עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Co[3]LHo,

: ???

2. אני מעוניין לרכוש כונן 1TB למטרות גיבוי. החיצוני הכי נוח והכי קל לגבות, לנתק, ולשים בארון עד לגיבוי הבא. הפנימי הוא לפי מה ש"שמעתי" יותר אמין.. האם אמורה להיות לי בעיה לאורך השנים עם כונן חיצוני כמו הסיגייט DESK ? או שעדיף ללכת על בטוח ולקנות כונן פנימי רגיל ? האם זה ידוע שכוננים חיצוניים תמיד ימותו לפני הפנימיים ?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by integral,

טוב, אז יש שיפור של ה 3500A בדרך, -RW במהירות X6 ו +RW במהירות X8. http://www.cdfreaks.com/news/10947

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  4. יהיה לי 480 ג'יגה במחשב שמופיע לי ככונן אחד (אבל זה בעצם שני כוננים) האם אני יכול להקציב מחיצה של 40 ג'יגה נגיד מתוך כל המקום הזה, בשביל התקנת ויסטה, להתקין, לראות איך זה ואז להחזיר את המחיצה של ה-40 ג'יגה חזרה למקומה (כמובן אחרי שאני מפרמט את המחיצה השנייה)? כאילו להחזיר אותה ל-440 ג'יגה שנשארו? או לעשות ההפך, (אם אני ארצה להישאר בויסטה) ול"הביא" את 440 הג'יגה הנותרים לתוך כונן אחד... האם זה אפשרי, מה צריך בשביל זה והכל. תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by Gil28,

יש את שני אלה באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3121&CatCode=399 מה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  6. אהלן.יש לי לוח אם של ASUS מסוג P5Q3.אחלה לוח ואני תוהה אם לקנות לו הארד דיסק שתומך בUSB 3.0 - הכרטיס של ה-PCI מסופק עם ההארד דיסק ונותן לי בעצם את היציאה על המחשב.השאלה אם זה באמת יעבוד כמו USB 3.0 אמיתי אז שהמהירות תהיה נחותה מהמקור. שאר המפרט הוא: Core 2QUAD Q9550 2.83GHZ GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 4GB DDR3 1333 MHZ IN DUAL CHANNEL A-DATA(THE COMPANY( 500GB WD HARD DRIVE SATA אני מניח ש-2 אבל לא בטוח להגיד לכם. מארז של THERMALTAKE הארד דיסק חיצוני של LACIE מדגם QUADRA עם ESATA 1TB תודה רבה לעוזרים.שגיא

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  7. Started by אביחי,

אני מבקש המלצה לצורב dvd. תקציב 300 ש"ח

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by skrew,

ברשותי פנטיום 3 1000 , לוח האם הוא ASUS-CUV4X . המחשב בתהליכי הפיכה ל HTPC והכונן הקשיח הגוסס שלו מוחלף. זכור לי משהו על הגבלת גודל שה - BIOS מסוגל לזהות. ניתן לחבר לו כונן של 80 - 160 GB ? ( אולי דרך בקר IDE-PCI ) ?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by borg,

אני צריך אתר אכסון קבצים מהיר שמאפשר לאכסן קבצים בנפח גדול (כמה מאות מגה בייטים, לפחות) בחינם. אני צריך להעלות לשרת את האתר שלי (דפי HTML, תמונות וקבצים מכווצים), ולתת קישורים לקבצים שלי באתר, להורדה בפרוטוקול HTTP.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by ilaysk,

יש לי שתי דיסקים קשיחים 80G SATA 2 והטמפרטורה שלהם היא 45 ואפילו 49 ו 48 במאמץ נורמלי?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by BSOF,

שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול לחסום בסיסמא תיקיות שנמצאות על HD נייד. אני צריך למצוא דרך לחסום אותם כך שהסיסמא תתפקד בכל מחשב ולא רק במחשב שמותקנת בו תוכנה כלשהי.. משמע, לא יכול להתקין תוכנה שזקוקה להרצה... תודה מראש, BS.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by Sting,

לפני חודש היה לי מקרה דמוה עם ארד-דיסק כצת דפוק ואחרי שהוצאתי את הכבלים כמה וכמה פעצים וזה לא עבד , הוצאתי את הארד-דיסק ונתתי לו מכה מתונה... ...ואז הוא עבד !!! מוסר השכל: אם לא הולך במוח ילך בכוח ! dont try this at home

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by MoAv,

אני יודע שהוא קיים כמעט בכל חנות מחשבים בארה"ב , אבל פה בארץ אני דיי מתקשה למצוא . זה בעצם פלאג שמתאם בין HD של mp3 נייד 1.8" לבין 3.5 שולחני . איפה אני מוצא אותו ?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  14. אוקיי אז קניתי צורב DVD של NEC. מדגם ND-3500 A ואני משתמש בתוכנת NERO 6 אני לא הכי מבין בזה אז הנה לינק למקרה שלא תיארתי את הצורב שלי כמו שצריך: http://www.necsam.com/optical/products/ND3500A/ והבעיה שלי היא כזאת, קניתי דיסקים שכתוב עליהם שאפשר לצרוב עליהם 4.7 ג'יגה. והכנתי תיקיה שהיא בדיוק 4.68 ג'יגה של DATA, אבל בNERO הוא לא נתן לי לצרוב, הוא כתב לי הודעה שאני צריך להכניס דיסק אחר כי בדיסק הזה אין מספיק מקום. אז ניסיתי לצרוב 4.5 ג'יגה, זה גם לא שינה כלום, ורק ב4.3 ג'יגה הוא מוכן לצרוב לי. (שעד לשם מגיע הקו הירוק, אחרי זה זה נהיה צהוב דרך אגב) אני מניח שזה לא בעיה בצורב מן הסתם אלא בהגדרות של התוכנה, אז אם תוכלו לעזור לי בעניין, או פשוט להמליץ לי על תוכנות אחרות שלא עוש…

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by miki03,

מה זה בקר RAID ומה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  16. שלום,אני זקוק לעזרה... אני צריך לצרוב מדיה בנפח של 800MB,ולשם זה גם אני מחזיק אצלי דיסקים בגודל 900MB... הבעיה היא שברגע שאני מנסה לצרוב בNERO BURN זה אומר לי שאין מספיק מקום על הדיסק בשביל לצרוב... גם כשאני מאפשר OVERBURN [ואני כן יכול לעשות OVERBURN...צורב חדש של ASUS].... גם אם אני מגדיר לנרו שנפח הדיסק הוא 100 דקות זה עדיין מתעקש שאין מקום לצריבה על הדיסק...ומוציא אותו לפני תחילת הצריבה דבר מוזר נוסף הוא העובדה שאם אני מכניס את אחד מהדיסקים הללו [של ה900MB] אל אחד הכוננים במחשב,הוא מזהה את הדיסק כדיסק בעל נפח של 702MB ולא 900MB... חשוב לציין:כבר השתמשתי בדיסקים האלה בעבר לצורך צריבה של מדיות גדולות מ700MB ללא בעיות...והמחשב זיהה בעבר את הדיסקים האלו כדיסקים של 900MB..…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  17. שלום לכולם בהתחלה שקניתי את המחשב היה לי כונן אחד של 20 גי'גה ואחרי שהתקנתי ווינודס חילקתי אותו לשני כוננים C וD והיום סתם ניכנסתי לניהול דיסקים בווינדוס אקס פי רשום לי שכונן D הוא כונן לוגי מה הכוונה? ועוד משהו הוספתי לפניי הרבה זמן הרדיסק 40 גי'גה של חברת seagate ושהתקנתי אותו הוא היה בתצורת NTFS והמחשב עבד לי איטי אז הורדתי מהאתר של החברה תוכנה והיא הפכה לי אותו לFAT32 אבל במקום 40 גי'גה הוא הראה לי רק 32 גיג'ה בערך ועכשיו שניכנסתי לניהול דיסקים רשום לי ש5.32 גי'גה לא הוקצה האם אני יכול פתוח עוד כונן בלי שיהיו בעיות תודה לעוזרים? מישהו יכול להגיד לי לפי התמונה למטה מה זה כונן לוגי והאם איפה שרשום לא הוקצה אני יכול ליצור עוד כונן בלי ליצור בעיות? [attachment deleted by …

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by or323,

שלום אשמח לקבל קצת מידע על הכונן, חיפשתי באינטרנט אבל אין יותר מידי אינפורמציה עליו בארץ, רציתי לדעת איך המהיריות שלו? האמינות ?אבל הכי חשוב זה נושא השקט כי יש לי כונן של hitachi והוא מרעיש בצורה מטורפת לכן אני מתלבט אם לקנות אותו או כונן אחר כי בינתיים הוא הכי זול תודה מראש

19. Started by alonkl,

http://skypc.co.il/pl_product~740ADFD~7~0.htm

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by saarhadad,

יש לי 2 גיגה ראם במחשב ואני עוד על win 7 64 bit ודיי בעיה במשחקים ואמרו לי שיש אפשרות בwin 7 לעשות שהdok שלי ישמש כתוספת זיכרון למחשב, איך עושים את זה איך מפעילים את האפשרות הזו ? ועל הדרך האם win 7 64 bit עם 2 גיגה זיכרון יכול להיות שהוא עושה האטה מסויימת בטעינת משחקים ? שווה לי לעבור כרגע ל32 ביט בגלל הזיכרון המועט?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by segev22,

מדובר בדגם ST3160023AS השאלה העיקרית היא אם הדגם הנל תומך בטכנולוגיית NCQ....נכנסתי לאתר הרישמי של סגייט שם יש דף מפרט של כל הדגמים מאותה הסדרה כולל אותו שם רשום אם הוא תומך או לא תומך אני הבנתי שמצד אחד הוא יכול לתמוך מצד שני הוא לא תומך... אז אני מצרף קישור תגידו לי מה אתם הבנתם מהדפי נתונים... http://www.seagate.com/support/disc/manuals/sata/cuda7200_sata_pm.pdf דבר נוסף איך אני מפעיל את הטכנולגייה הזאת במידה שהוא כן תומך...?

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by ron-d,

שלום לכולם. קניתי טאבלט Teclast X4 - מערכת הפעלה win10- מעבד אינטל N4100 - יש בו SSD של 256GB של יצרן הטבלט (teclast) - Teclast 256GB NS550-2242 בחיבור מסוג - M.2 SATA התוצאות שלו בתוכנת CrystalDiskMark 7 - מופיעות בתמונה הראשונה שצירפתי. בתמונה השניה שצירפתי - אלו התוצאות של Crucial MX500 שפועל במחשב הנייח שלי - זאת התמונה עם התוצאות היותר טובות . שני ה- ssd הם בחיבור SATA6. השאלה היא - האם כדאי להחליף את ה- ssd של הטבלט ל- ssd אחר כמו Crucial MX500. כלומר האם ההחלפה תגרום לשינוי שניתן יהיה להבחין בו מבחינת המהירות ? או שזה יהיה זניח ? תודה מראש לעונים .

23. רציתי לשאול אם יש הבדלים בביצועים של משחקים ותוכנות אם הם על כונני ssd או כונן כמו wd black ביחס לכוננים במהירות רגילה.. וגם לשאול אם החיבור sata 3 מהיר יותר בהקשר הזה של הביצועים, כמובן שלוח האם תואם.. תודה רבה!

24. בקרים חדשים יאפשרו להעביר מידע קצת יותר מהר בין המחשבים ואמצעי האחסון שלנו, גם ללא צורך בהתבססות על ה-Thunderbolt 3 לכתבה

25. Started by ron-d,

שלום לכולם. איזה SSD כדאי לקנות כעת באמזון - למחשב נייד שיהיה הדיסק היחיד במחשב גם למערכת ההפעלה וגם לאיחסון אבל אין כמעט צורך באיחסון של מידע, יותר לגלישה באינטרנט, אופיס וסרטים (לא למשחקים) : את זה : https://www.amazon.com/gp/product/B073SBX6TY/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 או את זה ? https://www.amazon.com/dp/B07864V6CK/ref=twister_B08D72C25X?_encoding=UTF8&psc=1 כלומר האם עדיף לקנות את wd בגודל 500GB (50 דולר) או את ה סמסונג evo 860 בגודל 250GB (65 דולר) (הסמסונג בגודל 500GB עולה כעת כ- 93 דולר ! ) תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.