עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by inflictioNz,

שלום אני אתחיל ואומר שאין לי ידע בשיט בעניין הזה אז אשמח לדעה כנה ואמינה אחרי שידרוג לא מוצלח לווינדוס 10 ובלי אפשרות לחזור אני צריך לעשות פורמט לכל המחשב ויש לי קבצים לגבות בערך 700GB אז אני מעוניין בכונן נייד של 1T משהו אמין וטוב אבל כמובן לא צריך להשתגע מהמחיר משהו שיעשה את העבודה ועדיף כמה שיותר מהיר =]

2. Started by integral,

http://www.de.nec.de/software/1892_FW_ND-3520A_win304.zip אה כן, חשוב מאוד : NEC Germany does point out that this update will only work on drives using the original 1.04 firmware. Just keep this in mind before you try to flash your drive.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nuctornal wisdom,

צרבתי לפני כמה דיסק עם נרו 6 באוברבורן, כי היו חסרים 2MB הדיסק עובד בלי בעיות אבל אי אפשר להעתיק את הדיסק, לא עם נרו ולא דרך הווינדוס, או שיש איזה דרך מיוחד להעתיק אותו?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by sofix4,

וגם צורב CD וקורא CD?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  5. מזה כל השטויות האלה סטא אטא ויש עוד כמה כאלה מישהוא מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מזה כל הדברים האלה תודה רבה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. כדאי להעיף את ה IDE הישנים כי זה תופס חשמל, מקום וגם מאט... אבל אם אני ארצה להעביר את הקבצים שיש לי מהIDE ל-SATA, לא צריכה להיות בעיה? יש עוד איזה משהו שצריך לדעת שעושים את זה?

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  7. 2 שאלות לי על ה"זכרון נשלף".יש לי את הcruzer u3 sandisk . 1.כאשר אני רוצה להוציא את הדיסק אני מבצע הוצאה בטוחה דרך השורת משימות,העניין הוא שגם לאחר שאני מקבל את ההודעה שאפשר להוציא התאורה בקרוזר לא נכבית,אני הבנתי שהיא אמורה לכבות,האם זה בסדר ? 2.הדיסק מחובר לצרור מפתחות יחסית כבד,זה יכול לגרום לנזק כזה או אחר לכניסת הusb במחשב (הכניסה למחשב נשלפת ישירות מהדיסק בדגם זה) תודה מראש

• 30 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. האם מישהו בדק את הנושא או יכול להצביע לי על בדיקה שנערכה. האם יש הבדל בין הדרייבר המקורי שמגיע עם וינדוס 7 64ביט, במצב AHCI, לבין לאחר החלפתם ע"י התקנת Intel Rapid Storage Technology . כל זה, מבחינת ביצועי דיסק קשיח בודד. (לא SSD ולא Raid)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Snufkin,

אני מניח שדנו בנושא הזה כבר הרבה אבל לא מצאתי תשובה ברורה! האם ההבדל בין כונן קשיח בעל 2 מגה Cache לעומת כונן בעל 8 מגה משמעותי? איך זה משפיע על ביצועי המערכת? במה מתבטא השינוי (יש קשר למהירות בה מערכת ההפעלה או משחקים עובדים)?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by nore0,

הקוד הזה לא עובד לי מישהו יודע למה AL3T8C3QRBBRTK234CD7MG 7D43TC3M392B2BC4 JWXYBCDBC T8GHRTC38YP4F6JK4J6KT8T 84VBCBCX3B2G7DFT889KM BCBCBCBCBC929FV9CCBCQRX

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Western Digital 500Gb 16MB AAKS או Western Digital 500Gb 16MB AACS אשמח אם תסבירו לי גם מה הבדל בניהם. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. אפעם לא עבדתי עם מחיצות ולא ראיתי את היתרונות בכך. כרגע אני חושב שזה יהיה חכם להקצות כ-80-120GB עבור מחיצה להגדרות ומערכת הפעלה. האם יש חסרונות בדרך? או שאפשר בשקט לפצל ולהנות מהיתרון היחסי הזה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  13. שלום, שלחתי את הצורב שלי לתיקון במסגרת אחריות וקיבלתי במקום צורב אחר(לא יודע אם חדש), אני רוצה לדעת אם הצורב שקיבלתי הוא בסדר לעומת מה שהיה לי. היה לי: NEC 5170A ומה שקיבלתי: NEC AD-7200A מה אתם אומרים? תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח להמלצות לגבי הרד דיסק IDE, בגודל 250 גיגה. השימוש המיועד הוא העתקה אחת לחודש של כל השרת ולאחר מכן אחסון בארון של ההרד דיסק. לכן דרושה אמינות של החומרה מחד וחיי מדף ארוכים מאידך. אודה על טיפים בנוגע לרכישה, כגון חברה מייצרת, דגם וגם מקום שידוע במוניטין שלו (לא רוצה לקנות בזול מאיזה אלטע-זחן). באיזור המרכז. תודה.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  15. יש לי הרד-דיסק 320GB של WD כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה בBIOS ואח"כ גם בXP אבל... אני יכול לראות רק את הROOT שלו כל ניסיון להיכנס לספריות משנה מסתיים בתקיעה. לעיתים רחוקות הוא משתחרר מהתקיעה ומראה את תוכן הספרייה ומייד נתקע שוב. מכירים?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by CrackPot,

אז ככה, לאחר הפרמוט כל הנפח על הכונן הקשיח חולק לשתי מחיצות. זה סתם מסבך, אז אני רוצה לאחד אותן למחיצה אחת שלמה. איך אני יכול לעשות את זה? ניסיתי ב- Storage management שנמצאת ב- administrative tools. לא היו הרבה אפשריות חוץ מלהפןך את הדיסק לדינמי. אז השאלה שלי היא האם הדבר הזה מוחק קבצים? ובכלליות מה הוא עושה? תודה לעוזרים, עידו.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, לפעמים כאשר אני מעתיק קבצים ל- DOK תהליך ההעתקה נפסק באמצע, מופיעה ההודעה: cannot copy _______: cannot find the specified file Make sure you specify the correct path and file name והאייקון של ה- DOK נעלם מה- My Computer. בכל פעם שתקלה זו מתרחשת אני שולף את ה- DOK מה- USB ומכניס אותו בחזרה על מנת שיופיע האייקון שלו. תקלה זו מתרחשת עם DOK זה במספר מחשבים שונים לכן התקלה נוסעת בוודאות כתוצאה מה- DOK עצמו. מכיוון שהתקלה לא מתרחשת בכל פעם שמתבצעת העתקת קבצים ל- DOK המסקנה היא שישנם תאי זיכרון פגומים. האם ישנה תוכנה אשר מבצעת סריקה של כל תאי הזיכרון ?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  18. רכשתי השבוע מחשב חדש עם הארד דיסק של wd בנפח של 200 ג"ב. אני צריך את עזרתכם בכל הקשור לחלוקה למחיצות ולאופן הפירמוט: 1. לכמה מחיצות כדאי לחלק את ההארד דיסק ובאיזה גודל כל מחיצה? חשבתי לחלק את ההארד דיסק לארבע מחיצות: אחת למערכת ההפעלה בלבד (xp), אחת לכל התוכנות האחרות, אחת שהיא העיקרית והגדולה ביותר - תמונות (כל תמונה בנפח של 6-8 מ"ב), והרביעית והאחרונה לכל היתר (מסמכים, שירים וכל הזבל). זה בסדר לעשות חלוקה כזו? 2. האם צריך לפרמט כל אחת מהמחיצות? אם כן האם זה משנה האם בשיטת FAT32 או ב- NTFS? האם צריכה להיות אחידות בשיטה, קרי כל המחיצות ב- FAT32 או לחילופין, כולן ב- NTFS? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. ההארד דיסק בן 3 וחצי שנים והחליט אתמול להפסיק לעבוד. הדלקתי את המחשב וראיתי סיסטם פיילור... (זה הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והביוס כן מזהה אותו). קניתי היום הארד דיסק חדש והתקנתי עליו וינדוס. ברגע שחיברתי את ההארד דיסק התקול (לא בתור ההארד דיסק הראשי כמובן) אז הוינדוס לא עלה (נעצר בשלב שיש את הסמל של וינדוס והפס של XP רץ מתחת) זה קרה גם במחשב המקורי שממנו יצא ההארד דיסק הזה וגם בעוד מחשב, כשבשניהם הביוס מזהה את ההארד דיסק... יש לי גם מתאם SATA TO USB אבל אני חושש קצת לנסות אותו כי ההארד דיסק הזה היה מחולק ל 2 מחיצות ואני מפחד שזה יעשה בלאגן אם אני אחבר את ההארד דיסק דרך המתאם... (יש לי ממה לחשוש או לא? פשוט אין לי נסיון עם חיבור הארד דיסק מחולק עם מתאם כזה) ההארד…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by integral,

שוחרר http://videokarten.hardware-shops.de/preise/produkt/290441.html DL+R רק X6 אבל LIGHTSCRIBE כלול

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  21. Started by Rhx,

איך נגיד אני יכול ליצור עוד כונן יש לי נגיד C ו D אני רוצה G נגיד.. ולחלק את הג'יגה איך אני עושה זאת? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  22. נא לשים לב, הצורבים המומלצים מחולקים לשתי קטגוריות, צורבי SATA וצורבי ATAPI. * שימו לב, על מנת להשתמש בצורב SATA, לוח האם שלכם חייב לתמוך לפחות בהתקן אחד חופשי של SATA, או לחילופין בבקר SATA * סריקת טעויות מעמיקה לא נתמכת ע"י כל הצורבים, הצורבים היחידים שנותנים תוצאה מדוייקת הם צורבים של פלקסטור ולייטאון. * SATA 1.5Gb/s ו- SATA 3.0Gb/s משתמשים באותו חיבור, כל לוח אם שתומך ב SATA 1.5Gb/s תומך גם בSATA 3.0Gb/s. PATA\ATA\IDE\Flat Cable SATA צורבי SATA [glow=yellow,2,300]Pioneer DVR-215BK[/glow] DVR-215 - בז' DVR-215BK- שחור DVR-215SV כסף יתרונות: - איכות צריבה מצויינת בעת צריבה על מרבית המדיות.. CD-R/RW, DVD±R/RW - ביצועי קריאה טובים - צורב על מדיות במהיר…

• 212 תגובות
    • 61.9k צפיות
  23. Started by imac,

ביררתי בחנות ליד הבית שלי על כונן קשיח 160 GB 8MB CACHE, והם אמרו לי שיש במלאי רק Samsung וה WD נגמר... לפי מה שהבנתי ממנו אין הבדל בביצועים, וגם ב SAMSUNG יש 3 שנות אחריות.. האם ההבדל הוא קריטי? כי ממש אין לי כוח לחכות, אני רוצה לקנות כבר היום..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מדיות עבור הצורב DVD שלי, אבל אני לא יודע אם לקנות DVD-R או DVD+R? על מה אתם ממליצים ולמה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני תמיד גדלתי על ה"מנטרה" שחיבור פרללי(מקבילי) הוא עדיף על חיבור סריאלי(טורי) כיוון שבחיבור פרללי יכולה לעבור כמות מידע גדולה יותר(byte לעומת bit). אבל SATA עדיף על PATA... למרות שSATA הוא סריאלי וPATA הוא פרללי... אני יודע שזו נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל היא: איך? למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.