עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Nemesis,

הזמנתי מחול את הדיסק און קי הנ"ל http://store.lexar.com/index.cfm?category=23&subcategory=36&productid=JDP2GB-231&bhcp=1 בגלל הנפח הגדול שלו, אבל בעיקר בגלל קצב העברת הנתונים הגבוה שלו. האלקטרוניקה שלו פנטסטית, קצב העברה מדהים יחסית לכל DOK שראיתי, אבל איכות בנייה זוועתית. ביום שקיבלתי אותו ושיחררתי אותו מהמכס כיסוי הפלסטיק של נורית הלד נפל פנימה עקב מגע קליל, והייתי צריך לפתוח את כל הדיסק און קי ולהדביק אותו למקום. הדיסק און קי גם לא ממש עומד בפתיחה וסגירה חוזרת שלו, והייתי צריך להדביק אותו חזרה. קיצור, הייתי מצפה לקצת יותר מזה מדיסק און קי שעולה 230 דולר.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  2. Started by Omer_2007,

אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק במחשב נייד הבעיה היא שהוא IDE המחרים של ההארדים האלה יותר יקרים בהרבה מSATA וגם אולי אני אצטרך אחר כך את התמיכה בSATA האם יש ממיר כלשהו למחשבים ניידים מSATA לIDE?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  3. Started by Check_Point,

קניתי דיסק און קי של חברת PQI, (הוא USB2.0), וכשאני מחבר אותו למחשב זה רושם לי את ההודעה - High speed usb device pluged into non high speed hub. והדיסק-און-קי פועל בצורה איטית ועושה בעיות. יש לי usb2.0 . (לוח אם Asus P4P-800). מה לעשות ? האם ה-usb לא מוגדר כמו שצריך ? איך מסדרים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by Ido.G,

שלום, לאחרונה חבר של מחק בטעות מחיצה של כונן קשיח אשר הכיל מידע שחשוב לו. הטעויות שהוא ביצע: 1) מחיקת המחיצה, בטעות. 2) יצירת מחיצה חדשה. פרט לכך, הוא לא "נגע" בשום דבר, לא פירמט, וכן הלאה. האם יש דרך להתגבר על העניין הזה ולהחזיר את המידע שכתוב על ה HD לשימושיות? תודה.

5. Started by Hitman_47,

אני רוצה ליקנות קבלים חדשים וראיתי את אלה ונידלקתי אליהם מאיפה אני יכול ליקנות אותם ? או מה השם שלהם ?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by udist,

השאלה בכותרת? האם המחשב יעמוד בחיבור צורב אליו?? או לחליפין, איזה אמצעי אפשר לחבר למחשב בשביל לגבות מידע הגדול מ1.44MB?? צריך להזכיר שאין חיבור usb במחשב, אלה יציאות com רגילות, יש איזשהו מתאם לusb?

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  7. אני רוצה הרדיסקעד 500 שקל .. ראיתי יש את האופציות האלה WD 320GB 7200RPM 16MB IDE =- 455 Samsung SATA2 400GB 16MB 7200RPM HD401LJ =500 חשבתי אולי על נייד WD MY BOOK Essential Edition 320GB USB2.0= 585 מה עדיף?? בטווח המחירים של 450 עד 550 +- בקשר לצורב אני לא יודע מה זה משנה לי מבחינה הטכנית של הצורב ( כמו שראיתי באחד האשכולת אני צריך שהצורב יצרוב פשוט ולא להתבתבל עם עצמי מה טוב מה לא.....אבל שהצריבה תהיה איכותית?! ) אז מה כדאי ואיזה ? NEC DVDRW 7200S BLACK 20X DUAL LAYER SATA ASUS DVDRW DRW-1814BL BLACK 18X DUAL LAYER IDE NEC DVDRW 7170A BLACK 18X DUAL LAYER IDE או שיש איזה משו אחר?! כי כולם אותו מחיר כמעט 140 עד 180

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by גד :),

SAMSUNG SH-S222 מידע: http://www.samsung.com/my/consumer/pc-peripherals-printer/optical-disc-drive/dvd-w-drive/SH-S222A/RSBS/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec SONY OPTIARC AD-7200A מידע: http://www.sony-optiarc.eu/products/dvddrivesdesktoppcs/ad7200a.html מה עדיף? ולמה תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by morientes,

שלום לכולם אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל, אני לא מוצא תשובה מספקת. רציתי לדעת בבקשה האם מישהו יכול להסביר לי מה זה RAID (אפילו לתת איזשהו מדריך) תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  10. Started by alsal,

לא מצאתי לנכון לשים את ההודעה הזאת בפורום אמצעי איחסון אז החלטתי לשים אותה פה... באתר של PC Hardware יש DVD של LG (http://www.pch.co.il/docs/pd1055796323.htm) למכירה שאני רוצה לקנות עכשיו אין שום פרטים עליו באתר אז חיפשתי ומצאתי 2: http://www.lgeus.com/Product/CD/gdr_8162b.asp - GDR-8162B http://www.lgeus.com/Product/CD/drd_8160b.asp - DRD-8160B זה אחד מהם? והאם באמת הם לא תומכים ב DVD+R או שזה סתם לא מוזכר שם... תודה ;D

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  11. WOOOO HOOOOO שיא עולמי למיטב ידיעתי כרגע. http://www.tomshardware.com/reviews/x25-e-ssd-performance,2365.html

12. המותג האמריקאי שבבעלותה של טושיבה מרחיב את משפחת ה-Trion עם דגמים חדשים שמתיימרים לספק יחס עלות-תועלת מרשים במיוחד החל מימי הבלאק פריידיי בסוף השנה שעברה ובמגמה שנראה כי היא ממשיכה גם כעת, מחירי כונני ה-SSD קוצצו לרמה שעדיין לא נתקלנו בה בעבר, וגם תגי מחיר המתפרשים לפחות מ-25 סנט לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון כבר אינם מהווים פנטזיה אלא עובדה מוגמרת. מי שמצטרפת אל תחרות המחירים המתלהטת כעת היא OCZ, שהפכה לחברת בת של טושיבה בסוף שנת 2013, ומשיקה עתה את כונני ה-Trion 150 שלה – מבטיחים להיות גירסה משתלמת עוד יותר של ה-Trion 100, ואלטרנטיבה טובה לכונני ה-BX200 של Crucial והצעות אולטרה-זולות דומות. ה-Trion 150 מתבססים הן על בקר SATA ייעודי מבית טושיבה והן על …

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by AboveBeyond,

שלום , מחפש מן מוצר אחסון אלחוטי שאני יוכל לגבות אליו קבצים מהפלאפון . כמו המוצר הזה: http://www.amazon.com/dp/B00DR8LAE2?tag=price301-20&m=ATVPDKIKX0DER האם יש תחליפים אליו ? תודה!

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  14. אוקיי, קניתי צורב DVD לאחר שהקורא DVD שלי ניפץ לי דיסק לרסיסים (הקורא הלך לעולמו לא?) החלטתי על ה NEC 2150A לא יודע בדיוק למה... אני מניח שלצרכים שלי זה יהיה די והותר. אבל יש דבר אחד שאני לא מוכן להתפשר בו, וזה מדיות לצריבה... יש לי גיבויים מאד מאד חשובים שאני רוצה שישארו לאורך זמן. אז זהו, למזלי אחותי עכשיו ב NY והיא חוזרת עוד 3 ימים... הייתי רוצה לקבל תשובות לשאלות הבאות. מהם שלושת המדיות X8 הטובות ביותר שיש בשוק לכתיבה חד פעמית, והם יודעים אז גם מהו מחירם (בדולרים) המשוער ואיפה ניתן להשיג אותם ב NY מהם שלושת המדיות X8 הטובות ביותר בשוק לכתיבה רב פעמית ומהו מחירם המשוער בNY? האם מישהו מכיר אתרים טובים אמינים וזולים בהם אפשר להזמין מדיות DVD למשלוחים בתוך ארהב? (בשביל לה…

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by shab669,

אהלן יש לי צורב ישן יחסית של philips דגם cdd 3610 (מישהו מכיר ? ? ) xp מזהה אותו .... אבל לצרוב אני לא מצליח, נראה לי שיש בעיית תאימות של הצורב עם xp.... אודה לחוות דעת או איפה אני יכול להוריד עידכוני דרייבר או firmware לצורב הזה ניסיתי באתר של philips אבל הוא נראה כמו הצורה שלי.....

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by חיים37,

שלום לכולם תודה מראש יש לי אייפוד 30 גיגה ורציתי לדעת אם אני יכול לאחסן שם מידע שבמחשב ואם אני יכול להעתיק סרטים ותוכנות ממחשב לשם ואני מתכוון לא ב itunes אלא ככה לתוך הכונן? האם זה יכול לגרום בעיות? שוב תודה רבה

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by ariel-ro,

בן-דוד שלי קנה כונן ESATA של SEAGATE BLACKARMOR 1TB מהירות ההעברה מכונן SATA2 פנימי היא כ50-60MB לשניה, השאלה שלי מה יכולה ליהיות הבעיה? למה זה ככה? צריך להגדיר משהו? אריאל

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by SixKiller,

איפה הכי משתלם לאכסן מידע... בהארדיסק בכונן או אצל חבר אמיתי( :-X) כמו נייק

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  19. עוד לא הספקנו לעכל את הבלו-ריי וכבר טכנולוגיה חדשה וחברות שמשקיעות בה. הטכמולוגיה נקראת הקלטה הולוגרפית: Holographic recording technology records data on discs in the form of laser interference fringes, enabling discs the same size as today's DVDs to store more than one terabyte of data (200 times the capacity of a single layer DVD), with a transfer speed of one gigabyte per second (40 times the speed of DVD). This approach is rapidly gaining attention as a high-capacity, high-speed data storage technology for the age of broadband. תקראו פה: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10950

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by darkman,

אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק יד שניה איך אני יכול לבדוק את תקינותו ללא מחשב(האם זה בכלל אפשרי)? דבר שני אם למוצר יש אחריות,איך אני בודק שבאמת יש לו אחריות האם יש מספר סידורי כולשהו אשר אפשר לוודא אותו עם היבואן? תודה

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by Hitman_47,

יש לי טיפ גיבוי של SCSI (אני חייב לו דריברים או איזה תוכנה כי אני לא יודע איך להפעילך אותו ) אני צריך איזה בקר שעובד ב XP משהו טוב אבל שגם יתאים למחשב שלי תודה Hitman_47

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by jambo222,

אני מבקש המלצה לכונן חיצוני USB בנפח 1 טרה לאחסון קבצים ותוכנות ksp החנות המועדפת בגלל הקרבה לבית.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by noambaum,

שלום לכולם הצורב נותן לצרוב רק על X8 אני מדבר על מדיה רגילה בהגדרות של דיסק DATA ב-NERO.(הגדרות על מקסימום) מה עושים?

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  24. היי. קראתי פה שאמורים להגיע נפחים של 5ו6 טרה בייט של חברת Seagate לחניות.אשמח לדעת כמה יעלה-יקר?זול?יש כיוון מסויים? אשמח לתגובה יום טוב :party0023::s0817:

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by et_gershon,

השאלה שלי האם אפשר להכניס למחשב עוד כונן תקליטורים שייפעל גם במקביל לרגיל ולצורב או אפילו להכניס 2 צורבים שאלה חשובה לי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.