עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by devek,

שלום קניתי מחשב חדש וקיבלתי את ההארד דיסק 500 GB על חלק אחד רק C רציתי להשאיר בC 100 גיג'ה על כל צרה שלא תיהיה וכל השאר על מחיצה נוספת איך אני עושה דבר כזה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  2. יש לי סידירום מחובר למחשב,עכשיו כשאני מחבר את הצורב עם הסידרום המחשב נתקע ולא עולה או שאת אחד מהם הוא לא מזהה או בכלל כאשר מחברים את אחד מהם לבד הוא פועל אך כאשר מחברים את שניהם אז הם לא פועלים יחד. מדוע??? וזה לא הג'ימפורים כבר נסיתי את כל האופציות! תודה לכל העוזרים,יום טוב! 8)

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  3. היי ברשותי טלוויזיה חדשה 46 אינצ' sony briava HD. הטלוויזיה מכילה יצאת USB ותומכת בפורמטים של AVCHD וכדומה. השאלה שלי היא איזה הרדיסק חיצוני כדאי לקנות שיאפשר להריץ סרטים ב FULLHD דרך הUSB של הטלוויזיה. אגב בדקתי גם סתם עם דיסקאונקי רגיל ואכן ניתן לנגן דרכה סרטים בHD, ככה שאולי עדיף בכלל לקנות איזה אחד כזה של 32 GB במקום הרדיסק? תדוה מראש

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  4. Started by maphisto324,

שלום לכולם. ברשותי הכונן המדובר לעיל. כשאני מנסה לחברו למכשיר DVD נייד, הכונן אינו נקרא, ומתקבלת הודעה שהכרטיס ריק. הכונן מקבל מתח מה-DVD והנורה שמראה שהוא מופעל דולקת. עדכנתי קושחה ותוכנה לחדשות מהאתר שהכונן שולח אליו, והבעיה לא נפתרה. יש לציין שכונן My Passport אחר, בדגם מעט ישן יותר ועם 160GB נקרא ופועל בDVD המדובר. האם יכול להיות שקיימת הגבלת נפח בנגני DVD מסויימים שמעליו הם לא מזהים את הכונן? האם עלי לשנות הגדרות מסויימות בכונן על מנת לפתור בעיה זו?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  5. נשמע דיי מפתע, למרות ששמעתי שהצורבים שלהם לא משהו. במיוחד עכשיו שהצורב שלי שווק חיים. :'( הנה לינק למה שפורסם באתר של 012: http://www.012.net/updates/Hanukkah/index.asp והנה לינק למפרט הצורב באתר של סמסונג: http://www.samsungelectronics.com/odd/cdrw/sw_248b.html המחיר נשמע מאוד טוב, במיוחד עם התשלומים. השאלה היא האם הצורב הזה שווה משהו? :

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by davidz,

קניתי חבילה של 5 dvd+rw האם עשיתי טעות? ממה שקראתי פה מכשירי די וי די לרוב לא מצליחים לקרא דיסקים מסוג זה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=149432.msg1258476#msg1258476 מה זה אומר ? שאם אני אצרוב על הדיסק סרט די וי די מכשיר הדי וי די לא יצליח לקרא אותו? מה לגבי סתם צריבת קבצים (mp3 למשל) גם אותם הוא לא יצליח לקרא? לגבי dvd-rw . הם לגבי סוג זה של דיסקים הכל עובד? אם זה חשוב אז יש לי צורב nec 4550

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  7. שלום לכולם, אני שוקל על קניית דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי בדגמים של סיגייט, שזולים יותר מהמתחרים. ביררתי קצת והבנתי שאנשים רבים חוו תקלות רבות איתם, והדיסקים הקשיחים הללו התפגרו תוך זמן מאוד קצר. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שסיגייט גילתה שהתופעה נובעת טעות שהם עשו בקשוחה בדיסקים הקשיחים והם מציעים עדכון שאמור לטפל בבעיה. לשאלתי, האם ידוע למישהו האם הדיסקים הקשיחים שלהם עדיין סובלים מאותה הבעיה ? האם כדאי להשקיע קצת יותר כסף ולקנות דיסק קשיח של WD לדוגמא ? בתודה מראש, מייק.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by ofri11,

שלום! קניתי דיסק קשיח פנימי SATA2, וחיברתי אותו למחשב שבו קיים דיסק קשיח נוסף בחיבור IDE ועליו מערכת ההפעלה. המחשב זיהה את הדיסק ("זוהתה חומרה חדשה") אך איני רואה אותו במחשב שלי. הבנתי שאני אמור לעשות לו פירמוט ראשוני. אז שאלתי היא איך עושים זאת? המטרה הסופית היא להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה ולנתק את הכונן הקיים- אז האם צריך לפרמט אותו ראשית תחת מערכת ההפעלה הקיימת, או שאפשר ישר לנתק את הישן, להדליק את המחשב ולהכניס דיסק של חלונות ותוך כדי התקנה הוא יפורמט? תודה מראש, עופרי.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by manticore,

היי, יש ברשותי את את הDOK הנ"ל והוא מפורמט ב FAT32. ניסיתי היום להעביר אליו קובץ של מעל 4 גיגה והבנתי שזה לא אפשרי ב FAT32 האם יש דרך לפרמט את הDOK לNTFS? כשאני מנסה לעשות זאת בדרך הפשוטה ב WIN יש לי רק אפשרות של FAT32

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  10. שמעתי על זה פעם שאפשר לחבר CD-ROM לספק (מחוץ למחשב) והוא יקרא שירים וינגן אותם.. אפשרי? תודה!

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  11. אם יש לי שתי HD של SATA2 איך אני קובע מה יהיה המאסטר ומי יהיה הסלייב? אם יש לי בתשיהם ווינדוס ואני רוצה להגדיר באחד מהם בלבד לעלות איך אני עושה את זה?

12. Started by GTxZ,

תודה

13. השחקנית הטאיוואנית מגדילה את ההיצע שלה בשוק האחסון עם דגמים מהירים יותר לכתבה

14. Started by Alex2003,

http://www.extrememhz.com/dvr108-p1.shtml

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  15. שלום חברים יש לי בבית מתאם IDE-SATA שמצג אחד מתחבר ללוח בחיבור של ה IDE ובצד השני יש לו חיבור של SATA, השאלה האם המחשב יקלוט שאני מחבר כונן SATA או שאני צריך להגיד איזה משהו במחשב , דרייברים. לוח אם של אינטל זה פנטיום 4 1.5 MHZ בן איזה 5-6 שנים לפחות. תודה

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by fffSSS,

יש לי DVD של טושיבה אבא שלי אמר לחנות לשכפל מי כסטא לדיסק DVD אז סמתי את הדיסק במחשב והכול פועל אבל הבעיה שרואים מי הקסתא איזה 50-60 % הסרט הזה פועל עד50-60% ואז זה מפסיק את הסרט .. ניסיתי איזה 20 פעם.. אז החזרתי לו את הדיסק אמרתי לו את הבעיה אחרי כמה ימים או אמר שהדיסק פועל עד הסוף .. הוא אמר בטח בDVD של המחשב שלך אין כוח הDVD שלי לא תקין או התוכנה ??????? או הדיסק?יש עוד תוכנת DVD חוץ מיPOWERDVD

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by Raped,

שלום, יש לי דיסק קשיח WD 350GB ו2 כוננים בווינדאוס C\D והם מחולקים 175 GB לכל אחד עכשיו בD יש לי 30 GB בשימוש ואני מנסה להעביר לשם דברים מC והוא לא נותן לי הוא אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק ולעשות ניקוי כזה אני תמיד עושה את הניקוי והוא עדיין עושה לי ככה, מה לעשות ? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  18. הדגם הוא WD200AB של WESTERN DIGITAL

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

כרגע כונן המסטר שלי הוא ה EXCELSTOR 80 GB 2 MB BUFFER והוא עובד ב UDMA 133 האם יהיה שיפור משמעותי בביצועים אם אני אחליף אותו בהארדיסק של ווסטרן דיגיטל - WD 800JB עם ה 8 מגה זיכרון? שעובד ב UDMA 100 או שלא יהיה הבדל?

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by wooper,

הי אנ וצה לקנות זכרון usb נייד האם יש המלצות לחברה כלשהי?

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  21. שלום. באיזה שלב יתחיל ווינדוס 7 לרשום להארדיסק במקום ל RAM? למיטב הבנתי, כאשר הזכרון הנדיף (RAM) אוזל, תתחיל המערכת לשמור את הנתונים בהארדיסק. השאלה שלי באיזה שלב דבר זה יתרחש, או במילים אחרות - איזה כמות של RAM איננה מומלצת, וכן הלאה. תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  22. Started by Raul,

אפשר לקבל המלצות?? תודה!

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by Sweet_Tooth,

יש לי ND-3520AW של NEC את גירסת הפירמוור הכי חדשה וגם את גירסת הנירו הכי חדשה אבל כל פעם שאני מנסה לצרוב משהו לא משנה על איזה סוג של דיסקים (חוץ אם זה DVD) אחרי שהוא מצביע על 100% לוקח לו זמן רב ואז אני מקבל את השגיאה could not perform fixation והדיסק נהרס מה הבעיה כאן?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by Charybdis,

שלום, יש לי הארד דיסק של WD בנפח 80GB. הוא אצלי כ 5 שנים לערך, אולי אפילו קצת יותר. לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת איטיות בכל דבר שקשור למע' ההפעלה (פתיחת תוכניות וזמני תגובה כלליים). סוג החיבור הינו IDE. קראתי קצת בסטיקי אחסון והורדתי את HD Tune לאבחון של ההארד דיסק. כמה תמונות שצילמתי אחרי סיום כל תהליך: יש לציין שבזמן פעולת התוכנה האנטיוירוס היה מבוטל ולא עשיתי איתו כלום רק התוכנה עבדה ברקע. תודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by Alex2003,

אני רוצה לקנות צורב DVD כיוון שהגיע כבר הזמן ויצאו צורבים X16 אני מתלבט בין 2 צורבים עיקריים NEC 3500A או PIONEER DVR-108 הNEC עדיין לא יצא אבל ה PIONEER יצא ובמחיר אטרקטיבי שמתאים לי(התקציב שלי 650-700) ניתן לתת לי עוד הצעות אך של צורבים X16 איזה מהם כדאי לקנות? תודה מראש, אלכס

• 8 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.