עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RazorJunior,

תרד זה מופנה לכל בעלי צורבי ה DVD-RAM שעד היום מחפשים מדיות DVD-RAM לצרוב עליהם ולא מוצאים... אז ככה, בשום מקום לא מצאתי שמוכרים מדיות בודדות(אם מישהו מכיר\שמע\ראה יותר ממוזמן להפנות את תשומת ליבי). ב COMP-IL נמכרות ב 150 ש"ח חמישיות דיסקים של FUJI:(כלומר 30 ש"ח ליחידה) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=EDFUJRM475&Cat2Cat1ID=1425&Cat2ID=1727 ב E-BAY נמכרות עשיריות דיסקים של OPTODISK(שנמכרים ב COMP-IL ב 60 ש"ח ליחידה) ב 25$+משלוח כלומר פחות או יותר 150 ש"ח סה"כ - ומכאן 15 ש"ח ליחידה. אבל דיברתי עם המוכר והוא מקבל המחאות בנקאיות בלבד, לא פאיפאל. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41793&item=5214238650&rd=1&ssPageName=WDVW א…

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  2. ישבתי על הגדר המון זמן, ובגלל שאני לא מוותר על גיבויים נגמר לי המקום בכל ההארדיסקים הפנימיים (1TB+0.5TB) והחיצוניים (1TB+1TB+0.5TB). PLEX רעב לתוכן חדש ואני נאלץ בזמן האחרון למחוק סרטים, סדרות ומשחקים (חלקם שווים) כדי לפנות מקום. זה לא עסק. בכל אופן, קשה למצוא ביקורות על הכונן הזה ברשת ובנוסף בהרבה חנויות הוא out of stock. מה דעתכם עליו? 800 ש"ח זה מחיר טוב? זה מהסידרה הבעייתית של סיגייט?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  3. Started by Ran B,

היי חברים. אני מעוניין לקנות דיסק-און-קי USB רגיל, אך בעל גישה(מוצפן) באמצעות וידוי ביומטרי (טביעת אצבע). הנפח פחות קריטי. בין 1GB או 2GB יהיו מעולים. ראיתי בזאפ שלושה כאלה, החברות לא ממש מוכרות. האם קיים מגוון רחב יותר בשוק? מה ההצעות? מה המחירים? מהיכן ניתן עוד להשיג? האם יש למישהו המלצות..? תודה מראש, רן.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  4. האם יש חשיבות לסוג הכבל בו אני משתמש לחיבור הדיסק ללוח האם?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  5. Started by SPIDERRRMAN,

הבעיה כנראה לא בהארדיסק אלא אולי בלוח... בחיבור של הארדיסק החיצוני לחיבור USB 2.0 הוא עובד מצויין אבל שמחברים אותו ליציאה של USB 3.0 הוא לא מגיב בכלל ולא מתקשר עם המחשב... יש לי לוח אם של חברת ג'יגהבייט GA-P55-USB3 הדרייבר של הביאוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by nimrodim,

עיינתי לי בלשונית ה INFO של HDTUNE ושמתי לב שאין התאמה באף דיסק אצלי בין ה SUPPORTED UDMA MODE ל ACTIVE UDMA MODE. מאחר ומדובר בדיסק SATA אין לי מושג כיצד לשנות את רמת ה UDMA MODE מ4 או 5 ל 6. האם בכלל יש לזה חשיבות? האם יכול להיות שזה תלוי בעידכון דריברים לציפסט? בנוסף מספר שאלות שלא מצאתי להם תשובה לגבי HD TUNE: א. האם המדידות של HD TUNE מושפעות ממידת התפוסה של ההרד דיסק? ב. האם המדידות של HD TUNE מושפעות ממידת הדפרגמנטציה של ההרד דיסק?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  7. Started by ohad5g,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק ssd ולהתקין עליו את המערכת הפעלה השאלה שלי את אם יש באמת הבדל שערכת הפעלה תהיה מתוקנת רק על כונן ssd זאת אומרת שאני רק צריך 32 gb זה מספיק בשביל המערכת הפעלה . ואיך אני יכול לעביר את מערכת הפעלה שלי לדיסק ssd מהדיסק הרגיל .? או שאני מתקין מחדש הכל ?..

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  8. Started by jack2008,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16817995001 זה מארז פנימי לדיסקים קשיחים הוא מאוד שקט גם Hot swap וגם יש שליטה כל כול דיסק בניפרד אני צריך 3 כאלה אבל כרגע אני לא יודע איפה למצוא אותו או מאיפה לקנות בחול

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  9. שלום.. יש לי הארד דיסק חיצוני של 40 ג'יגה (לא יודע אם קוראים לזה הארד דיסק אבל הוא די גדול ומתחבר עם USB.. כמו אמצעי איחסון גדול כזה..) עכשיו .. אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים מ4 ג'יגה והוא כותב שמערכת קבצים לא תומכת.. (אכן FAT32 אינה תומכת) לכן אני צריך לשנות אותה לNFTS.. כיצד עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by shay7629,

שלום אני מעוניין לבצע מערך RAID 0 עם 2 הארדיסקים זהים כרגע הלוח אם שלי הוא ABIT IB9 , שאינו תומך בRAID חשבתי לקנות בקר RAID, שעולה בסביבות 100 ש"ח ואיתו לעשות מערך RAID 0 אין לי ניסיון בנושא, ואף פעם לא ראיתי או התקנתי RAID אז יש לי 2 שאלות 1. האם הבקרים הללו שווים בינהם מבחינת ביצועים, או שיש דגשים שאני צריך לשים לב אליהם? 2. האם צפויות להיות בעיות מוכרות עם הבקרים הללו? או שהם מתפקדים זהה לבקרים סטנדרטים שנמכרים עם הלוח אם?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by DeeKay,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה RAID ולשם מה הוא נועד? עשיתי מספר חיפושים ברשת ובפורום אבל לא הצלחתי להבין מי-יודע-מה(חיבור בין דיסקים קשיחים O_o)

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום יש לי כיום כונן חיצוני 2.5 של WD בנפח 320GB ואני חושב על החלפה שלו לנפח גדול יותר ..מה אוכל למצוא במחיר של450 ש"ח כמובן 2.5 במהירות טובה ונפח גדול יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  13. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2676&CatCode=399 זה 500 גיגה, וזה עולה 170. כרגע אני רוצה כמה שפחות מחיר וכמה שיותר מקום, עם עדיפות לפחות מחיר. מצאתי את זה שאני רואה שהוא זול יחסית ונותן אחלה מקום. השאלה היא איך הכונן, אם למישהו יש איתו ניסיון. תודה רבה ואודה לתשובה מהירה כי אני רוצה לקנות היום :-)

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  14. היי, שלושה דיסקים שלי אחד חיצוני ואחד פנימי שבקו לי חיים יום אחד. שלחתי אותם לטיק-טק ולפיהם לשלושת הדיסקים בעיה באלקטרוניקה ובראשי קריאה. בשביל תיקון הדיסקים הם מבקשים 4800 לדיסק, ו1000 שקל לדיסק במקרה של כישלון לשחזור המידע. אני כעת שוקל אם לשחזר את הדיסקים בגלל המחיר הגבוה, כרגע אני נוטה לשחזר דיסק אחד בלבד שיותר חשוב לי. מה אתם אומרים? האם זו הצעת מחיר סבירה? יש טעם לנסות להתמקח איתם?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

שלום, הכנסתי את הנגן MP3 שלי לUSB שבמחשב, והוא לא עובד. הWIN רושם שיש שם מקום תפוס, אך הוא לא מראה לי שום קובץ. לא ניתן ליצור שם תיקייה(ואני לא על HOLD). מה אפשר לעשות? המידע שם נורא חשוב לי(עבודה בVB). תודה.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by rk666,

Xbit labs יצאו עם סקירת דיסקים גדולה לפני יומיים, התוצאות מוזרות, אבל תשפטו בעצמכם. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by probst,

היי לא הייתי בטוח אם לשייך את הבעיה לכאן אבל למרות הכל מדובר בכונן עצמו..אז ככה: קניתי את הכונן הזה לפני כמה חודשים במטרה לחבר אותו למערכת סטריאו ברכב הכל עבד מצויין עד לפני חודש בערך שהחלו לי התנתקויות ובעיות זיהוי מול המערכת באוטו בדקתי מול המחשב הכל היה בסדר ניסיתי להחליף את הכבל USB שקיבלתי עם המוצר בכבל אחר שקניתי ולהפתעתי המערכת ברכב לא זיהתה את הכונן יותר ניסיתי עוד כמה כבלים שקניתי ושום דבר הרכב לא קורא את הכונן בלי הכבל המקורי שעושה הרבה בעיות של ניתוקים וקפיצות עכשיו KSP שקניתי מהם את הכונן אומרים שאין אחריות על הכבל רק על הכונן שזה הגיוני ומצד שני לא מצאו דרך לעזור לי אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג קודם כל לגביי מי היבואן של WD בארץ אולי אני אפנה אליהם ודבר שנ…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  18. ניסיתי לצרוב משחק ששוקל 8GB על דיסק דיוידי דו שכבתי הצורב שלי קרא והכל..אבל המשחק לא פעל לי בפלייסטישן הוא התחיל לעשות קולות וכל מיני ולא העלה את המשחק.אז שמתי את הדיסק במחשב כדי לראות מה לא בסדר והיה רשום לי שהדיסק תופס רק GB3.97 וכשחשבתי על זה בצריבה בנרו היה רשום שהוא מתחיל לצרוב את השכבה השנייה אחרי שצרב את הראשונה אבל זה כבר הגיע ל100 אחוז והוציא לי את הדיסק לא הסתכלתי אם הוא רשם לי הערה או משהו כי מיהרתי לשחק ,ההשערה שלי שהוא לא צרב לי את השכבה השנייה ולכן המשחק לא פועל. השאלה שלי היא האם צריבה על דיסק דו שכבתי שונה מצריבה על דיסק דיוידי רגיל?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by erezb84,

שלום, אני מתעניין לגבי קניית מחשב נייד, ויש לי אופציה בתוספת של 100 ש"ח להוסיף כונן SSD בנפח 32G. השאלה, האם זה כדאי? האם 32G מספיק למערכת הפעלה ותוכנות כבדות (בעיקר OFFICE, אין שימוש בתוכנות תכנות כמו מטלב או עריכת תמונות למינהן). ובאופן כללי, איך עובד השילוב בין 2 הכוננים? האם אני אראה 2 מחיצות? תודה !

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by Salwaby,

באופן כללי ייתן שכונן קשיח יוצר צוואר בקבוק רציני למערכת ? באופן יותר פרטי יש לי HD WDC WD5000AAKS-00YG0 האם הוא יאט את המערכת החדשה שלי i5 3570 Gigabyte H77M-D3H 2x4GB 1333mhz Dual Channel geforce 560TI

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by ziv13,

שלום לכולם!!!! ברשותי לוח EPOX 8KDA3J למעבדי AMD עם דיסק קשיח SATA 1 80 ג'יגה. לאחרונה אני ממש סובל מחוסר מקום בדיסק ואני רוצה להוסיף עוד מקום... אבל הבעיה שכל דיסק 250 ג'יגה הוא SATA 2 אז האם זה יתאים או שזה לא יעבוד בלוח?! אפשרות נוספת שיש לי היא לקנות עוד 80 ג'יגה של WD ולעשות RAID ככה שיהיה לי 160 ג'יגה ב 260 שקל... מה לדעתכם עדיף? תודה.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  22. לא הבנתי מה עדיף SATA או ATA ומה יש SATA שאין ב ATA והאם עדיף לקנות אותו בכלל ?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by erezb84,

שלום, אני מעוניין ליצור גיבוי באופן שוטף לתקיות החשובות במחשב הביתי שלי (בעיקר תמונות ומסמכים). קראתי את השרשור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497890.0 ובאופן כללי, ניראה לי שאבחר בשיטה של קניית מארז קטן למיקום כונן קשיח (או שניים בהמשך) ויתחבר עם USB למחשב הנייח. השאלה שלי היא בנוגע לתכנת הגיבוי, בפוסט המליצו על תוכנת EVACopy, קראתי עליה קצת ובאופן כללי היא ניראית בסדר גמור. השאלה שלי, האם התוכנה עושה פשוט COPY-PASTE לקבצים? או מכווצת אותם בשיטת כיווץ משלה? כי כמו שכתבו שם, מה קורה אם התוכנה תעלם מהשוק מתישהו? איך אקרא את הגיבויים? המון תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מחשב חדש [i5-2500 / 2X4GB / Win7_Pro_x64] עם צורב AD-7260S.. בהשוואה למחשב הקודם (נייד חלש), עושה הרושם שהצורב נכנס לסוג של SLEEP.. הגיוני? איך מבטלים? עזרתכם בבקשה..

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  25. נדפק לי HD MAXTOR 60GB, לא יודע איך נשבר לו הפין . יש דרך שאפשר להפעיל אותו כדי לשחזר מידע? הפין שנדפק הוא הפין העליון ימני קיצוני, יש למישהו מושג מה תפקידו? הפין נשבר כך שנשאר לו חלק קטן בקצה. ועוד אני מתלבט בין MAXTOR לWD, שניהם 8BUFFER, או 80 או 120 GB, זה פחות משנה אין הגבלת תקציב, וחייב PATA. תודה RK.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים