אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
קניתי שני HD 500 GB כל אחד של סיגייט לדאבוני, הגעתי הביתה וגיליתי שאין לי RAID הלוח הוא DS3L אני רוצה לעשות RAID 0 מטעמי נוחיות וביצועים איזה בקר כדאי לקנות שיעבוד ללא הרבה סיבוכים? אגב, בעירי יש סניף של אייבורי ואני כנראה אקנה משם. באתר שלהם מופיע בקר SATA RAID של dynamode לא שמעתי מעולם על החברה הזאת ולא מכיר מישהו שאולי יודע איך החברה הזאת? ובפרט איך הבקר שלהם? המחיר הוא 110 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברים אנא עזרתכם, במקרה של WD יש שנתיים אחריות של IVORY ומחירו 354 ש"ח עם משלוח (האם האחריות של IVORY שווה משהו בכלל ?) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1935 במקרה של SMSUNG 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי ומחירו 388 ש"ח עם משלוח http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22900013 (אל תתייחסו לנפח ולמחיר זה אותו הדגם רק 500G) יש איזושהי משמעות איזה כונן יותר מומלץ או שרק לחשוב על האחריות ? ושאלה נוספת - מזה אומר גיבוי בלחיצת כפתור מישהו יודע ? תודה [br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 14:49:47 מישהו ??
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שאלה בכותרת... חנויות אחרות חוץ מפלונטר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את דגם passport של WD. האם יש איזשהם סייגים לגביו?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב ורצתי לדעת האם זה אפשרי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שמתי לב שכל הכוננים ניידים עובדים על מערכות קבצים של FAT ,, רציתי לדעת אם כדאי בכלל להעביר אותם ל NTFS....לפעמים אני רוצה להעביר קבצים גדולים מ 4GB אבל אי אפשר...רציתי לדעת אם אני יעביר את הכונן ל NTFS זה יהרוס משו????
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב Western Digital 250GB AAAKS אם אני לא טועה והוא מחובר כמובן ב-SATA . יש לי עוד הארד דיסק בחדר שאין לו חיבור Sata אלא רק IDE . הבנתי שזה חיבור הרבה יותר איטי מה-SATA . האם כדאי לחבר את ההארד דיסק בנוסף לקיים עם IDE ? (לא ביחד,הכוונה שאחד יהיה סאטה והשני IDE ) ? השימושים שלו יהיו רק לאכסון תיקיות\סרטים ומוזיקה. כי מבחינת ביצועים של משחקים עדיף לי לשים על ה-SATA נכון? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לתקן מחשב שעמד זמן מה בלי שימוש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס ואחרי ההפעלה המחשב נתקע. הדיסק הקשיח עצמו מחובר בכבל SATA. האם זה אומר שהדיסק הרוס? עשיתי ריסט לביוס אבל זה לא שינה כלום. המחשב amd 64 athlon 3000+ gigabyte ga-k8vt800 צורב כונן קשיח WD
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1 האם הזכרון המוגדל שלו נותן לו יתרון בביצועים? 2 האם יש היום הרד דיסק שקט יותר מהאחרים? אני רוצה לבנות מחשב שקט, וחשוב לי שיהיה הרד דיסק כמה שיותר שקט. 3 מה ההבדל בין SATA ל SATA 2 .
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסוג Memory Stick Pro Duo בנפח של 8GB, הכרטיס מיועד לצילום וידאו בעזרת מצלמת וידאו דיגיטלית של SONY , דגם DCR-DVD 110E. תודה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני אסביר. יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 200GB, השני של 320GB. הם מחולקים כך: כונן 1: C: 20GB/200 D: 180/200 כונן 2: H: 320/320 האם אני יכול לקחת את ה320 ג'יגה של כונן H ולהוסיף אותם לכונן D שהם יהיו כונן אחד? אם זה חשוב: כונן 200GB - של WD 7200RPM, כונן 320 של HITACHI 7200RPM. תודה.
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
אני אוטוטו מסיים את הקורס בג'ון ברייס, וגם ככה כואב לי על השיעור של המעבדים שפספסתי. יש הרבה חומר שאצטרך לקרוא ב- hwzone ובאתרים אחרים באינטרנט ע"מ להשלים את הפער בין מה שאני יודע מהקורס לבין מה שקורה בשטח כרגע. אני גולש כרגע באתר של compusa, בחלק של ההארד דיסקים ויש לי שאלה: מה זה 7200.10 ו- 7200.11 ומה ההבדל ביניהם? מה זה SATA-300? יש את אלה אצלנו בארץ? אני מכיר רק SATA ו-SATA2? אני אהיה בניו יורק ובוושינגטון DC בסוף ספטמבר. אם יש לכם מקומות נחמדים לגיימרים כבדים וותיקים/שקשורים למחשבים, חומרה ומשחקי מחשב להמליץ עליהם, זה המקום. אני גם אשמח לשמוע תשובות לשאלה האם כדאי לי לקנות קונסולה כלשהי שם ו/או לשדרג את המחשב המעפן שאני מקבל מג'ון ברייס (קניית רכיבי חומרה עבורו) …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רייד במחשב החדש שעומד לקנות ולא יודע איך עושים אז חשבתי לתומי אולי כדאי שיעשו פה איזה מדריך בסיסי שמסביר איך לעשות רייד.... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש הארדיסק חיצוני שמיועד למחשב ביתי ולא נייד. אני צריך 500GB בסביבות ה-400 שקל. ווסטרן דיגיטל יש לי נסיון די רע איתם תמיד,איך המקסטורים ואיך הלאסיי החדש שיש בבאג? ועד כמה ההבדל בין חיבור FIREWIRE לבין USB2.0 הארד דיסק מיועד למוזיקה וסרטים,לא למשחקים או משהו שדורש ביצועים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה כונן קשיח חיצוני שיהיה מחברה טובה ואמינה ושלא ייהרס. אני רוצה גם שיהיה מהיר, לפחות 7200RPM. חשבתי על החברות WESTERN DIGITAL או SEAGATE או MAXTOR. איזה מהם הכי טובה והכי אמינה??? אשמח לשמוע הצעות על כוננים קשיחים חיצוניים מהחברות האלה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמובן שמדובר בדיסקים שעולים במחשב אחר. ובהתחלה הכל היה בסדר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על יתרונות וחסרונות של הנ"ל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתייעץ איתי על כמה דגמים של כוננים קשיחים.הנפח הוא בין 250 ל 320 גיגה והטווח מחיר בין 360 ל 450 שקל איזה חברה הכי אמינה היום בדיסקים לניידים? סמסונג ?? סיגייט (5 שנים אחריות וגם הרבה משלמים על השם ראיתי בהפרשי מחיר..) WD גם יקרה קצת. אשמח לקבל עזרה פה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי DVD של LG DR7622W הקלטתי הרבה דברים אבל לא סגרתי את הדיסקים האלה לצערי הDVD הזה מת לא קורא יותר דיסקים הורדתי את התוכנה isobuster ואני יכול לראות איתה קבצים שיש בדיסק אבל אני לא יכול לראות את הסרטים במחשב השאלה היא האם יש תוכנה שיכולה לסגור את הדיסקים האלה כי אני רוצה לקנות DVD אחר אבל על פי מה שאני מבין אני לא אוכל לראות את הסרטים שם תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כונן שאני רוצה לייעד רק לגיבויים, האם יש דרך לעשות אותו מאובטח יותר? למנוע גישה אליו אלא לצורך גיהוי או שחזור, או למנוע גישה לקבצים מסויימים?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, ויש לי RAID0, רציתי לדעת אם עדכון הביוס יכריח אותי לפרמט את הכוננים, או שאני פשוט אעדכן ואכנס לWIN כרגיל?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
עם חיבור FIREWARE משהו טוב ואמין
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם ניתן לפצל את הכונן ? כאילו לחלק ל 2 פרטישינים שאחד מהם הוא FAT והשני NTFS? ניסיתי עם PARTITION MAGIC לא צלח... אשמח לשמוע עוד...
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ראיתי את המומלצים אבל לא הגעתי למסקנה אני מחפש צורב טוב מהרשימה פה: http://tms.co.il/pcbuilder/4 שיש תחת כונן אופטי שיהיה כמובן ב SATA
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-