אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, צריך כונן אכסון חדש ואני מעוניין לקנות את ה-WD 6 TB Green ועל פי אייבורי הוא תומך ב"בלוחות אם H61 ומעלה בלבד" לינק למוצר עצמו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13704 ובכן אינני יודע מה זה אומר. הלוח אם שלי הוא: Motherboard Name Gigabyte GA-X48-DS5 האם זה יתאים למערכת שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים... תודה שלומי
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן עם לוח אם KN8 Ultra (כן, אני יודע שזה די ישן ) החיבור sata של ההארד דיסק הישן שלי נשבר (התושבת לא הפינים) מה שגורם לחיבור להיות רופף ובכל פעם שאני מזיז את המחשב ה hd מתנתק, רציתי לקנות hd חדש רציתי לדעת איך ולאיפה אני מחבר אותו כדי שהוא יהיה slave כדי שאני יוכל להעתיק את כל הקבצים לhd החדש ולזרוק את הישן קצת נתונים של הלוח אם שלי: SATA 3Gb/s RAID * Supports 4 ports SATA 3Gb/s data transfer rate * Supports SATA AHCI, providing native command queuing and native hot plug * NV SATA RAID 0/1/0+1
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
זה הכרטיס שאני רוצה לרכוש. - לחץ כאן, יש גם פה בדולר יותר.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב קבצי Bin וdata למיניהם אז אין שום בעיה הוא צורב לי הכל בכייף ואיפלו די מהר. אבל כשאני מנסה לצרוב מ-mp3 לדיסק של מערכת אז הוא לא צורב והוא נתקע יש למישהו מושג למה?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 2 קשיחים ואני רוצה להעביר את הקשיח בדיוק כמו שהוא לאחד אחר ללא מחיקה והתקנה מחדש. האם קיימת אפשרות?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס MicroSD בתוך קורא כרטיסים קטנטן.. ככה שאני אקרא לזה DOK אני מחפש דרך לחלק אותו ל2 למשל שתהיה מחיצה של 450 מגה ומחיצה שהיא כל השאר.. והאם יש דרך ליצור הדמיה כלשהי שכאשר אני מכניס אותו המחיצה של ה450 מגה תופיעה כ CDROM? אגב הצלחתי ליצור שתיי מחיצות, אבל רק מחיצות primary ככה שכל פעם רק זאת שמסומנת כ ACTIVE מופיעה.. לוגיות לא הצלחתי ליצור תודה רבה, איתי שרוני
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, מישהו יותר איך אני יכול ליצור כונן וירטואלי להעלאת תמונה ישירות מהמחשב אל SKYDRIVE ? יש תוכנה שנקראת GLADINET אבל משום מה אני לא מצליח לראות את התמונות שקיימות ברשת ה - SKYDRIVE. תודה, גיל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי HDD בנפח 1T שהיה בעבר בWD my book live. הוא עשה לי המון בעיות ולכן רציתי לפרק אותו ולחבר אותו ישירות לSATA שבמחשב שלי. אבל שכהכנסתי אותו, המערכת הפעלה (win7) לא הצליחה לזהות אותו כמו שצריך, ודרשה ממני לפרמט אותו. אני מעוניין לגשת לקבצים שיש לי שם, אבל אינני מעוניין לפרמט, מפני שאני לא זוכר בדיוק את מה אני צריך לחפש שם, לכן אני מעדיף לשחזר את הטבלת מחיצות שלי במקום. קראתי שבשביל זה הכי טוב להתחיל עם התכונה testdisk, אבל אני לא בטוח ב100% אם המחיצות שלי מסוג GPT או משהו אחר (בנתיים נתתי לה לרוץ עם הבחירה הזאת). בנתיים זאת התמונה שאני רואה בה. אבל זה לוקח המון זמן, ואני צריך את הקבצים האלו כמה שיותר דחוף. האם זאת הדרך הנכונה? או ש…
-
- 28 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי שמזוהה בטלוויזיה ומקרין עליה דרך כניסת יו אס בי שיש לדי וי די, יש בפנים תוכנה בילדאין המאפשרת זאת לי. בדיסק קשיח חיצוני 2.5, אין תוכנה והוא מזוהה אך ורק על הפי סי. אפשר להתקין תוכנה שאוכל לראות את התוכן שלו על מסך הטלוויזיה דרך הדי וי די? תוווודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היום נשרף לי ההארדיסק 320 ג'יגה של HD בחיבור IDE/ATA. היה ריח של שרוף ואחרי בירור קטן עם טכנאי מסתבר שהלך ההארדיסק... הוא לא מזוהה בביוס לא במחשב שלי ולא במחשבים אחרים :'( :'( :'( היה לי בהארדיסק 80 ג'יגה של חומרים חשובים ביותר, וקראתי איפשהו שאם אני מחליף את ה"דיסק" של ההארדיסק השרוף לדיסק של אותו הארדיסק חדש אני יכול להציל את החומרים.... מישהו יכול לתת לי פרטים על זה? אני פשוט יושב פה בדיכאון בגלל זה :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה לכל מי שינסה לעזור, כל עזרה תבוא בברכה
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני מבקש הנחיות להפוך צורב X40 LTR-40125S ( 40x 12x 48x ) CD-RW Firmware לדגם X48 LTR-48125W ( 48x 12x 48x ) CD-RW Firmware אני יודע שזה היה אפשרי אלא שעכשיו בעת התקנת Firmware אני מקבל הודעה שזה לא הדגם המתאים. ה- Firmware הקיים הוא האחרון.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ברשותי כונן SSD בעל נפח 240 gb וכן כונן SSD 64 GB שחותם אבטלה . שאלתי האם ניתן לאחד את שניהם במערך RAID כול שהוא ? {לתוספת מקום או ביצועי שיכתוב/קריאה}. {עדיפות ל מערך 0-1 }. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אלו התוצאות שקיבלתי: המחשב מוגדר על ACHI וכמובן שה-SSD מחובר ב-SATA3. התקנתי דרייברים וכל מיני תוכנות של אינטל, אך משום מה התוצאות עדיין נמוכות ואין לי מושג מדוע. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קיבלתי 2 כוננים 500GB של WD, כאשר אני מגדיר אותם לעבוד ברייד 0 ווינדוס לא עולה (נתקע במהלך BOOT) ואני מקבל מסך כחול. נתוני מערכת: Win XP SP3 שמותקן ועובד בצורה תקינה על Raptor 74GB לוח Asus Rampage Formula Q9450 4GB זכרון מה אני עושה לא נכון? ???
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליקנות צורב כמה שיותר טוב עד 350 שקל על מה אתם ממליצים? והאם מיצרים עוד צורבי סקזי
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב סרט בפורמט DIVX. לפי מה שהבתי, אפשר לצרוב את הסרט על דיסק רגיל (CD 700MB). איך בדיוק אני צורב את הסרט? למה כמעט כל הסרטים שוקלים 703/4MB? זה אומר שהסרט לא יכנס בדיסק או שיש דרך צריבה מיוחדת ש"מקטינה" אותו? לא מצאתי את זה בנעוץ, אם יש, אני אשמח אם תתנו לי קישור מדויק. בכל מקרה, תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אוקי אז ככה השאלה היא פחות או יותר כמו בכותרת אני מתכוון לקנות עוד הרד דיסק בקרוב ואני לא החלתתי איזה. אני רוצה שבנוסף הוא יהיה מהיר ככל האפשר אז חשבתי לקנות כבר SATA אבל מצד שני אם אני יקנה עוד הרד דיסק כמו שיש לי עכשיו wd 80gb 8 mb buffer ואז אני יוכל לשים את שנייהם על רייד 0 אז אני רוצה לדעת מה יהיה יותר מהיר (הבקרים שבהם אני ישתמש הם הבקרים שמובנים על הלוח אם שלי) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגמרו לי הכניסות ללוח אם לכוננים קשיחים (4 כניסות), יש אפשרות לקנות מפצל אומ תאם שיאפשר עוד חיבורים? הלוח: GA-P35-DS3L)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח שלי תואם SATA אבל אני ב ATA רגיל 60 ג'יגה המקום כבר מתחיל להגמר מהורדות ואני מתחיל להתעצבן מלמחוק כל שניה משהו אני מתלבט בין שני הארדיסקים אחד http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2623 ו http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6964 מה יותר משתלם והwestern הוא SATA 2?! כל כך זול (יחסית?) והוא לא יתמוך בלוח שלי? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך 500 ענ ושיהיה כמה שיותר זול תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני אמור לקבל יום ראשון מחשב חדש, עכשיו אין לו מקום לעוד כונן קשיח (מחשב MATX) לכן אני רק רוצה להעביר כמה קבצים חשובים למחשב שלי וזה סתם יהיה בזבוז של איזה 20 דיסקים אם אני ירצה לצרוב.. השאלה שלי היא האם פשוט אני מחבר את הכונן באחד מכניסות ה SATA בלוח אם של המחשב החדש והוא יזהה אותו אוטומטי? הכוונה בנוסף לכונן שכבר נמצא ומותקן עליו WINDOWS. זה לא יעשה לי בעיות? כגון שינוי אותיות הכוננים וכדו'? אני יודע שזה שאלה דיי טיפשית אבל אני רוצה להיות בוטח
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, יצרתי על הכונן שלי מחיצה חדשה בת כ- 60GB, הגדרתי אותה כ-"פריימרי". אני אתקין עליה אובונטו, כיצד אוכל לבחור איזו מהמערכות תעלה? והאם אוכל להשתמש בקבצים שעל המחיצה הראשונה דרך האובונטו? תודה רבה מראש עריכה-ראיתי שפתחו נושא דומה, אז העברתי את שאלתי לשם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411445.0
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הצורב שהזמנתי, וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו כLG 4165B. יש בעיה בצורב? נ.ב לגבי הRegions, יש אפשרות לפתוח את הצורב כדי שזה לא יהיה רק 5 פעמים?