עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. איך אני בודק שהדיסק הקשיח שלי הוא ב PEAK AFFICENTCY, זאת אומרת, שכל הסידורים בביוס מנצלים את כל המהירות שההרד דיסק יכול להגיע אליה? תודה. יאיר.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  2. Started by tavor21,

אני מכניס סרט דיוידי שנקנה בחנות והוא לא קורה אותו וכארש אני מנסה לפתוח את הדיוידי ולראות את הקבצים הוא תוקע לי את המחשב בבקשה תעזרו לי זה די דחוף נ.ב. הדיסק חדש ללא שריטות וב PAL נדמה לי שזה גם DL כי זה SINGLE SIDE ובדקתי בדיוידי אחר הדיסק שוקל 6.5 גיגה maybe i need to download some firmware to this dvd writter so he could read dl disks

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by DeVieDeXP,

די נשרף לי ההרד דיסק, מישהו מכיר איזה חברה שמתעסקת בשיחזור מידע מההרדיסקים דפוקים? אני אסמח לקבל פרטים, תודה.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  4. כבר יותר מ-4 חודשים חורשים על נק 3520 או LG4163B, מישהו יודע אם מתוכנן להגיע משהו חדש שיפיל את שני הקודמים המעולים? אפילו אם יעלה יותר יקר קצת, אולי זה יהיה משתלם לחכות ולזכות במהירויות ושיטות קצת יותר גבוהות. תודה

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by itail,

היי! אני חדש בתחום של צריבת DVD - הדיסק הראשון שצרבתי היה דיסק של גיבויים על דיסק של TDK . סרקתי את הDVD בDVDINFOPRO. חשוב לי מאוד לדעת שהגיבוי הזה יעבוד כשאני אצטרך אותו אז רציתי לשאול אם הסריקה נראית בסדר... בלי קשר, רק בשביל ידע כללי, רציתי לדעת מה אני צריך לחפש בסריקה של מדיה צרובה. תודה רבה! איתי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  6. האם זה עדיין הצורב המומלץ ביותר כרגע? בהתחלה רציתי לקחת את ה- NEC 3520, כי קראתי שהוא הצורב אם אתה רוצה לצרוב הרבה עם מדיות זולות ואוברספידינג. אבל אז קראתי ושיניתי את דעתי כי הבנתי ש: א' - לא כדאי לצרוב על מדיות זולות כי יכולות להיות הפרעות. ב' - מדיות זולות כנראה לא יחזיקו מעמד הרבה זמן. ג' - הנאק נהיה טוב ומציע כמה פיצ'רים נוספים רק עם שמים לו FW לא רשמי, שמונע אחריות - ואני לא מתכוון להתעסק עם זה - היה לי מזל רע עם כוננים בשנים האחרונות... ואז ראיתי את ה- LG 4163B, שהוא מדהים מבחינת איכויות קריאה וכתיבה, מציע dvd-ram (מושלם - אני אעשה המון גיבויים), מעולה תחת FW רשמי. ניתן לקנות לו מדיות זולות. הוא מהיר מאוד ומתחרה בכל שאר הצורבים, ומציע אוברספידינג (לא משהו שהתכוונתי…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by N N C,

לא מזמן קניתי דרך דוד שלי הארדיסק חדש WD80 GB 8MB לאחר שההארדיסק הקודם שלי פיתח סקטורים פגומים וההארדיסק שלפניו שבק חיים בצורה פתאומית... אני מתחיל לראות פה תבנית, כי משום מה ההארדיסק הזה גם מתחיל לעשות לי בעיות אחרי סה"כ שבוע שהוא נמצא אצלי במחשב... הורדתי תוכנת activesmart ומצאתי שהטמפרטורה שלו היא 46 מעלות, זה גבוה ? נמוך ? כמו כן, יש לי בעיה שכן אני משתמש בכבלים IDE פשוטים (33) ולכן אינני משתמש ב-UDMA רציתי לדעת אם הדבר עלול לפגוע בהארדיסק. שאלה אחרונה היא האם יתכן שהספק שלי פגום ולא מספק מתחים מספיקים להארדיסק

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  8. במחשב החדש שלי הוא מזהה במשחב הישן עד עכשי והוא זיהה פתאום הוא הפסיק לזהות אותו ורושם שההתן לא מוכר כשאני מנסה לעשות עידכון מנהל התקן הוא רושם לי שלא היה אפשר להמשיך כי הוא לא מצא משהו שמתאים יותר מהתוכנה על המחשב או משהו כזה.. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ושהוא יזהה את הכונן..? ובמשחב אחד זה עובד רק בשני לא.. ועשיתי את כל האיתחול והדברי םהאלה.. הוא רושם לי אבל במנהל ההתקנים שזה בכלל התקן לא מזוהה..

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  9. Started by mosheva,

שלום! הלך לי הכונן קשיח ואני רוצה לקנות חדש במקומו ראיתי שיש כונני SATA 2 שהם יותר זולים מה SATA 1 אני מאמין שיש לי SATA 1 מפני שהמחשב הוא 2006... האם כונן SATA 2 יתאים לי? תודה

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  10. שלום, החלטתי לרדת ממערך raid ולקנות את הדברים הבאים: 1. SSD 120GB של אינטל מסדרת אקסטרים - 600 ש"ח 2. שני כוננים חיצוניים 3TB של סיגייט דגם STAC3000202 , אחד יפורק ויהיה בתוך המארז והשני ישמש לגיבויים בעזרת התוכנה המצורפת -- 800 ש"ח ליח' ההפרש במחיר מ- 2 TB ל- 3TB לא גבוה , וכונן חיצוני יותר זול מפנימי.... הארות/ הערות יתקבלו בברכה...........

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by I.Robot,

שלום. יש לי NEC3500 ואני רוצה לדעת מה עדכון FIRMWARE יאפשר לי(חוקי או פרוץ). בעקרון הדבר הכי חשוב לי זה שאני אוכל לצרוב את הVERBATIM DVD+RW 4X שלי מהר יותר, זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by jack2008,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16817995001 זה מארז פנימי לדיסקים קשיחים הוא מאוד שקט גם Hot swap וגם יש שליטה כל כול דיסק בניפרד אני צריך 3 כאלה אבל כרגע אני לא יודע איפה למצוא אותו או מאיפה לקנות בחול

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by Yuval35,

שלום לגולשי הפורום, קניתי מחשב נייד (Asus X554L) לפני כמה שבועות ואני מתכנן לשדרג לו את הכונן הקשיח לSSD. אני חיפשתי קצת באינטרנט, ומצאתי את הכונן הזה: http://ksp.co.il/?select=.1033..152..377.&list=1&sort=2&glist=0&uin=29521&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה דעתכם עליו? לא מצאתי עליו מידע כלשהו/ביקורת, ולכן אני פונה אליכם.. אין לי הרבה אפשרויות מאחר שהתקציב שלי מוגבל (קניתי כבר כונן SSD למחשב אחר ואני מעוניין לחסוך כמה שיותר), ולכן אני מנסה לחסוך כמה שיותר, אבל לא במידה שאני אקנה בסוף כונן איטי/לא משתלם וכו'.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by danik,

קודם כל אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון לשאול, אם לא אני אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפורום המתאים. חזרתי מתאילנד ויש ברשותי דיסק DVD של קפיצת באנג'י שלי... אני רוצה לעשות העתק ממנו אבל שאני בוחר בCOPY CD בNERO הוא רושם כיאלו הדיסק ריק או שיש בעיה איתו... איך אני יכול ליצור עותק ממנו?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by op7777,

יש לי מחשב נייד. בזמנו חילקתי את ההארד דיסק ל 3 מחיצות. היום כונן C התמלא ואני חייב או לפרמט את כל ההארד דיסק או לנסות לאחד בין 2 מחיצות. האם ניתן לאחד 2 מחיצות מבלי לפרמט אותן ?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by generalA,

אני מעוניין לקנות ב- KSP צורב LG H22N, איך אני אדע שהבחור לא דחף לי "בטעות" H12N ??? היש מדבקה שלא ניתן להתבלבל איפשהו על הכונן ? מיותר לציין כי הוא מגיע BULK, כלומר עירום, ללא קופסא.

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by Mpro,

קניתי בקנייה הקבוצתית SSD M4 יש לי במחשב SATA 2 בלבד אחרי מה שבדקתי, זה הלוח שלי Gigabyte GA-P35C-DS3R כמו שהמליצו לי העברתי ל AHCI במקום IDE וזה שיפר לי במעט את הביצועים, אבל עדיין אני רואה הבדלים משמעותיים ביני לבין אחרים האם זה המצב ב SATA 2 ? או שיש אופציה לשדרג את המהירות?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by dezmond5,

מה זה למעשה? האם יש חשיבות כלפי המערכת הפעלה או זה רק בתוך החברה עצמה שמות דגמים? ומה מהם יותר טוב? תודה...

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by יניב אליאסי,

שלום לכולם יש לי כרטיס זכרון שלאחרונה התמונות בו נהפכו להיות בצבע אפור כמו סוג של וירוס איך אתם ממליצים לי לנקות תכרטיס בלי למחוק תתמונות

20. Started by steelmanx,

לפי מה שראיתי הביצועים שלי ב4K הם חצי ממה שאמור להיות. מפרט:asus g51vx-x1a ציפסט אינטל pm45 עם ich9. הלוח תומך בsata 2.(חשבתי שרק הקריאה הרצופה מושפעת מזה). התקנתי rst ו inf לציפסט הכי חדש. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by hagay21,

ניסיתי כל דבר אפשרי התקנתי sp2 עידכנתי דרייברים של לוח אם פיצלתי לשתי מחיצות של 100 ושל 150 ועדיין לא מצליח לזהות יש למישהוא פיתרון?

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by ORBIT,

1. מה ההבדל בין SATA / SATA2 / SATA3? 2. איך אפשר לבדוק במה הלוח אם שלי תומך מבלי להשתמש בתוכנה צד ג' כמו סנדרה? 3. במידה ונניח והלוח אם שלי תומך ב-SATA2, האם אפשר לשדרג או שזו בעית חומרה שצריכה להשתדרג, כלומר להחליף לוח אם? 4. כמו שאלה 3 רק בהתייחס לתמיכה ב-USB. אודה לתשובה לכל שאלה בנפרד. תודה

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  23. לפני שנתיים וחצי קניתי מסקי-פיסי כונן של wd. לפני מספר שבועות לא היה ניתן לגשת לכונן, לא ניתן היה לפרמט אותו, גם שהוא הותקן עם כבלים אחרים ובמחשבים אחרים. החנות ממנה קניתי את הכונן נסגרה ו"זד" מחשבים מטפלים בנושא מימוש אחריות של לקוחותיהם. שלחתי את הכונן ל"זד", ששלחו אותו ל-טקדטה שהבנתי שהיו הספק של סקי-פיסי בזמנו. "זד" מחשבים טענו שהכונן הוחזר מטקדטה ללא החלפה והחזירו לי את הכונן. יצרתי בעצמי קשר עם טקדטה, שאומרים שמעולם לא נשלח להם הכונן התקול. ביקשתי אני לטפל בעניין ההחלפה ישירות מולם, אך נציג טקדטה התעקש שהם לא עובדים מול לקוחות קצה, וזה שהחנות שממנה רכשתי נסגרה לא עזרה לקדם את התהליך מולם. על אף שנתתי לו את המספר הסידורי של הכונן, הוא סרב לאשר או להכחיש שהוא באמת סופ…

24. שלום חברים יש לי בבית מתאם IDE-SATA שמצג אחד מתחבר ללוח בחיבור של ה IDE ובצד השני יש לו חיבור של SATA, השאלה האם המחשב יקלוט שאני מחבר כונן SATA או שאני צריך להגיד איזה משהו במחשב , דרייברים. לוח אם של אינטל זה פנטיום 4 1.5 MHZ בן איזה 5-6 שנים לפחות. תודה

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by johnwoo,

היי, אני מתלבט איזה אמצעי אחסון עדיף לשימוש עם ixtreamer. האם dok בנפח 32 או 64 ג׳יגה לניגון קבצי וידאו מסוג mkv בגודל 25 ג׳יגה ייתן פתרון טוב? או שצפוי לי תקיעות בזמן ניגון קבצים בסדר גודל שכזה. ניסיתי להפעיל סרטים דרך הרשת אבל זה לא נוח. כל הזמן יש לי תקיעות ואי אפשר לבנות מהסרט. שימוש בhdd יותר מסורבל כיוון שזה גורם לעבודה כפולה. העברת המידע מהמחשב ל dok, ואז העברה נוספת ל hdd שמחובר לאקסטרימר. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.