עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by roeesnir,

היום יש בלוחות חיבור לMsata. ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Crucial-M4-CT256M4SSD3-mSATA-256GB-SATA-III-MLC-Internal-Solid-State-Drive-SSD-/271200596629?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item3f24d0b295 האם יש בזה טעם? זה עדיף על כונן SATA רגיל? ובכלל, מה ההבדל חוץ מהגודל?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  2. שלום לכולם, 1. דיסק קשיח 2TB לקבצים.. יש את ה- SAMSUNG F4) HD204UI‎) המומלץ בפורום ב- 455 ש"ח. וראיתי את ה- WD-GREEN) WD20EARS) ב- 445 ש"ח. לא יודע אם גם ה- WD ב-5400RPM אבל ישלו באפר של 64MB שאולי זה משנה בנפחים כאלה.. ההפרש במחיר כמובן לא משנה.. 2. מה עם בעיית התאימות באמת? תהיה לי בעיה כלשהיא ב- Win7X64 על לוח P67? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  3. אני רוצה לקנות כונן אכסון נייד כדי להעביר אליו מידע ממצלמה דיגיטלית בלי מחשב (בטיול) לא משהו גדול... יש המלצות??

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by aragon,

???

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by udicol,

אחרי התלבטויות רבות ושיקולים של עבודה החליט גיסי לקנות דיסק קשיח חיצוני בממשק של FireWire עבור מקינטוש G4 733Mhz. לאחר כשעה וחצי של פירמוט (LowlevelFormat לפי ההוראות ) והגדלת החוצצים השונים בשביל תוכנת FinalCutPro , בחנו את ביצועי הדיסק. במילה אחת : מדהים. בשתי מילים : לא יאמן. הדיסק טס. העברנו כמה מאות מגה בפחות בדקה. בממוצע קיבלנו - 30-10Mbyte/sec - וזה פשוט מהר. דיגיטציה ישירות ממשק RtMac מבוצע כאילו מדובר בדיסק סקזי פנימי מהיר. בקיצור החוויה עולה כ-2000 ש"ח, אבל נחוץ עבור משתמשים עם עבודות קריטיות.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by Frequency,

הי, לאחרונה שמתי לב שהמחשב מתנהג באיטיות לא סבירה עבור כל מיני פעולות שמשתמשות בעיקר בהארד דיסק. בהתחלה ביצעתי פעולות ברשת אז חשבתי שאולי זאת הבעיה, אך לאחר שניסיתי להעביר קבצים מהמחשב לשני כונני USB שונים אני חושד מאוד בפעילות של ההארד דיסק עצמו. הוא מתחיל להעביר את הקבצים מהר/באופן רגיל ולאט לאט מוריד את המהירות עד שזה כמעט ולא זז. ההארד דיסק הוא הדגם הידוע של סמסונג SPIN POINT F3 500GB. אני עושה DEFRAGMENT ב TASK SCHEDUALER כל שבוע. יש לציין שהמקום הפנוי הוא 10/60 בכונן C ו 40/400 בכונן D. האם יש תוכנה שאפשר להריץ איתה בדיקה על ביצועי ה HD? האם יכול להיות שפרמוט יפתור את העניין? אשמח לעזרתכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by idanohh,

לפי מה שאני יודע קיים הארד דיסק כזה מסוג סאטה 2 שאפשר לג'מפר אותו לסאטה 1 ולעבוד כסאטה 1 ! מישהו מכיר את הדגם ? ואיפה ניתן להשיגו ?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by GeforceFX,

שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 890.00- דיסק Corsair FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD יש SSD שהייתם ממליצים לי להחליף באותו התקציב בערך? תודה!

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by AvlK,

מישהו יודע מה ההבדל בין זה: http://www.tms.co.il/product/11269 לזה: http://www.tms.co.il/product/9233 הראשון זול יותר ובדגם רשום 7200.14 השני יוקר יותר ובדגם רשום 7200.12 ההיגיון אומר שהראשון גרסא חדשה יותר אז למה המחיר נמוך יותר מה גם שנראה שאין כלל הבדל ביניהם פרט ל 12 ו 14 האלה מישהו יודע מה באמת ההבדל? תודה

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by ניר_,

היי, יש לי לפטופ של alienware m15x חשבתי להאיץ אותו קצת עם SSD, ובתקופה הקרובה יש לי אנשים שנוסעים לארה"ב. אשמח להמלצה על כונן במחיר וגודל סבירים.. סדר גודל תקציב 100-150$ אולי עם מעט אפשרות לחריגה, תלוי במאפיינים. בנוסף ראיתי ש deal extreme התחילו למכור SSD של SANDISK נראה לכם שווה? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  11. Started by miki03,

מה זה בקר RAID ומה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  12. Started by רוני1,

יש ברשותי קבצים בפורמט NRG שאותם אני רוצה לצרוב (גיבוי).... יש לי צורב דיוידי חדש אם זה קשור... איך צורבים קובץ כזה בפורמט NRG .. יש לי נרו הגרסא האחרונה לדעתי.... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by Dimka,

יצרתי מערך RAID - 0 משני קשיחים WD 500GB. השתמשתי בבקר שנמצא על הלוח שלי, Jmicron 36X בגלל המגבלות של הבקר הזה, נאלצתי להשתמש ב-SATA וב-eSATA כדי ליצור מערך. נראה שמהירות הכתיבה ירדה ואילו מהירות הקריאה עלתה מאוד, זה נורמלי? כי תיארתי לעצמי שלא יהיו הפסדים פה. (תוצאות למטה) קשיח יחיד: מערך 0:

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  14. הסיבה שאני מגביל אתכם לאינטל, זה כי אני מקבל את הכוננים שלהם בערך בחצי מחיר !!! לכן מה כדאי ? נראה לי ש256GB יספיקו =]

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by AngelofDeath,

שלום. אם אני יודע שאני הולך להשתמש ב-SATA 2 בשביל ה-SSD (כי בזה הלוח תומך), לא עדיף ללכת ישר על SSD שתומך ב-SATA 2 כדי לחסוך כסף? נגיד משהו: http://ksp.co.il/?uin=22180 הרי אם אני משתמש ב-SATA 2 שמסוגל להעביר 280 מגה לשנייה במקסימום, אז CURCIAL M500 או כל SSD אחר טוב יותר לא יעניק יותר ביצועים. לא ככה?

16. אני מעוניין לרכוש כונן 1TB למטרות גיבוי. החיצוני הכי נוח והכי קל לגבות, לנתק, ולשים בארון עד לגיבוי הבא. הפנימי הוא לפי מה ש"שמעתי" יותר אמין.. האם אמורה להיות לי בעיה לאורך השנים עם כונן חיצוני כמו הסיגייט DESK ? או שעדיף ללכת על בטוח ולקנות כונן פנימי רגיל ? האם זה ידוע שכוננים חיצוניים תמיד ימותו לפני הפנימיים ?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by segev22,

מדובר בדגם ST3160023AS השאלה העיקרית היא אם הדגם הנל תומך בטכנולוגיית NCQ....נכנסתי לאתר הרישמי של סגייט שם יש דף מפרט של כל הדגמים מאותה הסדרה כולל אותו שם רשום אם הוא תומך או לא תומך אני הבנתי שמצד אחד הוא יכול לתמוך מצד שני הוא לא תומך... אז אני מצרף קישור תגידו לי מה אתם הבנתם מהדפי נתונים... http://www.seagate.com/support/disc/manuals/sata/cuda7200_sata_pm.pdf דבר נוסף איך אני מפעיל את הטכנולגייה הזאת במידה שהוא כן תומך...?

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by Zeper,

אוקיי תסתכלו במפרט של המחשב שלי מחשב ישן.. אבל אני רוצה להוסיף 320 ג'יגה HDD למחשב כי אני מוריד סדרות ולא מספיק לי 80 ג'יגה גם כי אני משחק LINEAGE ו WORLD OF WARCRAFT האם SATA II יתאים בשבילי? 16 MB 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II או שהמחשב שלי בכלל לא תומך בזה? אם כן אז אוקיי תודה ואם לא איזה HDD אני אמור לקנות?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  19. אני חושד שהצורב DVD [סמסונג super write master] הרס לי דיסק [של GTA 4 מקורי ] לא צרבתי ולא עשיתי כלום חוץ מלהריץ כרגיל ולשמור עליו כמו הבייבי שלי עכשיו הדיסק במצב שיש עליו כמה שריטות מוזרות בקצוות וליד החור וכמובן כשאני מכניס אותו המחשב לא מזהה שיש בכלל דיסק ואי אפשר לשחק מדובר בכונן חדש יחסית [סביבות חצי שנה- שנה] והדיסק הפעלתי אותו לא יותר מדי פעמים. עכשיו איך אני יודע אם זה באמת הכונן הרס אותו, ואם כן איך אני יכול למנוע ממנו להרוס עוד דברים??

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by motorishta,

יש לי צורב nec 2510a בערך כבר 3 שנים. בזמן האחרון הצריבות שלו נורא איטיות! דיסק מלא המהירות 8 צורב אותו אחרי 40 דקות פחות או יותר. ה-buffer level שלו נמוך נורא, לא יציב בכלל נע בין 12-60 בערך. הרכבתי היום את הצורב אצל חבר והופתעתי לטובה אפשר לומר, אצלי עבד טוב מאוד, ה-buffer level היה כמעט קבוע על 97%. מה יכול לגרום לבעיה? אני משתמש עם אותה גרסה של נרו בדיוק כמו אצלו. החיבורים הם אותם חיבורים. מבקש את עזרתכם בנידון. תודה ובוקר טוב.

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by moshebe,

רציתי לדעת איך צורבים בנרו על דיסק של 790 מגה אני לא מצליח לצרוב על הדיסק המחשב אומר לי שאין מספיק מקום בדיסק

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  22. שנת 2016 מסתמנת כשנה שבה זכרונות ה-NAND התלת מימדיים יהפכו סוף סוף לסטנדרט החדש בשוק האחסון, וכזה שיסייע למחירים של כונני ה-SSD לרדת לרמות נמוכות עוד יותר מכל מה שראינו עד עכשיו, תודות ליכולת להגיע לאותם הנפחים בשימוש במספר קטן יותר של שבבי סיליקון. אחת מהחברות שינסו להוביל את המהפכה הזו היא Silicon Motion, עם בקר ה-SM2258 החדש שלה, שמבטיח לתמוך בשבבי 3D TLC NAND מכל היצרניות הגדולות בתחום, תומך בעבודה ללא זכרון מטמון DRAM, תומך בהצפנות AES-256 ו-TCG Opal ומבטיח מהירויות העברה של עד 560 מגה-בייט בשנייה וביצועים אקראיים של עד 90,000IOPS. נקווה שהדגם הזה ידע לספק את הסחורה גם בעולם האמיתי, ולא יאכזב כמו ה-SM2256 שהשיקה החברה בשנה שעברה.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by DrLEON,

שלום, יש לי דיסק קשיח SATA של מקסטור 200GB, אני חשבתי לקנות WD 250GB ב480 רק SATA 2 (יעבוד אם אני אחבר לחיבור SATA 1 כSATA 1, נכון?)ו אני רוצה לחבר אותם בראייד שאני לא ממש מבין בזה אז תסבירו לי מה כדאי לקנות..אני הבנתי שהשני יהפוך לגודל של הדיסק הקטן 200 ג'"ב אבל זה לא מפריע לי. תודה.

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by honore,

:yelclap: ביקורת חדשה עם גירסת הפירמוור האחרונה של BENQ ה B7P9 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11657 תנו את מחיאות הכפיים שלכם לצורב המדהים הזה של BENQ צורב ב CAV X16 איכות צריבה מצויינת גם ב DVD+R וגם ב DVD-R תמיכה פנטסטית מצד BENQ יכולת לצרוב על דיסקים X8 במהירות X12 או X16 מה שנקרא OVERSPEEDING מה יש עוד לבקש בצורב DVD ? עידכון : ניתן לרכישה ב זיגזג התותחים ! ! ! :yelclap: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=2577

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני לפני רכישת מחשב חדש ויש לי שאלה. כולנו מכירים את הסידרה של WD ה-AAKS השאלה שלי היא איך ה-HD של WD לעומת לדוגמא כונן כזה: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS עובד בממשק NCQ ויש לו 32MB, מה שמוזר הוא שקראתי שקצה ההעברה שלו הוא "רק" 100 MBPS לעומת 300 בכוננים של WD. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים