אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
- 

לפני שנתיים בערך נהרס לי החיבור usb של הכונן קשיח (דגם של סיגייט, קטן, לא זוכר בדיוק) ומאז אני משתמש בו בלי הפאנל עם הכבל הכללי (למי שמכיר) לאחרונה כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה בשורת המשימות (ההוצאת חומרה באופן בטוח) ומזוהה בעוד כמה מקומות, אך אני לא מצליח למצוא דרך להיכנס אליו. - 

- 14 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

שבת שלום לכולם. לפני שבוע קניתי הארד דיסק חיצוני חדש מKSP של Westren Digital . היום עשיתי פאדיחה ובטעות חיברתי את הדיסק לספק חשמל של המחשב נייד שלי במקום לשלו. התוצאה היא שהדיסק הפסיק לעבוד, הוא יותר לא נדלק , אין נורת חיווי , אין שום תגובה . בנוסף , היה ריח קל של "שרוף" מהדיסק. על הדיסק עצמו יש המון מידע שלי שמאוד חשוב לי. ישר שזיהיתי את הבעיה טסתי לסניף הקרוב של KSP לראות מה אפשר לעשות עם האחריות ומסתבר שאפשר להחליף את הדיסק אבל לשמור את המידע אי אפשר כי אין אחריות על מידע. יש לי דילמה פה כי חלק חשוב ממה שיש בדיסק שמור לי אבל חלק אחר לא. הערכה שלי היא שנשרפה דיודת ביטחון או פיוז או משו קל שאפשר פשוט להחליף וזהו. אני לא חושב שהארד דיסק עצמו נפגם. מה שכן אני לא יודע מה י… - 

- 5 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

ערב טוב אני מחפש צורב שיאפשר לי צריבת קובצי מוסיקה לתקליטור CD במהירות נמוכה מתחת ל-8. (אלו ההנחיות שקבלתי מחברת ההפקה). קניתי צורב חדש אך הוא לא מתאים משום שהמינימום שלו הוא עד 8 . הבעיה איננה בתקליטור משום שהוא תומך במהירות נמוכה. אבקש את עזרתכם בבעיה זו. תודה ניצוץ - 

- 6 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, קניתי 3 סרטי DVD חדשים בסרטים אני צופה דרך המחשב אחד מהם עולה בלי שום בעייה שני האחרים לא עולים בכלל, המחשב מנסה במשך דקות ארוכות לקרוא מהכונן אבל זה מסתכם בשום כלום פרטי המחשב Windows7 32 bit Intel Core Duo E840 2.76GHz RAM - 4GB - 3.25 GB usable DVD - HL-DT-ST DVDRAM DH24NS50 ATA DEVICE אשמח לעזרה או הכוונה. תודה, אביטל - 

- 0 תגובות
- 821 צפיות

- 

- 

היי יש לי RAID 0 במחשב. כרגע המערכת הפעלה מותקנת ככה שאין בעיה אבל אם בעתיד ארצה להתקין הכל מחדש, נניח למחוק ולהתקין אני מבין שצריך דיסקט עם הDRIVERS. העניין הוא שאין לי כונן 1.44MB קטן. יש דרך אחרת? אפשר נניח עם CD צרוב או משהו כזה? תודה מראש על העזרה המבורכת!! נ.ב. לגבי סוג בקר RAID שיש לי וכו', אפשר להסתכל במפרט מחשב שלי, הלוח הוא X48. - 

- 8 תגובות
- 813 צפיות

- 

- 

שלום לם, אני מחפש לרכוש 2 כונני SSD לצרכים הבאים יש לי מחשב נייד LENOVO T61 וחשבתי לשדרג אותו בכונן SSD מפנק אשמח לקבל/לשמוע את עצותיכם לגבי כונן טוב ואיכותי לנייד בנפח של 64-128 וכונן נוסף בנפח 32GB שאוכל לקחת איתי לכל מקום, עם חיבור USB כמובן (רצוי USB3-במידה וזה לא מקפיץ את החיר בצורה משמעותית) ובנוסף אשמח לקבל המלצה לרכישה של הכוננים בחו"ל כי המחירים בארץ פשוט מטורפים תודה, מושיקו - 

- 0 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני "חם" על SSD ! 1. מלבד המהירויות.. האם העבודה עם SSD תהיה זהה לזאת עם דיסק קשיח רגיל? א- FORMAT / PARTITION / DEFRAG / אחר.. אותו דבר? ב- אימג' (NORTON_GHOST) כרגיל? האם ניתן להעביר לו אימג' כזה שבמקור נעשה לדיסק קשיח? ג- האם קיימים כלים מיוחדים לעבודה עם SSD שאני אמור לדעת? (משבחים את הכלים של אינטל - לא שאני יודע במה מדובר). ד- נתקלתי במשפט כמו "ירידת ביצועים לאורך זמן".. מה זה ולמה לא נתקלתי בו עבור דיסקים קשיחים? ה- נתקלתי (הרבה) ב- "אמינות" ו- "תאימות".. (שוב משבחים את של אינטל).. תאימות? הם לא אמורים להיות אמינים יותר? זה כל כך שונה מחברה לאחרת? ו- האם קיימים פרמטרים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשמדובר ב-SSD? … - 

- 9 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

רציתי המלצה לכונן SSD עד 64GB ובמחיר של 600+- תודה מראש!! - 

- 24 תגובות
- 2.6k צפיות

- 

- 

- 

ראיתי בת'רד למעלה את החסרונות שכתבתם על הצורבים המצוינים שם ולכולם לפי מה שהבנתי, יש בעיה של איכות צריבה אני מחפש צורב איכותי וזול..(200-250) בשביל לצרוב דברים על דיסקים כמו מוזיקה וסרטים ולמחוק מההרדיסק..כלומר הצריבות צריכות להיות עמידות לאורך זמן ושאם חצי שנה אחרי הצריבה אני אבוא אני לא רוצה שחצי מהדיסק יהיה פגום (מה שקורה לחבר לי עם צורב שהוא קנה לפני שנה וחצי, צרבנו איזה 150 סרטים מקוריים בערך שליש מהדיסקים נתקעים באמצע ועושים מלא בעיות בקריאת הסרט) אני רוצה להשתמש גם בצורב ככונן DVD כך שרצוי שתהיה לו יכולת קריאה טובה גם אם יש שריטות וכאלה תודה מראש - 

- 7 תגובות
- 660 צפיות

- 

- 

שלום לכולם זוכרים את שנות ה-90 הטובות? היה אז דבר נחמד שאפשר לקנות למחשב, שנקרא מגירה ל-HardDisk. אני מחפש את אותו דבר, היום ב-2018, אבל עדכני ל-2018, כלומר לא בגודל 3.5", אלא 2.5", כך שיתאים ל-SSD... שיאפשר להכניס ולהוציא SSD אל המחשב, ויאפשר להשאר עם חיבור ה-,SATA ולא לעבור לחיבורים של הארדיסקים חיצוניים כגון USB וכאלה.. האם יש דבר כזה במקרה? תודה - 

- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower

- 

- 

צריך עזרה בהתאמת צורב שקט מאוד.... אני צריך צורב שיהיה שקט מאוד, אמין במיוחד ושלא נדפקות לו הצריבות באמצע (קפיצות בדיסקים וכדו')..... ראיתי את המומלצים והסקתי שהמתאימים ביותר הם הדגמים שבכותרת.... ד"א לא הצלחתי למצוא איפה מוכרים את LiteOn DH-20A3S.... מה יענה לי על הדרישות הכי טוב משניהם? אולי משהו אחר? תודה רבה! - 

- 2 תגובות
- 642 צפיות

- 

- 

היי יש לי 2 שאלות 1. נדפק לי ההארד דיסק, בחנות מחשבים אמרו שהמחט או המחוג שלו או משהו כזה קופץ, ובגלל זה הוא לא עולה. אפשר לשחזר ממנו את המידע איכשהו? 2. קניתי הארד דיסק חדש, 32 chache, ואמרו לי שצריך להגדיר את זה בביוס שזה 32. איך אני מגדיר את זה? תודה - 

- 6 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2676&CatCode=399 זה 500 גיגה, וזה עולה 170. כרגע אני רוצה כמה שפחות מחיר וכמה שיותר מקום, עם עדיפות לפחות מחיר. מצאתי את זה שאני רואה שהוא זול יחסית ונותן אחלה מקום. השאלה היא איך הכונן, אם למישהו יש איתו ניסיון. תודה רבה ואודה לתשובה מהירה כי אני רוצה לקנות היום :-) - 

- 1 תגובה
- 915 צפיות

- 

- 

בזמן האחרון ניסיתי לצרוב כמה סרטים מהמחשב ולראות אותם ב DVD, חלק עבדו, חלק לא עבדו, חלק עבדו רק על חלק מה DVDים. אני מבין שיש עניין של DVD תומך DivX, אבל יש הרבה מאוד סרטים שהם בכלל ב Xvid, וגם הם עובדים ב DVD שלא רשום עליו מילה על תמיכה ב Xvid, אלא רק תמיכה ב DivX, ואף אחד מהם לא יעבוד בDVD רגיל. בשורה התחתונה כל העניין הזה של הפורמטים והתמיכה של DVD זה בלאגן אחד גדול. הייתי רוצה לקבל תשובה, אם למישהו יש מושג - מה זה Xvid, מה זה Divx איזה DVD תומך במה ובעצם מה אפשר לצרוב ואיך? מקווה שיש פה מישהו שיש לו מושג מכל הבלאגן הזה =\ תודה רבה מראש. נ.ב. אה, ואם אפשר בבקשה לקבל תשובה במילים מובנות ובלי מושגים שרק יבלבלו עוד יותר... שוב תודה. - 

- 3 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

בלי הגבלת תקציב.. גם ככה רוב הצורבים נעים באותו מחיר +/- כמה עשרות שקלים. אז מה הצורב הכי מומלץ? יש עדיפות לדעתי לאימנות עלפני מהירות. - 

- 1 תגובה
- 659 צפיות

- 

- 

שלום. קנינו מחשב חדש שהגיע היום =]. במחשב יש הארדסיק סאטה 2, איך אני מתקין אותו? (לוח אם- K8ns 754) האם ההתקנה שונה משל sata? בכל מקרה אשמח לרענון בנוגע להתקנה כי שכחתי כבר איך מתקינים (את שלי התקנתי דיי מזמן..) - 

- 3 תגובות
- 651 צפיות

- 

- 

אני מחפש דיסק קשייח פנח 2TB עם אפשרות ל Raid ושייה פנימי כונן יחיד של 2TB תודה - 

- 2 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

שלום, מעניין אותי לדעת איזה צורב יותר טוב Samsung SH-S223 או Asus DRW-24B1LT, ועכשיו נעבור לשאלות: - איזה צורב יותר שקט? - איזה צורב יחזיק יותר זמן? - האם הצורב של Samsung יכול להריץ דיסקים שהצורב של Asus לא יכול(או ההיפך)? - איזה צורב הייתם לוקחים ולמה? אני יודע שלצורב של Asus יש את הטכנולוגיה LS אבל כל השאלות הנשאלות לא מתייחסות לטכנולוגיה הזאת. - 

- 2 תגובות
- 800 צפיות

- 

- 

רכשתי ב 6.5 דולר כרטיס זיכרון MICRO SD HC 8GB וניסיתי להעביר מידע אליו והקצב העברת נתונים פשוט מזעזע 400KB/S קראתי קצת ברשת וראיתי שאני לא היחיד שסובל ממהירות כזאת מזעזעת הכרטיס מסין יכול להיות שהוא מזוייף או דפוק ? גם רשום ב WINDOWS שהוא 7.41 נפח ולא 8GB בכרטיס הישן שלי 2GB MICRO SD יש נפח ב WINDOWS של 1.83GB ולא 2 אבל ניסיתי להעביר איתו נתונים וקיבלתי 1MB/S לא מטוס אבל שיפור משמעותי אני חייב לציין שאת הבדיקה הזאת ספציפית ביצעתי עם מתאם SD ולא דרך הטלפון אולי זאת הסיבה ? צריך עזרה תודה - 

- 7 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

יש לי מחשב נייד HP COMPAQ NC6220 שמריץ WINDOWS XP עם קורא כרטיסים מובנה שלא קורא אף כרטיס שמוכנס אליו. פשוט לא מופיע כונן במנהל ההתקנים ואין שום הודעת שגיאה פשוט אין התייחסות. כאשר אני מנסה עם LIVECD של UBUNTU קורא הכרטיסים עובד מצויין וקורא אפילו כרטיסי SDHC. הנה מספר הדברים שניסיתי לעשות: 1. להסיר את הדרייברים ולשים את החדשים ביותר. 2. לנסות את כל גירסאות הדרייברים. 3. להסיר את הדרייברים ולהתקין ידנית (דרך אשף הוספת חומרה) 4. לעשות INSTALL לקובץ הINF עצמו של הדרייבר. 5. לחבר הרדדיסק שונה, להתקין עליו WINDOWS XP נקי ודרייברים. 6. אני כבר לא זוכר אבל עשיתי עוד דברים. שום דבר מכל זה לא שינה כלום - הכרטיסים אינם מזוהים בשום צורה שהיא. הWINDOWS מעודכן. כל התשובות שמצאתי באינ… - 

- 1 תגובה
- 758 צפיות

- 

- 

- 

היי הכונן האופטי שלי LG GSA-H22N החליט להתקע בהתקנה של FAR CRY במחשב הנייד הוא עובד מצוין מדובר במשחק מקורי ניסיתי כמה פעמים להתקין את המשחק מה אפשר לעשות ?? - 

- 1 תגובה
- 660 צפיות

- 

- 

האם יש דרך לקצר את זמן העתקה בנפחים גדולים כמו 250 גיגה - 

- 8 תגובות
- 802 צפיות

- 

- 

NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx הוא עולה בפנדה 500 שקל. כדאי לקנות אותו או שאתם מכירים משהו יותר טוב? - 

- 2 תגובות
- 644 צפיות

-