אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, מי לדעתכם מהיר יותר מבין שני הקשיחים בהיבטים שונים ? samsung HD103SJ seagate ST2000DM001 תודה !
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
מעוניין ליצור מערך raid 5 המורכב ממספר דיסקים קשיחים בגודל 1.5 טרה. (יש לי מס' דיסקים בבית ורוצה לנצל אותם לטובת העניין) כרגע אני בשלב הראשוני של חיפוש Raid Controller . שתומך לפחות 8 דיסקים. אשמח לקבל עזרה בקישור לכרטיס מומלץ במחיר נוח באיביי חיפוש ראשוני הביא אותי לזה: https://www.ebay.com/itm/IBM-M5015-LSI-Megaraid-SAS-9260-8i-SATA-SAS-Controller-RAID-5-6G-PCIe-x8/122432455243?epid=25010930809&hash=item1c818b024b:g:OH4AAOSwuLZY5M-l לאחר מכן אולי אצטרך קצת עזרה מבעלי ניסיון גם בהגדרות במידה ואתקשה בהבנת חברנו גוגל. תודה לעוזרים....
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היום יש בלוחות חיבור לMsata. ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Crucial-M4-CT256M4SSD3-mSATA-256GB-SATA-III-MLC-Internal-Solid-State-Drive-SSD-/271200596629?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item3f24d0b295 האם יש בזה טעם? זה עדיף על כונן SATA רגיל? ובכלל, מה ההבדל חוץ מהגודל?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש DOK הכי מהיר שאפשר עד 16GB נפח ובעלות שלא תעבור את ה250 שקל, כרגע יש לי DOK של KINGSTON פשוט מאוד של 8GB והוא בכלל מיועד להעברת מידע אבל בגלל הReady Boost אני לא רוצה לנתק אותו בגלל שזה מוסיף לי מהירות. עכשיו אני צריך DOK כמה שיותר מהיר עם מהירויות כתיבה\קריאה כמה שיותר גבוה אפילו שיהיה 8GB הכי חשוב זה המהירות שלו. המלצות ? ;D
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הכוונה לעדכון טכנולוגי או ירידת מחירים, עדכון שיצדיק לחכות מעט עם הקניה (אך לא יותר מחודש-חודשיים לערך). קראתי ש-WD עומדים להוציא בנובמבר EcoDrive שיצרוך 40% פחות הספק, אבל זה רחוק מדי בשבילי... כרגע המחיר בסביבות 600 ש"ח פלוס מינוס - נראה לי האופציה המשתלמת ביותר בטווח הנראה לעין כי אני לא רואה את מחירי ה-750GB או 1TB צונחים בקרוב. אשמח לעצתכם המלומדת
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה ההבדל בין הדגם הזה : PBRW481648 לבין הדגם הזה : PCRW481648 ? לי יש את הדגם הראשון ושום תוכנת צריבה לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה ? הוא קורא דיסקים אבל לא צורב.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנה ומשהו, מפרט תוכלו לראות בקישור בצד. הדיסק מחובר בSATA 2, במצב AHCI בביוס. התחלתי להבחין ברעשים שמחולל ההארד דיסק בעת כתיבה או קריאה. הם מסונכרנים עם נורת החיווי, כל פעם שהיא דולקת הדיסק עושה רעש מוזר. (צירפתי קובץ שבו נשמע הרעש - הוקלט דרך מיקרופון) עשיתי בדיקות דיסק, עם תוכנות כמו בדיקת דיסק של וינדוס , HDD Regenerator, וכלי האבחון של WD. כל הבדיקות עברו בהצלחה ולא נמצאו בעיות כלשהן. תוכנת הHDDLIFE מורה על ביצועים ובריאות תקינים לחלוטין. אני מפחד שיום אחד הדיסק קשיח לא יעבוד, אני לא רוצה לאבד את המידע שלי. אני לא רואה בעיות ביצועים כלשהן, מערכת ההפעלה פועלת כשורה, מהירות העברת קבצים נעה בין 20 ל40 מגה לשניה. האם בכל זאת יש ממה לחשוש? אם כן, אין ל…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי קיצור מישהו הציע לי אייפוד קלאסיק בנפח 120GB במאה שקל ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בזה כמו בדיסק און קיי ? (יענו אני מכניס את הUSB ואני ישר רואה עוד כונן במחשב שלי ? )
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איך ההרד דיסק SSD הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7654&CatCode=644 ? ואיזה SSD של 120 גיגה בסביבות אותו מחיר יהיה יותר טוב עם יש אחד כזה תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
י שלי צורב DVD סמסונג דגם H552B עם קושחה מעודכנת TS08 ורציתי לדעת איך אני יודע אם הצריבה תעשה ב book type של dvd-rom אני לא בטוח בכלל שהצורב הזה יכול לעשות את זה ואם למישהו יש פרטים בנושא אני אשמח לשמוע אני מצרף את כתובת העידכונים לצורב ותמונה של ה disc info (מקווה שזה יעזור במשהו) http://www.samsungodd.com/eng/LiveUpdate/FWDownload/FWDownload.asp?product_code=&language_code=&SearchMode=TOTALSEARCH&SearchWord=ts-h552b&image1.x=47&image1.y=10 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הארדיסק עושה בעיה כשאני מפעיל אותו הוא מזוהה בעליה של הבקר גם הDisk Managment הוא מזוהה אבל הוא לא מופיע במחשב שלי ואי אפשר לפרמט אותו אני על ווינדוס 7 אולטימייט ומעניין לי תתחת מה עם הקבצים שם אני רק צריך את ההארדיסק אצמו לדעת אם הוא תקין חשבתי על לעשות LLF אבל אני צריך מדריך אני עכשיו יריץ את הבדיקה של Samsung בינתיים יש הצעות???
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כונן של WD 500GB AAKS שמחובר עם ESATA... כשאני מנתק אותו הכל טוב יפה...הבעיה היא שאני מחבר אותו הוינדווס לא מזהה אותו ואז אני צריך לעשות ריסט בשביל שהוא יזוהה עם מערכת ההפעלה... יש איזשהי התקנה או איזה הגדרה בביוס שאני צריך לשנות? אגב המפרט זה לא מה שרשום למטה..
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב חדש שיהיה בעל ביצועי דיסקים טובים. הסיבה היא שאני עובד עם VMWare ופעמים רבות מכניס ומוציא מהזיכרון מחשבים ווירטואליים של כ-10G, והמחשב פתאום קופא לי עם הדיסק לדקות ארוכות עד שהוא משתחרר. אני מבין שמה שעושה שהמחשב יעבוד מהר עם הדיסקים זה אם שמים לו Raid אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם RAID אכן ישפר את המצב ואם כן, האם גם לקריאה וגם לכתיבה? 2. האם SCSI עדיף על דיסקים רגילים? 3. האם דיסקים של זכרון RAM כבר יכולים להחליף דיסקים מכניים? ואם כן, האם הם הרבה יותר מהירים? 4. איזה עוד דברים אני צריך לדעת בנושא?-) תודה - אבי
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כמובן שאין לי כסף ל VERBATIM. אני משתמש במדיות הכחולות של TDK 55 שקל ל 25 דיסקים. באותם המחירים יש Silverline וכל מיני אבל TDK יותר איכותי מכל אלה לא? לפני כמה חודשים ראיתי מדיות DVD שונות של TDK אך הם עולים בסביבות ה 70-80 שקל ל 25 דיסקים למה המחיר כל כך זול למדיות הכחולות? האם הם באמת TDK אורגינל? אני משתמש בהם כבר הרבה זמן ובינתיים אין שום בעיה ותמיד זה מצליח לצרוב עליהם
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף כונן רשת אני מתלבט בין 2 כוננים : 1.חברת IOCELL (קנייה ב-EBAY) רצ"ב קישור: http://www.iocellnetworks.com/neo/index.php/2011-07-07-08-11-37/netdisk-solo 2. כונן של חברת Western Digital My Book Live רצ"ב קישור: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 מה עדיף? האם מישהו מכיר את חברת IOCELL? לתשובתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי צורב nec 2510a בערך כבר 3 שנים. בזמן האחרון הצריבות שלו נורא איטיות! דיסק מלא המהירות 8 צורב אותו אחרי 40 דקות פחות או יותר. ה-buffer level שלו נמוך נורא, לא יציב בכלל נע בין 12-60 בערך. הרכבתי היום את הצורב אצל חבר והופתעתי לטובה אפשר לומר, אצלי עבד טוב מאוד, ה-buffer level היה כמעט קבוע על 97%. מה יכול לגרום לבעיה? אני משתמש עם אותה גרסה של נרו בדיוק כמו אצלו. החיבורים הם אותם חיבורים. מבקש את עזרתכם בנידון. תודה ובוקר טוב.
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש בנפח של 2 טרה, אך יש לי כמה דילמות: 1. מה הבדל הביצועים בין הטכנולוגיה הירוקה לבין ההארדיסקים הרגילים? כי במחיר ההבדל הוא פי 2. באמת שווה את זה? 2. יש לי כרגע שני הארדיסקים, אחד חצי טרה ואחד טרה. רעיון שחשבתי עליו הוא להפוך את החצי טרה לראשי (שעליו יהיה הווינדוס) אבל הוא ההארדיסק הכי ישן שלי ואני לא ממש בטוח עד כמה כדאי לסמוך עליו
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הי, מפרט נוכחי: I7 4790K 4.5GHz 32GB RAM GTX770 GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Antec P280 מערך כוננים כרגע: Samsung EVO 840 120GB SATA - בו הווינדוס וה-pagefile WD 1TB SSD SATA - בו VM-ים\משחקים וכו'. 4 כוננים קשיחים נוספים. המערכת שלי כבר בעייתית לשימושים שלי (פיתוח כבד, VM-ים, קונטיינרים, דפדפן) ואני מוצא את עצמי בבעיות RAM כל הזמן. הגדלה של ה-pagefile על ה-ssd עזרה (ברור שזה לא אידאלי). אני אקנה מערכת חדשה בהמשך, אבל אני מעדיף לחכות כרגע כמה שאפשר - תקופת קורונה, כרטיסים חדשים של nvidia וכו'. (זה חשוב לציין, כי הכונן יצטרך לעבור למערכת החדשה בתור ראשי) אני חושב על השדרוג הבא למערכ…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסקים קשיחים ישנים מלפני שנתיים עד עשר שנים. אני רוצה לאחסן אותם בדיסק קשיח חיצוני נייד שיש לי, מבלי לחבר את הקשיחים הישנים למחשב. נניח שאקנה מKSP או מכל רשת מקצועית אחרת, איך נקרא הקונקטור שיאפשר לי העתקה כזאת? ידוע לי שיש כזה קונקטור ושמחירו כ -50 ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3550A , צורב בסדר, לא כל כך מרוצה ממנו רק בגלל בעיה מטומטמת... הוא לא קורא דיסקים שהוא בעצמו צורב ודיסקים DVD אחרים... אבל לצרוב טוב הוא כן יכול כי הם ניתנים לקליטה על ידי נגנים אחרים, בכל אופן אמרתי נשדרג קושחה לקושחה לא רשמית... מה שעשיתי בעצם זה ביטלתי את האחריות? כי איך הם ידעו אם שידרגתי קושחה? אני יכול לעשוץ RESTORE לקושחה רשמית שלהם, לא? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש עם הארד דיסק 250GB. (יגיע רק עוד שבוע אבל אני כבר עושה הכנות.. :>) איזה Partitions כדאי לעשות? דבר ראשון, בשביל שימוש ב-Windows XP, עדיף מערכת קבצים NTFS נכון? דבר שני, אני אעשה מחיצה אחת של נגיד 30GB בשביל windows ושאר התוכנות כדי שיהיה אפשר לפרמט אותה בלבד במקרה הצורך. יש סיבה לחלק את ה-220GB הנותרים ליותר ממחיצה אחת?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני לא מחפש גימיק יקר אני באמת צריך את זה! אבל אני בכלל לא מבין בזה אני צריך לדעת את המחירים של המכשיר ושל המדיות מה לקנות והאם לקנות עכשיו או לחכות לתכנולוגיו חדשות ששמעתי שיצאו עוד מעט! וכמובן תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר איזה 5 שנים לא יודע למה אבל PartitionMagic מראה שהוא "bad" (סתכלו בתמונה הראשונה) ניסיתי בעזרת התוכנה (PartitionMagic ) לעשות פרמוט אבל הוא מראה שגיאה(תמונה שניה) נראה לכם הלך הארד -דיסק? ד"א ניסתי להתקין עליו ווינדוס (xp) אבל אחרי שההתקנה מעתיקה קבצים להארד דיסק ויש הפעלה מחדש זה מראה שגיאה שחסר קובץ ד"א2 ההארדיק מופיע לי גם במחשב שלי והוא עובד (תמונה שלישית) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום - קניתי דיסק קשיח חדש (80GB ריק) שאמור להחליף את ה-כונן הישן (40GB שהתקלקל - ועליו הייתה מערכת ההפעלה וכו'). אני רוצה לדעת מה השלבים שצריכים לעקוב אחריהם להתקנת הדיסק. האם מישהו יודע איפה יש מדריך שיסביר איך לפרמט ולחלק למחיצות? יש לי את תוכנה MAGIC PARTITION 8 (ב-CD) וגם הRESCUE דיסק (1.44) של התוכנה.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-