אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קראתי קצת אבל לא הבנתי אני מחפש צורב (רגיל לא דיוידי) אני מחפש חברה טובה שלא יהרס לי אחרי 2 צריבות כמו הסוני שהיה לי עד עכשיו ושיהיה מהיר....משמש ככונן רגיל + צורב... תודה
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים הללו: מה אתם אומרים?? אני יודע שהווסטרן הדגם הזה נחשב תותח, הסיגייט אני לא שמעתי עליו כל כך אבל זה עוד נפח בקצת מחיר מה כדאי?? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=5324 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=7788
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואמא שלי ביקשה ממני לאחרונה שלפני שהמחשב שלהם יעבור למחסן (כרגע 2 מחשבים בבית - שלי ושל השאר, המחשב שלי יעבור לשאר והחדש יהיה שלי, הישן יישמר) היא רוצה שאני אגבה הכל ואעביר למחשב שקיים אצלי אחרי פרמוטו. חשבתי לייעל את התהליך ופשוט להעביר את ההארדיסק שלהם למחשב שלי, ואולי גם את שלי לחדש אם אני לא אמצא דרך יעילה לגבות מוזיקה ומסמכים (חשבתי על דיסק און קי בנפח 4 או 8 ג'יגהבייט, הם לא יקרים היום והפתרון נראה לי יעיל, אם למישהו יש חלופה זולה שירשום בבקשה). מה התהליך שאצטרך לעשות כדי לוודא שההארדיסק שלהם ייקלט בצורה הכי טובה במחשב שלי כשאני אחבר אותו ? תודה לעוזרים. אגב, אם זה משנה אני משתמש בחלונות XP עם SP2, והלוח הם שלי הוא מהדגם הבא : MSI 945G…
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום... קניתי לא מזמן את הנגן IAudio X5 ואת המצלמה-Canon A610 ואני יודע שיש אפשרות להעביר תמונת מהמצלמה לנגן.. קראתי את המדריך והכל אבל עדיין לא הצלחתי לעשות את זה... אני יודה מאוד למי שיוכל להסביר לי או להדריך אותי!... דרך אגב הצלחתי לחבר אותם רק אני לא מצליח להעביר..! תודה מראש לעוזרים.. אליאב.
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כונן D, לא הכונן הראשי של מערכת ההפעלה, 500GB של WD דגם WD5000AAKS, בן 3.5 שנים (האחריות פגה לפני חצי שנה), החל לעשות בעיות, לעיתים מזוהה ע"י מערכת ההפעלה ועובד, לעיתים לא מזוהה כלל, ולעיתים מזוהה ופתאום לא. ניסיתי chkdsk ו chkdsk /f - לא עבד, הוצגה שגיאה לא ברורה, החלטתי לפרמט ניסיתי פורמט דרך ה GUI של Windows, וגם ב Safe Mode, בכל פעם הפירמוט החל, אך בשלב כלשהו, בערך לאחר 70%, הוא נכשל עם הודעה כללית לא ברורה, גם פירמוט מהיר לא עזר. ניסיתי format רגיל דרך Command Prompt, הפירמוט הסתיים כביכול, אבל הודיע שיש Bad Sectors (לא הרבה להבנתי) , שיתכן ולא הצליח לנקות (?) אותן (להבנתי אמורים להיות מסומנים), ולאחר מכן מודיע שה NTFS boot sector is unwriteable (הראשון והשני) ושהפיר…
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי תקשיבו קניתי לפני כמה ימים בערך DOK 8GB של סאנדיקס... עכשיו ככה עשיתי לו אתחול ב WUN 7 כי רציתי להתקין WIN7 בנטבוק שלי לא חשוב בקיצור מה שקרה זה שעשיתי לו אתחול שוב... גם כי היה בו דברים וגם כי הוא היה על פורמט NTFS ולא על FAT32 אז באתחול עשיתי פורמט FAT32 בחזרה... ועכשיו אני בא להעביר משהו בגודל 4.8 GB וזה לא נותן[שהוא על פורמט FAT32].... מה קרה? תודה לעוזרים...! נ.ב זה קשור לREADY BOOST? כי ראיתי שהוא קובע את ה"גודל" של הDOK שלי אבל ביטלתי אותו וזה עדיין לא עובד...... תמונה:
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אוקי זה די דחוף כי אני הולך לקנות עכשיו, אני מקווה שמישהו יספיק לענות. כמו בכותרת אני צריך 1TB. ראיתי את seagate freeagent שיש לו יחס מחיר לג'יגה טוב, נראה טוב עם 5 שנות אחריות וביקורות טובות. יש אותו בKSP ב460 שח ואני כנראה יקנה אותו. למישהו יש משהו להגיד על הכונן הזה לפני שאני קונה? או אולי קיימת אופצייה טובה יותר? החסרונות שלו מבחינתי הם הצבע שאני מעדיף שחור והוא מגיע בלבן, ושאין כפתור כיבוי שזה קצת מבאס.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט למחשב חדש, ונשאר לי לבחור צורב. האם יש המלצות לצורבים מתקדמים שצורבים גם 8GB וצורבים מדיות רבות בסביבות ה-100-200 ש"ח. תודה לעונים. נועם.
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קניתי Samsung 840 pro 256GB, ואני מקבל בו ביצועים לא טובים. משהו כמו 220 ב read ו 400 ב write. אני משתמש בכרטיס של PCIe 2.0 x1 של Asus, ה U3S6. מישהו יודע אם יש בארץ למכירה כרטיס של SATA3 עם PCIe 2.0 x2? למשל, http://www.amazon.com/Apricorn-Velocity-Extreme-Performance-VEL-SOLO-X2/dp/B0090IA3GY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385722737&sr=8-1&keywords=velocity+solo+x2 או http://www.amazon.com/HighPoint-Rocket-640L-PCI-Express-Controller/dp/B007EM7N70/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385724885&sr=8-1&keywords=highpoint+640l היחידים שמצאתי למכירה בארץ הם כרטיסים של PCIe 2.0 x1.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
*ציטוט(אילתור)*קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר ,…
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פשוט עם מעבד I3 לא לשימוש יותר מידי רק לאינטרנט ואופיס אני מעונין להוסיף לו זיכרון כרגע יש בו 250GB אני מעונין להוסיף לו לפחות 1TB איזה זיכרון מומלץ?והאם ההתקנה של זה היא פשוטה?פשוט לחבר וזהו? תודה
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שהרכבתי, בהתחלה הוצאתי את HDD אחד כדי לעשות התקנה של הווינדוס (8) ואחר כך חיברתי אותו וראיתי שבביוס,הבעיה הוא שיש ממשק חדש כי זה מחשב חדש אז אני לא ממש יודע מה לעשות אני רואה 1.צורב 2. HDD והוא לא נוסף לשם, *אבל* קטגוריה אחת למטה יש לי קטגוריה של כוננים ושם הוא כן מופיע. מה לעשות? לוח האם הוא גיגה בייט Z77-D3H
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עכשיו יש לי שניי שאלות הראשונה כמה יעלה לי cd חדש למחשב נייד כמו כן כמה יעלה לי ומאיפה אני יכול לקנות מתאם מ-usb ל- pci הכוונה היא לחבר כרטיס טלויזיה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חיברתי את הHDD שהוא SATA2 לחיבור של SATA3 בלוח, לפי מה שחיפשתי יש שם תאימות לאחור ולא צריכה להיות בעיה. איך שהדלקתי את המחשב הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים וחזקים, גם שניסיתי את זה שוב בפורט השני, והווינדוס גם לא עלה כמובן. החזרתי את זה לSATA2 ומאז המחשב נהיה תקוע, באתי לנסות לעשות DEFRAG וכונן C אפילו לא הופיע שם! אחרי ריסטרט המחשב הפעיל לבד CHKDSK, עזבתי אותו אז לא ראיתי לצערי אם הוא תיקן שגיאות או מצא שגיאות שאי אפשר לתקן . קרה לי נזק לHDD לדעתכם ? ומעבר לזה, למה זה קרה ? הלוח שלי דפוק ? עדכון : התקנתי FIRMWARE חדש לכונן שאמור לפתור בעיות על X58 וSB580 (אם אני לא טועה במספר, ציפסט של AMD בקיצור) וזה עזר גם לי על הZ77, כרגע הוא עובד דרך החיבור של הSATA3. עדכון 2 : הרצתי …
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי דיסק מוזיקה שאני רוצה להעביר למחשב ושאני רוצה לפתוח אותו אז זה מתקיין לי תוכנה playing שהיא משמיעה לי את השירים ובתוך הדיסק אני לא רואה את השירים אני רואה הרבה תיקיות מוזרות ויש כל מיני קבצים בפנים יש את ההתקנה של התוכנה שמשמיעה לי את השירים ועוד הרבה דברים אני לא יכול לשמוע אותו במדיה פלייר יש עוד משהו שמתי שאני מכניס את הדיסק זה כאילו לא מזהה את הדיסק רק אם אני מכניס אותו לצורב אני יכול לראות את הדיסק ועל הדיסק יש ציור של + ירוק אז השאלה שלי איך אני יכול להעביר למחשב את השירים ?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, לפני שעתיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (ראו מפרט). התקנתי על כונן ה SSDאת מערכת ההפעלה Windows 7, ובגלל זה הוא מזהה רק אותו. אני פשוט צריך להגדיר אות לכונן (D) אבל אני לא יודע איך עושים את זה, אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מצטער על הבורות ... אבל לא פעם אחת שאני מסתובב בפורום ורואה אנשים שמדברים על RAID 0 או RAID 1 ודברים דומים ולא הצלחתי להבין מה זה, מה המטרות שלו ,איך זה פועל ולמה צריך את זה ... תודה ...
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
http://digg.com/hardware/Fusion_io_the_power_of_1000_hard_drives_in_the_palm_of_your_hand_2 אחרי שנים שאנחנו אומרים שהדיסק הקשיח זה מה שמגביל את הביצועים, חברת Fusion IO שוברת את כל הכללים. כרטיס ששובר את כל שיאי המהירות של אחסון מידע ואפשר להחזיק אותו בכף היד. הכרטיס שעובד על חיבור PCIE x4 מכיל שבבי פלאש ב160 ערוצים מגבילים ומאפשר ביצועים של 100000 פעולות IO בשנייה, כמו כן יש לו רוחב פס אפקטיבי של 920MB לשנייה. העתיד עוד מעט כאן. עכשיו הדיסק הקשיח יגביל את הביצועים אבל רק בקצת המפתח צוטט כאומר, "בקרוב תסתכלו על דיסק קשיח כמו שאתם מסתכלים עכשיו על פלופי"
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
חברים יקרים שלום! יש לי בעיה כזו: אצלי במחשב יש לוח אם מדגם p55a-ud4p ובו שני בקרי raid. האחד של אינטל והוא עובד רק עם כוננים עם חיבור sata 2 , והשני של מרוול marvel 9128 והוא עובד עם כוננים עם חיבור Sata 3. יש לי כמו כן שני כונני SSD מסוג Patriot pyro SE 60GB והם מחוברים ב-RAID 0 בבקר של מרוול כי הם תומכים ב-SATA 3 . בעת ההתקנה של מערכת ההפעלה טענתי את הדרייבר של הבקר בכדי שהכוננים יזוהו בצורה תקינה. ההתקנה חלקה. יש לציין כי עדכנתי Firmware של שני הכוננים. הבעיה היא הביצועים - טרם ההתקנה, בחנתי כל כונן בנפרד עם HD Tune (תוכנה לבדיקת מהירות דיסק) וכל דיסק עשה בערך 200MB לשניה. שזה גם גרוע כי על הנייר הם אמורים להגיע לאיזור ה-500... כעת כשהם מחוברים ב-Raid 0 הם עושים ביחד…
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים את ה-WD6400AAKS למחשב לא חדש מדי, וראיתי שאין לי איך לחבר לו אספקת כוח. (מספק הכוח של המחשב הישן יוצאים רק קונקטורים מסוג Molex, והוא דורש איזשהו קונקטור אחר) תמונות: הכונן הקשיח חיבור Molex ראשית, רציתי לשאול איך נקרא החיבור שבו משתמש ה-WD6400AAKS, ובאופן כללי, איזה קונקטורים יש לאספקת כוח לכוננים קשיחים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני 150 גיגה של WD. יש עליו סה"כ 36 גיגה בשימוש. אני רוצה להעתיק אליו וידאו בגודל של 11 גיגה אך הוא לא מאפשר לי בתואנה שאין מספיק שטח על הדיסק. ממה עשויה לנבוע הבעיה וכיצד ניתן להתגבר עליה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הקשיח הבא מומלץ? לא הצלחתי למצוא אם זה דגם בעייתי.. http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=18367&txt_search=%EB%E5%F0%EF+%F7%F9%E9%E7+Western+Digital+Caviar+Blue+WD10EZEX+1TB+Sata+III&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם אני לא טועה זה הכי זול שיש ל 1TB מחברה שנחשבת טובה. כמה זה יהיה מסובך להתקין אותו במחשב ולהגיע למצב שהקשיח הנוכחי הפנימי שהוא בסה"כ 160 ג'יגה להעתיק ממנו את מערכת ההפעלה והכל כמו שהוא AS IS ולהגיע למצב שהכל יהיה אותו הדבר בקשיח החדש? הגיוני? הרעיון בא לי ממשהו שראיתי שאפשרי בפלאפונים במיוחד אנדראויד אפשר לבצע גיבוי של כל המצב של הפלאפון לקבל קובץ של הגיבוי והכל כגע נתון "להפליש" אותו והנה יש לך את המצב של הפלאפון איך…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הדוכן של החברה הטאיוואנית התערוכת CES 2018 כלל כמות עצומה של מוצרים מעשרות קטגוריות שונות - אך מעל כולם בלט לו Project JellyFish הייחודי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות דיסק סאטא אבל יש לי רק אידיאי על המחשב, האם ההרדיסק בא גם עם חיבר אידיאי או שיש אולי ממיר לחיבור הזה...? אני לא קונה את הסאטא בשבל המהירות אז בבקשה בלי הערות של לקנות אידיאי וזהו... תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-