אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז בואו נתחיל בבעייה שלי... בצורב הישן שלי, של ימאהה, שהיה מוגדר במהירות כתיבה מחדש של 10 יכולתי לצרוב רק על 8, התעלמתי, לא התייחסתי, כי ידעתי שזהו הבדל פעוט. אבל עכשיו קניתי צורב חדש דנדש, של LG במהירות 48X16X48, ואני יכול לצרוב דיסקים רגילים רק עד X32 ולא במהירות המקסימלית (אתם בטח תגידו לי "אבל גם זה הבדל פעוט" אבל אם הייתי יודע את זה לא הייתי מוסיף עוד כסף כדי שזה יהיה צורב X48 ולא 32) בכל מקרה, ניסיתי לבדוק שלא עבדו עלי, וחוץ מזה שהמהירות שלו מודפסת על הצורב עצמו, גם תוכנות הצריבה מזהות את הדגם (לא זוכר את המספר) ואפילו בדקצע באתר החברה שזה אכן צורב במהירות הנ"ל. ניסיתי להשתמש ב2 תוכנות הצריבה הגדולות (Nero וEasy CD Creator) ושניהן נותנות ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, משום מה פתאום המחשב לא מצליח לזהות את הDOK, ז"א כשאני מכניס אותו אז המחשב אומר לי שהוא לא מזוהה. הבעיה היא בDOK מכיוון שניסיתי להכניס אותו לכמה מחשבים ובכולם זה הראה את אותה הודעה. תודה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מדובר על כונן SSD SDSSDP 128GB SANDISK הכונן היה מחובר למחשב ישן בחיבור SATA 2, ואתמול העברתי אותו למחשב של אחי מדגם dell inspiron 3542 בחיבור SATA 3. חיברתי אותו במקום HD שהיה וכמו כן בדקתי ACHI בביוס. אני מעלה תוצאות של AS SSD אני מעוניין לדעת אם זה תקין לכונן מהסוג הזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדעתי SEAGATE ואחריו SAMSUNG אבל בואו ונראה את התוצאות.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היום צרבתי לחבר משחק עם הצורב LG GSA-E55L על דיסק סילבר ליין ולו יש צורב NEC AD-5170 והצורב לא מזהה את הדיסק מראה כאילו לא צרוב כלום... מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, ברשותי צורב YAMAHA CRW2200E, לאחרונה משום מה הוא לא צורב. אך זאת לא באופן מולחט - לדוגמא בתוכנת נירו הצריבה מתחילה ואז בערך באחוז 7 היא לא ממשיכה להתקדם. אין שום הודעת שגיאה והדיסק לא יוצא. אפילו אם אני מכריח להפסיק, התוכנה ניסגרת אבל הצורב בכלל לא מגיב ולא מוציא את הדיסק. לעומת זאת, בצריבה הרגילה של וינדוס הצורב צורב, ניסיתי לצרוב סרט דרך הצריבה של וינדוס והוא צרב לדעתי בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה? עידכנתי את הקושחה להכי חדשה, ניסיתי גם ASPI אחר, דרייבר IDE אחר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שאלתי את השאלה הזו באיזה פורום . קניתי כונן של Wd 500 ג'יגה כדיי לגבה ולשמור סרטים תוכנות משחקים הכל. העניין הוא שנגיד משחקים ששוקלים 2 ג'יגה 2.5 גג הוא מצליח להעיבר לכונן הקשיח מהמחשב אבל כשאני מנסה להעביר משחק ששוקל 6 ג'יגה כמו : Assassins.Creed או את המשחק Crysis או פשוט לא נותן לי להעביר אותם הוא מעלה לי הודעה שגיאה כזה מרובעת ויש בצד איק אדום ורשום לי שם ככה: " אין אפשרות להעתיק את Assassins.Creed : אין די מקום פנוי בדיסק. מחק קובץ אחד או יותר כדי לפנות מקום בדיסק ולארח מכן נסה שוב. כדי לפנות מקום בכונן זה על-ידי מחיקת קבצים ישנים או קבצים שאינם נחוצים לחץ על לחצן ניקוי הסדיסק. " זה כל מה שרשום בהודעה מילה במילה, העניין הוא שזה כונן של 500 ג'יגה ונשאר לי …
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
HP WDC-1293 HP HPBAAD0010HBK WD Elements 1000GB WDBAAU0010HBK אחד מהם ממומלץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אתם מכירים תוכנה אשר מאפשרת מחיקת קבצים לא נחוצים טובה יותר ממה שמקבלים עם וינדוס ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/265127
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב הנייד שברשותי התקלקל הH.D לאחר עבודה של קצת יותר משנה. היות והאחריות עם המחשב (לנובו) הייתה רק לשנה, לנובו התנערו מאחריות ולא הסכימו להחליף את H.D. אני יודע שעל הדיסק הקשיח יש 3 שנים אחריות ככה לפחות מצהירים W.D. הייתי רוצה לשאול ממביני עניין אם אני אפנה ליבואן של W.D האם הוא יוכל להחליף לי את H.D ללא כל תשלום? לחילופין איך ניתן לממש את האחריות על הH.D תודה!
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום אני תכנן לקנות מחשב חדש ויהיו לו DVD צורב ושלושה הארד דיסקים יש מצב שאני אוכל לחבר את כולם? כולם IDE
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! נראה שיש לי בעיה מוזרה מאוד ולא ידעתי אם לשים את זה פה או המחלקת OC כי זה מעורב כזה... כפי שהכותרת אומרת, כאשר תדר הבאס של המעבד שלי גדול ב-50 מהמקורי (OC של 25%), כשאני מנסה לצרוב או לעשות סימולציה בנרו הוא אומר לי "Communication Failure" וזהו, אם אני מוריד את תדר הבאס חזרה לתדר הנורמאלי שלו הצורב עובד כמו שצריך. מה קורה?! תודה.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, בעיית המקום צצה ואני מחפש כונן קשיח נוסף ל500GB שיש לי כרגע. אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל אם זה ייצא זול וכדאי יותר. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כונן 2TB פנימי. אין תקציב מוגדר, ראיתי שאפשר למצוא בסביבות 700-750, אבל אני מעדיף כמה שפחות. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני צורבים אחד DVD ואחד CD הבעיה היא שרק אחד מזוהה על ידי המחשב. בשניהם יש 6 פינים ושמתי באחד ג'מפר על בטור האמצעי ובשני הסרתי אותו אבל זה מזהה רק את זה עם הג'מפר. בקיצור איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום, השאלה מתייחסת לעיבוד תמונה. משקל קובץ תמונה ממוצע כ- 40 מגה לפחות. מעבד i5 זכרון 8 ג'יגה.מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט. 'פתיחת' קבצי תמונה ל- 1/1 עורכת זמן רב. זה לא עניין של זכרון להבנתי (8 ג'יגה אמורים להספיק). לא לגמרי ברור לי מה היתרון ב- ssd מעבר לזמני עליה של המערכת או התוכנות שמותקנות עליו. ובמיוחד חשוב לי לדעת- וזו השאלה העיקרית האם גם זמני העבודה מתקצרים. בעקרון, התמונות- הדאטה- לא תאוכסן ב- ssd אלא בכונן אחר, רגיל. האם יש לכך השפעה על התשובה? תודה, אייל
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כונן חיצוני של גיגה Samsung G3 ובמקרה קנה גם טלווזית LCD Samsung LA40C530 המפרט: http://www.samsung.com/il/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=101&prd_mdl_cd=LA40C530F1RXSQ&prd_mdl_name=LA40C530F1R&srchword=LA40C530F1 יש לה ממשק משתמש דרכו ניתן לצפות בסרטים מוזיקה וכו' ע"י חיבור USB 1.השאלה האם ניתן להשאיר את הכונן החיצוני מחובר לחשמל באופן קבוע או שזה מזיק לו? 2.או שכדאי להחליף לכונן יותר מתאים? 3.כדאי לחבר את הכונן/טלוויזה לאל-פסק או שמספיק המפסקים האלה שמיישר מתח? 4.במידה ואין בעיה לחבר קבוע את הכונן האם כדאי לחלק את הכונן בפנים לכמה מחיצות לסרטים,מוזיקה וגיבוי בנפרד על מנת שלא יווצר מצב שכל הקבצים נפגעים או שבכוננים כא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, יש לי DOK 8GB ונתקלתי בו בתופעה מוזרה: לפי ה"עוגה" הכחולה-ורודה של בדיקת הנפח במחשב מצוין שיש לי כ-4.5GB פנויים וכ-2.5GB בשימוש. אולם מבדיקת הנפח הכללי שביצעתי לכל הקבצים על הDOK נפחם לא עולה על כ-500 MB ז''א שהמחשב כותב שבדיסק יש לי 2.5 GB בשימוש ובפועל על הDOK יש רק 500 מגה בשימוש. למישהו יש מושג מה קרה ?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה דיסק נייד 2TB איזה חיבורים יותר נפוצים היום ? בנמחשבים ניידים ונייחים.... ומה ההבדל במהיריות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי חברים מ\במהלך השוטטות שלי פה בפורום ניתקלתי במוצר הנ''ל http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 ויש לי דיסק 120 ג'יגה של סייגט בתצורת IDE רציתי לדעת אם אני יקנה את המתאם .. ויחבר , צריך גם לחבר מתח דרך המלוקס לדיסק? או שמא גם העברת הנתונים וגם המתח עוברים דרך הUSB (כי אם כן זה שווה מאוד )
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על הכונן קשיח Western Digital Raptor 3.5" Serial ATA150 Hard Drive? http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144160 מה הרמה שלו? מה יתרונות שלו?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אם כן אשמח לקבל דגמי ומחירים (כוננים רגילים לא צורבים) תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה המוצר המומלץ היום שמספר מקסימום נפח לשקל. רצוי להתחיל מ-300 ולגלוש ל-400 רק אם צריך.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-