אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
בעבר קניתי מארז חיצוני לדיסק פנימי, של חברת silverstone. זה היה עובד כמה דקות, עד שזה היה נעלם לחלוטין(כנראה בעקבות מצב IDLE), ולא רק שלא ניתן היה לגשת לדיסק, אלא שגם היה צורך לכבות את המחשב ידנית. על USB2 זה פעל בסדר, אז הסקתי שיש לקופסא הזאת בעיה עם USB3(אמרו לי גם משהו כזה בפורום הזה). עכשיו קניתי דיסק חיצוני seagate backup plus slim 2tb- אותו סיפור. על usb3 הוא נעלם מהר מאד(בכלל לא רואים שהוא קיים בmy computer) , אך על USB2 פועל. המסקנה היא כמובן שהבעיה נובעת מהUSB3 שלי...מחפירה בגוגל לא מצאתי יותר מדי, חוץ ממאמר אחד של WD(שלא אמור להיות רלוונטי לגבי סיגייט או סילברסטון..) שטוען שעם הUSB3 קונטרולר של אינטל יש לכבות advanced power managment. http://wdc.custhelp.com/app…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות הארד דיסק חיצוני... כרגע יש ברשותי מחשב נייד dell n5010 עם I5 M460, בעל יציאת E-SATA... השאלה שלי היא איך אני יודע אם המחשב שלי תומך USB3 או לא... יש לי גם מחשב נייח עם לוח אם gigabyte ga-g31m-s2c... בעקרון השימוש של הכונן יהיה לשמירת קבצים כבדים ואוליי אפילו הפקת מוזיקה ככה שאני צריך את המהירות... בכוננים שיש ESATA יש גם USB? איזה כונן אתם ממליצים לי לקנות בנפח טרה בייט ומעלה?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
השאלה שלי אם אפשר לצרוב נגיד תוכנית טלויזיה שמורידים מהאינטרנט עם צורב דיוידי בצורה שיהיה אפשר לראות אותה בדיוידי שלא תומך אפילו ב vcd כלומר לצרוב את זה בפורמט של דיוידי ואם כן איך?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יותר טוב בתור חיבור להעברת נתונים? FireWire שהוא חלק מהלוח או FireWire בתור כרטיס שיושב על חריץ ??? תודה רבה איתי דוברין
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן הכותרת בערך אומרת הכל אני צריך בבקשה המלצה ל-2 כוננים חיצוניים שישמשו לצורך גיבוי: 1. כונן בעל נפח גדול יותר של 1TB ולכן 3.5 2. כונן בעל נפח קטן יותר, חשבתי על 500GB ו"להתפנק" בנוחות של 2.5. תקציב, לכל אחד מהם, הוא בערך עד 350.. אבל גמיש. התקציב שלי די גמיש אז אם יש משהו משתלם יותר שעדיף, אשמח לשמוע (אבל אני צריך כונן "מורכב" כבר, ולא לקנות מארז לחוד וכו') כמו כן אין טעם ליותר מ-1.5TB לכונן הגדול תודה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום פתאום הדיסק קשיח התחיל להיות איטי.. הוינדוז עולה איטית והכל איטי.. כיביתי המחשב כדי "שינוח" וכשהפעלתי המחשב לא עלה... נכנסתי לביוס והדיסק קשיח לא מזוהה שם שמתי דיסק קשיח ועבד. *. כשהדיסק קשיח הישן היה מחובר ולא מזהה הוא היה עובד (מסתובב) שמתי יד עליו והרגשתי זאת , אז מה אמורה להיות הבעיה? התחממות יתר? (נדמה לי שכן) ואם כן ואם לא... אי אפשר להוציא החומר שיש בכונן????
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
:yelclap: ביקורת חדשה עם גירסת הפירמוור האחרונה של BENQ ה B7P9 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11657 תנו את מחיאות הכפיים שלכם לצורב המדהים הזה של BENQ צורב ב CAV X16 איכות צריבה מצויינת גם ב DVD+R וגם ב DVD-R תמיכה פנטסטית מצד BENQ יכולת לצרוב על דיסקים X8 במהירות X12 או X16 מה שנקרא OVERSPEEDING מה יש עוד לבקש בצורב DVD ? עידכון : ניתן לרכישה ב זיגזג התותחים ! ! ! :yelclap: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=2577
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום מדובר על לוח GIGABYTE H67N-USB3-B3 כונן SAMSUNG 830 128G SSD התקנה חדשה ונקיה של WIN 7 64BIT בתוכנה של INTEL RST אני רואה שהוא מזהה שהכונן מחובר בחיבור SATA 2, למרות שהכונן תומך בSATA 3 ומחובר בכבל שהגיע עם הלוח לחיבור הSATA 3 בלוח. היכן יכולה להיות הבעיה? או שאין בעיה ואין אפשרות לדעת אם הכונן מחובר בSATA 2 או SATA 3?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קניתי היום בשעה טובה כרטיס הרחבה למחשב שלי SERIAL ATA PCI CARD של STLAB , מישהו התנסה איי פעם בהתקנת כרטיס הרחבה שכזה או דומה, קיבלתי דיסק איתו ולא ממש מצאתי שם ההתקנה של הדרייברים, אמורים להגדיר איזה משהו בבסיס ? הלוח אם ללא חיבורי SATA מקוריים, מנהל ההתקנים זיהה אותו מיידית, בחרתי להתקין דרייברים אוטומטית וזה כבר 20 דקות מחפש. תודה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
משום מה, לא הווינדוס ולא NERO מזהים את ה LG H22N בתור צורב, אלא בתור סידי רגיל. מה עושים? חיפשתי דרייברים בנרות באתר המבולגן של LG. כמו כן חיפשתי גם בגוגל. לא נמצאה האבדה. :-\
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב שאני מנסה לטפל פה לעזור לחברה. המחשב פורמט והותקן מחדש ונקי לגמרי מכל דבר לפני כמה שבועות ועכשיו היא מתלוננת שלמחשב יש "קפריזות" ולפעמים הוא פשוט נתקע - לא עובד. שום דבר לא עובד. העכבר נתקע, הכל נתקע.. רק ריסטרט פותר את הבעיה וגם אז לפעמים הוא לא עולה. אני מריץ אותו אצלי כבר 3 ימים ברציפות ועושה כל מיני בדיקות ע"מ לאתר גורמים לבעיה ובנתיים אצלי הוא לא נתקע. -אבל- חשדתי קצת בדיסק הקשיח כל הזמן.. הוא wd מהסדרה הירוקה, כבר יצא לי להתיקל במגוון רחב של בעיות בדיסק הספציפי מהסדרה הזו והוא אכן זוועה. מכמה בדיקות שעשיתי באמצעות כל מיני תוכנות דיאגנוזה אני חושב שמצתי Bad Sector, שזה סוג של מנחם.. כי התקלות האלה ניתנות ל"פתרון" כלשהוא אפילו בצורה הכי פשוטה של ch…
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הבעיה כנראה לא בהארדיסק אלא אולי בלוח... בחיבור של הארדיסק החיצוני לחיבור USB 2.0 הוא עובד מצויין אבל שמחברים אותו ליציאה של USB 3.0 הוא לא מגיב בכלל ולא מתקשר עם המחשב... יש לי לוח אם של חברת ג'יגהבייט GA-P55-USB3 הדרייבר של הביאוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי ברשותי טלוויזיה חדשה 46 אינצ' sony briava HD. הטלוויזיה מכילה יצאת USB ותומכת בפורמטים של AVCHD וכדומה. השאלה שלי היא איזה הרדיסק חיצוני כדאי לקנות שיאפשר להריץ סרטים ב FULLHD דרך הUSB של הטלוויזיה. אגב בדקתי גם סתם עם דיסקאונקי רגיל ואכן ניתן לנגן דרכה סרטים בHD, ככה שאולי עדיף בכלל לקנות איזה אחד כזה של 32 GB במקום הרדיסק? תדוה מראש
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
מן הסתם זו שאלה שחוזרת על עצמה, אך מכיוון וזה שייך להיסטוריה החלטתי לשאול שוב כי התשובה נשכחה מזכרוני. השאלה היא כזאת: שני חיבורי IDE Primary Secondary כרגע מחוברים שני דיסקים קשיחים על הראשי צורב (ראשי) + DVD על המשני (כשהדיוידי הוא SLAVE) מצד אחד אני רוצה שהעתקת קבצים (גדולים) תרוץ במהירות בין שני הדיסקים הקשיחים ומצד שני שזרימת הנתונים לצורב בזמן הצריבה יהיו מהירים וללא בעיות. האם להשאיר כך או לשנות ל: דיסק קשיח ראשי (מערכת הפעלה) וה-DVD משני צורב ראשי ודיסק קשיח (הנוסף) משני. או צירוף אחר? אבקש תשובה ברורה ומוחלטת (עובדתית) שדעת מומחי כל אינם חלוקים עליה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק ssd ולהתקין עליו את המערכת הפעלה השאלה שלי את אם יש באמת הבדל שערכת הפעלה תהיה מתוקנת רק על כונן ssd זאת אומרת שאני רק צריך 32 gb זה מספיק בשביל המערכת הפעלה . ואיך אני יכול לעביר את מערכת הפעלה שלי לדיסק ssd מהדיסק הרגיל .? או שאני מתקין מחדש הכל ?..
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות דיסק קשיח של WD, מסדרת Blue, בנפח 3TB או 4TB שישמש בעיקר לאחסון ארוך טווח של קבצים גדולים (סרטים, מדיה וכדומה) https://www.wdc.com/products/internal-storage/wd-blue-pc-desktop-hard-drive.html ברשותי לוח אם של Gigabyte מדגם GA-P55-UD3L rev2.0 https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-P55-UD3L-rev-20#ov השאלה האם אוכל להשתמש בדיסק הקשיח הזה על הלוח אם שיש לי. (אני מריץ וינדווס 7), 1) הלוח תומך ב SATA2 והדיסק הקשיח הוא SATA 3 ,האם יש תאימות אחורה? להבנתי כן, אבל אני רוצה לוודא לפני הקנייה. 2) באתר של אייבורי כתוב שהדיסק דורש צ'יפסט H61 לפחות. זה נשמע לי קצת משונה, כי לכאורה הממשק SATA אמור להיות אוניברסלי ולא לענ…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום לגולשי הפורום, קניתי מחשב נייד (Asus X554L) לפני כמה שבועות ואני מתכנן לשדרג לו את הכונן הקשיח לSSD. אני חיפשתי קצת באינטרנט, ומצאתי את הכונן הזה: http://ksp.co.il/?select=.1033..152..377.&list=1&sort=2&glist=0&uin=29521&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה דעתכם עליו? לא מצאתי עליו מידע כלשהו/ביקורת, ולכן אני פונה אליכם.. אין לי הרבה אפשרויות מאחר שהתקציב שלי מוגבל (קניתי כבר כונן SSD למחשב אחר ואני מעוניין לחסוך כמה שיותר), ולכן אני מנסה לחסוך כמה שיותר, אבל לא במידה שאני אקנה בסוף כונן איטי/לא משתלם וכו'.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשפר את הכונן של מערכת ההפעלה . ברשותכם מספר שאלות שאלות הן לויסטה ול XP 1.הייתי רוצה לדעת האם יש תמורה טובה (ביצועים-יציבות) כאשר מערכת ההפעלה נמצאת בכונן תחת RAID ?במקרה וכן איזה מומלץ? 2.בהינתן מערכת הפעלה על שני כוננים ב RAID 0/1 האם ניתן לבצע GHOST ואם כן איך? 3.מדובר בשני דיסקים של 160 WD AAJS - האם הגודל הפיזי לא מהווה שחיקה/ירידה בביצועים,האם עדיף כוננים קטנים יותר או חלוקה לפרטישן קטנה יותר.
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לאחרונה הדיסק הקשיח שלי נהיה איטי מאוד. הדיסק הוא של היטאצ'י 160 ג'יגה SATA2 בן שנתיים. ב7-ZIP למשל הוא מחלץ לי במהירות של 1.5 MB שזה ממש איטי לעומת מה שהיה בעבר. יש לכם מושג מה היה יכול לגרום לו להיות כזה איטי והאם יש דרך לתקן את זה? דרך אגב מצורפת תמונה של HDTUNE אז תגידו לי מה אתם חושבים. זה פעם ראשונה שאני שולח תמונה ככה שאני מקווה שתיראו את התמונה. תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על זה האם המצב כזה גרוע? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני ואחרי קצת קריאה בפורום אני נוטה לכיוון הסמסונג 103SJ + מארז חיצוני עם יציאת E-SATA. אני יקנה כנראה מ KSP והמליצו לי שם על Spire Gigabod VIII ב 130 שקל. http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=892 מישהו יודע\מכיר עם המארז הזה הוא סבבה או שאני יכול למצוא טובים יותר? האמת היא שאני לא ממש בטוח מה הנתונים שאני צריך לחפש במארז לכונן קשיח... התקציב שלי למארז הוא עד 200 שקל ואני אשמח לקבל המלצות למארזים אחרים אם מניסיון אישי או ביקורות באינטרנט. תודה מראש! אלמוג.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי צורב של LG, ומאז המחשב מאוד איטי. (הוא גם ככה די ישן) האם יש קשר? ומה אני יכול לעשות למנוע את זה?
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, הכנסתי את הנגן MP3 שלי לUSB שבמחשב, והוא לא עובד. הWIN רושם שיש שם מקום תפוס, אך הוא לא מראה לי שום קובץ. לא ניתן ליצור שם תיקייה(ואני לא על HOLD). מה אפשר לעשות? המידע שם נורא חשוב לי(עבודה בVB). תודה.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
Xbit labs יצאו עם סקירת דיסקים גדולה לפני יומיים, התוצאות מוזרות, אבל תשפטו בעצמכם. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם ההבדל ביניהם משמעותי והאם צריך להתעקש שיחליפו לי אותו אני צריך להחליט דחוף אז תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:20:20 חברה אני צריך תשובה עוד הלילה
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-