עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Judas Iscariot,

SSD של Crucial בדרך אליי, ואני רוצה לבצע Cloning עם התוכנה המצורפת שלו מה-HD שלי. ה-HD שלי מכיל +- 280GB (כולל מערכת ההפעלה וכד'). יש איזושהי הערכה כמה זמן זה אמור לקחת +-? דקות? שעות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by krembo,

can I connect to pc one to onder with usb cabe l?and witch kind?? a-a a-b a-? shy

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by hagay21,

חיברתי את ההתקן בהתחלה הוא זיהה אותו הכל טוב ויפה.................... עכשיו ניתקתי אותו בצורה מסודרת. עצרתי אותו ורק אז הסרתי. חיברתי שוב הוא אומר שההתקן מחובר אבל הוא לא מזוהה במחשב שלי.......... הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים התקנתי שוב הפלא ופלא עובד יופי הסרתי מסודר חיברתי והבעייה חזרה לה ניסיתי לשנות להתקן אות העיניין הסתדר ושנתקתי וחיברתי שוב חזרה התקלה...... למישהוא יש מושג מה ניתן לעשות בנושא?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  4. שלום יש לי DOK (זה: www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=974 ) של 16GB רציתי להפוך אותו למשהו בסגנון "מחשב נייד" זתומרת שלכל מחשב שאני אחבר אותו (חוץ מלמחשב שלי) אני אוכל לראות כאילו זה הדסקטופ שלי עם המועדפים שלי והמסנגר שלי והאימייל שלי והחשבונות באתרים שאני גולש בהם (כמו פה למשל) בנוסף לאפשרות לעלות ולהעביר קבצים כמו כל DOK רגיל והכי חשוב שהDOK יהיה מוגן בסיסמה שאם הוא יעבד שלא יהיה ניתן להשתמש בו האם יש דבר כזה וניתן לעשות את זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by rk666,

היום הייתי בOFFICE DEPOT וקניתי מדיות CDR רגילות X52 של Verbatim. מדובר במדיות שרשום עליהם extra protection surface, ב"עוגה" של 50. עכשיו הקטע המוזר הוא שהם של MOSER BAER (???) כדאי להחזיר אותם? הם שוות משהו? [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. יש ברשותי צורב LITEON 52*32*52, לפני כשבוע הוא לפתע החל לא לקרוא מדיות מסויימות שרציתי לצרוב עליהן, ולקח לו זמן עד אשר הוא זיהה את המדיה(הוצאתי והכנסתי את הדיסק כמה פעמים). שלשום חשבתי שהתקנת FRIMEWARE חדש תפתור את הבעיה, אך לשווא, עכשיו הצורב אינו מזהה בכלל דיסקים(לא משנה איזה דיסק). איך אני מחזיר את הצורב למצב תקין?? או לפחות למצב שלפני התקנת ה - FRIMEWARE? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by stingeR-,

*ציטוט(אילתור)*קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר ,…

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by 34N1A1N79,

אשמח להמלצה לקורא כרטיסים חיצוני מהיר ואיכותי , יש לי בעיקר את הכרטיסים של סאנדיסק(חדשים, אודה לעזרה דחופה לדוגמא כרטיס שיש לי SanDisk Extreme PRO 64GB up to 95MB/s UHS-I/U3 SDXC Flash Memory Card - SDSDXPA-064G-X46

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Holy,

אני רוצה להזמין מדיות מלירה ויש לי כמה שאלות עד היום צרבתי על DVD+RW של Verbatim X4 ודי נמאס לי מהמהירות הזאת, איך ה-Ritek DVD-RW X8 שיש בלירה? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=837&cat=20 איך ה-Verbatim DVD+R X16 שיש בלירה בהשוואה לאלה שבאופיס דיפו? האם הם גם MCC004? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=235&cat=32

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by nec_000,

שלומדים ממנה לא מעט בתחום, בכלל זה גם על "ההבדלים הביצועיים" הזניחים והבלתי מורגשים בשימוש יום יומי, בין כוננים שבאותו סגמנט. מומלץ לצפות לפני כניסה (לצרכנים חדשים):

11. Started by DL,

חבר שלי קנה מצלמת ווידאו דיגיטלית - JVC GR-D53AG , ואמרו לו שהוא צריך כרטיס Firewire עם שתי יציאות או משהו כזה., תוכנה וכבל. אתם יכולים להמליץ לי איזה כרטיס כדאי לו לקנות? יש גם הגבלת מחיר אז לא יותר מ 400 שקל נגיד.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  12. היי, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני. סיבות: 1. נגמר לי המקום על הלפטופ 2. לגיבויים ראיתי שכונני SSD נכנסו חזק לאחרונה, ורצית לשאול אם הם מומלצים. ניידות זה פקטור חשוב, אבל לא מכריע. אם תגידו שזה לא שווה את הניידות אני אוותר. אני לא צריך נפחים גדולים, סביבות 100 גיגה יספיקו. מה שהפחיד אותי זה ששמעתי שיש להם אורך חיים יותר קצר (כמות כתיבות מוגבלת) ואז אני אפחד לגבות על זה דברים. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כמובן USB 2.0 ועדיף כתוספת את ה FIRE WIRE , שיתמוך ב SATA ( ואם יש גם עם IDE אז סבבה ) אני כרגע בארה"ב אז אני קונה מכאן . יש לי העדפה לקנות דרך AMAZON.COM תודה .

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by amir77a,

אני מעוניין לרכוש מדיות DVD, בכדי לצרוב מס' סרטים יקרים לי מאד (טיולים, חתונה וכיו"ב). חשוב לי לרכוש מדיה איכותית. הבנתי מהדיונים כאן שמדיות של Ritek הם מצוינות. האם זה תמיד נכון? האם המדיות כאן http://www.mysystems.co.il/default.asp?catid={84513833-AE79-4189-A88D-279B98AB9303}&details_type=1&itemid={647C573D-685E-4AFB-9BDB-14A582ED3FD9} הן טובות? תודה על עצותיכם.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  15. אני רוצה עצות איך שלא יאבדו וגם המלצה ל-DOK חדש וזול עד 16G. מהארץ ולא מחו"ל כי אני זקוק לו

16. סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע לענות: רוב הצורבים החדשים היום צורבים CD רגיל במהירות של x52 לפחות ועולים 150-200 שקל - זאת אומרת שהטכנולוגיה לכך קיימת ואפילו לא יקרה. אז למה צורבי DVD שאמורים להיות אפילו יותר חדשניים מגיעים במקרה הטוב למהירות x40 בצריבת CD רגיל (ויש הרבה שמגיעים רק ל 16 או 32) ? מה מונע מהם להגיע גם ל x52 ? אני שוקל להחליף את הצורב שלי בצורב DVD אבל אז ברור לי שאני מוותר על קצת מהירות בצריבת CD, ואני יודע שעדיין רוב הצריבות שלי יהיו CD ורק מעט DVD.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. באליאקספרס מוכרים עכשיו כונני nvme במחיר רצפה עם ביקורות סבבה רציתי לשאול מה דעתכם לגבי אמינות וכדומה תודה מראש קישור

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לא פעם ולא פעמיים נתקלתי במשהו מוזר אני מעביר קבצים ל DOK כל שהוא(USB2) והם עוברים מהר (50-90MBPS) אבל רק לכמה שניות,ולאחר מכן המהירות פשוט צונחת ל10-7MBPS בעיה מוכרת? ועוד בעיה שיש לי זה כשהעברה מגיע לחמש שניות אחרונות היא פשוט לא זזה....וזה לא מעביר את הקובץ בשלמותו... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ashand,

הרדיסק של היטאצ'י 147GB כאמור 15000 RPM ,איך הדיסקים האלו מבחינת ביצועים? האם שווה לשים עליו מערכת הפעלה? ואם כן...איך אני מעביר מערכת הפעלה קיימת כבר על HD SATA להרדיסק הזה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם ראשית אני אומר שקראתי הסטיקי בנוגע להמלצות צורב די וי די אבל זה רק בילבל אותי..... עד עכשיו אמרו לי ש nec טובים מ lg... אני מתלבט בין lg-צורב gsa-h10 a לבין nec צורב DVD ND3550 או nec-ad-5170 אני מדבר על תקציב עד 200 שח.......מה הכי טוב מבין השלושה? ויש לי על כולם אחריות שנתיים... אז זה לא ככ משנה כיום מה לקנות לא? כי במילא אתה מקבל שנתיים אחריות? ו 200 שח לשנתיים בהחלט שווה.... מה שחשוב לי שהצורב ימשיך לצרוב.... כי אני צורב המוןןןןן כל מה שזז אני צורב ושייקרא דיסקים לאורך זמן בצורה מהירה..... תודה על העזרה בבחירה

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  21. ההארד דיסק נקנה לפני כ- 5 חודשים והחל לגרום לבעיות. לאחר מספר בדיקות התברר שהוא תקול . גם ווינדוס 7 מדווח שההארד דיסק עומד ליפול. התקשרתי לחנות ואמרו שניתן להחליף לסמסונג או היטאצי . 500 מגה , 7200 , 16 מגה זכרון פנימי. מה אתה אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idoleff,

שלום, ברשותי מחשב בעל כונן HDD של 80GB, עם חיבור SATA. (דגם מלא במפרט) עקב מצוקת מקום חשבתי לקנות HDD נוסף, של 320GB בשביל ההורדות. לאחר שאופציית הדיסק החיצוני ירדה מהפרק בשל העלויות, חשבתי לקנות את WD3200KS, אז כמה שאלות לגביו: דבר ראשון, מישהו התנסה בו ויכול להגיד איך הוא מבחינת ביצועים ושקט? דבר שני, נניח שאני מחבר אותו ככונן SLAVE על מנת שרק תוכנות מותקנות יהיו על הכונן MASTER וכל ההורדות ישבו על הSLAVE, יש איזשהי בעיה עם הפרמוט? אני פשוט זוכר דיבורים על התקנה של דרייבר מיוחד כל פעם שמפרמטים כונן SATA2. תודה, עידו

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by forumate,

אני מחפש SSD NVME בנפח 500GB, ולא חייב שיהיה הכי מהיר, כי המחשב שלי תומך ב-gen3 x2 ולא gen3 x4 - למרות שהיום כל הכוננים שיוצאים תומכי x4 אז כנראה זה לא משנה. כרגע מבחינת מחיר ואמינות אני מתלבט בין 2 הדיסקים שבכותרת (יש לי שני SATA SSD של SAMSUNG והם בסדר עד עכשיו) מה דעתכם? איזה מהשניים כדאי? או שיש לכם הצעה יותר טובה מבחינת מחיר ואמינות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Neus,

אהלן חברים. אני מצלם באופן חובב, ולפיכך יש לי לא מעט אינפורמציה לאחסן, לכן חשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני. חשבתי לקנות דיסק שכזה מEBAY, מסין, משם יש משלוח חינמי וישנו הפרש של עשרות שקלים בין המחירים שם לבין המחירים בארץ. השאלה היא, האם כדאי להזמין מוצר מאין זה מסין, או שעדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ולקנות בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.