עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by roeesnir,

זולים יחסית ונתונים מרשימים על הנייר. מישהו מכיר? התנסה?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  2. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הכי חשוב לי זה אמינות, את הצורב CD הרגיל הקודם שלי החלפתי אחרי 4 שנים והצורב הנוכחי כבר שנתיים עובד אצלי בלי תקלות. המהירות, הרבה פחות חשובה לי, הבדל של כמה שניות, ואפילו דקות לא משנה בשבילי. האפשרויות: סוני DWA-22 נק 3500 הסוני יותר זול, את הנק אני בכלל לא מכיר.

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  3. כרגע על המחשב מותקן אצלי כונן קשיח 80 ג'יגה של WD עם 8 מגה בייט זיכרון מטמון, קיבלתי מחבר כונן קשיח ישן יותר של WD בנפח 30 ג'יגה עם 2 מגה בייט זיכרון מטמון. השאלה היא אם הוא ייגרום להורדת הביצועים של הכונן הקשיח הנוכחי ולהשוואת ביצועים או שהוא לא ישפיע על ביצועי המחשב והדבר היחידי שאני אראה זה עוד כונן של 30 ג'יגה?

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  4. לפני כמה ימים קניתי צורב dvd, היום קניתי דיסקים לצריבה של dvd וכל פעם שאני מתחיל צריבה אז המחשב קופא ולא מגיב עד שאני עושה ריסט. צריבה של דיסקים רגילים עובדת פרפקט. מקודם גם עידכנתי firmware בתקווה שזה יפתור את הבעייה, אבל זה לא עזר. מה עושים?? סתם עכשיו הלכו לי לפח 10 דיסקים :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by edoson,

מישהו יודע להעריך? שווה לקנות את כונני ה8 M של היום או לחכות לS.ATA? חוץ מזה מישהו יודע כמה מהירים הם הולכים להיות?

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by manticore,

היי, יש ברשותי את את הDOK הנ"ל והוא מפורמט ב FAT32. ניסיתי היום להעביר אליו קובץ של מעל 4 גיגה והבנתי שזה לא אפשרי ב FAT32 האם יש דרך לפרמט את הDOK לNTFS? כשאני מנסה לעשות זאת בדרך הפשוטה ב WIN יש לי רק אפשרות של FAT32

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  7. Started by skyline,

ת'אמת אני מתלבט בין קניה של 160GB לבין 250............מה כדאי? ואיזה כונן ספיציפית? תנו המלצות בבקשה

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by liav12,

אהלן, שמתי לב שיש כמה חברות של ייצור הדיסקים שלהם, ביניהן גם טיוואן ויפן? בכל מקרה היה מבצע נחמד של 2 חבילות ב 90 ש"ח אז לקחתי..100 CD של ורבטים תוצרת הודו. עדיף לקחת את החברות האחרות בפעם הבאה?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  9. שמעתי על זה פעם שאפשר לחבר CD-ROM לספק (מחוץ למחשב) והוא יקרא שירים וינגן אותם.. אפשרי? תודה!

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  10. אני רוצה לדעת האם ההבדל ביניהם משמעותי והאם צריך להתעקש שיחליפו לי אותו אני צריך להחליט דחוף אז תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:20:20 חברה אני צריך תשובה עוד הלילה

11. Started by Stanly,

במחשבי יש usb1 ואני רוצה לקנות mp3 שחיבורו הוא usb2. האם יהיו לי בעיות בהעברת שירים לנגן?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by shapiro.guy,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן וחילקתי את שני ההארד דיסקים (שני הארד דיסקים של 500 גיגה של סיגייט) למחיצות. כל פעם שרציתי להעתיק קבצים אל אחת מהמחיצות הופיעה הודעה שצריך לעשות פירמוט, ולכן עשיתי פירמוט רק לשתי מחיצות בהארד דיסק אחד. בשני לא היה לי צורך בינתיים. הכונן השני נשאר לא מפורמט במשך כמה זמן, עד שפתאום הוא נעלם. הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" או בניהול מחיצות. בנוסף, הורדתי תוכנה לניהול מחיצות וגם היא לא זיהתה אותו. גם בביוס מופיע רק אחד, ושיחקתי קצת עם הכבלים של ההארד דיסקים במארז והכל בסדר. מה לעשות? ??? תודה, גיא

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by kalda01,

לאור המחירים המופרזים של דיסקים קשיחים, אני מאוד מתלבט אם להשקיע 150 שקלים נוספים על WD מסידרת GREEN בגודל 1TB או לקחת 500GB מסידרת BLUE. האם הדיסק ה"ירוק" באמת יותר שקט וחסכוני באנרגיה ?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

שאלה... אני חושב על לפנק את הנייד שלי ב SSD למערכת ההפעלה + תוכנות (נראה לי ש 40GB יספיקו שכן נכון להיום זה גודל מחיצת C אצלי ויש לי עוד 7.5 פנוי) אבל מצד שני, אני לא רוצה לוותר על נפח האכסון של הדיסק המכני. יש לי 2 אפשרויות: 1. לנתק את הכונן האופטי, להכניס את הדיסק המכני לתוך מנשא שיכנס במקום האופטי ולקנות SSD 2.5 רגיל שיכנס במקום הדיסק המכני (אופציה פחות רצויה מבחינתי היות ואני כן משתמש בכונן האופטי אחת לכמה ימים) 2. להכניס SSD לסלוט MINI PCIE פנוי שיש לי (בעקרון יש שם מודם סלולרי, אני לא משתמש בו, הוא מנותק בביוס כדי לחסוך בחשמל ואין לי שום בעיה להעיף אותו החוצה - הכונן האופטי יותר שימושי לי פי כמה וכמה), השאלה שלי, האם יש SSDים בממשק זה ובנפח הרצוי במחירים משתלמי…

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  15. אשמח להמלצה לכרטיס הרחבה pci לעד לפחות 4 יציאות sata 3 רלוונטי גם מהארץ וגם מחול מאתרים כמו amazon מחפש כרטיס שיהיה אמין כי רב הסיכויים יחוברו אליו 4 קשיחים של 3tb במערך של raid 1 תודה לעוזרים מראש בוקר טוב.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by RASTA^MAN,

שאני מנזה להכין דיסקט אתחול בוינדוס הוא נותן לי תהודעת שגיאה : AN UNEXPECTED1\0 EROR ACCORD ולא מכין לי את הדיסקט מישהו יודע מה לעשות ?? ושניסיתי לעשות לו פורמט הוא אומר שהדיסקט מוגן מפני כתיבה אז הזזתי תצ'ופצ'יק וזה לא עזר יש לי וינדוס אקס פי ... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by Fertilizer,

אני מחפש מתאם שמעביר לי מכונן 1.44 מגה ל יציאת USB. במחשבים ישנים ובהרבה התקנים אלקטורנים לימנם יש כונן 1.44 מגה ואין יצאת USB. המתאם צריך להנכס לכונן דיסקטים ולהוציא משם יציאת USB שניתן לחברה ל דיסק און קיי. אני מודע שקיים הבדלי מהירות בין ההתקנים השונים. האם מישהו מכיר מתאם כזה או איזה מדריך להכנה עצמית של זה ? תודה לכל המשבים.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by mambo,

שלום, אני משמש כעוזר מחקר באוניברסיטה. אנחנו עוסקים בפרוייקט גדול ובמסגרתו הפרופסורית היקרה שלי הטילה עליי לקנות הארד דיסק חיצוני שישמש לגיבויים. אני צריך המלצות להארד דיסקים טובים, יעילים ואמינים מנפח של 500 GB ועד לנפח של 1000GB, כולל מחירים מומלצים. תודה

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by Daglas,

שלום חבר'ה. אני קונה מחשב חדש, והנה הגענו לחלק אמצעי האכסון לכן אני פונה אליכם. ראיתי ביקורות ברשת SATA vs. SATA II נראה לי שהפרש המחיר הקטן והפרש הביצועים הנחמד מצדיק את הרכישה של HD מבוסס SATA II. OK עד עכשיו זה בסדר... הבנתי גם ש NCQ משפר את ביצועי הכונן הקשיח חוסך לו עבודה ומקצר תהליכים - אז למה לא? יש לי לוח עם Nforce4 Ultra.... אבל שניהם ביחד, לא יכולים לעבוד.... מישהו מכיר חייה כזאת? SATA II ו NCQ? בנפחים נורמליים כמובן ולא איזה HD תעשיתי של 400GB עכשיו, נניח ובמת אין חייה כזאת, שווה ללכת על ה NCQ או על ה SATA II? 10q all

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  20. זה הגיוני ? לא חשבתי שבמחשב החדש שלי יהיה לי חיבור פחות מהיר מ- USB2 :

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  21. יש לי אפשרות להזמין אותו מחו"ל ב590 ש"ח. אם יקחו לי עליו מע"מ ייצא לי 685 ש"ח. אני שואל כיוון שראיתי בארץ הורדת מחירים מסיבית לכונני SSD אך לא של OCZ. למשל ב KSP אני רואה שניתן לרכוש את הכוננים: Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail ב590 ש"ח Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 ב610 ש"ח מביקורות ברשת הכונן של OCZ נמצא תמיד בראש הבאנצ'מאקים מה שאי אפשר להגיד על אלה, למרות שהכונן של Crucial מצויין. מה הייתם עושים ?? המחיר הכי זול בארץ לכונן של OCZ הוא 880 ש"ח. תודה !

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by Zrizi,

שלום, יש לי בסלון מארז אנטק 2480, ובו יש מקום ל2 כוננים קשיחים. קיבלתי מחו"ל כונן קשיח (3.5", 1.5T) ואין לי מקום בשבילו במחשב. רציתי לשאול אם עדיף קיימת מגירה (כמו לDVD) שבה אפשר לשים את הHD (עדיף כולל משככים כך שיהיה שקט). אופציה חלופית הינה מארז חיצוני, ואז היתרון הוא הניידות בין מחשבים. במקרה זה אשמח להמלצות עדכניות למארז כזה. תודה!

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  23. Started by BoOoM2008,

מישהו מכיר את הכונן קשיח הזה: Hitachi HDT721010SLA SCSI Disk Device ? איך הוא טוב? מה המהירות שלו?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  24. למה ה WD2500KS מגיע במארז כסוף כשבאתר של היצרן הוא שחור? מדובר באותו הדגם בדיוק וזאת לא פעם ראשונה שני נתקל בדיסקים קשיחים שחלקם כסופים וחלקם שחורים.. שניהם לא מחבילות RETAIL...

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by STi,

אז ככה הבעיה הזאת ממש מוזרה, ישבתי על המחשב (נייד-DELL inspiron 8600) סתם במהלך שימוש רגיל-גלישה . פתאו המחשב הציג לי מסך כחול של תקלת חומרה וזהו, עשיתי ריסטרט והוא רשם שהקובץ HAL.DLL לא נמצא או לא תקין, ניסיתי להעתיק את הקובץ מחדש לכונן אבל ללא הצלחה, הוא רושם שאין לו גישה או שהוא לא מוצא את הכונן, הקטע המוזר זה שבביוס הHD מזוהה כ-40 G וזה מה שצריך להיות אבל אחרי זה הוא אומר שהוא לא מוצא את הPRIMARY HD כשאני מעלה את המחשב דרך הדיסק של XP הוא מזהה את הכונן, אני יכול למחוק את המחיצות וליצור וכ"ו אבל ברגע אני מנסה לפרמט מחיצה הוא פשוט נתקן באחוז או שניים וגם בפרמוט מהיר ב-20 אחוז, ממש מוזר, עכשיו אני חושב שהארד דיסק תקין אבל אולי ישנה איזו תקלה ב-MBR או משהו כזה, אני לא ממש…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.