עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yossi555555,

שלום על הארדיסק אחד עם שתי מחיצות C: E: 1. יש מניעה מהתקנת משחקים על E: כאשר הWINDOWS מותקן על C:?? 2. מדוע כברירת מחדל המחשב ואו תוכנת ההתקנה תמיד מציעים ליצור את התקיה בכונן C:??

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. Started by dog,

קראתי מעט על הנושא, לרבות דיונים בפורומים ויצאתי מעט מבולבל. בעיקרון יהיה לי מקום על ה ssd גם למשחקים. הדילמה קשורה לכך שבעצם ממה שאני מבין, למעט זמן הטעינה, לא יהיה שיפור משמעותי בביצועים בזמן המשחק עצמו. לעומת זאת יש את עניין השחיקה שטוענים שקיימת בכונן ssd כשעושים עליו קריאה וכתיבה רבים. יש גם כאלו שחילקו את המשחקים לשניים. כאלו איתם הם משחקים באופן תדיר, שמו על ה ssd. ואחרים על המכני. מה דעתכם על הנושא?

• 11 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by charge,

Ssd של 120גיגה או כונן 2tb אבל שקניתי אותו אמרו לי שהוא איטי בשביל להתקין ווינדוס עליו אבל מה בנוגע למשחקים? במה זה יפגע? בfps?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by XxehsomxX,

שלום חברה, ראשית, רציתי לדעת אם זה מעשי שאני אתקין בעצמי צורב dvd שאני אקנה, והאם תוכלו לסייע לי? שתיים, הציעו לי צורב sata, מה זה ה sata, ואיך אני יכול לדעת שזה יתאים למחשב שלי (המוכר אמר שבגלל שהמחשב שלי ישן לא מומלץ sata) ? תודה רבה לקוראים moshe

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, החלטתי לעבור מעידן האבן למאה ה21, עם קניית צורב DVD , סוף כל סוף עכשיו,אין לי שום נסיון בהתקנת כוננים ,ואני די n00b בכל הקשור להתקנת חומרה במחשב( אולי רק יודע איך לשים זיכרון,כרטיס מסך וכו' ) אשמח אם מישהו יסביר לי איך בדיוק מתקינים כונן חדש, במקרה זה צורב DVD. תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by extra,

אוקיי קניתי צורב חדש שאני מחבר אותו באמצעות חיבור SATA יש לי את הכבל SATA שקיבלתי אותו עם המחשב אבל אין לי את הכבל חיבור לחשמל ואין לי אותו מה אני עושה? יש אותו בתוך המחשב לא? סליחה על הטיפשות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dman23,

התקלקל לי הצורב - לא מזהה דיסקים אני רוצה להחליף אותו. הצורב הוא בממשק SCSI. האם אני מחוייב לקנות צורב שגם הוא בממשק כזה? אני לא יכול לקנות SATA? ראיתי שמוכרים צורב IDE זה אותו דבר?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Fede,

שלום אני חדש ואני לא כל כך יודע אם זה המקום אבל אני אשאל בכל מקרה, מקסימום תעבירו. ממ אני מעוניין לקנות צורב דיוידי. עכשיו יש לי 3 שאלות. 1. זה צורך תוכנה מיוחדת או שאפשר גם לצרוב דיוידי דרך הNero 6 2. אם הCDROM שלי הוא מאסטר וה CD-R שלי הוא סלייב אז מה אמור להיות כונן הדיוידי 3. גם הכונן קשיח משתלב פה עם המאסטר והסלייב שלו או שכוננים קשיחים הם סלייב ומאסטר בפני עצמם.! ?! מקווה שהבנתם ושוב תודה רבה.!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Tomerm,

לאחר שראיתי שהרבה משתמשים ממליצים בחום על NEC 4550, החליטותי שזה יהיה הצורב הבא שלי (אפילו השתמשתי באופציית החיפוש - 2 נקודות לי !). שאלתי היא, כאחד העם שעד היום הדבר היחיד שעשה ב"בפנוכו" של המחשב היה להתקין כרטיס מסך חדש, לכשיגיע הצעצוע, האם פשוט להתקינו ? או שעדיף לבקר אצל טכנאי מחשבים לשם ההתקנה ? ואם רצוי להתקין לבד, האם אוכל למצוא מדריך בכתב (או בע"פ) שיוכל להנחות אותי צעד אחר צעד ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. התקנת קשיח חדש פורמט מהיר או איטי? דיסק 200 גיג מה עדיף פורמט מהיר או איטי שיקח לפי הערכתי יותר משעה

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by pazer005,

מקווה שזה הפורום המתאים... התקנתי windows 64 עם raid עליו. במהלך ההתקנה הייתי צריך להשתמש כמובן בכונן A כדי לתת לו את הדרייברים של הרייד. עכשיו הרייד מותקן כמו שצריך. אני רוצה להתקין עכשיו Windows רגיל. השאלה היא אם אני יכול לוותר על התהליך התקנת הרייד עם התקנת הווינדוז ואז להתקין את הדרייברים אחרי שהכל עלה או שאני חייב את זה? ההתקנה תהיה על כונן שאין לו קשר לרייד.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. Started by Snufkin,

יש לי צורב LG ועכשיו קניתי בנוסף צורב DVD של LG. הצורב הרגיל מחובר ועובד והכל תקין לגבי הצורב DVD יש לי שאלה אחת... לאן אני מחבר את הכבל של הסאונד??? כי לפי מה שאני מכיר (תקנו אותי אם אני טועה) יש על הלוח אם רק חיבור אחד לכבל מ-CD שלל הסאונד? מה עושים ??? איך גורמים לשתי הכוננים לשמש כנגני CD???

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. שלום. במסגרת התקציב, אני רוצה לרכוש כונן SSD בנפח של 60 גיגה (זה מה שמתאפשר בשלב זה), וזאת כדי להינות מיתרונותיו - במיוחד עבור תוכנות עיצוב, כמו ה , matlab , google sketchup, AutoCAD. הרעיון הזה עלה לי בראש כאשר הבנתי שכנראה התוכנות הללו לא "יכנסו" ביחד עם ההתקנה של ווינדוס. אבל אז אמרתי לעצמי - אז לא נורא, את ווינדוס אתקין על הכונן הקשיח הקיים שלי, ורק את התוכנות אתקין על ה SSD. האם אני מפספס פה משהו? האם זה רעיון חכם בכלל? תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייד עם הארד דיסק מובנה האם יש אפשרות להתקין את כל התוכנות והמשחקים שעל הארד דיסק הזה במכה להארד דיסק מובנה אחר של מחשב נייח? ואם כן אשמח לקבל מדריכים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ilay22,

אני יודע שיש תוכנות שאפשר להוריד ולהתקין על disk on key, זה תוכנות מיוחדות או כל תוכנה? יש אפשרות להתקין עליו תוכנה שתרוץ על כל מחשב? (או נגיד רק על וינדוס XP?) אני רוצה להתקין את LIGHTWAVE למי שמכיר..

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by kovar,

שלום לכולם אתמול הגיע אלי מחשב חדש עם כונן SSD CRUCIAL M4 התקנתי עליו את מערכת ההפעלה והכל פועל כמו שצריך. השאלה שלי היא כזו איפה אני מתקין את כל התוכנות שאני מוריד? לדוגמה סקייפ וינראר MWPHC, וכו' ברירת המחדל שלהן זה הכונן של מערכת ההפעלה, כלומר כונן ה SSD. האם להתקין את זה על ה SSD או הכונן המכאני? כי הבנתי שכתיבה ומחיקה של קבצים יכולה לקצר את חייו. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by יאיר 32,

שלום! רציתי לשאול איך מגדירים שאת התוכנות שאני מתקין זה יתקין בכונן השני?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. שלום אני לא בטוח אפילו אם זאת בעיה שקשה לפתור .. התקנתי על מערכת קיימת את ההארד דיסק Seagate ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II מהירות 7200 RPM 32MB BUFFER הארד דיסק מוכר לכל הדעות.. עכשיו הWindows עצמו מזהה אותו במנהל ההתקנים : אבל משום מה אני לא רואה אותו בMy Computer למה? יכול להיות שיש בעיה עם הדיסק?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  19. מה אני צריך לשנות בביוס כדי ש-HD יעבוד אופטימלי ? (בלוח אם P4P-800) תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  20. עשיתי חיפושים אבל התייאשתי, כי כל הת'רדים הדומים לזה הם אנשים שהיה להם רק דיסק SATA ואז לא הייתה להם בעיה להתקין דרייברים במהלך התקנת הWIN. אבל לי כבר מותקן הווינדוס בהארדיסק IDE (WD400JB(.. בכל אופן, קניתי את הWD2500KS, בביוס הוא מזוהה אך לא בהפעלת הווינדוס. אין לי מושג איך לפרמט אותו ולמען האמת לא קיבלתי שום דרייברים של SATA עם הלוח שלי. יש לו ג'ימפור לSATA150 במקום SATA300, עשיתי את זה. חשבתי שזה יועיל אבל המצב לא השתנה. הלוח שלי הוא 775Dual-VSTA של ASRock. קישור להורדת דרייברים מאתר החברה ללוח הספציפי: (כי אני לא מצאתי שם כלום) http://www.asrock.com/support/download.asp?Model=775Dual-VSTA תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  21. שלום, התקנתי HHD 2.5 320GB בלפטופ, שמעתי שההרדיסק עובד, אבל הוא לא מזוהה. ACER ASPIRE ONE. הרדיסק חדש שקניתי , עכשיו הוצאתי אותו מהניילון, חיברתי אותו למחשב, נכנסתי ל-BIOS וראיתי שההרדיסק לא מזוהה, ניסיתי לנתק ולחבר את החיבור היחידי שיש (SATA) וז העדיין לא עובד, כבר 10 פעמים חזרתי על הפעולה הזו וזה לא פועל. אם הכבל לא היה בסדר, ההרדיסק לא היה פועל. אז מה זה יכול להיות? תודה!

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  22. לאחרונה התקנתי SSD ופירמטתי את המחשב אך אני לא מרגיש שהמחשב "טס"... המפרט שלי מבוסס Q9550 ו-4GB זכרון. אציין שעברתי על השלבים של החלק השלישי (טיפים ו-Tweaks שיש לבצע על דיסקים קשיחים מסוג SSD) במדריך הבא. במה אני צריך להרגיש את ההבדל בצורה הכי בולטת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by lipa,

הצלחתי להתקין 2 HD RAPTOR ב-RAID 0 ההתקנה של מערכת ההפעלה לקחה 6 דקות זה תוצאה טובה ? לחומרה כפי שיש לי ? קבלתי ציון של 63.000 ב-סנדרה 2004 בבדיקה של ה-HD

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. שלום, הרכבתי את המחשב החדש וכשהכנסתי את הדיסק של הווינדוס כדי להתקין הוא אמר לי שהוא לא מזהה הארד דיסק.. ושמעתי שצריכים משהו עם דיסקט דרייברים וכל מיני דברים מישהו יכול להסביר לי המ אני צריך לעשות ואיך? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  25. עכשיו...נכנסתי לביוס ראיתי שהוא זיהה אותו... גם בווינדוז ראיתי (רק שלא היה את הכונן - בדקתי במנהל ההתקנים) עכשיו נכנסתי ל- FDISK לחצתי על - 5... כדי להגיד לו שאני רוצה לשנות את הדיסק הקשיח החדש... עכשיו אני נכנס ואני רואה 2 דברים הראשון: C: 30 גי'גה והשני: בלי אות 10 ג'יגה למרות שהכונן אמור להיות 80 ג'יגה! מה לעשות ?!?!?!!? למה הוא לא מראה שזה 80 ג'יגה ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים