עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. עפ"י מה הוא נותן את הציון לכונן הקשיח? (רק transfer rate או שאולי כמות המקום , יש לי 500 ג'יגה) איזה כונן קשיח יביא ציון של 7+ למשל? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by civic,

שלום אני מעוניין לקנות את הכונן הבא: http://www.colbo.co.il/Western-Digital-My-Passport-Studio-500GB/p-122.htm יש לי מחשב נייד HP DV6-3130 האם ניתן להשתמש בFIRE במחשב הזה ואיך? האם הוא מומלץ? אני צריך כונן מאוד עמיד למכות חיצוני. אם אפשר המלצות נוספות לכוננים 2.5 עמידים ומהירים אבל שיהיה אפשרות לחבר גם בUSB רגיל שיתאים למחשבים אחרים.... תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אורח איציק
    Started by אורח איציק,

שלום. אני משתמש בהאד דיסק חיצוני - Western Digital My Passport Ultra ככונן גיבוי למידע שיש לי במחשב. אני משתמש בתוכנה שמגיעה יחד עם הכונן כדי לגבות את תכולת המחשב שלי לכונן ולדרופבוקס. מדובר בתוכנה מאוד נוחה, בכללי. אבל: התוכנה יודעת לבצע מהלך חד כיווני. היא רק מעבירה קבצים לכונן - ובפירוש לא מוחקת מתוכו דבר. בניגוד לתוכנה של סיגייט שפעם היתה לי, התוכנה החכמה הזאת לא מוחקת באופן אוטומטי את הקבצים שאני מוחק מתיקיית המקור. לדוגמה, יש לי תכנית גיבוי לשולחן העבודה שלי - שזה איזור שבאופן טבעי קבצים נזרקים לשם בתדירות גבוהה ונמחקים אח"כ. הקבצים הזמניים האלה יעברו לכונן כחלק מהגיבוי אבל לעולם לא ימחקו באופן אוטומטי אם כבר גובו. אם ארצ…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  4. אז ככה, בלילה שאני משתיק את כל המאוררים שלי אז אני שם לב שההרדיסק שלי כמעט על כל פעולה קטנה עושה רעשים ורעשים ורעשים כאלה גרר גרר.. גרר גרר.. חחח קיצר זה סביר? אני מתאר לעצמי שהוא עובד בגלל שאני בהורדות (כאילו דהה.. ) אבל השאלה שלי היא , אם הקולות האלה סבירים זה לא משהו שממש ממש שמים לב לזה,, פשוט המארז ממש קרוב אלי

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by Nitro,

השאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לקנות דיסק קשיח של Seagate או של Western Digital? לסיגייט יש 5 שנות אחריות, לווסטרן 3... איך הסיגייט מבחינת הביצועים ואמינות? שווה לקחת על פני הווסטרן? ראיתי שקוב ההמלצות נוטות לכיוון הוווסטרן דווקא... למה? תודה, נדב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם עשיתי דיפראג למאסטר בוט שלי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 120 גיגה דרך התוכנה דיסקקיפר הוא אומנם מצליח לעשות דיפראג אבל טוען כי THE MFT USAGE WAS CURRENTLY 94%OF THE TOTAL MFT SIZE WiTCH INDICATES IT IS LIKELY THE MFT WILL BECOME BRAGMANTED מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה האם הבעיה היא בהארד דיסק שדרך אגב פועל תקין לחלוטין והמקום הפנוי במחיצה עומד על 15 גיגה פנויים מ 40 הקיימים דרך אגב מדובר ב C:

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. ענקית האחסון Western Digital משיקה סדרת כוננים קשיחים חיצוניים בעלי קיבולת של 6TB לשימושים שוניםלכתבה

• 0 תגובות
    • 270 צפיות
  8. Started by integral,

http://www.cdfreaks.com/news/12172 http://www.cdgrab.hu/_cikk/hamis_verbatim/index.html http://www.cdgrab.hu/_cikk/hamis_verbatim/letter-dvd-fakes.pdf כרגע הם רק בהונגריה, אבל כמו שאני מכיר את הסוחרים הישראלים הזריזים, אל תתפלאו אם מחר יציעו לכם אותם במחירים מפתים. אז תזהרו

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by iyehuda,

קניתי חבילה של 50 מתוכם 3 התקלפו לי נראה לי שאני חוזר לסילבר ליין או לוורבטים היותר זולים חבילה של 50 ב 50 ש"ח

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by Holy,

היום הייתי וראיתי שמוכרים עוגות של 10 ב-53 שקל יפה שלא רק Lira מביאים דיסקים איכותיים לארץ.

• 120 תגובות
    • 14.1k צפיות
  11. Started by aeea,

חבר שלי קנה וורבטים באופיס דיפו וביקשתי ממנו את אחד הדיסקים שצרב ע"מ לבדוק איזה מדיה קוד מוכרים באופיס דיפו המדיה קוד הוא prodisc והוא הוציא תוצאות מרשימות מאוד(ממה שזכור לי סקור 98 ושאר המדדים נמוכים מאד) מכיוון שבלתי אפשרי להשיג מדיות יפניות ופרט וורבטים TY(באמת שבדקתי בכל מקום) שווה לקחת את הפרו דיסק?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by mzlbat,

היי איך להקטין את הויברציות של ההרד דיסק ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sheff2k1,

קניתי WD 80ג'יגה עם 8 מגה קאש. ישר שמתי לב שהוא עושה ויברציות מוזרות מאד. לא הויברציות הגבוהות שהיינו שומעים מדיסקים קשיחים לפני שנים, אלא דווקא צליל נמוך שכזה.....חיכיתי עם זה יום והלכתי להחליף. החליפולי על המקום, וגיליתי שעם הדיסק המוחלף ההיפור אותו סיפור. השאלה: האם ישנה סחורה "סוג ב'" בכל הקשור להארדיסקים? קשה לי להאמין שחברה כמו WD תייצר היום מוצר שמפיק ויברציות כאלו.. יכול להיות שמכרו לי חרא?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ariel007,

קניתי לאחרונה כונן SSD סמסונג 840 EVO וחשבתי שמאחה הדיסק לא אמור לאחות אותו. אבל אז ראיתי שאם אני מפעיל את התחזוקה של וינדוס ב-Action Center המחשב מתחיל לאחות את הכונן - הוא כותב: מעבר 1, כך וכך אוחה, וממשיך. אחר כך חיפשתי באינטרנט ומצאתי מדריך שמדבר על זה שוינדוס, כולל 8.1 מאחה כונני SSD לאחר שהם 10% מפוצלים. במאמר יש גם פתרון על ידי יצירת משימה שרק תפעיל את ה-Trim במסגרת התחזוקה של הוינדוס. אשמח לראות מה חברה בפורום אומרים על זה. המאמר: http://www.outsidethebox.ms/why-windows-8-defragments-your-ssd-and-how-you-can-avoid-this/

15. היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה לדעתכם קורה פה? במחשבה שנייה אני אשאל את זה בפורום "תמיכה טכנית"...

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by hagay21,

ניסיתי כל דבר אפשרי התקנתי sp2 עידכנתי דרייברים של לוח אם פיצלתי לשתי מחיצות של 100 ושל 150 ועדיין לא מצליח לזהות יש למישהוא פיתרון?

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  17. יש לי שני כוננים, כונן C שעליו הוינדוס, ועוד כונן שחילקתי ל3 חלקים. אחרי שעשיתי פירמוט למחשב (כונן C בלבד כמובן), וינדוס כבר לא מזהה לי את הכונן השני, וזה למרות שהוא מזוהה בביוס. איזהשהם רעיונות? ד.א. יש לי עליו הרבה מידע אז אם אפשר רעיון שלא יכלול פירמוט. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by As-21,

שידרגתי את ההרד דיסק שלי מ 500GB ל 1000GB עשיתי CLONE של הישן לחדש כלומר מ 500 ל 1000 מאז הוינדוס לא עולה. אני מצליח לעלות אותו רק דרך HIREN BOOT CD כשאני בוחר בוחר באופצית BOOT FROM HARD DRIVE בתפריט של HIREN מה יכולה להיות הבעיה . ואיך אפשר לתקן אותה ?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by whitiger19,

חברים, אני כבר מתחרפן. קניתי לפני חודשיים בערך HDD חדש 500GB של SG.. בהתקנה(לפני חודשיים) של ויסטה כשבוחרים על איזה HDD להתקין..התיבה הייתה ריקה. כלומר , לא מזהה את הHDD. בביוס זה בסדר. אחרי כמה ימים, אחרי כמה וכמה נסיונות כושלים, בפוקס סתם ניסיתי את ההתקנה שוב ופתאום הופיע הHDD בהתקנה. לא התחלתי לחשוב איך ז קרה ומתי, פשוט ישר התקנתי את הווינדוס. לפני כמה ימים, רציתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש, שוב ויסטה. ובהתקנה שוב ויסטה לא מזהה את הHDD. אני כבר מתחרפן. כמה ימים שאני מנסה, ולא מצליח. HELP!!!! מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by noa5551,

היי, הייתי בטיול בהודו, וחזרתי עם וירוס ככל הנראה בכרטיס הזיכרון במצלמה ובדיסק און קי בהם מאוחסנות התמונות. כשהעברתי את התמונות למחשב ה-NOD32 מחק הכל וכתב לי שיש תולעת ב-REGSVR.EXE. הוא מחק את הקובץ הזה. יש לי שתי שאלות: 1. האם מחיקת הקובץ הנ"ל משפיעה על המחשב שלי? 2. איך אני יכולה לחלץ את התמונות שלי מהדיסק און קי ומכרטיס הזיכרון של המצלמה? תודה, נועה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  21. אהלן חברים, קודם כל אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאלה הזאת - אם לא, אנא להעביר אז ככה, חזרתי מטיול ואיכשהו נכנס לי בכרטיס זיכרון של המצלמה כמה וירוסים שפשוט מעלימים את התמונות כשאני מחבר אותו למחשב, בחיבור למצלמה עצמה הכל בסדר. בסריקה עם אנטיוירוס הם מתגלים אבל אי אפשר לנטרל אותם כי הם מוגנים איכשהו. ניסיתי להפוך אותם מקריאה בלבד אבל שוב יש איזושהי הגנה (הכרטיס לא במצב LOCK). מקווה שתעזרו, תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. יש לי על הלוח אם חיבורים נוספים של בקר marvell האם עדיף לחבר את הכוננים אליהם או ישירות לחיבורים של הלוח אם ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by מר מקלדת,

http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2610&cID=0 50 במהירות x16. יש להם DVD-R בפחות 2 שקל. משתלם? http://www.outside.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=950&catId=46 איך זה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by barbone,

היום לאחר שהרצתי משחק,פתאום הוא קרס לשולחן העבודה. אמרתי אם כבר נעשה בדיקת שגיאות לכונן D. (הכונן שלי מחולק ל3 כאשר D זה כונן ששם אני מאחסן את רוב הנתונים) . אחר כמה דקות המחשב נתקע והבדיקה נעלמה פתאום. המחשב התחיל להיות מאוד איטי עד כדי אי יכולת לפתוח תוכנית כלשהי. ריסטרט-ווידוס לא עולה. ריסטרט נוסף המערכת עולה מאוד מאוד איטית ,ניסיתי לקבוע בדיקת דיסק נוספת לכונן מערכת (Cׂ ללא הצלחה הבדיקה יוצאת לבד אחרי כמה דקות מבלי לבדוק. שוב ריסטרט-ווידוס לא עולה שוב ריסטרט בSAFEMODE לא עולה. עשיתי REPAIR . הוא עשה סריקה אוטומטית לבדיקת שגיאות ואז נתן הודעה שהשגיאות תוקנו. עשיתי ריסטרט ועכשיו הכל בינתיים רץ חלק. עשייתי ERROR SCAN מלא ולא מהיר בHD TUNE PRO ולא גילה שום שגיאה. הרציתי …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by KapiSH,

נניח ויש לי סריקה של דיסק במחשב בקובץ תמונה ואני רוצה להדפיס ולהדביק על הדיסק ואין לי מזומנים כדי לקנות את הנייר העגול המיוחד עם הדבק למטה שמדפיסים עליו ומדביקים על הדיסק, האם יהיה בסדר להדפיס את התמונה, לגזור ולהדביק על הדיסק? או שזה לא בסדר? ואם כן, באיזה דבק מומלץ להשתמש? (כדי שחס וחלילה הנייר לא יחליט לרדת פתאום באמצע שהדיסק מתנגן לו ברדיו-דיסק ברכב )

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים