עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ms.kei,

באיזה חנות אני יכול לקנות NEC 3500A שיהיה בגרסת BOX?

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by Tomerb1,

שלום לכולם. אני חדש פה [= אני מתעניין בלקנות הארד דיסק חיצוני. רציתי לדעת איזה הכי כדאי? האם זה שווה בכלל? התקציב זה גג 700 שקל חריגות קטנות של עד50 שקל. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by balagan777,

שלום, יש לי לוח אם של GIGABYTE EP43-DS3, והבנתי שיש אופציה לחבר לוח הארד דיסק SATA באופן כזה שיאפשר לנתק ולחבר אותו גם כשהמחשב דולק. מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by metall111,

שלום לכולם. על הארדיסק הנוכחי יש לי מערכת הפעלה XP ואני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף 500GB ולהתקין עליו WIN7 ושהוא ישמש אותי כדיסק קשיח ראשי. השאלה היא כזאת, האם במקום לגבות את הדיסק הישן, אני יכול להשאיר אותו כפי שהוא ולהגדיר אותו כדיסק משני וככה כל המידע שהיה לי לא הלך לאיבוד. הערה: איני מתכוון לחזור להשתמש במערכת ההפעלה הישנה, אלא רק שישמש לי כמקור מידע לכל מה שהיה בו, לדוגמא תמונות, סרטים וכדומה. תודה על העזרה, ואם אפשר אשמח לקבל המצלצה על דיסק קשיח, אגב אני טס בקרוב לחול, האם זול יותר לקנות בדיוטיפרי?. תודה.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by NadavAfuta,

איך הדגם הזה? אני חושב לקנות אותו. האם החברה Hitachi טובה? מה לגבי הרעש?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by amos2009,

יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA. התקייה של התמונות עברה לשולחן עבודה ולאחר מכן בוצע מחיקה. התמונות לא נמצאות בסל מחזור כי התיקיה היתה מעל 50GB ונשאלה שאלה האם למחוק לצמיתות. ברגע שראיתי שהפעולה מבצעת מחיקה של כל התמונות שלא לצורך ביטלתי/עצרתי את המשך המחיקה. מה עלי לעשות בכדי להחזיר את מה שנמחק? לא בוצע שום פעולה במחשב מאותו רגע האם יש אפשרות להחזיר את כל התמונות שנמחקו? תודה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by -ox-,

אני חייב עזרה בקשר לדיסק צריבה רגיל DVD-R שצרבתי עליו משהו, אבל השארתי אותו פתוח בנרו (multi session) אחר כך כ כשנשאר מלא מקום על הדיסק ורציתי לצרוב עוד משהו ועוד משהו שמתי לב שהווינדוס מראה לי רק את מה שצרבתי אחרון - כלומר המידע הקודם אבד, המקום שלו נשמר על הדיסק והוא נמצא אך אי אפשר להשתמש בו כי רואים רק מה שנצרב אחרון .. יש איזו דרך לסדר את זה? או להוציא את המידע שצרבתי בהתחלה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by Hitman_47,

יש לי טיפ גיבוי של SCSI (אני חייב לו דריברים או איזה תוכנה כי אני לא יודע איך להפעילך אותו ) אני צריך איזה בקר שעובד ב XP משהו טוב אבל שגם יתאים למחשב שלי תודה Hitman_47

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by almog1620,

שלום. איך אפשר להגדיר דיסק און קי, שיופיע במחשב כדיסק מקומי ולא כדיסק חיצוני (התקן אחסון נייד)??? יש לי דיסק און קי אחד שמוגדר לי ככונן קשיח בכל פעם שאני מחבר אותו אבל אין לי מושג למה ואיך זה קורה...

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by dvirba,

שלום, אני מעוניין להקים מערך גיבוי ביתי בנפח של 1TB. אמור בעיקר לשרת מחשב מרכזי אחד, עם גישות ספורדיות ממחשבים אחרים. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM. תקציב משוער של 1000-1500 ש"ח. דרישות החובה הן - 1. הנפח המבוקש 2. אמינות 3. תמיכה ב-RAID-0 (MIRROR( רצוי מאוד 1. שקט 2. תמיכה ברשת (NAS?) 3. ניתן לבצע שינויים בעתיד (הרחבות, החלפות וכו') בעדיפות בינונית 1. תפקוד גם כשרת מדפסות (מדפסת משולבת של HP) 2. תוכנת גיבוי נוחה אני מתלבט לגבי האפשרויות הבאות 1. רכישה של פתרון NAS התומך ברשת 2. רכישה של ראוטר התומך בחיבוריות USB למערך אחסון 3. רכישה של מארז דיסקים, אשר יחובר פיזית למחשב המרכזי ומשם ישותף ברשת. האם יש אפשרויות נוספות שכדאי לשקול? בעתיד, אגב, אני צופה שארכוש מזרימדיה או אבנה…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  11. יש לי שאלה: דיסק קשיח 250. לכמה מחיצות כדאי לחלק ואיזה גודל כל מחיצה. אני שואלת כי פעם היתה לי מחיצה של 6 ג'יגה למערכת ההפעלה וזה עשה לי בעיות קשות. מה הגודל המומלץ לכונן שבו תותקן מערכת הפעלה, אופיס וכמובן תוכנות אנטי רוגלות ואנטי וירוס?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  12. Started by psycho killer,

שלום יש לי בעיה יש לי כונן DVD של LG המחשב שלי אחרי פורמט כשאני מכניס דיסק רגיל הוא קורא אותו וכשאני שם דיסק של DVD הוא קורא אותו בתור דיסק ריק תעזרו לי תודה .

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by saritkm,

שלום, יש לי כונן ישן של dynamode, USB 2.0 HDD EXTERNAL BOX הוא ענק כזה וכבד, היה לנו אותו הרבה שנים ולפי זכרוני היו בו 7 כוננים שכל אחד מהם 99 ג'יגה. בכל מקרה שמרתי עליו לפני כשנה את כל התמונות שלי ואת המוזיקה ואת הסרטים. היום כשאני מחברת אותו למחשב הוא מזהה רק שלושה כוננים שעל כולם סרטים. לא אכפת לי מהסרטים ומהמוזיקה או וואטאבר, מצידי לזרוק את זה עכשיו לפח אבל אני חייבת את התמונות האלה, אני חייבת איכשהו לשחזר את הכונן. מישהו יכול לתת לי מידע איך אני עושה את זה? הורדתי עכשיו את iCare format recovery', אני אנסה להריץ אותו ונראה אם הוא יעזור. בכל מקרה אני לא מאמינה שהדיסק פשוט נמחק, הוא בטח שם וצריך למצוא אותו איכשהו. אשמח שמי שמכיר את הבעיה יעזור לי ויאמר לי מה עליי לעשות…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by Cilay,

לפי מה שנראה נדפקו לי חיבורי הSATA בלוח אם, אני מחפש כרטיס הרחבה SATA SATA 3. יש לי שלושה דיסקים קשיחים: 1.SSD עם מערכת הפעלה עליו 2.עוד דיסק קשיח 7200RPM עם עמרכת הפעלה עליו. 3.עוד דיסק קשיח שמשמש לאחסון WD CAVIAR 5400. החריצים שיש לי במחשב: PCI-E 2.0 X16 PCI-E X1 - שניים כאלה. ויש בלוח גם אתה אלה שאין לי מושג מה זה: JMicron® JMB368 PATA controller 1 xUltraDMA 133/100/66/33 for up to 2 PATA devices הלוח שלי: Asus P5E Deluxe X48לא אמורה להיות בעיה לעשות BOOT מדיסק קשיח שמחובר בכרטיס הרחבה נכון? אשמח לקבל המלצה, מחר על הבוקר אני נוסע לקנות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

אני מעוניין לצרוב סרט בפורמט DIVX. לפי מה שהבתי, אפשר לצרוב את הסרט על דיסק רגיל (CD 700MB). איך בדיוק אני צורב את הסרט? למה כמעט כל הסרטים שוקלים 703/4MB? זה אומר שהסרט לא יכנס בדיסק או שיש דרך צריבה מיוחדת ש"מקטינה" אותו? לא מצאתי את זה בנעוץ, אם יש, אני אשמח אם תתנו לי קישור מדויק. בכל מקרה, תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by El Cuervo,

אז ככה יש לי צורב יאמאהה דפוק שהורס לי דיסקים ולפעמים צורב ולרוב נתקע אני רוצה לקנות צורב וכרגע יש לי 114 שח בחשבון חודש הבא אני מקבל איזה 382 שח 382 +114 = 496 שח ואני רוצה לקנות צורב אז ככה אני יודע שפלקבטור זה צורב הכי טוב אבל הוא עולה גם הרבה מחיר פתיחה בנטאקשן 775 שח ואמרו לי שגם איזוס טוב (Asus) והוא עולה משהו בסביבות ה 200 + עכשיו אני מעוניין בפלקסטור אך אין לי כרגע תכסף ולא רוצה ללוות מההורים לא נעים כדאי לי לחכות שיהיה לי כספ לפלקסטור? או ללכת על האיזוס? או לקחת משהו אחר יותר זול וטוב? יש דבר כזה? אם כן מה? או שאתם יכולים להציע לי משהו אחר? ד"א אני חייל

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by גד :),

SAMSUNG SH-S222 מידע: http://www.samsung.com/my/consumer/pc-peripherals-printer/optical-disc-drive/dvd-w-drive/SH-S222A/RSBS/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec SONY OPTIARC AD-7200A מידע: http://www.sony-optiarc.eu/products/dvddrivesdesktoppcs/ad7200a.html מה עדיף? ולמה תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  18. אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בהארד דיסק מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק של 2 ג'אמפרים ו- 16 ראשים בנפח 80GB IDE) לאחד מההארד דיסקים במחשב החדש. ניסיתי לחבר את ה-80GB במקום ה- 500GB שהוא ה- primary master אבל מערכת ההפעלה לא עלתה והמחשב כל הזמן עשה restart. יש לזכור שההארד דיסק של ה- 80GB הוא בעל 2 ג'אמפרים ומג'ומפר כ- primary master.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by yamamoto,

בשעה טובה רכשתי את הדיסק החיצוני שהומלץ לי בפורום 3TB Backup Plus Desktop זה החיצוני הראשון שלי, בכל הדיסקים הפנימיים שלי יש לי לפחות שני מחיצות בכל דיסק. האם לפצל את החיצוני למחיצות זה תהליך זהה לזה של הדיסקים הפנימיים? אין עם זה שום בעיה?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  20. הי, דיסק WD JD 80GB שהותקן לפני כמה דקות, מזוהה ב-Boot ע"י הבקר Raid, אבל לא מופיע ב-XP ככונן... למה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  21. שלום, יש בידי הארד דיסק sata שאני מעוניין להשתמש בו כהארד דיסק נייד. מה אני צריך בשביל שאני אוכל לעשות זאת? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by bay,

בזמן האחרון יש לי בעיה של תקיעת המחשב זאת אומרת שהוא נתקע ואני צריך לאתחל אותו כדי שהוא יעבוד אבל היום כשניסיתי להפעיל תוכנה מסוימת (אימולטור לפלייסטיישן) התוכנה עצמה נתקע אך כול החמשב עבד בסדר ואז שמתי לב לטיקים בסוף הצלחתי לכבות את התוכנה והתיקים הופסקו אך הם חוזרים שוב ושוב ולעניין המחשב לא מקרטע או נתקע כשיש את הטיקים האלו, אז האם אני צריך לגבות את כול המידע על הארד או להחליף אותו?? ובבקשה תעזרו לי אני כבר נתקלתי בבעיית טיקים לצארי ואני פוחד שזה יגמר כמו זאת

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by Shoko,

במחשב שלי יש צורב CD וכונן DVD אך לא צורב DVD אני רוצה צורב DVD שתומך בלייטסקרייב לפי מה שהבנתי אין כבר את ה- 62 של LG כבר אצל היבואנים? איזה עוד צורב SATA מומלץ? בבקשה תתנו דגם מלא עד 200 שקל. ועוד שאלה. מקבלים עם הצורב קבל\כבל(איך אומרים?) SATA או שצריך להשיג? כי אין לי עוד קבל\כבל של SATA רק את ההוא של ההארדיסק. תודה.

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  24. אוקיי, קניתי צורב DVD לאחר שהקורא DVD שלי ניפץ לי דיסק לרסיסים (הקורא הלך לעולמו לא?) החלטתי על ה NEC 2150A לא יודע בדיוק למה... אני מניח שלצרכים שלי זה יהיה די והותר. אבל יש דבר אחד שאני לא מוכן להתפשר בו, וזה מדיות לצריבה... יש לי גיבויים מאד מאד חשובים שאני רוצה שישארו לאורך זמן. אז זהו, למזלי אחותי עכשיו ב NY והיא חוזרת עוד 3 ימים... הייתי רוצה לקבל תשובות לשאלות הבאות. מהם שלושת המדיות X8 הטובות ביותר שיש בשוק לכתיבה חד פעמית, והם יודעים אז גם מהו מחירם (בדולרים) המשוער ואיפה ניתן להשיג אותם ב NY מהם שלושת המדיות X8 הטובות ביותר בשוק לכתיבה רב פעמית ומהו מחירם המשוער בNY? האם מישהו מכיר אתרים טובים אמינים וזולים בהם אפשר להזמין מדיות DVD למשלוחים בתוך ארהב? (בשביל לה…

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by RoNeR,

יש ברשותי שתי הארד דיסקים 320 גיגה מחברות שונות.. samsung hd322hj Western Digital WD3200KS שניהם 16Mb.. 7200 השאלה עם כדי לעשות raid 0 בניהם בשביל לשפר ביצועים.. או פשוט לקנות כונן אחד בעל 32MB

• 2 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים