עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by darkman,

אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק יד שניה איך אני יכול לבדוק את תקינותו ללא מחשב(האם זה בכלל אפשרי)? דבר שני אם למוצר יש אחריות,איך אני בודק שבאמת יש לו אחריות האם יש מספר סידורי כולשהו אשר אפשר לוודא אותו עם היבואן? תודה

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by jack2008,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16817995001 זה מארז פנימי לדיסקים קשיחים הוא מאוד שקט גם Hot swap וגם יש שליטה כל כול דיסק בניפרד אני צריך 3 כאלה אבל כרגע אני לא יודע איפה למצוא אותו או מאיפה לקנות בחול

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  3. קניתי מחשב נייד חדש שהיה מותקן בו כבר וינדוס 8 (לצורך העיניין SONY VAIO FLIP) עכשיו יש על ההרד דיסק את הקובץ הגיבוי והשיחזור של סוני אני רוצה לשדרג את ההרד דיסק ל SSD ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הקובץ הזה ?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by andrei21,

רכשתי Samsung 1TB HD103SJ ואחריי פרמוט ראשוני הוא מראה 118 מגה תפוסים . האם זאת תקלה ביצור או תופעה טבעית.. מצאתי עוד מישהו עם בעיה דומה שפירסם פה: http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=4102733 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by udist,

השאלה בכותרת? האם המחשב יעמוד בחיבור צורב אליו?? או לחליפין, איזה אמצעי אפשר לחבר למחשב בשביל לגבות מידע הגדול מ1.44MB?? צריך להזכיר שאין חיבור usb במחשב, אלה יציאות com רגילות, יש איזשהו מתאם לusb?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by ziv13,

שלום לכולם!!!! ברשותי לוח EPOX 8KDA3J למעבדי AMD עם דיסק קשיח SATA 1 80 ג'יגה. לאחרונה אני ממש סובל מחוסר מקום בדיסק ואני רוצה להוסיף עוד מקום... אבל הבעיה שכל דיסק 250 ג'יגה הוא SATA 2 אז האם זה יתאים או שזה לא יעבוד בלוח?! אפשרות נוספת שיש לי היא לקנות עוד 80 ג'יגה של WD ולעשות RAID ככה שיהיה לי 160 ג'יגה ב 260 שקל... מה לדעתכם עדיף? תודה.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת איך לעשות את זה כי ניסיתי להגדיר בביאוס שהכרטיס יעשה בוטינג ראשון [על הכרטיס כשאני מעלה אותו על מחשב אחר מופיע לי סמל של xp] וזה פשוט לא הולך בבקשה זה דחווווווף תודה מראש.

8. Started by FuzzyNapkin,

I would like to view some of your comments on *HDD HITACHI HDT725032VLA360 320GB SATA-300 7200rpm 16MB im really not sure if its a good model or if another company should be better...im looking for a silent 320gb drive and my options are pretty much limited...its either Hitachi or seagate, whereas the seagate model is *HDD Seagate ST3320620A, 320 GB 16MB, ATA100, 7200. please give me suggestions on waht you think is better. thanks alot

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by SloXreS,

שלום קניתי דיסק קשיח (500GB) וחיברתי אותו בנוסף לדיסק הקיים. הכונן מזוהה בBIOS וגם במנהל ההתקנים אבל הוא לא מוצג ב"המחשב שלי". אגב, חיברתי את הדיסק לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת. מערכת הפעלה Windows XP SP3 מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by ngordon1,

שלום, לפני שנים השתמשתי באייפוד 5G 80GB. באיזשהו שלב הכונן הקשיח שלו נדפק והתחיל להכנס לסיבובים אינסופיים ולהתקע. קבעתי (בלי הרבה ידע) שהכונן נדפק. יכול להיות שלא. אבל אני די בטוח שכן. בכל אופן, יש ברשותי כונן קשיח (MK3265GSX) וחשבתי לששלב באיזשהי צורה בינו ובין האייפוד ליצירת קופסת מוזיקה אחת. יכול להיות מעניין לסלון. זה הגיוני בכלל? הכונן של האייפוד הוא מדגם MK80106AH ויש לו חיבור ZIF, חיבו שונה מזה של כונן 2.5" סטנדרטי. הבנתי שיש מתאמים לדברים האלה (אבל! כל אחד מהכוננים דורש מתח שונה. זה של האייפוד 3.3V ב0.5A וה-2.5" 5V ב-1A). בקיצור, שאלתי היא: האם אפשר לשלב בין השניים? אם כן, איך? איזה מתאם ואיפה לקנות? ומה שיקולי צריכת האנרגיה? תודה רבה מראש וכו'

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  11. קיבלתי היום הצעת מחיר זולה מאוד ואני שוקל לקנות את הצורב של חברת optiarc (שם החברה הממוזגת של sony+nec) מדגם ad-7170s . ידוע לי היטב שהצורבים של nec היתגלו כלא אמינים (כולם אני מניח מכירים כבר את הבעייה שהצורבים של nec מאבדים תוך זמן קצר את יכולתם לקרוא את המדיות שהם עצמם צרבו) וכנראה שזאת הסיבה ש-nec מכרה את חטיבת יצור הכוננים האופטיים שלה ל-sony (תרגיל דומה עשתה ibm כאשר הדיסקים שלה מסידרת deskstar התגלו כקטסטרופה והיא מיהרה למכור את כל חטיבת יצור הדיסקים הקשיחים ל-hitachi) האם לדעתכם בקרת האיכות של sony שינתה את מצבם העגום של הכוננים האופטיים של nec כך שניתן היום לקנות אותם בראש שקט או שעדיין עדיף לשמור מהם מרחק. ראו לדוגמא את המקרה של hitachi שהיום בזכות השיפורים שה…

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  12. אהלן, //NOTE// בלי קשר להמשך ההודעה, אני מעוניין להמלצה על דיסק CD-RW טוב לצורך צריבת שירים ושיעמוד בהרבה מולטיסשיונס, תודה. //ENDNOTE// יש לי דיסק RW שעד לא מזמן נתן לי לכתוב עליו עוד ועוד ועוד SESSIONS [כל פעם פשוט לפתוח את הSESSION האחרון וכך הלאה] עד לפני שבוע שבו ניסיתי לעשות זאת שוב [החלפתי צורב] וגיליתי שהצורב לא נותן לי להוסיף עוד קבצים לדיסק, סבבה -- זרמתי עם הצורב ועשיתי PHYSICALLY ERASE DISC במשך חצי שעה, כשזה סיים צרבתי את השירים שרציתי לצרוב + הישנים וסימנתי V על הMULTISESSION DISC, סבבה, הכל עבד. היום ניסיתי שוב לצרוב על הדיסק [להוסיף כמה שירים] וגיליתי ששוב הצורב לא מזהה את הדיסק כMSESSION, עידכנתי קושחה לצורב [מהאתר של היצרן], החלפתי תוכנת צריבה, מה לא עשי…

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by NOVA,

בדקתי מחירים וזה נראה משתלם.. בכל אופן, חבר אחד שלי צורב עליהם כל הזמן. רציתי לדעת עוד חוות דעת. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח 16GB, אשמח לקבל המלצות. ה- DOK חייב להיות עם פקק, כלומר, לא כזה שהקונקטור שלו נשלף בהזזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  15. http://www.maximumpc.com/article/news/microns_960gb_solid_state_drive_cheaper_you_think

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  16. היי, אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק למחשב שלי להורדות ומידע (בעיקר סרטים בHD ואוסף מוזיקה בFLAC אבל גם גיבוי של תמונות וכד'). בנוסף חשבתי שאם אני קונה הארד דיסק נוסף אולי כדאי להעביר את הpagefile ואת התיקיות של המשחקים (המחשב הוא מחשב גיימינג היי אנד של לפני שנתיים) לכונן החדש, זה ייתן לי שיפור בביצועים? כיום אני עובד עם מחיצת C לווינדווס+תוכנות ומחיצת D להורדות (כדי למנוע fragmentation על c, המידע על כונן d כל הזמן משתנה), האם העברה של המידע לsamsung 103sj תשפר את הביצועים? בנוסף, אני מוכן להשקיע עוד כסף אם זה ייתן לי עוד ביצועים, שווה לקנות על הF1 או WD black caviar? כיום אני משתמש ב WD 500AAKS. תודה, זיו

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by noambaum,

שלום לכולם הצורב נותן לצרוב רק על X8 אני מדבר על מדיה רגילה בהגדרות של דיסק DATA ב-NERO.(הגדרות על מקסימום) מה עושים?

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by danik,

קודם כל אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון לשאול, אם לא אני אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפורום המתאים. חזרתי מתאילנד ויש ברשותי דיסק DVD של קפיצת באנג'י שלי... אני רוצה לעשות העתק ממנו אבל שאני בוחר בCOPY CD בNERO הוא רושם כיאלו הדיסק ריק או שיש בעיה איתו... איך אני יכול ליצור עותק ממנו?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  19. שלום, אני כנראה אקנה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה להעביר כונן קשיח של 1T מהמחשב הישן למחשב החדש. אם אני אעביר את הכונן פיזית התוכן שבכונן ישרד או שאני אהיה חייב לעשות פירמוט לכונן ברגע שהמחשב יעלה אותו? יש בכונן הזה הרבה קבצים שחשוב לי לשמור מהמחשב הישן. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by Big_Guy7,

אני מעוניין לצרוב סרט בפורמט DIVX. לפי מה שהבתי, אפשר לצרוב את הסרט על דיסק רגיל (CD 700MB). איך בדיוק אני צורב את הסרט? למה כמעט כל הסרטים שוקלים 703/4MB? זה אומר שהסרט לא יכנס בדיסק או שיש דרך צריבה מיוחדת ש"מקטינה" אותו? לא מצאתי את זה בנעוץ, אם יש, אני אשמח אם תתנו לי קישור מדויק. בכל מקרה, תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by Omer_2007,

אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק במחשב נייד הבעיה היא שהוא IDE המחרים של ההארדים האלה יותר יקרים בהרבה מSATA וגם אולי אני אצטרך אחר כך את התמיכה בSATA האם יש ממיר כלשהו למחשבים ניידים מSATA לIDE?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  22. Started by ModChiP,

מצב תמונות בהתחלה הייתה לי את הבעיה הזו C0000218 אז עשיתי את הבדיקת דיסק ותיקון- המחשב עלה. ואז ראיתי שיש עוד סקטורים פגומים והחלטתי לעשות עוד בדיקת דיסק כדי להוציא את הפגומים מהמחזור השתמשתי בבדיקת הדיסק של התוכנה הזו- http://www.ubcd4win.com/index.htm מאז המחשב לא עלה- הביוס עולה ואז יש מסך שחור. אשמח לעזרה ויעוץ- תודה!

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. האם usb disk on key נמחק עם המגנומטר בכניסה לקניונים ?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by or_cool,

מה יותר מהיר מישהו יכול לתת לי תמונה של הגרף הזה של המיהריות בבקשה ונמה ההבדל בין FIREWIRE 400 ל FIREWIRE800

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by aviv88,

האם כדאי לכבות Hard Disk ? לא העיניין של חיסכון בחשמל, רק לדעת אם זה מועיל להארכת חיי הדיסק, (או בכלל מקצר אותם...) (דרך אגב, מה הכוונה ב - Turn off - ניתוק החשמל להרד דיסק או רק stop spinning ? ) * WD3200AAKS - SATA2 ..

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים