אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
- 

טוב אז קניתי SSD ברוך השם פעלתי על פי איזה שהוא מדריך באינטרנט וככה עשיתי היה לי כונן קשיח רגיל 1TB עם ווינדוס עליו. ניתקנתי אותו מהמחשב וחיברתי רק את ה-SSD, שיניתי הגדרות בביוס עם ה-AHCE והתקנתי על ה-SSD את המערכת הפעלה. לאחר מיכן התקנתי דרייברים והכל טוב. חיברתי בחזרה את הכונן הרגיל למחשב, נכנסתי לביוס ווידאתי שהכונן SSD הוא זה שייפתח עם הפעלת המחשב. עד כאן הכל בסדר כרגע יש לי 2 כוננים אחד SSD ואחד הרגיל. על שתיהם מותקן ווינדוס. 1. איך אני מוודא שאני באמת מריץ את הווינדוס של ה-SSD?? כמו שרשמתי שיניתי הגדרות בביוס אבל יש דרך לוודא את זה? 2. איך אני מוחק את הווינדוס מהכונן של ה-1TB? (פשוט לסמן ולמחוק? )???? 3. הכונן של ה-SSD קטן, ולפי מה שהבנתי להתקין עליו רק א… - 

- 0 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

אני מריץ את PcMark2002 ובשאר המבחנים אני מקבל תוצאות גבוהות - רק בהארדיסק אני נופל... התוצאה שאני מקבל היא 770-775 ולפי מה שראיתי זה ממש ממש גרוע... ההארדיסק הוא Maxtor 40GB 7200 (6L040J2), מחובר בכבל 80 גידים כפריימרי מאסטר, אין סלייב בכבל הזה. הכונן עבר איחוי לאחרונה (חוץ מכונן אחד [הוא מחולק ל3] שיש בו סרטים גדולים וזה לא ממש הצליח לאחות הכל), ואין שום וירוסים או ספייוורים למיניהם... הכונן עובד בסדר גמור רק שהוא איטי (זה די מורגש).... מה אני עושה? תודה - 

- 12 תגובות
- 956 צפיות

- 

- 

מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין שני סוגי הזכרונות כי עכשיו קניתי מצלמה דיגיטאלית חדשה ואני רוצה לקנות לה כרטיס זיכרון וכן היא תומכת ב SDHC השאלה האם זה שווה תכסף? - 

- 0 תגובות
- 799 צפיות

- 

- 

Intel P3608 1.6TB Enterprise PCIe NVMe SSD המפרט ASUS X99-E WS Intel® Socket 2011-3 Motherboard Intel Core i7-5960X 8 Cores 22nm 3.0GHz 20MB 2011-3 Corsair DOMINATOR Platinum 32GB (4 x 8GB) DDR4 - 

- 37 תגובות
- 4.3k צפיות

- 

- 

אתמול קניתי HD וחיברו לי אותו בחברה(אייבורי). עכשיו, שהפעלתי את המחשב(ויסטה) הוא פשוט לא מופיע. שמתי לב שהוא מופיע בBIOS ובמנהל ההתקנים ורשום שהוא עובד טוב. מה אני יכול לעשות? מפרט: ASUS P5KPL-CM HD502ij 500gb תודה - 

- 3 תגובות
- 877 צפיות

- 

- 

אוקיי יש פשוט מלא אז אני יגיד לכם פשוט מה אני צריך אני חייב שהוא יעביר קבצי ISO וקבצים מעל 4G (אני יודע זאת מנסיון מכיוון שלחבר שלי יש חיצוני של WD שלא מעביר קבצים מעל 4G וזה מעפן ברמות) וכמובן שיהיה זול ומשתלם תודה (500G כמובן) ואם אפשר בסביבות ה 600-700 ש''ח - 

- 5 תגובות
- 688 צפיות

- 

- 

שלום, אני מעוניין לקנות את הכונן : Seagate ST3500320AS ב-Ivory, מחיר: 339 ש"ח. לינק עם פרטים: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=676826 ורציתי לדעת איך הוא? האם הוא מומלץ? והאם הוא עדיף על הכונן Western Digital WD5000AAKS לינק עם פרטים:http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=574560 בכל מקרה, יש לי כונן אחר שמחובר למחשב: W.D 320GB דגם ה-KS או ה-AAKS (אני לא זוכר כרגע) ורציתי לדעת האם תהיה בעיית תאימות בניהם או בעיה אחרת? ועל איזה מהם כדאי לי שתהיה מערכת ההפעלה? תודה מראש לעוזרים. - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום לפורום, יש לי צורב במחשב נייד של hp ואני לא רואה בו את הצורב. יש לי windows7 ואני לא מצליח לשנות כלום בביוס מעבר לקביעת סדר העליה מסי.די. או דיסק קשיח. יש לכם רעיון איך אפשר לפתור התקלה? תודה רבה! - 

- 20 תגובות
- 3.4k צפיות

- 

- 

- 

היי חברים, שאלה קטנה - האם ניתן לשלב שני הארדיסקים אשר ישמשו כ-RAID 1 למטרת גיבוי ועוד הארדיסק 1 עצמאי שיתפקד בנפרד לנתונים פחות חשובים? במידה וכן, האם צריך לבצע משהו בחומרה כדי להגדיר זאת ? נדב - 

- 1 תגובה
- 671 צפיות

- 

- 

יש לי טלוויזיה FHD "42 בסלון עם יציאת USB, אז רציתי להעביר סרט באיכות BR ששוקל בערך 6GB ל-8GB DOK שיש לי, אבל בכל פעם שאני מנסה להעביר את הקובץ יוצאת לי שגיאה שהקובץ גדול מידי בשביל התקן האיחסון, למרות שיש בו מקום הרבה יותר ממה שצריך. הנה תמונה של המאפיינים של ה-DOK ושל הקובץ: כמובן שהנפח הפנוי ב-DOK בתמונה הוא אחרי שראיתי שאי אפשר להעביר את הסרט שדיברתי עליו, אז העברתי קובץ אחר במשקל 2.5GB... למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה ובכל זאת להעביר את הסרט הגדול? תודה. - 

- 6 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

http://jpg.co.il/view/5079a85b1e766.png/][/url']http://jpg.co.il/view/5079a85b1e766.png/"][/url] - 

- 7 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

מה אני עושה בנוגע למערכת הפעלה? לא קיבלתי דיסק, בנוסף גם שידרגתי לוינדוס 10... תודה לעוזרים. - 

- 2 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

במחסני חשמל מוכרים כעת דיסקים של סיגגיט 2TB בפחות מ- 500 ש"ח מה הקטש/ סיכון ? אני רוצה להשתמש בדיסק לגיבוי מידע ולצפיה ממנו בסרטים שאני מגבה אליו דרך המחשב או דרך סטרימר בעתיד בנוסף לא ברור מנתוני היצרן מהירות הסיבוב שלו / קצב העברת נתונים מה אתם אומרים ? http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop/ - 

- 2 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

קניתי מחשב, עם 2 דיסקים קשיחים של 250 גיגה, ממה שהבנתי ידע כמה סוגי RAID 1, 0 ו-4 , נכון? מה ההבדל בניהם? ולי כמשתמש ביתי אינטרנט ומשחקים כבדים, לבצע RAID יתן ביצועים? תודה. - 

- 4 תגובות
- 3.5k צפיות

- 

- 

ברשותי 2 הארד דיסקים אחד מחובר ואחד לא. איך אני מחבר את זה שלא מחובר ניסיתי לחבר כבל חשמל וקבל ATA הזה.. והוא נתן לי שגיאה כזאת. עריכה: לא משנה היסתדרתי כבר, תודה בכל מקרה. - 

- 1 תגובה
- 824 צפיות

- 

- 

שלום אשמח לשמוע איך הכי כדאי לבנות מערכת לעבודה עם פוטושופ ותלת מימד בצורה היעילה ביותר בלי שיהיה "צוואר בקבוק" על הקריאה והכתיבה כיום אני עם SSD קטן וישן לC לכל התוכנות ומערכת ההפעלה וכל השאר הדברים בהרד דיסק 1 של 1TB יש ברשותי לוח אם: גיגה בייט X99M G1 2011-3 תודה - 

- 19 תגובות
- 3.6k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי מחשב נייח, עם ווינדוס 7, ו-3 כוננים. (את השלישי אני אמור לקבל עוד שבוע בערך) 1)ה חדש, 1TB WD CAVIAR BLACK http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136533&cm_re=1tb_caviar_black-_-22-136-533-_-Product 2)הבינוני 500GB GP CAVIAR WD5000AACS-00G8B1 3)ואחד קצת יותר ישן 160GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145051 אני מתכוון לפרמט בכל מקרה ורציתי לשאול, בשביל משחקים, איך אני אקבל את הביצועים הכי טובים? על איזה כונן כדאי להתקין את מערכת ההפעלה, ועל איזה את המשחקים? - 

- 5 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

נימכר באייבורי עם שלוש שנים אחריות. מגיע עם תוכנת שיכפול. לינק אספק בהמשך . נשמע לי אישית : TOO GOOD TO BE TRUE כי ssd בנפח הזה עולים בד"כ באזור ה 1500 ש"ח. אם זה "כשר ", אז המשמעות היא שחלק גדול מהמשתמשים יכולים להגיד שלום ולא להתראות לדיסק קשיח מסורתי ובתוספת לא גדולה במחיר לרכוש SSD ישר על ההתחלה ..... - 

- 24 תגובות
- 6.9k צפיות
- 2 followers

- 

- 

זה עם המערכת הפעלה וטורנט עובד ברקע זה החדש שעובד רק לאיחסון בביוס של dq6 הגדרתי Set 'On-board SATA/IDE Device' to 'Enabled' -Set 'On-board SATA/IDE Ctrl Mode' to 'IDE' -Changed 'SATA RAID/AHCI Mode' to 'AHCI' -Changed 'SATA Port 0-3 Native Mode' to 'Native' היה גמפר על החדש שמגביל ל 1 וחצי הורדתי אותו אבל אין הבדל - 

- 2 תגובות
- 728 צפיות

- 

- 

היי, המחשב ===== אני מפתח תוכנה שמפתח על שרת Win2003 + Active Directory + NTFS (כדי לאפשר את מירב האופציות ובגלל פרויקט שעסק ב AD) המחשב הוא לא שרת, לא כולל רייד וללא סקאזי. שני הכבלים של ה IDE תפוסים על ידי שני דיסקים (שונים. השני משמש לגיבויים) + צורב DVD ו CD. המטרה ===== לא להיות תלוי בדיסק אחד, שאם ייפול אני אצטרך לבצע התקנה של יומיים עבודה. שאלות ===== 1. האם אני יכול לבנות מערך רייד כיום? מה אני צריך לשם כך? 2. מכיוון שאין יותר מקום לדיסק נוסף במארז, האם ישנו פתרון חיצוני? 3. איך אני יכול לשכפל את הדיסק הראשי שלי באופן הקל, הנוח והאמין ביותר? (טכנית, אין לי בעיה להתקין את הדיסק המגבה במקום הדיסק השני לצורך השיכפול). 4. ואם לא קלעתי בשאלות, אז שאלה כללית: איך אני יכ… - 

- 1 תגובה
- 1.1k צפיות

- 

- 

היי. יש לי הארד דיסק בן 4 בערך (מהימים המאושרים בהם נתנו 5 שנות אחריות על כוננים קשיחים) של Seagate שלאחרונה פשוט הפסיק להעלות את ה Winsows (היה קופא, ובבדיקה של Check Disk נמצאו כל מיני תקלות שהוא ניסה לתקן ללא הצלחה) קניתי כונן חדש, התקנתי שוב Windows ואפילו הצלחתי לגבות את רוב החומר מההארד דיסק הישן (כמה קבצים שלמזלי היו זניחים לא היה ניתן להעתיק). פירמטתי את הכונן הישן וכרגע הוא ריק אך מזוהה במחשב בסדר) הורדתי מהאתר של Seagate את התוכנה SeaTools , היא מתחילה את הבדיקה וישר רושמת שהכונן לא תקין (מתקבל Fail בצבע אדום בתחילת הבדיקה והבדיקה נעצרת) לי זו נראית כמו סיבה מספיק טובה להחליף את הכונן הקשיח, אבל אני מפחד שבחנות ינסו להעתיק קובץ לכונן ולקרוא אותו בחזרה וזה יעב… - 

- 6 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

ערב טוב אני כנראה קונה צורב חדש בגלל שהצורב הנוכחי שלי נהרס ( פתחתי דיון בנושא פה ) ואני צריך המלצות לצורבים התקציב הוא עד 300 שקל והצורב צריך להיות שחור . שמעתי שהצורבים של Lite-On הם צורבים ממש טובים ואמינים מה דעתכם על הצורב הזה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_205&products_id=1503 האם הצורבים האלה באמת אמינים וטובים או שכדאי להסתכל על חברה אחרת ? - 

- 7 תגובות
- 769 צפיות

- 

- 

קניתי HD502HJ חדש, כשאני מתקין ווינדוס 7 ההתקנה עוברת כרגיל ולאחר ריסט כשהוינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה , רואים את ארבעת הצבעים שמתחברים ללוגו של ווינדוס ואז המסך נהיה שחור ואפשר להזיז את העכבר אבל כאן זה נגמר. חוץ מזה אי אפשר לעשות כלום והמסך נשאר שחור. בחיבור ההרדיסק הישן שלי הכל עובד כרגיל (ההתקנה וההפעלה של כל הרדיסק נעשו הניפרד כאשר ההרדיסק השני מנותק). ניסיתי להתקין מחדש ואתו דבר בדיוק קורה. נראה לי שההרדיסק דפוק אבל נראה לי קצת מוזר מה שקורה כאן, רעיונות\עצות יתקבלו בברכה. תודה מראש - 

- 5 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

הוספתי דרך חיבור SATA מזוהה במנהל ההתקנים (רצ"ב תמונה) אך לא במחשב שלי מה עושים ? [attachment deleted by admin] - 

- 4 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

.thumb.jpg.56285aa6175ed58130a0a6577eb2d5eb.jpg)