אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני יודע NEC לא מומלץ אבל בכל זאת אשמח לעזרה אני מתכנן לקנות צורב ולפי הבקורות בפורום לא כל כך הצלחתי להבין מה מומלץ חוץ מה BENQ שאין בארץ בקיצור ראתי שלNEC יש צורב חדש שהם הוציאו ביחד אם SONY ולפי הביקורות הוא נראה די סבבה הדבר העקרי שאני צריך מהצורב זה איכות צריבה די טובה בקיצור מה דעתכם שווה לנסות? ועוד שאלה יכול להיות שאני מזמין חבילה מחו"ל שווה להשקיע ולהזמין גם את הBENQ או שזה לא כל כך משנה?
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות דיסק קשי חיצוני נוסף יש לי דיסק קשיח לפני כמה שנים של החברה Wd בגרסאת הפספורט והוא 250 גיגה וברצוני לקנות עוד אחדראיתי באינטרנט וכל זה ויש הרבה ביקורות רעות על החברה הזאת ולא יודע מה לבחור אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 500-1000 גיגה וכמובן בלי חיבור לחשמלאשמח אם תציעו לי משהו טוב אמיתי ואמין תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום.. יש לי הארד דיסק חיצוני של 40 ג'יגה (לא יודע אם קוראים לזה הארד דיסק אבל הוא די גדול ומתחבר עם USB.. כמו אמצעי איחסון גדול כזה..) עכשיו .. אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים מ4 ג'יגה והוא כותב שמערכת קבצים לא תומכת.. (אכן FAT32 אינה תומכת) לכן אני צריך לשנות אותה לNFTS.. כיצד עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני אישית כבר לא מבין מה הולך פה... מדובר כבר בכונן קשיח רביעי שהולך לי בשלוש שנים ! לדעתי מדובר במשהו די מוזר, לא ? חשבתי אולי הספק אשם, החלפתי אותו, החלפתי מארז, החלפתי לוח אם/מעבד/זכרון הכל... הכוננים אומנם מאז ומעולם היו ברמת פעילות גבוהה, ביטורנט והכל, אבל אני לא היחיד, אבל משום מה רק אני צריך להחליף 4 כוננים בשלוש שנים.... יש למישהו רעיון אולי מה יכול לגרום לתופעה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, ֿמחפש לקנות 100TB ומעלה משומש במצב טוב לא מצאתי לא באיביי ולא באמזון ולא ביד 2 וגם ככה, מחיר המשומשים קרוב למחיר חדשים - סדר גודל של 25$ ל TB יש למישהו כיוון?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לדעת האם ההבדל ביניהם משמעותי והאם צריך להתעקש שיחליפו לי אותו אני צריך להחליט דחוף אז תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:20:20 חברה אני צריך תשובה עוד הלילה
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית עם הצורב שלי, יש לי YAMAHA SCASI 16*10*40 והמהירות ממש לא מפריעה לי, מה שכן הוא עושה רעש ענק, שגם על זה לפעמים אני מוכן להתפשר, אבל קודם כל בתור CDROM של 40 הוא עובד ממש איטי ולא מצליח לקרוא מהר כמצופה, ושנית הוא דפק לי יותר דיסקים ממה שאני יכול לספור, יש לי דיסקים מסוימים שאני עובד איתם, עם אני מחליף הוא פשוט לא קורה ודופק אותם, וזה לא מהרגל לשלי, פשוט הדיסק נתקע שם ואי אפשר להוציא אותו עד שמכבים את המחשב, RESET אפילו לא עוזר. וגם הטעינה של ה CDRW הכול איטי, והוא הורס חלק גדול מהדיסקים, ולא סתם אלה חלק של SILVERLINE וכאלה, אני משתמש רק ב MCD ואני מאוד מרוצה אבל אני לא יכול לצרוב על אחרים! וגם בצריבה יש לי בעיה!, עם אני צורב דיסק מ MP3 והופך אותו לדיסק מע…
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין לגבי קניית מחשב נייד, ויש לי אופציה בתוספת של 100 ש"ח להוסיף כונן SSD בנפח 32G. השאלה, האם זה כדאי? האם 32G מספיק למערכת הפעלה ותוכנות כבדות (בעיקר OFFICE, אין שימוש בתוכנות תכנות כמו מטלב או עריכת תמונות למינהן). ובאופן כללי, איך עובד השילוב בין 2 הכוננים? האם אני אראה 2 מחיצות? תודה !
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קניתי בקנייה הקבוצתית SSD M4 יש לי במחשב SATA 2 בלבד אחרי מה שבדקתי, זה הלוח שלי Gigabyte GA-P35C-DS3R כמו שהמליצו לי העברתי ל AHCI במקום IDE וזה שיפר לי במעט את הביצועים, אבל עדיין אני רואה הבדלים משמעותיים ביני לבין אחרים האם זה המצב ב SATA 2 ? או שיש אופציה לשדרג את המהירות?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מה זה למעשה? האם יש חשיבות כלפי המערכת הפעלה או זה רק בתוך החברה עצמה שמות דגמים? ומה מהם יותר טוב? תודה...
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי unraid nas שרץ על מחשב ישן פנטיום 4 והלוח אם הוא msi ms-7173. כרגע מחוברים אליו שני קשיחים של wd green 1tb. בשניהם שמתי את הג׳אמפר מאחורה שמכניס אותם למצב תאימות לsata 150 MB/s. השאלה שלי היא האם גם בקשיחים החדשים בסדרת הgreen או אפילו red קיים הג׳אמפר הזה צריך לדעת לפני שאני מוסיף כונן... האם הלוח הזה ייתמוך בsata 2/3 בלי הג׳אמפר? מודה לכם..
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בטעות מחקתי קובץ מהדיסקשיח החיצוני שלי. איך אני משחזר? עכשיו זה קרה! מהר, מישהו???
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
1. כיצד ביכולתי לבדוק באיזה מהירות חיבורי ה USB שלי ? אני מניח שבשל העובדה שהמחשב בן שנה, אלו USB2, אבל אני רוצה להיות בטוח בכך, כיצד אוכל לבדוק זאת (מנהל ההתקנים לא ממש עזר...) 2. נושא נוסף : ע"פ מנהל ההתקנים, הדיסק הקשיח שלי הוא WDC WD800JB 00CRA1 כלומר : Western Digital, 80Giga. כיצד ניתן לדעת באיזו מהירות הוא עובד, ומה גודל ה Buffer שלו ?
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לפני שנתיים וחצי קניתי מסקי-פיסי כונן של wd. לפני מספר שבועות לא היה ניתן לגשת לכונן, לא ניתן היה לפרמט אותו, גם שהוא הותקן עם כבלים אחרים ובמחשבים אחרים. החנות ממנה קניתי את הכונן נסגרה ו"זד" מחשבים מטפלים בנושא מימוש אחריות של לקוחותיהם. שלחתי את הכונן ל"זד", ששלחו אותו ל-טקדטה שהבנתי שהיו הספק של סקי-פיסי בזמנו. "זד" מחשבים טענו שהכונן הוחזר מטקדטה ללא החלפה והחזירו לי את הכונן. יצרתי בעצמי קשר עם טקדטה, שאומרים שמעולם לא נשלח להם הכונן התקול. ביקשתי אני לטפל בעניין ההחלפה ישירות מולם, אך נציג טקדטה התעקש שהם לא עובדים מול לקוחות קצה, וזה שהחנות שממנה רכשתי נסגרה לא עזרה לקדם את התהליך מולם. על אף שנתתי לו את המספר הסידורי של הכונן, הוא סרב לאשר או להכחיש שהוא באמת סופ…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD5000י של 500 GB.לאחרונה המחשב לא מזהה אותו. איך פותרים בעיה כזו? יש מי שמתקן דברים כאלה? האם יתכן שיש בעיה של דרייבר? אם כן,מאיפה מורידים דרייבר שלו ? חיפשתי וכל מצאתי אלה תוכנות שמתיימרות לתקן את כל הדרייברים בעבור תשלום.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
על לוח של DFI NF4 UT ULTRA-D... Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA או Hitachi 160Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II מה מבינהם יתן לי ביצועים יותר טובים... קיצור....השאלה היא NCQ VS SATA-II
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכונן קשיח הזה: Hitachi HDT721010SLA SCSI Disk Device ? איך הוא טוב? מה המהירות שלו?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי דרך דוד שלי הארדיסק חדש WD80 GB 8MB לאחר שההארדיסק הקודם שלי פיתח סקטורים פגומים וההארדיסק שלפניו שבק חיים בצורה פתאומית... אני מתחיל לראות פה תבנית, כי משום מה ההארדיסק הזה גם מתחיל לעשות לי בעיות אחרי סה"כ שבוע שהוא נמצא אצלי במחשב... הורדתי תוכנת activesmart ומצאתי שהטמפרטורה שלו היא 46 מעלות, זה גבוה ? נמוך ? כמו כן, יש לי בעיה שכן אני משתמש בכבלים IDE פשוטים (33) ולכן אינני משתמש ב-UDMA רציתי לדעת אם הדבר עלול לפגוע בהארדיסק. שאלה אחרונה היא האם יתכן שהספק שלי פגום ולא מספק מתחים מספיקים להארדיסק
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי ברשותי טלוויזיה חדשה 46 אינצ' sony briava HD. הטלוויזיה מכילה יצאת USB ותומכת בפורמטים של AVCHD וכדומה. השאלה שלי היא איזה הרדיסק חיצוני כדאי לקנות שיאפשר להריץ סרטים ב FULLHD דרך הUSB של הטלוויזיה. אגב בדקתי גם סתם עם דיסקאונקי רגיל ואכן ניתן לנגן דרכה סרטים בHD, ככה שאולי עדיף בכלל לקנות איזה אחד כזה של 32 GB במקום הרדיסק? תדוה מראש
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי הוא מזהה במשחב הישן עד עכשי והוא זיהה פתאום הוא הפסיק לזהות אותו ורושם שההתן לא מוכר כשאני מנסה לעשות עידכון מנהל התקן הוא רושם לי שלא היה אפשר להמשיך כי הוא לא מצא משהו שמתאים יותר מהתוכנה על המחשב או משהו כזה.. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ושהוא יזהה את הכונן..? ובמשחב אחד זה עובד רק בשני לא.. ועשיתי את כל האיתחול והדברי םהאלה.. הוא רושם לי אבל במנהל ההתקנים שזה בכלל התקן לא מזוהה..
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילו רעשים מרגיזים מדי פעם. גם לפעמים אני סתם לוחץ על תיקייה ומתחיל צפצוף מעצבן... יש למישהוא דרך לבדוק מה הבעיה ? יש לי דיסק קשיח של W.D 80 GB 7200RPM
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי את הDOK הנ"ל לפני שבוע, בימים הראשונים של השימוש העתקת קובץ וידיאו של 350MB לקח 23 שניות (מדדתי). כעת ההעתקה לוקחת 65! שניות, כמעט פי שלוש מהזמן - זה קצב של 6MB/s שזה קצב של DOK סטנדרטי. איך זה יכול להיות? כמובן שאני תמיד מוציא באופן בטוח. הDOK משמש לצפייה דרך הDVD - יכול להיות שזה גורם להאטה שכזו / שוחק אותו? יש לDOK אחריות של 10 שנים, בכל מקרה לא נראה לי הגיוני ירידה כזו דרסטית בביצועים אחרי שבוע. מה דעתכם? תודה. עריכה: הבעיה נפתרה, עדכון למטה.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי! אני מחפש לקנות מדיה דו שכבתית ורציתי בעצתכם מה הכי טוב? ראיתי את זה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1657&products_id=10279 (איך הם בתור חברה? זה שרשום ביפנית לא אומר שהם מיוצרים שם, נכון וגם ראיתי באופיס דיפו מבצע על ורבטים..... בהנחה שכסף לא בעיה - איזו מדיה דו שכבתית הכי טובה?? (הבנתי שאלה שמיוצרים ביפן הכי טובות, אם כן, היכן אוכל למצוא)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי חבילה של 5 dvd+rw האם עשיתי טעות? ממה שקראתי פה מכשירי די וי די לרוב לא מצליחים לקרא דיסקים מסוג זה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=149432.msg1258476#msg1258476 מה זה אומר ? שאם אני אצרוב על הדיסק סרט די וי די מכשיר הדי וי די לא יצליח לקרא אותו? מה לגבי סתם צריבת קבצים (mp3 למשל) גם אותם הוא לא יצליח לקרא? לגבי dvd-rw . הם לגבי סוג זה של דיסקים הכל עובד? אם זה חשוב אז יש לי צורב nec 4550
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-