עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כונני SSD מבית חברת Western Digital במחיר הנמוך ביותר עד כה וגם כרטיס GeForce GTX 1080 במחיר כולל של פחות מ-2,000 שקלים הם משהו שעשוי לעניין אתכם? הפרטים בפנים לכתבה

2. Started by edoa2,

מישהו יכול להפנות אותי לאתר שמתמחר (או מוכר) חומרה לניידים? וביתר פירוט: אני צריך מחיר של הארד-דיסק של נייד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by gtx980sli,

אני לא בטוח שזה המקום המתאים אבל זה לא שאלה מסובכת יש לי חשבון דרופבוקס, הורדתי את התוכנה למחשב ושמתי בה תיקיות עם תמונות, שזה גמר להעלות זה עשה עליהם סימן ירוק (V) והנחתי שאני יכול למחוק את התיקיות אבל ברגע שאני מוחק את התיקיה זה מוחק את כול המידע מהחשבון באתר זה אומר שאני צריך לשמור את הקבצים פעמיים במחשב. גם בתקיה המקורית וגם בתקייה של דרופבוקס ניסיתי לבדוק באתר אבל לא מצאתי הסבר. משהו יכול להנחות אותי איך הקבצים יהיו רק באתר שלהם ולא בתקייה של דרופבוקס?

4. ברוכים הבאים לפורום אמצעי אחסון! כונן התקליטורים החדש נשמע כמו מטוס סילון ואינכם יודעים אם זוהי התנהגות רגילה שלו? צורב שאמור לשכתב ב-24x עושה זאת רק ב-4x? בכוונתכם לרכוש כונן-קשיח חדש ואין לכם כ"כ מושג לגבי משמעותם של כל ההדפסים של המספרים והאותיות הללו? אל דאגה, הגעתם למקום הנכון. זהו הפורום המתאים בשבילכם. חברי הפורום יעשו את המיטב שיוכלו ועד כמה שיעלה בדעתם בכדי לעזור לכם לקבל תשובות לשאלות, פתרונות לבעיות וכך הלאה. רק פנו אליהם בנימוס ובנחמדות, ואין סיבה שלא יעזרו לכם. אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום, הבינו וישמו אותם, על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה ולמען שיהיה לכולם נעים יותר לגלוש בפורום. כותרות 1. אין להדגיש את דחיפות העניין בכות…

• 0 תגובות
    • 35.7k צפיות
  5. זה רק נראה כמו כרטיס מסך צר במיוחד כלפי חוץ - בפנים יש מערך של כונני NVMe מודרניים שמאפשרים לנפץ את המגבלות הקיימות בחיבורי ה-M.2 הנפוצים לכתבה

6. המחשב -I7 920 - עם 12 גיגה זיכרון אני מתקין XP 64BIT בינתיים - ואני שוקל אם כדאי להוסיף SSD קטן רק לשימוש כPAGEFILE . OCZ VERTEX 32 - הבנתי שזה דגם שיחסית מתמודד טוב עם בלאי. חיפשתי קצת מידע על זה - אין הרבה (או שלא חיפשתי טוב) לגבי סוג כזה של שימוש. יש אנשים שאומרים שעדיף לבטל לגמרי את הPAGEFILE עם יש הרבה זיכרון - וואלה לא ניסיתי דבר כזה מאז הימים ש2גיגה היה סטנדרט - ואז זה לא עבד. מישהו יודע אולי? בעיקרון אין לי בעיה שהדיסק יישחק - תוך שנתיים שלוש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Guy232425,

אני חושב לקנות NEC 3500A, ויש לי כמה שאלות לגביו: יש צורב DVD שהייתם ממליצים לקנות יותר מאשר אותו? שמעתי שהוא לא תומך ב-DVD-RAM, מה זה בכלל? זה מהווה בעיה או שזה לא קריטי? הוא תומך טוב במדיות זולות? מה המדיות הכי זולות שהוא תומך בהן היטב?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. Started by semi-t,

האם הוא בעל אותם התכונות כמו הדגמים של LG, NEC, Philips וכד'?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. Started by Snufkin,

LG דגם GSA_4163B שזה צורב DVD במהירות x16 בטכנולוגיית DUAL-LAYER כדי או לא?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. בהמשך לאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557678.0 מצאתי כונן יד שניה של 80 גיגה ב- 50 שקלים. כרגע, לאדם שאני חושב לתת את הכונן הזה, יש כונן של 80 גיגה(מחשב עתיק, כפי שמוסבר באשכול שקישרתי אליו). העניין הוא שהכונן שמצאתי ביד שניה, הוא 5400 RPM ולא 7200. הכונן הזה אמור להחליף את הכונן הקיים בתור הכונן הראשי, כלומר עליו תותקן מערכת ההפעלה. האם יש הבדל גדול בין 5400 לבין 7200? אני לא יודע אם הכונן שיש לאותו אדם כיום, הוא 7200 או רק 5400... ראוי לציין שהמחשב נועד למשחקים קלים בלבד, כמו סוליטייר וכאלה . זה לא מחשב לגיימר. וכמובן לבדוק אימיילים, מצגות ומסמכים. זה הכל.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות קשיח בגודל 120-160 על מה את ממלצים לי חשוב שהקשיח היה שקט בעל מהירות תגובה מהירה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by sahargt,

נראה לי שהגיע הזמן לקנות קשיח חדש בגלל שנראה לי הקשיח הישן עובד לאט למשל FIFA06 המשחק קופץ מקרטע אני צריך המלצה הקשיח נפח 150-200 שהיה מהיר ושקט

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי, אני מחפש לקנות NAS מה שמאוד חשוב לי מעבר למהירויות כתיבה\קריאה שלפי אתר המוצר הם מעולות זה ביטורנט קליינט. מעבר לאיכסון, אני מחפש פתרון הורדה פשוט ללא תלות במחשב. מכירים? ממליצים? דף המוצר: http://www.buffalotech.com/products/net ... -ls-wvlr1/

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  14. [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]מה המצב חברים?, לא חשבתי שהיום הזה יגיע אבל מתחיל להיגמר לי מקום ב HDD חיצוני של 2TB, בעקבות כך חשבתי לרכוש NAS, קודם כל די נמאס מחשבונות החשמל רק כי אני רוצה להוריד כמה טורנטים, דבר נוסף הוא שנמאס כל פעם שאני צריך משהוא, צריך 2 מחשבים דלוקים רק כדי לגשת לקובץ כלשהוא מהדיסק, יש לי בראוטר USB האמת אבל זה מקרטע משהוא מבחינת מהירות, ומוגבל לגודל הידסק שאני מחבר, NAS ממה שקראתי חוסך גם חשמל וגם יכול לעשות קימת כל דבר שמחשב רגיל יכול, כולל הורדות מטורנט והם לא תופסים הרבה מקום כמו NAS בנוי, אני יודע שאפר עפילו להתקין מארכת *NIX שלמה במקום מה שיש בהם ואז השמיים הם הגבול, מבחינת BAYS חשבתי על לפחות 4 לשימוש עתידי וכננרה שימוש ב HDD של 3TB לפחות ע…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by UserAr,

שלום! בכל פעם שאני בא להעביר קובץ לdok או לכל מקום אחר אני מקבל שגיאה "אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור" אני לא מצליח להוריד גם קבצים מהUtorrent. כל קובץ מפסיק אחרי כמה אחוזים של הורדה, ומציג שגיאה של כתיבת נתונים. בנוסף, המחשב מגיב לאט מתמיד. עוד לא ניסיתי לפרמט, אנסה זאת רק אם לא תהיה ברירה. ההרדיסק בן 7 ונקנה ביחד עם המחשב. לא פירמטתי את המחשב קרוב ל3 שנים. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהההארדיסק הלך לעולמו? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by ido-nava,

יש לי מחשב נייד דיי חדש, Dell Inspiron 13 7348 2-in-1 עם מעבד i5 5200u, 8gb ram וכונן ssd (Samsung 250Gb EVO850). כאשר המחשב עולה נקי מריסט, המחשב מהיר מאוד וכאשר אני מבצע בדיקת ביצועים ב samsung magician אני מקבל: Sequential Read - 543(Up to 540)Sequential Write - 513(Up to 520)Random Read (IOPS) - 74,103 (Up TO 97,000)Random Write (IOPS) - 51,660 (Up to 66,000) לאחר עבודה ממושכת במחשב, המחשב מתחיל להיות איטי מאוד, כאשר אין אף תוכנה שפועלת, אפילו שאחוז השימוש במעבד/SSD עומד על כ0%. כדי לקבל את בעיית האיטיות במהרה, אני פותח הרבה כרטיסיות בכרום והמחשב ישר נהיה איטי. הבעיה היא, כאשר אני יוצא מהכרום (ובודק שהוא לא פועל במנהל המשימות), המחשב ממ…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by devek,

שלום חברים. עשיתי מעשה. היה לי WIN 7 עם אהרד דיסק של מערכת 500GB ועוד אהרד דיסק נוסף של 2TB . פירמטתי את ה500GB ובהתקנה מחדש של WIN7 פיצלתי את הארד דיסק ככה שיהיו שלוש מחיצות של 25GB ועוד אחת גדולה להתקנות של 392GB , המערכת הותקנה והכל בסדר אבל פתאום ההארד דיסק של ה2TB נעלם! . בבדיקה בDISK MANGMENT אני רואה שהוא נמצא שם אבל אני חושש לעשות פעולה כלשהי בשביל שלא ימחק מידע (אין סיבה שימחק נכון ): ) אשמח לעזרתם איך אני מחזיר את המחיצה הזו עם כל המידע שלה למחשב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, לפני כחצי שנה קניתי את הכונן Transcend StoreJet 25H3 מ KSP. הוא פתאום הפסיק לעבוד והורדתי ממנו את הגומי (בולם זעזועים) כדי לראות אם יש עוד פרטים עליו בפנים, ראיתי שיש 2 מדבקות (אחריות או שאני טועה?) דהויות וקרועות. כאילו פתחו את הכונן לפניי. עקצו אותי? מה כדאי לעשות?

19. נראה כי Seagate איננה לומדת את הלקח - זוכרים את זה ? עכשיו יש המון משתמשים המדווחים על מגוון בעיות עם הדיסקים החדשים של Seagate מסדרת Momentus XT הכוללת את הדיסקים המשולבים עם זכרון SSD. שוב Seagate "מיהרה" להוציא עדכון קשוחה שאינו מתקן את הבעיה (וגורם לעוד יותר בעיה למשתמשים בעלי מחשב נייד), וכרגיל דממת אלחוט מצידם. ככה נראה SMART של דיסק מסוג זה, בן פחות משבוע - פרטי הבעיות של ה- Seagate XT לפי המשתמשים - - הדיסק משמיע ביפים טורדניים. - הדיסק רועש מאוד בפעולות של Spin up/down. - הדיסק רוטט באופן מוגזם. - הדיסק עושה הרבה פעמים Spin up/down באופן רנדומלי וגורם למערכת לקפוא, לעיתים ל- BSOD, שחייבים לעשות Reset בעקבות זה. - אחרי ה- Reset ה- Bios אינו מזהה את הד…

• 18 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. מה המצב חבר'ה ? טוב, קודם כל זה התחיל ביומיים-שלושה האחרונים שכשאני מפעיל את המחשב אני שומע שתי טיקים חלשים ואחריהם אין רעש בכלל בהמשך השימוש במחשב (חייב לציין שזה באמת ממש חלש) ולהערכתי ומנסיוני זה מאחד הדיסקים הקשיחים שלי .. בזמן האחרון, ה - OC שעשיתי למעבד לפני קרוב לשנה כבר התחיל לעשות בעיות ביציבות וכשהייתי מפעיל את המחשב הוא פשוט היה נתקע והייתי צריך להפעיל אותו מחדש ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ואז לשנות את ההגדרות של ה - OC ואז או שהצלחתי לייצב את ה - OC או שזה שוב קרה ושוב חלילה .. לבסוף, אי אפשר לייצב כבר את ה - OC ליותר מדי זמן ומדי כמה זמן (לפעמים כמה שעות, לפעמים כמה ימים ואפילו כמה שבועות) אני עושה זאת כל פעם מחדש .. אני מבין שהמעבד גם בדרך לטוטל לוס…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Yaniv,

אז ככה, אתמול ניסיתי להעביר פרק של סדרה בגודל 3GB לדיסק און קי, חיכיתי למעלה מ30 דקות (בכל זאת DOK USB2), ברגע שהגיע ל70-80% קפץ הודעה שאומרת שאותו פרק לא נמצא (מהתיקיית מקור), בדקתי ואכן הוא שם. ניסיתי שוב להעביר מחדש ושוב לקראת הסוף עשה אותה בעיה. עריכה: אחי טוען כי הוא שיחק במחשב ביום חמישי והייתה נפילת חשמל בבית, מאז יש את ההודעות הקופצות האלה. יש לציין שמותקן אצלי במחשב HDD Regenerator ובמהלך העברה שמתי לב שקופצת הודעה כזאת: בהמשך השימוש שלי במחשב אני רואה שממשיכות לקפוץ הודעות כאלה, הורדתי את התוכנה Hard Disk Sentinel ובנתיים היא ממשיכה לפעול: שאני מנסה להעביר ממחיצה D למחיצה C את אותו פרק בגודל 3GB המהירות נעה בסביבות ה17-30MB ולא יותר מזה, אותו דבר אם אנ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by A.S computers,

יש לי הרדיסק30 גיגה ואני צריך לשחזר דחוף את מה שיש בו מה עושים??

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by Cyanide,

אני משתמש בכונן האופטי שלי לעתים נדירות רק בהתקנת משחקים ומערכת הפעלה. לאחרונה החלטתי להתקין מחדש windows 7 על המחשב שלי. קודם כל במהלך רוב ההתקנה הכונן הרעיש מאד ובנוסף לכך ההתקנה היתה איטית מאד. ניסיתי להתקין בעזרת אותו הדיסק במחשב אחר והתהליך היה הרבה יותר מהיר ושקט. החלק שהיה איטי במיוחד היה הזמן שבו מחכים למסך שמופיעים בו המילים "install now" למי שמכיר את התהליך של ההתקנה... יש איך לפתור את הבעיה או שאני צריך לקנות כונן חדש? הדגם הוא: SAMSUNG SH-S223F

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  24. קניתי קינגסטון מדגם DT101 G2 שמתי עליו סרטים אבל ה LCD לא מזהה את הדיסק מתברר ש DOK מפורמט ב exFAT הבעיה שאני לא מצליח לפרמט ל NTFS מה עושים במקרה זה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. קניתי מאביי : https://www.ebay.com/itm/SanDisk-Wireless-USB-Flash-Drive-Smart-WIFI-Connect-Media-SDWS1-32GB-64GB/113920593102?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=414201767258&_trksid=p2057872.m2749.l2649 אני מבין שמסוכן לחבר למחשב התקן נייד שאין לי מושג מה מקורו . בהתכתבות עם אחד המשתמשים בעבר בעניין : הוצע לי לבטל AUTORUN ולבצע פרמוט לכונן - וכל עוד אינני לוחץ על אחד הקבצים (במידה ויש) בכונן , הכל בסדר. ההתכבות הייתה לפני כמה שנים אולי דברים השתנו . מה אתם מציעים לי לעשות ? תודה רבה . 

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים