עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by omrit,

האם כדאי לפרמט אותו על FAT/FAT32/NTFS? האם זה יתן שיפור בביצועים? (בדיפולט הוא מגיע על- FAT).

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by RASTA^MAN,

שאני מנזה להכין דיסקט אתחול בוינדוס הוא נותן לי תהודעת שגיאה : AN UNEXPECTED1\0 EROR ACCORD ולא מכין לי את הדיסקט מישהו יודע מה לעשות ?? ושניסיתי לעשות לו פורמט הוא אומר שהדיסקט מוגן מפני כתיבה אז הזזתי תצ'ופצ'יק וזה לא עזר יש לי וינדוס אקס פי ... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  3. שלום וברכה, אני מחפש לחבר כונן נייד של 2TB (לכן חשבובה לי האמינות מאוד מאוד כי זה לא בשבילי ) וממה שראיתי יש 2 דגמים שנראו לי מעניינים. הראשון של WD והשני של סמסונג שהמליצו פה עליו כבר בפורום. כמובן שההעדפה היא לUSB 3. מה שאני לא כ"כ מבין הוא שעד היום (ז"א עד שקראתי בפורום פה לגבי כוננים ניידים) חשבתי\ידעתי שWD נחשבים לחברה האמינה והטובה ביותר, אבל אחרי קריאה קצרה הבנתי שסמסונג לא פחות טובים מהם אם לא יותר . לכן בגלל שזה לא בשבילי אני אשמח לדעת מה הכונן בנפח 2TB האמין והמהיר שכל מה שאני צריך ממנו זה שישמש לגיבוי אמין וטוב שיחזיק לי כמה שיותר זמן. אההה...והתקציב הוא בסביבות 500 ש"ח+- תודה מראש

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  4. הזה או מזרימדיה? אשמח בהפנייה למדריך. תודה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  5. שלום. אני רוצה לרכוש כונן חיצוני של 1TB קטן מימדים (2.5 אינץ') והתקציב שלי הוא 450 ש"ח (ראיתי גם ב395 אבל אם כבר אז אני מעדיף שתמליצו לי אתם על הטוב ביותר בתקציב שיש לי). חשוב לי גם שיתמוך ב USB 3.0 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  6. Started by Zrizi,

שלום, יש לי בסלון מארז אנטק 2480, ובו יש מקום ל2 כוננים קשיחים. קיבלתי מחו"ל כונן קשיח (3.5", 1.5T) ואין לי מקום בשבילו במחשב. רציתי לשאול אם עדיף קיימת מגירה (כמו לDVD) שבה אפשר לשים את הHD (עדיף כולל משככים כך שיהיה שקט). אופציה חלופית הינה מארז חיצוני, ואז היתרון הוא הניידות בין מחשבים. במקרה זה אשמח להמלצות עדכניות למארז כזה. תודה!

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  7. רגע לפני שאני פותח את המחשב יש משהו שאני צריך לדעת כדי לא ליצור בעיות בהתקנת דיסק קשיח חדש? פשוט לחבר אותו למקם ולפתוח את המחשב? או שיש לעשות משהו בביוס ? WD 80 ג'יגה SATA יפעל כסלייב תודה

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  8. במחשב החדש שלי הוא מזהה במשחב הישן עד עכשי והוא זיהה פתאום הוא הפסיק לזהות אותו ורושם שההתן לא מוכר כשאני מנסה לעשות עידכון מנהל התקן הוא רושם לי שלא היה אפשר להמשיך כי הוא לא מצא משהו שמתאים יותר מהתוכנה על המחשב או משהו כזה.. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ושהוא יזהה את הכונן..? ובמשחב אחד זה עובד רק בשני לא.. ועשיתי את כל האיתחול והדברי םהאלה.. הוא רושם לי אבל במנהל ההתקנים שזה בכלל התקן לא מזוהה..

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  9. צילמתי בפלאפון שלי כמה סרטוני וידאו שנמחקו בטעות. הסרטונים היו שמורים על כרטיס זכרון הפלאש שלי. הרצתי את התוכנה File Scavenger (תוכנה מעולה!), והיא מצאה את סרטוני הוידאו ואף שיחזרה אותם (שמרתי אותם בMy Docs). הבעיה היא שהסרטונים לא נפתחים. בכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם (עם הWMP או עם MP Classic) מופיעה לי הודעת שגיאה: Can't open file: Unspecified error איך אפשר להריץ את הסרטונים האלה?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by mosabr1234,

מבקש לדעת איך אפשר לחבר האר דיסיק SAS ל PC. איזה בקר אני יכול לקנות במחיר סביר ואיפה. תודה

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by scorpions,

שלום יש לי בעיה עם HD של WD דגם 120GBJB המחשב לא מוכן לקרוא ממנו הוא מגדיר אותו כ-DYNAMIC HD שאין לי מושג מה זה בכלל ניסיתי לפרמט אותו עם PartitionMagic 8.0 גם הוא לא מוכן "לדבר" איתו יש לי עליו מידע די חשוב שאני רוצה לשחזר אם זה אפשרי אם לא אז אני ינסה להשיג אותו מחדש בדקתי את ה-HD עם תוכנה של WD מהאתר שאמור לבדוק את החומרה כדי לדעת אם היא תקינה וכל הבדיקות עברו בהצלחה אז ה-HD תקין אבל אין לי גישה אליו יש למישהו פיתרון מה אני יכול לעשות במיקרה כזה איך אני משחזר את המידע או מפרמט אותו

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  12. לא יודע, תמיד זה יוצא יותר יקר ממילא.. אז למה? שמעתי איזה משהו על מערך כלשהו ששמים דיסק אחד על השני וזה מגדיל את המהירות/משפר את הביצועים או משהו.. מישהו יכול בבקשה להסביר ולפרט לי על זה?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  13. נשאר לי קצת עודף מקנייה של כרטיס מסך(כ200 ש"ח), חשבתי אולי לקנות SSD קטן (60 ג'יגה) אבל בKSP/אייבורי המינימום לאחד כזה הוא 400 ש"ח אז..נראה לכם שהמחירים יירדו , או ששווה להתאמץ ולגרד עוד 200? מבחינתי אם בטווח של השלושה חודשים הקרובים תהיה ירידה, אז שווה לחכות. יש משהו כזה באופק?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by yirmi_opp,

יש ברשותי כרגע כונן 40 ג"ב של ווסטרן ואני מאוד מרוצה ממנו, רק בעיה אחת - הוא מלא עד אפס מקום. אני רוצה לקנות כונן חדש, חשבתי על כונן של ווסטרן דיגיטל 120 ג"ב, האם יש המלצות מסויימות? הבנתי שכדאי לקחת את הגרסא עם 8 מ"ב באפר, האם מדובר בגרסא הזאת? http://gamapc.co.il/product_info.php?cPath=33_57&products_id=70 אני משתמש במחשב פנטיום 3, האם כדאי להשקיע בכונן בעל חיבור טורי כדי שיהיה מתאים גם למחשבים הבאים שיהיו ברשותי? האם כונן כזה יעבוד על המחשב שיש ברשותי כרגע? בסה"כ התקציב שלי הוא בסביבות 500 ש"ח, עם חריגה קטנה למעלה... מה הם המלצותיכן?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by nesber,

האם קיים היום הארדיסק 10K RPM שבוודאות פועל בצורה שקטה וללא וויברציות משמעותיות? בלי לחשוב הייתי קונה הארדיסק כזה, גם אם המחיר יחסית לקיבולת הוא מאד גבוה, אם הייתי יודע שהוא פועל בשקט כמעט כמו 7200. יש דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by golanc,

שלום, לחבר הלך ההארד-דיסק במחשב הנייד, והוא מחפש המלצה לקניית חדש. מדובר על קומפאק מלפני 4 שנים, והחיבור הוא SATA. קראתי בסטיקי, אבל יש שם רק כונני 3.5". האם ניתן להסיק שגם לנייד מומלץ סמסונג, או שלא בהכרח ? חיפשתי כאן בפורום וגם בפורום לניידים, אבל לא מלאתי משהו מועיל. אשמח לכל פידבק !

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by o.k,

שלום לכולם... ברצוני להוסיף למחשב של אחי את הצורב H22N של LG וכרגע מותקן במחשבו רק כונן דיסקים רציתי לשאול האם לצורב שאני מתכוון להוסיף לכונן הדיסקים אני צריך לחבר חוץ מהכבל מתח וה IDE עוד איזה כבל ? תודה רבה לעונים...

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by Dana_s,

שלום הכונן הקשיח הישן במחשב בבית התקלקל (אין לו אחריות). לוח האם במחשב שלי תומך בכונני s-ata ברשותי ghost של המחשב לפני שהדיסק קרס. יש לי 3 שאלות: 1. אני יודעת שבשלב התקנת חלונות צריך להכניס דיסקט המכיל דרייבר של הכונן הקשיח. הגוסט של המחשב שלי לא מכיל את אותו הדרייבר. האם המחשב יעלה? 2. האם יהיו לי קשיים בשחזור המחשב בגלל דגמי הכוננים השונים? 3. בכלל מומלץ לקנות דיסק ?sata תודה רבה 8)

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  19. בין המוצר הזה : http://skypc.co.il/pl_product~1600AAJS~7~0.htm למוצר הזה : http://skypc.co.il/pl_product~1601ABYS~7~0.htm תודה.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by NI4NI,

במזל טוב קיבלתי אתמול את הצורב החדש שלי (LG 4120b). הדבר הראשון שניסיתי לצרוב היה קובץ גיבוי בודד בגודל 4.2GB על מדיה של -R, ולהפתעתי תוכנת הצריבה (NERO) הודיעה לי שהיא לא יכולה לצרוב קובץ שגודלו עולה על 2GB. חשבתי שנפטרנו מהמגבלה הזאת יחד עם FAT16... האם מישהו נתקל בתופעה ? האם באמת קיימת כזאת מגבלה בצריבה ? הרי WINDOWS שומר בלי בעיה קבצים גדולים הרבה יותר.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  21. האם יש דרך לעשות זאת ללא התקנה מחדש או פירמוט וכו'..... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by nesber,

לאחרונה קניתי SSD והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה(XP). קראתי ושמעתי שבניגוד להארדיסק רגיל, לSSD יש יכולת מוגבלת לכתוב מידע מחדש. שלוש שאלות: 1) האם מדובר בשינויים אלקטרוניים פיזיים, שגם פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס לא תעזור? 2) האם מדובר בירידה מוגבלת בביצועים, אן שההתדרדרות כל כך משמעותית, בסופו של דבר הדיסק יהפוך לעיות "בעייתי"? 3) האם חלוקה לPARTITIONS רלוונטית לפתרון הבעיה? כלומר, אם אני אבודד את מערכת ההפעלה והקבצים הקבועים שלי משאר הקבצים על ידי חלוקת הדיסק- האם תהיה לזה השפעה?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  23. הבחנתי שכרטיסי המסך ירדו במעט האם יהיה ירידה בקרוב במחירי הSSD?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  24. שלום, רציתי לשמוע את דעתכם המקצועית בוגע ל- HD נייד. מה היתרונות ? מה החסרונות ? מה השימוש שלכם ב- HD נייד ? כמה אמור לעלות HD נייד של 160GB של WESTON DIGITAL ? ומה המהירות ? מה אומר 8MB מהירות ? לא מדובר ב- RPM או משהו כזה ? ובנוסף שאלה נוספת, HD נייד שמתחבר למחשב ב- USB. איך מהירות העברת קבצים מהמחשב ל- HD הנייד ? תודה.

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  25. איך אני בודק שהדיסק הקשיח שלי הוא ב PEAK AFFICENTCY, זאת אומרת, שכל הסידורים בביוס מנצלים את כל המהירות שההרד דיסק יכול להגיע אליה? תודה. יאיר.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.