אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן, //NOTE// בלי קשר להמשך ההודעה, אני מעוניין להמלצה על דיסק CD-RW טוב לצורך צריבת שירים ושיעמוד בהרבה מולטיסשיונס, תודה. //ENDNOTE// יש לי דיסק RW שעד לא מזמן נתן לי לכתוב עליו עוד ועוד ועוד SESSIONS [כל פעם פשוט לפתוח את הSESSION האחרון וכך הלאה] עד לפני שבוע שבו ניסיתי לעשות זאת שוב [החלפתי צורב] וגיליתי שהצורב לא נותן לי להוסיף עוד קבצים לדיסק, סבבה -- זרמתי עם הצורב ועשיתי PHYSICALLY ERASE DISC במשך חצי שעה, כשזה סיים צרבתי את השירים שרציתי לצרוב + הישנים וסימנתי V על הMULTISESSION DISC, סבבה, הכל עבד. היום ניסיתי שוב לצרוב על הדיסק [להוסיף כמה שירים] וגיליתי ששוב הצורב לא מזהה את הדיסק כMSESSION, עידכנתי קושחה לצורב [מהאתר של היצרן], החלפתי תוכנת צריבה, מה לא עשי…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כבר יותר מ-4 חודשים חורשים על נק 3520 או LG4163B, מישהו יודע אם מתוכנן להגיע משהו חדש שיפיל את שני הקודמים המעולים? אפילו אם יעלה יותר יקר קצת, אולי זה יהיה משתלם לחכות ולזכות במהירויות ושיטות קצת יותר גבוהות. תודה
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי! אני חדש בתחום של צריבת DVD - הדיסק הראשון שצרבתי היה דיסק של גיבויים על דיסק של TDK . סרקתי את הDVD בDVDINFOPRO. חשוב לי מאוד לדעת שהגיבוי הזה יעבוד כשאני אצטרך אותו אז רציתי לשאול אם הסריקה נראית בסדר... בלי קשר, רק בשביל ידע כללי, רציתי לדעת מה אני צריך לחפש בסריקה של מדיה צרובה. תודה רבה! איתי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני זוכר פעם אבא שלי קנה לי דיסקים צרובים בכמה עשרות בודדות של שקלים. אבל זה לא היה נראה דיסק צרוב , היה על הדיסק מדבקה או תמונה של אותו המשחק. איך אנשים שמים את המדבקות/תמונות האלו על דיסקים צרובים? (אני מתכוון בלי הצורבים האלו שיש להם את הטכנולוגיה ההיא) תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מעונין בצורב שחור כדי להתאים אותו למארז שלי. המודל המועדף עלי הוא NEC ND2510A, אבל אם אתם מכירים צורבי D.L. אחרים (שיש להם Firmware פתוח ל- RPC1) בצבע הנ"ל זה גם בסדר. מי יודע איפה אפשר לקנות את הנ"ל? אני רואה מודעות בחו"ל אבל לא בארץ (ניסיתי את zap).
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
למה ה WD2500KS מגיע במארז כסוף כשבאתר של היצרן הוא שחור? מדובר באותו הדגם בדיוק וזאת לא פעם ראשונה שני נתקל בדיסקים קשיחים שחלקם כסופים וחלקם שחורים.. שניהם לא מחבילות RETAIL...
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם . ברצוני לקנות צורב DVD היה לי נק 3520A עבד יופי חצי שנה שנה ואז הגיעו הצרות .. לא קורא שום דיסק ולא נעליים היתפטרתי ממנו ועכשיו אני רוצה לקנות צורב איכותי ואמין . חברות אני מתלבט חזק על LG הדגם של LG הוא : GSA-4167B הציעו לי את הצורב של TEAC אמרו שהם טובים ( היו לי מדיות שלהם בחבילה שקניתי והם מצויינים ) ראיתי את הדגם הזה בחנות שעולה 250 שקל ?TEAC DVW516G DVD±RW x16? אז אני רוצה לשמוע חוות דעת על הצורב אם מישהו ניסה או שיש לו או שהוא מכיר בבקשה זה חשוב לי אני רוצה לקנות משהו אוטוטו ואם יש משהו אחר תציעו גם .. טוב תודה למשיבים
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
התקנתי הארד דיסק במחשב, עם חיבור SATA. כשנכנסתי לווינדוס הוא זיהה את ההארד דיסק (של היטאצ'י) אבל לא הופיע לי שום כונן במחשב שלי. איך אני גורם לו להופיע במחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני לצרוב דיסק של מוסיקה רגיל (לא MP3) באיזו תוכנה עליי להשתמש בכדי שהדיסק ייצא הכי טוב שאפשר? אם איזו תוכנה אני יכול לבטל את ה-2 שניות הפסקה בין שיר לשיר? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
שלום אנשים ,ראתי האתר של אופיס דיפו את החמוד הזה http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000KpR8Scb_ah1RqYi2p1q2GMM:12bbi68k5?id=4213708&pr=QJ5&N=2 31572 30849&sgID=10 המחיר מפתע מעוד , אבל השאלה איזה סיכון אני לוכך פה ? אני לא יודע מה יש בפנים ,יענו של איזה חברה הכשיח עצמו ,תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! :} השאלה בכותרת. האם הוא טוב? כמה הוא אמור לעלות היום? תודה רבה=]
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
יש לי מארז מיני טאואר מלפני כחמש וחצי שנים והוספתי כרגע דיסק קשיח נוסף. הבעייה היא שאין בו כל כך מקום, אני לא בטוח שאיפה שדחפתי את הכונן הנוסף בכלל נועד לכונן קשיח. מה שעשיתי הצמדתי לחלוטיןן שני כוננים קשיחים כך שאין ביניהם מרווח בכלל, השאלה שלי האם זה תקין? הכוננים לא מתחממים יותר מדי אבל בכל זאת...
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד. בזמנו חילקתי את ההארד דיסק ל 3 מחיצות. היום כונן C התמלא ואני חייב או לפרמט את כל ההארד דיסק או לנסות לאחד בין 2 מחיצות. האם ניתן לאחד 2 מחיצות מבלי לפרמט אותן ?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי לפני שנה וחצי מחשב עם הארד דיסק 40 ג'יגה של IBM. הוא נפדק והוחלף 4 פעמים- אני עובד כבר עם החמישי. הסיכוי שזה מקרה הוא קטן מאד. אמרו לי שכנראה משהו דופק אותם, אז בדקתי את הספק כוח ולא נמצאה בו שום בעיה. אמרו לי שכדאי לבדוק את לוח האם. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם? האם מישהו מכם נתקל בבעיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק maxtor 40gg והוא לא הכי חדש ... מהסידרה אחת מתחת לחדשות על עכשיו... הוא הוא עושה טונות רעשששששששששששששש.!!!! (כדי להמחיש קחו SF ותשימו אותו על המהירות הכי גבוה) מה יכולה להיות הבעיה?? האם אפשר לסדר אותו , או שזהו? הוא הולך...?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
היי יש לי מחשב עם הרדיסק IDE ואני רוצה לקנות עוד הרדיסק SATA יש חיבור של SATA בלוח השאלה אם זה אפשרי ששניהם יעבדו ביחד או שתיהיה בעיה???
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את WD5002ABYS שהוא דיסק 500 גיגה המיועד לתאגידים/שרתים ומוגדר אמין במיוחד ושקט. בחנות אמרו לי שההארד דיסק רועש אך באתר החברה מדידות הרעש שלו שוות לשל דיסקים מקוי מוצר ביתיים וכו'... כתגובה אמר המוכר שכאשרת ההארד דיסק יחפש מידע אני אשמע אותו והוא ירעיש. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי 2 אופציות והם כאלה: 1 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX 2 כונן קשיח פנימי Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ הWD עולה 774 שקל לעומד הSAMSUNG שעולה 650 שקל בWD יש 64MB באפר לעומת הSAMSUNG שיש בו 32MB באפר. מה אתם הייתם לוקחים??? מה לדעתכם יותר איכותי??? אומרים שהקוויאר בלאק יותר איכותי מF3 של סמסונג זה נכון???
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אתמול הכנסתי דיסקט לכונן טקליטונים ופתאום אי אפשר להכניס דיסקטים ואי אפשר להוציא החוצה וכשכבר נכנס דיסקט ורוצים להפעיל אז הוא אומר שהדיסקט לא מאותחל בזמן שבמחשב אחר הוא עובד כמו שצריך האם מישהו יודע מה לעשות בתודה מראש ברבר
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב חדש [i5-2500 / 2X4GB / Win7_Pro_x64] עם צורב AD-7260S.. בהשוואה למחשב הקודם (נייד חלש), עושה הרושם שהצורב נכנס לסוג של SLEEP.. הגיוני? איך מבטלים? עזרתכם בבקשה..
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
איזה כונן יותר טוב מבין הבאים: כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB כונן קשיח "Seagate ST3160811AS 160GB SATA2 3.5 מה יותר טוב? מה יותר שקט? ומה יותר מהיר?
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי 50G של תמונות וסרטונים שאני רוצה לגבות אני רוצה לקנות כונן חיצוני (אין לי מושג בנושא אז) אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד עדיפות למחיר זול אבל דיי חשוב שיהיה אמין וגודל 100G שהיה מקום לעוד תמונות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, מה העדיפות של הכוננים מ-1 עד 5 (1 הכי טוב) כונן Kingston NV1 500GB NVMe PCIe SSD - מחיר - 225 ש"ח כונן Samsung 980 NVMe M.2 SSD 500GB SSD - מחיר - 340 ש"ח כונן Western Digital WD Blue SN550 500GB PCIe M.2 2280 NVMe SSD - מחיר - 300 ש"ח כונן Seagate FireCuda 510 500GB PCIe M.2 2280 SSD - מחיר - 390 כונן Crucial P2 500GB PCIe M.2 2280 SSD - מחיר 295 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-