אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש לי מספר דיסקים קשיחים ישנים, לא SATA (אני מניח IDE רגיל, עם חיבור אפור רחב לנתונים, וחיבור לבן לחשמל), האם יש מתאם כלשהו, שיאפשר לי לחבר אותם למחשב חדש, דרך חיבור USB/Firewire ? לא אכפת לי שהחיבור יהיה איטי, אני צריך מתאם כזה, כדי לחבר את הדיסק הקשיח הישן, למחשב החדש מידי פעם, בצורה חיצונית (USB למשל), ע"מ למשוך מהדיסק הקשיח חומר / לגבות עליו משהו וכו'. האם קיים / אפשרי ? תודה !
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? GIGABYTE GA-MA78GM-S2H 2. אני רוכש מחשב חדש מבוסס על לוח האם הזה, אבל יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט שאני ארכוש. האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי הרדיסק SATA אני רוצה להוסיף עוד אחד. העם אחד ההרדיסקים צריך להיות MASTER...? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי צורב של ימאהה ישן ויש לי תבקר שלו ה SCSI אפשר לעשות משו מועיל עם הבקר הזה?! ולמה השימוש שלו?! במה הוא עוזר יכול לעוזר וכו' ולמה היה צריך אותו פעם אני צורב שקניתי תצורב הזה עלה לי 2000 שקל חח
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי, קיבלתי 2 כוננים 500GB של WD, כאשר אני מגדיר אותם לעבוד ברייד 0 ווינדוס לא עולה (נתקע במהלך BOOT) ואני מקבל מסך כחול. נתוני מערכת: Win XP SP3 שמותקן ועובד בצורה תקינה על Raptor 74GB לוח Asus Rampage Formula Q9450 4GB זכרון מה אני עושה לא נכון? ???
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
נגיד ואני אקנה DOK של 16 ג'יגה, האם יהיה אפשרי להעלות אליו קובץ אחד בגודל של 14 ג'יגה (לדוגמא) ? או שבגלל פירמוט של FAT או משהו אחר זה לא יהיה אפשרי... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מדבר על ה-WD5000AAKS יהיה אפשר להוסיף אותו למפרט שבצד או שהספק לא יחזיק ?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב כרגע דיסק קשיח 250GB מחובר ב SATA ויש לי עוד דיסק קשיח 80 GB של SATA שסתם שוכב בארון אצלי והוא לא ישן ועובד מצויין עכשיו השאלה שלי היא כזהות יש איזשהו שימוש מעניין שאני יכול לעשות איתו למשל שיעבוד משהו יותר מהר או גיבוי מידע או משהו כזה ואם יש משהו אנ ישמח אם תעזרו לי או תיתנו לי לינק לאיזה מאמר לקרוא. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לעזור לי הצורב שלי לא מוכן לזהות שום סוג של דיסק ריק לצריבה אבל דיסקים צרובים מלאים הוא מקבל מה יכולה להיות הבעיה שלו???? תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
^ אני רוצה להוסיף מחיצה כדי לגבות כמה דברים. מהי הדרך הכי בטוחה לעשות זאת? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בפני קניית מחשב חדש והבנאדם שאני קונה ממנו את המחשב הציע לי להשתמש במערך Raid וציין שמאחר והמחשב אצלי דולק יומם ולילה אז הוא מציע להשתמש בהארדיסקים מיוחדים של WD שעובדים בתצורה של 24/7, כוננים שיועדו לעבוד כביכול נון-סטופ ומשתמשים בהם לרוב לשרתים. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו פה מידע על זה? האם זה יעיל וכדאי? וכמה זה אמור לעלות? כי המחיר שהוא העריך אותם היה קצת גבוה (בערך בתרגום מדולארים 800 ש"ח לכל כונן של חצי טרה). בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. 1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי. האם יש הבדל בין חיבור SATA ל- SATA2 2. יש לי לוח אם P5s800-VM. האם אפשר לחבר אליו דיסק קשיח עם SATA2 3.האם עדיף דיסק קשיח עם חיבור USB2? 4.מתלבט בין הדגמים הבאים: א. Western Digital WD5000KS ב.כונן קשיח ST3500320AS Seagate
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
קניתי דיסק מחיק של Teac ואני לא מצליח לצרוב עליו. בAlcohol120 רשום לי Unformatted disc. כשאני מנסה לפרמט אותו עם האלכוהול הוא מציג שגיאה אחרי כמה שניות ומוציא את הדיסק. אותו דבר עם נרו. למישהו יש מושג מה אני עושה כדי לפרמט את הדיסק? תודה
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב עם מעבד Dual Core 2 ו 2 ג'יגה זכרון לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס), יש לי כונן DVD וגם צורב DVD מהמחשב הישן (לפני כ 4 שנים). האם אני יכול להרכיב אותם במחשב החדש, או שעלולה להיות בעיה כלשהי ? (אולי החיבורים השתנו או משהו כזה..) תודה !
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לחבר כונן 2.5' '(IDE) ל-PC, לא דרך USB אלא דרך הלוח אם (כמו כמחברים 3.5 IDE רגיל) ?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח ויש לי כמה שאלות: המטרה בגדול זה עבור מוזיקה וסרטים במחשב, יש לי דיסק קשיח של WD של 80 G , ואוטוטו נגמר לי המקום... 1. מה עדיף דיסק קשיח חיצוני או פנימי? 2. ראיתי שיש שוני לזיכרון המטמון בדיסקים הקשיחים פנימיים ראיתי של 8M ושל 16 M מה עדיף, או שאין ממש הבדל גדול. 3. כמה RPM ? יש לציין שיש לי מחשב פנטיום 4 2.4 GHZ , בן 3 שנים. ראיתי שהרוב הגדול בסביבות 7200 4. בגדול אני מכירה את WD והייתי מעדיפה של החברה הנ"ל , יש משהו עדיף? 5. נניח שאחליט על דיסק חיצוני , על מה חשוב לשים לב? 6. ראיתי את הדגם הבא: WESTERN DIGITAL WDH1U3200 MY BOOK ESSENTIAL EDITION 320GB הוא עולה בערך 350 ש"ח האם שווה? דיסק קשיח פנימי בסדר גודל של 250 G, עם זיכרון מטמון …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי אתמול 2 דיסקים של SEAGATE 32 מגה באפר וניסיתי לעשות איתם רייד... על הויסטה שלי הצלחתי כי בהתקנה זה אומר לי להכניס סידי רום שיש שם את הדריבר ל RAID.... אבל על XP ( אני מעדיף XP ) זה רוצה שאני הכניס דיסקט... ואין לי כונן דיסקטים במחשב החדש.. זה ממש פרימיטיבי... יש איזה דרך בכל זאת לעשות RAID אצלי על XP? תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום, בלפטופ שלי יש צורב, אבל לא רשום עליו DL. יש דרך לבדוק האם הוא תומך ב- DL, לפני שאני קונה דיסקים ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ככל הנראה הלך לי ההארדיסק (20GB, מיותר לציין כמה שהוא ישן) והופתעתי לראות את המחירים המגוחכים של ההארדיסקים כיום. אין לי צורך ב500GB ואני מאמין שגם חצי מזה אני לא אנצל. מצד שני, ההבדלים כל כך קטנים ואני מאמין שזהו הארדיסק לטווח ארוך מאוד. נכון לעכשיו המחשב שלי: 2.8C 2x256mb pc3200 9800p abit ai7 אני מתכנן בשנה הקרוב לקנות מחשב. אני עדיין לא יודע אם אני אלך על מחשב משרדי (או צרכי סרטים-מוזיקה) או על מחשב MID-END או מעט יותר מזה. (העניין הוא מאז הגיוס לא יצא לי לגעת במשחקי מחשב, ואני לא יודע באמת איך השחרור ישפיע על כך בעוד 3 חודשים) בכל מקרה ההארדיסק ישמש את המחשב הבא שלי כמובן, כך שרצוי שיתאים מבחינת טכנולוגית (תמיכה באפשרויות מתקדמות יחסית) בכל מקרה לא מתכנן על מפלצת ביצ…
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האם חשוב לקחת כונן קשיח שיהיה רק לקבצי מערכת, ווינדוס וכו'? אם כן איזה כונן מומלץ לצורך הזה?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רוצה לרכוש עוד שתי צרובים בשביל למנוע עומס(צורב הרבה) ושוקל האם כדאי אותו דגם כמו שיש לי עכשיו יש לי DVR-212DBK 18X בממשק SATA של פיונר. השאלה אם אני אביא עוד שני צורבים, לא יהיה יותר מדי עומס על המחשב והלוח אם עצמו?(ASUS P4P800) כי כבר עכשיו הוא די מקרטע, מחוברים ארבעה הארדיסקים פנימיים(שלושה מתוכם IDE ואחד SATA) ועוד שתי הארדיסקים חיצוניים 500 ג'יגה בUSB. מה שנשאר לי זה עוד שתי חיבורי SATA לעת עתה. מה ששקלתי לעשות בשביל למנוע עומס על הבקרים עצמם, להביא בקר PCI בנפרד של USB, שאפשר לחבר אליו עוד 2-3 והוא יהיה בנפרד(שלשם אני אחבר את שתי הכוננים החיצוניים בנפרד ולא שכל פעם הם יפילו לי את המודם[שגם מחובר בUSB] מתי שהם יצאו ממצב סרק ויתעררו לחיים[כן זה קורה...] ) לא ממז…
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי הארד דיסק חיצוני למחשב בתצורת ESATA כנראה שלא הוצאתי את ההארד דיסק ב"הסרת חומרה בטוחה" ובפעם השנייה שניסיתי לחבר את ההארד דיסק הוא מופיע כדיסק שאיננו מחולק, למרות שהדיסק עבד ויש עליו מידע .... האם ניתן לשחזר רק את המחיצה מבלי לאבד את המידע שעל הדיסק ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
התחדשתי במארז חיצוני של טרמלטייק MAX4 ודיסק קשיח של סיגייט SATA 500 GB. האם צריך להוציא את הג'מפר ב-HDD לפני הפרמוט והעבודה בכלל?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
קניתי מחשב, עם 2 דיסקים קשיחים של 250 גיגה, ממה שהבנתי ידע כמה סוגי RAID 1, 0 ו-4 , נכון? מה ההבדל בניהם? ולי כמשתמש ביתי אינטרנט ומשחקים כבדים, לבצע RAID יתן ביצועים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-