עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DLS,

מה קורה אנשים? אז ככה, חבר רצה שאני אסדר לו את המחשב ששכב כמה שנים במחסן, לפי מה שהוא אמר ניסו להתקין עליו פעם ווינדוס 7 אבל זו הייתה שטות כי המחשב לא מספיק חזק בשביל להריץ את מערכת ההפעלה הזאת. זה ההארדיסק: אוקיי, הבאתי את המחשב אליי והדלקתי אותו, זאת ההודעה שקיבלתי: החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס XP, הכנסתי את הדיסק והגעתי למצב הזה: אם הבנתי נכון, אין עליו בכלל חלוקה למחיצות? :s05: אז ניסיתי לפתוח מחיצה חדשה כמו שכתוב ללחוץ על כפתור C אבל אז הגעתי למצב הבא אובד עצות, ניתקתי את ההארדיסק וניסיתי לחבר אותו אצלי במחשב, הדלקתי את המחשב, קפץ החלון הקטן למטה שאומר שזוהתה חומרה חדשה הוא נפתח ואמר שהוא הותקן בהצלחה, הכל טוב ויפה.. נכנסתי למחשב שלי אבל הוא ל…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  2. הארדיסק הזה שווה? המחיר בשביל הארדיסק הזה ממש זול. אבל מה יותר חשוב:המהירות של הRPM ? או המהירות של הזיכרון נדיף? והאם שווה לי לקנות את הארדיסק הזה?כי אם כן אז אני קונה בלי למצמץ. כי יש לי כבר הארבה זמן 150 גי'גה7200 של 8 זיכרון .אז במחיר הזול הזה...להארדסיק שנראה לי ממש שווה...אני יוכל לקנות.אני רק מחכה לדעה שלכם בנושא.הנה הפרטים והמחיר על המוצר הזה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  3. שלום, אתמול גיליתי שהדיסק און קיי שלי (אחרי שהפעלתי אותו על מחשב "זר") מציג רשימה אקרעית של קבצים עם שמות מוזרים ושכל המידע שהיה עליו התקשקש. הרצתי תוכנה שנקראית getdataback והצלחתי להחזיר 98% מהמידע שהיה עליו. הבוקר זה קרה לי שוב אצלי בבית. ההבדל היחידי הוא שבמקום רשימת קבצים יש גם ספריות. אני מצרף תמונה. יש לכם רעיון למה זה קורה? נ.ב. אני משחרר את הדיסק בצורה בטוחה.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by Hitman_47,

אני רוצה ליקנות קבלים חדשים וראיתי את אלה ונידלקתי אליהם מאיפה אני יכול ליקנות אותם ? או מה השם שלהם ?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי כונן SSD מספר שאלות. אני חדש בזה ועדיין לא השתמשתי אף פעם, אבל ראיתי ביוטויוב שזה מאוד מהיר. רציתי לשאול: 1. האם בהפסקת חשמל שפתאום קורה, יכול להיות שיפגם הדיסק והמידע ימחק או לא? 2. האם הכוננים מתחממים, או לא, או קצת? 3. האם הנורה במארז דולקת כשהדיסק עובד כמו בדיסק רגיל, או שזה לא כמו דיסק רגיל? 4. איך הכוננים של אינטל, מומלצים? תודה רבה רבה.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by נדב15,

שלום לאחי יש מחשב ישן ויצא לי לקבל הארד דיסק וצורב דיוידי ממחשב ישן אחר וניסיתי להתקין לו אותם במחשב שלו אבל נתקלתי בבעיה. ההארד דיסק הקיים במחשב מחובר בכבל SATA אבל אין עוד כבל כזה במחשב אז חיברתי את ההארד דיסק הנוסף בחיבור IDE המקביל לזה שמחובר לצורב (הצורב הישן הוחלף בחדש). הבעיה היא כזו - כששני הכוננים מחוברים ביחד (הכונן הקשיח והצורב על אותו כבל) המחשב לא מזהה אף אחד מהם, כשאחד מהם מחובר והשני מנותק (לא משנה איזה) הוא מזהה את הכונן. מישהו יכול להציע מה מקור התקלה, או במילים אחרות, מה לא עשיתי בסדר? תודה מראש נדב

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  7. הוידאו כגון בלוק בסטר וכו? יעני האם זה DVD-R DVD-RW DVD+R DVD+RW או שיש להם משהו אחר? כאילו עם זה משהו אחר מהמדיות שאנחנו קונים לצורבי הדי וי די שיש היום... אז איזה מדיה זאת..איפה קונים וכמה עולה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  8. אני רוצה לקנות צורב DVD אחרי שהמחירים יירדו באופן סופי עכשיו השאלה שלי היא כזאת, יש למה לחכות? זאת אומרת צפוי לצאת בזמן הקרוב צורב שהוא מיוחד ומחדש משהו? אם לא, רציתי לדעת מה הצורב הכי מומלץ לרכוש מחנויות של KSP צפויה להיות לי בעיה אם יש לי זיכרון של 512MB על המחשב? אני משתמש בXP והזיכרון ממש מספק אותי ואין לי סיבה להגדיל בזמן הצריבה, נוצר קובץ אימג' בגודל הצריבה על הדיסק קשיח? כי אני לא בטוח שיהיה לי מספיק מקום בשביל זה ובלי קשר, יש לי צורב yamaha שקניתי לפני המון שנים אבל סך הכל הוא עבד מעולה עד לפני שנתיים שאני ניסיתי לעשות לו עידכון קושחה ובעצם לא מצאתי את הדגם המדוייק שלו באתר היצרן אלא דגם דומה ועידכנתי ויכולת הצריבה שלו נהרסה, כיום הוא נמצא במחשב אך הוא לא מחובר אב…

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  9. לא מצליח להעביר שום קובץ לשום כונן חיצוני... משתמש בויסטה, הבעיה קיימת רק לאחרונה במחשב אחר תחת XP הכל עובד (אבל אין לי מה להעביר משם)

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  10. Started by -Sky_Lord-,

היי, יש לי במחשב שני כוננים קשיחים, אחד של 80 ואחד של 320. השגתי עכשיו עוד אחד של 80, אז חשבתי לעשות raid 0 ביניהם, השאלה שלי היא כזאת - האם ניתן לעשות מערך raid 0 מבלי לאבד את המידע הקיים? אני מניח שבעזרת מחשב אחר אני אוכל לעשות ghost לכונן, לבנות את המערך ואז לשחזר, השאלה אם זה אפשרי גם בדרך אחרת? אם זה לא אפשרי אז יש לי עוד שאלה - האם מערך raid 1 משפר את קצב קריאת הנתונים, כלומר האם המחשב יודע לנצל את זה שהמידע רשום בשתי מקומות? אם כן אז אולי אני פשוט אבנה מערך raid 1, קצב קריאה יותר חשוב לי מקצב כתיבה. תודה יואב עריכה - אני אציין שיש לי לוח אם Gigabyte GA-K8VT800M עם בקר RAID

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  11. שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני western digital my passport essential 500gb עם תמיכה לחיבור USB 3.0 1. אם יש אפשרות באמצעות תוכנה כלשהו שמאפשר לכונן קשיח למצב שינה בידנית בלבד ובעיקר תוכנה תיזכור שבעת אתחול חלונות, לכונן קשיח תמיד יהיה במצב שינה. 2. שאלה על שמירת כונן: מה אורך חיים לכונן קשיח ואילו רגישים לכונן קשיח חיצוני שכדאי למנוע נזקים? תודה רבה. ל-!_Nike_! תיקנתי את כותרת, מקווה שזה בסדר.

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  12. אני יכולה ששני HD ישמשו לי ככונן אחד למשל כונן D יהיה משני HD?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  13. חברה החליפה את הדיסק הקשיח בנייד, מחשב לנובו 3000. הדיסק החדש הגיע ארוז מאחת הרשתות הגדולות. פירמטה הכל היה תקין. אחרי יום יומיים חלונות הודיעה על שגיאות בכונן. הרצתי תוכנת SMART והיא אמרה שלכונן יש המון שגיאות בכל מיני סעיפים. האם זה אומר שהדיסק תקול בוודאות? זה דורש החלפה? הדיסק בן לא יותר משבועיים.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by ORBIT,

האם ניתן ליצור אימג' לכונן SSD? באחת התגובות בהודעה אחרת נאמר לי שלא ממולץ לפרוש אימג' מכונן קשיח רגיל ל-SSD מפני שיכול ליצור בעיות ואם עושים זאת צריך תוכנה שיודעת לעשות יישור. השאלה היא אם אפשר ליצור אימג' (מערכת הפעלה כמובן) מ-SSD ואז במקרה של תקלה/קריסה להחזיר את האימג' לאותו כונן SSD? אם כן, האם גם אז אצטרך תוכנה שיודעת לעשות יישור? תודה

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  15. Started by asafgolan,

התחדשתי בLED של סמסונג וברצוני לקנות DOK שישמש להצגת סרטי FHD וגם סרטי תלת מימד. מה דעתכם על הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=15124 האם DOK איטי יותר יכול לעשות בעיות גם בניגון הקבצים או שהעתקה שלהם לכונן פשוט תיקח יותר זמן?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by integral,

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by ratiyha,

שלום לכולם, יש לי לוח אם של gigabyte מסוג: GA-8i915G-MF שתומך בצורה ודאית בSATA אני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף הבעיה היא שהציעו לי SATA II שלי מה שהמוכר אמר זה אותו דבר ולפי מה ששאלתי טכנאי מחשבים ועוד אנשים אמרו לי ששום דבר לא בטוח שזה יעבוד השאלה היא אם יש דגם של דיסק קשיח שבטוח שיעבוד או שאם בכלל זה לא יעבוד וכדאי לי ללכת רק על SATA (היותר ישן) אני צריך יעוץ דחוף בבקשה ! ותודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  18. המותג האמריקאי שבבעלותה של טושיבה מרחיב את משפחת ה-Trion עם דגמים חדשים שמתיימרים לספק יחס עלות-תועלת מרשים במיוחד החל מימי הבלאק פריידיי בסוף השנה שעברה ובמגמה שנראה כי היא ממשיכה גם כעת, מחירי כונני ה-SSD קוצצו לרמה שעדיין לא נתקלנו בה בעבר, וגם תגי מחיר המתפרשים לפחות מ-25 סנט לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון כבר אינם מהווים פנטזיה אלא עובדה מוגמרת. מי שמצטרפת אל תחרות המחירים המתלהטת כעת היא OCZ, שהפכה לחברת בת של טושיבה בסוף שנת 2013, ומשיקה עתה את כונני ה-Trion 150 שלה – מבטיחים להיות גירסה משתלמת עוד יותר של ה-Trion 100, ואלטרנטיבה טובה לכונני ה-BX200 של Crucial והצעות אולטרה-זולות דומות. ה-Trion 150 מתבססים הן על בקר SATA ייעודי מבית טושיבה והן על …

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by BIGmaMA,

יש לי בעיה... כשאני מכניס דיסק ריק לדיוידי שלי [במחשב] זה קורא,קורא..ואז מפסיק לקרוא את הדיסק ואז זה כותב לי כשאני מנסה להכנס לכונן:"אין גישה אל D:\.פונקציה שגויה" מה אני אמור לעשות?וזה לא בעיה בדיסק כי בדקתי כבר 10 דיסקים רקים,חדשים ושונים וכל פעם אותה הבעיה! תעזרו לי בבקשה,מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by iveco,

קיבלתי שתי תוצאות שונות לגמרי למי להאמין ? הטוב : הרע : למה ההבדל כל כך גדול ?

21. Started by 11GnR,

חיברתי את הHDD שהוא SATA2 לחיבור של SATA3 בלוח, לפי מה שחיפשתי יש שם תאימות לאחור ולא צריכה להיות בעיה. איך שהדלקתי את המחשב הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים וחזקים, גם שניסיתי את זה שוב בפורט השני, והווינדוס גם לא עלה כמובן. החזרתי את זה לSATA2 ומאז המחשב נהיה תקוע, באתי לנסות לעשות DEFRAG וכונן C אפילו לא הופיע שם! אחרי ריסטרט המחשב הפעיל לבד CHKDSK, עזבתי אותו אז לא ראיתי לצערי אם הוא תיקן שגיאות או מצא שגיאות שאי אפשר לתקן . קרה לי נזק לHDD לדעתכם ? ומעבר לזה, למה זה קרה ? הלוח שלי דפוק ? עדכון : התקנתי FIRMWARE חדש לכונן שאמור לפתור בעיות על X58 וSB580 (אם אני לא טועה במספר, ציפסט של AMD בקיצור) וזה עזר גם לי על הZ77, כרגע הוא עובד דרך החיבור של הSATA3. עדכון 2 : הרצתי …

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by miim17,

שלום לכולם. אני מנסה להתקין את כונן ה SATA החדש שלי (סיגייט 250 GB ) במנהל ההתקנים אני רואה שהא מוגדר על 3GB SATA2 ואילו ב HDTUNE אני רואה שהוא מוגדר כ ULTRA DMA MODE6 133 בעוד שבעיקרון הוא יכול להגיע ל MODE 7 512 כיצד (אם בכלל אני משנה את ההגדרה הזו? (ובאופן כללי אני מקבל במבחן של HDTUNE בסביבות ה 80 מגהביט לשניה. תקין ? ) ועוד שאלה: הטמפרטורה של כל ההארדיסקים שלי היא בסביבות ה51 מעלות. כיצד מומלץ לקרר ? אין לי כלכך איך לרווח אותם (מארז יחסית קטן) במידה ואני מתקין מאוור לידם - אני מתקין אותו שיוציא אוויר מהמארז או שיכניס ? ובאותו עניין - מישהוא מכיר חנות שמוכרת כנפיים/מתאמים/או איך שלא קרואים לזה שמאפשרת להקין הארדיסק 3.5" בתוך בי של 5" ? (מפרצים של הסידירומים )

23. קצת ישן יד שניה במחיר של 100 שקלים Pioneer DVR-A03 DVD-R/RW מה אתם אומרים איך?! תודה ענקית לעוזרים,

• 12 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by iidoido,

אהלן, יצא לי לשאול את השאלה הזאת בפורום באיזשהו דיון אבל לא קיבלתי תשובה וודאית. גם חיפוש בפורום לא נתן לי מסקנה חד משמעית וסופית איך לעשות את מה שאני רוצה לעשות. העניין הוא מאוד פשוט ככה שאני יודע שהפיתרון ממש מולי אבל לא יודע איך לבצע אותו: כרגע אני משתמש בכונן HDD אחד בנפח 1TB לכל המחשב. החלטתי לא לחלק את המחשב לכונן C וכונן D ולהשאיר כונן אחד בלבד, שמן הסתם הוא C. עכשיו עם ההתארגנות לקנייה קבוצתית, אין סיכוי שאני מוותר על האופציה של ה-SSD, רק העניין הוא שאני עדיין רוצה שיהיה לי הרבה נפח לאיחסון של שירים, סרטים, סדרות וכו'. לכן השאלה שלי היא סך הכל איך אפשר לעשות כונן אחד שלם, כונן C, שיהיה רק SSD, וכונן אחד שלם, כונן D, שיהיה רק HDD? מתאר לעצמי שאני אחבר את ה-SSD ל-SA…

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  25. http://www.navitech.co.il/items/166909 זה המחשב שלי. אני מתכנן לקנות SSD רציתי לשאול אם תהיה בעיה לחבר את הSSD ככונן ראשי במחשב? הרעיון הוא גם להשתמש במערכת ההפעלה שבאה עם המחשב. הבעיה שהיא מותקנת בהארדיסק הנוחכי שקיים.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים