אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ההארדיסק WD 120GB 8MB S-ATA כגשיו צריך לחסבר את החשמל של הSATA וגם את הרגיל? כי אין לי כבל כזה.... למישהו יש מדריך ? כאילו נכון להארדיסק יש שלושה כניסות אחד של חשמל רגיל אחד של הSATA המידע ואחד של SATA חשמל צריך לחבר את החשמל כי לא רבילתי כבל כזה ועם הלוח אם שלי קיבלתי רק את הכבלים של המידע (ASUS P4P800 Delux)
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבל SATA חדש למחשב שלי אבל ראיתי שיש שלוש סוגים SATA I SATA II SATA III איך אני יודע איזה כבל אני צריך לקנות ללוח אם שלי? הדגם של הלוח אם הוא asus p4p800 נ.ב דיברתי על כבל SATA נתונים לא חשמל למי שלא הבין
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי! לפני שכולם קופצים עלי - כבר חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון לבעיה שלי. אז ככה: קניתי כונן קשיח של MAXTOR 120GB SATA. את הכונן הישן (MAXTOR 80GB ATA133) ניתקתי, חיברתי את החדש לSATA, פירמטתי, והתקנתי את הווינדוס. הבעיה היא, שעכשיו אני רוצה לחבר שוב את הכונן הישן, וכשאני עושה זאת הוא מזהה אותו ככונן הראשי, מחפש את הווינדוס, ומכיוון שהוא לא מוצא ווינדוס המחשב נתקע. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי עכשיו HD-SATA2 מחובר למחשב. אם אני אחבר עוד HD-SATA1, האם זה יגרום למחשב להיות איטי יותר? (הWIN מותקן על ה SATA2)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם HD אחד WD 320GB שהוא בממשק SATA II. חשבתי לחבר את ה WD 120GB הישן שלי כדי שישמש לגיבוי. (בממשק IDE) השאלה שלי האם החיבור יפגע בביצועים? אפילו ששום תוכנה לא מותקנת או רצה על ה HD הישן האם הממשק יעבוד במהירות של IDE עבור שני ה HD, או שלא יהיה בניהם שום קשר והלוח אם יתקשר עם כל אחד מהם במהירות שלו? מפרט: E6750 GA P35-DS3R 8800 GTS 320 WD 320GB ANTEC SONATA II CORSAIR 2GB 800MHZ
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר דיסק קשיח דרכו ואני מגלה שהחיבורים שמגיעים עם הלוח לא מתאימים לחיבור הזה,האם יש חיבורים מיוחדים לSATA ON THE GO? (לגבי מתח חשמלי אני יודע) ותודה לךx-dude על הלינק...
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
השאלה לא שלי, מקווה שהיא ברורה : האם ניתן לחבר דיסק קשיח בעל חיבור SATA, למחשב שבו אין חיבורי SATA, ע"י מתאם כלשהו של SATA ל USB ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אמורה להיות בעיה לחבר כונן sata2 ללוח עם תמיכה רק בsata1? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קניתי SSD ואני רוצה להוסיף אותו למחשב נייח כך שהוא יהיה הארדדיסק הראשי ומה שיש לי כיום שיהיה המשני. איך אני אמור לחבר אותו מבחינת חיבורים פיזיים במחשב? ואיזה הגדרות בדיוק אני צריך לעשות בביוס?
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה המהירות של ssd במחשב נייח בחיבור sata3 לעומת ssd m2?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן SSD שמתחבר ב SATA 3 בשביל להתקין עליו Windows 7 64Bit. הבעיה שאין לי SATA 3 בלוח אם. ולכן שקלתי לקנות PCI-E ל SATA3. משהו מכיר בקר טוב של PCI-E ל SATA3 : *. שהוא bootable - שאני אוכל להתקין עליו מערכת הפעלה. *. שהוא עובד ב WIndows 7 64BIt. *. כמובן שיעבוד ב 6Gb/s בינתיים ראית את זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6825 אבל באחד הפורמים היה רשום שזה לא עובד ב Windows 7 64Bit. הלוח אם שלי הוא: GIGABYTE X48T-DQ6 *. יש לי PCI-E X16 פנוי.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן SSD ולהעביר אליו את Windows 10, ללוח אם אין חיבור M.2, השאלה מה עדיף ומה יעבוד טוב בלי בעיות? SSD עם M.2 ומתאם PCIe? או SSD עם חיבור SATA? אני שואל כי M.2 הרבה יותר מהיר מSATA. הדגם של הלוח אם: Gigabyte X79-UD3. גרסת ביוס F11.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים SSD. פתחתי את המחשב שלי כדי לראות היכן מיקמו אותו בתוך המארז. ראיתי שהוא מחובר עם כל מיני כבלים ושהוא קטן ונמצא בתוך מבנה מתכת גדול שאליו הבריגו את הברגים. רציתי לשאול אם כל הכבלים האלו והמבנה הזה מגיעים ביחד עם ה-SSD. בנוסף הוא מוברג משני צדדים. צד אחד אין לי בעיה להבריג. בצד השני יש לוח מתכת (לוח האם?) שמפריע לי להגיע לבורג. איך מבריגים בצד הזה את הברגים?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים..יש לי כונן ssd עם חיבור sata אני מעוניין לחבר אותו במחשב הנייד שלי מסוג טושיבה lL505-141 במקום הכונן האופטי של הדיסקים.. איך אני עושה את זה? האם הכונן האופטי שלי מחובר בחיבור ide או sata ? אם ide איך אני אחבר את הכונן ssd? תודה מראש חברים
-
- 19 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי DOK מדגם Transcend JetFlash 500 והחור שלו (כמו שתראו בתמונה) ממש קטן ואני לא יכול לחבר אותו לצרור מפתחות. איזה פתרון יש לי על מנת לחבר אותו לצרור? לא זוכר אם מגיע איתו חוט שמתחבר באריזה ואם כן מגיע אז איבדתי אותו. אשמח לעזרה, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. לאחר התלבטויות מרובות החלטתי לקנות את הכונן עליו הייתה כאן ביקורת של Seagate FreeAgent GoFlex. בכל מקרה, הכונן מגיע עם חיבור USB3, שאין לי במחשב. לעומת זאת, יש לי במחשב חיבור של USB2/eSata, ותהיתי האם כאשר אני אחבר את הכונן עם חיבור USB3 דרך החיבור הזה אני אקבל מהירות גבוהה יותר? כי יש לי אפשרות לקנות את המתאם שלהם לeSATA (שמגיע איכשהו עם טכנולוגיה בה הוא גם מקבל חשמל מהחיבור), ואני לא יודע אם יש צורך... ז"א אני בכלל לא בטוח שיש לי את הeSATA עם חיבור SATA3 סביר שזה בכלל SATA2, אני לא יודע איפה למצוא את המידע הזה, בנוסף, גם אפ יש לי SATA3, וההבדל הרשמי בינו לבין הUSB3 לא כזה גדול, אז אני לא לחוץ, השאלה רק אם הUSB3 ייתן לי מהירות גבוהה יותר דרכו... תודה רבה לעוני…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שבת שלום יש לי שאלה לגבי חיבור אר דיסק נוסף למחשב כרגע מחובר אצלי אר דיסק אחד בחיבור sata וחיבור שכתוב עליו PM שיש בו פיצול-חיבור שכתוב עליו PM ובאמצע הכבל עוד אחד שכתוב עליו PM אני משער לעצמי שמדובר בIDE במידה ואני מעוניין לחבר אר דיסק נוסף שיפעל בו זמנית אני מוסיף כבל sata ובחיבור השני מחבר בחיבור PM שבה באמצע הכבל? חוץ מהכבל הזה מהספק כוח באים הרבה חיבורים שלא מתאימים בצבע לבן כמו אלו http://images.yad2.co.il/Pic/ArticlePicYad2/image/PC-Power-Supply.jpg הבנתי נכון איך לחבר?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי יש לי 2 אר דיסקים ממש ישנים שאני רוצה להעביר תמונות לאר דיסק מודרני ולזרוק אותם למחזור פסולת אלקטרונית ראיתי שיש באלי אקספרס מלא מתאמים לחבר את האר דיסק למחשב עם usb 3.0 צירפתי תמונה עם אלו חיבורים קיימים קיימים בהם אשמח ללניק למתאם שאני צריך על מנת לחבר למחשב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כרגע 80 ג'יגה עם 8 מגה של WD אבל 80ג'יגה ממש לא מספיק לי אז אני רוצה לחבר עוד 80 יש לי בבית עוד 80 אבל עם בופר של 2 מגה אם אני יחבר אותו אז תהיה ירידה במהירות של ה8 מגה? ואם אני מחבר אותו אז לחבר אותו לסלייב נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עם לפטופ ומחשב נייח. קניתי כבל 20 שקל כזה של יו אס בי זכר זכר. חיברתי בניהם ולא קורה כלום. מה אני עושה עכשיו ? :'(
-
- 7 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול האם זה מזיק או מאט לחבר דיסק IDE של 80G בנוסף לדיסק SATA2 חדש 250G. אני קונה מחשב חדש ואמרו לי שאם אני עורך וידאו מידי פעם, כדאי דיסק נפרד למערכת הפעלה. האם זה נכון? פשוט רציתי להשתמש בדיסק הישן שלי למערכת ההפעלה. תודה, ניר
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הי, שידרגתי לאחרונה ללוח אם בלי חיבור IDE. אני צריך לחבר ולבדוק כמה דיסקים ישנים שלי עם חיבור כזה. ניסיתי כמה מתאמי IDE ל USB אבל הם לא עובדים טוב ורוב הארד דיסקים לא מזוהים. השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס IDE CONTROLLER טוב שתומך בווינדוס 7? והאם יש כזה לקניה בארץ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני כוננים IDE ושני CDROM בנוסף יש לי כונן נוסף SATA ואני מנסה לחבר אותו דרך המתאם ל-USB המחשב מזהה אותו ככונן USB ,במנהל ההתקנים אני רואה אותו כדיסק USB אבל אין לי שום גישה אלו , פשוט לא מבין איפה הוא קיים בבקשה עזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לראות סרט דרך כניסת ה-USB בדי וי די יש לעיתים דחופות קטיעות ועיוותים. אני מניח שזה בגלל קצב הקריאה האיטי. האם קניית דיסק און קי עם קצב קריאה/כתיבה גבוהים יותר יעזרו? האם יש פיתרון אחר ?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-