עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היצרנית הטאיוואנית הופכת לאחת מהראשונות בשוק אשר מציעה נפח אחסון גדול במיוחד בהתבסס על ממשק החיבור העדכני אין ספק שתקן ה-M.2 הוא העתיד של עולם האחסון מבוסס שבבי ההבזק, עם תמיכה ישירה בממשק ה-PCI-Express לקבלת מהירויות וביצועים גבוהים במיוחד, תאימות לתקן ה-NVMe וגם מימדים קומפקטיים במיוחד למוצרים המתבססים עליו, שהופכים אותם למתאימים בהחלט הן למחשבים נייחים והן לניידים וטאבלטים כמעט מכל סוג. כעת, נראה שגם אחד מהחסרונות המשמעותיים ביותר שעוד נותרו לכונני ה-M.2, שהוא מגבלת נפח מירבי לעומת כונני ה-2.5 אינץ' הוותיקים אשר קשורה ישירות לגודל המינימלי שלהם, מתחילה להצטמצם – תודות ליצרנית Transcend ולקו כונני ה-MTS800 שלה. ב-Transcend השיקו עתה דגם חדש של כונן …

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  2. הזה או מזרימדיה? אשמח בהפנייה למדריך. תודה

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות הרד דיסק חדש ולא יודע מה הכי כדאי לקנות היום יש לי כרגע שני הרדיסקים אחד 500GB של WD מלפני שנתיים שלוש ואחד חדש יותר מלפני שנה של 1000GB : Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 1 TB הWD יחסית איטי ורועש והסמסונג משמעותית מהיר ושקט ממנו. המחשב משמש הרבה למשחקים כבדים ולסרטי בלו-ריי (הורדות רבות מהאינטרנט של סרטים ברמה גבוהה זה הסיבה שתמיד חסר לי מקום) ולכן ביצועים ומהירות חשובים לי הבנתי שיש היום הרד דיסקים של 64MB , האם זה אלמנט רב משמעות לביצועים? התקציב לא מאד ברור, עדיף עד 500 שקל אבל אם צריך להוסיף בשביל קנייה סופר משתלמת אז אפשר לעלות הוא חייב להיות לפחות 1TB אבל אני פתוח להצעות מה כדאי לקנות? האם יש בעייתיות עם זה שיהיו לי כבר 3 הרד דיסקים (ספק כוח לא בעיה…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by orgabay87,

אני יודע שהרבה מחברי הפורום קנו את הM4 ומרוצים ממנו. אני רוצה לדעת בצורה אובייקטיבית מי משניהם טוב יותר ובעל ביצועים גבוהים יותר. לפי Tom's Hardware הvertex3 מדורג 3 בטבלת הביצועים. http://www.tomshardware.com/reviews/buy-ssd-recommendation,3255-6.html תודה

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by rotman,

שלום רב , איזה הכי כדאי מבין הבאים ומה ההבדלים בינהם? :s05: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DVD&orderby=price&DB47237=55256 זוהי רשימה מאתר זאפ ממוינת לפי מחיר ומסוננת לפי מהירות קריאה X16 . עד למחיר של 120 כולל משלוח איזה הכי כדאי להזמין? תודה רבה על העזרה חברים עריכה : דרך אגב , גם המלצה על חנות ספציפית יכולה לעזור

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  6. משהו מוזר.. דיסק SATA חדש ומפורמט, הדיסק היחיד המותקן במחשב, מנסה להתקין עליו WIN XP, הפעלתי את ההתקנה מה CD, היא העתיקה את כל הקבצים שצריך לדיסק הקשיח, יצאה ההודעה הרגילה של להוציא דיסק עם נמצא בכונן, ולעשות ריסטרט למחשב, כדי שההתקנה תמשיך. אך הבעיה היא שההתקנה לא ממשיכה. עליתי עם דיסקט, ראיתי שהועתקו קבצים ותיקיות לדיסק הקשיח, אבל לא עולה. הדיסק הקשיח מוגדר ראשון ב BOOT, לא עוזר. החלפתי את ה SATA ברגיל (חדש ומפורמט), עובד בונבוניירה. היתכן של SATA יש יד ורגל בנושא ?

7. Started by Vatos-Locos,

דיסק לכתיבה רב פעמית לא משנה הגודל אחסון כתיבה הכי מהירה שאפשר, גם מחיקה מחיר? מקום לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  8. יעני משהו באיכות סבבה.. ואיך זה עובד הדיו וזה..

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by felixil,

היי עקב צורך להתגבר על גודל דיסקים הקטנים המוצעים בשוק הSSD האם ניתן לקשר 2 דיסקים SSD (מאותו סוג כמובן) בRAID -0 ? תודה והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  10. צילמתי בפלאפון שלי כמה סרטוני וידאו שנמחקו בטעות. הסרטונים היו שמורים על כרטיס זכרון הפלאש שלי. הרצתי את התוכנה File Scavenger (תוכנה מעולה!), והיא מצאה את סרטוני הוידאו ואף שיחזרה אותם (שמרתי אותם בMy Docs). הבעיה היא שהסרטונים לא נפתחים. בכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם (עם הWMP או עם MP Classic) מופיעה לי הודעת שגיאה: Can't open file: Unspecified error איך אפשר להריץ את הסרטונים האלה?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת איזה חברה של צורב רגיל יותר טובה LG 52x32x52 SONY 52x32x52 Samsung 52x32x52? Teac 52x32x52 Lite-on 52x32x52 ASUS 52x32x52 או שזה לא משנה ולקחת את מה שיותר זול תודה מראש

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by itaysk,

יש לי כמה שאלות: יש את הדיסקים האלה של 800,900MB זה עובד באמת? צריך משהו מיוחד? מה זה הדיסק השחור הזה שמתלהבים ממנו? ויש לי עוד שאלה...ניסיתי לצרוב 643 מגה על RW של 650 ונרו אמר שאין לו מספיק מקום בשביל FNALINZE או משהו כזה...מה זה אומר? יש לי צורב SONY 48*24*48 WINXP

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  13. הבקר החדש של היצרנית האמריקאית מתיימר להביא את זכרונות ה-NVMe אל המיינסטרים - יחד עם הביצועים המשודרגים מהם כולנו נוכל להנות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%a7%d7%a8-ssd-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%91/

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by liloli,

אהלן אנשים. יש לי כונן חיצוני של WD 1T עם חיבורי ESATA .זה הדגם: WDH1CS10000 וWestern Digital לוח אם GIGABYTE X58 UD5 כאשר עם הלוח קיבלתי חיבורי ESATA אשר מתחברים לכניסות SATA/RAID אשר על הלוח ( ממש כמו כונן פנימי רגיל). כמובן חיברתי את הכונן ללוח ב-ESATA הדלקתי את המחשב, והוא זיהה אותו ככונן רגיל לכל דבר במחשב. ןגם כן הווינדוס. במשך יומיים כבר אני שם לב שלאחר לילה שלם ויום עבודה שהמחשב נח אני חוזר ורואה שווינדוס איבד את הקשר עם הכונן למרות שהוא עדיין דולק. ווידאתי זאת גם תוכנת EVERST ע"מ להיות משוכנע שהוא לא מזהה יותר את הכונן עד להדלקה הבאה של הכונן והמחשב. ורק לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המכונן החיצוני והמחשב הווינדוס מזהה אותו . מדוע זה? למה המחשב מאבד את הקשר עם הכ…

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  15. אז ככה יש לי שלושה הארדיסקים במחשב שלושתם מחוברים בsata 2 .שלושתם של ווסטון דיגיטל. אחד של 160 גיגה אחד של 500 ואחד של 320 גיגה. ההארד דיסק של ה- 320 גגיגה הוא הראשי ועליו מותקן הווינדוס. מאז שקניתי את המחשב שזה לפני שנתיים בערך, החלפתי את ההארד דיסק הזה בערך 4 פעמים ע"י האחריות וכל פעם מחדש הוא מתקלקל שוב. אז אחרי הפעם השלישית חשבתי שזה לא הגיוני שכל הזמן ההראד דיסק החדש וזה שמותקן עליו ווינדוס מתקלקל ואילו ה- 2 האחרים שבמחשב עובדים טוב. יתכן אולי שזה החיבור שלו ללוח אם ? או הקבל עצמו של ה sata? שגורם שלתקלות.. אז בכל זאת, החלפתי קבל והחלפתי כניסה בלוח אם שאליו חיברתי את ההארד דיסק וחשבתי שנפתרה הבעיה. אך לא, כעבור חודשיים בערך עד היום גם הוא נהרס ושווק חיים. עכשיו אני מ…

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  16. אני לא מצליח למצוא את זה... תודה, אלי

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by Or ei,

הדיסקים האלה נראים די נחמדים וגם רשום עליהם לא מעט כמה שהם טובים אבל למישהו יש ניסיון איתם אם הם באמת טובים ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1562

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  18. Started by stingeR-,

אני משתמש כרגע בקושחה גירסא 1.W5 וראיתי שיצא 6-7-8.. אבל מכיוון שאני לא מבין את הסינית שמדברים בcdfreaks פניתי אליכם שתמליצו לי על הקושחה הכי טובה לצורב הנ"ל מLD...

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by elior021,

היי יש לי מחשב עם הרדיסק IDE ואני רוצה לקנות עוד הרדיסק SATA יש חיבור של SATA בלוח השאלה אם זה אפשרי ששניהם יעבדו ביחד או שתיהיה בעיה???

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by M-a-T-a-N,

קניתי לי לא מזמן דיסק קשיח WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4812 עכשיו זה המחשב שלי AMD Athlon XP, 1243 MHz NVIDIA GeForce FX 5700 256 MB זיכרון 256 Creative SB Live! Player 1024 Sound Card F: - 250GB - E: - 80GB - C: - 40GB המחשב הזה עם חיבורי IDE ועליו מורכבים 3 דיסקים דיסקים קשיחים F: - 250GB - E: - 80GB - C: - 40GB וצורב די וי די אחד עכשיו אני יודע שאפשר לחבר רק 4 רכיבים אז ככה אני מוכן לוותר על הצורב די וי די לא נחוץ לי כל כך איך אני מחבר את הארד דיסק הזה WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII ??? הסתבכתי עם זה יותר מדי זמן ואמרתי רק פה אני יקבל תשובה תודה מראש לעוזרים!!!

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by eyalk,

האם אתם הייתם מוסיפים למפרט של המחשב שלכם את כוננן ה-blue ray או שזה יהיה בזבוז זמן וכסף?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by Mr.positive,

שלום מצאתי בין הדברים הישנים של אחי דיסק קשיח חדש של Fujitsu דגם - MAP3147NP 146-GB U320 SCSI NHP 10K רציתי לדעת איך הביצועים שלו היום האם כדי לי להשתמש בו כי בכל זאת הוא עובד במהירות 10K? קישור לפרטים שלו - http://harddrivesdirect.com/product_info.php?products_id=456488

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by stookza,

שלום, צריך עזרה בקשר להוצאת מידע. צרבתי קבצי וורד בטעות בדיסק של דיגיטל אודיו ועכשיו המידע מוראה לי כקובץ אודיו ולא כקבצי וורד. האם יש איזשהיא דרך לפרק את המידע מהקובץ אודיו לקבצי וורד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  24. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש את אחת משתי תוכנות האיחוי המומלצות בסטיקי של הפורום. יחד עם זאת מאוד חשוב לי שהתוכנה תדע לתמוך גם באיחוי של דיסקים חיצוניים. כשנכנסתי לאתר של perfectdisk רשום כך: Why doesn’t PerfectDisk 10 display my USB/firewire/External drives ? By default, PerfectDisk 10 does not display drives connected by a USB/Firewire/external connection. Even though these devices represent themselves as a fixed hard drive, they may not support defragmentation. Prior to defragmenting these devices, you'll need to check with the USB/Firewire/external device manufacturer and verify that defragmentation is supported on these devices. If your USB/Firewire/external drive does…

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by lior_lev,

יש ברשותי כונן חיצוני WD 1 טרה, כשנגשתי לעשות לו אתחול הוא נתן לי אפשרות לעשות אתחול רק ל 32 גיגה ולא לכל הנפח המלא של 1 טרה מה הסיבה ואיך מסדרים זאת

• 2 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.