עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי בעיה ענקית עם הצורב שלי, יש לי YAMAHA SCASI 16*10*40 והמהירות ממש לא מפריעה לי, מה שכן הוא עושה רעש ענק, שגם על זה לפעמים אני מוכן להתפשר, אבל קודם כל בתור CDROM של 40 הוא עובד ממש איטי ולא מצליח לקרוא מהר כמצופה, ושנית הוא דפק לי יותר דיסקים ממה שאני יכול לספור, יש לי דיסקים מסוימים שאני עובד איתם, עם אני מחליף הוא פשוט לא קורה ודופק אותם, וזה לא מהרגל לשלי, פשוט הדיסק נתקע שם ואי אפשר להוציא אותו עד שמכבים את המחשב, RESET אפילו לא עוזר. וגם הטעינה של ה CDRW הכול איטי, והוא הורס חלק גדול מהדיסקים, ולא סתם אלה חלק של SILVERLINE וכאלה, אני משתמש רק ב MCD ואני מאוד מרוצה אבל אני לא יכול לצרוב על אחרים! וגם בצריבה יש לי בעיה!, עם אני צורב דיסק מ MP3 והופך אותו לדיסק מע…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by RomaDev,

שלום! לפני כמה ימים התקנתי למחשב עוד 2 דיסקים קשיחים אחרי שהוםפתי הכונן הדיסקטים הפסיק להגיב , כשאני מדלית את המחשב הנורה של כונן הדיסקטים דולקת וכשאני מנסה להחניס דיסקט אני לא יכול לא לקרטא מהדיסקט ולא לכתוב בו! מה לעשות???????????? ???

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  3. אני חושש שמה יש משהו לא תקין בהרדיסק ורוצה לבדוק אותו בצורה הכי טובה שיש .

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  4. בס"ד שלום לכולם , לפני שנה רכשתי בתום לב מחשב עם הרדיסק כאמור 320גיגה של היטאצי ברשת KSP המהוללת. שנה עברה, וכיום ההרדיסק מתחיל לעשות תיקים...בכל משחק, שהווינדוס עולה..בכל פעולה של העברת קבצים וכאשר עשיתי בדיקה למשל ע"י HD TUNE, ועוד תוכנות להרדיסק.. כל פעם שיש תיקים בום יש ירידה בגרף של קריאת הסקטורים.. מה שאומר לי, שאוטוטו הההרדיסק הזה קרוב לסופו?, יש לי אחריות 3 שנים. מה אוכל לעשות... אם אחזיר לקייאספי עוד יגידו לי שה"תיקים" האלה תקינים וההרדיסק עובד... מחכה לתשובתכם המקצועית תודה.

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by Salwaby,

באופן כללי ייתן שכונן קשיח יוצר צוואר בקבוק רציני למערכת ? באופן יותר פרטי יש לי HD WDC WD5000AAKS-00YG0 האם הוא יאט את המערכת החדשה שלי i5 3570 Gigabyte H77M-D3H 2x4GB 1333mhz Dual Channel geforce 560TI

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  6. כמו שרשמתי בכותרת , אני זקוק להמלצה על כונן קשיח פנימי , נפח של 1-2TB . הכונן חייב להיות שקט במיוחד בגלל שהמחשב שבוא הוא עובד נמצא באולפן הקלטות. המהירות חשובה , אך העדיפות היא כמובן לשקט . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by ShoX,

מי יותר מהיר? מי יותר שקט? מי יותר אמין? (גרסאות 250GB ו 160) ומה לגבי Maxtor 250GB SATA2 MaXLine III RoHS 7200RPM 16MB או Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  8. Started by infrequent,

הי, מפרט נוכחי: I7 4790K 4.5GHz 32GB RAM GTX770 GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Antec P280 מערך כוננים כרגע: Samsung EVO 840 120GB SATA - בו הווינדוס וה-pagefile WD 1TB SSD SATA - בו VM-ים\משחקים וכו'. 4 כוננים קשיחים נוספים. המערכת שלי כבר בעייתית לשימושים שלי (פיתוח כבד, VM-ים, קונטיינרים, דפדפן) ואני מוצא את עצמי בבעיות RAM כל הזמן. הגדלה של ה-pagefile על ה-ssd עזרה (ברור שזה לא אידאלי). אני אקנה מערכת חדשה בהמשך, אבל אני מעדיף לחכות כרגע כמה שאפשר - תקופת קורונה, כרטיסים חדשים של nvidia וכו'. (זה חשוב לציין, כי הכונן יצטרך לעבור למערכת החדשה בתור ראשי) אני חושב על השדרוג הבא למערכ…

9. Started by hezi508,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שאני רוצה להוסיף לו נפח איחסון. החלטתי לא להחליף את הדיסק הקשיח הפנימי אלא לקנות דיסק קשיח חיצוני נוסף. השאלות שלי הן איזה חיבור עדיף USB FIREWIRE ESATA כמובן שאני אעדיף כונן עם BUFFER גדול לפחות 16MB ונפח הכי גדול שמאפשר התקציב תודה חזי

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  10. http://www.ebay.com/itm/Seagate-1TB-32MB-7200RPM-SATA2-Hard-Drive-FREE-SHIPPING-/320880421800?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab5f6aba8#ht_1484wt_1139 הוא מוכר 1TB של סיגייט ב 35$. למוכר יש 30 פידבקים חיוביים. הפידבקים הם על מוצרים בעלי ערך, לא על דברים בדולר. האם לדעתכם המחיר הזה הגיוני, ושווה להסתכן ולקנות?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מחשב חדש [i5-2500 / 2X4GB / Win7_Pro_x64] עם צורב AD-7260S.. בהשוואה למחשב הקודם (נייד חלש), עושה הרושם שהצורב נכנס לסוג של SLEEP.. הגיוני? איך מבטלים? עזרתכם בבקשה..

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  12. נדפק לי HD MAXTOR 60GB, לא יודע איך נשבר לו הפין . יש דרך שאפשר להפעיל אותו כדי לשחזר מידע? הפין שנדפק הוא הפין העליון ימני קיצוני, יש למישהו מושג מה תפקידו? הפין נשבר כך שנשאר לו חלק קטן בקצה. ועוד אני מתלבט בין MAXTOR לWD, שניהם 8BUFFER, או 80 או 120 GB, זה פחות משנה אין הגבלת תקציב, וחייב PATA. תודה RK.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  13. הנפח הוא 120 או 160 ג'יגה...הם קרובים במחיר אז עדיף 160... יש כוננים עם 16 באפר? או שנפחים כאלה יש רק 8 באפר?...אני ראיתי רק 8... יש לי כונן של MAXTOR...כבר הרבה שנים..וטפו טפו טפו עובד מעולה....הבעיה היא שSEAGATE קנו עכשיו את מקסטור..וגם אין למקסטור (בחנות של נועה מחשבים) SATA2. שמעתי על הרבה תלונות של אנשים על זה שWD מזייפים בחיישנים של הטמפרטורה והם לא הכי שקטים.. אז חשבתי ללכת או על הסמסונג....או על הסיגייט...כאשר חשובות התכונות הנ"ל..וגם שיהיה שקט ואמין.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5078 את הסמסונג אני לא ממש מכיר בכלל...אבל פה נכתב כי הוא "שקט במיוחד"...וגם יש 3 שנים אחריות...עולה 495 ש"ח והסיגייט: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=47…

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by RazorJunior,

תרד זה מופנה לכל בעלי צורבי ה DVD-RAM שעד היום מחפשים מדיות DVD-RAM לצרוב עליהם ולא מוצאים... אז ככה, בשום מקום לא מצאתי שמוכרים מדיות בודדות(אם מישהו מכיר\שמע\ראה יותר ממוזמן להפנות את תשומת ליבי). ב COMP-IL נמכרות ב 150 ש"ח חמישיות דיסקים של FUJI:(כלומר 30 ש"ח ליחידה) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=EDFUJRM475&Cat2Cat1ID=1425&Cat2ID=1727 ב E-BAY נמכרות עשיריות דיסקים של OPTODISK(שנמכרים ב COMP-IL ב 60 ש"ח ליחידה) ב 25$+משלוח כלומר פחות או יותר 150 ש"ח סה"כ - ומכאן 15 ש"ח ליחידה. אבל דיברתי עם המוכר והוא מקבל המחאות בנקאיות בלבד, לא פאיפאל. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41793&item=5214238650&rd=1&ssPageName=WDVW א…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  15. ישבתי על הגדר המון זמן, ובגלל שאני לא מוותר על גיבויים נגמר לי המקום בכל ההארדיסקים הפנימיים (1TB+0.5TB) והחיצוניים (1TB+1TB+0.5TB). PLEX רעב לתוכן חדש ואני נאלץ בזמן האחרון למחוק סרטים, סדרות ומשחקים (חלקם שווים) כדי לפנות מקום. זה לא עסק. בכל אופן, קשה למצוא ביקורות על הכונן הזה ברשת ובנוסף בהרבה חנויות הוא out of stock. מה דעתכם עליו? 800 ש"ח זה מחיר טוב? זה מהסידרה הבעייתית של סיגייט?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  16. Started by Ran B,

היי חברים. אני מעוניין לקנות דיסק-און-קי USB רגיל, אך בעל גישה(מוצפן) באמצעות וידוי ביומטרי (טביעת אצבע). הנפח פחות קריטי. בין 1GB או 2GB יהיו מעולים. ראיתי בזאפ שלושה כאלה, החברות לא ממש מוכרות. האם קיים מגוון רחב יותר בשוק? מה ההצעות? מה המחירים? מהיכן ניתן עוד להשיג? האם יש למישהו המלצות..? תודה מראש, רן.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  17. Started by ofer,

במבחן האיכות (לא השם בלבד) מה טוב יותר סילבר זה מוטג לישראל ולמעשה זה ritek אך מעניין באיזה איכות ?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by rooten,

צרבתי סרט שיש לי על המחשב באיכות HD, שהסיומת של הקובץ זה mkv. ה-DVD שלי קורא סרטי HD אבל הוא לא הצליח לנגן את הסרט. מה הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  19. היצרנית הטאיוואנית הופכת לאחת מהראשונות בשוק אשר מציעה נפח אחסון גדול במיוחד בהתבסס על ממשק החיבור העדכני אין ספק שתקן ה-M.2 הוא העתיד של עולם האחסון מבוסס שבבי ההבזק, עם תמיכה ישירה בממשק ה-PCI-Express לקבלת מהירויות וביצועים גבוהים במיוחד, תאימות לתקן ה-NVMe וגם מימדים קומפקטיים במיוחד למוצרים המתבססים עליו, שהופכים אותם למתאימים בהחלט הן למחשבים נייחים והן לניידים וטאבלטים כמעט מכל סוג. כעת, נראה שגם אחד מהחסרונות המשמעותיים ביותר שעוד נותרו לכונני ה-M.2, שהוא מגבלת נפח מירבי לעומת כונני ה-2.5 אינץ' הוותיקים אשר קשורה ישירות לגודל המינימלי שלהם, מתחילה להצטמצם – תודות ליצרנית Transcend ולקו כונני ה-MTS800 שלה. ב-Transcend השיקו עתה דגם חדש של כונן …

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  20. שלום אני צריכה לקנות דיסק קשיח חדש. בעקבות דיון קודם אני הולכת על ide רגיל ראיתי דרך zap דיסק 160 גיגה של wd 7200 rpm 8mb cache במחיר של 500 ש"ח. יש לי 2 שאלות: 1. האם סוג הדיסק הזה מומלץ? 2. האם לא מסוכן לקנות מחנויות עלומות. לא עדיף להוסיף 100 שקל ולקנות מחנויות מוכרות. אני חוששת שאם תהיה תקלה לא יהיה לי למי לפנות. בכלל ב- ZAP יש מליוני חנויות וירטואליות ואני חוששת לקנות דרכם מה אתם מציעים לי לעשות ???

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by STi,

שלום, החלפתי דיסק לחדש למחשב נייד לאחר שהדיסק הקודם נדפק, הדיסק החדש הוא של היטאצי במהירות 5400 כמו הקודם של WD במהירות 5400, שניהם בנפח 500 גיגה ישנם מקרים בהם המערכת עובדת באיטיות (מערכת ההפעלה 7 הותקנה מחדש על הדיסק החדש מעודכנת ונקייה) למשל בזמן כיבוי לוקח הרבה זמן עד שמתבצע כיבוי (לא בזמן שמותקנים עידכונים או משהו) הרצתי בדיקה של MHDD ורציתי לשאול האם היא תקינה- מעבר לכך, האם דיסק חדש צריך לתת תוצאות כאלו, יש למעלה מהירות ממוצעת ומהירות של הדיסק הספציפי האם זה אמור להיות ככה, ובכלל אם יש משהו לא בסדר בבדיקה תודה

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by Daglas,

שלום חבר'ה. אני קונה מחשב חדש, והנה הגענו לחלק אמצעי האכסון לכן אני פונה אליכם. ראיתי ביקורות ברשת SATA vs. SATA II נראה לי שהפרש המחיר הקטן והפרש הביצועים הנחמד מצדיק את הרכישה של HD מבוסס SATA II. OK עד עכשיו זה בסדר... הבנתי גם ש NCQ משפר את ביצועי הכונן הקשיח חוסך לו עבודה ומקצר תהליכים - אז למה לא? יש לי לוח עם Nforce4 Ultra.... אבל שניהם ביחד, לא יכולים לעבוד.... מישהו מכיר חייה כזאת? SATA II ו NCQ? בנפחים נורמליים כמובן ולא איזה HD תעשיתי של 400GB עכשיו, נניח ובמת אין חייה כזאת, שווה ללכת על ה NCQ או על ה SATA II? 10q all

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by Bar_B_q,

יש לי הרד דיסק של מחשב נייד שהתקלקל הוא מתקתק ולא נותן למחשב לעלות . יש לי עליו מלא תמונות שממש חשובות. השאלה זה אם יש מעבדה שיכולה לחלץ את המידע מתוך הדיסק המתקתק?

24. Started by Yaron-Cohen,

על לוח של DFI NF4 UT ULTRA-D... Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA או Hitachi 160Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II מה מבינהם יתן לי ביצועים יותר טובים... קיצור....השאלה היא NCQ VS SATA-II

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by meish,

מה DOK 32GB הכי טוב ויעיל בארה"ב?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים