עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אולי זה לא המקום , אבל בכול זאת. היום בבוקר לאחר שהמחשב לא התעורר לי ממצב שינה , הפעלתי אותו מחדש ולאחר מספר דקות קיבלתי הודעה כי SYSTEM 32 NOT FOUND ! ומסרב כמובן להמשיך להעלות את המחשב. מקווה מאוד שהדיסק הקשיח לא הלך (WD בן חודשיים). האים יש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח (במצב התחלתי כדיסק BOOT) . ? מן הסתם אתקין מחדש את מערכת ההפעלה (חלונות) האים גם כאן יש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח ? האים ל WD יש תוכנה ייעודית לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח ? תודה מראש לעונים נכונה , דרור.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי כונן קשיח נוסף למחשב. הכונן SATA עם חיבור קטן. :s05: יש לי כרגע במחשב שני כוננים מחוברים לIDE. ראיתי שיש בלוח אם שני חיבורים SATA1 וSATA2. חיברתי לראשון את הדיסק החדש ונתתי לו חשמל. הדלקתי וכלום. הוא לא קיים. אפילו בBIOS לא רואים אותו. מה עושים? תודה : לוח אם: A8V-E deluxe ASUS הארד דיסק: 320WD

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  3. SSD CRUCIAL 128 קניתי אותו לפני כמה ימים ורציתי לדעת האם אני קודם מחבר אותו בתור הרד דיסק רגיל מעלה את הווידוס מפרמט אותו לNTFS? או שקודם אני מתקין עליו ווינדוס ? וכנ"ל לגבי עידכון קושחה ... האם אני יכול להתקין עליו ווינדוס ואז לעשות עידכון קושחה או ששוב לחבר אותו כהרד דיסק רגיל לעדכן אותו ואז להתקין ווינדוס? ובמדריך לSSD לא מצאתי תשובות לזה... בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by Gohan,

אני חושד שיש לי סקטורים פגומים בארדיסק איך אני יכול לבדוק? תודה.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by rank1986,

קניתי מחשב חדש לפני כשבוע והיה לי כונן קשיח בנפרד wd 500 gb sata 3 הכונן ממש מרעיש ולא מהיר הכי חשוב לי בדיסק שאני רוצה לקנות זה שיהיה מהיר ומאוד שקט נפח עד 1 טרה יש לי לוח אם תומך SATA 3 אבקש את המלצתכם

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by itaysk,

יש לי כמה שאלות: יש את הדיסקים האלה של 800,900MB זה עובד באמת? צריך משהו מיוחד? מה זה הדיסק השחור הזה שמתלהבים ממנו? ויש לי עוד שאלה...ניסיתי לצרוב 643 מגה על RW של 650 ונרו אמר שאין לו מספיק מקום בשביל FNALINZE או משהו כזה...מה זה אומר? יש לי צורב SONY 48*24*48 WINXP

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  7. טוב, החלטתי שאני קונה HD חדש, ה80 ג'יגה הזה פשוט לא מספיק לי... טוב נו, אבא שלי החליט, היום היינו בפ"ת (נסענו לסבתא שלי) והוא עשה לי הפתעה ונסע לKSP ואמר לי שהוא קונה לי HD חדש של 250 ג'יגה. רק חבל שאיחרנו ב15 דקות והסניף נסגר זה מה שהוא רצה לקנות לי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2478 ורציתי לדעת אם מישהו פה מכיר אחד יותר משתלם, ואם יש משהו שהHD צריך לתמוך בו וזה לא תומך. לדעתי יש לו הכל, SATA 2, NCQ, ו16 מגה באפר... קיצר תביאו המלצות ויש לי גם בעיה. יש לי צורב DVD שקנו לי לפני שנה בערך, לא כתוב עליו חברה או משהו, רק דברים כמו DVD RW וכאלה, אבל כל התוכנות מזהות אותו כ HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B A206, ובחודש האחרון הוא הפסיק לזהות דיסקים ריקים לצריבה, ניסיתי של כל מיני חב…

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by boris86,

קניתי את הNAS והמהירות שלו נמוכה ממה שכתוב בכל הביקורות באינטרנט או אצל היצרן. אם יש למישהו ומוכן לעזור לי להבין למה זה קורה. אשמח מאוד תודה מראש בוריס

9. Started by BHXHO2,

1. איך הוא נחשב להארדיסק טוב 2. איך אני מפרמט אותו זה ארדיסק שני על אותו מחשב אני רוצה להוסיף אותו אני צריך לפרמט אותו בnfts איך אני עושה את זה דרך הווינדוס או בדרך אחרת תודה ניסים

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  10. אוף... אני לא יודע מה יש להארד דיסק שלי אבל במשחקים שמתשמים בקבצי bik בתור סרטים הסרטים קופצנייים ועובדים נורא לאט (למרות שמתי שפותחים אותם בתוכנה rad tools הם עובדים חלק). איך אוכל למצות את מלוא פוטצנציאל ההארד דיסק שלי? (הוא עבר איחוי וסריקת דיסק) איך אוכל לבדוק אם התמיכה ב ATA 66 עובדת ואפשרות ה S.M.A.R.T בגלל שאצל חברים שלי שאצלהם המחשב יותר חלש הסרטונים עובדים חלק ההארד דיסק הוא של WD בנפח של 20ג'יגה הלוח אם הוא של VIAtech

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  11. Started by digitalseeker,

שלום שלום, אני מחפש צורב חיצוני , מהארץ או מחו"ל , כמובן צורב DVD , עם חיבור SATA , ושיהיה בצבע שחור ! התקציב הוא עד 550 ש"ח כולל משלוחה. יש הצעות ? בעבר מצאתי בEBAY אחד ספיציפי והוא נעלם.

12. Started by galr52,

שלום אני רוצה למחוק את הדיסק הקשיח שלי כך שלא ישאר עליו כלום, כמו כשמקבלים מחשב חדש עם דיסק קשיח נקי מכול איך אני עושה את זה?? בתודה מראש, גל

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות את WD5002ABYS שהוא דיסק 500 גיגה המיועד לתאגידים/שרתים ומוגדר אמין במיוחד ושקט. בחנות אמרו לי שההארד דיסק רועש אך באתר החברה מדידות הרעש שלו שוות לשל דיסקים מקוי מוצר ביתיים וכו'... כתגובה אמר המוכר שכאשרת ההארד דיסק יחפש מידע אני אשמע אותו והוא ירעיש. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by kalda01,

לאור המחירים המופרזים של דיסקים קשיחים, אני מאוד מתלבט אם להשקיע 150 שקלים נוספים על WD מסידרת GREEN בגודל 1TB או לקחת 500GB מסידרת BLUE. האם הדיסק ה"ירוק" באמת יותר שקט וחסכוני באנרגיה ?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by b3ta0,

אני לא מכיר מה עדיף ואיזו חברה או דגם כדאי לקנות. מה מבחינת מהירויות? אני צריך שיצרוב ויקרא Blu Ray, DVD. תודה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  16. Started by Bone-Breaker,

שלום, הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ויש בו כונן של LG והיו כמה אנשים שאמרו לי שיש בכוננים האלה הרבה בעיות אז רציתי לדעת אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הכוננים שלהם ואם הם באמת עושים בעיות? תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  17. שלום , לא מזמן חיפשתי דיסק פנימי , בסוף קניתי את הסיגייט st001 2TB אני עכשיו מחפש דיסק חיצוני 2TB 3.5 , רציתי לדעת אם כדאי לקנות את הדיסק הזה: סיגייט STCA2000200, או שבכלל כדאי לקנות דיסק קשיח פנימי ולחפש איזה מארז נחמד הדיסק החיצוני ישמש לגיבוי נטו . אשמח לקבל חוות דעת .. אני פותח שרשור מכוון שרב הביקורות באמזון וnewegg ממש גרועות על הדיסקים החיצוניים תודה!

18. הדור הבא של שבבי האחסון מבית הענקית הקוריאנית נראה מרשים מאוד, עם נפח מירבי מרשים ומהירויות שמגיעות עד 850 מגה-בייט בשנייה כשנה אחרי שהייתה היצרנית הראשונה להציע קפיצת מדרגה משמעותית ביכולות נפח האחסון המובנה של הסמארטפונים עם שבבי תקן ה-UFS 2.0 ששולבו ב-Galaxy S6, נראה שבסמסונג מרגישים בשלים לבצע קפיצה נוספת קדימה – עםהכרזה על זכרונות פנימיים ייעודיים לסמארטפונים בנפח ובמהירויות שיא. השבבים החדשים מבית סמסונג מתבססים על ארכיטקטורת V-NAND תלת מימדית פנימית ועל תקן ה-UFS 2.0 עם צמד ערוצי תקשורת, לתמיכה בקצבים תיאורטיים מירביים של 1.2 ג'יגה-בייט בשנייה – מהיר יותר מפי 2 מכונני SSD המבוססים על תקן ה-SATA 3.0, וכל זה בשבב זעיר שנמצא בסמארטפון, כאמור. קטן …

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by roeesnir,

ואם כן, עם איזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by D@nny,

יש לי הארד דיסק של מקסטור, לא זוכר דגם חבר שלי רוצה לקחת ממני כמה דברים אז הוא חיבר את ההארד דיסק שלו אל המחשב שלי.... הבעיה שהוא לא מופיע אצלי בmy computer... מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  21. איך פתרון דיסק קשיח 100אחוז? נסיתי תוכנה UltimateDefrag לא עוזר בבקשה עזזה לי. לא רוצה להתאבד דברים מידע חשוב! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by H.I.V,

שלום יש לי קובץ של 730 ואני לא מצליח לצרוב אותו סימנתי בנרו שזה יתמוך ב90 MIN וזה עדיין אומר לי שאין לי מספיק מקום מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by Mickel,

מחר אני קונה שני כוננים של סאמסונג F3 בנפח 500GB למטרת רייד 0. (כן אני מכיר את הסיכונים). לינק: http://www.skypc.co.il/pl_product~HD502HJ~7~0.htm ועכשיו ראיתי כונן מוזר, raid class. מה זה בעצם אומר? יש הבדל בין הכוננים לרייד? עדיף אותו על פני הF3? לינק: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7122 אני הולך להשתמש בבקר רייד פנימי בלוח אם P35-GS3P של ג'יגבייט. תודה מראש. מיכאל.

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by Lirans,

שלום קיבלתי במתנה מארז הארד דיסקים מהדגם SNT ST-2312B2 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12947 פירקתי את המארז לצורך החלפת הארד דיסק והגעתי למצב שבתמונה ניסיתי לנתק את ההארד דיסק מהלוח של המארז - חיבור הide משוחרר אבל חיבור החשמל תפוס משום מה איך ניתן לשחרר אותו? עם עוד קצת כוח הצלחתי לשחרר תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by mzlbat,

היי קיצור מישהו הציע לי אייפוד קלאסיק בנפח 120GB במאה שקל ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בזה כמו בדיסק און קיי ? (יענו אני מכניס את הUSB ואני ישר רואה עוד כונן במחשב שלי ? )

• 2 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים