עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי מספר דיסקים קשיחים ישנים ((IDE) שאני מעוניין לאחסן ולשמור. כיצד לאחסן אותם ע"י שישרדו מקסימום זמן ? היכן ניתן לרכוש ניילון/שקית אנטי סטטית ?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by danikos,

שלום , אני מתבלט בין שתי אפשרויות של מה לקנות ואודה לעצה : אני מחפש דרך זולה ומשתלמת לצרכים הבאים : יש לי כרגע HTPC עם כונן של טרה וכונן של 0.5 טרה , אני לא משתמש בשום דבר מיכולות ה HTPC פרט למדיה ולכן אני מעוניין למכור אותו ולעבור לסטרימר (בזמנו חשבתי שאשתמש בו לפיפ"א וכו אבל זה לא ממש יוצא) , בנוסף ל HTPC יש לי עוד לפטופ ומחשב שולחני ולעתים כל השלושה בשימוש כאשר ה HTPC מנגן ושני אנשים עובדים על המחשבים ולכן אני מעוניין לשים את כל המדייה וקבצי עבודה במקום אחד שיהיו נגישים לכולם בו זמנית . לפי מה שאני מבין אין אפשרות כיום לעשות סטרים יציב ואיכותי של 1080P ולכן מה שלא אקנה (בהנחה שאני לא מרים רשת LAN ביתית) צריך לשבת ליד הטלוויזיה בדקתי וראיתי שיש לי שתי אפשרויות : 1. NAS…

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  3. Started by andrei21,

אני רוצה דיסק נייד 2TB איזה חיבורים יותר נפוצים היום ? בנמחשבים ניידים ונייחים.... ומה ההבדל במהיריות ? תודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by Daglas,

שלום חבר'ה. אני קונה מחשב חדש, והנה הגענו לחלק אמצעי האכסון לכן אני פונה אליכם. ראיתי ביקורות ברשת SATA vs. SATA II נראה לי שהפרש המחיר הקטן והפרש הביצועים הנחמד מצדיק את הרכישה של HD מבוסס SATA II. OK עד עכשיו זה בסדר... הבנתי גם ש NCQ משפר את ביצועי הכונן הקשיח חוסך לו עבודה ומקצר תהליכים - אז למה לא? יש לי לוח עם Nforce4 Ultra.... אבל שניהם ביחד, לא יכולים לעבוד.... מישהו מכיר חייה כזאת? SATA II ו NCQ? בנפחים נורמליים כמובן ולא איזה HD תעשיתי של 400GB עכשיו, נניח ובמת אין חייה כזאת, שווה ללכת על ה NCQ או על ה SATA II? 10q all

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  5. האם היצרנית האמריקאית תוכל לספק הצעה תחרותית עם מוצר שתומך בחצי מרוחב הפס המירבי של חיבור ה-M.2 המודרני? לכתבה

6. רציתי לקנות את הדגם שאלכס המליץ עליו וראיתי שבאתר שלהם יש רק את הדגם הזה אז הלכתי לחנות וקניתי אותו מבלי להסתכל יותר מידי כי גם הייתי לחוץ בזמן ועכשיו בבית אני רואה זה דגם DRW-20B1LT ולא RW-2014L1T!!! מה ההבדל בניהם ומי עדיף?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by LENOVO,

יש לי הארדיסק של 500 GB, יש לי את מחיצה C שבא יש 63GB מותקן הווינדוס ויש לי את E שהיא 206 GB ריקה בינתיים. אני רוצה להעביר בערך 10 GB למחיצה C. זה אפשרי? עם כן איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by boris86,

קניתי את הNAS והמהירות שלו נמוכה ממה שכתוב בכל הביקורות באינטרנט או אצל היצרן. אם יש למישהו ומוכן לעזור לי להבין למה זה קורה. אשמח מאוד תודה מראש בוריס

9. Started by big foot,

האם הDOK הזה טוב הוא בכיבולת של 2G ?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  10. יש מה לעשות כדי שזה יעבוד בכל זאת או שאין מה לעשות? בדקתי ברדיו דיסק של חבר וזה עבד שם. האם צריך לנסות לצרוב בכל מיני דיסקים אחרים?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  11. זהו הכונן שאני מעוניין לרכוש - Samsung 960 EVO M.2 MZ-V6E1T0BW 1TB SSD המחשב שלי זה : ASUS AII X99 I7 6850K 32 GB 3000KHZ GIGABYTE GEFORCE GTX 1080 WC זוהי שאלה למבינים בלבד- ידוע לי שהכוננים האלו יכולים להגיע לתפוקה מרבית על פי ערוצי תקשורת נגישים של הלוח בתאימות עם המעבד- האם זה יתבצע אצלי? ככל שהבנתי הוא אמור לנצל 16 ערוצים, אבל אם השתמשתי במספר חריצי זיכרון ו/או מעבד מסויים ו/או כרטיס מסך על הלוח הספציפי הזה זה מוריד לו את מירב יכולתו?

12. העתקתי את המחיצה :C מהדיסק הישן אל כונן ה-SSD החדש באמצעות קלונזילה, מחקתי את המחיצה שאחריה עם אקרוניס ואז הוספתי את המערכת החדשה עם EasyBCD לתפריט האתחול. המערכת החדשה עולה בלי בעיות, אבל כונן המערכת מקבל אות כונן E. כונן המערכת הקודם עדיין מקבל את האות C. הבעיה היא שכל הקיצורים לתוכנות נשארו ל-C:\Program Files. יש דרך לשנות את זה ל-E:\Program Files או לגרום למערכת החדשה לעלות עם אות כונן C? ניסיתי להחביא את מחיצת המערכת הישנה דרך אקרוניס (כדי להכריח את המערכת על ה-SSD לקבל אות כונן C) אבל זה רק גרם לווינדוז לסמן את ההתקנה כלא חוקית. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  13. צריך המלצה ל HD חיצוני 2.5" ו- 3.5" של 2TB שיהיה מהיר. המטרה היא לאיכסון וגיבוי נתונים. ללא חיבור חשמל. מה אתם אומרים על זה? : My Passport 2TB 2.5'' External Portable HDD USB 3.0 Black המחיר שלו ממש גבוהה, שמעתי על עוד אופציה לקנות כונן רגיל ולהשים עליו מארז. מישהו יכול להגיד מאיפה אני קונה את המארז ואיך אני עושה את זה? ומה אתם אומרים על ה HD הזה? : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv אשמח לשמוע עוד הצעות.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by maormark,

אני מתבלט בין 2 דיסקים קשיחים חיצוניים של 500 ג'יגה 1. דיסק קשיח חיצוני Maxtor OneTouch 4 500GB 390 שקל לינק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687383 2. דיסק קשיח חיצוני Western Digital My Book Essential 2 500GB 430 שקל לינק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 לראשון יש שנתיים אחריות לשני חמש שנים אחריות זה לא הכי מעניין אותי כי בעוד שנתיים הם יעלו גרושים..גם ההבדל במחירים עוד 40 שח לא מעניין אותי השאלה שלי מבחינת ביצועים מה עדיף??? מה הייתם לוקחים? לינקים http://www.maxtor.com/gb/hard-drive-backup/external-drives/maxtor-onetouch-4.html http://ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405 5 שנים אחריות http://www.wdc.com/en/products/products.a…

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by hagay21,

ניסיתי כל דבר אפשרי התקנתי sp2 עידכנתי דרייברים של לוח אם פיצלתי לשתי מחיצות של 100 ושל 150 ועדיין לא מצליח לזהות יש למישהוא פיתרון?

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  16. הדסיק הקשיח הבא נראה ממש מצוין לגיבויים בין מחשבים: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501103 מדובר על דיסק קשיח חיצוני לניידים, במהירות 5400RPM, בקיבולת 120GB. היתרון הגדול שלו הוא שלא צריך חיבור חיצוני לחשמל, אלא הוא לוקח את החשמל דרך חיבור ה USB2. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי במהירות הגיבוי והקריאה, לעומת דיסק קשיח 7200RPM חיצוני, שגם הוא משתמש בחיבור USB2 למחשב.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by TermiNal,

ההבדל גדול ? קטן ? יורגש ? משהו ?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  18. בהמשך לדיון שפתחתי לפני שבועיים: הרצתי diagnose ב- ES-Tool, בדיקה מקיפה שלקחה הרבה זמן, והתוצאה בסוף הייתה: Your HDD has no error !!! גם SpeedFan, כולל בדיקה אונליין, מראה שההארדיסק תקין. כמו כן, הרעשים החריגים נעלמו. האם יש עדיין סיבה לדאגה? אין זה הגיוני שאין יותר רעשים? (הסיבה לפער בין הדיונים היא היותי חייל) ורציתי להגיב ל- Nike: הייתי מתאר את הרעשים כחריקות הידועות שהארדיסקים משמיעים, אבל הן חלשות\עדינות יחסית. זה הכל. תודה רבה רועי

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by R9547655G,

טוב הגיע הזמן לעבור למשהו יותר גדול. -- מה לעשות אם ה פורמט FLAC פשוט מרשש אותי מבחינת מקום אבל מזכה אותי באיכות חלומית. --- יש בערך כ 7GB של MP3 כפול 5 פעמים...בקיצר אני צריך מינימום 80GB אבל חשובה לי גם האיכות.(מאוד)

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  20. האם יש חשיבות לסוג הכבל בו אני משתמש לחיבור הדיסק ללוח האם?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  21. Started by STi,

אז ככה הבעיה הזאת ממש מוזרה, ישבתי על המחשב (נייד-DELL inspiron 8600) סתם במהלך שימוש רגיל-גלישה . פתאו המחשב הציג לי מסך כחול של תקלת חומרה וזהו, עשיתי ריסטרט והוא רשם שהקובץ HAL.DLL לא נמצא או לא תקין, ניסיתי להעתיק את הקובץ מחדש לכונן אבל ללא הצלחה, הוא רושם שאין לו גישה או שהוא לא מוצא את הכונן, הקטע המוזר זה שבביוס הHD מזוהה כ-40 G וזה מה שצריך להיות אבל אחרי זה הוא אומר שהוא לא מוצא את הPRIMARY HD כשאני מעלה את המחשב דרך הדיסק של XP הוא מזהה את הכונן, אני יכול למחוק את המחיצות וליצור וכ"ו אבל ברגע אני מנסה לפרמט מחיצה הוא פשוט נתקן באחוז או שניים וגם בפרמוט מהיר ב-20 אחוז, ממש מוזר, עכשיו אני חושב שהארד דיסק תקין אבל אולי ישנה איזו תקלה ב-MBR או משהו כזה, אני לא ממש…

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by gal2229,

שלום, הזמנתי מפרט אתמול ואז הסתכלתי שוב וראיתי את הדיסק קשיח הזה: 250GB SATA II 7200rpm 24/7 16MB Western Digital דיסק קשיח מזאת אומרת ה24/7 הזה? זה מזיק או שזה יותר טוב? זה המפרט: Q6600 מעבד P35-DS3L לוח אם Samsung 800MHz 2GB(1GBX2) זיכרון WD 250GB SATA2 דיסק קשיח Forca 8600GT 512MB כרטיס מסך LG H62NB SATA2 צורב Raidmax Apex מארז Enermax Liberty 400w ספק

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה כונן רשת, משהו בסגנון הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4828 אבל רק את המעטפת. האם מישהו ניסה להתקין משהו כזה לבד? מה זה מצריך (חוץ מהרד דיסק)? זה מסובך\ ארוך? איפה אפשר לקנות דברים כאלה בכלל? תודה.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  24. הכונן הקשיח החדש של ADATA מבטיח להיות הצעקה האחרונה בכל הנוגע לכוננים ניידים שעמידים לזעזועים, ומבדיקה שלנו עולה בהחלט לא מדובר בהצהרות ריקות מתוכן הכונן הקשיח הוא ללא ספק החוליה החלשה של המערכת, והפעם איני מדבר על ביצועים כי אם הלכה למעשה: כוננים מכאניים הינם החלקים הרגישים ביותר במערכת, ובמידה והמחשב האישי שלכם סופג הלם רציני כלשהו – מתוך כל חלקי החומרה סביר להניח מבחינה סטטיסטית שהם יהיו הראשונים אשר ייפגעו. הכונן קשיח הוא החלק היחיד בתוך המחשב המכיל חלקים נעים אשר עשויים להפגע בקלות על ידי תזוזה, מהלומה ולפעמים ללא סיבה – ולרוע המזל הם כוללים את הקבצים האישיים שלנו עליהם. נכון, הכונן הקשיח הוא ללא ספק טכנולוגיה רגישה בעלת משימה רגישה לא פחות. כפי שנצפה …

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by gil_k,

אני עכשיו קניתי מחשב ובחנות אין להם את הדגם שלAAKS WD בגרסא של 250G אבל יש להם 320G והוא AAKS וההבדל בינהם הוא ~100 שקל. עריכה: יש להם בחנות גם את ה 250G AAJS שגם מצתרף לשאלה שלי. ואני צריך 250 גיגה. עכשיו לשאלה שלי האם כדאי לקחת את ה AAKS 320G או לקחת 250KS? תודה, גיל.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.