עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי מעבד מרובע 6600. לוח אסוס pkc35. בקיצור מחשב חזק יחסית. אבל אני רואה כל הזמן צואר בקבוק במהירות הדיסק. האם נתקלתם? תודה, חגי

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  2. נתקלתי בעבר בסקירה של מוצר, שמטרתו הוא להכיל מס' של HDD לפי בחירה, לפי הקרבת מפרצי 5.25" הוא תמך בHOT SWAP, הוא הגיע כבודד, 2 מפרצי 5.25 = 3 HDD, 3 מפרצי 5.25 = 4HDD מישהו יודע על מה אני מדבר? והאם ניתן להשיג את המוצר בארץ?

3. Started by Nyromith,

1. כשאני רוצה להתקין XP מחדש יש לי אפשרות להגדיר מחיצות. האם הוא יוצר אותן ראשיות או לוגיות? 2. איזו פעולה טכנית עושה דחיסת ה-NTFS? לא הצלחתי למצוא באינטרנט הסבר ברור, וכל מי שאני מכיר אומר משהו אחר. אם יש לי סקטורים כאלה: |אאאאא---| |בבבבב---| איך הדחיסה תעשה? |אאאאאבבב| |בב------| |5א------| |5ב------| |5א5ב----| |--------| או משהו אחר? והאם הדחיסה הזאת יוצרת עומס יתר על ה-HD או רק על המעבד?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by doreiny,

שלום לכולם, יש לי 2 דיסקים של 200 גיגה ב raid 0 אתמול המקום בכונן c הלך ונגמר, נכנסתי למאפיינים של כונן c וסימנתי לו שידחוס את התוכן שבכונן. הכל נגמר טוב ויפה והתפנו לי 4 גיגה, המחשב המשיך לעבוד כרגיל. יום למחרת עשיתי ריסטארט למחשב בפעם הראשונה אחרי הקומפרס והמחשב לא עלה יותר הוא רשם : bootmgr is compressed ומאז לא עלה יותר, אחרי זה גם בהתקנה של הווינדווס ויסטה הוא הפסיק לזהות כוננים ניסיתי לפרק את המערך של ה raid ולהרכיב אותו מחדש, נראה רק שזה נהיה יותר גרוע, יש חומר ממש חשוב בדיסקים האלה מה אפשר לעשות חוץ מלשלוח לשיחזור? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  5. שלום רכשתי אתמול את הכונן החיצוני הנ''ל רציתי לשאול האם זה נורמלי שהטמפ' שלו תיהיה בין 62 ל67 מעלות במאמץ ? זה לא יותר מדי חם? ממה שהבנתי בכוננים פנימיים אין לעבור את הסביבות 50 מעלות.. זה תקף גם בכוננים חיצוניים ? ועוד שאלה: הגיוני שיקח להעתיק להארדיסק הזה 480 ג'יגה ב19 ומשהו שעות? (מאתמול ב18:40 עד עכשיו זה מעתיק מכונן חיצוני אחר..) אני יודע שUSB איטיים, מה, אבל עד כדי כך? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כיצד ניתן לשמור סרטים על ארד דיסק חיצוני שלא ניתן יהיה לראות אותם ללא ססמה... הכוונן שלא יראו שיש בכלל סרטים ורק בהכנסת סיסמה הקבצים יופיעו ואפשר יהיה לנגן בהם... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  7. Started by lipact,

אני מחפש דיסק קשייח פנח 2TB עם אפשרות ל Raid ושייה פנימי כונן יחיד של 2TB תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Sandisk Cruzer Micro Skin A Data C801 קניתי ב100 שקל זכרון של KINGMAX 4GB (קטן כזה, מלבן לבן מפלסטיק עם מגעים), ומהירות הכתיבה שלו היא 3MB לשניה, שזה נראה לי דיי איטי, לא? אני רק רוצה לדעת אם הזכרונות שציינתי למעלה יותר מהירים, כי עדיין אפשר להחליף.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by djvibe,

היי אני צריך צורב דיוידי הכי טוב שיש ... שלא יהיה אבל 1000 שקל אני צורב הרבה דיסקים ביום ואני רוצה שזה יהיה מאוד איכותי ויותר חשוב לי שיהיה צורב באיכות דיסקים רגילים ולא דווקא דיוידי פשוט שיהיה כבר על הדרך גם דיוידי אבל אני הולך לצרוב ברוב דיסקים רגילים של אאודיו ....איזה דגם אתם ממליצים שהוא ממש איכותי ושוב אני מחפש איכות לא מהירות תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. כידוע, רבים אוהבים לקנות את מה שהכי זול והכי זמין, ע"פ "אפקט העדר". לכונני WD מסדרת MY BOOK ישנן החזרות רבות ואני אומר את זה מניסיון והחזרות של כוננים כאלה מחברה עם דמעות בעיניים שהלכו להם מאות ג'יגות רק בגלל אמינות הכוננים האלה עוד כשעבדתי בעבר בחנות מחשבים. למעשה כל הסאגה החלה כאשר הכוננים היחידים בשוק של WD שנועדו לגיבוי פשוט כשלו אחד אחרי השני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319611.0 כמובן שאחרי הכל, חפירות מרובות ורשימות אין סופיות של "מה עוד חסר לכם ואני רוצה" הוא מוצג לראשונה בחנות כולשהי בארץ ורציתי לכתוב על זה. אז ככה: מדובר ב Thermaltake Muse R-Duo. זוהי בעצם קופסה חיצונית ל דיסק קשיח. לכאורה אתם שואלים "נו עוד קופסה, אפשר לחשוב". זהו שלא: …

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. שלום. רכשתי את הצורב הזה : LG GH20LS10 http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_optical%20drives_optical%20drives_GH20LS10.jhtml מפרט המחשב שלי הוא : DVD Burner : LG GH20LS10 MB : MSI K9NGM3-FIH CPU : AMD Athlon 64x2 3800+ Memory : 2GB DDR2 OS : windows vista יש לי בעיה מוזרה עם הצורב הזה. הוא רק צורב אבל לא קורא שום מדיה שאני מכניס לכונן. כל דיסק שאני מכניס לכונן, לא משנה אם זה CD-ROM או DVD-ROM או סוג אחר (בקיצור, כל סוגי המדיה) אני שומע שהכונן קורא את הדיסק והנורה מהבבת אבל לא קורה כלום אחרי זה . כאשר אני מנסה להכנס לכונן דרך "המחשב שלי" ולנסות לגשת לכונן, המחשב נתקע ואני צריך לאתחל את המחשב. שוב, אני מצליח לצרוב איתו והצריבות מעולות ולא הורס ש…

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by ifs2003,

שלום לכולם, קניתי קיסק WD My book 1TB עם חיבורי USB FW ו ESATA, כמו כן קניתי ב KSP כבל ESATA ב20 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5609 חיברתי ללוח (Asus p5w DH Delux) והוא לא מזהה, אני משתמש ב VISTA 32. האם אני צריך להגדיר משהוא ?

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by לוח שנה,

שלום, רציתי לדעת אם זה אפשרי ע"י אמצעים ביתיים? תודה.

14. שלום, אני צריך שתמליצו לי על הארדיסק חיצוני , USB2, שמסוגל לעבוד 24/7 ולהעתיק , למחוק, לגזור בלי סוף בלי לקרוס כל פעם. יש משהו שעומד בעומס הזה? החל מ500 ג'יגה עד 1000. 750 גם טוב. העיקר לא משהו מווסטרן דיגטל של הסדרת מייבוק הדפוקה שלהם. (יש לי אחד כזה של 500, הוא על הפנים, דפוק ברמות על, מקרטע, עושה רעשים, איטי, מה לא.. ) אגב, יש לציין שיש כבר שתי הארדיסקים חיצוניים מחוברים למחשב USB. עוד אחד לא יעמיס עוד יותר על הUSBים? (ואני לא מדבר מבחינת מתח, כי ברור שהוא מקבל עצמאית..) פעם שהיה לי מודם USB , הוא היה מקריס איתו הכל. היום יש לי מודם רשת.. או יותר נכון ראוטר-ככה שהבעיה די הסתדרה. * לא לציין הצעה של הארדיסק סאטה פנימי, כי אין לי כבר מקום בלוח ממזמן, ולא בא בחשבון להתחיל …

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by ~NewComputer~,

אני צריך זכרון פלאש/USB הכי מהיר שאני יכול למצוא במחיר 60~70 שקל. אם מישהו מבין בזה או שאפשר בכלל לבדוק ולהשוות בין המהירות שלהם, אז שינסה לעזור בבקשה. ואני רוצה 4GB, כי אחרי שחשבתי על זה קצת, 2GB זה דיי קצת לטעמי. :\

16. נראה לי שהארד דיסק שלי נדפק מה שאני רוצה זה לדעת איזה הארד דיסק מתאים לי אמרו לי שאני צריך IDE כי המחשב שלי ישן איך אני יודע בדיוק? איפה זה צריך להיות רשום? ומה ההבדל בין IDE SATA וכל אלה איך אני מבדיל ביניהם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ranger_z,

שלום אני צריך צורב PATA קראתי את רשימת הצורבים המומלצים ואני מתלבט בין שני הצורבים האלה כשהפרש המחיר ביניהם עומד כרגע על 25 שח לגבי החסרונות יש דברים שאני צריך עוד אינפורמציה בשביל להבין מה עדיף לי למשל בצורב של פיוניר רשום שאין אפשרות לשנות את הביטסטינג למדיות מסויימות. אני לא ממש זוכר מה זה אומר... אבל האם זה אומר שאי אפשר להגדיר את המדיות בתור DVD-RAM? מישהו יכול להזכיר לי בשביל מה צריך את זה? (קראתי שזה קשור לתאימות לאחור לנגני DVD ישנים, אבל בתכלס מה זה אומר) ולמשל בצורב של LG רשום שיש איכות צריבה מוטלת בספק על מדיות DVD, וזה נשמע כאילו שזה צורב על הפנים ולדעתי אם הצורב נופל בפעולה העיקרית שהוא אמור לעשות אז אין טעם לחכות לקושחה עתידית שאולי תפתור את הבעיה.…

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  18. Started by 22junky,

אני מחפש מגירות לכוננים קשיחים מינימום 4 מגירות אפשר גם יותר (רצוי. תלוי במחיר) אני לא ממש מכיר את המחירים כך שאני לא יודע מה התקציב הכוננים שיש לי הם IDE אבל עם יש משהו משולב זה יכול להיות מעניין (שוב תלוי המחיר) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yoni1234,

שלום, לפני כמה זמן קיבלתי מחשב חדש.. ניסיתי לחבר את ההארדיסק מהמחשב הישן שלי.. ולהעביר את הקבצים להארדיסק החדש שלי. בהתחלה כאשר חיברתי אותו הווינדוס זיהה אותו כ UNCOLLACTED ולא היה ניתן לגשת לדיסק.. ניסיתי לעשות שחזור לכל הPARTITION שהיו בו לנסות להגדיר אותו בכל האפשרויות MASTER, SLAVE וכו' ללא הצלחה.. אשמח לשמוע מספר רעיונות לנסות לשחזר לפחות חלק מהמידע שהיה שם , כי הוא ממש חשוב .. או שהמידע שהיה שם אבד ?? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום! לפני כמה זמן (אולי חודשיים) אני עם 150GB (היה לי 238GB סה"כ מ2 כוננים, C 150, D 83) כשיש לי דיסק קשיח 250AAKS, היה לי ויסטה, רציתי לעבור לXP מבחינת הביצועים שלו מעל ויסטה, בהתקנה נאמר לי אם אני רוצה למזג את הכוננים שיהיה לי 238GB בכונן אחד, רציתי לעשות זאת, אבל ללא היסוס לא ידעתי מה עשיתי, כנראה מחקתי את כונן D ללא מחיקת הGBים, בדקתי אם יש לי אחד עם 238GB, לבסוף נהיה 150 GB, החזרתי את הויסטה למסכים, מה לעשות כעת? עצות,? אפשרויות להחזרת 83GB לD ולמזג אותו עם C וסוף סוף יהיה לי 238GB? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. כאילו אם אני חבר SATA למחשב שלי ה SATA2 יעבוד במהירות של ה SATA?(בלי רייד)

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by לוח שנה,

שלום לכם, אני מעוניין בכונן לגיבוי, של 500 ג"ב. חשבתי שבמקום לשלם יקר על כונן חצוני(אני מעונין דוקא בחבור esata בשביל המהירות), לקנות פנימי, להרכיב אותו, ולהשתמש בו רק לצורכי גיבוי, כך שאין סבה שהוא יפגע כיון שאני לא משתמש בו. מה דעתכם? תודה.

23. Started by pasha314,

הי, אני מחפש כונן חיצוני מהיר וקטן. אני חושב על PXPH250USוPlextor או על WDXMS2500וWestern Digital נראה שלפלקסטור יש גם כניסת esata הבעיה היא שאני לא מכיר בכלל את החברה הזאת מישהו יכול להגיד יל זה משהו חכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. Started by asafa52,

אני צריך כונן חדש, ואני מתעניין בלקנות שניים ולהפעיל אותם בraid 0, ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי הלוח, הוא כבר בן שנתיים והדגם שלו הוא GA-8I945P-G-RH של gigabyte. האם זה צריך להיות פקטור בהחלטה האם לעשות רייד או באיזה קונפיגורצייה לבחור? [ קישור לעמוד שלו: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx? ClassValue=Motherboard&ProductID=1960&ProductName=GA-8I945P-G-RH ] ההתלבטות השנייה היא לגבי הכונן - חבר שלי משווק סמסונג. ראיתי שהדעות לגביהם קצת חלוקות. ולגבי הבאפר - שוב הבנתי שהדעות חלוקות לגבי 16 או 32. עוד משהו שחשוב להתייחס אליו? המחשב ישמש לפוטושופ, ויז'ואל סטודיו + שרת sql קטנטן. כרגע 4 ג'יגה ראם והמעבד הוא pentium D 3.0. אני מעוניין ב250 …

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. Started by michaelsko,

שלום לכולם, אודה מאוד אם תעזרו לי לפתור בעיה קטנה ... קניתי אתמול צורב חדש מדגם Samsung SH-S223F. הצורב הוא בממשק SATA. חיברתי אותו והפעלתי את המחשב. הצורב קורא דיסקים טוב מאוד. הבעיה - הוא לא צורב. כל פעם שאני מנסה לצרוב משהו (ניסיתי גם ב-Nero וגם ב-Alcohol וניסיתי גם תוכן שונה) - אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח Invalid Address Block והדיסק נדפק. ניסיתי לחבר את הצורב לפורט SATA אחר אך זה לא עזר. לא נראה לי שהבעיה היא פיזית בכונן כי הוא קורא דיסקים מעולה .... זה נראה לי יותר עניין של תוכנה (דרייברים, הגדרות ...). אודה מאוד לעזרה! מיכאל.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים