עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tomer87,

התקנתי צורב LG חדש מדגם 4167B. עד כאן הכל טוב.כשאני בודק אם הצורב מפיע במחשב שלי אז הוא לא הופיע..וזה דיי מוזר כי גם הדיוידי שלי פתאום לא הופיע. לעומת זאת, בדקתי את הבעיה הזאת בביוס של המחשב והוא כן זיהה לי את המחשב. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?.. שאלתי את חבר שלי והוא אמר שבגלל שיש אבק אז המחשב לא מצליח לזהות את הצורב במחשב שלי ואת הכונן דיוידי. תעזרו לי בבקשה.

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  2. אני מעונין בצורב שחור כדי להתאים אותו למארז שלי. המודל המועדף עלי הוא NEC ND2510A, אבל אם אתם מכירים צורבי D.L. אחרים (שיש להם Firmware פתוח ל- RPC1) בצבע הנ"ל זה גם בסדר. מי יודע איפה אפשר לקנות את הנ"ל? אני רואה מודעות בחו"ל אבל לא בארץ (ניסיתי את zap).

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by jackok111,

קניתי maxtor basics 1T. הויסטה אמרה שצריך לעשות אתחול. עשיתי אתחול אבל המערכת מזהה לי אותו ככונן של 43.9GB בלבד ולא 1T... מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by 8dsim,

קניתי WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ויש לי שאלה למה יש לו שני חיבורים לספק כוח אחד רגיל ואחד של הS-ATA ? מה לעשות איזה חיבור לחבר לספק את שניהם או רק אחד מהם ? בתודה סתיו.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  5. מישהו שמע על זה? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2009 בשעה 12:21:00תודה. מצאתי ב-tomshardware. משאיר פה לידיעה:http://www.tomshardware.com/reviews/short-stroking-hdd,2157.html

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  6. יש לי צורב nec 3500ag ועד עכשיו צרבתי עליו רק דיסקים cd-r, ועכשיו קניתי גם מדיות DVD, ויש לי כמה שאלות לפני שאני צורב: -שמתי על הצורב FIRMWARE 2.18 שהורדתי מהאתר של NEC. ה-FIRMWARE הזה מאפשר לי לצרוב על המדיות האלה יותר מהר מ-X4? אם לא, האם קושחות אחרות (פרוצות) מאפשרות את זה? ואם כן, האם אני יכול לעדכן אותן בצורב, אחרי שכבר עדכנתי ל-2.18? והקושחה הזו כוללת תמיכה ב-BITSETTING? -יש סרט של חתונה של בת דודה שלי שאני רוצה לשכפל. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? והאם יהיה אפשר לנגן את הסרט בנגן DVD? -ראיתי בחנות גם מדיות של TEAC X8 ב-10 שקל יותר מהריטק, אבל הלכתי על הריטק כי ידעתי שהמדיות האלה טובות. האם ה-TEAC מדיות טובות? -וסתם שאני ידע - מדיות DVD+R אפשר לנגן בנגן DVD?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  7. אוקיי אז קניתי צורב DVD של NEC. מדגם ND-3500 A ואני משתמש בתוכנת NERO 6 אני לא הכי מבין בזה אז הנה לינק למקרה שלא תיארתי את הצורב שלי כמו שצריך: http://www.necsam.com/optical/products/ND3500A/ והבעיה שלי היא כזאת, קניתי דיסקים שכתוב עליהם שאפשר לצרוב עליהם 4.7 ג'יגה. והכנתי תיקיה שהיא בדיוק 4.68 ג'יגה של DATA, אבל בNERO הוא לא נתן לי לצרוב, הוא כתב לי הודעה שאני צריך להכניס דיסק אחר כי בדיסק הזה אין מספיק מקום. אז ניסיתי לצרוב 4.5 ג'יגה, זה גם לא שינה כלום, ורק ב4.3 ג'יגה הוא מוכן לצרוב לי. (שעד לשם מגיע הקו הירוק, אחרי זה זה נהיה צהוב דרך אגב) אני מניח שזה לא בעיה בצורב מן הסתם אלא בהגדרות של התוכנה, אז אם תוכלו לעזור לי בעניין, או פשוט להמליץ לי על תוכנות אחרות שלא עוש…

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by cms,

שלום רב, יש לי כונן USB של 1 ג'יגה, השאלתי אותו לידידה שלי והיא הצליחה להכניס אליו וירוס שלא משנה מה אני עושה אני לא מצליח למחוק אותו וכל פעם שאני מחבר את הכונן למחשב שלי הוא שותל את עצמו. ביצעתי מחיקה דרך CMD ע"י הפקודה FORMAT F: /fs:FAT32 אבל עדיין כאשר אני מחבר את הכונן למחשב עולה לי הוירוס, הניחוש היחיד שלי הוא למחוק את ה MBR ולכתוב אותו מחדש... האם למישהו יש מושג כיצד אני מבצע את זה דרך Windows xp pro sp3?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  9. היי, שלושה דיסקים שלי אחד חיצוני ואחד פנימי שבקו לי חיים יום אחד. שלחתי אותם לטיק-טק ולפיהם לשלושת הדיסקים בעיה באלקטרוניקה ובראשי קריאה. בשביל תיקון הדיסקים הם מבקשים 4800 לדיסק, ו1000 שקל לדיסק במקרה של כישלון לשחזור המידע. אני כעת שוקל אם לשחזר את הדיסקים בגלל המחיר הגבוה, כרגע אני נוטה לשחזר דיסק אחד בלבד שיותר חשוב לי. מה אתם אומרים? האם זו הצעת מחיר סבירה? יש טעם לנסות להתמקח איתם?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  10. שמעתי על זה פעם שאפשר לחבר CD-ROM לספק (מחוץ למחשב) והוא יקרא שירים וינגן אותם.. אפשרי? תודה!

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by krispelj,

שלום ברשותי מחשב חדש (לפני כחודש+-). נתקלתי בבעיה שאינני יכול להעתיק קבצים גדולים לDOK שלי. לא, זה לא FAT, הוא מוגדר כNTFS. אפילו העברתי אותו הלוך ושוב רק כדי להיות בטוח. זה לא DOK בודד, אלה כמה שונים מכמה חברות שונות. ההעברה מתחילה מהר(מספרים כמו 200MB) ופשוט בערך ב20% העברה היא נתקעת. השארתי אותה כמה שעות טובות והיא לא זזה בכלל. מה שעוד, האינטרנט בכל הזמן שההעתקה פועלת אינו רוצה לזוז, אין יכולת נורמלית להיכנס לאתרי אינטרנט או לבצע פעולות ברשת. אני ממש ממש לא מבין מה העניין, אני חושד בRAM אבל במבחן זכרון של וינדוס תחת הrepair לא נמצאו בעיות. למישהו יש רעיון? נ.ב מצורף המפרט שלי : Intel I5 3570KScythe mugen 2ADATA XPG gaming 8GB DDR1600Asrock z77-PRO4Crucial M4 128GB SSDH…

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by Mikel17,

המחשב הנייד שלי קרס לפני חודשיים, מסך שחור וכל זה, ניסיתי להתקין מערכת הפעלה על כונן C ולא היה מקום, אז התקנתי על הכונן עם כל הקבצים שלי - כונן D, אבל מה שקרה זה שההתקנה נמשכה יומיים בעקבות איטיות של הדיסק וגם נעצרה באמצע אז קניתי דיסק קשיח פנימי חדש ואת זה שהיה בפנים חיברתי למחשב עם מתאם USB אחרי שניסיתי לגשת בכל דרך אפשרית (דרך לינוקס, ודרך וינדוס XP לייב, דרך המחשב עצמו אני מקבל שגיאה "פרמטר שגוי, אין גישה" או שהוא נכנס ואין כלום בפנים) לכונן D (מערכת NTFS עם 400GB) לא הצלחתי, המחשב מזהה את הקיום של הכונן אך לא מאפשר גישה לתוכו ולא מציג שום קובץ כונן C כן נגיש וכל הקבצים כולל מערכת ההפעלה נגישים. אני לא יודע מה לעשות, אני חייב להציל את כל הקבצים שנמצאים שם, מדובר…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by gurzeev,

היי רציתי להתייעץ בקשר לצורב DVD. אני קונה אחד בקרוב, ואני לא יודע אם עדיף SATA או IDE... SATA עושה יותר מקום, אבל יש אנשים שאומרים שהוא יוצא מהמקום... למישהו יש נסיון בנושא? יש הבדל במהירות ההעברה? חוץ מזה, אני צריך המלצה לדגם, כי אני לא מכיר שום דבר לא אכפת לי לשלם עוד 10 שקלים שיהיה יותר טוב, רק תגידו לי איזה דגם הכי טוב \ נותן מחיר\ביצוע הכי טוב. תודה

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

יש לי שרת של קומפקט ויש לי 5 דיסקים מחוברים ב RAID 2 ביחד ועוד 3 ב RAID מסוג 5 רציתי להחליף את הה3 לגדולים יותר החלפתי אותם ומשם מה ב 2 שביחד שהם עם מערכת ההפעלה לא עולים לי המחשב ככאילו לא עולה או לא מזה את הכוננים משהו יכול לעזור לי בנושא...

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  15. למשל גיביתי תקייה על דיסק און קי והגיבוי הזה לא מתווספים לו קבצים ככה שלא אמור להיות שינוי . אז במחשב מופיע לי שהיא שוקלת כ1.83GB אבל בענן הגיבוי רשום לי 2GB גם מבחינת כמות הקבצים יש שוני : 7,043 Files, 552 Folders - במחשב בתקייה אחרת ששוקלת יותר ומכילה יותר יש הבדלים גדולים יותר . אני רק רוצה להיות בטוח שהכל מוגבה בלי שחסרים קבצים ואז בעצם הגיבוי לא יהיה שלם . תודה. Folders Selected: 553 Files Selected: 7043 Total Size Selected: 2GB

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  16. אני מעדיף שיהיה מהיר כמה שיותר אבל שלא בגלל זה יעלה לי פי כמה וגם אני עוד יותר מעדיף שיהיה אפשר לעבוד עליו ולהתקין עליו .ושכל זה לא יהיה יקר ביותר מ100 ש"ח מהרגיל חשוב לי אחריות מעל שנתיים ודסיק קשיח אמין .כי אני שם שם חומר חשוב חשוב לי גם שהוא יהיה כמה שיותר קטן {אם יש משהו ממש קטן והוא עולה מממש יותר יקר אף בחריגה,אשמח לשמוע עליו} בכל שאר דברים אני כבר לא מבין

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by Romek Tagid Lo,

1. כיצד ביכולתי לבדוק באיזה מהירות חיבורי ה USB שלי ? אני מניח שבשל העובדה שהמחשב בן שנה, אלו USB2, אבל אני רוצה להיות בטוח בכך, כיצד אוכל לבדוק זאת (מנהל ההתקנים לא ממש עזר...) 2. נושא נוסף : ע"פ מנהל ההתקנים, הדיסק הקשיח שלי הוא WDC WD800JB 00CRA1 כלומר : Western Digital, 80Giga. כיצד ניתן לדעת באיזו מהירות הוא עובד, ומה גודל ה Buffer שלו ?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by hardgore1,

מי מהם לוקח ב120GB? הם עולים שלושתם 220 בksp עכשיו ב black friday. השימוש יהיה לווינדוס ותוכנות - כונן C קריאה חשוב לי שיהיה כמה שיותר מהר, כתיבה לא חשוב לי. תודה

19. Started by danit84,

אהלן! קניתי את http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733485 ב365 ש"ח. כעת רציתי אם יש משהו שמומלץ לעשות לפני השימוש? לפרמט? (אם כן, כיצד?) תודה רבה ויום מעולה!

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  20. Started by jamoos123,

שלום לאחרונה נגמר לי המלאי של TY ואני מעוניין לקנות חבילה נוספת. מדובר על הדיסקים הסגולים שנמכרים כמדיות של FUJI DVD+R x8. מדיה קוד T02. יש למישהו מושג אם אפשר עדיין להשיג אותם בארץ? או כל מדית TY אחרת? במידה וכבר אין למכירה TY בארץ (לא הזמנתי מדיות בסביבות שנה), אילו מדיות איכותיות מומלצות כיום לקניה? ומהיכן אפשר לקנות אותן? תודה

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  21. BenQ has released a free firmware upgrade for its DW1600A Double Layer DVD burner. The 1600A -> 1620A flash (scroll to the bottom of the page) enables DVD-R writing and makes the drive capable of 16X±R and 4X±RW writing. הנה זה קרה באופן אמיתי ורשמי אולי זה יוביל לעוד חברות לעשות כזה דבר אגב מישהו בעל כונן כזה? מקור: www.doom9.net

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  22. לפני מספר ימים קרסה מערכת ההפעלה בלפטופ שלי. כשהפעלתי את המחשב ראיתי מסך שחור והיה רשום "missing operating system" היום הוצאתי את הכונן הקשיח מהלפטופ וחיברתי אותו למחשב הנייח, וכשאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה שהדיסק לא מפורמט. יש דרך איכשהו לשחזר את המידע או שהכל אבוד? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by Raul,

אפשר לקבל המלצות?? תודה!

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by TUTU,

אני צריך המלצה להארדיסק יחסית טוב אם אחראיות שלא עולה יותר מ 700 שח' מסוג : 80GB , 8MB Cache - תודה :>

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  25. מישהו יכול לעזור בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=555814.0 תודה

• 0 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים