עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BENNY-L,

אני מחפש כונן אך ורק לגיבוי לא לשימוש יום יומי חשבתי על חיצוני עם יציאת E-SATA איזה חברות מומלצות סיגייט מאוד מרתיע אותי כי כבר נהרסו לי 2 כוננים של 500 פחות מחצי שנה שהיו משמשים לגיבוי פנימי גם בא בחשבון במידה וזה יהיה דגם טוב ה יותר אמין חיצוני או פנימי?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  2. לא מצליח להעביר שום קובץ לשום כונן חיצוני... משתמש בויסטה, הבעיה קיימת רק לאחרונה במחשב אחר תחת XP הכל עובד (אבל אין לי מה להעביר משם)

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  3. Started by yamamoto,

בשעה טובה רכשתי את הדיסק החיצוני שהומלץ לי בפורום 3TB Backup Plus Desktop זה החיצוני הראשון שלי, בכל הדיסקים הפנימיים שלי יש לי לפחות שני מחיצות בכל דיסק. האם לפצל את החיצוני למחיצות זה תהליך זהה לזה של הדיסקים הפנימיים? אין עם זה שום בעיה?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  4. שלום חברים אחרי שסוף סוף בניתי את המחשב החדש - נוכחתי לראות שהוא עושה BOOT לווינדוס בערך ב-10 שניות אבל כשאני מחבר אליו את ה-1TB MyBook הותיק שלי (גרסה ישנה, USB 2.0) נוספות כמה שניות לעלייה, ויש גם שלב של מסך שחור בין הלוגו של ווינדוס ל-Login Screen במחשב הקודם -- לפעמים כשהוא (והדיסק החיצוני השני שלי - חדש יותר, USB 3.0, 3TB) היה מחובר למחשב, אז בתקופה האחרונה המחשב אפילו לא עבר POST, והייתי צריך לנתק אותו ואז לחבר שוב רק אחרי שווינדוס עולה (ואז הוא עלה כרגיל, אם כי היה קצת איטי, אבל אני לא זוכר אם הוא תמיד היה איטי ולא שמתי לב או שזה משהו חדש). במחשב החדש כאמור הוא עולה בלי בעיה, פשוט מאט את ה-BOOT. מה דעתכם? האם זה נורמלי לדיסקים חיצוניים כאלה? האם זה מעיד …

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by kobi_af,

שאני קונה hd סאטה אז במה יעזור לי אם אני אקנה מתאם ממולקס לסאטה?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  6. יש לי דיסק און קי 64GB וSSD 64GB שבוא נמצאת מערכת ההפעלה WIN8 עכשיו הייתי רוצה לעסות רייד במערכת ההפעלה ואני לא מוצה את האפשרות לUSB. עשיתי כבר רייד 0 לשני HHD לנפח כולל של 1.5TB והייתי רוצה לעסות אותו הדבר עם הSSD והדיסק און קי עכשיו האם לקנות בגרושים מתאם USB נקבה לנקבה וכבל USB לSATA והאם זה יעבוד או שיש אפשרות לUSB בWIN8 לעשות רייד 0. אם אין אפשרות בWIN8 אז אולי אם יש לי רייד בלוח האם P55-US3L 2.0. תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  7. שלום. בעקבות התענינות שלי ברפטורים של WD עשיתי מעט שיעורי בית עליהם ומתברר כמה עובדות שחשוב לחלוק עם אחרים... הרפטורים א י נ ם תומכים ב SATA II.הם כוללים חוצץ של 16 מגה כמו מרבית הכוננים.חלק מהחברות מכריזות שהם כן תומכים ומתמחרות אותם בהתאם. WD740ADFD דגם זה לדוגמה מוצהר על ידי חברת מחשבים מסויימת כתומך ובאתר של WD מצויין מפורש 1.5 ולא 3. Transfer Rates Buffer To Host (Serial ATA) 1.5 Gb/s (Max) Transfer Rate (Buffer To Disk) 84 MB/s (Sustained) משום מה החברות לא חושפות נתון זה כי רוב הקונים של כוננים אלה לא מודעים למשמעות שלו ויותר רואים את המהירות - 10000 סלד. מקווה שדבריי יהיו לעזר. בברכה.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by wta,

זה הסמסונג HD501LJ זה הווסטרון דיגיטל WD5000AAKS

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by ringostar,

חייב ליידע אותכם, קנית באתר לירה www.lira.co.il במהירות 8 בזול 50 יחידות ב 159 שקל ומשלוח בלי כסף. אורגינל, מעולה חבל"ז. אוהב אותכם, הרבה זמן לא הייתי כאן, אתם הכי טובים.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  10. כונני SSD מבית חברת Western Digital במחיר הנמוך ביותר עד כה וגם כרטיס GeForce GTX 1080 במחיר כולל של פחות מ-2,000 שקלים הם משהו שעשוי לעניין אתכם? הפרטים בפנים לכתבה

11. קניתי אותם בבאג הם מין דיסקים ורודים כאלו http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000508&categoryId=CTG1000506&parentId=CTG1000439&modelPrefix=400000&globalCode=DRG408V1-25C&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING ככה זה הגיע רק חבילה של 25 הקוד שלהם הוא של LG כתוב מין LGE קניתי אותם בבאג עכשיו לפי מה שהבנתי אני עדין יכול להחליף אותם כדי? או שהם לא אסון גדול והם דיסקים טובים ? עוד משהו הצורב שיש לי הוא של LG לא יודע אם זה חשוב או לא.

12. Started by parsi1,

אני רוצה לקנות צורב 22X חשבתי על חברת LG, איך הוא ? ואיך החברה בעינייני צורבים ? יש את הדגם GH22NP20 ויש את הGSA-GH11L שזה עם הlight scribe נראה לי ששוה להשקיע 20-30 שקל בlight scribe בשביל זה למרות שלא יודע מתי אני יעשה בו שימש, אבל האם יש הבדל במפרט ? שמעתי שהשכלול הזה של הlight scribe יכול לעשות סתם בעיות... יש עוד דגמים טובים מומלצים ? ואיזה חיבור עדיף ? SATA או IDE ?

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by spide220,

מה זה ביט סטפינג? בצורבים ? מה זה?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  14. Started by SixKiller,

איפה הכי משתלם לאכסן מידע... בהארדיסק בכונן או אצל חבר אמיתי( :-X) כמו נייק

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by darkman,

אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק יד שניה איך אני יכול לבדוק את תקינותו ללא מחשב(האם זה בכלל אפשרי)? דבר שני אם למוצר יש אחריות,איך אני בודק שבאמת יש לו אחריות האם יש מספר סידורי כולשהו אשר אפשר לוודא אותו עם היבואן? תודה

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by almog1620,

שלום. איך אפשר להגדיר דיסק און קי, שיופיע במחשב כדיסק מקומי ולא כדיסק חיצוני (התקן אחסון נייד)??? יש לי דיסק און קי אחד שמוגדר לי ככונן קשיח בכל פעם שאני מחבר אותו אבל אין לי מושג למה ואיך זה קורה...

17. Started by dorratz,

כל הזמן אני רואה דיבורים על זה של-LG יש חרא של CD-RW,DVD-ROM ו-CD-ROM, והאמת גם אני חושב שהם ככה וגם אני אומר שהם זבל בכוננים. אבל האם ההאשמות האלה באמת אמיתיות?מה מסתתר באמת מאחורי הכוננים של LG?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by jambo222,

אני מבקש המלצה לכונן חיצוני USB בנפח 1 טרה לאחסון קבצים ותוכנות ksp החנות המועדפת בגלל הקרבה לבית.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  19. התקנתי את WIN XP ובמסך הכחול ביקשתי לפצל את הדיסק ל-2 partitions. עכשיו כשהמחשב עולה אני רואה רק דיסק אחד של 100 GB. מישהו יכול להסביר לי את אני "מוצא" את השאר?

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by noambaum,

שלום לכולם הצורב נותן לצרוב רק על X8 אני מדבר על מדיה רגילה בהגדרות של דיסק DATA ב-NERO.(הגדרות על מקסימום) מה עושים?

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  21. היי. קראתי פה שאמורים להגיע נפחים של 5ו6 טרה בייט של חברת Seagate לחניות.אשמח לדעת כמה יעלה-יקר?זול?יש כיוון מסויים? אשמח לתגובה יום טוב :party0023::s0817:

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by dR-TraNce,

אני מחפש לקנות צורב איכותי IDE חדש, מהיר אמין ואיכותי במחיר שנע בין 200 ש"ח ל 250 ש"ח בערך פחות או יותר. אשמח לקבל הצעות של צורבי IDE איכותיים + מחירים + אם אפשר תמונה והכי חשוב מהירות, דגם, חברה, ומהירות צריבת מדיה של 700MB וכו'...

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by A1eX,

דעות, ביקורות וכו'... תודה.

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  24. החלטתי שהמחשב שלי זקוק נואשות לעוד TB אחד. עכשיו, כמה שאלות: * מה בדיוק ההבדל בין באפר של 32 מגה לבין 16? לפי מה שקראתי, יש הבדל זעום בזמן כתיבה\קראיה של קבצים קטנים, וזהו. * קראתי איפשהו שהכוננים הדחוסים יותר (כלומר, 640GB ומעלה) מתקרבים לביצועים שלהם לכונני ראפטור למיניהם. כמה אמת יש בדבר? * אם אני אקנה כונן מהסדרה הפגומה של סיגייט (משיקולים תקציביים) ואעדכן את הקושחה - עדיין יש סיכון? אולי עדיף להשיע עוד 50-60 שקלים ולקנות כונן מחברה אחרת? תודה

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by matrix66,

היי יש לי זכרון פלאש נייד של קינגסטון בנפח של 16GB ואני מנסה להעביר אליו קובץ ששוקל 4.5GB בערך והוא נותן לי את השגיאה שאין מספיק מקום בדיסק (למרות שבפועל יש..) אני משער שזה קשור לבעיה הבאה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322749.msg2798968#msg2798968 במידה וכן האם אפשרי לפרמט זכרון DOK FLASH באופן של NTFS או שלא? תודה מראש.. -------- יש פתרון בתחילת הפורום.. אפשר לסגור את ההודעה

• 1 תגובה
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.