אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אני זוכר פעם אבא שלי קנה לי דיסקים צרובים בכמה עשרות בודדות של שקלים. אבל זה לא היה נראה דיסק צרוב , היה על הדיסק מדבקה או תמונה של אותו המשחק. איך אנשים שמים את המדבקות/תמונות האלו על דיסקים צרובים? (אני מתכוון בלי הצורבים האלו שיש להם את הטכנולוגיה ההיא) תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
על לוח של DFI NF4 UT ULTRA-D... Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA או Hitachi 160Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II מה מבינהם יתן לי ביצועים יותר טובים... קיצור....השאלה היא NCQ VS SATA-II
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני הארדיסקים במחשב... אחד 120 ג'יגה ואחד 40 ג'יגה... ה40 היה הארד דיסק לגיבויים כזה וכל מיני.... יום אחד הייתה לי בעיה... אני לא רואה את ההארד דיסק במחשב שלי וגם לא בביוס... לא התעמקתי יותר מדי חשבתי שהוא מת...(זה קרה לפני כמה חודשים טובים) היום היה לי משעמם... הוצאתי את ההארד דיסק חיברתי למחשב ופתאום אני רואה שהוא עובד! אני בא להכנס אליו דרך המחשב שלי אבל אז צצה לי ההודעה "הדיסק לא מאותחל, לאתחל כעת?" כחוסר ברירה נאלצתי לאתחל אותו (לפרמט בקיצור..) וכל המידע שהיה עליו נעלם... המידע כבר לא חשוב ורלוונטי לי, אבל איך זה שפתאום ההארד דיסק כן עובד? משהו מוזר לי.... עשתי כל מיני בדיקות כדי שאולי זה יעזור לכם לעזור לי חחח עם hdtune והכלי דיאגנוסטיקה של WD [attachm…
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך פתחתי כאן הודעה על HD חדש שקניתי, 250GB של WD,מאייבורי. ותודה על העזרה שלכם! (לגבי מחיצות וזיהוי הכונן קשיח בווינדוס). עכשיו לעניין... התקנתי על הכונן החדש ווינדוס ויסטה אולטימט X 64. 4 ימים עבד לי נהדר!, אך כשחזרתי אתמול ראיתי שהמחשב אינו מגיב לתזוזת העכבר (היה על שומר מסך), וגם לא ללחיצת המקשים. כמו כן שמעתי רעשי תקתוק מתוך המארז שלי, ולא הבנתי מאיזה כיוון זה מגיע... עשיתי ריסט למחשב, התקתוקים המשיכו, והביוס לא זיהה יותר את הכונן החדש שלי!!! יש לציין שהמחשב לא קיבל שום מכה!, אז אין מצב שזה נזק פיזי!!! עשיתי ריסט לביוס > לא עזר. ניתקתי וחיברתי את הכונן לSATA אחר בלוח אם > לא עזר. ניתקתי וחיברתי שוב את הכבלים > לא עזר. יש לצי…
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, אני רוצה כונן רשת, משהו בסגנון הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4828 אבל רק את המעטפת. האם מישהו ניסה להתקין משהו כזה לבד? מה זה מצריך (חוץ מהרד דיסק)? זה מסובך\ ארוך? איפה אפשר לקנות דברים כאלה בכלל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הי, מישהו מכיר את הדגם Toshiba STOR.E PLUS 2TB? זה כונן חיצוני 2.5" אני רוצה לחבר אותו לראווטר של D-LINK דגם 6850 האם אמורה להיות בעיה? (ראיתי שההארד דיסק תומך בווינדוס והנתב מריץ לינוקס) ובכלל האם הוא מתאים לשימוש הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם HD של WD דגם 120GBJB המחשב לא מוכן לקרוא ממנו הוא מגדיר אותו כ-DYNAMIC HD שאין לי מושג מה זה בכלל ניסיתי לפרמט אותו עם PartitionMagic 8.0 גם הוא לא מוכן "לדבר" איתו יש לי עליו מידע די חשוב שאני רוצה לשחזר אם זה אפשרי אם לא אז אני ינסה להשיג אותו מחדש בדקתי את ה-HD עם תוכנה של WD מהאתר שאמור לבדוק את החומרה כדי לדעת אם היא תקינה וכל הבדיקות עברו בהצלחה אז ה-HD תקין אבל אין לי גישה אליו יש למישהו פיתרון מה אני יכול לעשות במיקרה כזה איך אני משחזר את המידע או מפרמט אותו
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשבוע והיה לי כונן קשיח בנפרד wd 500 gb sata 3 הכונן ממש מרעיש ולא מהיר הכי חשוב לי בדיסק שאני רוצה לקנות זה שיהיה מהיר ומאוד שקט נפח עד 1 טרה יש לי לוח אם תומך SATA 3 אבקש את המלצתכם
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אוקיי, אז יש לי צורב DVDRW של LG מלפני שנה. הדגם שלו: HL-DT-ST DVDRRW WGA-4161B ואני משתמש בNERO 7.2.0.3 או בALCOHOL 120% 1.9.5 בNERO אני לא מצליח לצרוב ביותר מX4 למרות שאני משתמש בDVD של X8 והצורב אמור לתמוך בX16. הבעייה זהה ב +/- זאת בעיה מוכרת? יש פתרון?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע כונן 40 ג"ב של ווסטרן ואני מאוד מרוצה ממנו, רק בעיה אחת - הוא מלא עד אפס מקום. אני רוצה לקנות כונן חדש, חשבתי על כונן של ווסטרן דיגיטל 120 ג"ב, האם יש המלצות מסויימות? הבנתי שכדאי לקחת את הגרסא עם 8 מ"ב באפר, האם מדובר בגרסא הזאת? http://gamapc.co.il/product_info.php?cPath=33_57&products_id=70 אני משתמש במחשב פנטיום 3, האם כדאי להשקיע בכונן בעל חיבור טורי כדי שיהיה מתאים גם למחשבים הבאים שיהיו ברשותי? האם כונן כזה יעבוד על המחשב שיש ברשותי כרגע? בסה"כ התקציב שלי הוא בסביבות 500 ש"ח, עם חריגה קטנה למעלה... מה הם המלצותיכן?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הכונן שבכותרת וכאשר הוא ריק מתוכן כתוב במאפיינים שתפוס 3.66 GB, אם יש פה אנשים שיש להם את הכונן הנ"ל אשמח לשמוע מה מופיע אצלם. תודה ! אלכס.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי לפני שנה וחצי מחשב עם הארד דיסק 40 ג'יגה של IBM. הוא נפדק והוחלף 4 פעמים- אני עובד כבר עם החמישי. הסיכוי שזה מקרה הוא קטן מאד. אמרו לי שכנראה משהו דופק אותם, אז בדקתי את הספק כוח ולא נמצאה בו שום בעיה. אמרו לי שכדאי לבדוק את לוח האם. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם? האם מישהו מכם נתקל בבעיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
איזה צורב כדאי לי לקנות בסביבות 400 שקל שלא יעשה בעיות ויחזיק הרבה זמן?????? (זה הצורב הראשון שלי) ???
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני להוסיף למחשב של אחי את הצורב H22N של LG וכרגע מותקן במחשבו רק כונן דיסקים רציתי לשאול האם לצורב שאני מתכוון להוסיף לכונן הדיסקים אני צריך לחבר חוץ מהכבל מתח וה IDE עוד איזה כבל ? תודה רבה לעונים...
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם היום הדלקתי את המחשב והוא סרב להידלק (גם לאחר מספר נסיונות של כיבוי והדלקה) קיבלתי בזמן טעינת החלונות הודעה "דוסית" can not read sector..(לא זוכרת את הנוסח המדוייק) והמחשב נתקע! מייד חשדתי שאולי נדפק הדיסק. ניסיתי להדליק את המחשב במצב בטוח ושוב קיבלתי את אותה ההודעה. לשמחתי היה ברשותי GHOST די מעודכן. פירמטתי את הדיסק ובמהלך הפירמוט נשמעו (פעמיים בזמנים שונים) קולות מוזרים מהדיסק כמו כן במהלך הפורמט קיבלתי הודעות מוזרות מסוג זה tring to recovery allocating... (לא זוכרת את הנוסח המדויייק) בגמר הפורמט קיבלתי הודעה חגיגית שהפורמט הושלם וברשותי 60 גיגה של זכרון ו- 1 מגה של bad sector מאחר שאני צריכה את המחשב (גם לצורך כתיבת מכתב זה) שיחזרתי את תו…
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט האם לקנות כונן חיצוני של חברה מוכרת ("3.5) או לחבר את הדגם עליו המלצתם: HD103SJ למארז לכונן האם לבחור את החבילה שתעלה לי פחות? או שכדאי לקחת בחשבון שיקולים נוספים? כך או כך אשמח אם תמליצו לי על דגם של כונן חיצוני מחברה מוכרת מול דגם של כונן פנימי + מארז תודה
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. איך הוא נחשב להארדיסק טוב 2. איך אני מפרמט אותו זה ארדיסק שני על אותו מחשב אני רוצה להוסיף אותו אני צריך לפרמט אותו בnfts איך אני עושה את זה דרך הווינדוס או בדרך אחרת תודה ניסים
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
-
מקווה שפניתי לפורום הנכון... זיכרון פלאש מסוג memory stick duo מה ההבדל בינו לבין שאר זיכרונות הממורי סטיק? אני קונה סלולרי שתומך ב"דואו", זה אומר שהוא לא תומך באחרים? או שאין ממש הבדל...? אפשר להשיג את "דואו" בחצי ג'יגה או ג'יגה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אתמול הכנסתי דיסקט לכונן טקליטונים ופתאום אי אפשר להכניס דיסקטים ואי אפשר להוציא החוצה וכשכבר נכנס דיסקט ורוצים להפעיל אז הוא אומר שהדיסקט לא מאותחל בזמן שבמחשב אחר הוא עובד כמו שצריך האם מישהו יודע מה לעשות בתודה מראש ברבר
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. כיצד ביכולתי לבדוק באיזה מהירות חיבורי ה USB שלי ? אני מניח שבשל העובדה שהמחשב בן שנה, אלו USB2, אבל אני רוצה להיות בטוח בכך, כיצד אוכל לבדוק זאת (מנהל ההתקנים לא ממש עזר...) 2. נושא נוסף : ע"פ מנהל ההתקנים, הדיסק הקשיח שלי הוא WDC WD800JB 00CRA1 כלומר : Western Digital, 80Giga. כיצד ניתן לדעת באיזו מהירות הוא עובד, ומה גודל ה Buffer שלו ?
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום משהו שממש מרגיז אותי .... קניתי מחשב עבודה בהרבה כסף, הלכתי עם המלצות לחנות וקניתי את הדיסק הנ"ל אני עובד עם וינדוס 7 64 ביט ו6 גיגה של זיכרון הדיסק כל הזמן קורא (בהפסקות של כמה שניות) כשאני רק גולש באינטרנט.... וזה עוד לפני שאני עובד או משחק . האם זה נורמאלי, מה אני יכול לעשות כדי לבדוק שהדיסק תקין תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1 . איפה אני יכול להשיג מדיה כזאת במחיר זוללל 2 . אם לא זול אז מתי יוזילו אותם 3 . ועוד משו יש לי צורב דנדש NEC 16X ND3520A ואני רוצה לצרוב איתו משו באלכוהול על מהירות 1X אז למה ל**** הוא צורב לי על 4X אני לא מבין ת'זה למרות שהוא מסיים דיסק של 4X תוך 10 דק' וזה ממש טוב ! תודות לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
איזה כונן יותר טוב מבין הבאים: כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB כונן קשיח "Seagate ST3160811AS 160GB SATA2 3.5 מה יותר טוב? מה יותר שקט? ומה יותר מהיר?
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-