עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yonatanph,

גיסי קנה MAC חדש והוא רוצה לקנות כונן חיצוני לגיבויים. חבר שלו המליץ לו על הכונן http://www.rocstor.com/Products/rocpro-800av.html אבל עד כמה שהבנתי זה עולה כ1300 שח' בארץ מחיר שנראה לי קצת (מאוד) גבוה, אבל הידע שלי במקים שואף לאפס כך שיכול להיות שאני טועה. דבר ראשון רציתי לשאול האם מישהו מכיר את הכונן הספציפי הזה ומה דעתו עליו. כמו כן, האם כונן למק צריך איזשהו יחס שונה מכונן לPC רגיל - יש בעיות תאימות כלשהי עם הכוננים הרגילים של הPC? האם יש לכם אולי המלצות אחרות לכונני גיבוי למק (שעובדים עם הTIME MACHINE). התקציב לא מוגדר בשלב הזה - הוא אכן שיקול אבל לא שיקול יחיד והבחירה תעשה לפי מכלול שיקולים לכן בשלב זה אני משאיר את האפשרויות פתוחות.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by BMItay,

היי ישנם כ'כ הרבה דגמים וסוגים,איזה הכי טוב? יש את Samsung HD252HJ 250GB WD 250GB AAKS SEAGATE 250GB 32XX410 מה הכי כדאי?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. Started by shlominavi,

#1 היום, 00:46 shikoba Fxp Novice תאריך הצטרפות: Jan 2008 הודעות: 302 שלום..חלק מהאנשים בפורום אומרים שיש להרד דיסק הזה קצת בעיות? כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 איזה בעיות התגלו מישהו יודע? אני אישית חושב שכל פעם הוא מראה שיש יותר מקום תפוס נגיד אם נכנסתי לבדוק היה 3 תפוס אחרי רבע שעה רק מגלישה באינטרנט היה 3.5 מישו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  4. כותרת. יש לי מחיצה של משחקים ומחיצה ריקה (partition אם מישהו לא הבין את הכוונה שלי) וזאת של המשחקים כבר כמעט מלאה אז אני רוצה לאחד אותה עם הריקה (הם לא עוקבות באותיות אחת H ואחת J) אז האם יש דרך לאחד אותן חוץ מלמחוק את שתיהן ולאתחל אותם בתור מחיצה אחת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ShaiLevy,

שלום לכולם קודם כל אני מתנצל אם אני חוזר על שאלה אבל לא מצאתי בחיפושים ולא בסטיקים, אולי שווה להוסיף נתונים כללים לסטיקי כמו שיש בפורום של קירור ואברקלוקינג (גם שם אין טמפרטורות מומלצות לדיסקים) יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל 250 ג'יגה מסוג WD2500KS-00MJB0 , הוא תמיד היה מתחמם מאוד אבל לאחרונה התקנתי אותו במקום אחר במארז והוא מגיע ל 60 מעלות (צלזיוס). עד כמה זה צריך להדאיג אותי ? יש לי גם סיגייטים (500 ו 120) שמגיעים לטמפרטורת הרבה יותר נמוכות... בכלל, מה הטמפרטורות המומלצות לדיסקים של חברות שונות/גדלים שונים ? [אם אפשר לשער לגבי איזה טווח תקין) אגב, הטמפורטורות עלו אצלי כי התקנתי שני דיסקים בצורה דומה לזאת http://www.silentpcreview.com/article8-page2.html מאוד עזר לי מבחינ…

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US&reqPage=Model&modelReqTab=Features# ב- 300 שקל. איך הוא?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  7. שלום לכולם, רציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם. 1) מה קצב העברת הנתונים לשניה של פיירוויר? 2) מה קצב העברת הנתונים לשניה של USB 2 ? 3) מה יותר מהיר, IDE או SATA 2 ? 4) כיצד נראים החיבורים והכבלים של SATA ו-IDE ? 5) האם משתלם יותר במחשב המיועד למשחקים להתקין סקאזי במקום כונן קשיח רגיל? 6) אם כן, יש למישהו מדריך התקנה לכונן כזה? 7) האם הפרש של מאה שקל בין שני כוננים של 500GB חיצוניים, כשההבדל היחיד בינהם הוא חיבור פיירוויר, הוא לגיטימי? 8) האם מישהו מכיר תוכנה חינמית (או לא ) לעידכון אוטומטי של כל הדרייברים במחשב? בתודה מראש על התשובות, ליאור.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  8. מדובר בצורב סמסונג 182M... כמו שרשמתי בכותרת, צורב אך לאחר מכן לא מזהה את המידה שצרב לפני דקה... מזהה כדיסק ריק. בכוננים אחרים המידע מזוהה ללא בעיות. האם הגיע סופו של הצורב?

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by ifs2003,

שלום, רכשתי כונן גיבוי MYBOOK של WD. יש בו חיבורים ל USB2 Fire Wire ו E-SATA אך הם לא צירפו כבל של E-SATA. השאלה שלי האם אני אוכל להשתמש בכבל או שניים רגילים של חיבור SATA שיש במחשב או שזה כבל מיוחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  10. Started by GREATTHUNDER,

שמעתי לפני כמה חודשים שאמורה לצאת גירסת USB 3 חדשה, יש איזושהי "מפת דרכים" שאומרת מתי זה יוצא לשוק המחשבים הביתיים?

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  11. Started by xytkhi,

ברצוני לרכוש כונן 500 גיגה מה דעתכם על הכונן הזה של סיגייט? והאם סיגייט היא חברה טובה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676826 תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  12. Started by RLM,

מעניין אותי, למה אף אחד לא מייצר הארדיסק עם שני ראשי כתיבה/קריאה. הרי ההארדיסק הרבה פעמים מגביל את המחשב כי הוא לא יכול לכתוב ולקרוא בו זמנית משני מקומות. למה לא ליצור הארדיסק עם שני ראשים, שיכולים לעבוד בו זמנית בלי תלות אחד בשני? פשוט שני זרועות, אחת מכל צד, שיכולות לכתוב ולקרוא משני הצדדים של הדיסק. (לא למעלה ולמטה, כמו תקליט, כי את זה הם עושים, אלא אחת מול השני) תיאורתית זה אמור לשפר את הביצועים כמעט פי 2 לא? זה בטוח יתן גישה הרבה יותר מהירה לנתונים... אני מניח שחשבו על זה, וכנראה יש איזה סיבה שלא עשו את זה. אבל מה היא? מן הסתם יכולות לצוץ הרבה בעיות, אבל מה יכול ליהיות כל כך חמור שאי אפשר להתגבר עליו? או שבאמת אף פעם לא חשבו על זה? (לא נראה לי ) או שזה לא ב…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by bennyye1,

קניתי תדיסק און קי בדגם Cruzer Micro U3 SanDisk אני מחבר אותו למחשב והוא אומר לי שכדי לנצל יותר מהירות אני צריך USB2 ויש לי USB2.. וכשאני מעתיק קבצים הוא מעתיק לי ממש ממש לאט! כאילו הוא לא באמת מחובר לUSB2.. מה אפשר לעשות? ניסיתי לחבר ביציאות האחרות ולא עזר..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by vmaddog,

אני מרכיב לי מחשב שקט לחדר ואני מחפש הארדיסק שקט עד כמה שאפר (כמובן לא במחירים מטורפים) גודל נדרש 500 גיגה יש הרבה הארדיסקים שך כל מיני חברות שכולם פחות או יותר באותה הרמה (בתווח מחיר של 300-400 שח) אבל איזה מהם יותר משתלם עדיפות על שקט מול ביצועים ראיתי את סדרה הירוקה אבל אני לא מכיר אותה צריך המלצות

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  15. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/08/05/Pioneer-Produces-500GB-Blu-ray-Disc/p1 תואם לחלוטין לנגני BR רגילים. מדהים.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by liortaib,

מה אתם אמרים על הצורב הזה?LG GH20NS תקציב 130 שח

17. Started by netanel38121,

אני לא כך כך הבנתי מה זה. אם יש לי 2 כונני 500GB, יש חיבור מיוחד שאני אמור לחבר את זה? או שזה חיבור SATA רגיל. מה זה נותן בשורה התחתונה? ולמה זה מיועד בעיקרון? והאם שני הכוננים חייבים להיות באותו נפח ואותו יצרן? האם זה נותן ביצועים למערכת ההפעלה? נניח ויסטה 32-64 BIT? והאם XP תומך בזה? או שויסטה יותר עדיפה. שואל מתוך סקרנות. תודה. חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו שענה על השאלות האלה.

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  18. למטרות איחסון והתקנות windows ותוכנות. מה עדיף לי לקנות שיהיה מהיר, ונוח לשימוש?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  19. משהו מוזר קורה לי מדי פעם ב-DOK החדש. עכשיו אחרי שבוע שלא נגעתי בו הכנסתי אותו למחשב,וכשאני לוחץ עליו ורוצה לפתוח עולה לי החלון (ראו בתמונה המצורפת) ושואל אותי איך לפתוח,כאילו שזה קובץ בלתי מזוהה. כמובן שאף תוכנה לא מתאימה כי בעצם פותחים אותו ע"י הוידנווס בלי תוכנה כזו או אחרת. גם שנכנסתי למאפיינים והגדרתי שהוא יפתח כל פעם בתיקיה,זה חוזר ככה. מזה? למה זה? עריכה: יש לציין שאם אם לוחץ מקש ימיני ואז Open הוא נפתח לי רגיל. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כדלעיל {לא הבנתי מה לשנות איך לכתוב יותר ברור?}

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by nitsanroz,

אני שם במחשב כונן אחד למערכת הפעלה - 320 ועוד אחד למידע - 500 עכשיו בגלל שלא היה להם במלאי הם רוצים לתת לי 500 במקום 320 נשאלת השאלה , גם ככה 320 זה יותר ממה שצריך רק בשביל מערכת הפעלה, האם יש גם הבדל במהירויות בין הכוננים? האם אני אפסיד משהו מה"שדרוג" המאולץ הזה? * כל הכוננים של סיגייט 32MB BUFFER

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by AnTiSh0ck,

כמה מחיצות רצוי לעשות ב500 ג'יגה? אני יודע שאין מספר מסויים אבל מה עדיף? בעיקר יהיו על הדיסק שירים משחקים וסרטים. חשבתי לעשות מחיצה אחת של 50 למערכת ההפעלה, ועוד שני מחיצות של 225 כל אחד. מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by dolev16,

שלום, לאחרונה ההארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים כול הזמן רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע,האם זה תקלה ומה אפשר לעשות? תודה.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by smily58,

יש לי כונן קשיח עים -20GB-מחולק ל-C-ו-D-,איך אני מבטל את ה-D-כדי להפוך את כל הכונן ל-C-???? תודה א ש ר

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  25. אני רוצה להחליף את הכונן הקשיח לחדש,לעביר את המידע והווינדוס לכונן החדש השאלה שלי העם כונן חדש מגיע כבר מפורמט ? ואם לא אז אך אני מפרמט את הכונן החדש.אם איזה תכונה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים