אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בנסיון להחיות את המחשב הנייד ( וגם להיפטר מהרעש הנורא שיש מהדיסק הקשיח, רעש של זמזום שפשוט לא נגמר ) החלטתי להחליף את הקשיח ולשים במקום SSD. לא מדובר במחשב חדש, המחשב בן 5 שנים ( HP DV6 2130EJ ) אבל עדיין מתפקד מצויין וגם אני עכשיו מתחיל שנה שלישית במדעי המחשב והוא ללא ספק ישמש אותי המון ( בין היתר הזמנתי זכרון RAM בנפח 8 ג'יגה לעדכון ). אז לעניינינו. מכיון שהמחשב ישן, אני לא לא מצפה לכונן הטוב ביותר שיש בשוק, אבל כן לאחד אמין. עכשיו ההתלבטות. קראתי ש-ה BX100 של CRUCIAL ביחס של עלות-תועלת הוא מצויין: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/crucial-ssd-250g-bx100-mlc-sata3-p-17419?cPath=311 אז הוא אופציה אחת. ולאחר מחשבה קדימה, אם תהיה בעיה של התאמה לנייד…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע הארדיסק של מקסטור - 40GB, ואני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף של 80 או 120 GB ... רציתי לדעת כמה דברים - - האם יש הגבלה מסוימת על כמות הזיכרון שהמחשב שלי יכול להחזיק? אם כן איך אני בודק כמה היא ? - מה אתם אומרים על הארדיסקים של מקסטור? אם אני קונה אני כנראה קונה של מקסטור שוב, כי הקודם לא עושה בעיות .. תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום , אני לא בטוח אם הנושא שייך לפורום הזה או לפורום אמרצעי אחסון בכל אופן: אחרי כמה שעות שהוינדוז מפרמט לכאורה את הדיסק הוא מודיע לי ש windows cannot complete format כרגע הדיסק מופיע אך אין אליו גישה לעזרתכם אודה .
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
Western Digital WD3200KS או Wester Digital WD3200AAKS איזה מהם יותר טוב? הAAKS עולה 3 ש"ח יותר(נו באמת) אבל מה ההבדל ביניהם? וWestern Digital היא חברה מומלצת להארד דיסקים?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אחד CREATIVE CD3630E, והשני LG 24X10X40. אני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד כי אין לי מושג מה הסידורים הנכונים של הג'אמפרים שלהם.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לעזרה , פירמטתי בטעות את הדיסק און קי ואין לי תוכנה לשחזור , עם איזה תוכנה כדי לשחזר ? תודה רבה זה ממש דחוף לי נדפק לי הכל בגלל זה .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את speedfan כדי לנתר את הטמפ' של ההארדיסק שנחשדה כגבוהה והחשד שלי אומת, 52 מעלות בצל והלז הגיע אף ל59 בשמש ההארדיסק מותקן בתוך מגירה ללא מאוורר, חיפשתי דרכים עוקפות ואין מפני שאני חייב את המגירה וכנ"ל לגבי מגירות עם מאוורר, לא מצאתי פה בצפון ועוד דבר, התוכנה הראתה בערך 75% כשירות להארדיסק ואפילו פחות, נראה לי הוא גוסס לאט לאט רעיונות? הצעות? ובלבד שאני לא אצטרך להזמין מרחוק או ביוקר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, כמו שמציינת הכותרת יש לי בעיה עם כרטיס זיכרון SD תוצרת TWINMOS צילמתי בערך 300 תמונות על הכרטיס והכל היה בסדר. אבל פתאום במהלך צפיה בתמונות במצלמה נהיה מסך שחור והופיע ההודעה MEMORY CARD ERROR ניסיתי לשים את הכרטיס במצלמה אחרת - התוצאה היא אותה הודעת שגיאה. ניסיתי לקרוא אותו דרך קורא כרטיסים - לא עובד ניסיתי לפרמט את הכרטיס בעזרת המצלמה (במטרה לשחזר את החומר) - מתקבלת אותה הודעת שגיאה. למישהו יש רעיון איך לחלץ את התמונות מתוך הכרטיס? התמונות מאוד חשובות לי... כל תשובה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שקיבלתי את המחשב החדש שלי ההרדיסק SATA שלי לא עלה אז נכנסתי למסך RAID עם F10 ושיניתי שם איזה משהו לסטריפ או משהו כזה ואז ההרדיסק כן עלה.. עכשיו אני רוצה לדעת מה לכול הרוחות עשיתי ואם זה טוב? אני זוכר שהיו שם משהו כמו 4 אפשרויות..
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי אני מקווה שתוכלו לעזור לי, קניתי צורב דיוידי ואני רוצה להמיר סרט בפורמט xvid לDvd ולצרוב אותו עם הכתוביות ובלי להדביק את הכתוביות בגוף הסרט, אלא כתוספת של כתובית כמו בdvd רגיל. איך אני עושה את זה? אודה לעזרתכם
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בסה"כ הכותרת די אומרת הכל. מעוניין להריץ RAID1. חשוב לי יציאת רשת של 1G, תמיכה בכונני 5T ואפשרות ל4 כוננים ( להרחבה עתידית ). בסה"כ גם חשוב לי שיהיה שקט אבל לא הכי קריטי. יהיה בשימוש של מחשב בודד ולא כמה עמדות. מה לדעתכם עדיף בתקציב של כ3500-4000 ש"ח כולל שני כונני 5T אמינים ( כנראה HGST ) וסוויץ' של 1G. ( קנייה בעוד קצת פחות מחצי שנה )
-
- 22 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני עובד במעבדת מחשבים ואני בודק בדיקה ראשונית דיסקים קשיחים רגילים עם התוכנה HDDSCAN אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת כונני SSD אשמח להמלצות על תוכנה אמינה שבודקת כונני SSD תוכנה לווינדוס תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.amazon.com/dp/B00ZTRXFBA/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=2FCKOWRCJ448Z&coliid=I3IZ7YZ3UVXPN5&psc=1 מוצע במחיל של 120$, נראה לי מחיר טוב איך הוא עובד ללא חיבור לחשמל ורק דרך הUSB? זכור לי שכל הכוננים החיצוניים שיש בתוכם דיסק של 3.5" היו מגיעים עם שקע לחשמל + USB להעברת נתונים, לעומת 2.5" שקיבל את המתח מהUSB ישירות תודה
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם צורב חיצוני שמחובר ב-USB עובד לאט יותר מצורב פנימי? אני מתלבט אם להכניס אחד למפרט שאני בונה... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העדפות צורב DVD וגם CD מהירות לא ממש משנה מה שחשוב שיהיה אמין לתקופה ארוכה מחיר עד 250 תודה רבה לכולם :-)
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את הצורב והוא לא מוכן לצרוב לי דיוידי מעל למהירות 12 (למרות שהוא תומך ב 18 ולדיוידי זה ספציפי הוא יכול לצרוב 16). מעניין שהבעייה נמצאת רק במחשב שלי משום שבמחשבים אחרים זה צורב ללא בעיות. גם דיסקים רגילים נצרבים רק במהירות 36. מישהו יודע את הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ה-3520A ב-KSP: NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 והשני בזיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3048 מה ההבדל בין שניהם? מה עדיף? אל תסתכלו על הפרש המחיר, כי אני הולך לקנות עוד כמה חלקים וביחד משתי החנויות המחיר יוצא זהה בסוף. עריכה: עשיתי חיפוש ומצאתי את התשובה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הכוננים האלו: Western Digital WD2500YS 250GB מחיר: 398 Western Digital WD2500AAKS 250GB מחיר: 358 Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר: 358 כולם אותה מהירות ואותו זיכרון מטמון. שאלות: 1)הכוננים הללו הם sata2?? 2) מה יותר כדאי
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
איך שאני יודע אז ה PIONEER אמינים וטובים. אז רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על הצורב DVD הזה ?PIONEER AO6 DVD+R/-R x4 (kit)? ואם למישהו יש אותו אז האם הוא מרוצה? אשמח גם לקבל המלצות על עוד צורבים טובים במחירים של עד 970ש"ח (אפשר קצת יותר) ד"א: למה יש הבדל כזה גדול במחירים בינו לבין ה BOX? דרך אגב המחירים לקוחים מ KSP... תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
שלום וברכה. אני רוצה להוסיף ssd לשני ניידים שיש לי, ראיתי באתרים שיש כונני ssd דקים שנכנסים ללוח אם בנוסף להרדיסק הרגיל, איך אני יודע אם יש חיבור כזה אצלי בנחשב בלי לפרק? זה דבר אוניברסלי? גוגל לא יודע לענות לי... תודה רבה למסייעים!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3. אני מתכנן לקנות את WD2500KS ולאחסן בו קבצים ולהשתמש ב WD400EB שיש לי ואני משתמש בו עכשיו בתור שטח איסחון למערכת ההפעלה Windows XP. בנוסף, אני מתכנן לקנות את צורב DVD ה LG GSA-H44N. האם אוכל להשתמש באותו כבל IDE בשביל שניהם? (שאחד מהם יהיה עבד)
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
היצרנית היפנית המתקשה ממשיכה לדחוף בכל הכוח את עסקיה בעולם שבבי ההבזק, ומכריזה על טכנולוגיית ייצור תלת מימדית חדשנית שתוכל לתת פייט לכל המתחרות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-