עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mzlbat,

היי קיצור מישהו הציע לי אייפוד קלאסיק בנפח 120GB במאה שקל ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בזה כמו בדיסק און קיי ? (יענו אני מכניס את הUSB ואני ישר רואה עוד כונן במחשב שלי ? )

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by harry,

פעם ראיתי צורב אני חושב של פיוניר, שיש לו יכולת לצרוב על שטח שלא משומש בדיסק כל מיני כתובות או תמונות קטנות . מישהוא יודע באיזה דגם מדובר ואיפה משיגים כזה? תודה

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  3. האם כדאי להחליף את ה LG 4120 שלי ב NEC 3500?

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  4. אז ככה יש לי כונן של WD 500GB AAKS שמחובר עם ESATA... כשאני מנתק אותו הכל טוב יפה...הבעיה היא שאני מחבר אותו הוינדווס לא מזהה אותו ואז אני צריך לעשות ריסט בשביל שהוא יזוהה עם מערכת ההפעלה... יש איזשהי התקנה או איזה הגדרה בביוס שאני צריך לשנות? אגב המפרט זה לא מה שרשום למטה..

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  5. יש לי בעייה שכל פעם שאני צורב דיסק שירים לאוטו אז הרדיו דיסק לא מזהה את ה cd text נסיתי לצרוב גם בנרו וגם ב esay cd cdreator 7 וסמנתי בתוכנה לצרוב אם cd text אז אני לא יודע מה הבעייה בדיסקים האחרונים שצרבתי הוא לא מזהה אבל מצאתי דיסק שצרבתי מזמן שהמערכת כן מזהה. יש לי גם צורב דיסקים של LG וגם צורב DVD של סמסונג ונסיתי בשניהם . האם יכול להיות שזה לא עובד בגלל שהדיסקים שאני משתמש בהם הם פשוטים וזולים? מבקש עצות בנושא...

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by or323,

שלום אשמח לקבל קצת מידע על הכונן, חיפשתי באינטרנט אבל אין יותר מידי אינפורמציה עליו בארץ, רציתי לדעת איך המהיריות שלו? האמינות ?אבל הכי חשוב זה נושא השקט כי יש לי כונן של hitachi והוא מרעיש בצורה מטורפת לכן אני מתלבט אם לקנות אותו או כונן אחר כי בינתיים הוא הכי זול תודה מראש

7. זה קיים כבר באתר בחו"ל ואני חושב שזה יהיה שירות טוב לחברי הזון אם יוסיפו אחד כזה באתר. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

אני מחפש מארז חיצוני עם כניסת SATA2 וחיבורי USB2.0 ו ESATA (ואם יש בו גם FIREWIRE.... =] ). לא ממש חושב על תקציב בראש, אבל לא הרבה. חשוב לי שהוא יהיה בנוי טוב, הוצאה והכנסה של כונן בצורה פשוטה, קלה ומהירה. בנוסף שיהיה קר(אבל ממש לא חובה מאורר). THANKS

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by אביחי,

אני מבקש המלצה לצורב dvd. תקציב 300 ש"ח

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  10. כבר הרבה זמן שזה קורה לי ואני פשוט "סוחב" את זה אז הנה הבעיה לפני חודשיים בערך התעסקתי עם החוטים במחשב ונראה לי שגרמתי לבעיה מסויימת בהארד דיסק הסרתי וחיברתי את החיבורים של החוטים במחשב וגם של ההארד דיסק ומאז לפעמים אני שומע מן צליל מוזר בהארד דיסק [כאילו הוא מסתובב הרבה יותר מהר ממה שהוא צריך להיות] ואז הווינדוס נתקע ! יכול להיות שהבעיה זה מתחים לא טובים ? או שההארד דיסק גוסס לי ? תעזרו לייייי :'(

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  11. אני לא מחפש גימיק יקר אני באמת צריך את זה! אבל אני בכלל לא מבין בזה אני צריך לדעת את המחירים של המכשיר ושל המדיות מה לקנות והאם לקנות עכשיו או לחכות לתכנולוגיו חדשות ששמעתי שיצאו עוד מעט! וכמובן תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  12. שלום במחשב שלי מותקן צורב DVD NEC 3550A. צרבתי שני DVD מסוג Verbatim DVD-R: 1. גיבוי תמונות JPEG (כ - 4GB) 2. צריבת ISO IMAGE (קצת יותר מ - 2GB). שניהם נצרבו ב - Nero 7 ע"י שימוש ב - Nero Express. הבעיה היא שאם אני מכניס את הדיסק הצרוב לכונן בו הוא נצרב - הכונן מזהה אותו כדיסק ריק. לעומת זאת, הדיסק נראה היטב בצורב ה - DVD שיש לי במחשב הנייד (thinkpad). מה עושים?

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by dids22,

יש לי אותו כבר איזה 5 שנים לא יודע למה אבל PartitionMagic מראה שהוא "bad" (סתכלו בתמונה הראשונה) ניסיתי בעזרת התוכנה (PartitionMagic ) לעשות פרמוט אבל הוא מראה שגיאה(תמונה שניה) נראה לכם הלך הארד -דיסק? ד"א ניסתי להתקין עליו ווינדוס (xp) אבל אחרי שההתקנה מעתיקה קבצים להארד דיסק ויש הפעלה מחדש זה מראה שגיאה שחסר קובץ ד"א2 ההארדיק מופיע לי גם במחשב שלי והוא עובד (תמונה שלישית) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by almogas,

שלום לכולם שמעו יש לאבא שלי יש 3 מחשבים בעבודה שעובדים עם איזה תוכנה ורק תקבצים שלה צריך לגבות עכשייש לי שאלה יש לו עוד מחשב בעבודה שהוא סתם לא טוב ש לו כרטיס רשת אבלרציתי לדעת אם אפ]ש לחבר אותו לשלושת המחשבים ושהוא יגבה מכולם או אפילו רק מאחד שיגבה? לכולם יש כרטיסי רשת..ויש גם כבלים והכל..

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by yesman,

צריך לפרמט את המחשב וצריך כונן לגיבוי אשמח להמלצות עבור כונן קשיח חיצוני החל מ 500GB עד 300 ש"ח חיבור USB ללא צורף בחיבור חשמל נוסף רצוי גודל קטן (2.5) מה עד שכחתי?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  16. http://dapreview.net/comment.php?comment.news.2148

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by kipi25,

שלום, זו לא הפעם הראשונה שאני מתייעץ כאן לגבי דיסקים קשיחים (וזה לצערי התחיל לעייף גם אותי.....) בהמשך לאשכול הנ"ל: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140842.0;topicseen למרות שממש חיפשתי, לצערי לא הצלחתי למצוא את ה WD2000JD בשום מקום (מהמרכז צפונה)..... לכן במקום זאת החלטתי ללכת על ה MAXTOR DIAMONDMAX 10 SATA1 (לא SATA2). ההתלבטות שלי כרגע היא האם לקנות את ה 160GB או את ה 200GB. הפרשי הנפח והמחיר זניחים מבחינתי ומה שמכריע הוא הביצועים - מהירות ושקט. באשכול הנ"ל הומלץ לי על ה WD 200GB כיוון שיש לו 3 פלטות ול 160GB שתיים, ולכן ה 200GB עדיף מבחינת מהירות ושקט. האם גם בין הדיסקים הנ"ל של MAXTOR יש הבדלי ביצועים? ואם כן, לטובת מי? ושוב תודה למגיבים....

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. אוקיי אז ככה , יש לי הארדיסק : Western Digital 120GB 8MB catch המחשב היה מטוס ההרדיסק היה שקט והכל עבד מעולה עד לפני יומיים ! באמצע משחק, ההרדיסק הפסיק להסתובב והמשחק נתקע , ואז הוא נדלק שוב , עשה את זה מספר פעמים והפסיק , מאז באו בעיות על ימין ועל שמאל ... כמו , לוקח למחשב 5 דקות לעלות , קודם זה היה 20 שניות גג , שאני מנסה לראות טלויזיה עם הכרטיס טלויזיה אני מקבל הודעה זו : Personal Video Recorder and Tv-on-Demand performence will be degraded on this system as DMA for the hard disk is not enabled" המחשב עובד בצורה איטית ביותר שאני מנגן שיר , ברגע שהמחשב חושב השיר מתחיל להיות קטוע ... אני לא יכול לפתוח דף בית מסיבה מסויימת ... קיצר בעיות הכי מוזרות שחוויתי עם מחשב …

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by s0uljacer,

רצוי בעל יכולת טובה לקרוא סרטים בבקשה...

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  20. Started by Green,

שלום רציתי לדעת למה שאני צורב דיוידי בנרו הוא אומר לי שיש רק 4.5GB (וזה גם מה שהוא צורב) ועל הדיסק רשום 4.7GB אז למה הוא לא נותן לי לצרוב 4.7GB של מידע ורק 4.5GB? תודה

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  21. יש אולי איזה בדיקות שאפשר לעשות להם?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by Night,

מישהו ניסה לקנות משם מדיות DL ? יש המלצות / ממה להיזהר? האם קריטי להתרחק מיצרנים לא מוכרים? תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by shikaka33,

היי לכולם! מקווה שאינני טועה במיקום יש לי מחשב במערך RAID 1 והלוח הראשי נדפק והוחלף לאחד אחר.היות ושני הלוחות אינם מאותו הדגם מן הסתם נתגלתה בעיה בהעלאת מערכת ההפעלה עקב חוסר כנראה בדרייברים המעודכנים כנראה ל-RAID/ACHI.אדגיש כי לפני החלפת הלוח ביצעתי גיבוי עם ACRONIS ECHO למצב הקיים ואינני מצליח למרות זאת להחזיר את המערכת לקדמותה גם אם אני מנסה להזין דרייברים ל-RAID מדיסק הלוח החדש זה פשוט נותן לי מסך כחול.במצב IDE זה עובד בלי כל עזרה חיצונית הווינדוס עולה לבד. השאלה היא האם ישנה דרך כלשהיא להעלות את המערכת הקיימת מבלי לפרמט שוב את הכל אך במצב RAID כמובן??? תודה על עזרתכם המהירה אופק

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by arm123,

שלום לכולם יש ברשותי 2 דיסקים של 1TB אחד של WD והשני סיגייט ואני רוצה שהמידע יכתב על שניהם ביחד לצורך גיבוי הבנתי שקוראים לזה RAID 1 לצערי מעולם לא עשיתי דבר כזה ואשמח לעזרתכם בנושא.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  25. הכוונה לעדכון טכנולוגי או ירידת מחירים, עדכון שיצדיק לחכות מעט עם הקניה (אך לא יותר מחודש-חודשיים לערך). קראתי ש-WD עומדים להוציא בנובמבר EcoDrive שיצרוך 40% פחות הספק, אבל זה רחוק מדי בשבילי... כרגע המחיר בסביבות 600 ש"ח פלוס מינוס - נראה לי האופציה המשתלמת ביותר בטווח הנראה לעין כי אני לא רואה את מחירי ה-750GB או 1TB צונחים בקרוב. אשמח לעצתכם המלומדת

• 9 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים