עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by peripushkin,

בלוח אם שלי יש 2 חיבורי sata אבל יש לי 3 הארדיסקים.. האם יש מכשיר או משו שיכול להוסיף כניסות ללוח אם/מפצל? וכמה חיבורי sata יש בלוחות חדישים? (כי ראיתי שיש אנשים פה שיש להם הרבה יותר מ3 הארדיסקים) תודה..

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by Omer_2007,

אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק במחשב נייד הבעיה היא שהוא IDE המחרים של ההארדים האלה יותר יקרים בהרבה מSATA וגם אולי אני אצטרך אחר כך את התמיכה בSATA האם יש ממיר כלשהו למחשבים ניידים מSATA לIDE?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  3. Started by integral,

קראו את זה: http://www.digitimes.com/news/a20040924A1002.html

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  4. אני רוצה הרדיסקעד 500 שקל .. ראיתי יש את האופציות האלה WD 320GB 7200RPM 16MB IDE =- 455 Samsung SATA2 400GB 16MB 7200RPM HD401LJ =500 חשבתי אולי על נייד WD MY BOOK Essential Edition 320GB USB2.0= 585 מה עדיף?? בטווח המחירים של 450 עד 550 +- בקשר לצורב אני לא יודע מה זה משנה לי מבחינה הטכנית של הצורב ( כמו שראיתי באחד האשכולת אני צריך שהצורב יצרוב פשוט ולא להתבתבל עם עצמי מה טוב מה לא.....אבל שהצריבה תהיה איכותית?! ) אז מה כדאי ואיזה ? NEC DVDRW 7200S BLACK 20X DUAL LAYER SATA ASUS DVDRW DRW-1814BL BLACK 18X DUAL LAYER IDE NEC DVDRW 7170A BLACK 18X DUAL LAYER IDE או שיש איזה משו אחר?! כי כולם אותו מחיר כמעט 140 עד 180

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  5. ומה התועלת חוץ מזה שראיתי מבחני ביצועים של כתיבה וקריאה של RAID שפשוט משאירים את הביצועים של HD בודד הרחק מאחור. האם יש תועלת אמיתית? בהעתקה של קבצים או במשחקים או שבמערכת (ישנה) כמו שלי, זה לא יעזור לי???

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by IanCurtis,

שלום לכולם אוקיי ..יש לי את הקשיח הנ"ל ( 1T ) ומחולק לשלוש מחיצות האם סביר שההעתקה בין שלושת המחיצות לא עולה על 24 מיגה/שנייה אלה נתוני היצרן : Average Latency 4.17ms Average Seek time(typical) 8.9ms Media Transfer Rate(Max.) 175MB/s Interface Transfer Rate(Max.) 300MB/s Drive Reday Time(typical) 12s אשמח לקבל חוות דעת

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by Tzuri,

אני מחפש ליקנות כרטיסי זיכרון של SMARTMEDIA הקטע שהמחירים שלהם יחסית יקרים מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ביותר זול ?! תודה, רועי.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  8. שלום, לאחרונה עשיתי מעבר מXtreamer Pro ל Xtreamer Prodigy Black, ומאז הhdd מתנהג מוזר. כשאני מעביר קבצים, הוא מעביר אותם, וכשאני מכבה אותו ופותח בחזרה, הקבצים לא נראים לעין( אם כי ניסיתי להעביר את אותו קובץ מהמחשב רשם לי שיש כבר קובץ בעל אותו שם, והוא לא נראה לעין). כשאני מוחק תיקיות, הם לפעמים נמחקות ולפעמים מבקשות הרשאות Unix, וגם כשהן נמחקות, לאחר כיבוי והדלקה הן חוזרות. מה הפתרון? כרגע הדבר היחיד שעולה לי לראש זה לפרמט את הארדיסק דרך הסטרימר. מה הפתרון? כמובן שהכול עבד חלק ויפה באקסטרימר פרו

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by BentziBoy,

אהלן, בדיוק קנינו לבית עוד מחשב ונשאר מחשב שממנו לוקחים חלקים. מה שאני מעונין לעשות זה לקחת את ההארד דיסק שהוא יחסית חדש ונקנה לפני משהו כמו שנה וחצי ולהוסיף אותו למחשב הקיים, השאלה שלי היא איך אפשר לעשות את זה כי ברגע שאני מחבר אותו המחשב מצפצף ולא נדלק, על ההארד דיסק מותקנת מערכת הפעלה ומה שהייתי מעדיף זה באמת להיכנס אליו ולהוציא ממנו דברים, או במקרה הכי גרוע אם אין ברירה, לפרמט אותו

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  10. שלום לכולם,עשיתי בדיקה לארד דיסק והעלתי תתוצאת של הבדיקה אשמח לדעת האם התוצאות של הבדיקה בסדר,כי נראה לי שהם לא.. המחשב שאליו מחובר הארד דיסק זה מחשב מצלמות אשר 7\24 עובד ומקליט ומוחק סרטונים ומידע,ככה שהרד דיסק עובד קשה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  11. התחדשתי לי ב-crucial m4 128 gb ניסיתי לעשות עדכון גרסה לפי המדריך באתר שלהם, וזה אמר שאי אפשר וזה מדלג, בדקתי את הגירסה של הדרייבר וזה אומר 0009 שזה הכי חדש להבנתי, יכול להיות שזה הגיע עם 0009? למישהו זה קרה? ושאלה לגבי התוצאה http://www.mediafire.com/i/?mk8hjl81bzsr09b

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by trxman,

יש לי שני כוננים קשיחים , אחד מהם נעלם לי אחרי פירמוט. מה אפשר לעשות ? תודה...

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by Wile E Coyote,

שמתי עין על 3 תוכנות באתר: Magic Boot Disk USBASPI MS-DOS Driver MHDD יש לי שתי שאלות בעניין: 1. האם הבנתי נכון, ששתי התוכנות האחרונות כלולות בתוכנה הראשונה? כלומר, מספיק לצרוב את הראשונה? 2. מה יקרה אם אכין דיסק Boot משני מקורות שונים? כלומר, נניח ואשתמש ב- Magic Boot Disk ובנוסף אוסיף תוכנת דיאגנוזה של דיסק קשיח של חברה ספציפית, אשר גם לה יש יכולת Boot. האם תהיה לי אפשרות בחירה או תפריט באיזה Boot לבחור? איך זה עובד?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  14. היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני הכוננים האלה. שמתי לב של-WD יש 64MB זיכרון מטמון ולSAMSUNG רק 32. כמה זה משנה? תודה!

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  15. Started by Vissor,

שלום לכולם,הרכבתי מחשב חדש לפני כמה ימים ושמתי לב לבעיה מסוימת ב hard disk , הכונן מתחיל לעשות רעש מוזר של כתיבה\קריאה ,כאילו הוא עסוק במשהו...הרעש מתחיל אחרי שעתיים בערך שהמחשב עובד. בדקתי טמפרטורה והיא לא משתנה. לא נתקלתי אף פעם בבעיה כזאת,לכן אני צריך את עזרתכם. הכונן זה Samsung HD103sj-spinpoint f3.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  16. שלום, אני חובבת משחקים ואוהבת לשמור אותם (שיהיו אצלי באוסף). הקבצים הם גדולים ונעים בין 5GB ל 20GB קובץ. הייתי רוצה המלצה לדיסק 2TB חיצוני או פנימי (מה שיותר אמין). הדיסק לא יהיה בשימוש יומי ,כמובן שמידי פעם אני אוסיף לדיסק עוד קבצים, אבל אני לא אשתמש בו הרבה, הוא אמור להיות דיסק "ליום השחור" (במידה ויתרחש משהו אפוקליפטי). התקציב שלי הוא 600-650.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by -ox-,

אני חייב עזרה בקשר לדיסק צריבה רגיל DVD-R שצרבתי עליו משהו, אבל השארתי אותו פתוח בנרו (multi session) אחר כך כ כשנשאר מלא מקום על הדיסק ורציתי לצרוב עוד משהו ועוד משהו שמתי לב שהווינדוס מראה לי רק את מה שצרבתי אחרון - כלומר המידע הקודם אבד, המקום שלו נשמר על הדיסק והוא נמצא אך אי אפשר להשתמש בו כי רואים רק מה שנצרב אחרון .. יש איזו דרך לסדר את זה? או להוציא את המידע שצרבתי בהתחלה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by bn,

ברשותי HD 1TB של סיגיט שמחובר למחשב דרך מארז חיצוני של חברת OWC (לינק למוצר http://eshop.macsales.com/shop/firewire/1394/USB/EliteAL/400+USB2 השאלה שלי היא האם 46 מעלות טמפרטורה בעת צפיה בסרט זה נורמלי הוא שיהרס את הדיסק (הדיסק מחובר ב E-SATA ) תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by MadCat,

יש בפלונטר צורב ARTEC 50*16*48 במחיר של 300 ש"ח. איך החברה (ARTEC)??? איכות טובה ???

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by koko0,

אני עם מחשב נייד שממש התחיל לקרטע, אני די בטוח שזה בגלל ההארדיסק (זה קורה גם בווינדוס וגם בלינוקס, קטע מוזר). אני מתלבט אם לקנות SSD ולהשתדרג כבר שהכל יעבוד ממש מהר. איך התמיכה שלהם בלינוקס? ספציפית אובונטו. מאיפה אני משיג אחד סטאנדארטי למחשב נייד? יש משהו שאני צריך לדעת חוץ מזה? לא הייתי בעולם הזה הרבה זמן...

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  21. חברה אני חושב שזה בלתי אפשרי להעתיק די וי די בעזרת סי די רגיל אבל שמעתי מאנשים שאפשר לעשות את זה אז אתם יכולים לומר לי אם אפשר אם כן ? איך? בתודה מראש טומי

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  22. Started by hellpsam,

קניתי Samsung 840 pro 256GB, ואני מקבל בו ביצועים לא טובים. משהו כמו 220 ב read ו 400 ב write. אני משתמש בכרטיס של PCIe 2.0 x1 של Asus, ה U3S6. מישהו יודע אם יש בארץ למכירה כרטיס של SATA3 עם PCIe 2.0 x2? למשל, http://www.amazon.com/Apricorn-Velocity-Extreme-Performance-VEL-SOLO-X2/dp/B0090IA3GY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385722737&sr=8-1&keywords=velocity+solo+x2 או http://www.amazon.com/HighPoint-Rocket-640L-PCI-Express-Controller/dp/B007EM7N70/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385724885&sr=8-1&keywords=highpoint+640l היחידים שמצאתי למכירה בארץ הם כרטיסים של PCIe 2.0 x1.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by galh_5,

זה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=775&cat=3 או זה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=785&cat=3 ????

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  24. איזה דיסק חיצוני נייד בנפח של 1T יהיה מתאים להתחבר לאקסטרימר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  25. איך אני יכול לשנות את האיזור של ה DVD שלי? אם זה ווארז אל תענו ותגידו לי שזה ווארז. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.