אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה ל HD חיצוני 2.5" ו- 3.5" של 2TB שיהיה מהיר. המטרה היא לאיכסון וגיבוי נתונים. ללא חיבור חשמל. מה אתם אומרים על זה? : My Passport 2TB 2.5'' External Portable HDD USB 3.0 Black המחיר שלו ממש גבוהה, שמעתי על עוד אופציה לקנות כונן רגיל ולהשים עליו מארז. מישהו יכול להגיד מאיפה אני קונה את המארז ואיך אני עושה את זה? ומה אתם אומרים על ה HD הזה? : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv אשמח לשמוע עוד הצעות.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית: דיסק קשיח - 500GB של WD חדש נקנה לפני כמה ימים. לוח אם P6TD Deluxe של Asus. עכשיו בגלל שקניתי דיסק קשיח חדש פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 והכל עבד מעולה. אחרי כמה זמן החלפתי את האנטי וירוס מ- Avast ל- NOD32 ומאז אחרי הריסטרט של המחשב, המערכת הפעלה לא עולה. מה שכתוב לי זה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key עכשיו ניסיתי להיכנס לביוס ולהגדיר שהדיסק קשיח יעלה ראשון אבל הוא לא הופיע שם בכלל. אז נכנסתי לדף הראשי של הביוס בשביל לראות אם הדיסק בכלל מחובר, אבל הביוס לא מזהה את הדיסק. אז ניסיתי לחבר את הדיסק למחשב אחר וגם שם הביוס לא מצליח לזהות את הדיסק. מה אפשר לע…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם הארד דיסק של WD שעובד בSATA2 במידה ואני מוסיף עוד הארד דיסק IDE 80GB של WD הביצועים יכולים להיפגע בצורה כלשהי?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי DOK של 512MG של חברת M-SYSTEMS שבטעות נפל ובהתחלה הוא עבד מאוד לאט ורק הראה את הקבצים עצמם, ואחר כך הודיע כי הדיסק לא מפורמט. לא נראה כי הדיסק נשבר פיזית אך משהו התקלקל בו. ניסיתי לפרמט דרך הWINDOWS אך הוא לא מצליח האם יש תוכנות אחרות שיכולות לפרמט את הדיסק מחדש ? דרך אגב תוכנת Zero Assumption Digital Image Recovery הצליחה להוציא מה DOK את התמונות שהיו בו כך שאני מאמין שהוא עדיין תקין. תודה .
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
במזל טוב קיבלתי אתמול את הצורב החדש שלי (LG 4120b). הדבר הראשון שניסיתי לצרוב היה קובץ גיבוי בודד בגודל 4.2GB על מדיה של -R, ולהפתעתי תוכנת הצריבה (NERO) הודיעה לי שהיא לא יכולה לצרוב קובץ שגודלו עולה על 2GB. חשבתי שנפטרנו מהמגבלה הזאת יחד עם FAT16... האם מישהו נתקל בתופעה ? האם באמת קיימת כזאת מגבלה בצריבה ? הרי WINDOWS שומר בלי בעיה קבצים גדולים הרבה יותר.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
לאור המחירים המופרזים של דיסקים קשיחים, אני מאוד מתלבט אם להשקיע 150 שקלים נוספים על WD מסידרת GREEN בגודל 1TB או לקחת 500GB מסידרת BLUE. האם הדיסק ה"ירוק" באמת יותר שקט וחסכוני באנרגיה ?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שאני רוצה להוסיף לו נפח איחסון. החלטתי לא להחליף את הדיסק הקשיח הפנימי אלא לקנות דיסק קשיח חיצוני נוסף. השאלות שלי הן איזה חיבור עדיף USB FIREWIRE ESATA כמובן שאני אעדיף כונן עם BUFFER גדול לפחות 16MB ונפח הכי גדול שמאפשר התקציב תודה חזי
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
www.xbitlabs.com הכי טוב מבחינת ביצועים, אבל לא RAPTOR (יקר מדי) . תודה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
האם אתם הייתם מוסיפים למפרט של המחשב שלכם את כוננן ה-blue ray או שזה יהיה בזבוז זמן וכסף?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי 50G של תמונות וסרטונים שאני רוצה לגבות אני רוצה לקנות כונן חיצוני (אין לי מושג בנושא אז) אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד עדיפות למחיר זול אבל דיי חשוב שיהיה אמין וגודל 100G שהיה מקום לעוד תמונות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק קשיח (500GB) וחיברתי אותו בנוסף לדיסק הקיים. הכונן מזוהה בBIOS וגם במנהל ההתקנים אבל הוא לא מוצג ב"המחשב שלי". אגב, חיברתי את הדיסק לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת. מערכת הפעלה Windows XP SP3 מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שאני מנזה להכין דיסקט אתחול בוינדוס הוא נותן לי תהודעת שגיאה : AN UNEXPECTED1\0 EROR ACCORD ולא מכין לי את הדיסקט מישהו יודע מה לעשות ?? ושניסיתי לעשות לו פורמט הוא אומר שהדיסקט מוגן מפני כתיבה אז הזזתי תצ'ופצ'יק וזה לא עזר יש לי וינדוס אקס פי ... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני משמש כעוזר מחקר באוניברסיטה. אנחנו עוסקים בפרוייקט גדול ובמסגרתו הפרופסורית היקרה שלי הטילה עליי לקנות הארד דיסק חיצוני שישמש לגיבויים. אני צריך המלצות להארד דיסקים טובים, יעילים ואמינים מנפח של 500 GB ועד לנפח של 1000GB, כולל מחירים מומלצים. תודה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי אנשים. רציתי לדעת האם קיים דיסק שכזה, רק שניתן לצרוב עליו תוכן מסוים, למחוק את אותו תוכן ולצרוב עליו שוב, בלי לפגוע בדיסק. מכיוון שמחירי דיסקי ה-Blu-Ray בשמיים, מדובר במוצר שיכול לחסוך לי ולהורי כמות מפלצתית של כסף. במידה וקיים, אשמח מאוד לקבל המלצה לכזה, ללא הגבלת תקציב. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחכה כרגע להוזלת מחירי הכוננים הקשיחים על מנת להעביר את כל החומר שאגרתי במשך השנים מהדיסקים למחשב. לאחרונה אני במחסור חמור של מקום פיזי וחשבתי לאחסן את כל נרתיקי הדיסקים זה על זה. במקרה כזה יופעל על הדיסקים שבתחתית הערימה משקל של 10-15 ק"ג. האם ישנו סיכוי כלשהו שהדיסקים יאבדו מידע? (אינני מאמין שהם יישברו)
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן, //NOTE// בלי קשר להמשך ההודעה, אני מעוניין להמלצה על דיסק CD-RW טוב לצורך צריבת שירים ושיעמוד בהרבה מולטיסשיונס, תודה. //ENDNOTE// יש לי דיסק RW שעד לא מזמן נתן לי לכתוב עליו עוד ועוד ועוד SESSIONS [כל פעם פשוט לפתוח את הSESSION האחרון וכך הלאה] עד לפני שבוע שבו ניסיתי לעשות זאת שוב [החלפתי צורב] וגיליתי שהצורב לא נותן לי להוסיף עוד קבצים לדיסק, סבבה -- זרמתי עם הצורב ועשיתי PHYSICALLY ERASE DISC במשך חצי שעה, כשזה סיים צרבתי את השירים שרציתי לצרוב + הישנים וסימנתי V על הMULTISESSION DISC, סבבה, הכל עבד. היום ניסיתי שוב לצרוב על הדיסק [להוסיף כמה שירים] וגיליתי ששוב הצורב לא מזהה את הדיסק כMSESSION, עידכנתי קושחה לצורב [מהאתר של היצרן], החלפתי תוכנת צריבה, מה לא עשי…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
איך פתרון דיסק קשיח 100אחוז? נסיתי תוכנה UltimateDefrag לא עוזר בבקשה עזזה לי. לא רוצה להתאבד דברים מידע חשוב! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
זולים יחסית ונתונים מרשימים על הנייר. מישהו מכיר? התנסה?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האם זה עדיין הצורב המומלץ ביותר כרגע? בהתחלה רציתי לקחת את ה- NEC 3520, כי קראתי שהוא הצורב אם אתה רוצה לצרוב הרבה עם מדיות זולות ואוברספידינג. אבל אז קראתי ושיניתי את דעתי כי הבנתי ש: א' - לא כדאי לצרוב על מדיות זולות כי יכולות להיות הפרעות. ב' - מדיות זולות כנראה לא יחזיקו מעמד הרבה זמן. ג' - הנאק נהיה טוב ומציע כמה פיצ'רים נוספים רק עם שמים לו FW לא רשמי, שמונע אחריות - ואני לא מתכוון להתעסק עם זה - היה לי מזל רע עם כוננים בשנים האחרונות... ואז ראיתי את ה- LG 4163B, שהוא מדהים מבחינת איכויות קריאה וכתיבה, מציע dvd-ram (מושלם - אני אעשה המון גיבויים), מעולה תחת FW רשמי. ניתן לקנות לו מדיות זולות. הוא מהיר מאוד ומתחרה בכל שאר הצורבים, ומציע אוברספידינג (לא משהו שהתכוונתי…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני זוכר פעם אבא שלי קנה לי דיסקים צרובים בכמה עשרות בודדות של שקלים. אבל זה לא היה נראה דיסק צרוב , היה על הדיסק מדבקה או תמונה של אותו המשחק. איך אנשים שמים את המדבקות/תמונות האלו על דיסקים צרובים? (אני מתכוון בלי הצורבים האלו שיש להם את הטכנולוגיה ההיא) תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז כמו שזה נשמע. לי יש ספק כח שעובד בלי מחשב. אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לIDE של הmother board ואת החשמל (מלוקס) לספק כח שלא במחשב! אני יודע שזה אפשרי מבחינה פיזית! אבל אני רוצה לדעת עם זה יכול להיות מסוכן לחומרה באיזה שהיא צורה. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה הזאת ממש מוזרה, ישבתי על המחשב (נייד-DELL inspiron 8600) סתם במהלך שימוש רגיל-גלישה . פתאו המחשב הציג לי מסך כחול של תקלת חומרה וזהו, עשיתי ריסטרט והוא רשם שהקובץ HAL.DLL לא נמצא או לא תקין, ניסיתי להעתיק את הקובץ מחדש לכונן אבל ללא הצלחה, הוא רושם שאין לו גישה או שהוא לא מוצא את הכונן, הקטע המוזר זה שבביוס הHD מזוהה כ-40 G וזה מה שצריך להיות אבל אחרי זה הוא אומר שהוא לא מוצא את הPRIMARY HD כשאני מעלה את המחשב דרך הדיסק של XP הוא מזהה את הכונן, אני יכול למחוק את המחיצות וליצור וכ"ו אבל ברגע אני מנסה לפרמט מחיצה הוא פשוט נתקן באחוז או שניים וגם בפרמוט מהיר ב-20 אחוז, ממש מוזר, עכשיו אני חושב שהארד דיסק תקין אבל אולי ישנה איזו תקלה ב-MBR או משהו כזה, אני לא ממש…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הכי חשוב לי זה אמינות, את הצורב CD הרגיל הקודם שלי החלפתי אחרי 4 שנים והצורב הנוכחי כבר שנתיים עובד אצלי בלי תקלות. המהירות, הרבה פחות חשובה לי, הבדל של כמה שניות, ואפילו דקות לא משנה בשבילי. האפשרויות: סוני DWA-22 נק 3500 הסוני יותר זול, את הנק אני בכלל לא מכיר.
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מפרט אתמול ואז הסתכלתי שוב וראיתי את הדיסק קשיח הזה: 250GB SATA II 7200rpm 24/7 16MB Western Digital דיסק קשיח מזאת אומרת ה24/7 הזה? זה מזיק או שזה יותר טוב? זה המפרט: Q6600 מעבד P35-DS3L לוח אם Samsung 800MHz 2GB(1GBX2) זיכרון WD 250GB SATA2 דיסק קשיח Forca 8600GT 512MB כרטיס מסך LG H62NB SATA2 צורב Raidmax Apex מארז Enermax Liberty 400w ספק
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האם ה-LG GS22LC30 שנמכר באייבורי (ולא מוזכר בשום מקום כמעט) זהה ל-LG GH22NP20 שמופיע בדיון הצורבים המומלצים? על פניו הנתונים דומים מאוד - מהירות X22, ממשק IDE, תמיכה ב-Lightscribe.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-