אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי כונן WD320AAKS כשנה ואני מרוצה ממנו, אני מעוניין לעשות מערך RAID ורכשתי היום כונן זהה,כמעט.. שני הכוננים הם הAAKS אבל בביוס ושאר המקומות אחרי שם הדגם מופיע לי שהישן יותר הוא: WD320AAKS-00VYA והחדש מבניהם WD320AAKS-00B3A 1.מה ההבדלים בניהם ? ניסיתי לחפש כל התוצאות הן מפורומים ברוסית שאני לא כ"כ מבין... 2.הAAKS מצביע על פלטה אחת של 320GB ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני הרבה זמן מנסה להשיג תשובה לשאלה: האם מהירות הצריבה משפיעה על איכות הצריבה (בהנחה שאני משתמש בדיסקים איכותיים) מאחר ואני מוסר סרט ללקוחות (DVD) ולעיתים במס' עותקים ולא ארצה לקבל טלפון שיש "קפיצות בדיסק" בתודה מראש רז
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
רציתי לקנות 8 ג'יגה של סאנדסיק ב110 ש"ח ואז ראיתי את הדיסק הקשיח הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=680 160ג'יגה שזה פי 20 מקום, ו480 MB לשנייה שזה כמעט פי 20 מהירות! ועוד הוא עולה 210... בעיקרון מה שאני צריכה זה דיסק און קי, השאלה היא אם לא עדיף כבר את הכונן? יש חסרונות בולטים שתוכלו להצביע עליהם?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
רציתי לקנות DOK מהיר מאוד להרצת תוכנות PORTABLE בלבד אז מספיק לי 1GB איחסון. תקציב עד 200 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של בן דוד שלי בכל פעם שהוא מבצע תהליך צריבה, הצריבה מתבצעת עד האחוזים האחרונים ואז נתקלים בשגיאה: ניסינו להחליף מדיית צריבה אך עדיין אותה שגיאה. בדקנו באותו מחשב עם צורב אחר וזה צרב בלי בעיות. כמו מה זה נראה לכם? יש מצב שהצורב נדפק והעיינית הלכה לעולמה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר HD למחשב, הבעייה היא שהוא צריך חיבור שחור כמו בתמונה, ומהספק כח שלי יוצאים רק לבנים. יש מתאם או משהו כזה שאפשר לחבר? אם כן, איפה קונים? אני ממש מתוסכלת כי קניתי מארז חיצוני לHD ועכשיו גיליתי שסתם קניתי כי הכונן מתחבר בSATA ולא בIDE :-\ תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מתלבט מאד בין השניים, שניהם מציגים עלות טובה לגיגהבייט. ידוע לי שהטרה מתחמם יותר, אבל מה ההבדל בביצועים בינהם? מה אתם ממליצים? [השימוש המיידי הוא אכסון אבל אולי הדיסק ישמש להרצת ה-OS בהמשך] ריפר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים הללו: מה אתם אומרים?? אני יודע שהווסטרן הדגם הזה נחשב תותח, הסיגייט אני לא שמעתי עליו כל כך אבל זה עוד נפח בקצת מחיר מה כדאי?? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=5324 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=7788
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
במחשב נייד האם אפשר להתקין קשיח זהה אבל מהירות העברת נתונים 3 גיגה מהירות סיבוב זהה 5400 אפילו הדגם זהה רק קוד יצרן HITACHI שונה במיקצת. תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מעוניין לקנות דיסק קשיח 500GB שמתי לב שגם מעל 500 ג'יגה המחירים קופצים. שמתי לב שחברת סי-גייט הם היחידים עם 32MB ולכן חשבתי ללכת על הדגם : כונן קשיחוST3500320ASוSeagate ממשק: SATA 2 , SSD (Flash): לא , מיקום: פנימי , גודל: 3.5 אינטש , זכרון נדיף(Buffer): 32 MB , מהירות: 7200 RPM , יצרן: Seagate , נפח: 500 אשמח לקבל תגובות על הדגם הזה או המלצות על משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב 22X חשבתי על חברת LG, איך הוא ? ואיך החברה בעינייני צורבים ? יש את הדגם GH22NP20 ויש את הGSA-GH11L שזה עם הlight scribe נראה לי ששוה להשקיע 20-30 שקל בlight scribe בשביל זה למרות שלא יודע מתי אני יעשה בו שימש, אבל האם יש הבדל במפרט ? שמעתי שהשכלול הזה של הlight scribe יכול לעשות סתם בעיות... יש עוד דגמים טובים מומלצים ? ואיזה חיבור עדיף ? SATA או IDE ?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מתחיל ללמוד אז חשבתי להתחדש בדיסק און קי נחמד 4 גיגה נראה לי אידיאלי,יעבוד על מערכת הפעלה ויסטה ו XP ראיתי שני דגמים שנראו לי נחמדים לא ממש יודע מה ההבדלים 1.http://zap.co.il/model.aspx?modelid=490689 SanDisk Cruzer Titanium 2.http://zap.co.il/model.aspx?modelid=590579 Cruzer Contour המחיר לא ממש קריטי כי ההבדלים די קטנים,הבנתי שהטיטניום עמיד יותר והקונטור יכול לשמש להגדל הזיכרון של הויסטה אז אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עם הדיסק הקשיח הזה: Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ולפעמים הוא משמיע רעשים של חשיבה, שהמחשב כאילו חושב או טוען האם זה אמור להיות ככה או שאני לא אמור לשמוע אותו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בווינדוס ויסטה 64BIT. ניסיתי לעבוד עם התוכנה של partition magic אך היא לא עובדת בווינדוס ויסטה. יש למישהו מושג איך מעבירים (בעזרת תוכנה/או דרך הווינדוס) 100G מכונן C למחיצות אחרות ? *עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו* תודה רבה,מוטי.
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש (למחשב חדש יחסית - בן פחות משנה) בתוספת להרדיסק (160G) שנקנה ביחד עם המחשב,מחיר בסביבות ה- 300 ש"ח, גודל ההרדיסק שאני מעוניין בו הוא 250G, לא חושב שאזדקק ליותר מזה. . אין שימושיים קיצוניים במחשב - בעיקר אינטרנט, סרטים,WORD וקצת תוכנות ללימודים אם אתה מכיר -ORCAD , MATHEMTICA, MATLAB החנות שאני מתכוון לקנות בה היא : http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399. תודה עדי
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6282ea והכונן DVD הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא מזמן . [מן הסתם שהוא לא צורב גם] כשאני פותח 'המחשב שלי' הכונן מופיע ככונן DVD רגיל [לא צורב],ואני מצליח לקרוא רק דיסקים רגילים איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
למרות שיש מלא תגובות אני חייב לסגור את הנושא יש לי לוח P35-EP-DS3R ויש לי 3 דיסקים של 500 GB כל אחד אני רוצה לנהל את זה יותר טוב ואולי לשדרג לאיזה RAID עדין לא יודע ולא החלטתי בקיצור על מה אתם ממליצים ומה אתם היתם עושים. [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אז ככה, *המחשב לא שלי.. יש לי 2 מחיצות במחשב ובשניהם יש אותם שמות של תיקיות (לא כולם אבל ישד כמה באותו השם..). באחד נשאר לי רק 300MB ובשניה 27GB... אני רוצה לשלב אותם בייחד שיהיו מחיצה אחת ואז יהיה לי 27.3GB פנוי.. פשוט המחשב הוא של סבא וסבתא שלי והם מסתבכים ככה... האם תיהיה בעיה לשלב אותם למרות השמות של התיקיות והכל בעזרת Partition Magic??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהגדרתי Raid 0 משני כונני WD 250G כל אחד וקיבלתי "כונן אחד" של 500G..במידה ואני אעשה מחיצות עכשיו זה יפגע בביצועים? האם ככל שאצור יותר מחיצות הביצועים עוד יותר יקטנו(ביצועי קריאה כתיבה)? תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי כבר שני הרדיסקים מחוברים בIDE, כך שאני לא יכול לקנות עוד אחד כIDE. ואני חושב שיש לי גם חיבור SATA, לוח האם שלי הוא INTEL 865PERL. גודל ההרדיסק שאני רוצה בין 500 ל-640.
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש הבדל לטובה/לרעה בין שתי הגרסאות של הכוננים? האם כדאית התוספת במחיר עבור גרסת ה studio edition לשימוש windows? (בעיקרון הבנתי שהסטודיו מתאים גם לMAC) יש לי XP עם Esata + firewire ןכמובן USB אשמח לדעת ממי שיודע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חדש 500 גיגה מסוג Se3500320as של SEAGATE ובדקתי אותו בתוכנה HDDlife Pro - version 2.9.109 התוצאות היו מאכזבות ואני לא מבין למה : health status: oK! 58% performance : EXCELLENT גם רק 58%. ******************************** לעומת זאת בהארדיסקים הישנים שלי שיש לי אותם כבר שנה ורבע של חברת wd ווסטון דיגיטל 160 גיגה כל אחד. הנתונים הרבה יותר טובים : health status: oK! 88% performance : EXCELLENT 100%. אני מבקש שאם מישהו מבין בזה, בבקשה שיעזור לי להבין יש לי בעיה בהארדיסק?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
הנה הקישור. תודה! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361888.0
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
סיגייט 1000/750 גיגהבייט. או ה640 גיגהבייט של WD. עיקר ההתלבטות היא מצד הביצועים, ולא מחיר לג"ב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני מעוניין לרכוש HD חיצוני, 500 GB ומעלה לגיבוי בעיקר של תמונות, סרטים וכדומה.. מה אתם ממליצים? והאם אפשר הסבר קטן כי מעט הסתבכתי עם כל האותיות הקטנות, 2.5 , 3.5 ... מה ההבדל? בנוסף, האם מספיק חיבור USB2 או שיש צורך במשהו אחר? ובמה בעצם יותר טוב חיבור SATA או FIREWIRE מ USB (אם בכלל).. בנוסף ומעט Off topic אבל אם כבר אני קונה כונן חיצוני הייתי מעוניין לחבר אותו איכשהוא ל PS3 שלי, האם זה ניתן? תודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-