עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום יצרתי מחיצה חדשה ולא שמתי לב שההארד דיסק הנייד מחובר עדיין בUSB ובטעות ביטלתי את הparatition שלו. לא מחקתי בנוסף שומדבר. ולא כתבתי מידע חדש. יש אפשרות לשחזר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Raped,

שלום, יש לי דיסק קשיח WD 350GB ו2 כוננים בווינדאוס C\D והם מחולקים 175 GB לכל אחד עכשיו בD יש לי 30 GB בשימוש ואני מנסה להעביר לשם דברים מC והוא לא נותן לי הוא אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק ולעשות ניקוי כזה אני תמיד עושה את הניקוי והוא עדיין עושה לי ככה, מה לעשות ? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by erez1968,

של חברת philips? (מסוג sata).

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by portance,

לאחרונה הדיסק הקשיח שלי נהיה איטי מאוד. הדיסק הוא של היטאצ'י 160 ג'יגה SATA2 בן שנתיים. ב7-ZIP למשל הוא מחלץ לי במהירות של 1.5 MB שזה ממש איטי לעומת מה שהיה בעבר. יש לכם מושג מה היה יכול לגרום לו להיות כזה איטי והאם יש דרך לתקן את זה? דרך אגב מצורפת תמונה של HDTUNE אז תגידו לי מה אתם חושבים. זה פעם ראשונה שאני שולח תמונה ככה שאני מקווה שתיראו את התמונה. תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על זה האם המצב כזה גרוע? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 1000GB ושמתי לב שסי-גייט ממש זולים יחסית לשאר החברות וגם מספקים 5 שנות אחריות (יחסית הרבה לשאר החברות). מדובר על כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS איך הדיסק קשיח הזה ? פשוט נראה לי מוזר שיש כזה הבדל משמעותי בין המחיר של סי-גייט לשאר החברות בזמן שסי-גייט נותנים 5 שנות אחריות (שזה הרבה יחסית לשאר החברות) אם אין באמת הבדל בין סיגייט לWD או לכל חברה אחרת אז אני אקח את זה (את סי-גייט) גם בגלל המחיר וגם בגלל האחריות.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by adam99,

שלום! יש לי הארד דיסק אחד שמחולק ל3 מחיצות. 1. NTFS בגודל 12GB בערך שעליה מותקן הווינדוס. 2. FAT32 בגודל 30GB בערך. 3. FAT32 בגודל 30GB בערך. הכונן 1 התמלא עד הסוף ואין כבר מקום, אני רוצה להעביר מהכוננים האחרים קצת מקום לכונן הראשי. האם זה אפשרי? נ.ב בלי פרמוט או משהו שיפגע בקבצים. תודה!

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by asilbob,

יש לי מחשב עם 1553 זיכרון בערך משהו כזה........ מעבד AMD 2500 עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח 500GB בשביל שהוא ירוץ טוב אני צריך גם מחשב חזקקקק ? או שאין קשר כי המחשב שלי קצת ישן ואני אומר בראש שלי שעם אני קונה 500GB אז אולי המחשב צריך לחשוב הרבה או משהו קיצר אני מקווה שמובן ועוד שאלה עם אני קונה Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS איך הכונן קשיח הזה סבבה? רציתי לקנות של סמסונג אבל הוא עולה יותר 70-80 שקל בפנדה! אז אמרתי נקנה תחברה אזות וגם ראיתי שלחברה אזות הזיכרון פה32MB ושל הסמסונג 16MB

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  8. שלום חברים יש לי בבית מתאם IDE-SATA שמצג אחד מתחבר ללוח בחיבור של ה IDE ובצד השני יש לו חיבור של SATA, השאלה האם המחשב יקלוט שאני מחבר כונן SATA או שאני צריך להגיד איזה משהו במחשב , דרייברים. לוח אם של אינטל זה פנטיום 4 1.5 MHZ בן איזה 5-6 שנים לפחות. תודה

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by eranisra,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1405 איזה מחיר! אני קניתי רק לפני שבועיים את ה640 שלי והוא עלה לי 70 שקל יותר!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by ygruda,

האם אני יכול לחבר עוד כונן קשיח של 80 ג' לכבל IDE שכבר מחובר לכונן קשיח של 80 ג' (שני הכוננים של WD) ???

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  11. שלום לכם. אני מחפש צורב DVD חיצוני לנייד של HP . משהו נורמלי שישמש לגיבוי קבצים ,תמונות וסרטים בייתים. תקציב עד 400 ש"ח מבקש עזרה כי אין לי שום ידע בנושא הנ"ל. או שיש הצעות למשהו טוב יותר מהנתון מעלה. תודה מראש

12. אני מחר הולך לקנות הארד דיסק 500 אבל עדיין מתבלט בין שתי חברות... אחד סייגיט השני WD איזה מהחברות לקחת ? ‎WD5000AAKS‎ או ‎ST3500320AS‎ היתרון היחיד שמצאתי זה בסייגייט !!! אבל לא יודע עד כמה ישפיע ! אשמח לתגובות !

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  13. ראיתי באתר של איבורי את הרד דיסק הזה : דיסק קשיח Western Digital WD6400AAKS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137&CatCode=399 נפח 640 גיגה ב360 ש"ח לפי הנתונים שלו נשמע אחלה הרד דיסק. השאלה שלי האם יש כאן קאץ? או בעיה סמויה שבגלל הרד דיסק במחיר כזה נמוך? האם יש איזה ביקורת או משהו על המוצר? עריכה: מצאתי גם את הרד דיסק הזה: דיסק קשיח Seagate דגם ST3750640AS נפח 750GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2153&CatCode=399 יש פרטים? האם הוא טוב ומה הסיבה שהמחיר שלו רק 410 שח? ומה מבינים בסופו של דבר כדאי לי לרכוש? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by ofir_16,

שלום לכולם, קראתי את ההמלצות על צורבי DVD אך מה שעוד אני מחפש בצורב הוא שיצרוב מוסיקה (CD) בצורה איכותית. מה הצורב המומלץ שגם צורב CD מוסיקה בצורה טובה? תודה.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by BenBezalel,

שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD בתקציב עד 150 ש''ח. אם למישהו יש המלצות,אני אשמח אם הוא יכתוב כאן. עוד דבר,האם התקנה של צורב DVD היא מסובכת ואני אצטרך מומחה כדי שירכיב?

16. Started by Ashand,

שלום יש לי הזדמנות להביא צורב בלוריי של חברת IODATA או BUFFALO מיפן צריבה במהירות של 8 על סינגל לייר (SINGLE LAYER ) נראה לי גם על דואל (50GB) זה עולה בסביבות 350 דולר...האם שווה להביא? הדיסקים גם זולים יחסית כל דחסק של 25 גיגה עולה 15 שקל בערך...האם שווה להביא או לחכות עוד שנה שנתיים? אני יודע שעובדים כרגע על פיתוח דיודה שתוכל לצרוב במהירות 12 אבל עד השלב הסופי של המוצר ייקח זמן...צריבה של 8X מסיימת דיסק של 25 גיגה ב-45 דקות (או של 50 גיגה לא זוכר עכשיו) אז מה אתם אומרים? http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=24039

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום, רציתי לדעת איך לעשות את זה כי ניסיתי להגדיר בביאוס שהכרטיס יעשה בוטינג ראשון [על הכרטיס כשאני מעלה אותו על מחשב אחר מופיע לי סמל של xp] וזה פשוט לא הולך בבקשה זה דחווווווף תודה מראש.

18. Started by MMi,

ניתן לצרוב עם הצורב, כלומר הוא מזוהה ע"י הwindows אבל, בתוכנה LSS כתוב No lightscribe drive found מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by ran1809,

אז ככה יש לי דיסק און קי של Sandisk עכשיו אני משתמש בו עושה מה שעושה ואז עושה לו הוצאה בטוחה כמו שצריך לא מופיע לי שום התקן בחיבורי ה USB אבל הDOK עצמו לא נכבה כלומר האור בו ממשיך להיות דולק ואם זה ככה זה אומר שהוא עדיין מקבל מתח מסויים ולא טוב לנתק אותו ככה. מה עושים? תודה רן

20. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אהלן רציתי לשאול אם אפשרי לשחזר מידע מHD גם אם נעשה פירמוט או ניסיון לפירמוט ? את התוכנה recover my files אני מכירה אבל יש שיטות אחרות אולי ? אני מכירה שיש שיטות שעולות המון כסף...טכנאי מחשבים ממוצע יכול להציע לי משהו כזה ?

21. Started by tombraider,

שלום, בלוח אם שלי GAX48DS5 יש מצב של SATA AHCI המערכת הפעלה הותקנה במצב SATA רגיל האם יש שיפור משמעותי בביצועים שמעבירים בביוס למצב SATA AHCI יש לי את הולוסירפטור 150 ג'יגה ויש לו את ה NCQ או בשביל להנות מהביצועים צריך להתקין מחדש את וינדוס במצב SATA AHCI ועוד שאלה לגבי הדיסק קשיח שלי איך אני יודע שהוא עובד על מצב SATA 2 והוא מעביר מידע ב 300 מגה ולא ב 150 תודה לעונים יום טוב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אז כך אני חדש לכל העסק הזה של כונני ה SATA ולפני כשבוע קיבלתי את המחשב החדש עם HD וצורב SATA ואחרי שהתקנתי את הכל הבחנתי בשתי האפשרויות של AHCI / SATA native mode שמכוונות על DISABLED ב BIOS ורציתי לדעת אם אני אפעיל את אלה יהיה שיפור בביצועים, אצלי מוקן VISTA 64 וכהפעלתי את ה AHCI הווינדוס לא עלה אבל בדקתי וכנראה יש שיטות שמאפשרות את הפעלתו גם אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה אבל רציתי לדעת אם זה כדאי ומה זה בדיוק ובקשר ל native mode בכלל אין לי מושג. תודה

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by viper_sb,

יש לי MP3 עם קיבולת איחסון של 60 G שהפכתי אותו לכונן נייד הקשתי את הפקודה convert f: /fs:ntfs ואחרי זה הוא שואל אותי :enter current volume label for drive f מה אני אמור להקיש .. או איפה אני מוצא את הVOLUME LABEL ?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. שלום לכולם ותודה על ההתייחסות יש לי HDD WDC WD2500KS 250 GB והרצתי בדיקה של HD TUNE רציתי לדעת מה דעתכם על הביצועים יש לי חוצמזה מעבד INTEL P4 3.2GHz זיכרון 3 GB [attachment deleted by admin]

25. Started by dan9,

תגידו דיסק קשיח ממוצא.. כזה שיש בו שימוש כמו בכל בית קצת משחקים קצת מוזיקה הורדות וכדומה... כמה זמן אמור להחזיק?? בלתחשב שהוא דולק 24 שעות...

דיונים חדשים בפורומים