עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zilbermm,

מישהו צרב פעם דיסק dual-layer? מעולם לא ניסיתי כי שמעתי שהם לא הכי מוצלחים (לא זוכר אפילו למה) ואני רוצה לדעת אם שווה לנסות, עכשיו שהמחירים סבירים למדי.

2. אז ככה: קניתי לפני שנה וחצי מחשב עם הארד דיסק 40 ג'יגה של IBM. הוא נפדק והוחלף 4 פעמים- אני עובד כבר עם החמישי. הסיכוי שזה מקרה הוא קטן מאד. אמרו לי שכנראה משהו דופק אותם, אז בדקתי את הספק כוח ולא נמצאה בו שום בעיה. אמרו לי שכדאי לבדוק את לוח האם. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם? האם מישהו מכם נתקל בבעיה כזאת?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by maorbe,

יש לי הארד דיסק ממחשב ישן במצב טוב שמותקן עליו ווינדוס אני רוצה לחבר אוותו למחשב שלי כדי לפרמט אותו וכדי שיששמש אותי לאחסון דברים מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לעשות זאת האם מספיק רק לחבר אותו? או שצריך לעשות כמה דברים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  4. האם ניתן להפוך אותו לסוג של דיסקאונקי? או לחילופין לחבר אותו למחשב שולחני? ואם כן כיצד? חיבורים?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by liav12,

אהלן, שמתי לב שיש כמה חברות של ייצור הדיסקים שלהם, ביניהן גם טיוואן ויפן? בכל מקרה היה מבצע נחמד של 2 חבילות ב 90 ש"ח אז לקחתי..100 CD של ורבטים תוצרת הודו. עדיף לקחת את החברות האחרות בפעם הבאה?

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  6. היי , אני כבר המון זמן נמצא בהתלבטות בין שני כוננים חיצוניים שלדעתי עם קצת יותר פרטים עליהם ועל חומרה מהסוג הזה בכלל , אוכל לפתור את ההתלבטות בהצלחה . אני מתלבט בין כונן חיצוני של LACIE עם קיבולת של 2TB וכמובן ספק כוח לחשמל וחיבור USB3 , לבין 2.5" של WD עם קיבולת של 1TB וחיבור USB3 . ההתלבטות היא בעצם גם בנוחות וגם בקיבולת , העניין הוא שאם יהיו לי יותר יתרונות שכרגע אני לא יודע לגבי אחד מהשניים אולי זה מה שיעזור לי לבחור כבר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  7. שמעתי על זה פעם שאפשר לחבר CD-ROM לספק (מחוץ למחשב) והוא יקרא שירים וינגן אותם.. אפשרי? תודה!

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by eladm230,

יש לי לוח אם ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX ואני נתקל בבעיות מוזרות עם ה disk on key שלי לפעמים כשאני מכניס אותו ומנסה להיכנס אליו אז הוא מופיע ב"מחשב שלי" אבל כשאני לוחץ עליו ומנסה להיכנס אז המחשב לא נותן לי וכותב שהוא לא מזהה שום כונן שמחובר אולם אם אני מאתחל את המחשב אני יכול להיכנס ל dok אבל לאחר כמה זמן שהמחשב דלוק הבעיה חוזרת אודה לכם מאד אם תעזרו לי... בנוסף רציתי לדעת איך אני בודק איזה usb בדיוק יש לי?כלומר של איזו חברה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by t d,

שלום לפני כשבוע קניתי הארד דיסק חיצוני שלWESTERN DIGITAL מדגם WDG1SU5000 , בנפח של 500 GB, עם יציאת USB וESATA. על המארז של הדיסק נורה שמסתובבת כאשר הוא בשימוש (קורא\כותב). את ההארד דיסק חיבתי בUSB משום שאין לי כניסת ESATA במחשב. התחלתי להעביר לHD מידע בלי בעיה, לפי חלון הPROGRESS של ההעתקה היא הסתיימה. הכל נראה טוב ויפה. אחרי כשעה חזרתי למחשב וראיתי שהנורה של ההארד דיסק מסתובבת שכן הוא בשימוש, אך על המסך לא נראית שום פעולה, ניסיתי לעשות SAFELY DISCONNECT אבל WINDOWS לא נותן לי ואומר שהוא בשימוש... אחרי כמה זמן עלתה הודעת שגיאה לפייה WINDOWS DELAYED WRITING FAILED. נסיתי קצת לחפש על הFEATURE הזה של ווינדוס ולא מצאתי הרבה, רק את העובדה שאי אפשר לבטל את זה אם זה הארד דיסק U…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by digitalseeker,

שלום שלום, אני מחפש צורב חיצוני , מהארץ או מחו"ל , כמובן צורב DVD , עם חיבור SATA , ושיהיה בצבע שחור ! התקציב הוא עד 550 ש"ח כולל משלוחה. יש הצעות ? בעבר מצאתי בEBAY אחד ספיציפי והוא נעלם.

11. הקדמה^^ כשהייתי מדליק את המחשב שלי הוא היה מעלה את ווינדוס, ואז מתחיל הכל מהתחלה כאילו בדיוק הדלקתי אותו, הגיע למסך דוס שאמר שהייתה בעייה בהפעלה שעברה, ולבחור איך להעלות את ווינדוס - רגיל,Safe mode, ועוד כל מיני Safe mode עם משהו, עולה (לא משנה מה אני בוחר) ושוב חוזר להתחלה... זה לא העניין כמובן הבעייה: פירקתי את המחשב, הוצאתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אותו למחשב אחר, עם הכבל הקטן שיש לו שורה אחת של שיניים (והכבל של הכוח, שנדמה לי שיש לו גם שורה של שיניים, ועכשיו כשאני חושב על זה, במחשב שלי זה היה כבל שונה של כוח שהיה מחובר לשקע עם 4 שיניים...) הכבל של הכוח שחיברתי לדיסק הקשיח שלי הוא מין המשך של הכבל שמחובר למקורי... יש 4 חוטים שנכנסים לתוך התקע (צהוב, אדום שחור וכתו…

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by shelley duncan,

יש לי מערכת קצת מיושן עם sata 2 כך שאין טעם לקנות ssd, הדגמים שאני שוקל הם Caviar Black של ווסטרן דיג'יטל wd1002faex, ו ה Baracuda של סיגייט st1000dm003, אמנם ה Baracuda זול יותר במאה ש"ח, (וניתן להשיג את ה 2TB שלהם במחיר של ה 1TB של WD, אך קראתי שיש כמה גרסאות של ה 2TB עם ביצועים שונים) וגם לפי הנתונים מהיר יותר מה Caviar Black, אך יש שמתלוננים לגבי האמינות של Seagate, מה גם שה Caviar Black מגיע עם 5 שנים אחריות לעומת ה Baracuda שיש רק שנתיים אחריות אז על איזה מהם ללכת?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  13. שלום חברים יש לי בבית מתאם IDE-SATA שמצג אחד מתחבר ללוח בחיבור של ה IDE ובצד השני יש לו חיבור של SATA, השאלה האם המחשב יקלוט שאני מחבר כונן SATA או שאני צריך להגיד איזה משהו במחשב , דרייברים. לוח אם של אינטל זה פנטיום 4 1.5 MHZ בן איזה 5-6 שנים לפחות. תודה

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מחשב חדש [i5-2500 / 2X4GB / Win7_Pro_x64] עם צורב AD-7260S.. בהשוואה למחשב הקודם (נייד חלש), עושה הרושם שהצורב נכנס לסוג של SLEEP.. הגיוני? איך מבטלים? עזרתכם בבקשה..

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  15. שלום, רציתי לשאול בבקשה מהן ההשלכות של הרצת CHKDSK /R על הארדיסקים המערך Raid 0? האם תיתכן פגיעה במידע או ביכולת boot מהדיסק לאחר מכן? מדובר בשני הארדיסקים ב-RAID 0 שמכילים את מערכת ההפעלה שלי ואני שואל מכיוון שאחד מהם גורם לקריסת המחשב מידיי פעם. תודה מראש לעונים :-)

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by Charybdis,

שלום, יש לי הארד דיסק של WD בנפח 80GB. הוא אצלי כ 5 שנים לערך, אולי אפילו קצת יותר. לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת איטיות בכל דבר שקשור למע' ההפעלה (פתיחת תוכניות וזמני תגובה כלליים). סוג החיבור הינו IDE. קראתי קצת בסטיקי אחסון והורדתי את HD Tune לאבחון של ההארד דיסק. כמה תמונות שצילמתי אחרי סיום כל תהליך: יש לציין שבזמן פעולת התוכנה האנטיוירוס היה מבוטל ולא עשיתי איתו כלום רק התוכנה עבדה ברקע. תודה

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  17. יש לי אפשרות להזמין אותו מחו"ל ב590 ש"ח. אם יקחו לי עליו מע"מ ייצא לי 685 ש"ח. אני שואל כיוון שראיתי בארץ הורדת מחירים מסיבית לכונני SSD אך לא של OCZ. למשל ב KSP אני רואה שניתן לרכוש את הכוננים: Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail ב590 ש"ח Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 ב610 ש"ח מביקורות ברשת הכונן של OCZ נמצא תמיד בראש הבאנצ'מאקים מה שאי אפשר להגיד על אלה, למרות שהכונן של Crucial מצויין. מה הייתם עושים ?? המחיר הכי זול בארץ לכונן של OCZ הוא 880 ש"ח. תודה !

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  18. שלום, החלטתי לרדת ממערך raid ולקנות את הדברים הבאים: 1. SSD 120GB של אינטל מסדרת אקסטרים - 600 ש"ח 2. שני כוננים חיצוניים 3TB של סיגייט דגם STAC3000202 , אחד יפורק ויהיה בתוך המארז והשני ישמש לגיבויים בעזרת התוכנה המצורפת -- 800 ש"ח ליח' ההפרש במחיר מ- 2 TB ל- 3TB לא גבוה , וכונן חיצוני יותר זול מפנימי.... הארות/ הערות יתקבלו בברכה...........

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה כונן רשת, משהו בסגנון הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4828 אבל רק את המעטפת. האם מישהו ניסה להתקין משהו כזה לבד? מה זה מצריך (חוץ מהרד דיסק)? זה מסובך\ ארוך? איפה אפשר לקנות דברים כאלה בכלל? תודה.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by rank1986,

קניתי מחשב חדש לפני כשבוע והיה לי כונן קשיח בנפרד wd 500 gb sata 3 הכונן ממש מרעיש ולא מהיר הכי חשוב לי בדיסק שאני רוצה לקנות זה שיהיה מהיר ומאוד שקט נפח עד 1 טרה יש לי לוח אם תומך SATA 3 אבקש את המלצתכם

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by Yaniv_Uzan,

זה נורא פשוט... האם יש מאריכי כבל USB1 ומאריכי כבל USB2 בנפרד או שזה אותו כבל והדבר נקבע לפי הבקר USB והמכשיר שמחובר ועוד שאלה... אם זה אותו כבל גם ל 1 וגם ל 2... עד איזה מרחק אני יכול להאריך כרטיס רשת אלחוטי USB... האם אפשר לחבר 3 מאריכי USB של 9 מטר סה"כ... האם זה "יהפוך" את זה ל USB1... שאלה קצת מוזרה... חחח תודה יניב

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  22. Started by Yuval35,

שלום לגולשי הפורום, קניתי מחשב נייד (Asus X554L) לפני כמה שבועות ואני מתכנן לשדרג לו את הכונן הקשיח לSSD. אני חיפשתי קצת באינטרנט, ומצאתי את הכונן הזה: http://ksp.co.il/?select=.1033..152..377.&list=1&sort=2&glist=0&uin=29521&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה דעתכם עליו? לא מצאתי עליו מידע כלשהו/ביקורת, ולכן אני פונה אליכם.. אין לי הרבה אפשרויות מאחר שהתקציב שלי מוגבל (קניתי כבר כונן SSD למחשב אחר ואני מעוניין לחסוך כמה שיותר), ולכן אני מנסה לחסוך כמה שיותר, אבל לא במידה שאני אקנה בסוף כונן איטי/לא משתלם וכו'.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by yirmi_opp,

יש ברשותי כרגע כונן 40 ג"ב של ווסטרן ואני מאוד מרוצה ממנו, רק בעיה אחת - הוא מלא עד אפס מקום. אני רוצה לקנות כונן חדש, חשבתי על כונן של ווסטרן דיגיטל 120 ג"ב, האם יש המלצות מסויימות? הבנתי שכדאי לקחת את הגרסא עם 8 מ"ב באפר, האם מדובר בגרסא הזאת? http://gamapc.co.il/product_info.php?cPath=33_57&products_id=70 אני משתמש במחשב פנטיום 3, האם כדאי להשקיע בכונן בעל חיבור טורי כדי שיהיה מתאים גם למחשבים הבאים שיהיו ברשותי? האם כונן כזה יעבוד על המחשב שיש ברשותי כרגע? בסה"כ התקציב שלי הוא בסביבות 500 ש"ח, עם חריגה קטנה למעלה... מה הם המלצותיכן?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  24. ??? גם בלוח אם של אביט ושל גיגה בייט?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by op7777,

יש לי מחשב נייד. בזמנו חילקתי את ההארד דיסק ל 3 מחיצות. היום כונן C התמלא ואני חייב או לפרמט את כל ההארד דיסק או לנסות לאחד בין 2 מחיצות. האם ניתן לאחד 2 מחיצות מבלי לפרמט אותן ?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים