אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר ימים נתקלתי במבצע הבא: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=682&AuctionId=7712633 וגם http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=682&AuctionId=7712637 המחיר, לפי בדיקה בזאפ, גם ב"שדרוג" הכרטיס לX133 עדיין זול משמעותית מכרטיסים אחרים באותם נתונים. את היצרנית של הכרטיס מן הסתם אני לא מכיר וגם אין התייחסות משמעותית אליה בפורום/גוגל. יש למישהו תובנות/מסקנות/המלצות לגבי הכרטיס הנ"ל? אני אקבל תמורה או שאני אקבל איזה כרטיס שעובד ברבע מהמהירות??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות אחרי שחיברתי אותו? צריך לג'מפר אותו? איך מגדירים אותו בביוס כאורח? ואיך אני רואה אותו במחשב שלי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה HD הזה : Seagate 500GB Sata II 32MB מה דעתכם עליו ? מה בכלל הדיעה הרווחת על הדיסקים של סיגייט ? יש לו 5 שנים אחריות שזה דבר אדיר. האם הוא שקט ? והאם עדיף WD ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני מגבה הרבה חומר (בדר"כ תמונות) על HD חיצוני,וגם על DVD/CD. מישהו יודע מה אורך החיים של החומר הזה? כמה זמן מחזיק חומר על HD? בצריבה על CD או על DVD? מה לדעתכם המדיה הכי בטוחה לארכיון התמונות היקר שלי? איך זה שבעצם אין שום פתרון גיבוי אמין לגמרי?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
HD של WD. עושה רעש פעם בכמה דקות או שעות לפעמים כזה, טיק אחד. מה זה אומר? לממש את האחריות? איך עובדת פרוצדורת האחריות? אני פשוט אומר שההארדיסק לא תקין ומקבל חדש במקום? והאם יכולים לשחזר מה שהיה עליו? לאחר פירמוט?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי לוח-אם ASUS M3N78-EMH HDMI ודיסק קשיח SATA II של סמסונג בנפח של 640GB. אני מנסה לעשות למחיצה של הSystem גיבוי באמצעות Acronis True Image 10, אבל הוא אומר לי שהוא לא מזהה במחשב דיסקים קשיחים. מישהו יודע האם יש אפשרות להגדיר בביוס שלי שהדיסק הקשיח יזוהה כPATA, ואיך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין דגמים אבל אין לי תובנה אמיתית בעניין. יש את הדגם : Seagate ST3500320AS 290 שקל . נשמע טוב גם עם 32MB. Samsung HD642JJ איך הוא בהשוואת מהירות / אמינות ? 380 שקל. מנסיון גרוע במהלך השנים אני מעדיף לא להתעסק עם WD אלא אם תשכנעו אותי אחרת. -בהרבה מקומות נאמר שהסייגט רועש / חלק מהדגמים נטען כ"דפוקים". -יש שטענו על הסמסונג שהוא שדרוג של דיסק ישן ע"י החברה ולכן נתן ביצועים נמוכים של 66MB ולא 90 כמו שאמור להיות. -האם יש הבדל משמעותי בין 32 MB לבין 16MB (16 זה סמסונג. ? על מה זה משפיע ? כמה שנים אחריות יש לסמסונג לסייגט 5 הבנתי? מישהו יכול להמליץ ?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין קניית HD אחד גדול לבין קניית 2HD קטנים יותר וחיבור שלהם כמאסטר וסלייב... נכון לעכשו יש לי שני HD שמחוברים בטור. על אחד (:C) מותקנת מערכת ההפעלה ותוכנות שרות למינייהן (אנטי וירוס, אופיס...), וגם כל המשחקים והמוסיקה שלי (). על הHD השני יושב האימיול (:E) ומוקצה שטח יחסית קטן (כ-10GB) בשביל משתמשים אחרים במחשב (:F). השאלה שלי היא, האם הסידור הזה (אימיול שרץ תמיד ברקע וכותב על דיסק אחד, דפדפן\ משחק+מערכת הפעלה+AV+... שרצים במקביל על דיסק שני) בריא יותר ומהיר יותר ממצב שהכול רץ על אותו הHD. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. ניסיתי לצרוב DATA DVD ומשום מה הוא נתקע על 1%, ואז מוציא את הדיסק החוצה, שגיאת MEMORY. יש לציין שכבר צרבתי על סוג הדיסקים הללו כבר (קופסא כבר חצי ריקה...), ודיסק CD רגיל הוא צרב לי בסדר. הדיסק מסוג DVD-R של VERBATIM. ניסיתי כמה דברים : 1. לצרוב על דיסק DVD אחר. 2. הורדתי את מהירות הצריבה. 3. עשיתי UNINSTALL לדרייבר של הצורב (הדגם רשום במפרט שלי) 4. ניסיתי על תוכנת צריבה אחרת. יש פתרון אחר ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שעם הווינדוס לא מומלץ עדיף עם תוכנה שמתאימה,מישהו מכיר? תודה רבה למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה לשרת חישובים מאסיביים ולא למשתמש ביתי ולא ל-RAID אלא מבחינת אמינות, טמפרטורה ושקט. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתי כבר לכל הרוחות דיסקים של 8 ג'יגה יהיו דבר רגיל שקונים באיזה שקל ?? ויותר חשוב מזה מתי כונני בלו ריי יכנסו יותר לשוק במחירים לכל נפש?? נדמה שהעסק הזה תקוע כבר כמה שנים ולא ממש משתפר...
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מוכר את הדיסק קשיח שיש לי עכשיו (320GB WD3200AAKS ב 200שקל) ואני רוצה לקנות לאצמי 500GB עד 300שקל. צריך המלצה לדיסק קשיח טוב ומהירות ושלא יהיו בעיות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אף פעם לא הבנתי את הנתונים בממשקי דיסקים קשיחים, של Transfer rate למשל בסאטה 2 זה 3 ג'יגה ביט שהם כ 375 מגה בייט לשנייה ובמציאות הדיסקים מגיעים לקצב העברה של כ-90 מגה בייט לשנייה בקריאה ונראה לי קצת פחות בכתיבה (כמובן כאשר מדובר על דיסק בודד ולא RAID) בנוסף, כאשר היה מעבר מסאטה לסאטה 2 ששוב הנתון של ה-Transfer rate הוכפל, הקצבים האמיתיים לא הוכפלו עכשיו עם הסאטה 3 שצפוי להגיע, 6 גיגה ביט קצב העברה, מה זה בדיוק אומר ואיך מתרגמים את הנתון הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
המע' הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE X86, והתוכנה היא NERO לא זוכר איזה גירסא , צורב SAMSUNG SH-S182D בכל אופן, מה שקורה לי הרבה פעמים זה שבעת הצריבה זה פשוט נתקע ולא זז, ואחרי כמה דקת טובות "צריבה נכשלה" בלה בלה בלה... צירפתי תמונה כדי להראות את המצב. כמובן שאם אני צורב במהירות X18 זה אמור לסיים תוך 5-6 דקות גג, אבל כמו שאתם רואים זה קצת עבר את זה. ממה זה נובע - דיסק? צורב? תוכנה? הדיסקים שאני משתמש בהם אגב הם DVD-R X18 של TEAC. ובדיסקים DVD+R DL זה בכלל נדיר שהדיסק נצרב/עובד כמו שצריך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב בנפח של 500 GB לצוך גיבוי דברים משחקים וסרטים ועוד רציתי הצעות לכוננים בעלי מהירות העברה גבוהה יחסית כך שאני אעביר לו דברים הם יעברו בצורה המהירה ביותר ולא שעות של העתקה.... תקציב-עד 500 שקל
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי שני כונני SATA, שניהם בידיוק אותו הדבר או דגם ואותו גודל, היו קודם מחוברים ב RAID , אחרי ההתקנה הופיעו שני הכוננים במחשב שלי ופתאום שמתי לב שאחד נעלם, בביוס שניהם מופיעים במנהל התקנים שניהם מופיעים. אז מה הבעיה ולמה אחד נעלם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש . אני רוצה להוסיף למחשב את ההארדיסק מהמחשב הקודם שלי . מה שקורה זה שההזנת מתח להארדיסק הזה מתחברת לקונקטור שטוח כזה. יש לי רק שני קונקטורים שטוחים כאלה ושניהם תפוסים ע"י צורב והארדיסק ראשון. השאלה היא האם יש קונקטור כזה למכירה ? ואם לא מה הפתרון ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חיבור USB2 (או 3 שעתיד לבוא)\ חיבור FIREWARE \חיבור SATA2\ ESATA ? חיבור כוננים בRAID וכו .... מה האופציה הכי מהירה ועדיין בהתחשבות למשתמש הפשוט. יש לי כונן של 160GB שנקנה פחות משנה של חברת WD, אני לא יודע מאיפה קניתי אותו אבל אני יודע שיש לי אחריות של שלוש שנים מי היבוראן שאני יכול לפנות אליו ? אגב, הבעיה בכונן היא קצת מוזרה, אני לא יודע אם יש בעיה אבל אם אני מפעיל SMART MONITORING בBIOS אז קופצת לי הודעת שגיעה לכונן וצריך ללחוץF1 כדי להמשיך. וגם הוינדוס ויסטה מקפיץ לי הודעה שהHD שלי עומד ליפול וכדאי שאני אגבה את המידע עליו. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי NEC AD-7200S ומדי פעם הוא קורא כאילו הוא חושב שהכנסתי דיסק וזה קורה כל כמה זמן ותוקע את המחשב לכמה שניות כל פעם, מסרבים להחליף לי כי טוענים שהוא תקין, עכשיו אני צריך להרוס אותו לגמרי איכשהו בשביל שיחליפו, מישהו יודע איך להרוס עם צריבת ביוס לא טובה או משהו בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הכונן הזה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~30947~16~0.htm
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הדיסק מתקתק, לא מזוהה בביוס, המעגל אלקטרוני תקין. כנראה שהראשים נשרפו, עדיין לא פתחתי. לצורך הצלת המידע, האם ניתן להעביר פלטות ישנות לדיסק חדש זהה ?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/10/07/Sanyo-Blu-ray-Laser-Brings-12x-Burning-On-100GB-Discs/p1 100GB בפחות מ 100 דקות נשמע מעולה, רק הקטאץ (תמיד יש קאטץ, לא?) זה שהם צריכים אישור מההתאחדות של ה BR לתקן חדש, דבר שיכול לקחת עד שנתיםם, ככה נראה לי שמוצר קצה לא נראה בקרוב (אם נראה בכלל).
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אחותי סטודנטית ומחפשת HDD חיצוני לגיבוי. חשבתי להתאים לה אחד מסדרת הBOOK של WD שישב על השולחן, והיא תוכל לגבות עליו את העבודות. הנפח לא צריך להיות גדול, 120GB יספיק אני משער. הוא גם לא צריך להיות נייד, הוא ישמש רק לגיבוי. בנוסף, חשבתי לרכוש אחד עם יציאת SATA או FIREWIRE ואז לרכוש כרטיס PCI למחשב, כדי שהעברה תהיה מהירה במיוחד. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחבר שני מחשבים במקביל. אשמח להצעות...
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-