עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BedB0y,

לא ממש משנה המחיר, הכי חשוב איכות בגדלים של 500GB - 1TB

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by Ran B,

היי חברים. אני מעוניין לקנות דיסק-און-קי USB רגיל, אך בעל גישה(מוצפן) באמצעות וידוי ביומטרי (טביעת אצבע). הנפח פחות קריטי. בין 1GB או 2GB יהיו מעולים. ראיתי בזאפ שלושה כאלה, החברות לא ממש מוכרות. האם קיים מגוון רחב יותר בשוק? מה ההצעות? מה המחירים? מהיכן ניתן עוד להשיג? האם יש למישהו המלצות..? תודה מראש, רן.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  3. לפני מספר ימים קרסה מערכת ההפעלה בלפטופ שלי. כשהפעלתי את המחשב ראיתי מסך שחור והיה רשום "missing operating system" היום הוצאתי את הכונן הקשיח מהלפטופ וחיברתי אותו למחשב הנייח, וכשאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה שהדיסק לא מפורמט. יש דרך איכשהו לשחזר את המידע או שהכל אבוד? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by Raul,

אפשר לקבל המלצות?? תודה!

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by kikoos,

מה זה קובץ Gi? איך אני צורב אותו? ואם אילו תוכנות אני יכול לצרוב דיסק שהקבוץ תמונה בו בוא Gi? אם מישהו יכול לתת לי לינק תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by nimrodim,

עיינתי לי בלשונית ה INFO של HDTUNE ושמתי לב שאין התאמה באף דיסק אצלי בין ה SUPPORTED UDMA MODE ל ACTIVE UDMA MODE. מאחר ומדובר בדיסק SATA אין לי מושג כיצד לשנות את רמת ה UDMA MODE מ4 או 5 ל 6. האם בכלל יש לזה חשיבות? האם יכול להיות שזה תלוי בעידכון דריברים לציפסט? בנוסף מספר שאלות שלא מצאתי להם תשובה לגבי HD TUNE: א. האם המדידות של HD TUNE מושפעות ממידת התפוסה של ההרד דיסק? ב. האם המדידות של HD TUNE מושפעות ממידת הדפרגמנטציה של ההרד דיסק?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  7. Started by Gentle Giant,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של 160 ג'יגה, אך כשהתקנתי את הוינדיווס גיליתי, שלמרבה התדהמה הכונן מכיל רק 131 ג'יגה. אני יודע שתמיד יש כמה ג'יגות פחות ממה שרשום, בגלל שהיצרניות מתיחסות לג'יגה כאל 1000 במקום 1024. אבל לפי מה שחישבתי אני אמור "לאבד" רק 11 ג'יגה ולא 29. מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  8. אני כרגע עם ROG STRUX Z390 והתחילה פתאום בעייה מוזרה אחרי שפירקתי/הרכבתי את המערכת מספר פעמים. כרגע מותקן SSD בודד במחשב ו WIN10 עולה ממנו, כל דיסק שאני מנסה להוסיף ללוח דרך ערוצי ה SATA של הלוח אם לא מזוהה ב Device manager. מה שמוזר הוא שאלו דיסקים תקינים שכבר היו מותקנים על המחשב ועבדו יופי. ניסיתי דיסק מכני ודיסקי SSD ועדיין לא מצליח. בדקתי עם כרטיס RAID ששמתי בלוח אם וגם שם לא... נכון לעכשיו הדרך היחידה שנשארה לי לחבר איזה שהוא דיסק היא רק ע"י חיבור מתאם USB-SATA שהוא מאוד איטי. רעיונות?

9. נשמע דיי מפתע, למרות ששמעתי שהצורבים שלהם לא משהו. במיוחד עכשיו שהצורב שלי שווק חיים. :'( הנה לינק למה שפורסם באתר של 012: http://www.012.net/updates/Hanukkah/index.asp והנה לינק למפרט הצורב באתר של סמסונג: http://www.samsungelectronics.com/odd/cdrw/sw_248b.html המחיר נשמע מאוד טוב, במיוחד עם התשלומים. השאלה היא האם הצורב הזה שווה משהו? :

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by dimashk,

אתמול בערב שמתי לב שהצריבה של מדיה DVD מתבצעת שונה מהרגיל, עם הפסקות קצרות בתהליך הצריבה. אחרי הצריבה, סריקת שגיאות הראתה שיש כמות שגיאות עצומה. מאז ניסיתי לצרוב עוד 5 מדיות DVD, סריקות היו יותר גרועות מדיסק לדיסק. מדיות CD הוא צורב כרגיל. שינוי גרסאות firmware לא שינה שום דבר. האם הצורב פשוט גוסס לאט לאט?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by kobi3211,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורבים עם הפלוס R ואלה עם המינוס R וגם בקשר לדיסקים שנמכרים גם כתוב עליהם R+ ו R- תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  12. היי, שלושה דיסקים שלי אחד חיצוני ואחד פנימי שבקו לי חיים יום אחד. שלחתי אותם לטיק-טק ולפיהם לשלושת הדיסקים בעיה באלקטרוניקה ובראשי קריאה. בשביל תיקון הדיסקים הם מבקשים 4800 לדיסק, ו1000 שקל לדיסק במקרה של כישלון לשחזור המידע. אני כעת שוקל אם לשחזר את הדיסקים בגלל המחיר הגבוה, כרגע אני נוטה לשחזר דיסק אחד בלבד שיותר חשוב לי. מה אתם אומרים? האם זו הצעת מחיר סבירה? יש טעם לנסות להתמקח איתם?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

יש לי הרדיסק maxtor 40gg והוא לא הכי חדש ... מהסידרה אחת מתחת לחדשות על עכשיו... הוא הוא עושה טונות רעשששששששששששששש.!!!! (כדי להמחיש קחו SF ותשימו אותו על המהירות הכי גבוה) מה יכולה להיות הבעיה?? האם אפשר לסדר אותו , או שזהו? הוא הולך...?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  14. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה... לכבוד השדרוג הקרב של המחשב שלי [ASUS N56VZ] לווינדוס 8 חשבתי להחליף את הכונן DVD לכונן SSD שיתן ביצועים טובים יותר [ואת הכונן DVD אהפוך לחיצוני לפעמים הבודדות שמשתמשים בו..] רציתי לדעת מספר דברים. א. האם הביצועים של הוינדוס על כונן SSD טובים משמעותית מאשר על HDD רגיל? [אציין שהכונן SSD שאקנה יהיה זול [משהו בסגנון הזה - http://www.ebay.com/itm/320989595969?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 או http://www.ebay.com/itm/350649728484?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ] ] ב. מה גודל הכונן המומלץ? אפשר להסתפק ב32GB או שעדיף 60-80? ג. ה"תושבת" שמחליפה את הכונן DVD, צריכה להיות מיועדת למחשב [כמו זה - htt…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by HumanFly,

יש שמועות שרצות כי ענקית ה HDD סובלת מכשלי חומרה חמורים, שכן הורידה את אחריותה ל 3 שנים. האם רכישת HDD פנימי של סיגייט הוא מפגע וסכנה? אשמח להמלצה ל HDD במסגרת של 450 שקל איכותי ואמין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by tamir245,

שלום רב, היות שגוף הקירור של הGTX 470 חוסם לי כרגע 2 יציאות SATA על הלוח (לאחר שדרוג כ.מסך). אני מבקש המלצה לכרטיס PCIEX שיוכל לתת לי פתרון מהיר ומתאים לכך, אם אפשר לינק בבקשה, אין לי בעיה להזמין מEBAY/DX כל עוד מדובר במשהו בעל צ'יפ אמין ולא סתם זבל. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by Ghoul,

לפני כמה זמן קניתי dvd ב400 שח וכל סרט שאני רואה אני רואה בקירטועים מישהו יכול להסביר לי למה?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by approx,

קניתי את ההרדיסק הזה ב400 שקל מה אומרים דיסק קשיח חיצוני Maxtor Basic Desktop 500GB USB2.0 | STM305003EHD301-RK למישהו יש ביקורת עליו להביא לי ?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  19. בקיצור לא קורא יותר את הדיסקים כל דיסק שצרבתי, לא משנה אם זה DVD או לא.., הוא מראה שהוא ריק! מזה אומר!? יש לי כולו שנה...

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by elioz.edri,

קודם כל כותרת ודבר שני מה זה בעצם SATA..אני מצטער אם השאלה מפגרת אבל מה אני יעשה אני לא מבין.. וסתם שאלה שאולי לא קשורה יש שמועות או הנפצות לגביי DDR4 לראמ בעתיד?שוב אני לא אומר שיש אני שואל אם יש!. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  21. שלום, חשוב שהכונן יגיע עם שלט , בסכום של כ 400 שקל. הכונן ישמש לגיבוי חומר מהמחשב האישי ובעיקר לצפייה בסרטים,סדרות על ידי חיבור ישיר לטלויזיה. לכן חשוב שיגיע עם חיבור איכותי לטלויזיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  22. Started by tomikos,

דרישות: 2.5" ללא חיבור לחשמל USB 3.0 500GB מחפש המלצה לדגם אמין ויציב שלא יעשה בעיות אחרי שנה תודה!

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  23. מישהו מכיר חנות בארץ/בחו"ל המאפשרת לרכוש מסילה כזאת שמרכיבים עליה כונן 3.5 אינץ ומכניסים למסילה של 5.25 אינץ (איפה שהצורב). הסיבה לכך שיש לי אפשרות במארז להוציא את התא של 3.5 וזה מפנה המון מקום במארז. עם המארז קיבלתי רק מסילה מתאמת אחת וברצוני לרכוש עוד כמה.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by Belgid,

שלום חברים, נתקלתי ב-2 הדיסקים האלו: Toshiba DT01ACA200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=841254 Seagate ST2000DM001 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812613 בפורומים ראיתי באופן כללי שיש המלצות על הסיגייט, אבל לפי ביקורות בNewEgg יש לסיגייט תופעה של רעשים מוזרים, שכנראה נפתרת ע"י עדכון קושחה. מבקש המלצה על אחד מהדיסקים האלו - או אחר עם מחיר זהה (450 ש"ח) במידה ויש. מצרף את הביקורות שקראתי (Most Helpful): Toshiba DT01ACA200 Seagate ST2000DM001 תודה.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  25. יש לי כמה דיסקים קשיחים של WD בנפח 1T ( הסידרה הירוקה , שמיועדת לאחסון ) לגיבוי שאני מחבר אותום בהתאם לצורך לתחנת עגינה כדי להפעילם. אתמול כשהייתי מחובר דרך SATA כיביתי את התחנה והחלפתי דיסקים . הדיסק שהכנסתי משום מה התעקש להראות לי את הנתונים של הדיסק הקודם . היום בבוקר חיברתי את הדיסק בממשק USB ומשהו מוזר . אני רואה שהתפוסה הכולל שלו היא מעל 800GB למרות שבפועל אני מוצא כ 180G בלבד . הפעלתי את תוכנות תיקון השגיאות של מיקרוסופט והצלחתי למצוא חלק מהקבצים ( אלו חלק מה 164G ) . הבעיה עכשיו שאני לא יודע איך לגשת לשאר המידע , מצד אחד הוא כאילו שם , מצד שלי לא רואים אותו ( והאופציה של SHOW HIDDEN FILES מופעלת ) . תודה מראש לכל העוזרים .

• 1 תגובה
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים