אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מפאת חוסר מקום, אני מחליף בקרוב את הדיסק שלי במשהו יותר גדול. מישהו מכיר דרך פשוטה להעביר את כל התוכן לדיסק השני כדי שהכל יעבוד ממנו? (ואני לא מדבר על העתק&הדבק )
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
קניתי אתמול 3500 חדש, וכרגיל הדבר הראשון שאני מתחיל איתו בכל כונן DVD הוא לשנות FIRMWARE כדי להפוך אותו ל- RPC-1. כשהגעתי לעמוד של TDB ל- FIRMWARE של ה- NEC 3500 אני רואה שכל גרסה שעושה RPC-1 מכילה גם ביטול של RIP LOCK. מכיון שאני משתמש בכונן ל- HTPC, אני לא רוצה לבטל RIP LOCK! אני רוצה כונן שקט בזמן ניגון DVD, ואם ה- RIP יקח קצת יותר זמן, לא אכפת לי (יש לי כונן נוסף במחשב הרגיל). מי יודע אם ה- RIPLOCK משפיע על הרעש בזמן ניגון DVD? האם יש FIRMWARE שעושה רק RPC-1 בלי RIPLOCK? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט עדיין אם אני באמת צריך אחד, אבל בכל זאת מתעניין לגבי מחירים וכו'. הייתי רוצה SSD של 250 גיגה כדי להעביר את הכונן הנוכחי שלי AS IS ל- SSD (כרגע שוקל +- 230 גיגה, אני מעריך שאפשר לנקות עוד בערך 60-70 גיגה) יש אחד משתלם בסביבות ה- 450 ש"ח? אולי שווה לי לחכות עוד? אין לי בעיה, חיכיתי עד עכשיו... לא בוער לי בינתיים ראיתי פה שפורסם זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT256MX100SSD1 שנשמע עוד איכשהו במחיר סביר, אבל עדיין לדעתי על הצד היקר. במיוחד כשמסתכלים על זה שלפני כמה חודשים קניתי כונן של 3 טרה באותו המחיר הייתי רוצה לדעת מה דעתכם ולשמוע המלצות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש דיסק קשיח חיצוני של Western Digital עם חיבור eSATA . קישורים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=522944 http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 רציתי לשאול: - בשביל לחבר את הכונן הזה למחשב אני צריך חיבור eSATA במחשב. השאלה שלי אם לקנות בקר שהוא כרטיס pci עם יציאה, קישור: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=A-183〈=heb&cart=11967562144839980 או כבל המתחבר לחיבור ה-SATA הפנימי של המחשב, קישור: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SATA2eSATA-INT2&cart=11900768041500477〈=heb או שאם יש לכם משהו אחר להציע לי אני אודה לכם. - כמו כן הערכה שמקבלים עם הכונן לא כוללת כבל לחיבור למחשב. למישהו יש קישור איפה אני יכול למצוא כבל …
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אם אתם זוכרים כתבתי כבר על הבעיות שהיו לי עם כונני ה BR שלי ומישהו העלה רעיון לשמור את המדייה על דיסק קשיח. חשבתי על זה קצת וזה עושה שכל, עם המחירים הנמוכים יחסית של דיסקים היום זה יכול להיות מעשי. חשבתי על שני דיסקים של 10TB (המדייה אצלי היא בסביבות ה 7TB) והייתי רוצה לדעת מה כדאי לעשות. נראה לי שדיסק אחד יהיה ב HTPC והשני ישמש לגיבוי. בגדול, הדרישה היא שיחזיקו מעמד 5-7 שנים (שאז כבר אעביר אותם למדייה אחרת) ושלא יתפגרו במכה אחת עקב תקלה באלקטרוניקה. -מה אורך החיים הצפוי של דיסק קשיח שמחובר במחשב? כמובן שאציב אותו על כיבוי אוטומטי אך עדיין... -מה אורך החיים הצפוי של דיסק קשיח שלא מחובר וסתם יושב על המדף? אני זוכר שדיסקים "של פעם" (המילניום הקודם...) התקלקלו מחדי…
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכם .. אז ככה השתכנעתי לקנות את הSeagate 1TB Black armor http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741905 עכשיו ההתלבטות היחידה שלי היא שהבנתי שיוצא USB 3 בכוננים חיצוניים, אני לא יודע אם עדיף לחכות או שזה יעלה יקר .... ואשמח לשמוע המלצה גם על הblack armor ואם הוא שווה את ההשקעה הכספית.. תודה רבה ומחכה לתשובה דחופה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אני החלטתי להתקין ווינדוס VISTA 64 של חבר שלי על המחשב שלי אך יש לי בעיה \ אי נוכיות קטנה: ההארד דיסק שלי מפוצל לשני חלקים > 1) לווינדוס XP בגודל 20 ג'יגה 2) למשחקים ותוכנות כבדות בגודל 230 ג'יגה אז מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להוסיף עוד חלק בשביל הVISTA אז השאלה שלי היא כזאת האם יש את האפשרות לקחת נגיד 30 ג'יגה מה 230 ג'יגה מבלי לפרמט אותו? ועוד שאלה: אם הנ"ל אפשרי אז כמה אתם מציעים לי לקחת בשביל הווינדוס VISTA?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
יש לי צורב QUE! של חברת QPS, די חדש. עבד טוב בהתחלה, אבל כרגע בעייתי מאוד עם תקליטורי CD-RW. אחד מסוג PRINCO היה מצויין עד שהצורב סרב לזהות אותו. קניתי אחר של MAXEL והנה הצלחתי לצרוב פעם אחת וגם לראות את מה שנצרב בצורב עצמו אך מיד לאחר מכן שוב לא זוהה. אני מכניס אותו לכונן, יש התחלה של AUTORUN לשניה ואז משתתק. חוץ מזה יש לי בעיה כללית של MEDIA SPEED ERROR עם כל סוגי ה-CD-R שניסיתי, עם נרו הכי חדש. אני עובד ב-XP וניטרלתי את צריבת המערכת. התקנתי את העדכונים של XP לעניין הצריבה ואת ה-ASPI הדרוש, התקנתי מחדש את ה-FIRMWARE של הצורב. ניסיתי לראות מה קורה עם ה-DMA אבל לא מצאתי אופציה כזו לצורב במנהל ההתקנים. הלכתי לאתר QPS ולא ראיתי עזרה לבעיה הזו. בקיצור נדמה לי שעשיתי מה שאפ…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז בעיקרון השאלה שבכותרת... האם אני צריך לעשות איחוי לכונן SSD שברשותי, ועוד שאלה האם זה גורם לנזק לדיסק ?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נשבר לי אחד מהפינים בכניסת חיבור ה-IDE של ההארדיסק! הפין העליון הימני ביותר אם זה משנה... בכל מקרה, המחשב עדיין מצליח לזהות את ההארדיסק וזה נראה כאילו אין שום בעיה איתו... השאלה היא האם זה באמת לא קריטי שאחד מהפינים נשבר או שיש לצפות לבעיות למיניהם... אם זה בקריאה, כתיבה או שבכלל תוחלת החיים שלו ירדה... מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי בטעות את הארד דיסק הלא נכון (SAMSUNG 120G) ועכשיו כל הקבצים החשובים שלי נעלמו ניסיתי עם התוכנה R-Studio ולא בנתי איך אני משחזר! מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
אני יודע מה כולכם חושבים... איך אני מבזבז את הזמן בשאלות כאלה... אבל, השאלה היא הרבה יותר מורכבת מזו - יש ברשותי כרגע MAXTOR 40 גיגה, עובד תקין ובריא, עם אחריות ל 3 שנים.... אחותי גרה בארה"ב והיא רוצה לקנות לי ת 80 עם ה 8 מגה באפר, הבעייה היא כזו - אם היא קונה לי - את ההרדיסק שלי אני מוכר לשכן (זה לא אופציה, אני לא יכול לשמור אותו), ומה שהיא מביאה נשאר אצלי - כמו שכבר הבנתם - אחריות ככל הנראה לא תהיה לי... השאלה היא אם זה שווה את הסיכון - כי אני אישית ממאוכזבי WD, שהסטנדרט היה 1.5 גיגה אחותי קנתה לי מארה"ב את ה 6.4GB, במחיר עתק של 220$!!!, ולאחר חודשיים של עבודה הוא שוכב בארון עד עצם היום הזה... מה ימנע מ WD לחזור בקאמבק? ומי יכול להבטיח שההרדיסק באמת שווה משהו ולא ידפק …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אנשים אני חייב תשובה היום... מה יותר טוב כונן של Lite On או של LG ???? שניהם כוננים אופטיים רגילים במהירות X52, בבקשה תשובה מהירה... ועוד שאלה... מה עדיף צורב דיוידי של ASUS או של LG ?? כאשר נתוני הצריבה זהים X16 במהירות DVD....?? תודה מראש אנשים !
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
רציתי לבצע לכונן החיצוני שלי איחוי (Defragmenter) איך שלחצתי על Defragmenter קפץ לי חלון הבא: רציתי לשאול אתכם, האם אפשרי בכלל לבצע איחוי לדיסק חיצוני? ניסיתי מס' כוננים של WD בנפחים שונים, וכל פעם קפץ לי החלון הזה. 1-אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי מהו אותו חלון. 2-האם ניתן בכלל לבצע איחוי לדיסק חיצוני. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, משהו בסגנון http://www.seagate.com/www/en-us/products/consumer_electronics/ee25_series/EE25_Series_5400.2/ נפח לא ממש משנה, 40 גיגה זה די והותר, התקציב גם לא הכי משנה, אבל עדיף שיהיה ריאלי, לצערי להזמין מחו"ל לא מהווה אפשרות, תודה... עריכה: שחכתי לציין שחייב להיות PATA (הלפטופ תומך רק בתקן ATA-6)....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני צורב נגיד CD-R במהירות 40 אז המחשב/DVD יקרא את זה יותר מהר מצריבה במהירות 10 ? כי העברתי למחשב השני שלי דברים עם CD-RW שהמהירות המקסימלית שלו היא 10 ולקח לי מלא זמן לעומת CD-R של 40.. :itschy:
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אבא שלי קנה מדיות DVD של חברת SmartCom. DVD-R x4 מישהו מכיר? זה נראה לי לא הכי איכותי בעולם (בלשון המעטה). (אמרתי לו להתקשר קודם... )
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי HTPC בסלון עם שני כונני 1TB של סמסונג, אני מעוניין להוסיף עוד 2TB (כנראה להחליף אחד מהם כי אין לי מקום ל3 כוננים קשיחים שם) השאלה האם מהירות הכונן בין 5400RPM ל7200RPM משפיע על צפיית סרטים באיכות 1080p ? המטרה של הכונן זה נטו איחסון סרטים ולהפעיל אותם בעזרת XBMC.. בגדול הכונן ששמתי עליו את העין הוא HD204UI של סמסונג שהביקורות עליו שהוא שקט וכונן 2TB במחיר שפוי...
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האם המתח של כונני SATA הוא רגיל או מיוחד כמו של CD ? תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני עם WDC WD3200AAKS שעליו מותקנת מערכת ההפעלה במחיצה אחת + מחיצה נוספת רכשתי HD חדש מסוג WD1002FAEX שהבנתי שיש לו advanced format או משהו כזה אני עם מערכת הפעלה win 7 64 bit ואני רוצה להעתיק הכול - ממש קלון , האם ניתן לעשות זאת ללא בעיה עם acronis ? או שצריך לדעת משהו מיוחד ? יש צורך לעשות קלון אוניברסלי או רגיל . ? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי לפני חודשיים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458254 הקניה לא התממשה ואני רוצה לקנות עכשיו. מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 1TB לאיחסון וגיבוי (אך רצוי שיהיה די מהיר בכל זאת). ממשק USB2. תקציב - עד 500 שקל (אם ממש שווה אוכל לחרוג). העדפה לחנות בבאר שבע (כמו פנדה). תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות חבילה ("עוגה") של מדיות של TEAC (החבילה הכתומה). בזמן האחרון אני רואה שיש המון חנויות שמשווקות את המדיה הזו וגם אפשר למצוא אותה במחירים ממש טובים. עם זאת אני לא בטוח מי מיצר אותה ויש לי כמה השערות. שתי ההשערות העיקריות שלי: CMC או MAM-E (לשעבר Mitsui המהוללת). אז CMC זה דרעאק וMAM-E ידועים באיכות המשתנה שלהם מאז החטיבה באירופה נרכשה מחדש. למה אני משער שהיצרן הוא MAM-E? ע"פ האריזה כתוב Ultra Silvergold Reflection שזה נשמע מאוד כמו הפטנט של MAM-E.. אז אני בטוח שיש לפחות שלושה משתמשים בפורום שמתנסים במדיה הזו ולכן אני מעוניין לדעת: מי היצרן, איך התאימות של המדיה עם הצורבים (שלכם), ומה האיכות של המדיה (Kprobe או Nero CD-Speed). תודה מראש.
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כונן שיכיל לפחות 500 גיגה +32בפר אני ישמח להצעות +לינקים
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-