אם הוא מסטר או סלייב) אז הוא פועל בUDMA 2. בדקתי את שאר הצורבים שברשותי בשאר המחשבים, וכולם גם כן פועלים בUDMA 2, ואף הם נמצאים בערוץ המשני. האם הערוץ המשני מגביל לUDMA 2? מעניין אותי מה הגורם לכך...

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  17. שלומות , ב-15 השנים האחרונות השתמשתי בכוננים המכניים ה-"ירוקים" של WD לצורך כונני גיבוי / משנה . הגיע הזמן לרענן את מערך הכוננים (אולי בתפיסת מבצע טוב ב-BLACK FRIDAY ) , ואני מחפש מה לקנות. מסקירה ראשונית אני מבין שמה שמשתלם היום מבחינת כסף-מול-תועלת זה כונני 6-8 טרה . מה שאני לא מבין זה מה בדיוק הולך בשוק ? חברת WD הוציא כוננים במגוון "צבעים" , כשחלק מהם מיועדים לשרתים ומצלמות אבטחה . לצערי, חוץ מאיזה כונן מסכן של 3 טרה , אני בקושי רואה כוננים ירוקים באמזון ... -- אמזון אשר מפוצץ בכוננים מכניים בכל הגדלים של חברת "סיגייט" (שאני לא ממש חסיד שלה) . אז מה קורה בשוק הכוננים המכניים ? האם הירוק של WD נמחק או שיש פשוט מחסור ? יש חלופה טובה לירוק מבחינת עמידות…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  18. שלום חברים, ברצוני לצרוב דיסק של מוסיקה רגיל (לא MP3) באיזו תוכנה עליי להשתמש בכדי שהדיסק ייצא הכי טוב שאפשר? אם איזו תוכנה אני יכול לבטל את ה-2 שניות הפסקה בין שיר לשיר? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by dante123,

על מי מהם אפשר לנהל קבצים יותר גדולים (יותר מ4 ג'יגה כמדומני)? תודה. עריכה:אגב,אם אני מתקין ווינדוס לא כדאי להתקין על C (קבצי מערכת) את NTFS ועל D (בעל הקבצים הגדולים,נראה לי) FAT?אפשר בכלל לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  20. הבקר החדש של היצרנית האמריקאית מתיימר להביא את זכרונות ה-NVMe אל המיינסטרים - יחד עם הביצועים המשודרגים מהם כולנו נוכל להנות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%a7%d7%a8-ssd-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%91/

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by kobekoo,

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by bagetrek,

תמליצו לי על צורב DVD טוב ובעל שם טוב מחיר עד 500 ש"ח (גג) . אני מתכוון לקנות בקרוב . תודה !

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by gadib,

למרות שהמחשב מזהה אותו והוא נוסף כחומרה חדשה מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  24. Started by Slash87,

יש לי 2 דיסקים קשיחים 500GB SATA II WD 7200 אני רוצה לחבר את שניהם ללפטופ שלי בתור דיסק חיצוני, אבל אני לא רוצה שיהיו לו 2 חיבורים. חשבתי על האופציה של לקנות קופסאת NASS, אבל לא מצאתי אחת זולה יותר מ 300$, ומחיר הזה אני כבר יכול לקנות טרה וחצי. אשמח לרעיונות. תודה.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by outburst,

תקציב - עד 500 ש"ח. לא חשוב לי שיתמוך בusb3 , חשוב לי שיתמוך בחיבור esata. מטרה עקרית לצורך גיבוי , אך אולי אשתמש בו לצרכים אחרים לכן חשוב שיהיה מהיר בכל זאת.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים