עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ye_3333,

שלום יש לי מחשב נייד עכשיו יש לי שניי שאלות הראשונה כמה יעלה לי cd חדש למחשב נייד כמו כן כמה יעלה לי ומאיפה אני יכול לקנות מתאם מ-usb ל- pci הכוונה היא לחבר כרטיס טלויזיה... תודה..

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by David gozlan,

חיברתי את הכונן הקשיח בצורה חיצונית עם קבל sata והקונן נראה כשני קוננים g ו i אבל שניהם לא נפתחים ותוקעים לי את המחשב איך אפשר לחלץ מהם מידע ? תודה רבה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  3. Started by עמיר שחר,

ברצוני לצרוב קובץ ISO על דיסק DUBEL LEYAR. אני עובד עם נרו 6 איך אני מעביר את המצב בנרו ל צריבה של 8 ג"ב ולא של 4?‬ בתודה מראש עמיר

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  4. שלום לכולם,עשיתי בדיקה לארד דיסק והעלתי תתוצאת של הבדיקה אשמח לדעת האם התוצאות של הבדיקה בסדר,כי נראה לי שהם לא.. המחשב שאליו מחובר הארד דיסק זה מחשב מצלמות אשר 7\24 עובד ומקליט ומוחק סרטונים ומידע,ככה שהרד דיסק עובד קשה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  5. מחפש קופסא להארד דיסק בסביבות ה- 200 ש"ח כדי להתקיו עליו מערכת הפעלה נוספת. תודה.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by shelley duncan,

יש לי מערכת קצת מיושן עם sata 2 כך שאין טעם לקנות ssd, הדגמים שאני שוקל הם Caviar Black של ווסטרן דיג'יטל wd1002faex, ו ה Baracuda של סיגייט st1000dm003, אמנם ה Baracuda זול יותר במאה ש"ח, (וניתן להשיג את ה 2TB שלהם במחיר של ה 1TB של WD, אך קראתי שיש כמה גרסאות של ה 2TB עם ביצועים שונים) וגם לפי הנתונים מהיר יותר מה Caviar Black, אך יש שמתלוננים לגבי האמינות של Seagate, מה גם שה Caviar Black מגיע עם 5 שנים אחריות לעומת ה Baracuda שיש רק שנתיים אחריות אז על איזה מהם ללכת?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  7. שלום לכם, עזרתכם בבחירת כונן/צורב בולריי , מה עדיף ? צורב BD-5300S BLU-RAY SONY DVDX12 DL - קישור או צורב פנימי Pioneer BDR-207DBK Blu-Ray Writer x12 Black Sat - קישור עזרתכם...

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by ad112,

אהלן, נגמרו לי הכניסות של הSATA על הלוח אם, אני רוצה להוסיף כוננים קשיחים לכן אני זקוק לכניסות נוספות. יש כרטיס הרחבה איכותי וזול כזה? המחשב משמש כשרת קבצים.

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by Wile E Coyote,

שמתי עין על 3 תוכנות באתר: Magic Boot Disk USBASPI MS-DOS Driver MHDD יש לי שתי שאלות בעניין: 1. האם הבנתי נכון, ששתי התוכנות האחרונות כלולות בתוכנה הראשונה? כלומר, מספיק לצרוב את הראשונה? 2. מה יקרה אם אכין דיסק Boot משני מקורות שונים? כלומר, נניח ואשתמש ב- Magic Boot Disk ובנוסף אוסיף תוכנת דיאגנוזה של דיסק קשיח של חברה ספציפית, אשר גם לה יש יכולת Boot. האם תהיה לי אפשרות בחירה או תפריט באיזה Boot לבחור? איך זה עובד?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by topcat115,

אני רוצה לקנות כונן SSD ולהעביר אליו את Windows 10, ללוח אם אין חיבור M.2, השאלה מה עדיף ומה יעבוד טוב בלי בעיות? SSD עם M.2 ומתאם PCIe? או SSD עם חיבור SATA? אני שואל כי M.2 הרבה יותר מהיר מSATA. הדגם של הלוח אם: Gigabyte X79-UD3. גרסת ביוס F11.

11. אני יחדד את השאלה http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... BDR-206DBK האם הנגן הזה ינגן את הפורמטים השונים של סאונד +וידאו ? של בלו ריי ? 8 channel LPCM ? 192 kHz, 24 bit audio capability ? xvYCC ? Dolby TrueHD bitstream capable 8ch ? DTS-HD Master Audio bitstream capable 8 ch ?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by puyol,

היי ברשותי HD של 1TB. איך הייתם מחלקים אותו? לכמה מחיצות? השימושים העיקריים הם: לאחסון של סרטים ותמונות. מה המינימום לגודל המחיצה של מע' ההפעלה (WIN7)? תודה!

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by benfree,

הבנתי שלא ניתן לעשות את זה. האם זה נכון? האם יש תוכנות שיודעות לעשות את זה? אשמח לשמוע פרטים בנושא

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by shlomom,

http://www.techweekeurope.co.uk/news/seagate-hybrid-drives-dont-need-more-than-8gb-of-nand-124069 ככה סיגייט רואים את עתיד הדיסקים.

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by a1a1a1,

אני מחפש DOK בגודל 1GB ומעלה, שגם תומך בקידוד המידע, כלומר שיהיה ניתן לקרוא אותו רק ע"י הכנסת סיסמה. הכוונה היא שאני גם אוכל להריץ תוכניות (כמו למשל FIREFOX) רק ע"י הכנסת הסיסמה, ושחוץ מההכנסה שלה שהתהליך יהיה שקוף לגמרי מצידי. דבר כזה קיים(במחיר סביר)? סביבת U3 של סנדיסק תומכת בזה?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  16. לאחר שרכשתי את Pioneer DVR-111, ראיתי באתר כי הוא ההמלצה הראשונה. אתמול הורדתי מספר קודקים-כדוגמת DIVX, K-LITE, ALL IN ONE, Codecs Pack-קודקים בסיסיים. לפתע כונן הDVD הפסיק לקרוא דיסקים-כל דיסק. לאחר שהגעתי למעבדת המחשבים, הטכנאי אמר כי הקודקים משבשים אותו, ויש להשתמש ב "POWER DVD". הקודקים הורסים את היכולת של הכונן לקרוא דיסקים?! ???

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  17. קניתי לפני שבועיים את הWD 40GB 8MB CACHE והמוכר של החנות אמר לי שאין לו בעיה לקחת לי את ה40GB ולשים לי WD 80GB 8MB CACHE בעוד 150 שקל.... לא עדיף??? למרות שתאכלס גם את ה40 האלה אני לא אמלא. ועוד יש לי את הJUKEBOX שהוא 20GB....

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by meir1234,

שלום אני מעוניין להוסיף כונן רשת אני מתלבט בין 2 כוננים : 1.חברת IOCELL (קנייה ב-EBAY) רצ"ב קישור: http://www.iocellnetworks.com/neo/index.php/2011-07-07-08-11-37/netdisk-solo 2. כונן של חברת Western Digital My Book Live רצ"ב קישור: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 מה עדיף? האם מישהו מכיר את חברת IOCELL? לתשובתכם אודה

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by erez.kr,

שלום, יש לי הארד דיסק ישן (בן 6 שנים) - אני מעוניין לקנות לו מארז וחברו למחשב חדש ככונן חיצוני. האם אני יכול לקנות לו מארז של 2.5 או שאני חייב 3.5? תודה! ארז

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by gooz,

שלום קראתי פה בפורומים לפני שכתבתי את ההודעה וכלום לא עזר לי עדיין :\ אני לוחץ F6 בתקנה וזה מבקש ממני דיסקט הפעלה של SATA?! אין לי כזה דבר ואפילו קניתי את הלוח אם עם הקופסא וזה בא עם הכל ואין שם שום דיסקט כזה :\ לוח אם epox 8RDA3+ מישהו יודע מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by slowdive,

הי, לפני כמה ימים שאלתי בנוגע להרד דיסק 160GB אמין עם דגש על זה שיהיה כמה שיותר שקט. הוצע לי לבדוק סיגייט וסמסונג.רק שבמקום בו אני קונה אין סמסונג וחבר אמר לי ש"סיגייט זה דראעק" לי יש WD 160 והוא יחסית רועש. אז אופציה נוספת בחנות היא MAXTOR,איך הוא?ומה דעתכם על מה שנאמר על סיגייט ?

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  22. אני לא מדבר על אתחול מ-USB, אלא על אתחול של דוס מהתקן אחר (למשל CD) כך שכונן ה-USB ייקבל אות כונן ויהיה נגיש מבלי שיהיה צורך לטעון דרייבר כלשהו.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by ranger_z,

אני מתכוון לעשות שדרוג למחשב ישן (פנטיום 4) השדרוג יכלול הוספת זיכרון והחלפת צורב ששבק חיים. המחשב ישן ולכן תומך רק בPATA/IDE אז חשבתי שאם כבר קונים משהו צריך גם לחשוב הלאה מה יהיה אם ירצו לקנות מחשב חדש. אז השאלה היא האם כדאי לקנות צורב SATA וגם מתאם שיאפשר להפעיל אותו במחשב הישן, או לקנות צורב PATA ואז אם בעתיד הרחוק יהיה מחשב חדש, אז מקסימום נוסיף מתאם לצורב, או שאולי הלוח אם יתמוך בשני הממשקים (SATA וPATA) נראה לי שיותר הגיוני, לפחות מבחינה חסכונית, לקנות צורב PATA, אבל השאלה היא האם כדאי להשתמש במתאם מPATA לSATA במחשב חדש, או האם יהיו עדיין לוחות כאלה שתומכים בשני הסוגים בעתיד הרחוק...

24. Started by 125Live,

שלום לכולם, קניתי הארדיסק 2TB וכל מה שנותר לי לעשות זה לקנות מארז חיצוני. אשמח לקבל המלצה לכונן בממשק USB. יש לי במחשב eSATA אבל אני לוקח בחשבון שאם אני ארצה לנייד אותו אז הסיכוי למצוא חיבור כזה במחשב אחר, לא גבוה במיוחד. לכן אם קיים מארז טוב שמשלב את שני החיבורים - USB ו- eSATA אשמח לשמוע גם עליו. תודה רבה וחג שמח.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  25. WOOOO HOOOOO שיא עולמי למיטב ידיעתי כרגע. http://www.tomshardware.com/reviews/x25-e-ssd-performance,2365.html

דיונים חדשים בפורומים