אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אותו עכשיו ה-HD103UJ הוא מזוהה ע"י הביוס וEVEREST אך לא ע"י מערכת ההפעלה. הוא מופיע במנהל ההתקנים כ"לא מזוהה" איך אני פותר את בעייה זו?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כמובן שאין לי כסף ל VERBATIM. אני משתמש במדיות הכחולות של TDK 55 שקל ל 25 דיסקים. באותם המחירים יש Silverline וכל מיני אבל TDK יותר איכותי מכל אלה לא? לפני כמה חודשים ראיתי מדיות DVD שונות של TDK אך הם עולים בסביבות ה 70-80 שקל ל 25 דיסקים למה המחיר כל כך זול למדיות הכחולות? האם הם באמת TDK אורגינל? אני משתמש בהם כבר הרבה זמן ובינתיים אין שום בעיה ותמיד זה מצליח לצרוב עליהם
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 5.5 עם דיסק קשיח 40GB, ואני מתכוון לקנות מחשב חדש, כשהטכנולוגיה בחדש היא SATA2 אני לא יודע מה הטכנולוגיה שבה הדיסק הקשיח הישן עובד (כנראה SATA) אבל האם אפשר לחבר אותו למחשב החדש כך שהוא יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי קרס לפני חודשיים, מסך שחור וכל זה, ניסיתי להתקין מערכת הפעלה על כונן C ולא היה מקום, אז התקנתי על הכונן עם כל הקבצים שלי - כונן D, אבל מה שקרה זה שההתקנה נמשכה יומיים בעקבות איטיות של הדיסק וגם נעצרה באמצע אז קניתי דיסק קשיח פנימי חדש ואת זה שהיה בפנים חיברתי למחשב עם מתאם USB אחרי שניסיתי לגשת בכל דרך אפשרית (דרך לינוקס, ודרך וינדוס XP לייב, דרך המחשב עצמו אני מקבל שגיאה "פרמטר שגוי, אין גישה" או שהוא נכנס ואין כלום בפנים) לכונן D (מערכת NTFS עם 400GB) לא הצלחתי, המחשב מזהה את הקיום של הכונן אך לא מאפשר גישה לתוכו ולא מציג שום קובץ כונן C כן נגיש וכל הקבצים כולל מערכת ההפעלה נגישים. אני לא יודע מה לעשות, אני חייב להציל את כל הקבצים שנמצאים שם, מדובר…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם הוא: Hitachi deskstar 7k3000 2tb יש לי שתי שאלות: 1. האם הכונן הזה נחשב עמיד לאורך זמן רב, לפחות 4-5 שנים? 2. האם אני יכול לסמוך על האחריות שלו במקרה שהוא יתברר כתקול? יש לי כמה סיבות לפקפק באחריות שלו: א. Hitachi נרכשה על ידי WD, כלומר שהיא כבר לא עצמאית, מה שאולי יביא לזלזול והתנערות באחריות שלה (אולי אני טועה).. ב. Hitachi היא יצרנית שולית יחסית ולא בולטת כל כך. ג. הכונן הזה הוא יחסית ישן וכמעט בכל החנויות הוא כבר לא קיים, ואני חושש שבמקרה שהוא יתברר כתקול, המוכר יגיד לי שהוא אזל ליבואן ואני אקבל במקום זה כונן נחות בהרבה, ולא את אותו הדגם. ד. החנויות האחרונות שמופיעות בזאפ - שמוכרות את הכונן הזה, הן KSP ואייבורי, שלפי מה שהבנתי הן לא הכי אמינות (שוב, או…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש לי לוח epox 8k5a2 (פלוס), שלושה דיסקים (שניים 7200 והשלישי 5400), ו DVD. בביוס ההגדרות הם ATA100 לשני דיסקים של 7200 (על כבל 80 גידים), ו ATA33 לדיסק השלישי ול DVD (הם על אותו הכבל). יש לי שני חיבורים פנויים על הלוח (של ה RAID אבל הם יכולים לעשות IDE רגיל) - האם כדאי לחבר את הדיסק השלישי לכאן ולא יחד עם ה DVD? איך אני יכול לדעת בוודאות שהדיסקים פועלים ב ATA100? (ה IDETOOL של EPOX בחלונות מראה UDMA Mode 4 ATA66...) ועוד עניין: הדיסקים וה DVD רשומים ב windows xp כ SCSI למרות שהם לא (לדעתי כך הגדירו אותם הדרייברים של הלוח) - האם ככה זה אמור להיות או שצריך לשנות משהו?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הדיסק הוא 1T של סמסונג HD103UJ. בחיפוש בגוגל אני מגיע לתוכנה של סיגייט (seatools) האם זה יתאים לדיסק של סמסונג ?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
http://www.romulus2.com/articles/guides/misc/bitsbytes.shtml קראתי הכל בדף, בהחלט מעניין.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם דיסקים מסוג CD-RW אני נכנס לתוכנה של NERO צורב סרט ב-VCD לדיסק CD-RW אני ממתין שהצריבה תסתיים אחרי שהצריבה הסתיימה, אני לוקח את הדיסק ומגלה שהדיסק לא נצרב, והוא למעשה נשאר ריק וככה קורה לי תמיד שאני מנסה לצרוב עם דיסקים של CD-RW. אם מישהו יוכל לעזור, ולהגיד לי מה הבעיה, אני מאוד אודה לו בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
רציתי לקבל איזה חוות דעת על הארד דיסק נייד מדגם WDG1U5000EוWestern Digital שווה לקנות? לא שווה? תודה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מצאתי 5 SSD של 1T מתחת לגבול המע"מ באמזון. 3 כונני SATA ו 2 מסוג M.2. השימוש הוא יותר לגיבוי ואיחסון (אבל זה תמיד יכול להשתמש בעתיד). ברור לי שה M.2 הרבה יותר מהירים אבל מה שחשוב לי זה האמינות שלהם יותר מהמהירות. כלומר אני מחפש כונן שאין לא מוניטין של כזה שבה מסידרה שהרבה פעמים מתפגרת אחרי כמה חודשים ובכלל שיחזיק כמה שיותר זמן. מבחינת M.2 , הלוח שלי הוא MSI B450M Mortar Titanium וה M.2 הראשי כבר מאוכלס. נראה לי שה M.2 הפנוי עובד רק במהירות של X4. אז בקיצור איזה SSD מהרשימה הייתם קונים ולמה? SANDISK PLUS https://www.amazon.com/SanDisk-SSD-PLUS-Internal-SDSSDA-1T00-G26/dp/B07D998212/ref=sr_1_2?crid=2YYIL758K88YG&keywo…
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול לאחר שעה וחצי של עבודה רציפה פתאום הפסיק לזהות דיסקים של מוסיקה, כולל בהעברה למחשב אחר, חוץ מקולות, שריקה, ורעש של המנוע שכאילו מאבד כוח, אין כלום. למזלי במחשב הישן היה לי את הפיוניר 111 המצויין, אומנם בין כשלוש שנים ונאלצתי לנסות אותו, אבל עדיין עושה את העבודה מצויין ומהר, נכון לעכשיו אני איתו, השאלה היא כמה זמן עוד יחזיק מעמד... אומנם הצורב של סמסונג באחריות, ויחליפו אותו, אבל השאלה האם ללכת על צורב אחר?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
מחירים טובים מאוד לכונני 3 טרה-בייט ו-6 טרה-בייט במהירות סיבוב של 7200RPM, שכדאי לנצל בהקדם האפשרי לכתבה: http://hwzone.co.il/עכשיו-באמאזון-כוננים-קשיחים-של-seagate-במחיר/
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 דיסקים של 1TB אחד של WD והשני סיגייט ואני רוצה שהמידע יכתב על שניהם ביחד לצורך גיבוי הבנתי שקוראים לזה RAID 1 לצערי מעולם לא עשיתי דבר כזה ואשמח לעזרתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הכוונה לעדכון טכנולוגי או ירידת מחירים, עדכון שיצדיק לחכות מעט עם הקניה (אך לא יותר מחודש-חודשיים לערך). קראתי ש-WD עומדים להוציא בנובמבר EcoDrive שיצרוך 40% פחות הספק, אבל זה רחוק מדי בשבילי... כרגע המחיר בסביבות 600 ש"ח פלוס מינוס - נראה לי האופציה המשתלמת ביותר בטווח הנראה לעין כי אני לא רואה את מחירי ה-750GB או 1TB צונחים בקרוב. אשמח לעצתכם המלומדת
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש את הST31000528AS של SEAGATE ב400 ש"ח או לחכות לSPINPOINT F3 ? האם ישנם הבדלי ביצועים גדולים בין השניים, ומתי לעזאזל כבר יגיע הF3 ?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי קיצור מישהו הציע לי אייפוד קלאסיק בנפח 120GB במאה שקל ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בזה כמו בדיסק און קיי ? (יענו אני מכניס את הUSB ואני ישר רואה עוד כונן במחשב שלי ? )
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים יותר על Samsung G2 או Fujicom שכולל חיבור USB ו ESATA ? (שניהם בגודל של 500GB ). תודה.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב די ישן פנטיום 4 2GH ודיסק קשיח 80GB IDE. עכשיו חשבתי להחליף לדיסק גדול ומהיר יותר אם יש. כרגע אני לא מתכוון להחליף מחשב אבל אני רוצה דיסק קשיח שברגע שיהיה לי לוח חדש יהיה שיפור גדול בביצועים. אני יודע שיש IDE כמו שלי יש SATA ויש SATA 2. אבל אני רוצה לדעת מהם ההבדלים ביניהם חוץ מצורת החיבור. בכמה SATA ו SATA 2 מהירים מ IDE אם בכלל? בקיצור האם לקחת SATA או IDE? תודה
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי לוח של גיגהבייט, צ'יפסט P35. כידוע, הם מוסיפים, מלבד 6 חיבורי הסטא שמגיעים עם הגשר הדרומי, עוד שני חבורים סגולים. אחד הכוננים הקשיחים שלי מחובר לשם, והוא מופיע לי ב'הוצאת חומרה באופן בטוח'. מישהו יודע למה זה כך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
שלום. הצרכים שלי הם בעיקר למשחקים... אני בכלל לא מעודכן בנושא ההארדיסקים. אני קונה לוח אם : ABIT AN8 Ultra nForce 4 Socket 939 Motherboard איזה הארד דיסק כדאי לי? תקציב : עד 1000 שקל. עריכה: אני יכול להסתדר עם 200GB גם... תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים 500GB SATA II WD 7200 אני רוצה לחבר את שניהם ללפטופ שלי בתור דיסק חיצוני, אבל אני לא רוצה שיהיו לו 2 חיבורים. חשבתי על האופציה של לקנות קופסאת NASS, אבל לא מצאתי אחת זולה יותר מ 300$, ומחיר הזה אני כבר יכול לקנות טרה וחצי. אשמח לרעיונות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
שלום, אני קצת חדש בתחום אז בבקשה עזרו לי... קניתי מחשב ללא מערכת הפעלה כיוון שדיי פשוט להתקין חלונות על IDE אבל לא ציפיתי לכזה סיבוך על SATA אם מישהו יכול להסביר לי מה הולך ואיך... איך המחשב מזהה אותו ומה צריך לעשות עד להעלאת ההתקנה של הWUNDOWS. תודה.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-